Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kundekonsulenter for Nordmøre Energiverk AS
Nordmøre Energiverk AS
Kundekonsulenter VI SØKER TO NYE KUNDEKONSULENTER KUNDEN I FOKUS - NABOLAGET FØRST Er du vår nye medarbeider som klarer å koble digitale verktøy med menneskelig interaksjon, og skape positive opplevelser for kunden? NEAS søker flere nye kundekonsulenter til vårt kundesenter. Kundesenteret er hjertet i bedriften vår, og stedet der kundene kan kontakte oss for kjøp av produkter og tjenester, og for teknisk support og hjelp med hverdagsteknologien vi leverer til hjemmet deres. Dagens og fremtidens kunder krever høy kvalitet og servicegrad. Ting må skje raskt, være enkelt og helst selvbetjent.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 11-03-2019

Prosessoperatører for GC RIEBER OILS AS
GC RIEBER OILS AS
Prosessoperatører GC Rieber Oils er i sterk posisjon for raffinering og oppkonsentrering av marine oljer på verdensbasis. Bedriften har gjort store investeringer ved anlegget i Kristiansund de senere år, med utvikling og produksjon av høykonsentrerte omega 3 produkter spesielt. Et høyteknologisk produksjonsanlegg for omega 3 konsentrater er oppført i Kristiansund i 2010 og utvidet med større kapasitet og bygg i 2014, 2016 og nå for fjerde gang i 2019. GC Rieber Oils er en del av GC Rieber AS som er et privateid selskap som utøver aktivt eierskap i et utvalg av kjerneområder.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 03-03-2019

RADIOLOG - Radiologi Molde og Kristiansund-legar for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
RADIOLOG - Radiologi Molde og Kristiansund-legar Klinikk for diagnostikk, Avdeling for radiologi Molde og Kristiansund. Det er ledig 100% fast stilling for radiolog ved Avdeling for radiologi Molde og Kristiansund, Seksjon for legar, frå 01.08.2019. Arbeidsstad p.t.: Kristiansund Vi søker etter ein radiolog med brei erfaring innan generell radiologi, CT og UL. Erfaring med MR vil vere ein fordel. Vaktordning vil bli vurdert i samråd med søker. Radiologisk døgnvakt er lokalisert til Molde sjukehus. Seksjon Legar radiologi Molde og Kristiansund har per i dag 8 LIS og 10 overlegar.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 17-03-2019

Lager- og butikkmedarbeider byggevare for ADECCO SOLUTIONS AS
ADECCO SOLUTIONS AS
Lager- og butikkmedarbeider byggevare Lager- og butikkmedarbeider byggevare På vegne av kunde sentralt i Kristiansund, søker vi en medarbeider til arbeid både inne i butikk og på lager. Ønsket oppstart er 1.april i 100 % stilling. Stillingen innebærer skiftarbeid innenfor kl 07-17 hverdager og lørdagsjobbing 2.eller 3.hver lørdag kl 09-14.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Sommervikarer ved Regionalt ressponssenter for Kristiansund kommune
Kristiansund kommune
Sommervikarer ved Regionalt ressponssenter Regionalt responssenter søker etter faglærte sommervikarer til vikariat av ulik varighet. Arbeidsoppgaver-Vurdering og avklaring av alarmer fra velferdsteknologiske hjelpemidler/sensorer, samt kontakt med brukere, hjemmetjenesten og pårørende gjennom teknologi.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 25-02-2019

Pizzabaker Deltid for PIZZABAKEREN ATLANTEN
PIZZABAKEREN ATLANTEN
Pizzabaker Deltid Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne. Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for at både kollegaer og kunder skal trives rundt deg.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 15-03-2019

Kristiansund kommune søker Eiendomsforvalter for Kristiansund kommune
Kristiansund kommune
Kristiansund kommune søker Eiendomsforvalter Vi har ledig 100% stilling som Eiendomsforvalter ved Eiendomsdrift.
Registrert : 15-02-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Et steg videre i din optikerkarriere/partner for Interoptik Futura
Interoptik Futura
Et steg videre i din optikerkarriere/partner Interoptik Futura har hjulpet folk til bedre syn i over 20 år. Med høy fokus på faglig ekspertise og bransjeledende service søker vi en ny optiker som vil gjøre en forskjell. Vi er også åpne for å vurdere partnerskap/deleierskap for den som måtte ønske det. Som en av de største optikerbutikkene i Møre & Romsdal kan vi blant annet skilte med vi byens største solbrilleavdeling. Interoptik Futura ligger på AMFI Futura. Det er et veletablert og solid kjøpesenter, i stadig vekst.
Registrert : 15-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

På grunn av økende ordremengde ønsker vi å styrke bemanningen med følgende. for TIG MEK AS
TIG MEK AS
På grunn av økende ordremengde ønsker vi å styrke bemanningen med følgende. 1. Selvstendig person for å betjene vår Durma Laser skjæremaskin Arbeidsoppgaver Betjene maskinen selvstendig (opplæring vil bli gitt)Sikre og følge rutiner for orden og saldo på platelagerDaglig førstelinje-vedlikehold på maskinenDaglig ettersyn og rutiner for gassanleggSamt å ta del i arbeidsoppgaver rundt denne, sånn som betjening av slipemaskin etc.
Registrert : 14-02-2019 Søknadsfrist : 15-03-2019

Sjukepleiar - Kirurgisk/ortopedisk sengepost Kristiansund - Kristiansund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
Sjukepleiar - Kirurgisk/ortopedisk sengepost Kristiansund - Kristiansund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF Kirurgisk/ortopedisk sengepost har ledig eit vikariat som sjukepleiar frå 01.03.19 - 31.12.19. Kristiansund sjukehus har tradisjon for eit godt tverrfagleg samarbeid. Både mellom subspesialitetane, og mellom legar og sykepleiarar, sekretærar og reinhaldarar.
Registrert : 14-02-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019