Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker stikningsingeniør/masseberegner
Mekvik maskin AS
På grunn av stor ordretilgang ønsker vi å utvide vår dyktige stab og søker: Landmåler/stikningsingeniør Kvalifikasjoner: Relevant utdanningRelevant erfaringVi oppfordrer også nyutdannede til å søkeBeherske GeminiBeherske maskinstyringMasseberegningGod samarbeidsevneSelvstendig, pålitelig, fleksibel og strukturertFørerkort klasse BGod HMS/KS-forståelse Vi tilbyr:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

OBS BYGG KRISTIANSUND søker butikkmedarbeider - avd. tyngre bygg og trelast
Coop Nordvest Sa
Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert? Da har vi en spennende mulighet for deg! Vi setter Kunden Førsti alt vi gjør, og vi trenger flere engasjerte medarbeidere til å skape gode kundeopplevelser. Obs BYGG Kristiansund tilbyr et rikt sortiment innen mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter. Sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø får du muligheten til å gjøre Obs Bygg Kristiansund til en av de beste bygg varehusene i området.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Kompis Storkaia kommer til Kristiansund og vi søker et rått team til å drive restauranten!
Kompis
Hei kompis - kult at du trykket deg inn her! Kompis er en familierestaurant som tilbyr kompromissløse smaksopplevelser i en vennlig, men tøff, uformell og inkluderende atmosfære. Vi serverer grilla burger, italiensk porsjonspizza og digge milkshakes. Alle våre avdelinger er drevet av dyktige folk som har et stort eierskap til merkevaren og avdelingen sin, og en brennende lidenskap for mat og mennesker.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Rådgivar - nye energibærarar
Møre og Romsdal fylkeskommune
Bli med å utvikle regionen saman med oss! Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for vidaregåande opplæring, fagskoleutdanning, fylkesveg og kollektivtransport, tannhelsetenester, kulturtenester og samfunns- og næringsutvikling i heile fylket. Vi er ein av dei største arbeidsgivarane i regionen. Verdigrunnlaget vårt er ein lærande organisasjon, kjenneteikna av verdiskapande samarbeid og tillit.Vi søker etterein engasjert og initiativrik rådgivar for å styrke satsinga vår innan nye energibærarar og grøn omstilling.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Kristiansund kommune
Kristiansund kommune Eiendomsdrift
Eiendomsdrift har ledig 100% fast stilling som fagarbeider/byggdrifter Eiendomsdrift har ansvar for kjøp og salg av eiendommer, ivareta kommunens byggherrefunksjon, forvaltning, drift, vedlikehold og service av kommunens bygningsmasse. Oppgavene omfatter prosjektering, prosjektstyring, tilrettelegging og byggeledelse, samt renholds og vaktmesteroppgaver i barnehager, skoler, sykehjem, kulturbygg og omsorgsboliger.Kristiansund kommune disponerer ca. 220.000 m2 bygningsmasse og 680 boenheter. Enheten har ca. 110 medarbeidere
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 18-07-2022

Montør (Harstad / Tromsø)
Glassmester Solbjør As
Vi har i den senere tiden hatt en betydelig økning i ordremengden i Nord-Norge, og søker derfor etter ny medarbeider ved vår avdeling i Harstad og Tromsø. Vi søker etter montør for våre produkter. Ønsker du en variert arbeidsdag, med spennende arbeidsoppgaver. Har du lyst til å være med i et ekspansivt og hyggelig miljø, er dette jobben for deg. Arbeidssted vil være varierende, men hovedsted vil være Harstad eller Tromsø. Arbeidesoppgavene vil bestå av:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-08-2022

Burger King søker:
Burger King Kristiansund
Vi ser etter deg som mener at godt lederskap er grunnlaget for god service. Som skiftleder har du 100% ansvar for driften på skiftet ditt. Du fordeler arbeidsoppgaver, utvikler og motiverer dine medarbeidere. Som skiftleder i Burger King er du ansvarlig for:Driften av restaurantenRestaurantens gjestopplevelser, matkvalitet og renslighetPersonalutvikling og opplæringØkonomiske resultater Hvorfor skal du velge oss?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022

POWER Kristiansund søker serviceinnstilte  og engasjerte deltidselgere
Power Norge AS
POWER Kristiansund søker serviceinnstilte og engasjerte deltidselgere  Norskeide POWER er Nordens nye elektrogigant med nærmere 200 butikker og 4400 medarbeidere – og vi vokser stadig. Vil du være med og ta POWER til nye høyder?   Som deltidsselger i POWER kan vi tilby deg en variert hverdag, hvor ingen dager er like og der løsningsforslag og dialog med kunden er i sentrum.  
Registrert : 03-07-2022 Søknadsfrist : 02-08-2022

Kristiansund kommune
Kristiansund kommune Oppvekst
Vi søker rektor til fast 100 % stilling i Kristiansund kommune, med arbeidssted p.t. Nordlandet ungdomsskole. Nordlandet ungdomsskole har 266 elever, inkludert innføringsklasse for flyktninger i aldersgruppen 13-16 år, og forsterka avdeling.Det er i dag 9 barneskoler, 3 ungdomsskoler og 1 skole for voksenopplæring i Kristiansund kommune. Som rektor må du være opptatt av elevenes læringsresultater og skolemiljø. Du jobber for at skolen skal fungere godt som organisasjon, og ser egen skole som en del av kristiansundsskolen og bidrar til å utvikle denne. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Vil du være en del av vårt gode team? BPA søkes
JAG Assistanse AS
Sosialt og hyggelig arbeidsmiljøStor frihet i jobbenKomprimert arbeidstid, med lengre friperioder Jeg er en blid, sosial og aktiv ung mann på 19 år, som har personlig assistanse i egen leilighet. Jeg trenger flere forlengede armer for å kunne delta på alt jeg synes er gøy. Mine interesser er musikk, teater, motorsport og bilturer, fysisk aktivitet, være med venner og familie.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022