Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Overlege Ambulant samhandlingsenhet - AAT for ST OLAVS HOSPITAL HF
ST OLAVS HOSPITAL HF
Overlege Ambulant samhandlingsenhet - AAT Org. nr: - Stillingsident: 4123552632 Presentasjon av stillingen: Nidaros distriktspsykiatriske senter (DPS) er en avdeling med lokalsykehusfunksjon i Psykisk helsevern. St.Olav HF. Nidaros DPS er en del av spesialisthelsetjenesten og har ansvar i følgende opptaksområde; Østre del av Trondheim, Malvik, Selbu, Tydal, Bjugn, Indre Fosen, Ørland, Åfjord og Roan. Til sammen er befolkningsgrunnlaget på cirka 110.000 innbyggere over 18 år.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Luftforsvarets musikkorps søker klarinettist for FORSVARETS FELLESTJENESTER FFT
FORSVARETS FELLESTJENESTER FFT
Luftforsvarets musikkorps søker klarinettist Org. nr: - Stillingsident: 4143738107 Presentasjon av stillingen: Luftforsvarets musikkorps holder til i Trondheim og har en sterk nasjonal profil i konsert - og eventsammenheng. Korpset har stor sjangerbredde og holder konserter både for Forsvaret - særlig i samarbeid med Luftforsvaret - og for det sivile publikum. For korpset gjelder tesen ingen sjanger er oss ukjent. Luftforsvarets musikkorps er en del av Forsvarets musikk som er Norges største arbeidsplass for profesjonelle musikere og består av 5 profesjonelle korps.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Rådgiver for Helsedirektoratet
Helsedirektoratet
Rådgiver Org. nr: - Stillingsident: 4140154944 Presentasjon av stillingen: Har du god teknologiforståelse, og kompetanse om prosess- og prosjektarbeid? Da bør du søke på stillingen hos Avdeling helseregistres prosjektkontor. Som medarbeider hos oss får du jobbe i det mest sentrale fagmiljøet innenfor statistikk og styringsdata for helsesektoren i Norge. Du vil få mulighet til å bidra i både mindre prosjekter, og større nasjonale prosjekter. Hos oss får du gode muligheter til å påvirke innholdet i stillingen og til å uvikle deg faglig.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Vi søker teknisk salgsansvarlig hos Melhus Bil Trondheim! for MELHUS BIL TRONDHEIM AS
MELHUS BIL TRONDHEIM AS
Vi søker teknisk salgsansvarlig hos Melhus Bil Trondheim! Vil du jobbe med Ford og fremtidens verkstedkonsept? Vi søker etter ny teknisk salgsansvarlig til vårt bilanlegg i Trondheim!
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Samfunnsforskere for Norsk senter for bygdeforskning
Norsk senter for bygdeforskning
Samfunnsforskere Jobbnorge ID: 176740 Om stillingen På grunn av naturlig avgang og ambisjoner om ytterligere vekst, søker vi etter to erfarne samfunnsforskere.Arbeidssted for én av stillingene vil være i Trondheim, mens én stilling kan ha arbeidssted i enten Trondheim eller Oslo.Arbeidsoppgaver Gjennomføre og formidle forskning med høy vitenskapelig kvalitetDrive akkvisisjonsarbeid mot nasjonale og internasjonale finansieringskilderKvalifikasjonskrav PhD fra et av samfunnsfagene, eventuelt fra andre relevante fagfelt Erfaring fra forskning innen minst ett av Ruralis sine forskningsområder, e
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Teknisk Selger TESS Nord - Trondheim for TESS NORD AS
TESS NORD AS
Teknisk Selger TESS Nord - Trondheim TESS søker etter en teknisk selger i Trondheim og omegn for oppsøkende salg og verdiskapning mot næringslivskunder på sjø og land. Du vil få ansvaret for eksisterende kundeportefølje og samtidig kartlegge potensielle nye kunder og salgsmuligheter i området. DDen ideelle kandidaten har B2B salgserfaring, teknisk kompetanse og interesse for slanger, rør og - rørløsninger. Vi ser etter en person som er utadvendt med et godt kontaktnett. Du trives ute blant kundene og liker å lete etter nye salgsmuligheter basert på kundens behov.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Faglig rådgiver med fagredaktørfunksjon for NTNU SAMFUNNSFORSKNING AS
NTNU SAMFUNNSFORSKNING AS
Faglig rådgiver med fagredaktørfunksjon Jobbnorge ID: 176909 Napha søker faglig rådgiver med fagredaktørfunksjonNAPHAs hovedoppgave er å stimulere, understøtte og videreutvikle det psykiske helsearbeidet i kommunene. Kunnskapsinnhenting og formidling står sentralt i vår virksomhet. Ansatte i det kommunale psykiske helsearbeidet er vår primære målgruppe, og vi har utstrakt kontakt med praksisfeltet. Per i dag har senteret 23 ansatte. De ansatte har variert bakgrunn og kompetanse fra undervisning, forskning, behandlingsapparatet, medier og kommunikasjon og offentlige etater.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Stipendiat i helsevitenskap med tema seksuell helse etter brystkreft for NTNU - Sentraladministrasjonen
NTNU - Sentraladministrasjonen
Stipendiat i helsevitenskap med tema seksuell helse etter brystkreft Jobbnorge ID: 177089This is NTNUPå NTNU jobber 8 000 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.NTNU søker engasjerte medarbeidere.Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLIOm stillingenVed Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH), Institutt for Sirkulasjon og bildediagnostikk (ISB) er det ledig en 3-årig stipendiatstilling innen medisin og helsevitenskap. Ønsket oppstart er 01.01.2020.ISB er ett av åtte institutt som hører inn under Fakultet for medisin og helsevitenskap.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Spesialist i nevrologi/spesialist i fysikalsk medisin/erfaren spesialist i allmennmedisin for St. Olavs Hospital HF
St. Olavs Hospital HF
Spesialist i nevrologi/spesialist i fysikalsk medisin/erfaren spesialist i allmennmedisin Org. nr: - Stillingsident: 4140682424 Presentasjon av stillingen:Avd. Østmarka er et sykehus med totalt 97 døgnplasser fordelt på akuttseksjon med tre tun, tre spesialposter, alderspsykiatrisk seksjon med sengepost og poliklinikker. I tillegg finnes spesialpoliklinikk med spesialteam. Habiliteringstjenesten for voksne er organisert under avd. Østmarka, men er for tiden lokalisert på avd. Brøset.Aktiviteten er i nært samarbeid med Avd. for Forskning og Utvikling og Det medisinske fakultet NTNU.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Vikariater innen Studiespesialisering / Medier og kommunikasjon / Service og samferdsel for Tiller videregående skole
Tiller videregående skole
Vikariater innen Studiespesialisering / Medier og kommunikasjon / Service og samferdsel Org. nr: - Stillingsident: 4144075584 Presentasjon av stillingen: Tiller videregående skole er en flerspråklig og flerkulturell skole, med et mangfold av ressurser blant våre elever og ansatte. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Bygg- og anleggsteknikk, Medier og kommunikasjon, Service og samferdsel og Studiespesialisering. I tillegg har vi påbygg til generell studiekompetanse, innføringstilbud for minoritetsspråklige elever og tilbud for arbeids- og hverdagslivstrening.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019