Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Stipendiat i biomekanikk og robotikk for NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Stipendiat i biomekanikk og robotikk Jobbnorge ID: 162354This is NTNUPå NTNU jobber 7 000 ansatte og 40 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.NTNU søker engasjerte medarbeidere.Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLIOm stillingenStipendiatstillingen er en utdanningsstilling som skal gi lovende forskerrekrutter anledning til faglig utvikling i form av doktorgrad. Stillingen vil primært bli knyttet til ph.d-programmet i teknisk kybernetikk ved Institutt for teknisk kybernetikk (ITK).
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste for NORDVEST PERSONAL AS
NORDVEST PERSONAL AS
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste Tenk deg at du som arbeidsgiver alltid hadde tilgang til de beste kandidatene innen din bransje? Og dersom du er arbeidssøker, hva om din CV alltid var tilgjengelig for de beste bedriftene? Det har vi nå gjort mulig! People lanserer nå vårt nye superprodukt! Shortlist matcher de beste kandidatene i alle bransjer og stillingstyper med de beste bedriftene. Med tradisjonell rekruttering er det både dyrt og tidkrevende å finne den rette kandidaten. Med Shortlist gjør vi ansettelsen både enklere, raskere og billigere!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Sjukepleiar - Medisinsk sengepost 2 - Ålesund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
Sjukepleiar - Medisinsk sengepost 2 - Ålesund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF Klinikk for medisin og rehabilitering - Seksjon for medisinsk sengepost 2 - Ålesund sjukehus Vi har ledige vikariat i 75 % stilling som sjukepleiar med muligheter for forlenging: 1) ledig frå 11.03.2019 og ut september 2) frå snarast og ut august -19 Stillinga medfører f.t tre-delt turnus og arbeid kvar tredje helg. Medisinsk sengepost 2 inneheld 4 seksjoner: Nyre, Infeksjon, Gastro og Endokrinologi. Sengeposten har 24 senger.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Sjukepleiar - Medisin post 5 - Ålesund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
Sjukepleiar - Medisin post 5 - Ålesund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF Klinikk for medisin og rehabilitering - Medisinsk avdeling Ålesund - Medisinsk sengepost 5 Ålesund Vi har ved medisinsk sengepost 5 ved Ålesund sjukehus ledig stilling som sjukepleiar i perioden 01.04.2019 - 30.09.2019. Andre stillingar kan verte ledig ved interne rokkeringar. Medisin 5 er ein sengepost som består av 18 sengeplassar, fordelt mellom seksjon for slag - og alderdomssjukdomar.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 29-01-2019

Lager- og produksjonsmedarbeider for SUNDE BRØDR AS
SUNDE BRØDR AS
Lager- og produksjonsmedarbeider Fabrikken er lokalisert i Spjelkavik, Ålesund kommune. Fabrikken produserer Sunpack EPS emballasje og Sundolitt EPS isolasjon materialer. Vi har behov for å styrke vår bemanning og søker etter medarbeider.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Tilkallingsvikarer til våre avdelinger i Fræna og Ålesund kommuner for RENA UNGDOMS OG FAMILIESENTER AS
RENA UNGDOMS OG FAMILIESENTER AS
Tilkallingsvikarer til våre avdelinger i Fræna og Ålesund kommuner Vi søker etter tilkallingsvikarer til våre avdelinger i Elnesvågen i Fræna kommune og i Spjelkavik i Ålesund kommune. Dette er barneverns-/omsorginstitusjoner for ungdom i alderen 12-18 år. Vi ønsker å knytte til oss miljøterapeuter/miljøarbeidere som har et ønske om å bidra til en forandring til barnets beste. Som tilkallingsvikar, får du tilbud om vakter ved institusjonene ved sykdom, ferie, permisjoner el.l. Dette kan kombineres med studier, eventuelt annen jobb.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Er du interessert i å skru på motorer? Are you interested in fixing engines? for People4you AS
People4you AS
Er du interessert i å skru på motorer? Are you interested in fixing engines? Motormekaniker / Motor Mechanic Grunnet økende etterspørsel har vi i oppdrag fra kunde å finne en motormekaniker. Vår kunde driver med salg, service og reparasjoner på marine og industrimotorer. De er forhandler og representanter for Yanmar, Honda, Tohatsu, Steyr, Vetus, Buck-marinemotorer, samt Perkins industri/marine motorer og agregater. Vår kunde maskinerer også motordeler for både private og andre marine/bil/landbruk verksteder.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

Renholder - Renholdsdrift for Ålesund kommune
Ålesund kommune
Renholder - Renholdsdrift 50 % fast stilling ledig for oppstart 01.03.19 eller etter avtale. Renholdsstilling ved Stokke skole på Ellingsøy; arbeidstid 13.15-17.00 mandag-fredag. Rengjøringskvaliteten måles i henhold til NS Insta 800-2018. For renholdsstillingen ligger det et ansvar for rengjøringsoppgavene som skal utføres.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag som byggeleder? for RECOVER NORDIC ÅLESUND
RECOVER NORDIC ÅLESUND
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag som byggeleder? Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du service-innstilt? Da kan Recover være en god match for deg. Som byggeleder Recover blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. I vår bransje får du stor grad av variasjon og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor ditt fag. Som skadespesialist møter du mange ulike mennesker, og din oppgave er å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Barne-og ungdomsarbeider/Assistent - Fremmerholen barnehage for Ålesund kommune
Ålesund kommune
Barne-og ungdomsarbeider/Assistent - Fremmerholen barnehage 100 % fast stilling ledig for oppstart 01.04.19. Fremmerholen barnehage har 4 avdelinger med til sammen 77 barn.ArbeidsoppgaverVære med på å skape et godt leke og læringsmiljø gjennom direkte arbeid med barna. Være med på å planlegge og gjennomføre målrettet arbeid for alle barn. Ha god omsorgsevne og evne til å se enkeltbarnets behov. Bidra til et godt foreldresamarbeid. Være faglig oppdatert. Medansvar for at praktiske arbeidsoppgaver blir gjennomført. KvalifikasjonerFagbrev som barne- og ungdomsarbeider eller annen relevant praks
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019