Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søkjer dyktig og engasjert rådgivar i Ørsta for SPAREBANKEN MØRE
SPAREBANKEN MØRE
Vi søkjer dyktig og engasjert rådgivar i Ørsta Skap gode kundeopplevingar med oss Vårt kontor i Ørsta søkjer etter ein dyktig og engasjert rådgivar som likar å arbeide med menneske. Som Finansiell rådgivar arbeider du for å få fleire kundar til banken og du har ansvaret for å pleie eigne kundar. Vi søker deg som drivast av å arbeide aktivt i marknaden med potensielle kundar og som har evna til å finne løysingar som passar behova til kundane. Finansiell rådgivning til bankens kundar og sal av bankens produkt er ein viktig del av arbeidet. Du får vere med å skape noko for og saman med kundane.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Ønsker du deltidsstilling i spennende og fartsfylte omgivelser? for SSP SERVICE AS
SSP SERVICE AS
Ønsker du deltidsstilling i spennende og fartsfylte omgivelser? Vi søker servicemedarbeidere til deltidsstillinger i våre serveringssteder og kiosker på Vigra Lufthavn. Som servicemedarbeider vil du ha ansvar for å produsere og/eller servere mat og drikke til de reisende. Du ønsker å jobbe minst annenhver helg i et spennende miljø blant fantastiske kolleger. Ser du etter en variert arbeidsdag med fart og mulighet til å treffe kunder fra alle verdens land, er dette stillingen for deg.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Sjukepleiar for STRANDA KOMMUNE SUNNYLVEN DISTRIKT
STRANDA KOMMUNE SUNNYLVEN DISTRIKT
Sjukepleiar Org. nr: - Stillingsident: 4120915961 Presentasjon av stillingen: Sunnylven distrikt består av sjukeheim med 6 plassar, omsorgsbustad med 19 beboarar og i tillegg blir det gitt heimesjukepleie, heimehjelp og matombering til eit varierande antal heimebuande. Det er ledig 100% fast stilling som sjukepleiar/vernepleiar frå 01.12.2019 Arbeidstid etter den til ei kvar tid gjeldande turnus. Den som blir tilsett må framvise politiattest av nyare dato. Vitnemål og attestar skal leggast ved søknaden. Aktuelle søkjarar vil bli innkalla til intervju.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Kunderådgiver for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Kunderådgiver For en av våre attraktive kunder søker vi etter en dyktig kunderådgiver - med snarlig oppstart. Vi søker deg som er et servicemenneske til fingerspissene!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Utadvendt og engasjert BUTIKKSELGER for Carpe Administrator AS AVD NG Moa
Carpe Administrator AS AVD NG Moa
Utadvendt og engasjert BUTIKKSELGER Vi vokser, og søker en ny butikkselger til vår butikk på AMFI Moa syd. Er du den rette personen, så er/har du (eller kan bli) ; UTADVENDT - SUPERSELGER - ALLTID SMILET PÅ PLASS - SAMARBEIDSVILLIG - LÆREVILLIG - Samt har konkurranseinstinkt, og evnen til å lande et salg. Om du føler at du er den rette personen, så send inn din søknad allerede i dag! Jobbintervju gjennomføres fortløpende. -Stillingen er en deltidsstilling. vi ser for oss 50-80%, med mulighet for full stilling i perioder, men stillingsprosenten er noe vi diskuterer nærmere i samtaler.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Ekstrahjelp / tilkallingsvikar for Long Cheng Restaurant
Long Cheng Restaurant
Ekstrahjelp / tilkallingsvikar Vi ser etter noen som har godt humør og brenner for kundeservice. Du må være over 18 år og kunne takle høyt arbeidstempo. Vi ønsker at du er fleksibel og kan stille opp på kort varsel. Det kreves at du er kvalitetsbevisst, ryddig, har øye for detaljer og er blid og imøtekommende mot alle gjester, selv under stress. Send søknad med CV på e-mail: longchengrestaurant@gmail.com PAM Stillingsnummer: 1504-2019-08-143 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Bilinteressert? Da er dette noe for deg for RØNNEBERG AUTO INDUSTRI AS
RØNNEBERG AUTO INDUSTRI AS
Bilinteressert? Da er dette noe for deg Rønneberg Auto Industri AS er et handelsfirma innen bilbransjen. Vi er grossist for Bilxtra verkstedene og gjennom butikken vår i Breivika selger vi bilrekvisita, bildeler, tilhengere og bilstereo. Vi er en faghandel for folk flest! Mer informasjon finner du på www.bilxtra.no BilXtra Ålesund selger bildeler og rekvisita gjennom vår butikk i Breivika. Butikken har åpent hverdager 9-17, tors 9-18 og lør 10-14. BilXtra er betydelig i sin bransje og har en meget sterk posisjon i Norge. Vi er også store på GAUPEN tilhengere.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Barnehagelærer i 100% vikariat for SKÅTHAUGEN BARNEHAGE SA
SKÅTHAUGEN BARNEHAGE SA
Barnehagelærer i 100% vikariat Vi har ledig vikariat fra desember med mulig tiltredelse noe før. Arbeidsoppgaver: Planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere det pedagogiske arbeidet i tråd dmed godt faglig skjønn Veilede og sørge for at barnehageloven og rammeplanen oppfylles gjennom det pedagogiske arbeidet. Jobbe for et godt samarbeid med barn, ansatte, foreldre og instanser knyttet til barnehagen.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Bilmekaniker med erfaring søkes for VOLDSUND MOTOR AS
VOLDSUND MOTOR AS
Bilmekaniker med erfaring søkes Voldsund Motor AS søker etter dyktig bilmekaniker. Som bilmekaniker hos oss vil du jobbe med mange forskjellige oppgaver på Subaru, men også på andre bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Vi utfører PKK, reparasjoner, service, utstyrsmontering, diagnose osv. Vi søker etter deg som er ansvarsfull og gjennomfører jobbene korrekt og effektivt. Krav til stillingen: Fagbrev som bilmekaniker, Erfaring som bilmekaniker etter godkjent fagprøve, Førerkort kl.B, Beherske norsk muntlig og skriftlig, Beherske PC som arbeidsverktøy.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

PERFEKT DELTIDSJOBB FOR SKULEELEVAR for COOP NORDVEST SA
COOP NORDVEST SA
PERFEKT DELTIDSJOBB FOR SKULEELEVAR Obs BYGG Ulsteinvik søkjer ButikkmedarbeidararVi har fleire ledige deltidsstillingar i butikkavdelinga ved Obs BYGG Ulsteinvik, både i kasse, interiør og i jernvareavdelinga. Obs Bygg Ulsteinvik er ei av dei største handelsbedriftene i vår region, og tilbyr eit stort sortiment innan mange varekategoriar, spesielt fokusert innan byggevarer, trelast, maling og interiør, samt hage og sesongprodukt. Våre forventingar til deg er at du likar å jobbe strukturert i eit høgt tempo og har forståing for kva som skaper gode kundeopplevingar.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019