Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Jurister
Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Om stillingenVi søker utviklingsorienterte jurister til regnskapsdivisjonen. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å være en del av et sterkt fagmiljø og vil være med på å utvikle fremtidens økonomitjenester i staten.
Registrert : 29-07-2021 Søknadsfrist : 17-08-2021

Sykepleiere - natt
Avd. for geriatri. Medisinsk klinikk.
Org. nr: - Stillingsident: 4415660053 Presentasjon av stillingen: Vi på Avdeling for Geriatri søker nye sykepleiere! Blir du med på laget?
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

BIM koordinator
E.A. Smith AS, Smith Stål
Vi ønsker å styrke vårt Kundesenter Armering og søker etter: BIM -- koordinator Stillingen inngår i teamet på vårt Kundesenter Armering. Du vil jobbe sammen med alle våre armerings avdelinger innenfor produksjonsplanlegging og distribusjon. Sammen med dyktige kollega, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø får du sjansen til være del av ett faglig sterkt team.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Ønsker du en deltidsjobb som er lett å kombinere med studiet?
Citero AS
Er du student og på utkikk etter en deltidsjobb? Bli en del av Trondheims triveligste arbeidsmiljø! Citero as er et salgsselskap som holder til i Trondheim. Vi jobber med salg, møtebooking og kundepleie for bransjeledende aktører innen strøm, telefoni og finans. Vi går en spennende tid i møte, og ønsker nå å få flere dyktige folk med på teamet!
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Grip denne fantastiske muligheten til å bli en del av JYSK.
JYSK AS Brumunddal
Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og…
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 27-08-2021

Har du erfaring innen salg? Bli en del av vår digitale avdeling!
Citero AS
Vi ekspanderer og lanserer nå en digital avdeling! Citero er et salgsselskap som selger strøm, fiber og møtebooking på vegne av både store og lokale aktører over hele landet. Vi opplever stor oppdragsmengde og søker nå flere dyktige salgskonsulenter! Om det er én positiv ting vi tar med oss videre fra pandemien, er det nytenkning. Vi verdsetter filosofien om å se muligheter -- ikke begrensninger!
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Produksjonsmedarbeider for snarlig oppstart !!
Adecco
Produksjonsmedarbeider med industrimekanisk bakgrunn Vi søker etter deg som er omgjengelig, ansvarsbevisst og ledig for jobb innen kort tid! Arbeidsoppgaver: ProduksjonTransport med truckService og vedlikehold av maskiner, samt renhold av disseRapportere skader og manglerMedvirke til å opprettholde orden og ryddighetSkiftarbeid Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Vi ser etter deg som trives med fysisk og praktisk arbeid
Adecco
Pga økt aktivitet hos flere våre kunder, søker vi arbeidsomme terminal/lager/produksjonsarbeidere. Vi kan tilby lange og korte oppdrag etter avtale. Stillingene kan være noe fysisk krevende. Flere av våre kunder har skiftordning og du må være tilgjengelig å jobbe dag, kveld og natt. Derfor ønsker vi deg som er fleksibel og trives under slike ordninger. Du får:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Rørlegger søkes
Trondheim VVS
Bli en del av Trondheims beste team! Vi søker erfaren rørlegger til fast ansettelse til vår framoverlente røravdeling! Har du i tillegg fartstid innen nybygg og totalrenovering av vann og avløp i eldre boliger er det et stort pluss!
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Vi søker lagerarbeidere som vil mekke på el-sparkesykler!
Adecco
Vi søker lagermedarbeidere som trives med lett-mekanikk. For vår etablerte samarbeidspartner som driver med el-sparkesykler søker vi nå mekanikere som kan skru og reparere sparkesykler. Personer vi søker trenger ingen formell utdannelse, men må ha erfaring fra mekanisk arbeid og gjerne med elektronikk. I tillegg vil du jobbe med plukk, pakk og forefallende lageroppgaver. Du har en løsningsorientert holdning, samt du hjelper dine kolleger med å lykkes. Vi søker deg som kan jobbe hovedsakelig mandag-torsdag 08-16 og lørdag 08-16.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021