Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Assisterende Varehussjef for RUSTA RETAIL AS
RUSTA RETAIL AS
Assisterende Varehussjef Høsten 2019 åpner Rusta et nytt og flott varehus i Kristiansund, og vi trenger flere medarbeidere til teamet vårt! Vi ser etter en engasjert Assisterende Varehussjef med gode samarbeidsevner, som alltid setter kundene først og som får masse energi av hektiske dager. Vi ser etter deg som er klar til å ta et steg videre, og som vil være med på Rusta-eventyret sammen med oss.For å trives i rollen som Assisterende Varehussjef i Rusta må du like høyt tempo, mange mennesker og store varevolum.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 13-05-2019

Varehusmedarbeider for RUSTA RETAIL AS
RUSTA RETAIL AS
Varehusmedarbeider Høsten 2019 åpner vi i Kristiansund og da trenger vi dyktige kollegaer med godt humør, som liker hektiske dager hvor vi spiller sammen for å vinne våre kunders hjerter. Vi vil at våre kunder alltid skal føle seg velkommen hos oss, bli inspirert og synes det er gøy å handle. Og dette skal vi alltid klare å oppfylle gjennom laginnsats, godt humør og kulturen vi skaper sammen!Vi ser etter deg som trives i et høyt tempo, som naturlig sprer positiv energi rundt deg, og som vet å sette pris på et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 13-05-2019

Fagskolen i Kristiansund - lærer i emnet marin bioprosess for Kristiansund videregående skole
Kristiansund videregående skole
Fagskolen i Kristiansund - lærer i emnet marin bioprosess Vi søker etteren dyktig person som kan undervise i emnet marin bioprosess ved fagskolens utdanning innen prosessteknikk. Stillingen er et vikariat i tidsrommet 01.08.2019 til 29.02.2020 og vil utgjøre 31 % stilling. Vi er fleksible med undervisningstid slik at vikariatet kan kombineres med annet arbeid. Du får jobbe medMarin bioprosess er et valgemne innen prosessteknikk som er i startfasen og det finnes få lærebøker. Det er ønskelig at du i vikariatet deltar i videreutviklingen av læremateriellet.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Ekstrahjelp / Sesonghjelp, Byggern Kristiansund for E A SMITH AS
E A SMITH AS
Ekstrahjelp / Sesonghjelp, Byggern Kristiansund Er du god på service og kunderelasjoner? Er du entusiastisk, løsningsorientert og finner lett tonen med ulike typer mennesker? Da trenger vi deg til å skape gode byggevareopplevelser for våre kunder, både proff og forbruker.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Vi søker montører! for FIRESAFE AS
FIRESAFE AS
Vi søker montører! Ønsker du å bidra til et tryggere og mer brannsikkert samfunn?Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter selvstendige brannsikringsmontører for oppdrag i Kristiansund, Ålesund, Molde og distriktet rundt. Stillingen innebærer arbeid med brannsikring, både i nybygg og eksisterende bygg.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 12-05-2019

Høgskolelektor i matematiske fag med vekt på kvantitativ logistikk for HØGSKOLEN I MOLDE
HØGSKOLEN I MOLDE
Høgskolelektor i matematiske fag med vekt på kvantitativ logistikk Jobbnorge ID: 169164 Om stillingenAvdeling for logistikk har ledig stilling som høgskolelektor i matematiske fag med vekt på kvantitativ logistikk. Stillingen innebærer i hovedsak undervisning ved høgskolens bachelorprogrammer i Kristiansund. Det stilles krav til relevant utdanning på masternivå innen matematiske, statistiske eller tekniske fag. Gode formidlingsevner og personlig egnethet vektlegges. ArbeidsoppgaverAvdeling for logistikk har ledig stilling som høgskolelektor i matematiske fag med vekt på kvantitativ logistikk.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Kapellan i Ytre Nordmøre prosti med Kristiansund som særlig tjenestested. for MØRE BISPEDØMEKONTOR
MØRE BISPEDØMEKONTOR
Kapellan i Ytre Nordmøre prosti med Kristiansund som særlig tjenestested. Org. nr: - Stillingsident: 4038352197 Presentasjon av stillingen: Det er ledig stilling som kapellan i Ytre Nordmøre prosti med Kristiansund som særlig tjenestested. Kapellanen vil ha vanlig prestetjeneste med gudstjenester og kirkelige handlinger. Det er også noen gudstjenester for ungdom. Menighetspedagogen har hovedansvaret for konfirmantundervisningen. Det er ønskelig at kapellanen bruker arbeidstid på ungdomsarbeidet og trosopplæringsarbeidet i samarbeid med sokneprest, øvrige medarbeidere, og frivillige.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Fysioterapeut(er) ved Barn, familie og helse for Kristiansund kommune
Kristiansund kommune
Fysioterapeut(er) ved Barn, familie og helse Barn, familie og helse søker ny(e) medarbeider(e). Vi har følgende ledige stillinger som fysioterapeut: 50 % vikariat fra 01.06.19. I forbindelse med at vi søker prosjektmidler, kan det også være mulighet for 50 % vikariat i tillegg.Mulighet for 100 % fast stilling fra 01.09.19. Dette blir avklart i slutten av mai.Ansettelse i denne stillingen vil da gjøres blant de som søker på denne utlysningen. Ved intern omrokkering kan annen stillingsprosent bli ledig. Si ifra ved søknad hvilken stilling/stillingsprosent du er interessert i.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 06-05-2019

Sykepleier ved Storhaugen helsehus for Kristiansund kommune
Kristiansund kommune
Sykepleier ved Storhaugen helsehus Vi har ledig ei 75 % fast stilling som sykepleier. Avdeling for øyeblikkelig hjelp og korttid har 12 plasser. 5 plasser er øyeblikkelig hjelp døgntilbud - et interkommunalt tilbud for; Averøy, Gjemnes, Tingvoll og Kristiansund. Pasientene legges inn via fastlege, legevakt og spesialisthelsetjenesten som en erstatning for innleggelse i sykehus. De resterende 7 plassene er kommunale korttidsplasser for utredning, kartlegging og behandling.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 29-04-2019

Er du vår nye utvikler? for INFOTJENESTER AS
INFOTJENESTER AS
Er du vår nye utvikler? Vi er i vekst, og i den forbindelse søker Infotjenester AS ny systemutvikler til vårt kontor i Kristiansund. Vi søker deg som er nysgjerrig på ny teknologi og som stadig arbeider for å forbedre våre prosesser og rutiner. Du er kvalitetsbevisst og jobber strukturert, dokumenterer utført arbeid og tidsbruk, og er genuint opptatt av kundens brukeropplevelse.
Registrert : 12-04-2019 Søknadsfrist : 19-05-2019