Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Anleggsmaskinmekanikere til meget lønnsom stilling i Trondheim for WorkNorway Group AS
WorkNorway Group AS
Anleggsmaskinmekanikere til meget lønnsom stilling i Trondheim Vår kunde utfører reparasjoner og serviceoppdrag på anleggsmaskiner over hele Norge. Arbeidet foregår i egne verksteder, samt i servicebil ute hos bedriftens kunder. Bedriften ble grunnlagt i 1995, og avdelingen har idag ca. 35 ansatte.På grunn av økt etterspørsel etter bedriftens tjenester trenger de nå å ansette ytterligere en anleggsmaskinmekaniker.Dine arbeidsoppgaver: Du kommer til å jobbe med service, reparasjon og installasjon av anleggsmaskiner på verkstedet, samt ute hos kunder.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Ønsker du å jobbe i en internasjonal lysbedrift? for Glamox ASA
Glamox ASA
Ønsker du å jobbe i en internasjonal lysbedrift? Glamox AS BU Norge søker etter LMS-programmerer. (Light Management Systems). Arbeidssted er vårt kontor i Trondheim, og stillingen rapporterer til Teknisk sjef. Vi søker en positiv, strukturert og systematisk person, som trives med å jobbe i et hektisk miljø. Du må ha gode kommunikasjonsevner, og trives med samarbeid og effektiv jobbing i alle ledd. Bransjeerfaring vil være en fordel.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Isolatører søkes - Trondheim/Norge for Trøndelag Isolering AS
Trøndelag Isolering AS
Isolatører søkes - Trondheim/Norge Isolering og mantling av rør, tanker og ventilasjonskanaler innen nærings - og prosessindustrien. Se annonsePAM Stillingsnummer: 5701-2019-01-575 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Har du et våkent øye for detaljer? for Danske Bank
Danske Bank
Har du et våkent øye for detaljer? Har du et våkent øye for detaljer? Trives du med å arbeide med rutineoppgaver som innebærer høy grad av oppfølging, kontroll og kvalitetssikring? Vi søker nå flere nye Advisors til vårt dyktige Business Financing team i Trondheim. Business Financing er en del av Customer Service Delivery Norge, en stor del av banken som sørger for at våre løsninger til enhver tid fungerer optimalt og at vi er effektive, presise og løsningsorienterte i møte med kunden.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Ventilasjonsmontør for AXUDA AS
AXUDA AS
Ventilasjonsmontør ArbeidsoppgaverInnvendig og utvendig montering både på næringsbygg og bolig. Montering av beslag og kanaler Montering av ventilasjonsaggregater, vifter og avtrekksvifter Ønskede kvalifikasjonerFagbrev innen blikk/ventilasjon er en fordel, men ikke et krav Lese og forstå tekniske tegninger Kommunisere på norsk eller engelsk Vi tilbyrGode lønns- og arbeidsvilkår Ryddige arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver Tiltredelse etter avtale God oppfølgingDersom dette kan være noe for deg, så ønsker å høre fra deg så snart som mulig.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019

Norsk Helseinformatikk leter etter en innovativ junior frontend-utvikler! for NORSK HELSEINFORMATIKK AS
NORSK HELSEINFORMATIKK AS
Norsk Helseinformatikk leter etter en innovativ junior frontend-utvikler! Er du utvikler i starten av karrieren din og vil videreutvikle deg innen frontend? Ønsker du å ha stor frihet og påvirkningskraft i arbeidshverdagen? Da anbefaler jeg deg å søke på denne stillingen! Informasjon om stillingen Norsk Helseinformatikk (NHI) er en liten organisasjon med stort marked. De er en enorm ressurs for kunnskapsformidling til blant annet privatpersoner, allmennleger og kommuner.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Security Compliance Manager for SIGNICAT AS
SIGNICAT AS
Security Compliance Manager Som Compliance Manager vil du bli en sentral del av Signicat sin Security & Quality avdeling med hovedansvar i å følge opp Signicat sin etterlevelse av interne regler og policyer, kontraktuelle forpliktelser, sertifiseringer og standarder som ISO 27001, SOC2 og lovverk som GDPR, eIDAS, IKT-forskriften og tilsvaredne i andre europeiske land. I samarbeid med Security & Quality avdelingen identifisere og planlegge en strategisk plan for hvilke sertifiseringer og revisjonsrapporter som skal implementeres. Stillingen rapporterer til CISO i Signicat AS.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 18-02-2019

Rådgiver, frivillig vern av skogområder. for ALLSKOG MIDT
ALLSKOG MIDT
Rådgiver, frivillig vern av skogområder. Frivillig skogvern er viktig for å sikre skogeiere avkastning fra skogarealer hvor høye miljøverdier hindrer eller begrenser skogbruk. Ordningen baserer seg på en enighet mellom Norges Skogeierforbund og Miljøverndepartementet, om at alt skogvern på privat grunn skal skje frivillig. Målet er å bevare det biologiske mangfoldet i norske skoger.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Sykepleiere søkes til godt betalte ekstravakter i Trondheim for NORDIC CARE AS
NORDIC CARE AS
Sykepleiere søkes til godt betalte ekstravakter i Trondheim For våre oppdragsgivere i primærhelsetjenesten i Trondheim kommune, søker vi etter sykepleiere som kan ta ekstravakter og vikariater av kortere og lengre varighet i hjemmetjenesten.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Butikkmedarbeidere for EFFECT BEMANNING
EFFECT BEMANNING
Butikkmedarbeidere Vi søker flinke butikkmedarbeidere med butikkerfaring til oppdrag på Rema 1000-butikker i Trondheim. Vi kan tilby både fast heltid og tilkalling deltid. Vi søker deg som: har tidligere jobberfaring fra Rema 1000 slik at du kan gå rett inn og gjøre en god jobbhar sansen for service og kundebehandlinger punktlig og påliteligArbeidsoppgaver kassearbeidvarepåfyllingVi tilbyr tarifflønnspennende oppdragjobb når du vilVi vil veldig gjerne høre fra deg. Intervjuer skjer fortløpende - ikke vent - kontakt oss NÅ!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 12-02-2019