Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker stikningsingeniør/masseberegner
Mekvik maskin AS
På grunn av stor ordretilgang ønsker vi å utvide vår dyktige stab og søker: Landmåler/stikningsingeniør Kvalifikasjoner: Relevant utdanningRelevant erfaringVi oppfordrer også nyutdannede til å søkeBeherske GeminiBeherske maskinstyringMasseberegningGod samarbeidsevneSelvstendig, pålitelig, fleksibel og strukturertFørerkort klasse BGod HMS/KS-forståelse Vi tilbyr:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker skadesanerer i Ålesund!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Trives du med en fysisk arbeidshverdag? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg! Vi er i sterk vekst og ser etter deg som vil jobbe med sanering ved vår avdeling i Ålesund. Som skadesanerer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som skadesanerer i Recover
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

NUVU - Videopresentasjoner og møter slik du aldri før har opplevd det
Nuvu AS
Om stillingen Nuvu er leverandør av SMARTstudio og kommunikasjonsløsninger. Nuvu tilbyr samtidig førsteklasses support for alle sine kunder. Denne stillingen vil være en kombinasjon av kundekontakt og montering. Nuvu’s tekniske/support funksjon håndterer henvendelser og saker innen installasjon og teknisk brukerstøtte. Du vil jobbe med kundekontakt i forbindelse med montering, i tillegg til å bidra for å minimere responstiden og løse tekniske problemer på en god og effektiv måte. Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vær med å skape en spennende og god hverdag: ung mann i Langevåg søker BPA-assistenter!
Prima Assistanse
Er du initiativrik og kreativ, og glad i å jobbe med mennesker? Da er du kanskje den jeg ser etter. Jeg er en sosial og hyggelig ung mann med glimt i øyet og interesse for både bil og musikk. Jeg liker godt å ta det rolig hjemme, men også å finne på sprell som for eksempel bilturer med solid lyd i anlegget. Det er bare positivt om du er oppfinnsom når vi skal finne på noe, og kjekt om du setter pris på en god fotballkamp.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

OBS BYGG KRISTIANSUND søker butikkmedarbeider - avd. tyngre bygg og trelast
Coop Nordvest Sa
Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert? Da har vi en spennende mulighet for deg! Vi setter Kunden Førsti alt vi gjør, og vi trenger flere engasjerte medarbeidere til å skape gode kundeopplevelser. Obs BYGG Kristiansund tilbyr et rikt sortiment innen mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter. Sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø får du muligheten til å gjøre Obs Bygg Kristiansund til en av de beste bygg varehusene i området.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Selger innen maritime markeder
JETS VACUUM AS
Jets er et internasjonalt selskap som arbeider med banebrytende vakuumteknologi som minimerer bruk av verdens mest sårbare ressurser. Vi leter alltid etter bedre, smartere og mer miljøeffektive måter å hjelpe ledende selskaper med å møte fremtidens utfordringer.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Lyst å jobbe med økonomi og lønn i et større konsern?
Manpower
Liker du å jobbe med både tall og med folk? Er du serviceinnstilt, god på økonomi og ønsker å utvikle deg i en spennende bedrift? Da kan det være deg vi ser etter! Manpowers kunde er et av landets største privateide transportselskaper med nærmere 500 ansatte. Selskapet er organisert som et konsern med flere underselskaper knyttet til administrasjonen som sitter på Åndalsnes.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

Technical Project Manager - Crane Service \& Aftermarket
Axess Technologies
Axess Technologies søker Technical Project Manager til vårt kranservice- og ettermarkedsteam
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Sikringsleder
Axess Technologies
Vi har behov for flere dyktige medarbeidere! Axess Technologies søker SOFT Sikringsledere til jobb offshore og onshore. Hos oss er du ansvarlig for gjennomføring av våre prosjekter i felt, og deltar i både planlegging og utførelse. Som Sikringsleder i Axess Technologies vil du jobbe i spennende prosjekter og ha gode utviklings -og karrieremuligheter. Hos oss vil du bli del av et aktivt, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Samtidig ønsker vi at våre medarbeidere skal ivareta sin aktive og verdifulle fritid. "Passion in life - Passion at work!"
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Service Engineer / Technician
Axess Technologies
Vi har behov for flere dyktige medarbeidere! Axess Technologies søker fagarbeidere til jobb offshore og onshore. Våre Service Engineers er ansvarlig for gjennomføring av våre prosjekter i felt, og deltar i både planlegging og utførelse. Som Tekniker i Axess Technologies vil du jobbe i spennende prosjekter og ha gode utviklings -og karrieremuligheter. Hos oss vil du bli del av et aktivt, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Samtidig ønsker vi at våre medarbeidere skal ivareta sin aktive og verdifulle fritid. "Passion in life - Passion at work!"
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022