Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Analytiker
SINTEF Norlab Molde
SINTEF Norlab AS Molde søker ANALYTIKER med mikrobiologisk erfaring i 60% vikariat til avd. Mat, Miljøog Veterinærmedisin ved vår lokasjon i Molde.Søkere med erfaring som matteknolog, ingeniør/tekniker/laborant fra mikrobiologisk laboratorium oppfordres til å søke. Mulighet for fast stilling etter hvert.Arbeidsoppgaver:• Mikrobiologiske analyser av vann, zssxxzmat og miljøprøver i henhold til kundekrav og selskapets kvalitetssystem.• Registrere prøver og resultater i bedriftens laboratoriedatasystem, O3Lims
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Plantasjen Molde søker engasjert og serviceinnstilt assisterende butikksjef
Nord-Vestlandet
I Plantasjen er vi opptatt av at kunden skal ha en optimal handleopplevelse. Deg vi ser etter brenner for kundeservice, ditt engasjement og din positive innstilling er viktig for at kunden skal føle seg velkommen hos oss. Er du en lagspiller som er glad i mennesker og motiveres av å skape gode resultater? Klarer du å holde flere baller i luften og ta imot kunden med ett smil i en hektisk arbeidsdag?
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 13-02-2022

SERVICELEDER ELEKTRO
Elmo Teknikk As
Elmo Teknikk fortsetter å vokse, og vi ønsker nye kolleger velkommen til å bli med på en spennende reise!ELMO er et ledende teknisk installasjonsselskap som setter medarbeidernes utvikling i fokus. Vi søker deg som har elektrobakgrunn og et brennende engasjement for elektrofaget til stillingen som serviceleder.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 15-02-2022

Bli en del av Team Møre!
Sparebanken Møre
Vi søker engasjert rådgiver Nå har du sjansen til å bli en del av Team Møre. For i Sparebanken Møre får du ikke bare en jobb. Du blir en del av et team. I Team Møre er vi først og fremst opptatt av å skape gode opplevelser for kundene våre, hver dag. Det viktigste for oss er deg, din kompetanse og ditt engasjement! Vi søker deg som gløder for lokalsamfunnet ditt, og som vil gjøre en forskjell. Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i våre verdier: engasjert, nær og handlekraftig.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Helsesekretær/sekretær
Kontor medisin og Nevrologi Molde, Helse Møre og Romsdal HF
Org. nr: - Stillingsident: 4472084397 Presentasjon av stillingen: Vi har behov for tilkallingsvikar som helsesekretær/sekretær frå 01.02.22., eller etter nærmare avtale ved kontor, Medisin og Nevrologi. Det er tilsett 29 helsesekretærar i seksjonen. Vi yt tjenester til sengepostar, ekspedisjonar, poliklinikkar og inntakskontor ved medisinsk, nevrologisk, kreft og fys/rehab- seksjonar i Molde.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

Selgere til Diplom-Isbilen i Molde
DIPLOM-IS
Org. nr: - Stillingsident: 4472678648 Presentasjon av stillingen: Har du en is-kremmer i magen har vi den mest takknemlige jobben du kan ha som selger Nå søker vi etter deg som ønsker å spre glede gjennom arbeidsdagen. Jobben er å selge iskrem fra bil, gi folk glede og en god opplevelse. Du vil møte masse blide folk og se mange smil fordi du kommer.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 17-02-2022

Are you our new Verification Manager?
Ecoxy
Introduction / brief description of position We are now looking for a hands-on Verification Manager. As part of Ecoxy’s leadership team, you will play a key role in developing the company through quality processes, digitization, and an ambitious growth agenda. You will have the opportunity to recruit a small verification team. You may choose between working from our office in Sandnes, Lysaker or Molde, and you will be offered flexible office solutions.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Trives du med kundeservice?
Jobzone Molde
På grunn av langtidssykemelding har vår kunde i Kristiansund behov for vikar til Call senter. Oppdraget vil starte umiddelbart og vil ha en varierende stillingsprosent. Det kan bli aktuelt med fast ansettelse på sikt. Ønskede kvalifikasjoner Blid og imøtekommendeServiceinnstiltLike å snakke med menneskerBehersker dataKan kommunisere på skandinavisk og engelsk Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 18-02-2022

Are you our new Commercial Director?
Ecoxy AS
Introduction / brief description of position We are now looking for a hands-on Commercial Director. As part of Ecoxy’s leadership team, you will play a key role in developing the company through quality processes, digitization, and an ambitious growth agenda. You will take an active role in the value creation of our business. You will be based in Molde where we offer flexible office solutions. Key responsibilities -- how will you help us grow? · Deliver accredited measurement services towards Ecoxy’s existing customer base.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 31-01-2022

Seniorrådgivar ved støttesenter for kriminalitetsutsatt i Møre og Romsdal politidistrikt. 50 % fast stilling
FEFE - Seksjon for forebygging, Møre og Romsdal politidistrikt
Org. nr: - Stillingsident: 4457906601 Presentasjon av stillingen: Vi har ledig fast 50 % stilling som seniorrådgjevar ved støttesenteret for kriminalutsette i Møre og Romsdal. Vi søkjer etter ein engasjert rådgjevar som kan lose borgarar utsett for kriminalitet gjennom straffesaksprosessen.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 03-02-2022