Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker etter Bilutleier/bilklargjører i Kristiansund for ØVERLAND BJARNE AS
ØVERLAND BJARNE AS
Vi søker etter Bilutleier/bilklargjører i Kristiansund Lyst på jobb hos HERTZ Kristiansund? Hertz bilutleie Kristiansund søker etter en pålitelig, aktiv og dyktig person som kan tenke seg å være BILUTLEIER/BILKLARGJØRER sammen med oss. Stillingen er 25 %, og passer godt til en student eller noen som vil ha litt ekstra. Jobben er to kvelder i uken, samt vakt hver tredje helg. Noe mer ved sykdom og ferieavvikling. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver innen operasjonelle drift av utleiestasjonen som bl.a. svare på kundehenvendelser, utleie, bilklargjøring og flytting av bil.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Leder TESS servicesenter Kristiansund for TESS NORD AS
TESS NORD AS
Leder TESS servicesenter Kristiansund TESS er en helnorsk profesjonell servicebedrift etablert i 1968 med en omsetning på over 3,1 milliarder NOK. TESS er markedsleder innen slanger og sveiseprodukter og en av de ledende på arbeidstøy og vern i Norge. TESS har mer enn 130 servicesentre i Norge, samt servicesentre i Brasil, Danmark, Skottland, USA, Spania og Singapore med mer enn 1000 medarbeidere totalt.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Butikk- og servicemedarbeider - slangemontør Kristiansund for TESS NORD AS
TESS NORD AS
Butikk- og servicemedarbeider - slangemontør Kristiansund TESS er en helnorsk profesjonell servicebedrift etablert i 1968 med en omsetning på over 3,1 milliarder NOK. TESS er markedsleder innen slanger og sveiseprodukter og en av de ledende på arbeidstøy og vern i Norge. TESS har mer enn 130 servicesentre i Norge, samt servicesentre i Brasil, Danmark, Skottland, USA, Spania og Singapore med mer enn 1000 medarbeidere totalt.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Skatterevisor/rådgiver ved Nordmøre Kemnerkontor for KRISTIANSAND KOMMUNE RÅDMANNENS STAB
KRISTIANSAND KOMMUNE RÅDMANNENS STAB
Skatterevisor/rådgiver ved Nordmøre Kemnerkontor Vi har ledig 100 % fast stilling som skatterevisor/rådgiver. Arbeidsoppgaver Skatteoppkreverfunksjonen er en viktig del av skatteetatens samfunnsoppdrag, som er å sikre et finansielt hovedgrunnlag for offentlig virksomhet. Arbeidsoppgavene vil være informasjonsvirksomhet og kontroll av arbeidsgivere for å påse at skattetrekk og arbeidsgiveravgift blir korrekt beregnet, innrapportert og betalt. Kvalifikasjonskrav Høgskoleutdanning på minimum bachelornivå innenfor revisjon/regnskap/økonomi. Ønskede kvalifikasjoner Erfaring fra revisjon/regnskap.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Head of Human Resources for AQUASHIP AS
AQUASHIP AS
Head of Human Resources Til vårt hovedkontor i Kristiansund søker vi en strukturert og engasjert HR-sjef Aquaship vokser og vi trenger en HR-sjef som støtter opp om våre ambisjoner. Våre nøkkelpersoner må trives med en hektisk og variert hverdag, og må være fleksible og motiverte for å stå på ekstra ved behov. HR-sjefen vil få ansvar for vårt personaladministrative arbeid, samt bidra til både operativ og strategisk utvikling av selskapet.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 14-09-2019

Fastlegehjemler ved Sentrum legesenter for SENTRUM LEGESENTER KR SUND AS
SENTRUM LEGESENTER KR SUND AS
Fastlegehjemler ved Sentrum legesenter Vi har ledig to fastlegehjemler: nr. 1: 2. gangs utlysning: Listestørrelse på 1000 pasienter. Tiltredelse snarest eller etter avtale.nr. 2: Listestørrelse på 600 pasienter. Tiltredelse 01.01.20.Kommunale legeoppgaverFor tiden er stillingene ikke tillagt offentlig legearbeid, men det vil kunne bli stilt krav om inntil 7,5 timers offentlig legearbeid per uke. Da behovet for kommunale legeoppgaver endres over tid, stilles det krav om fleksibilitet ut fra kommunens skiftende behov.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Fastlegehjemmel ved Bryggen med. senter - 3. gangs utlysning for BRYGGEN MEDISINSKE SENTER AS
BRYGGEN MEDISINSKE SENTER AS
Fastlegehjemmel ved Bryggen med. senter - 3. gangs utlysning Det er ledig fastlegehjemmel lokalisert til Bryggen medisinske senter med tiltredelse snarest eller etter avtale. Listestørrelsen er på 800 pasienter. Kommunale legeoppgaverFor tiden er stillingen ikke tillagt offentlig legearbeid, men det vil kunne bli stilt krav om inntil 7,5 timers offentlig legearbeid per uke. Da behovet for kommunale legeoppgaver endres over tid, stilles det krav om fleksibilitet ut fra kommunens skiftende behov.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Fastlegehjemmel ved Kongens Plass med. senter - 3. gangs utl for KONGENS PLASS MEDISINSKE SENTER DA
KONGENS PLASS MEDISINSKE SENTER DA
Fastlegehjemmel ved Kongens Plass med. senter - 3. gangs utl Det er ledig ny fastlegehjemmel lokalisert til Kongens Plass medisinske senter med tiltredelse snarest eller etter avtale. Hjemmelen vil ha et listetak på 700 pasienter hvorav 600 av disse blir overført fra eksisterende liste på senteret. Kommunale legeoppgaverFor tiden er stillingen ikke tillagt offentlig legearbeid, men det vil kunne bli stilt krav om inntil 7,5 timers offentlig legearbeid per uke. Da behovet for kommunale legeoppgaver endres over tid, stilles det krav om fleksibilitet ut fra kommunens skiftende behov.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Lege i Kristiansund kommune for Kristiansund kommune
Kristiansund kommune
Lege i Kristiansund kommune Vi har ledig 100 % kommunal stilling for lege. Dette er en nyopprettet 100 % kommunal stilling som byr på et spennende arbeidsområde i aldersgruppen 0 - 100 år. Vi ser etter en lege som er engasjert og som vil være en pådriver og være delaktig i utvilklingen av tjenesten. Stillingen er organisert under legetjenesten ved Storhaugen helsehus, men arbeidssted vil i hovedsak være ved Helsestasjon Sentrum (ca 70 %). Resterende tid vil være som sykehjemslege på Kringsjå sykehjem og Barmanhaugen 2. et.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Innkjøpssjef ved Økonomiseksjonen for Kristiansund kommune
Kristiansund kommune
Innkjøpssjef ved Økonomiseksjonen Innkjøpstjenesten i Kristiansund kommune består av seks ansatte, der det er fire innkjøpere, én stilling knyttet til eHandel og én innkjøpssjef. Innkjøpstjenesten er organisatorisk plassert i Økonomiseksjonen som ledes av økonomisjefen og består av 20 topp motiverte og dyktige medarbeidere. Kristiansund kommune er vertskommune for Nordmøre Interkommunale Innkjøpssamarbeid (NII) som består av totalt 12 kommuner. Samarbeidet har et eget styre og forvalter felles rammeavtaler for kommunene og eHandelsfunksjonen.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019