Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
ADMINISTRASJONSSEKRETÆR MED GODE MENNESKELIGE OG PERSONLIGE EGENSKAPER SØKES.
Ålesund Data AS
Ålesund Data AS søker etter en person som kan styrke administrasjonen og ta vare på våre kunder og medarbeidere. Som adm.sekretær vil du ha en viktig rolle i Ålesund Data AS og du vil få mange ulike arbeidsoppgaver Vi ser etter en person som har god forretningsforståelse, er omgjengelig og liker å yte god service både internt og eksternt. Du må kunne jobbe proaktivt, strukturert og målrettet. Stillingen krever at du har stor arbeidskapasitet, er endringsvillig og viser vilje til å ta i et ekstra tak om nødvendig. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Vi ser etter dyktige elektrikere!
Iselektro As
Vil du være en del av vårt team? Vi søker etter elektrikere til service/bolig og servicemontør til maritime anlegg Grunnet økende oppdragsmengde er vi på utkikk etter flere ansatte med fagbrev som elektriker. Arbeidsoppgaver vil være installasjon og service oppdrag hos våre kunder, ny installasjon i bolig/næringsbygg og ombygging/service maritimt. Industri og Skipselektro AS ble etablert i 1991 og har i dag 16 ansatte. Vi holder til i egne lokaler på Fiskarstranda men har oppdrag i store deler av Sunnmøre.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

OBS BYGG DIGERNES SØKER BUTIKKMEDARBEIDER - i avdeling Drive-In og trelast
Coop Nordvest Sa
- Heltid Vi setter kunden først i alt vi gjør, og søker engasjerte medarbeidere til å skape bransjens beste kundeopplevelser. Stillingen har en stillingsgrad på 100%, og inngår i turnus med arbeid på dagtid, kveld og hver tredje lørdag. Arbeidsoppgavene består i: kunden førstSalg og serviceVarebestilling / Varemottak / Varepåfylling / varetellingKasseForefallende renhold og rydding Våre forventninger til deg:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

COOP MARKED FOLDFJORDEN søker assisterende butikksjef -deltid
Coop Nordvest SA
Marked er Coops nærbutikkjede bestående av små enheter der du som medarbeider utfører arbeidsoppgaver i hele butikken. Vi søker derfor en motivert, engasjert og hyggelig medarbeider som liker en utfordrende og variert hverdag. Stillingen: Stillingen har en stillingsandel på 60%, og følger turnus med dagvakter, kveld og annenhver lørdag.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Butikksjef INTERSPORT MOA, AMFI Moa Syd
Sunnmøre Sport Holding AS
Vil du lede teamet som skal løfte Intersport Moa til nye høyder? The Heart of Sport Vi selger ikke bare sportsutstyr -- vi selger opplevelser og lidenskap for trening, tur og lagsport. Som Butikksjef i vår Intersport-butikk på Moa, deler du den samme lidenskapen og vil sørge for at kunder som kommer inn i butikken, møter ansatte med god produktkunnskap, god lokal kjennskap og et hjerte som banker for det de driver med. "Det er noe eget å handle hos ekte fagfolk"
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

SPORT 1 Volda Spinneriet søker Butikksjef
Sunnmøre Sport Holding AS
EKTE SPORT I OVER 200 BUTIKKER! Sport 1 er din lokale sportsbutikk. Med en attraktiv varepakke og erfarne ansatte er Sport 1 din lokale faghandel. Hos Sport 1 er det EKTE SPORT som står i fokus. Med flere enn 200 butikker fra Mandal i sør til Hammerfest i nord hjelper vi deg der du er! Vi representerer ekte kunnskap, ekte lidenskap og ekte engasjement. På Sport 1 vil du finne produkter som gjenspeiler nettopp disse kvalitetene. Ansvarsområder
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Industriarbeider
Brødrene Midthaug AS
Vi søker en motivert medarbeider til fast stilling i vår produksjon av strekk metall. Som medarbeider på avdeling for strekk metall vil du selv få ansvaret med å lede eget arbeid. Du planlegger arbeidsdagen din slik du ønsker og leverer produksjon i henhold til ordre mengde. Vi tror du liker å arbeide selvstendig og at du trives godt i eget selskap. Du er systematisk og imøtekommende. Til stillingen medfølger det noe mindre vedlikeholdsarbeid som smøring å bytte av deler. Interessert?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Personlig assistent 45%ledig stilling
Uloba - Independent Living Norge SA
Ledig stilling som personlig assistent. Jeg er en aktiv og sosial ung dame som søker personlig assistent, mine fritidsinteresser er blant annet fotball, teater og musikk. Utdanning ingen forutsetning, nødvendig opplæring vil bli gitt. Du må inneha førerkort klasse B. Arbeidssted: Vestnes. Stillings størrelse: 45%. Arbeid hver 6. helg og ellers i ukedagene. Høres dette interessant ut sender du en søknad på mail til: mettelindset@ hotmail.com Søknadsfrist: 20.12.2022. Aktuelle søkere blir kontaktet for intervju.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Daglig leder Toyota Molde
Toyota Molde
Vår daglige leder gjennom mange år ønsker å tiltre pensjonistenes rekker etter lang og tro tjeneste. Derfor jakter vi hans etterfølger som skal være med å bygge virksomheten videre.Vi ser etter en markedsorientert leder med lidenskap for bil og bilbransjen samt lederegenskaper som fremmer gode prestasjonskulturer internt og unike kundeopplevelser eksternt.Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 29-12-2022

Er du en selvstendig montør?
Brødrene Midthaug AS
Vi søker deg som liker ansvar og gjennomfører montasje både med presisjon og effektivitet. Vi legger stor vekt på at våre montører jobber etter standard og kvalitet. Som montør hos Brødrene Midthaug AS vil montasje av trapper, rekkverk og balkonger være hovedoppgaven. Dette gjøres i nært samarbeid med prosjektledelse, kunder og fabrikken på Kleive. Produktene består i hovedsak av materialer av stål i kombinasjon med glass og trevirke. Du har et relevant fagbrev og flere års erfaring fra montasje av stål eller trevirke. Vi tilbyr:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022