Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
UTVIKLER ML/.NET Digital transformasjon for Arbeidstilsynet Midt-Norge
Arbeidstilsynet Midt-Norge
UTVIKLER ML/.NET Digital transformasjon StillingsbeskrivelseArbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen.Målet er digital saksbehandling i alle ledd, automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

VIRKSOMHETSARKITEKT Digital transformasjon for Direktoratet for arbeidstilsynet
Direktoratet for arbeidstilsynet
VIRKSOMHETSARKITEKT Digital transformasjon StillingsbeskrivelseArbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen. Målet er digital saksbehandling i alle ledd, automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Glassmontør - Glass fagarbeider for LARSEN K & CO GLASSMESTER AS
LARSEN K & CO GLASSMESTER AS
Glassmontør - Glass fagarbeider Vi søker medarbeider til vårt firma. Gjerne med erfaring fra glassfaget eller beslektede fag. Opplæring innen firma. Vi er ute etter en person med de rette egenskapene som kreves i et fag med stor grad av nøyaktighet. Godt humør og stå på vilje og sosial vektlegges Stillingsnummer: 5701-2018-11-386 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Produksjonssjef for SIEMENS AS
SIEMENS AS
Produksjonssjef SIEMENS ASOffshore Marine Centre er verdensledende innen utvikling og produksjon av kraftløsninger for skip og offshoreinnretninger. Vi er Siemens teknologisenter for kraftelektronikk og elkraftsystemer til shipping og offshoremarkedet. Ambisjonen vår er å være et verdensledende utviklings- og produksjonsmiljø for energioptimale og miljøvennlige løsninger for disse markedene. Siemens Offshore Marine Centre er en pioner innen batteriløsninger for ferger, fiske- og offshorefartøyer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Bilfoliemontør for FANTASY FACTORY AS
FANTASY FACTORY AS
Bilfoliemontør Vi søker en erfaren montør til montasje av solfilm og folie på bil.Vi kan tilby en 50 til 100% stilling.Liker du å jobbe med bil og har erfaring med foliering, så anbefales du å ta kontakt.Bedriften driver i tillegg med ulik bilpleie og profilering, blant annet coating. Eks: Beskyttelsesfilm, klistremerker, lyktfilm, profilering, solfilm, coatingDet gis opplæring i andre oppgaver etter behov.Fast jobbArbeidstid: 0800-1600Aktuelle kandidater må være selvstendige, kvalitetsbevisste og nøyaktige.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

PROSJEKTLEDER Digital transformasjon - Direktoratet for arbeidstilsynet for Arbeidstilsynet
Arbeidstilsynet
PROSJEKTLEDER Digital transformasjon - Direktoratet for arbeidstilsynet Arbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Salgsleder Sport / Fottøy for G-MAX TILLER
G-MAX TILLER
Salgsleder Sport / Fottøy JOBB MED DET DU ELSKER! Norges største sportskjede, G-MAX, søker en dyktig avdelingsleder til Sport og Fottøy avdelingen på G-Max Tiller med vinnerinstinkt og hjerte for sport! Som leder i Sport/ Fottøy skal du vise retning, ta regi og tilføre energi til det dyktige teamet ditt. Du er en sterk og tydelig leder som elsker å utvikle dine medarbeidere og sørge for at våre kunder får bransjens beste service.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Spesialrådgiver for IKT innen nødmeldetjenesten ved St. Olavs hospital HF - Klinikk for Akutt- og mottaksmedisin for St. Olavs hospital
St. Olavs hospital
Spesialrådgiver for IKT innen nødmeldetjenesten ved St.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

UTVIKLER ML/.NET Digital transformasjon - Direktoratet for arbeidstilsynet for Arbeidstilsynet
Arbeidstilsynet
UTVIKLER ML/.NET Digital transformasjon - Direktoratet for arbeidstilsynet Arbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen.Målet er digital saksbehandling i alle ledd, automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere. Vi søker dyktige personer som kan bidra til å oppfylle ambisjonene på digital transformasjon og skal rekruttere inn 4 ulike funksjoner: Prosjektleder - Virksomhetsarkitekt - Tjenestedesigner - Utvikler ML/
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

TJENESTEDESIGNER Digital transformasjon - Direktoratet for arbeidstilsynet for Arbeidstilsynet
Arbeidstilsynet
TJENESTEDESIGNER Digital transformasjon - Direktoratet for arbeidstilsynet Arbeidstilsynet har ambisjoner om å være blant de beste offentlige aktører i Norge på digitale løsninger og gjennomfører en fornyelse av store deler av systemporteføljen.Målet er digital saksbehandling i alle ledd, automatisere deler av saksbehandlingsprosessene og å utvikle selvbetjeningsløsninger for våre brukere. Vi søker dyktige personer som kan bidra til å oppfylle ambisjonene på digital transformasjon og skal rekruttere inn 4 ulike funksjoner: Prosjektleder - Virksomhetsarkitekt - Tjenestedesigner - Utvikler ML/
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018