Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Project Engineer - Sub Sea Construction Kristiansund for Vigor Kristiansund AS
Vigor Kristiansund AS
Project Engineer - Sub Sea Construction Kristiansund Are you an ambitious engineer with excellent technical knowledge and understanding? We are looking for a Project Engineer to join our office in Kristiansund. This is an exciting challenge for a candidate with technical background who is looking for an opportunity to work with challenging tasks throughout our value chain; from idea to concept, to the realization of products through sales, engineering and construction. You will become part of a creative work environment and have the opportunity to develop your engineering skills.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Vikariat 100% barnehagelærer for Kristiansund Idrettsbarnehage AS
Kristiansund Idrettsbarnehage AS
Vikariat 100% barnehagelærer Org. nr: - Stillingsident: 4144013415 Presentasjon av stillingen: Barnehagelærer i 100% stilling ArbeidsoppgaverVi søker etter en barnehagelærer til vår barnehage, i første omgang til en avdeling med barn i alderen 3-4 år. Vikariatet gjelder fra 1.11.19 og fram til 30.06.20 KvalifikasjonerUtdannelse som førskolelærer/ barnehagelærer. (ferdig utdannet, ikke dispensasjon fra utdanningskravet) Personlige egenskaperPositiv, leken, raus, faglig sterk, initiativrik og fleksibel.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Butikkselger, 10% stilling - Mester Grønn Alti Storkaia Brygge - vikariat for MESTER GRØNN AS
MESTER GRØNN AS
Butikkselger, 10% stilling - Mester Grønn Alti Storkaia Brygge - vikariat Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater. Våre kunder skal få kvalitet og "det lille ekstra" i form av ting de trenger, råd og stelletips, derfor er det viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service. Det skjer alltid noe i en blomsterbutikk. Produkter og farger varierer med sesong, varer skal fylles på og pakkes inn og blomster skal stelles. Du bør derfor ikke være redd for å ta i et tak når det trengs.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Kristiansund vgs -lærer bygg- og anl.tekn ved Resurssenteret for Kristiansund videregående skole
Kristiansund videregående skole
Kristiansund vgs -lærer bygg- og anl.tekn ved Resurssenteret Vi søker etterlærer i programfag for Vg1 bygg- og anleggsteknikk ved Ressurssenteret i Kristiansund. Undervisningen vil være for elever ved voksenopplæringen og foregå på dagtid. Stillingsstørrelsen er på cirka 25 %, og undervisningen vil vare fram til juni 2020. Tiltredelse i stillingen er snarest mulig. Søknader vil bli vurdert fortløpende.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Avdelingsleder Operations for ELKJØP KRISTIANSUND
ELKJØP KRISTIANSUND
Avdelingsleder Operations Avdelingsleder Drift Nå har du muligheten til få jobb som leder i Elkjøp, hvor vinnermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som avdelingsleder i Elkjøp er du ansvarlig for en av tre avdelinger i varehuset. Driftsavdelingen består av kasse, aftersales og service. Du rapporterer direkte til varehussjefen og skal skape resultater gjennom et team med fagansvarlige samt øvrige medarbeidere i hver avdeling. Dine oppgaver er sentrert rundt varehusets drift, avdelingens medarbeidere, strategiimplementering, de daglige rutinene, logistikk og produktflyt.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Servicetekniker klima for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker klima Caverions serviceavdeling i Kristiansund består i dag av 55 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, automasjon, ventilasjon, rør, sikkerhet, AV og kjøling for bygg og industri. Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte. Vi søker deg som er faglig dyktig og som trigges av muligheten for videre faglig utvikling. Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste montasjeløsningene og de rasjonelle produksjonsmetodene.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Servicetekniker elektro for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker elektro Caverion sin avdeling i Kristiansund består av 55 dyktige medarbeidere. Vårt mål er å levere gjennomtenkte og tidsriktige installasjoner i bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex+, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag. Vi rigger oss nå for videre vekst og søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innen elektrofaget. eller Caverion i Kristiansund har økende oppdragsmengde og vi søker derfor deg som er positiv og engasjert, til stillingen som servicetekniker elektro. Er du den vi ser etter?
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Servicetekniker sikkerhet for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker sikkerhet For å bli best må man ha de beste folkene, og i Caverion tiltrekker vi oss disse med vårt fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. Søk nå og gled deg til jobben hver dag! Caverions serviceavdeling i Kristiansund består i dag av 55 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, automasjon, ventilasjon, rør, sikkerhet, AV og kjøling for bygg og industri. Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Servicetekniker rør for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker rør Caverions serviceavdeling i Kristiansund består i dag av 55 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, automasjon, ventilasjon, rør, sikkerhet, AV og kjøling for bygg og industri. Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte. Nå ser vi etter en ny servicetekniker rør - er du vår nye kollega?
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Servicetekniker kulde/kjøl for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker kulde/kjøl Caverion i Kristiansund består av rundt 55 dyktige medarbeidere som jobber med service og mindre prosjekter hovedsaklig innen elektro, rør, ventilasjon, kjøling og sikkerhet. Nå ser vi etter deg som er servicetekniker med relevant bakgrunn innen kjøling. Er du vår nye kjøletekniker?
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019