Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kafeansvarlig i 80-100 % stillling for Romsdalsmuseet Kafe Mali
Romsdalsmuseet Kafe Mali
Kafeansvarlig i 80-100 % stillling Ledig engasjement som kafeansvarlig ved RomsdalsmuseetRomsdalsmuseet søker kafeansvarlig i 80-100 % stillling for Kafé Mali på KronaDen som engasjeres vil være sentral i videreutviklingen av tilbudet i Kafé Mali på Romsdalsmuseet. Arbeidsoppgavene er daglig drift av kafeen, tillaging av varme og kalde retter til lunsj og arrangement, samt servering ved vårt anretningskjøkken, bestilling av varer til kafeen og betjening av besøkende.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Fagarbeider Industimaler for Linjebygg AS
Linjebygg AS
Fagarbeider Industimaler Linjebygg AS søker dyktige fagarbeidere på overflate.  Arbeidssted er anlegg i Norge, onshore/offshore.    Arbeidsoppgaver:     Utføre arbeidet etter gjeldende prosedyrer og spesifikasjoner Følge opp arbeidsoppgaver gitt av Arbeidsleder Påse at alle operasjoner blir gjennomført i samsvar med gjeldende krav til HMS, jvalitet og effektivitet     Krav til kompetanse:    Fagbrev industrimaler Effektiv og kvalitetsbevisst Ønskelig med PBB (Chartek eller lignende) Ønskelig med UHT Grunnleggende sikkerhetskurs og gyldig helseattest for offshore      P
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

Jurist for Høgskolen i Molde
Høgskolen i Molde
Jurist Jobbnorge ID: 163405Det er ledig en nyopprettet stilling som jurist i høgskoledirektørens stab. Stillingen byr på varierte oppgaver innenfor et bredt fagfelt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Maskinsjef i sambandet Molde-Vestnes, p.t. MF Korsfjord - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord1 ASA
Fjord1 ASA
Maskinsjef i sambandet Molde-Vestnes, p.t. MF Korsfjord - Fjord1 - Maritim Drift Presentasjon av stillinga: Fjord1 har ledig stilling som maskinsjef i sambandet Molde - Vestnes, p.t MF Korsfjord. Oppstart etter avtale.ArbeidsoppgåverTeknisk leiar og skal syte for at skipet sitt tekniske utstyr/komponentar fungerar i samsvar med klasse/styresmaktene sine krav Vedlikehalde maskineri/komponentar ihht.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Maskinsjef i Romsdalen - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord1 ASA
Fjord1 ASA
Maskinsjef i Romsdalen - Fjord1 - Maritim Drift Fjord1 søkjer etter maskinsjef for kortare og lengre vikaroppdrag på våre samband i Romsdalen. Gode muligheiter for fast stilling. Vi søkjer etter maskinsjefar med og utan IGF Advanced sertifikat. Søkjar må bu lokalt.ArbeidsoppgåverTeknisk leiar og skal syte for at skipet sitt tekniske utstyr/komponentar fungerar i samsvar med klasse/styresmaktene sine krav Vedlikehalde maskineri/komponentar ihht.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Energimontører søkes til vår avdeling i Møre og Romsdal! for Nettpartner AS
Nettpartner AS
Energimontører søkes til vår avdeling i Møre og Romsdal! Nettpartner sørger for strøm til folket med et team av kompetente energimontører. Nå trenger vi flere på laget.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Bergmo omsorgssenter - tilkallingsvikar for Bergmo omsorgssenter og sjukeheim
Bergmo omsorgssenter og sjukeheim
Bergmo omsorgssenter - tilkallingsvikar StillingstypeVed Bergmo Omsorgssenter er det behov for tilkallingsvikar til pleie- og omsorgsoppgaver i institusjonen, samt hjemmetjenesten, kjøkkendrift, renhold og dagsenterpersonell. Turnustjeneste med arbeid på dag, kveld, natt og helg. Beskrivelse av arbeidsstedBergmo omsorgssenter omfatter Bergmo sykehjem med 47 langtidsplasser. I tillegg har vi hjemmetjeneste og dagsenter med 20 plasser. Kjøkkenet ved Bergmo Omsorgssenter produserer mat både til Bergmo Sykehjem, Kirkebakken Omsorgssenter og til de hjemmeboende i området.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 26-01-2019

Glomstua omsorgssenter, Nobel bofellesskap - sykepleiere/vernepleiere for Glomstua omsorgssenter og sjukeheim
Glomstua omsorgssenter og sjukeheim
Glomstua omsorgssenter, Nobel bofellesskap - sykepleiere/vernepleiere StillingstypeDet er ledig 4 sykepleier/vernepleierstillinger i fra 72,3 til 100 % med arbeid 4. hver helg. Beskrivelse av arbeidsstedNobel bofellesskap er et nytt bofellesskap i Molde kommune med oppstart våren 2019. Nobel ligger sentrumsnært til i Amtmann Kroghs gt. 5. Byggets sjel og historie ivaretas i en total renovering som medfører at det vil fremstå som nytt og moderne. Til glede og nytte for beboerne legges det til rette for bruk av velferdsteknologi.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Kirkebakken omsorgssenter - tilkallingsvikar for Molde kommune-Kirkebakken omsorgssenter
Molde kommune-Kirkebakken omsorgssenter
Kirkebakken omsorgssenter - tilkallingsvikar StillingstypeDet er behov for tilkallingsvikarer ved Kirkebakken omsorgssenter. Beskrivelse av arbeidsstedKirkebakken omsorgssenter er et sjukehjem med tre avdelinger. En avdeling for pasienter med langtidsvedtak og to avdleinger med pasienter med korttids- og rehabiliteringsvedtak. Tjenesten arbeider turnus med vakter på dag, kveld, natt, helg og høytidsdager KvalifikasjonerFyller du 18 år i år og ønsker du å jobbe i pleie- og omsorgsstjenesten?
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 26-01-2019

Kirkebakken omsorgssenter - Praksis / hospitering for Molde kommune-Kirkebakken omsorgssenter
Molde kommune-Kirkebakken omsorgssenter
Kirkebakken omsorgssenter - Praksis / hospitering StillingstypeKirkebakken omsorgssenter tilbyr hospitering/arbeidspraksis løpende gjennom hele året Beskrivelse av arbeidsstedKirkebakken omsorgssenter er et sjukehjem med tre avdelinger. En avdeling for langtidsopphold og to avdelinger for korttids- og rahbiliteringsopphold. I tillegg hører kommunens hjlepmiddelforvaltning organisatorisk til Kirkebakken omsorgssenter. HovedoppgaverArbeidspraksis/hospitering er det behovet til den enkelte som avgjør om det vil være mulig, hvor og hvordan dette skal gjennomføres.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 26-01-2019