Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rådgivar engasjement for Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Rådgivar engasjement Jobbnorge ID: 172110 I Helse- og sosialavdelinga er det ledig eit ni månaders engasjement for rådgivar i 100% stilling.Fagområde: førarkort.Helse- og sosialavdelinga har eit breitt samansett fagmiljø med oppgåver knytt til gjennomføring av nasjonal politikk på helse- og sosialområdet. Dette omfattar klagebehandling, tilsyn og ei rekkje utviklingsoppgåver. Hovudarbeidsområde Arbeidsområde for engasjementet er primært sakshandsaming knytt til saker og førespurnad om førarkort. Det kan også vere aktuelt med andre oppgåver som rettleiing, innsynskrav m.m.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Rådgivar engasjement for Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Rådgivar engasjement Jobbnorge ID: 172102 I Helse- og sosialavdelinga er det ledig to 6 månaders engasjement for rådgivar i 100% stilling.Fagområde: Tenester til personar med utviklingshemmingHelse- og sosialavdelinga har eit breitt samansett fagmiljø med oppgåver knytt til gjennomføring av nasjonal politikk på helse- og sosialområdet. Dette omfattar klagebehandling, tilsyn og ei rekkje utviklingsoppgåver.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Rådgivar - jurist for Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Rådgivar - jurist Jobbnorge ID: 172123 I Justis-og beredskapsavdelinga får vi ledig vikariat for ein dyktig og effektiv jurist - rådgivar.Avdelinga har i dag 28 tilsette, og har eit breitt og godt fagmiljø med oppgåver knytt til rettstryggleik og samfunnstryggleik.Vi er 11 juristar i avdelinga, og kan tilby eit høgt fagleg juridisk miljø der oppgåvene blir løyst saman med trivelege kollegaer. Avdelinga har eit stort mangfald av oppgåver, både som klageinstans for kommunale vedtak, og handsaming av søknader i førsteinstans.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Bil-Rep søker dyktig bilmekaniker for BIL REP IVER GRIBBESTAD
BIL REP IVER GRIBBESTAD
Bil-Rep søker dyktig bilmekaniker Arbeidsoppgaver vil være: Mekaniske reparasjonerDiagnose og feilsøkingUtføre service og vedlikeholdKan jobbe både selvstendig og i teamAksepterer å bli stilt krav til og har vilje til å yte det lille ekstraHar godt humørSe annonsePAM Stillingsnummer: 1502-2019-06-118 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Servitør til vårt vakre øyrike på nordvest landet for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Servitør til vårt vakre øyrike på nordvest landet Vår kunde er et sjarmerende gammelt hotell som ligger ute på en landfast holme. De tilbyr overnatting, restaurant, moderne møtelokaler, pub og sommer butikk. Vi søker smilende og dyktige servitører for oppdrag i Medio Juni- og ut August. Yter du det lille ekstra for kunden og trives med en hektisk hverdag da kan du være den rette for oss.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Vil du ta en sentral rolle i vår endringsreise? for GLAMOX FABRIKKER
GLAMOX FABRIKKER
Vil du ta en sentral rolle i vår endringsreise? IT ProsjektlederGlamox har en uttalt strategi om bruk av digital som virkemiddel for vekst og lønnsomhet. Vi er allerede godt i gang med implementering av nytt ERP-system for effektivisering av kjernedriften. Vi har startet systemutvikling av verdiøkende kundetjenester knyttet til sensorikk og styringssystemer for lys (IoT). Nå starter vi også opp implementering av CRM som først ledd i modernisering av salg, marked og service - med kundeopplevelsen i fokus. Er du den rette for å sikre struktur, kvalitet og fokus i våre IT-prosjekter?
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-08-2019

Do you want a great career in an international company with high ambitions? for GLAMOX FABRIKKER
GLAMOX FABRIKKER
Do you want a great career in an international company with high ambitions? International Sales ManagerThe International Sales Manager will be an important sales and support function in the PBS' export business, managing distributors worldwide. Glamox has strong growth, high ambitions and we are looking for the right person to strengthen the export team.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Blikkenslager for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Blikkenslager En av våre kunder har behov for en blikkenslager til et prosjekt i Kristiansund. Oppdraget starter umiddelbart og vil vare i 3 - 4 uker. Vi ordner med bolig for den som ikke bor i nærheten. Arbeidsoppgaver vil være å lage beslag og montering av disse. Kvalifikasjoner Erfaring fra fagetNøyaktig og selvgåendeSom arbeidstaker i Jobzone vil du få fast stilling hos oss og utføre oppdrag hos våre kunder. Se annonsePAM Stillingsnummer: 1502-2019-06-114 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

IT-konsulent - drift Windows infrastruktur for M&R Fylkeskommune/Utdanning
M&R Fylkeskommune/Utdanning
IT-konsulent - drift Windows infrastruktur IT-konsulentVed organisasjonsavdelinga, IT-seksjonen, er det ledig 100% fast stilling som IT-konsulent for drift Windows infrastruktur. Seksjonen har f.t. 17 tilsette og to lærlingar. Stillinga rapporterer til IT-sjefen. Du får jobbe medSom IT-konsulent for drift Windows infrastruktur vil sentrale arbeidsoppgåver vere teknisk drift av Windows infrastruktur med bl.a. Windows serverar og Active Directory on-premise og i Microsoft Azure. Drift av Citrix terminalserverfarm der klientane nyttar tynne klientar med Wyse OS og tykke klientar med Windows 10.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Deltid til Olivenlunden 1830 Roseby for OLIVENLUNDEN AS
OLIVENLUNDEN AS
Deltid til Olivenlunden 1830 Roseby Er du ute etter en annerledes jobb i en nisjebutikk med fokus på kvalitet, kunnskap, smaksopplevelse og kundeservice? Vi trenger deg som kan jobbe mye, også kvelder og lørdager. Personlige egenskaper: ¿ Erfaring fra liknende stilling ¿ Rå selger ¿ Lidenskapelig opptatt av mat ¿ Evne til å kommunisere med og begeistre kunder ¿ Energisk og motiverende ¿ Organisert ¿ Evne til å kommunisere godt på alle nivåer Se annonsePAM Stillingsnummer: 1502-2019-06-112 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019