Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Technical Project Manager - Crane Service \& Aftermarket
Axess Technologies
Axess Technologies søker Technical Project Manager til vårt kranservice- og ettermarkedsteam
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Sikringsleder
Axess Technologies
Vi har behov for flere dyktige medarbeidere! Axess Technologies søker SOFT Sikringsledere til jobb offshore og onshore. Hos oss er du ansvarlig for gjennomføring av våre prosjekter i felt, og deltar i både planlegging og utførelse. Som Sikringsleder i Axess Technologies vil du jobbe i spennende prosjekter og ha gode utviklings -og karrieremuligheter. Hos oss vil du bli del av et aktivt, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Samtidig ønsker vi at våre medarbeidere skal ivareta sin aktive og verdifulle fritid. "Passion in life - Passion at work!"
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Service Engineer / Technician
Axess Technologies
Vi har behov for flere dyktige medarbeidere! Axess Technologies søker fagarbeidere til jobb offshore og onshore. Våre Service Engineers er ansvarlig for gjennomføring av våre prosjekter i felt, og deltar i både planlegging og utførelse. Som Tekniker i Axess Technologies vil du jobbe i spennende prosjekter og ha gode utviklings -og karrieremuligheter. Hos oss vil du bli del av et aktivt, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Samtidig ønsker vi at våre medarbeidere skal ivareta sin aktive og verdifulle fritid. "Passion in life - Passion at work!"
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Client Manager / Project Manager
Axess Technologies
Axess Technologies søker etter Client Manager / Project Manager til vår serviceavdeling Axess Technologies er et internasjonalt selskap med kontorer over hele verden. Vi leverer skreddersydde tjenester og produkter innen materialhåndtering. I tillegg utfører vi service og modifikasjonsoppdrag på tredjepartsutstyr. Våre kunder er store olje/gass aktører, internasjonale riggselskap, og energiselskap.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Lyst å bidra til en mer bærekraftig oppdrettsnæring?
Manpower
Manpowers kunde er en hurtigvoksende organisasjon med store ambisjoner innen bærekraftig havbruk. Kunden tilbyr en unik mulighet til å være med på å videreutvikle og forme fremtidens oppdrettsnæring globalt og ikke minst bli en del av et dyktig team. Kunden kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et selskap med store muligheter, en solid finansiell plattform, kompetente eiere og konkurransedyktige betingelser. PROSESSOPERATØRER Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-07-2022

Frelesarmeen i Molde søker en musiker!
Frelsesarmeen i Molde
Informasjon om stillingen: Timesbasert. Ca. 3 timer annenhver uke eller etter avtale.Hovedsakelig søndagerMidlertidig/Prosjekt 1 år Arbeidsoppgaver bl.a: Spille til forsamlingssangSpille solo stykker/ arrangementSpille sammen med andre musikere ved behov/anledningBidra til et godt arbeidsmiljø med fokus på arbeidsglede og åpen kommunikasjon Kompetanse, kvalifikasjoner og erfaring:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

HR Partner
Axess Technologies
Axess Technologies søker etter HR-Partner for vår avdeling for feltansatte
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Helsetjenester - Avd. for ergoterapi, fysioterapi og hjelpemiddelforvaltning
Molde kommune Helsetjenester
Stillingstype  Ved Enhet for helsetjenester, avdeling for ergoterapi, fysioterapi og hjelpemiddelforvaltning, har vi ledig et vikariat i 12 måneder for fysioterapeut i 100% stilling med ønsket snarlig oppstart. Arbeidsområdet er innenfor barn og unge.  Arbeidssted  
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Helsetjenester - Legesenteret i Molde
Molde kommune Helsetjenester
Molde kommune er rik på natur og friluftsliv, og det er kort vei mellom fjord og fjell. Turområdene er godt tilrettelagt, med turstier både til fots, på sykkel eller ski. Om du liker fjell, fjord eller alt imellom - vi har det i Molde! Nettsiden molde.no finner du mer informasjon om det Molde har å by på.Vi ønsker nå leger til et av våre legekontor med privat næringsdrift, og gir deg mulighet til et etableringstilskudd ved inngåelse av fastlegeavtale på Legesenteret i Molde. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Helsetjenester - kommunale legekontor
Molde kommune Helsetjenester
Molde kommune er rik på natur og friluftsliv, og det er kort vei mellom fjord og fjell. Turområdene er godt tilrettelagt, med turstier både til fots, på sykkel eller ski. Om du liker fjell, fjord eller alt imellom - vi har det i Molde! På nettsiden molde.no finner du mer informasjon om det Molde har å by på.Vi søker nå leger til to av våre kommunale legekontor. Her kan vi nå tilby fastlegeavtaler med mer fleksibilitet, blant annet slipper du oppkjøp av lister for å jobbe som fastlege på disse hjemlene. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022