Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Serviceinnstilt og glad i biler? for Adecco
Adecco
Serviceinnstilt og glad i biler? Er du glad i biler, elsker å få fornøyde kunder og i tillegg tilgjengelig i perioden 26. november - 31. desember?For en kunde søker vi etter deg som trives i et hektisk miljø med høyt tempo.Som Delivery Orientation Specialist skal du sørge for at alt av dokumenter og selve bilen er i tipp topp stand før utlevering til kunden.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Vil du være vår superhelt? for Personalhuset, Ålesund
Personalhuset, Ålesund
Vil du være vår superhelt? Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Personalhuset Staffing Group har 40 kontorer, og uansett hvor du møter oss, vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. For mer informasjon se www.personalhuset.noFor våre kunder i Ålesundsområdet søker deg som liker å være sammen med barn, leke, le og være en trygg rollemodell.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

HR-rådgivar - HR-seksjonen - Helse Møre og Romsdal HF - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
HR-rådgivar - HR-seksjonen - Helse Møre og Romsdal HF - Helse Møre og Romsdal HF Har du lyst å jobbe saman med oss?
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 07-12-2018

Barnehageassistenter (Refnr t26941) for Personalhuset Staffing Group AS - avd. Ålesund
Personalhuset Staffing Group AS - avd. Ålesund
Barnehageassistenter (Refnr t26941) Vi søker flere dyktige barnehageassistenterVil du være vår superhelt?For våre kunder i Ålesundsområdet søker deg som liker å være sammen med barn, leke, le og være en trygg rollemodell. Det er viktig at du er positiv og fleksibel. De mest attraktive vikarene stiller opp i både korte og lange oppdrag, og kan møte opp på kort varsel.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

HR-rådgivar- HR-seksjonen - Helse Møre og Romsdal HF - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
HR-rådgivar- HR-seksjonen - Helse Møre og Romsdal HF - Helse Møre og Romsdal HF Har du lyst å jobbe saman med oss? Vi søkjer ein sørvisinnstilt rådgivar som likar å jobbe saman med andre. Primære oppgåver i stillinga er knytt til rettleiing og støtte til leiarar i Personal- og ressurssystemet PRS.Arbeidsoppgåver Vere ein strategisk samarbeidspartnar for leiarar iht. arbeidstidsplanlegging Saksbehandling iht.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 07-12-2018

IT-Konsulent Applikasjonsdrift for Manpower AS
Manpower AS
IT-Konsulent Applikasjonsdrift Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Scaffolding fitters, Ålesund - Startup in week 47! for People
People
Scaffolding fitters, Ålesund - Startup in week 47! People er ett fullservice selskap med tjenester innen bemanning, rekruttering og konsulentutleie. People tilbyr tjenester på tvers av bransjer og fagområder både i Norge og Sverige. Vi har et tyvetalls kontorer i Norge og fire kontorer i Sverige. Som organisasjon besitter People solid kunnskap om lokale forhold og dekker samtidig hele landet.People er revidert arbeidsgiver gjennom NHO Service som er bransjens fagorganisasjon.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 18-11-2018

Innholdsprodusent med grafisk bakgrunn for Maxlokal.no AS
Maxlokal.no AS
Innholdsprodusent med grafisk bakgrunn Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av videoproduksjon generelt. Og som brenner for å lage engasjerende innhold til sosiale medier. Samtidig har du bakgrunn fra grafisk design og teknisk kompetanse til å kunne lage en videoproduksjon fra start til slutt. Arbeidsoppgaver Som innholdsprodusent får du ansvar for å produsere videoinnhold og annonsørinnhold til våre ulike digitale plattformer.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Psykolog/psykologspesialist - Poliklinikk psykisk helse DPS Åleusnd - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
Psykolog/psykologspesialist - Poliklinikk psykisk helse DPS Åleusnd - Helse Møre og Romsdal HF Klinikk for psykisk helse og rus - DPS Ålesund poliklinikk Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Ålesund er ein del av Ålesund DPS. Poliklinikken har ca. 40 fagstillingar. Poliklinikken er delt inn i 3 team: Gruppebehandlingsteam, Rusteam og Allmennteam. Psykologstillingene er en del av poliklinikkens samlede psykologressurs. Ved ønske eller behov er det mulighet for å skifte team internt i poliklinikken.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

ØNSKER EN HERREFRISØR/BARBERER for Viva Frisør As
Viva Frisør As
ØNSKER EN HERREFRISØR/BARBERER Vi er en frisør salong som ligger i Ålesund sentrum. Vi ønsker å utvide vår arbeidsstall. Og vi er spesialisert på herre klipp.Trenger snarest en person som kan herreklipp. Vi ønsker en person med godt humør, kundeservice, og god arbeidsmoral. Vi har en meget pent lokale i hjerte av Ålesund. Og du er velkommen til en prat med oss. Ta kontakt med meg på 40730849 .HilsenPeter SolvangKrav til kompetanseErfaring med herrklipp/barbering.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 01-01-2019