Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Overlegar kirurgi
Kirurgiske legar Ålesund, Helse Møre og Romsdal HF
Org. nr: - Stillingsident: 4242876341 Presentasjon av stillingen: Avdeling for kirurgi søker kirurgiske overlegar innan fagområda gastroenterologi, urologi, karkirurgi, samt bryst- og endokrinkirurgi. Avdelinga er seksjonert innanfor generell og gastro- kirurgi, urologi, karkirurgi og bryst- og endokrin kirurgi. Det er budsjettert 15 overlegestillingar, der 11 er besatt. Seksjonen har 9 stillingar for LIS 2 /LIS 3. Avdelinga har fylkesfunksjon for karkirurgi og mamma/endokrin-kirurgi. I tillegg har avdelinga fylkesfunksjon for blant anna rectum cancer og nyre cancer.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 21-06-2020

Nå har du muligheten til å jobbe i Tommeliten FUS barnehage som pedagogisk leder eller barnehagelærer
Tommeliten FUS barnehage
Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 08-06-2020

Produksjonsmedarbeidere
Melby Snekkerverksted As
Melby Snekkerverksted opplever sterk økning i etterspørselen av våre trapper, og vi søker derfor etter produksjonsmedarbeidere for å delta i vår daglige produksjon av tretrapper. Arbeidsoppgaver - Delta i den daglige produksjonen Maskinsnekring og benkesnekringUtføre forefallende oppgaver i fabrikken Kvalifikasjoner: - Fagbrev innen relevant fag er en fordel, som møbelsnekker eller tømrer som har jobbet med innredning og finish
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Maskinsjef i sambandet Halsa-Kanestraum, p.t. MF Romsdal
Fjord1 - Maritim Drift, Fjord1 ASA
Org. nr: - Stillingsident: 4244832394 Presentasjon av stillingen: Bli med på verdas største grøne revolusjon innan ferjenæringa! Fjord1 er ein verdsleiande pionèr innan det grøne skiftet, og vi skal vere den sikraste og mest attraktive leverandøren av miljøvennleg ferje- og hurtigbåttransport i marknaden! Fjord1 ASA har ledig stilling som maskinsjef i sambandet Halsa-Kanestraum, p.t. MF Romsdal.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Daglig leder for Blå Kors Ung Ålesund
Blå Kors Ung
Blå Kors Ung Ålesund (BKUÅ) driver et omfattende arbeid i Ålesund og søker ny daglig leder i 100% 2-årig prosjektstilling. BKUÅ tilbyr ukentlig møteplass, aktiviteter og fellesskap for ungdommer, og har lokaler i Ålesund sentrum. Daglig leder vil ha ansvar for drift, budsjett og rapportering, aktivitetsplaner og oppfølging av prosjektmedarbeider, frivillige og ungdommer. Daglig leder er også sekretær i styret for BKUÅ og følger opp vedtak i samarbeid med styreleder.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 12-06-2020

Produksjonsmedarbeidere søkes!
Randstad AS
Trenger du ny jobb?? Vi er på jakt etter produksjonsmedarbeidere for våre kunder i Ålesund og i område. Arbeidsoppgaver: prosess-styringdelta i den daglige produksjonenkjøre forskjellige maskinerforeta kontroller og vedlikehold av maskinerdiv. forefallende arbeid Kvalifikasjoner: industriell bakgrunn, helst med erfaring fra prosessindustrigjerne fagbrev innen produksjonbeherske norsk Personlige egenskaper:
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 31-05-2020

Ekstrahjelp Christiania Belysning Ålesund
Christiania Belysning AS
Er du engasjert og kan skape resultater? I Christiania Belysning ser vi etter inspirerte og løsningsorienterte medarbeidere som trives i en hektisk hverdag. Dine hovedarbeidsoppgaver vil være: · Å sikre at kundenes forventninger alltid oppfylles · Bidra til å holde butikken på et høyt kommersielt nivå Vi ser etter en person med følgende egenskaper/bakgrunn: · Du er serviceinnstilt og kundeorientert · Du har stor arbeidslyst og arbeidskapasitet · Du har erfaring fra butikk (gjerne fra samme bransje)
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Vi utvider og søker flere Prosessoperatører
Pharma Marine AS
Vi søker etter deg som vil jobbe i industriell matproduksjon. Våre nøkkelstillinger i fabrikken er prosessoperatører, og nå trenger vi flere. Dette er de viktigste arbeidsoppgavene: Du må kunne drifte, styre og kontrollere prosesser og maskiner i en moderne produksjonslinje Du må dokumentere batcher og prosesser, og kunne ta prøver underveis. Renhold og vedlikehold av teknisk prosessutstyr, er en viktig del av jobben
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Renholder
Hotell Utsikten Geiranger
Hotell Utsikten Geiranger søker renholder til sesongjobb i Geiranger. Jobbkvardagen vil bestå i renhold av våre hotellrom, spiseområder og fellesareal. Krav til kompetanse Relevant erfaring frå tilsvarende jobb Ønsket kompetanse KommunikasjonSpråk Personlige egenskaper SamarbeidHumørPresisjon
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 31-05-2020

Vi søker motiverte ekstrahjelper
Valaker Bakeri Og Konditori As
Stillingsbeskrivelse Vi søker etter flere engasjerte og motiverte ekstrahjelper for arbeid 1-2 ganger i uken og ekstra i ferier. Lokasjon er enten i Ålesund/Moa-området eller Søre-Sunnmøre (Fosnavåg/Ulsteinvik). Hos oss står kunden alltid i fokus, og derfor er det viktig at du har viljen og evnen til å skape et fint miljø for kundene våre. Samtidig er det viktig at du er god til å samarbeide og kommunisere med andre, for hos oss jobber vi i team.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 30-06-2020