Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker skadesanerer i Ålesund!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Trives du med en fysisk arbeidshverdag? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg! Vi er i sterk vekst og ser etter deg som vil jobbe med sanering ved vår avdeling i Ålesund. Som skadesanerer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som skadesanerer i Recover
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

NUVU - Videopresentasjoner og møter slik du aldri før har opplevd det
Nuvu AS
Om stillingen Nuvu er leverandør av SMARTstudio og kommunikasjonsløsninger. Nuvu tilbyr samtidig førsteklasses support for alle sine kunder. Denne stillingen vil være en kombinasjon av kundekontakt og montering. Nuvu’s tekniske/support funksjon håndterer henvendelser og saker innen installasjon og teknisk brukerstøtte. Du vil jobbe med kundekontakt i forbindelse med montering, i tillegg til å bidra for å minimere responstiden og løse tekniske problemer på en god og effektiv måte. Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Erfaring med service og reparasjoner av anleggsmaskiner, lastebil, bil eller truck?
STILL NORGE AS
STILL Norge søker en selvstendig og proaktiv servicetekniker til service og reparasjon av trucker. I stillingen vil du styre, planlegge og utføre oppdrag på egenhånd. Vår godt utstyrte arbeidsbil står klar og venter på deg! Arbeidsoppgaver Service, feilsøking, reparasjoner og vedlikehold ute hos våre kunderUtføre sakkyndig kontroll og noe ombygging av truckerStyrke og utvide eksisterende gode kundeforhold Kvalifikasjoner
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 11-07-2022

Servicetekniker søkes til Hesselberg Truck AS
Hesselberg Truck AS
Vi søker etter en servicetekniker i Ålesund-området. Hovedoppgaver vil være service og reparasjoner av gaffeltrucker, og veilede kunder i riktig bruk. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje, og vil være en del av vår avdeling i Ålesund. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Helsekretær avd. psykisk helse
Medi 3 AS
Medi3 i Ålesund har blitt valgt til leverandør av polikliniske spesialisthelsetjener innenfor psykisk helse både for barn/ungdom og voksne i Helse Møre og Romsdal. Vi søker nå etter helsesekretær/sekretær i 100% fast stilling. Erfaring fra arbeid innen psykisk helse er en fordel. Arbeidsoppgaver: • Innkalling av pasienter • Betjene sentralbord og ekspedisjon • Oppgaver knyttet til koding av pakkeforløp • Bidra til videreutvikling av kontorfaglig tjeneste i avdelingen Kvalifikasjoner:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 10-07-2022

Servicetekniker
HL Skjong
HL.Skjong er en ledende produsent av profesjonelt vaskeutstyr for maritim og landbasert industri. For å styrke vår serviceavdeling og bli enda mer tilgjengelig for våre kunder søker vi etter servicetekniker. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. Serviceteknikeren innehar en viktig rolle for å sørge at systemene holdes i drift, sørge for tilfredse kunder og bringe førstehåndserfaringer tilbake til teamet.Praktisk erfaring vil vektlegges. Det kan være fra for eksempel utstyrsleverandør, vann/avløp, industri, verft, akvakultur, kjemi eller prosess. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Assistent fast vikariat 80%
Gnist Barnehager Ratvika
Assistent Brenner du for å bringe frem det beste i barnet? Motiveres du av å utvikle og skape mestring og glede for barn? Ønsker du å skape en hverdag preget av trygge rammer og morsomme utfordringer for barn? Norlandia Ratvika Barnehage søker etter assistent i fast vikariat 80% fra 08.08.22 eller raskest mulig etter gitt dato. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Prosjektingeniør
HL Skjong
HL.Skjong er en ledende produsent av profesjonelt vaskeutstyr for maritim og landbasert industri. Vi ser etter flere engasjert kollegaer som har utdanning innen maskinteknikk eller lignende. Praktisk erfaring vil vektlegges. Det kan være fra for eksempel utstyrsleverandør, vann/avløp, industri, verft, akvakultur eller prosess. Søkeren må ha grunnleggende forståelse for hydraulikk, pneumatikk og elektro.Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Salgsingeniør
HL Skjong
HL.Skjong er en ledende produsent av profesjonelt vaskeutstyr for maritim og landbasert industri. Vi søker etter en engasjert salgsingeniør for å styrke selskapets posisjonen innen vaskeutstyr, desinfeksjonssystemer og elektrolysegeneratorer. Som slagsingeniør vil du arbeide for å finne de beste løsningene sammen med kundene og resten av teamet i bedriften. Noe reising må påregnes.Praktisk erfaring vil vektlegges. Det kan være fra for eksempel utstyrsleverandør, vann/avløp, industri, verft, akvakultur, kjemi eller prosess. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 24-07-2022

Butikkselger
Monark Eurosko
Vil du jobbe med oss?Til Monark Eurosko Kongensgate søker vi en utadvendt og engasjert selger i 80% stilling.Vi søker deg som elsker å selge, er selvstendig og initiativrik. Vi tror du motiveres av budsjetter og resultater, trives godt med å samarbeide med andre og er god på å se løsninger og muligheter. Ikke minst søker vi etter deg som ønsker å gi alle våre kunder fantastiske opplevelser i våre butikker!Dine arbeidsoppgaver hos oss:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 20-07-2022