Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Konsulent
Kristiansund kommune Rådmannens kontor
Politisk sekretariat har ledig 100 % stilling som konsulent.Sekretariatet er underlagt rådmannens kontor. Sekretariatet har som hovedoppgave å bistå og organisere kommunens politiske virksomhet. Politisk sekretariat bidrar i tillegg med støtte for politisk og administrativ ledelse, og har ansvar for gjennomføring av stortingsvalg og kommune- og fylkestingsvalg.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Saksbehandler - midlertidig stilling
Brukerdialog, Skatteetaten
Org. nr: - Stillingsident: 4378092046 Presentasjon av stillingen: Har du lyst til å behandle skattemeldinger for selskaper? Da håper vi at du søker på 6 måneders midlertidig stilling i Skatteetaten. Vi søker deg som har høy arbeidskapasitet og raskt kan sette deg inn i nye rutiner og arbeidsoppgaver. Innland har som oppgave å sikre kvalitet på fastsetting av skatt og avgift, samt følge opp særskilte områder med risiko for manglende etterlevelse av skatte- og avgiftsreglene.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 09-05-2021

Automasjonsingeniør
Elmarin As
Er du vår nye Automasjonsingeniør? Hos oss får du være en del av et fremtidsrettet faglig sterkt miljø med fokus på morgendagens løsninger for fiskeri og havbruksnæringen. I tett dialog med kundene utvikler vi gode løsninger med tanke på drift og bærekraft. Hovedfokuset er at vi alltid skal bli bedre. Er du på jakt etter nye utfordringer som gir deg spennende arbeidsdager i samarbeid med gode kollegaer er kanskje vi løsningen for deg? Arbeidsoppgaver: · Utvikling av automasjonssystemer for maritim sektor.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021

Jula Kristiansund søker ekstrahjelper!
Jula
Trives du med høyt tempo, varepåfylling og kundeservice? Da er kanskje du vår nye kollega! Jula Norge har siden 2008 åpnet varehus over hele landet med stor suksess. Vi har planer om fortsatt massiv etablering i Norge de neste årene og søker medarbeidere som ønsker å bli med oss i vår videre vekst. Våre medarbeidere er helt avgjørende for at vi skal lykkes! Hver dag bidrar hver og en til å drive varehusene våre etter Julas visjon og konsept. Vi tror at Julas suksess er summen av medarbeiderne våre!
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 13-05-2021

Medarbeidere innen ISO-fagene
Grip Maling Overflatebehandling Korrosjonsentreprenør AS
Grip Maling AS søker nye medarbeidere for fast ansettelse.Jobben vil være innen ISO-fagene med arbeid på land og offshore. Etter hvert vil man jobbe turnus. Ansatte vil derfor kunne bo der de bor i dag.Ønsket bakgrunn:All typer bakgrunn fra industriarbeid.Erfaring husmaler / industrimaler.Erfaring som bil-lakkerer.Erfaring fra arbeid i mekanisk industri.Erfaring fra arbeid i skipsindustri.I tillegg søker vi også etter folk som har:
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Er du på jakt etter en sommerjobb med et stort samfunnsansvar?
ISS Facility Service AS
Renhold som tjeneste har den siste tiden opplevd økt oppmerksomhet grunnet Covid-19 og den har fått status som samfunnskritisk. Grunnet økt etterspørsel ser vi etter deg som vil bidra til redusert smitte ved å utføre profesjonelt renhold hos våre kunder. Vi har behov for kandidater som vil jobbe gjennom sommeren når behovet oppstår. Vi ser etter deg som kan bistå hos ulike kunder i Kristiansund. Vi tilbyr Vi gir deg muligheten til å bidra aktivt i den nasjonale dugnaden, samtidig som du skaper trygghet og økt velvære for mange innbyggere i ditt nærmiljø.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 03-05-2021

Instrumenttekniker
Draugen, OKEA ASA
Org. nr: - Stillingsident: 4378001098 Presentasjon av stillingen: Stillingen er del av vedlikeholdsavdelingen offshore på Draugen. Arbeidstiden er 2 uker offshore, og 4 uker fri. Arbeidet innebærer korrektivt og preventivt vedlikehold på alle typer instrument og måleutstyr instrument avdelingen iht. regulerende forskrifter, selskapets planer og prosedyrer. En vil arbeide tett sammen med kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Stillingen krever at en evner å arbeide systematisk og nøyaktig. Stillingen rapporterer til Operasjonsleder.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 18-05-2021

Mekaniker
Draugen, OKEA ASA
Org. nr: - Stillingsident: 4379555553 Presentasjon av stillingen: Mekanikere Stillingen er del av vedlikeholdsavdelingen offshore på Draugen. Arbeidstiden er 2 uker offshore, og 4 uker fri. Arbeidet innebærer korrektivt og preventivt vedlikehold på ventiler, rør, pumper, motorer og turbiner. En vil arbeide tett sammen med kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Stillingen krever at en evner å arbeide systematisk og nøyaktig. Stillingen rapporterer til Operasjonsleder.
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 18-05-2021

Avdelingsleder
Kristiansund kommune
Org.nr.:975300293 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi har ledig 100 % fast stilling som avdelingsleder.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 03-05-2021

Vi søker sommervikar/ekstrahjelp til vår café og kiosk på Kristiansund Lufthavn
SELECT SERVICE PARTNER AS
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat og drikke brands på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands og konsepter som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 35 land. I Norge har vi mer enn 1 200 ansatte fordelt på 17 lufthavner, 3 jernbanestasjoner og 4 togstrekninger. Vi driver spisesteder, kiosker, lounger og flycatering, samt serveringsløsninger og relaterte tjenester på alle togstrekninger. Totalt har SSP Norge over 120 utsalgssteder.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-05-2021