Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Psykolog/psykologspesialist
Poliklinikk psykisk helse DPS Molde, Helse Møre og Romsdal HF
Poliklinikk psykisk helse DPS Molde har ledig vikariat for psykolog/psykologspesialist.Vi søker kollega som er interessert og engasjert i pasientar med både psykiske lidingar. Stillinga er delt mellom to team i seksjonen, FACT Romsdal og B4DT.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Overlege i radiologi - Kristiansund
Radiologi Molde og Kristiansund-legar, Helse Møre og Romsdal HF
 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Kokk
Kompis restauranter
Hei kompis - vi digger at du har trykket deg inn her! Kompis er en litt kulere og ujålete familierestaurant, som er lokalisert på litt utradisjonelle steder. I større byer holder Kompis til i nabolaget, men i mindre byer trekker Kompis mot sentrum. Kompis er for hvermansen! Vi serverer grilla burger, italiensk porsjonspizza og milkshakes, med et enkelt utvalg tilbehør og drikke.Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder. 
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 18-04-2023

Brenner du for digitalisering og optimalisering ved hjelp av teknologi?
Maritech AS
Som utvikler i Maritech vil du vil kunne påvirke hvordan morgendagens løsninger skal se ut. Syns du det er gøy å ta kundeproblem og gjøre de om til løsninger? Da er du kanskje den vi søker etter!
Registrert : 18-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Innkjøps- og logistikkansvarlig
AXTech AS
AXTech leverer skreddersydde løsninger for tungt løfte- og håndteringsutstyr til kunder over hele verden. Vi er et fremoverlent og dynamisk selskap som tilbyr forfriskende mangel på stort byråkrati, et uformelt arbeidsmiljø med mye humor og hardtarbeidende ansatte som får ta del i design fra konsept til ferdigstillelse. Vi har nå passert 50 ansatte ved hovedkontoret i Molde og vi skal styrke laget i de fleste disipliner.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver?
TIBE Molde AS
Vi trenger flere flinke folk i vårt kreative og faglig sterke miljø Hos oss får du jobbe med ambisiøse og spennende kunder både lokalt og nasjonalt. Du får også en rekke faglig sterke og engasjerte kolleger. Visjonen vår er å skape kommunikasjon som gjør en forskjell, og sammen jobber vi for nettopp det. Det handler om å avdekke behovet til kunden, definere målgrupper og utforme et budskap som fungerer før vi sørger for eksponering i riktige kanaler. Høres det spennende ut?
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Vi søker Tilsynsingeniør til det lokale eltilsyn ved Elinett
Elinett
Arbeidsoppgaver: Utføring av elsikkerhetsoppgaver i henhold til årlig instruks gitt av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap som: Kontroll av elanlegg i bolighus og næringRevisjon av installatørerRevisjon av virksomheter Krav til stillingen:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Våken nattevakt
DIN VIKARPARTNER AS
På grunn av stor etterspørsel søker vi nye kollegaer i Møre og Romsdal, Viken og Vestfold og TelemarkVi søker medarbeidere til heltidsstillinger og deltidsstillinger. De ledige oppdragene per i dag er på barnevernsinstitusjoner og innenfor helse- og omsorgstiltak.Arbeidstid:Våken nattevaktKvalifikasjoner:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 26-04-2023

Søker du en godt betalt sommerjobb?
ISS Facility Services AS
Til våre renholdsteam i Bergen, Os, Voss og Ålesund søker vi deg som er motivert til en praktisk sommerjobb! ISS utfører renholds- og vedlikeholdsoppdrag hos våre kunder. Vi rengjør alt frakontorlokaler, lagerlokaler, butikklokaler og lignende, med og uten renholdsmaskiner. Du vil oppleve en variert hverdag, da dui løpet av en dag kan være hos flere kunder og tidvis bistå med andre serviceoppdrag. Du vil jobbe sammen med andre dyktige renholdere i teamordning. Om stillingene: Bergen: 35-100% stilling fra juni til august
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Servicerådgiver
Bavaria Molde AS
Kunne du tenkt deg å jobbe med BMW i et hyggelig, uformelt miljø?Da kan Bavaria være stedet for deg!. Vi søker etter en serviceinnstilt og positiv Servicerådgiver.Vi er en gjeng som setter pris på godt humør og humor - i tillegg til samarbeid og kvalitet. Vår kultur kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og våre verdier - ærlighet, respekt og ydmykhet - gjennomsyrer alt vi gjør.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023