Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
ADMINISTRASJONSSEKRETÆR MED GODE MENNESKELIGE OG PERSONLIGE EGENSKAPER SØKES.
Ålesund Data AS
Ålesund Data AS søker etter en person som kan styrke administrasjonen og ta vare på våre kunder og medarbeidere. Som adm.sekretær vil du ha en viktig rolle i Ålesund Data AS og du vil få mange ulike arbeidsoppgaver Vi ser etter en person som har god forretningsforståelse, er omgjengelig og liker å yte god service både internt og eksternt. Du må kunne jobbe proaktivt, strukturert og målrettet. Stillingen krever at du har stor arbeidskapasitet, er endringsvillig og viser vilje til å ta i et ekstra tak om nødvendig. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Butikksjef INTERSPORT MOA, AMFI Moa Syd
Sunnmøre Sport Holding AS
Vil du lede teamet som skal løfte Intersport Moa til nye høyder? The Heart of Sport Vi selger ikke bare sportsutstyr -- vi selger opplevelser og lidenskap for trening, tur og lagsport. Som Butikksjef i vår Intersport-butikk på Moa, deler du den samme lidenskapen og vil sørge for at kunder som kommer inn i butikken, møter ansatte med god produktkunnskap, god lokal kjennskap og et hjerte som banker for det de driver med. "Det er noe eget å handle hos ekte fagfolk"
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Jente på 8 år søker trygge assistenter som liker å være utendørs
Prima Assistanse
Datteren vår ønsker og trenger assistenter som kan glede seg sammen med henne, følge opp daglige rutiner, og ta del i hennes verden etter skoletid. Hun elsker musikk, dans og moro, og å være utendørs. Er du leken og turglad, kan dette være en super deltidsjobb ved siden av studier eller lignende.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Nyfødtintensivsykepleier til Ålesund, sommer 2023
Dedicare AS
Dedicare søker intensivsykepleiere/sykepleiere med nyfødterfaring til Ålesund i sommer, 2023. Som sykepleier bør du ha kompetanse fra å jobbe med nyfødte, ved en intensivseksjon. I tillegg bør du som sykepleier ha erfaring med relevante observasjoner av premature barn fra svangerskapsuke 26, syke nyfødte og barn som trenger intensivbehandling opptil 3. mnd alder. Vi ønsker helst sykepleiere med videreutdanning som intensivsykepleiere/nyfødtsykepleie/barnesykepleie. Behovet er fra uke 25 tom. uke 33.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-01-2023

Engasjert barnehagelærer til Norlandia Flisnes Barnehage
Norlandia Flisnes Barnehage
Norlandia Flisnes åpnet i 2010. Barnehagen består av fire avdelinger, med to småbarnsavdelinger Haneskjeret og Bjønnalågen, og to storbarnsavdelinger Kugjerdet og Seieggen. Som alle Norlandia Barnehager jobber vi strukturert og systematisk etter Rammeplanen for barnehage, ved siden av å følge vår pedagogiske visjon <<Med livslang lyst til lek og læring>>.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

KIWI Kverve søker etter butikkmedarbeider deltid 40 %
KIWI Kverve
Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og «stå-på-vilje»? Da må du lese videre.  Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Selger søkes til 7-Eleven Ålesund Sentrum.
7-Eleven 7132 Ålesund Sentrum
Selger søkes til 7-Eleven Ålesund Sentrum. Vi søker en selger som trives i kontakten med kundene, bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og som ønsker å bidra til et entusiastisk og godt arbeidsmiljø. Som selger i 7-Eleven vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og gode kolleger som fort kan bli venner for livet. Dyktige selgere hos 7-Eleven får gjerne mer ansvar, for eksempel som butikksjef eller matansvarlig. Og for de aller beste selgerne, som ønsker å drive egen butikk en dag, har vi et fantastisk Talentprogram.
Registrert : 03-12-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

Erfaring fra retail og lidenskap for butikkdrift?
NORMAL A/S
Normal Norge AS søker butikksjef til vår butikk på Ålesund Storsenter! Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept. Normal AS har vokst seg store på kort tid, og har de siste ti årene åpnet over 420 butikker i syv land. Den første butikken i Norge åpnet i 2017, og nå teller vi over 120 butikker spredt over hele landet. Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli bedre kjent med oss. Om Butikksjefsrollen:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Assistent/miljøarbeider
Stendi AS
Er du den vi leter etter? Vår bolig som er under etablering på Sunnmøre, i nærheten av Ålesund, trenger flere gode assistenter/miljøarbeidere. Vi er på utkikk etter deg som er innstilt på å være til stede som en trygg og god nærperson. Det er ønskelig at du har praktiske evner og liker å være i aktivitet. Dette kan være håndverk, håndarbeid, tegning/maling, gå turer i fjellet, matlaging etc. Boligen har et aktivitetsrom og det er behov for ansatte som kan iverksette aktiviteter sammen med beboerne.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Are you looking for a new opportunity in a company that care for their people, brand and products?
Stokke AS
Are you looking for a new opportunity in a company that care for their people, brand and products? If you are motivated, always strive to set new standards and enjoy working in an international workplace that is rapidly changing, this could be the opportunity you have been waiting for!
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023