Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Seksjonsleiar
Ålesund, Haramsøy og Giske ambulansestasjon                     Avdeling for  båt og bilambulanse   Helse Møre og Romsdal HF
Org. nr: - Stillingsident: 4247345098 Presentasjon av stillingen: Avdeling for båt- og bilambulanse i Helse Møre og Romsdal HF består av 13 ambulanseområder. Desse er fordelt på 32 stasjonar, 481 tilsette og 403 årsverk inkludert lærlingar og vikarar. Ålesund, Haramsøy og Giske ambulanse har ledig fast 100% stilling for seksjonsleiar frå 1.august 2020 Stillinga som seksjonsleiar er organisatorisk underlagt avdelingssjef Avdeling for båt- og bilambulanse.
Registrert : 06-06-2020 Søknadsfrist : 19-06-2020

For kunde av Verto søker vi etter MALERE
Verto Norge As
For kunde av Verto søkes maler/gulvlegger Kvalifikasjoner Fagbrev maler er en fordel,men ikke et krav.Minimum 3 års erfaring som maler/gulvlegger Arbeidsoppgaver: BygningsmalerInnvendig/UtvendigGrunnarbeidGulvlegging Arbeidsplass: Nordfjordeid Søknader vil bli behandlet fortløpende. Passer ikke denne stillingen til din erfaring/utdanning, anbefaler vi å sende din CV til oss og fortelle hva du ønsker å jobbe med.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 29-06-2020

Er du sulten på en spennende hverdag?
Verto Norge As
For kunde av Verto søker vi etter gravemaskinfører Arbeidsoppgaver: Bygg-, grunn og bakkearbeidAndre tilfallende oppdrag.Betjene gravemaskin daglig Kvalifikasjoner:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 29-06-2020

For kunde av Verto søker vi TØMRERBAS
Verto Norge As
Kvalifikasjoner: fagbrev eller flere års erfaringledererfaringerfaring fra innkjøperfaring fra prosjektnorsk eller skandinavisk. Gode engelskkunnskaper er et minimumskrav. Søknader blir behandlet fortløpende Passer ikke denne stillingen til din erfaring/utdanning kan du uansett sende din CV til oss og fortelle hva du ønsker å jobbe med. Verto har en omfattende kundebase innen flere fagfelt og bransjer, som kan være på utkikk etter medarbeidere med din bakgrunn.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 29-06-2020

Er du en erfaren maler som vil jobbe som bas?
Verto Norge As
For kunde av Verto søker vi etter en erfaren maler som ønsker å jobbe som bas Arbeidsoppgaver: Oppfølging av ansatteHente og levere varer i prosjekterTimegodkjenningDelta på byggemøterDu må kunne snakke skandinavisk Kvalifikasjoner: Fagbrev som malerErfaring som malerLedererfaring er en fordel Personlige egenskaper:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 29-06-2020

Fagskolen i Ålesund - Ledige undervisningsstillinger
Møre og Romsdal fylkeskommune
Vi søker etter Lærere i vikariat og faste stillinger. 100 % fast stilling innenfor bygg og anlegg. Det er ønskelig at søker har Mastergrad innenfor vei-/kommunalteknikk og anleggsfag, samt praksiserfaring som entreprenør innenfor veibygging, fjellarbeid, geoteknikk eller kommunalteknikk.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 18-06-2020

Sveiser
Sveiseverkstedet K. G. Karlsson As
Vi trenger å øke vår stab av dyktige medarbeidere, og søker herved etter følgende fagpersonell: Vi søker allsidig og dyktig sveiser. Vi ønsker at du innehar følgende kvalifikasjoner: Personer med sveisesertifikat og/eller erfaring innen industrirørlegging foretrekkesServiceinnstilt, resultat og løsningsorientert og har god arbeidsmoral Vi kan tilby:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020

Mekaniker
Sveiseverkstedet K. G. Karlsson As
Vi trenger å øke vår stab av dyktige medarbeidere, og søker herved etter følgende fagpersonell: Vi søker allsidig og dyktig Mekaniker. Vi ønsker at du innehar følgende kvalifikasjoner: Fagbrev som mekaniker og/eller relevant praksis.Personer med annen bakgrunn, gjerne med kjennskap til prosessanlegg oppfordres til å søke.Serviceinnstilt, resultat og løsningsorientert og har god arbeidsmoral. Vi kan tilby:
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 31-07-2020

Barnehagelærer/pedagog 2
Åse barnehage, Læringsverkstedet
Org. nr: - Stillingsident: 4247414562 Presentasjon av stillingen: Bli med å få verdens viktigste verdier til å vokse! Har du hjerte for barn, er opptatt av faglig og personlig utvikling og har lyst til å være en del av et større fagmiljø? Da er dette stillingen for deg. Vi søker en engasjert barnehagelærer for et kort vikariat på 60% til barnehagen vår på Åse. Barnehagen ligger sentralt til med kort vei til turområder, bibliotek og andre fasiliteter. Det sentrale i vårt satsingsområde er lekende læring, samspill og mestring
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 12-06-2020

Spennende mulighet i selskap med sterke merkevarer og vekstambisjoner
Pon Equipment AS
Som selger i Pon Equipment jobber du med salg av Caterpillar maskiner fra verdens ledende produsent av anleggsmaskiner, og i et team med bransjens beste serviceapparat. Hos Pon Equipment får du en spennende jobb i et selskap i sterk utvikling, og med en solid posisjon i markedet. Distriktet du skal arbeide i, er Møre og Romsdal og nordlige del av Vestland. Avgrensning i Vestland fylke, er til og med Bremanger og Byrkjelo. Hovedoppgaver:
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 10-07-2020