Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie - er det deg?
Møller Bil Leangen
----------------------------------- Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie -- er det deg? Drømmer du om å skru på et av verdens mest kjente bilmerker? Vi trenger flere mekanikere/tekniker. Vi trenger flere dyktige folk i teamet vårt. Vi søker mekanikere og/eller teknikere - er du kanskje en erfaren mekaniker som har lyst til å gå veien videre for å bli tekniker?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 19-08-2022

Vil du oppleve Norge i sommer? Bli med på sommerturné som Brand Ambassador!
Face2Face
Bli med på sommerturné! Dette er en spennende og unik mulighet for deg som i sommer 2022 ønsker å opparbeide deg relevant erfaring, tjene opp penger, eller bygge karriere innenfor kommunikasjon, markedsføring, ledelse og salg! Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fem uker eller mer i sommer. For rett person kan det finnes muligheter for videre nasjonal og internasjonal karriere etter sommeren! Er du klar for en unik og spennende erfaring? Hvem er vi?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

Ønsker du å videreutvikle fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse prosjekter?
COWI
Har du bergteknisk erfaring og ambisjoner innen ingeniørgeologi? Ønsker du å bruke og videreutvikle fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi skaper løsningene bak fremtidens bærekraftige samfunn, og søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap og som tør ta på seg nye utfordringer og ansvar. Er du klar for nye utfordringer?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Vil du jobbe et sted der din innsats virkelig teller?
GK
Har du lyst til å bruke din erfaring og kunnskap til å sette preg på oss som selskap og bransjen som helhet? I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. For å nå våre mål ser vi nå etter enHR-business partner som skal dekke sin region i Midt-/Nord-Norge. Som HR business partner i GK vil du være en strategisk sparringspartner for våre ledere og støtte en kompleks organisasjon som er i endring.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Biloppretter/Bilskadereperatør i 100% stilling
Heimdal Storbilsenter AS
Biloppretter/Bilskadereparatør i 100% stilling. Arbeidsoppgaver: · Reparasjon og oppretting av tyngre kjøretøy. Kvalifikasjoner: · Fagbrev som Bilskadereparatør/lastebilmekaniker. For stillingen: · Erfaring i faget, med gode referanser. · Gode samarbeids og kommunikasjonsevner. · Kvalitet og resultatbevisst. · God struktur og orden. · Selvstendig og effektiv. · Liker utfordringer og er fleksibel. · Godt humør og stå på vilje.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

IT-konsulent søkes til Skipnes!
Academic Work
Er du fortsatt på utkikk etter sommerjobb, underveis i en IT-utdanning, og vil opparbeide deg relevant erfaring under studietiden? Vil du jobbe med store kunder, bygge nettverk og utvikle deg videre? Skipnes er nå på utkikk etter en ny IT-konsulent! Informasjon om stillingen Hvorfor jobbe hos Skipnes?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Europris Lade søker butikkselger
Europris
Vil du være vår nye kollega? Hos oss på Europris Lade har vi en ledig butikkselgerstilling m/ansvarsområde(avdelingsansvar) på 80%-100%. Arbeidstiden vil være både dag, kveld og helg. Som butikkselger i Europris er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. Du er med på å gjøre butikken innbydende og inspirerende sammen med dine kollegaer, og du etterstreber å gi kunden god service - hver gang! Det er ingen hemmelighet at butikkarbeid er fysisk tungt, så hos oss får du betalt for treningsøkten din :-)
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Ingeniør/sivilingeniør innen kulde-/energiteknikk
Skala Fabrikk AS
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har teknisk bakgrunn, og synes at energiløsninger er spennende å arbeide med. Har du utdanning innen maskin-, kjøleteknikk, eller annen energifaglig bakgrunn på ingeniør/sivilingeniør nivå, vil du se at vi er et spennende selskap å komme i kontakt med. Du vil få et stort ansvar for å drive videreutvikling innen fagfeltet som en del av vår tekniske avdeling bestående av 4-5 ingeniører. Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 19-08-2022

Er du et servicemenneske, og ønsker å være med å skape en bedre hverdag for andre?
ISS Facility Services AS
I Trondheim søker våre serviceteam to servichelter, i 95% og 100% stilling! Og du, om du ønsker å ta fagbrev bistår vi gjerne med dette, og lønner deg som normalt! I ISS rengjør vi ikke bare for våre kunder, men vi går på jobb hver dag for å skape en bra serviceopplevelse og bedre hverdag for andre. Du vil oppleve en variert hverdag hos oss med dine faste arbeidsoppgaver, i tillegg til andre serviceoppgaver.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Har du sterk datakompetanse og har lyst til å skape morgendagens nyhetsprodukt?
Adresseavisen AS
Har du sterk datakompetanse og har lyst til å skape morgendagens nyhetsprodukt?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022