Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Fjord Shipping is seeking a Technical Superintendent
Fjord Shipping AS
We are expanding our team and are now looking for a Technical Superintendent to join us in Måløy! Technical superintendent is responsible for
Registrert : 24-07-2020 Søknadsfrist : 24-08-2020

Sjåfører
Måløy Container Transport As
MCT trenger sjåfører til faste distribusjonsruter for PostNord. Arbeidet vil bestå av skift, med både natt og dagskift. Ønsket stasjoneringsted vil være Måløy, eller Skei. Vi har leilighet/hybel ved terminalen på Skei. Nødvendig sertifikat er klasse C, eller CE. Det vil være muligheter for veksling mellom distribusjon, og containerkjøring med semitrailer. Opplæring i bruk av sidelaster vil bli gitt. Det er også ønske om ADR-stykkgods kompetansebevis, og trucksertifikat. Krav om digitalt sjåførkort, og gjennomført yrkessjåfør kompetansekurs (YSK).
Registrert : 24-07-2020 Søknadsfrist : 30-09-2020

Barmedarbeider
Gunn Bøe
Barmedarbeider søkes til Bar beliggende midt i Måløy sentrum. Åpent 7 dg i uken. Heltid/deltid
Registrert : 23-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Trainee IT
COAST SEAFOOD AS
Stillingen inngår som en del av Team IT i Coast Seafood. Avdelingen har ansvar for å levere IT tjenester til alle selskapene i konsernet. IT er et satsingsområde i Coast, og vi har en ambisjon om å være ledende på området i vår bransje. Vi søker en trainee som ønsker å jobbe med ulike arbeidsoppgaver innenfor IT, fra drift av klienter til strategisk utvikling av fremtidens løsninger.Arbeidsoppgaver:
Registrert : 17-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Regnskapsfører deltid
COAST SEAFOOD AS
I takt med at Coast konsernet vokser, ønsker Coast Corporate Services å styrke teamet sitt med en regnskapsfører deltid. Selskapet håndterer regnskapsføring og analyser på økonomiområdet for datterselskap i konsernet. Virksomheten rapporterer til CFO i Coast Seafood. Stillingen er i utgangspunktet deltid 40-60%, men over tid er det muligheter for å øke stillingsbrøken. For den rette kandidaten kan vi tilby en fleksibel stilling med ansvar tilpasset kompetanse og ønske.Arbeidsoppgaver:
Registrert : 17-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Frysemaskinist - Maaløy Seafood
COAST SEAFOOD AS
Som frysemaskinist vil du bli en del av produksjonsteamet ved Maaløy Seafood. I bedriften er det sterkt fokus på HMS kultur og vi jobber kontinuerlig med å finne nye måter å produsere mer effektivt på.Maaløy Seafood AS er et mottaksanlegg som driver med lagring, innfrysing og pakking av sild, makrell, laks og ørret. Maaløy Seafood er et heleid datterselskap av Coast Seafood ASArbeidsoppgaver:Drift/vedlikehold av kulde- og produksjonsustyr, trucker og pumperVedlikehold av bygningerDelta i vaktordningHvem er du?
Registrert : 17-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Fjord Services AS søker daglig leder
Fjord Services AS
Daglig leder Fjord Services AS har opparbeidet seg en solid posisjon som leverandør av tjenester innenfor regnskap, økonomistyring og "outsourcing partner" for små og mellomstore selskaper i ytre Nordfjord. I tillegg er selskapet "økonomiavdeling" for Fjord Shipping AS, som opererer 22 skip på Management. Vår nåværende leder går etter eget ønske, over i en annen stilling i selskapet og vi søker derfor etter en ny daglig leder. Selskapet har ambisjoner om videre vekst, og er fremoverlent i forhold til bruk av nye digitale verktøy.
Registrert : 14-07-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Fastlege 3. gangs utlysing
Måløy legekontor
Org. nr: 820 956 532 Stillingsident: 4262119724 Presentasjon av stillingen: Måløy legekontor har ledig 1 fastlegeheimel frå 01.08.2020 (om ønskeleg kan den som får tilbod om stillinga tiltre tidlegare) Legekontoret er godt etablert, sentralt i rådhuset i Måløy. Tal innbyggjarar i Kinn kommune er 17 200. Ca. 5 500 bur i Måløy og omegn, og sorterer geografisk under Måløy legekontor. Kontoret har nye og moderne lokale som blei tatt i bruk i 2008. I rådhuset finn du og: Helsestasjon, Barnevern, Nav, Sentraladministrasjon og Servicekontor.
Registrert : 13-07-2020 Søknadsfrist : 09-08-2020

Ønsker du å bli en del av et sjømatkonsern i vekst?
Coast Seafood
Om stillingen: Stillingen inngår som en del av Team IT i Coast Seafood. Avdelingen har ansvar for å levere IT tjenester til alle selskapene i konsernet. IT er et satsingsområde i Coast, og vi har en ambisjon om å være ledende på området i vår bransje. Vi søker en trainee som ønsker å jobbe med ulike arbeidsoppgaver innenfor IT, fra drift av klienter til strategisk utvikling av fremtidens løsninger. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 09-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020

Ønsker du å bli en del av et sjømatkonsern i vekst?
Coast Seafood
Om stillingen: Stillingen inngår som en del av administrasjonen i Coast konsernet. Administrasjonen ledes av CEO og har blant annet ansvaret for å koordinere aktiviteten i selskapet, legge til rette for godt styrearbeid og jobbe med å forbedre konsernets rammevilkår. Executive Assistant jobber tett på CEO, og får et unikt innblikk i alle delene av virksomheten i Coast konsernet. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 09-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020