Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Industriarbeider
Brødrene Midthaug AS
Vi søker en motivert medarbeider til fast stilling i vår produksjon av strekk metall. Som medarbeider på avdeling for strekk metall vil du selv få ansvaret med å lede eget arbeid. Du planlegger arbeidsdagen din slik du ønsker og leverer produksjon i henhold til ordre mengde. Vi tror du liker å arbeide selvstendig og at du trives godt i eget selskap. Du er systematisk og imøtekommende. Til stillingen medfølger det noe mindre vedlikeholdsarbeid som smøring å bytte av deler. Interessert?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Daglig leder Toyota Molde
Toyota Molde
Vår daglige leder gjennom mange år ønsker å tiltre pensjonistenes rekker etter lang og tro tjeneste. Derfor jakter vi hans etterfølger som skal være med å bygge virksomheten videre.Vi ser etter en markedsorientert leder med lidenskap for bil og bilbransjen samt lederegenskaper som fremmer gode prestasjonskulturer internt og unike kundeopplevelser eksternt.Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 29-12-2022

Er du en selvstendig montør?
Brødrene Midthaug AS
Vi søker deg som liker ansvar og gjennomfører montasje både med presisjon og effektivitet. Vi legger stor vekt på at våre montører jobber etter standard og kvalitet. Som montør hos Brødrene Midthaug AS vil montasje av trapper, rekkverk og balkonger være hovedoppgaven. Dette gjøres i nært samarbeid med prosjektledelse, kunder og fabrikken på Kleive. Produktene består i hovedsak av materialer av stål i kombinasjon med glass og trevirke. Du har et relevant fagbrev og flere års erfaring fra montasje av stål eller trevirke. Vi tilbyr:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Tilkallingsvikar
Mobarn Høgnakken Barnehage
Mobarn Høgnakken Barnehage ligger i Høgnakken, 10 min fra sentrum i naturskjønne omgivelser. VI er en av 12 barnehager i Mobarn. Mobarn er et samvirkeforetak som eies av foreldre. "Mobarn - beste stedet å være, leke og lære" Krav til kompetanse samarbeidsevne og fleksibilitetlike friluftslivvære engasjert i barngodt norsk språk - både muntlig og skriftligSøkere må vise plettfri politiattest før ansettelse Ønsket kompetanse
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-04-2023

Do you drive Purposeful Innovation?
NOV
CLOSING DATE 11 DECEMBER 2022 Er du klar for nye eventyr? Vi trenger flere nye kollegaer og søker nå etter en Sales Engineer til vårt kontor i Molde. NOV har levert kran- og løfteutstyr i over 75 år og har det mest tverrfaglige og kompetente kranmiljøet i verden. Produktene våre er i verdensklasse og nå har du mulighet til å bli en del av en innovativ og fremtidsrettet energibransje i utvikling.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Pizza restaurant søker medarbeidere
Pizza Art
Vi søker etter forsterkning til vårt team på PizzArt. På vårt pizzaria blir alle ansatte involvert i alle forskellige arbeidsoppgaver og vi byr på en allsidig og spennende jobb. Arbeidsoppgaver består av: -tilberedning av diverse kaffe og drikke -tilberedning av enkelte småretter -salg og servering samt rydding og oppvask -rydding og vask av lokalet
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Butikkselger
Jobzone Molde
For kunde i Kristiansund som er en ledende distributør av produkter og tjeneste innenfor industrifag, søker vi nå vikar for periode 01.01. - 31.03.23 Vi søker deg som trives med kundeservice, er lojal og pliktoppfyllende. Du har gjerne erfaring fra butikk og lager/ logistikk fra tidligere. Det kreves gyldig truck sertifikat. Arbeidsoppgaver; varetelling, betjene kasse og kunder, varepåfyll, truckkjøring, holde butikken ryddig, åpne og stenge butikken.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 30-12-2022

Til vår fabrikk på Skåla søker vi etter produksjonsmedarbeidere
Bussbygg As Avd Produksjon
Arbeidere til produksjon av elementer og til montering av skap Vi kan tilby: Fast jobb. Oppstart snarest. Konkurransedyktige betingelser etter kvalifikasjoner, faglige egenskaper og personlige egenskaper. Opplæring vil bli gitt. Krav til kompetanse Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig Personlige egenskaper Nøyaktig, pålitelig og strukturertSelvstendigFleksibel til arbeidsoppgaver og arbeidstid
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Maskinsjef i sambandet Molde-Vestnes
Boreal Sjø AS
Boreal Sjø AS har ledig stilling som maskinsjef i sambandet Molde-Vestnes    Vår visjon er «La oss dra sammen», og våre kjerneverdier er sikkerhet, kvalitet og miljø. I Boreal jobber vi hver dag for at våre kunder skal få en god og trygg reiseopplevelse Sambandet betjenes av fergen "Karlsøyfjord" og er bemannet med 4 skift. Avløsningsted er Molde fergekai.  
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Tildeling og koordinering (KTK)
Molde kommune KTK -tildeling og koordinering
StillingstypeDet er ledig 100 % vikariat som saksbehandler med sykepleier kompetanse fra d.d til 06.08.2023 Beskrivelse av arbeidssted
Registrert : 30-11-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022