Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kafeansvarlig i 80-100 % stillling for Romsdalsmuseet Kafe Mali
Romsdalsmuseet Kafe Mali
Kafeansvarlig i 80-100 % stillling Ledig engasjement som kafeansvarlig ved RomsdalsmuseetRomsdalsmuseet søker kafeansvarlig i 80-100 % stillling for Kafé Mali på KronaDen som engasjeres vil være sentral i videreutviklingen av tilbudet i Kafé Mali på Romsdalsmuseet. Arbeidsoppgavene er daglig drift av kafeen, tillaging av varme og kalde retter til lunsj og arrangement, samt servering ved vårt anretningskjøkken, bestilling av varer til kafeen og betjening av besøkende.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Bilopprettere for Verto Norge AS
Verto Norge AS
Bilopprettere Kvalifikasjoner:fagbrevførerkort kl Berfaring som biloppretterArbeidsoppgaver:bilopprettingNytt og moderne verkstedPasser ikke denne stillingen til din erfaring/utdanning kan du likevel sende din CV til oss og fortelle hva du ønsker å jobbe med.Verto har et bredt nettverk av seriøse firma over hele landet som kan være på utkikk etter nettopp en med din bakgrunn.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 29-01-2019

Elektrikere for Verto Norge AS
Verto Norge AS
Elektrikere Vi søker etter elektrikere for prosjektansettelseKvalifikasjoner:fagbrev gr Lerfaring etter fagbrev en fordel, men ikke et kravserviceorientertArbeidsoppgaver:installasjon bolig/næring/industriservice/feilsøkingPasser ikke denne stillingen til din erfaring/utdanning kan du uansett sende din CV til oss og fortelle hva du ønsker å jobbe med.Verto har en omfattende kundebase innen flere fagfelt og bransjer, som kan være på utkikk etter medarbeidere med din bakgrunn.Les mer og registrer CV på www.verto.noNettside www.verto.noTiltredelse snarestLønn etter avtaleKontaktperson:Gustav Pett
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 12-02-2019

Betongarbeidere for Verto Norge AS
Verto Norge AS
Betongarbeidere Vi søker betongarbeidere for vår kundeArbeidsoppgaver:forskalingarmeringbetongarbeidKvalifikasjoner:erfaring med forskalingerfaring med armeringerfaring med betongarbeidArbeidssted: FosnavågPasser ikke denne stillingen til din erfaring/utdanning kan du uansett sende din CV til oss og fortelle hva du ønsker å jobbe med.Verto har en omfattende kundebase innen flere fagfelt og bransjer, som kan være på utkikk etter medarbeidere med din bakgrunn.Les mer og registrer CV på www.verto.noNettside www.verto.noTiltredelse snarestLønn Etter avtaleKontaktpersoner:Gustav PettersenSalgsansva
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 29-01-2019

Stipendiat i biomekanikk og robotikk for NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Stipendiat i biomekanikk og robotikk Jobbnorge ID: 162354This is NTNUPå NTNU jobber 7 000 ansatte og 40 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.NTNU søker engasjerte medarbeidere.Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLIOm stillingenStipendiatstillingen er en utdanningsstilling som skal gi lovende forskerrekrutter anledning til faglig utvikling i form av doktorgrad. Stillingen vil primært bli knyttet til ph.d-programmet i teknisk kybernetikk ved Institutt for teknisk kybernetikk (ITK).
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste for NORDVEST PERSONAL AS
NORDVEST PERSONAL AS
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste Tenk deg at du som arbeidsgiver alltid hadde tilgang til de beste kandidatene innen din bransje? Og dersom du er arbeidssøker, hva om din CV alltid var tilgjengelig for de beste bedriftene? Det har vi nå gjort mulig! People lanserer nå vårt nye superprodukt! Shortlist matcher de beste kandidatene i alle bransjer og stillingstyper med de beste bedriftene. Med tradisjonell rekruttering er det både dyrt og tidkrevende å finne den rette kandidaten. Med Shortlist gjør vi ansettelsen både enklere, raskere og billigere!
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Tilkallingshjelp Åndalsnes for Princessgruppen
Princessgruppen
Tilkallingshjelp Åndalsnes   Princess Åndalsnes   Søker tilkallingshjelp    Tiltredelse etter avtale     ARBEIDSOPPGAVER   Salg og service, varemottak og vareplassering     ØNSKEDE EGENSKAPER   . Du har lyst til å jobbe i butikk.   . Initiativrik, engasjert, målrettet og strukturert.     . Et brennende ønske om å lykkes innen salg.   . Imøtekommende og serviceinnstilt med evne til å hjelpe kunden og finne deres behov.     Du er over 18 år.     For mer informasjon   kontakt Butikkleder Jeanette Westrum Pedersen på tlf: 907 89 551         Søk på stillingen Stillingsnummer: 1539-201
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Butikksjef søkes til Nille Fosnavåg for Nille AS - Møre og Romsdal
Nille AS - Møre og Romsdal
Butikksjef søkes til Nille Fosnavåg Vi søker en ny Nille helt!Våre butikkselgere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nille helter. Vi er stolt av vår kultur og våre butikkselgere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Sommervikar journalist for ÅNDALSNES AVIS AS
ÅNDALSNES AVIS AS
Sommervikar journalist Vi søker sommervikarer som er allsidige, engasjerteog har nyhetsteft. Journalistisk erfaring er nødvendig,og kjennskap til Rauma en fordel. Du måha førerkort og disponere bil. Også vikarene måpåregne noe kvelds- og helgejobbing.Sommeren i Rauma må oppleves. «Verdens bestekommune for naturglade mennesker» har et yrendeliv; fjellfolk, cruiseturister og stadig flere som kommerkjørende innom for å oppleve det Rauma har åby på av opplevelser.For mer informasjon, kontakt ansv. redaktørPer-Kristian Bratteng tlf.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Sjukepleiar - Medisinsk sengepost 2 - Ålesund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF for Helse Møre og Romsdal HF
Helse Møre og Romsdal HF
Sjukepleiar - Medisinsk sengepost 2 - Ålesund sjukehus - Helse Møre og Romsdal HF Klinikk for medisin og rehabilitering - Seksjon for medisinsk sengepost 2 - Ålesund sjukehus Vi har ledige vikariat i 75 % stilling som sjukepleiar med muligheter for forlenging: 1) ledig frå 11.03.2019 og ut september 2) frå snarast og ut august -19 Stillinga medfører f.t tre-delt turnus og arbeid kvar tredje helg. Medisinsk sengepost 2 inneheld 4 seksjoner: Nyre, Infeksjon, Gastro og Endokrinologi. Sengeposten har 24 senger.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019