Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Har du erfaring fra administrasjon? for RANDSTAD AS
RANDSTAD AS
Har du erfaring fra administrasjon? For oppdragsgiver søker vi administrasjonskoordinator. 50% stilling med oppstart snarest. Varighet frem til mai 2020 med mulighet for forlengelse. Arbeidsoppgaver: Koordinator for bemanning (rotasjonsplanlegging)Kontorstøttefunksjoner med bruk av kontorstøttesystemer som Word, ExcelFordeling /oppfølging av av saker og kundekommunikasjon (skriftlig og muntlig)E-post administrasjon / firmapostAndre, ikke definerte oppgaver ?ad hoch?
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Overlege/Lege i spesialisering for Poliklinikken i Ålesund (BUP)
Poliklinikken i Ålesund (BUP)
Overlege/Lege i spesialisering Org. nr: - Stillingsident: 4102260293 Presentasjon av stillingen:Klinikk for psykisk helse og rus - Avdeling for sjukehuspsykiatri Sunnmøre - Alderspsykiatri ÅlesundVi har ledig vikariat i 100% stilling, men også muligheit for redusert stilling for overlege eller Lege ispesialisering frå 01.09.2019 tom 29.02.2020 med muligheit til forlenging.Arbeidsstad: Alderspsykiatri Sunnmøre Poliklinikk.Alderspsykiatri Sunnmøre er samlokalisert med øvrig sjukehuspsykiatri i nye lokaler frå 2008.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

For kunde søker vi dyktig bartendere for MANPOWER AS
MANPOWER AS
For kunde søker vi dyktig bartendere Personlige egenskaper Du er pliktoppfyllende, engasjert og effektiv. Du har fylt 20 år og har erfaring som bartender. Du er lagspiller og trives i et ungt, profesjonelt og tidvis hektisk arbeidsmiljø. Du liker å yte god service. Kvalifikasjoner som er ønskelige, men ikke et absolutt krav: Kunnskapsprøven, Alkohol Etablererprøven Salutt-kurs Det er fordel om du kan snakke norsk eller går på norskkurs og kan gjøre deg forstått på det grunnleggende. Kvalifiserte søkere vil fortrinnsvis bli prioritert.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Overstyrmann i rute Ørsneset - Magerholm, p.t. MF Volda - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Overstyrmann i rute Ørsneset - Magerholm, p.t. MF Volda - Fjord1 - Maritim Drift Fjord1 har ledig stilling som overstyrmann i sambandet Ørsneset-Magerholm, p.t.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 09-07-2019

Lege Ålesund for Stamina Helse AS Avd. Møre
Stamina Helse AS Avd. Møre
Lege Ålesund Stamina Helse avdeling Sunnmøre søker lege som trives med å jobbe systematisk og har interesse for arbeidshelse. Vi er en bedriftshelsetjeneste med stor faglig bredde, inkludert en erfaren legegruppe. Sammen med våre kolleger vil du være med å utvikle våre tjenester videre, slik at vi kan møte morgendagens utfordringer og bidra til bedre folkehelse. Hos oss vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet for faglig og personlig utvikling. Stamina Helse er LIS 3 utdanningsvirksomhet. Nyutdannete leger oppfordres til å søke.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Erfaring innen automasjon? for RANDSTAD AS
RANDSTAD AS
Erfaring innen automasjon? Vår oppdragsmengde øker, og for kunde søker vi etter personer med fagbrev eller erfaring innen automasjon Arbeidsoppgaver Montering og kobling av maskinerTavlebyggingAutomasjon / ElektroØnskede kvalifikasjoner Fagskole / Fagbrev som automasjonsmekaniker (2 år)relevant praksis kan kompensere for utdanningTeknisk forståelseØnskede egenskaper Serviceinnstilt og løsningsorientertEffektiv, ryddig og resultatorientertFaglig sterk og har evne til å arbeide selvstendigGode kommunikasjonsevner på norsk og engelskVi tilbyr: en utfordrende jobb og interessant jobb med stor grad
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Førsteamanuensis for NTNU OCEAN TRAINING AS
NTNU OCEAN TRAINING AS
Førsteamanuensis Er du en av oss ?NTNU søker engasjerte medarbeidereFakultet for ingeniørvitenskap.Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk.Førsteamanuensis/universitetslektor innen shipping.100% Fast stilling.Arbeidsted; TrondheimSøknadsfrist; 18.08.2019Førsteamanuensis innen ledelse av maritime verdikjeder (supply chain management)100% fast stillingArbeidssted; TrondheimSøknadsfrist; 18.08.2019Se ntnu.no/ledige-stillingerSe annonsePAM Stillingsnummer: 1504-2019-06-212 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 18-08-2019

Truck sjåfør/lagermedarbeider Hofseth Ålesund AS for HOFSETH AALESUND AS
HOFSETH AALESUND AS
Truck sjåfør/lagermedarbeider Hofseth Ålesund AS Hofseth Ålesund AS er en del av Hofseth International AS, og er en av Norges største fabrikker for videreforedling av ferske og fryste produkter av laks og ørret. Fabrikken holder til i Steinvågen, 5 min utenfor Ålesund sentrum. Selskapet er ungt og innovativt og har store vekstambisjoner. I den forbindelse søker vi etter ny truck sjåfør/lagermedarbeider til vår fabrikk. Beskrivelse av stillingen Stillingen vil bestå av truck kjøring og andre oppgaver relatert til lagerarbeid på en videreforedlingsfabrikk.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Lege Ålesund for STAMINA TRENING ÅLESUND/AVD 2
STAMINA TRENING ÅLESUND/AVD 2
Lege Ålesund Org.nr.:884039312 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Stamina Helse avdeling Sunnmøre søker lege som trives med å jobbe systematisk og har interesse for arbeidshelse. Vi er en bedriftshelsetjeneste med stor faglig bredde, inkludert en erfaren legegruppe. Sammen med våre kolleger vil du være med å utvikle våre tjenester videre, slik at vi kan møte morgendagens utfordringer og bidra til bedre folkehelse. Hos oss vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet for faglig og personlig utvikling. Stamina Helse er LIS 3 utdanningsvirksomhet.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Ålesund vgs - fagarbeider for Ålesund videregående skole
Ålesund videregående skole
Ålesund vgs - fagarbeider Er du vår nye fagarbeider?Vi har ledig fast 50 % stilling som fagarbeider. Dine arbeidsoppgaverFagarbeideren deltar aktivt som medhjelper i opplæringen av elever, og skal sammen med lærer legge til rette for at elever med tilretteleggingsbehov får et godt faglig utbytte av opplæringen. Fagarbeideren skal også kunne bistå elever med praktisk tilrettelegging av skolehverdagen.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019