Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kunderådgiver for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Kunderådgiver For en av våre attraktive kunder søker vi etter en dyktig kunderådgiver - med snarlig oppstart. Vi søker deg som er et servicemenneske til fingerspissene!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Utadvendt og engasjert BUTIKKSELGER for Carpe Administrator AS AVD NG Moa
Carpe Administrator AS AVD NG Moa
Utadvendt og engasjert BUTIKKSELGER Vi vokser, og søker en ny butikkselger til vår butikk på AMFI Moa syd. Er du den rette personen, så er/har du (eller kan bli) ; UTADVENDT - SUPERSELGER - ALLTID SMILET PÅ PLASS - SAMARBEIDSVILLIG - LÆREVILLIG - Samt har konkurranseinstinkt, og evnen til å lande et salg. Om du føler at du er den rette personen, så send inn din søknad allerede i dag! Jobbintervju gjennomføres fortløpende. -Stillingen er en deltidsstilling. vi ser for oss 50-80%, med mulighet for full stilling i perioder, men stillingsprosenten er noe vi diskuterer nærmere i samtaler.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Ekstrahjelp / tilkallingsvikar for Long Cheng Restaurant
Long Cheng Restaurant
Ekstrahjelp / tilkallingsvikar Vi ser etter noen som har godt humør og brenner for kundeservice. Du må være over 18 år og kunne takle høyt arbeidstempo. Vi ønsker at du er fleksibel og kan stille opp på kort varsel. Det kreves at du er kvalitetsbevisst, ryddig, har øye for detaljer og er blid og imøtekommende mot alle gjester, selv under stress. Send søknad med CV på e-mail: longchengrestaurant@gmail.com PAM Stillingsnummer: 1504-2019-08-143 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Bilinteressert? Da er dette noe for deg for RØNNEBERG AUTO INDUSTRI AS
RØNNEBERG AUTO INDUSTRI AS
Bilinteressert? Da er dette noe for deg Rønneberg Auto Industri AS er et handelsfirma innen bilbransjen. Vi er grossist for Bilxtra verkstedene og gjennom butikken vår i Breivika selger vi bilrekvisita, bildeler, tilhengere og bilstereo. Vi er en faghandel for folk flest! Mer informasjon finner du på www.bilxtra.no BilXtra Ålesund selger bildeler og rekvisita gjennom vår butikk i Breivika. Butikken har åpent hverdager 9-17, tors 9-18 og lør 10-14. BilXtra er betydelig i sin bransje og har en meget sterk posisjon i Norge. Vi er også store på GAUPEN tilhengere.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Barnehagelærer i 100% vikariat for SKÅTHAUGEN BARNEHAGE SA
SKÅTHAUGEN BARNEHAGE SA
Barnehagelærer i 100% vikariat Vi har ledig vikariat fra desember med mulig tiltredelse noe før. Arbeidsoppgaver: Planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere det pedagogiske arbeidet i tråd dmed godt faglig skjønn Veilede og sørge for at barnehageloven og rammeplanen oppfylles gjennom det pedagogiske arbeidet. Jobbe for et godt samarbeid med barn, ansatte, foreldre og instanser knyttet til barnehagen.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Bilmekaniker med erfaring søkes for VOLDSUND MOTOR AS
VOLDSUND MOTOR AS
Bilmekaniker med erfaring søkes Voldsund Motor AS søker etter dyktig bilmekaniker. Som bilmekaniker hos oss vil du jobbe med mange forskjellige oppgaver på Subaru, men også på andre bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Vi utfører PKK, reparasjoner, service, utstyrsmontering, diagnose osv. Vi søker etter deg som er ansvarsfull og gjennomfører jobbene korrekt og effektivt. Krav til stillingen: Fagbrev som bilmekaniker, Erfaring som bilmekaniker etter godkjent fagprøve, Førerkort kl.B, Beherske norsk muntlig og skriftlig, Beherske PC som arbeidsverktøy.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Lagermedarbeider for Jobzone Møre og Romsdal
Jobzone Møre og Romsdal
Lagermedarbeider For vår kunde søker vi en erfaren lagermedarbeider. Arbeidsoppgaver Lasting og lossing av varer fra bil/lastebilPlukking og pakking av varerTruckkjøringKvalifikasjoner Erfaring med truckkjøring og lagerarbeidTruckførerbevis T1 - T4God fysikk, arbeidsom, effektiv og nøyaktigVi tilbyr Som arbeidstaker i Jobzone vil du få fast stilling hos oss og utføre oppdrag hos våre kunder.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Vi trenger sykepleiere i Ålesund for SMART BEMANNING AS
SMART BEMANNING AS
Vi trenger sykepleiere i Ålesund Vi søker sykepleiere til spennende oppdrag i Ålesund og omegn kommuner. Behovet er hovedsaklig på sykehjem og hjemmesykepleie. Vi ønsker fleksible medarbeidere som er trygg på sin kompetanse, og som vil være en ressurs for våre oppdragsgivere. Man bør kunne jobbe selvstendig, men også være en del av et større team. ArbeidstidTurnus settes av oppdragsgiver. Det er ønskelig at du tar alle typer vakter, men ikke et krav. Vennligst oppgi i søknad dersom du har spesifike preferanser.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Saksbehandler reiser uten rekvisisjon, avdeling Ålesund for PASIENTREISER HF
PASIENTREISER HF
Saksbehandler reiser uten rekvisisjon, avdeling Ålesund Org. nr: - Stillingsident: 4116248643 Presentasjon av stillingen: Pasientreiseområdet er i spennende utvikling med økt automatisering og digitalisering. Forenkling av tjenester og arbeidsprosesser er sentralt i arbeidet vårt. Avdelingskontoret i Ålesund har, sammen med tre andre avdelingskontor i landet og hovedkontoret i Skien, ansvar for brukerstøtte og saksbehandling av søknader om dekning av pasientreiseutgifter. ArbeidsoppgaverSom saksbehandler vil du samarbeide med avdelingskontorene og hovedkontoret i Skien.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Elektriker Tilsynslag Midt Norge for Kystverket Rederi
Kystverket Rederi
Elektriker Tilsynslag Midt Norge Org. nr: 986 141 936 Stillingsident: 4109877794 Presentasjon av stillingen: Allsidig fagarbeider med elektrikerfagbrev og båtførerkunnskap på tilsynslag i Midt Norge - Kystverket Rederi ArbeidsoppgåverKystverket søkjer etter elektriker med fagbrev til allsidige og sjølvstendige oppdrag innan vedlikehald, drift, nybygg og tilsyn på navigasjonsinnstallasjonar. Vi søkjer ein elektriker med allsidig elektrobakgrunn som også har som har erfaring og innsikt innan andre handverksfag.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019