Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Initiativrik, arbeidssom operatør til digitaltrykk
Skipnes Kommunikasjon AS
Vi søker deg som har god teknisk forståelse, datakompetanse og som i tillegg er serviceorientert, til å betjene vår digitaltrykkavdeling. Dine hovedoppgaver vil være: Betjene våre digitale printere/plottere/etterarbeidSikre høy kundetilfredshet gjennom å jobbe for høy kvalitet og effektivitetAnsvar for gjennomføring av daglig produksjon Du har / er:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Operatører med erfaring fra mobilutbygging
Vinde TT
Vi søker etter flere dyktige medarbeidere til spennende stillinger med oppgaver innenfor telecom-, elektro- og energientrepriser på reise i Norge med gode arbeidsforhold.Vi ser etter deg som trives med å jobbe turnus, jobbe ute i friluft, har masse energi og godt humør!Arbeidsoppgaver
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Vi søker etter en teknologioptimistisk produktutvikler med bakgrunn som maskiningeniør
Inventas AS
I Inventas tror vi på at teknologi er løsningen på de utfordringene verden står overfor i dag. Se gjerne vår video nederst på siden, om Snorre, som er rekrutterende leder på akkurat denne stillingen i Inventas.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Ønsker du å jobbe som tekniker i fremtidens næring?
Lerøy
Vi trenger nye teknikere til vårt industrianlegg på Jøsnøya, Hitra. Stillingsinnhold: Vedlikehold, feilsøking, reparasjon og optimaliseringOppsett og driftskontroll av maskiner Ønskede kvalifikasjoner og ferdigheter:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Assisterende prosjektleder
Dovre Group
Organisasjon Arbeidssted: Ørlandet Oppstart: 01.03.2022 Varighet: 01.03.2022 - 21.12.2024
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 19-02-2022

Stormarkedssjef
Staples Retail Norway AS
Vår stormarkedssjef i Trondheim går av med pensjon, og vi søker etter en ny og fremoverlent etterfølger til å videreføre det gode arbeidet som er gjort og samtidig videreutvikle butikken inn i fremtiden.Viktige arbeidsoppgaver og ansvar vil være:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Vi søker Prosjektkoordinator til vårt kontor i Trondheim
IDÉ House of Brands
En av våre teammedlemmer skal over i ny stilling i IDÉ og vi søker derfor etter ny Prosjektkoordinator med ansvar for resepsjonen. Vi ønsker oss en kollega som er åpen, tydelig og høflig i måten du møter kunder og oss på. Vi ønsker at du er god på å skape nye relasjoner samtidig som du kan ivareta eksisterende relasjoner, vi møter begge deler i hverdagen her på IDÉ. Fleksibilitet og høyt servicenivå er viktig for oss, våre kunder skal aldri høre ordet nei. Du er løsningsorientert og nytenkende og liker å jobbe i team for å finne best mulig løsninger for kundene våre.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Er du Intrum sin nye lånerådgiver?
Intrum
På vegne av vår kunde Intrum leter vi etter en motivert, engasjert og positiv ansatt som skal jobbe med lånerådgivning. Stillingen forutsetter gode evner i kommunikasjon, da mye av arbeidet vil bestå av administrativt arbeid og telefonkontakt med et bredt spekter av kunder. I stillingen vil du ha varierte og spennende arbeidsoppgaver som byr på både ansvar og utfordringer.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Servicerørleggere til fastansettelse
Tung Rør AS
Kvalifikasjoner: · Du bør ha erfaring med sanitærarbeid, varmepumpe og varmeanlegg · Har svennebrev eller utdannelse innen fagområdet · Serviceinnstilt og har erfaring inne rørfaget · Er strukturert og opptatt av ryddighet og orden · Førerkort klasse B · Teknisk innsikt og tverrfaglig forståelse · Omgjengelig · Kan ta ansvar · Jobbe like godt selvstendig som i team · God til å kommunisere Vi kan tilby: · Mulighet til utvikling og vokse intern i selskapet
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Tilkallingsassistent søkes (BPA)
Stendi Assistanse
Jeg er ei jente i rullestol på 19 år som søker BPA (brukerstyrt personlig assistent)! Jeg trenger personlig og praktisk bistand både i og utenfor hjemmet gjennom hele døgnet, slik at jeg kan være selvstendig og få gjøre de tingene jeg har lyst til. :) For det meste bruker jeg mye av tiden min inne, da jeg er spesielt interessert i dataspill og å være på nett! Jeg liker også andre ting som å lese, lære nye ting, se film/serie og å være ute! Håper veldig på å få reist mer når det blir litt tryggere. :) Akkurat nå går jeg på videregående på studiespesialiserende.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022