Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Marketing Project Manager for YAPRIL AS
YAPRIL AS
Marketing Project Manager Glamox AS har behov for å øke kapasiteten i konsernets markedsavdeling i Molde med en prosjektleder i en nyopprettet stilling. Som Marketing Project Manager i Glamox vil du bli tatt vel imot av ti kreative og engasjerte kollegaer i avdelingen sentralt. Markedsavdelingen i Glamox fungerer som konsernets interne markedsbyrå hvor avdelingens hovedoppgaver er å utvikle konsernets markedsstrategi, digitale prosesser, tilpassede salgsverktøy og effektive kommunikasjonsløsninger i alle land hvor Glamox er representert.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Farmasøyter søkes til spennende fagmiljø for SJUKEHUSAPOTEKET I MOLDE, Sykehusapotekene i Midt-Norge HF
SJUKEHUSAPOTEKET I MOLDE, Sykehusapotekene i Midt-Norge HF
Farmasøyter søkes til spennende fagmiljø Sjukehusapoteket i Molde har 20 ansatte, hvorav 10 farmasøyter, 9 apotekteknikere og 1 sykepleier. Vi er organisert i fire avdelinger: Publikum, sykehus, produksjon og klinisk farmasi. Vår hovedkunde er sykehuset, men vi fungerer i tillegg som bydelsapotek for kunder i vårt nærområde, og vi leverer utstyr og legemidler fra produksjonsavdelingen til hjemmebaserte pasienter i distriktet. Arbeidsdagen hos oss er variert og faglig utfordrende, preget av høy aktivitet og tett samarbeid med dyktige kolleger og annet helsepersonell.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vi søker Energimontør til driftsavdelingen vår for Istad Kraft AS
Istad Kraft AS
Vi søker Energimontør til driftsavdelingen vår Vi søker en engasjert og selvstendig energimontør med gode samarbeidsegenskaper. Dersom du i tillegg er løsningsorientert og nøyaktig så har du egenskapene vi er på utkikk etter. ARBEIDSOPPGAVER: ¿ Utføre tildelte arbeidsoppdrag i høy- og lavspentnettet. ¿ Feilretting. ¿ Kontakt med etater, entreprenører, kunder og grunneiere. ¿ Etter hvert delta i vakt- og beredskapsordning. KVALIFIKASJONER: Fagbrev som energimontør med relevant praksis innen bygging, drift og vedlikehold av høy- og lavspentnett.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Har du erfaring med salg og trives med ledelse? for OPTIMERA AS, ØAV
OPTIMERA AS, ØAV
Har du erfaring med salg og trives med ledelse? Vi søker en strukturert, engasjert og resultatorientert butikkleder til vår butikk i Molde! Vi er på utkikk etter deg som trives med kundekontakt, trigges av salg og har erfaring fra butikkdrift og ledelse. Vi stoler på at du får frem smilet hos kunder og ansatte gjennom en velorganisert og hyggelig butikk, og at du liker å lede og motivere andre. Synes du det virker som en spennende utfordring å få være med å bidra til videre vekst? Ønsker du å utvikle egen og andres arbeidssituasjon? Da kan du være den vi søker etter!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Lege i spesialisering/LIS3 for Radiologi Molde og Kristiansund-legar, Helse Møre og Romsdal HF
Radiologi Molde og Kristiansund-legar, Helse Møre og Romsdal HF
Lege i spesialisering/LIS3 Klinikk for diagnostikk, Avdeling for radiologi Molde og Kristiansund.Det er ledig eit vikariat i 100% stilling som Lege i spesialisering/LIS3 ved Avdeling for radiologi Molde og Kristiansund. Stillinga er ledig frå snarast - t.o.m. 31.08.2019 med mulig forlenging.Arbeidsstad: MoldeLIS går i 8 delt primærvakt som dekker Molde og Kristiansund sjukehus. Vakt er lokalisert til Molde sjukehus med vaktrom på sjukehuset.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Summer Interns for National Oilwell Norway AS
National Oilwell Norway AS
Summer Interns NOVs operasjon i Norge er spredt på flere lokasjoner. Vi søker nå studenter til sommerjobb hos vår lokasjon i Molde. Lokasjonen består av ca 120 medarbeidere og arbeider hovedsakelig med kran og løfteutstyr. Se www.nov.com/LH for mer informasjon. Som søker er du i ferd med å ta høyere utdannelse innen tekniske fagretninger. Du trives med å jobbe i team og du er flytende i norsk og engelsk. Arbeidsoppgaver vil variere noe ut i fra din bakgrunn og avdeling du får tilbud fra, men vi vil sikre deg relevant arbeidserfaring fra en spennende bransje.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Bilskadereparatør og billakkerer hos Skadespesialist for Molde Billakkering AS
Molde Billakkering AS
Bilskadereparatør og billakkerer hos Skadespesialist Ønskede kvalifikasjoner: Du må like mennesker og være en god kollega Du har stor arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag Du er fleksibel og tilpasningsdyktig, du er der når kunden trenger deg Du har gode fagkunnskaper Du har fagbrev eller god og relevant erfaring Vi tilbyr: Et dynamisk og moderne arbeidsmiljø Gode betingelser Kurs, opplæring og skolering En hverdag med bil og sterke merkevarer Se annonsePAM Stillingsnummer: 1502-2019-03-81 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: NAV Servicesenter Medium: Finn
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Bilskadereparatør og billakkerer hos Skadespesialist for Molde Billakkering AS
Molde Billakkering AS
Bilskadereparatør og billakkerer hos Skadespesialist Ønskede kvalifikasjoner: Du må like mennesker og være en god kollega Du har stor arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag Du er fleksibel og tilpasningsdyktig, du er der når kunden trenger deg Du har gode fagkunnskaper Du har fagbrev eller god og relevant erfaring Vi tilbyr: Et dynamisk og moderne arbeidsmiljø Gode betingelser Kurs, opplæring og skolering En hverdag med bil og sterke merkevarer Se annonsePAM Stillingsnummer: 1502-2019-03-80 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Psykolog/ psykologspesialist for Poliklinikk psykisk helse DPS Molde
Poliklinikk psykisk helse DPS Molde
Psykolog/ psykologspesialist Vi har ledig vikariat i 100 % stilling for psykolog/ psykologspesialist frå 01.08.19 - 31.01.20 i vårt DBT team. Det er moglegheit for at vikariatet kan forlengast. Arbeidsstad vil vere Poliklinikk psykisk helse DPS Molde.Geografisk ligg vi midt i smørøyet i Noreg når det gjeld natur og samfunnsmessig vekstområde. Molde er rosens og jazzens by og eit eldorado når det gjeld alpint, klatring, golf, seiling og padling. Byen er barnevennlig med nærleik til skule, barnehage og fritidstilbod. Byen har masse kulturelle tilbod, m.a. teater og jazzklubb.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Administrerende direktør for IT PARTNER MØRE AS
IT PARTNER MØRE AS
Administrerende direktør Blir du trigget av å lede et selskap til å ta det neste utviklingssteget? Fra vellykket gründerskap til ytterligere profesjonalisering? Til å ta ut selskapets vekstpotensial? Som administrerende direktør i Serit IT Partner Møre får du gleden av å lede en meget kompetent virksomhet, med en sunn økonomi og en veletablert kundeportefølje. Med kompetente medarbeidere, samt attraktive og anerkjente produkter og tjenester får du muligheten til å ta ut et betydelig vekstpotensial i hele fylket.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019