Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du mekaniker og ønsker nye utfordringer?
OSS-NOR AS AVD KRISTIANSUND
Oss-nor Ventilservice søker medarbeidere som ønsker videreutvikling til ventilmekanikere.Den /de vi søker vil inngå i et team med servicemekanikere som utfører hele prosessen fra demontering og inspeksjon , til konklusjon hva som må gjøres for å sette ventilen i driftssikker stand.Montering og testing er fortsettelse av prosessen fram til godkjent ventil, som skal leveres kunde, for lagring eller utsendelse plattform / anlegg.Registrering og rapportskriving er en del av hverdagen. Opplæring vil bli gitt.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 21-02-2022

Fast forsvarar
Møre og Romsdal Tingrett
Fast forsvarar – Møre og Romsdal tingrett/Frostating lagmannsrett Det er to ledige verv som fast forsvarar hjå Møre og Romsdal tingrett/Frostating lagmannsrett. Et verv er knytt til rettsstad Kristiansund frå 05.05.2022 og et verv knytt til rettsstad Molde frå 01.03.2022. Det må på reknas å gjere teneste i heile rettskrinsen. Vervet omfattar oppdrag for begge rettsinstansane. Vervet er personleg og medfører plikt til å verte inkludert i turnusordninga for faste forsvararar hjå tingrett/lagmannsrett, også i ferieperioder.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 09-02-2022

Logistikkoperatør
Certex Norge AS
Vil du bli vår nye kollega i Kristiansund?Grunnet økende oppdragsmengde og ønske om å styrke kapasiteten og kompetansen ved vår avdeling i Kristiansund søker vi etter en fleksibel, serviceinnstilt og ansvarsfull logistikkoperatør til fast ansettelse. Arbeidsoppgaver:Hovedoppgaven for stillingen er å håndtere vareflyten gjennom lageret på en mest mulig effektiv måte. Arbeidet vil bestå av varierte oppgaver som:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Regnskapsfører
Elektroservice Kristiansund AS
Fakturering og regnskapsansvarlig Fakturering, Løpende regnskapsførsel, avstemming offentlige rapporter, rapportering, systemoppdatering/utvikling, forefallende administrative oppgaver. Søk på stillingen ved å klikke på "Søk på stilling" knappen på denne siden.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 19-02-2022

Elektro og Automasjonsingeniør
Elmarin AS
Er du vår nye Elektro eller Automasjonsingeniør? Hos oss får du være en del av et fremtidsrettet faglig sterkt miljø med fokus på morgendagens løsninger for fiskeri og havbruksnæringen. I tett dialog med kundene utvikler vi gode batterihybride løsninger med tanke på drift og bærekraft. Hovedfokuset er at vi alltid skal bli bedre. Er du på jakt etter nye utfordringer som gir deg en spennende arbeidshverdag i samarbeid med gode kollegaer er kanskje vi løsningen for deg? Arbeidsoppgaver
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Do you want to play a role in solving global energy challenges for future generations?
NES Advantage Solutions AS
NES Advantage is a specialized in-house recruitment partner to Aker Solutions. Aker Solutions delivers integrated solutions, products, and services to the global energy industry. We enable low-carbon oil and gas production and develop renewable solutions to meet future energy needs. By combining innovative digital solutions and predictable project execution we accelerate the transition to sustainable energy production. Aker Solutions employs approximately 15,000 people in more than 20 countries.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 02-03-2022

Helsesekretær/ Sekretær
Radiologi Kristiansund, Helse Møre og Romsdal HF
Org. nr: - Stillingsident: 4471307745 Presentasjon av stillingen: Klinikk for diagnostikk - Avdeling Molde og Kristiansund, seksjon Kristiansund Radiologisk i Kristiansund er ein seksjon med høg aktivitet innan undersøkingane MR, CT, Ultralyd, Dexa og generell røngten. Det er tett og godt samarbeid mellom dei ulike yrkesgruppene. Sekretærane utfører blant anna det særs viktige arbeidet med å tilrettelegge og sette opp timar til dei ulike undersøkingane og ta imot pasientar, både i ekspedisjon og på telefon.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 11-02-2022

Kristiansund kommune
Kristiansund kommune Bo og habilitering
Vi har ledig avdelingslederstilling ved avdeling Kvisvik. Avdelingen er et nyopprettet tiltak som vil bli lokalisert på Tingvoll med oppstart sommeren 2022. Som avdelingsleder vil du delta i prosessen ved oppstart og ansettelser.Bo og habilitering er organisert i 10 avdelinger. Enheten yter tjenester til barn og voksne som har behov for støtte og avlastningstiltak, dagtilbud, oppfølging og veiledning i bolig.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Vil du bli vår nye kollega i Kristiansund?
Certex Norge AS
Grunnet økende oppdragsmengde og ønske om å styrke kapasiteten og kompetansen ved vår avdeling i Kristiansund søker vi etter en fleksibel, serviceinnstilt og ansvarsfull logistikkoperatør til fast ansettelse. Arbeidsoppgaver: Hovedoppgaven for stillingen er å håndtere vareflyten gjennom lageret på en mest mulig effektiv måte. Arbeidet vil bestå av varierte oppgaver som: Sørge for at varer plukkes, bearbeides og pakkes som beskrevet på ordre Utføre varemottak i henhold til gjeldende prosedyrer og rutiner
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Driftsteknikarar til våre matfisklokalitetar i Ørsta, Ulstein og Volda kommune.
Måsøval Fiskeoppdrett AS
Vi treng driftsteknikarar til våre matfisklokalitetar i Ørsta, Ulstein og Volda kommune. Dersom du vil bli driftsteknikar hos oss, er vi på utkikk etter deg som har:
Registrert : 19-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022