Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Storyteller in Tibber - transforming the energy industry for TIBBER AS
TIBBER AS
Storyteller in Tibber - transforming the energy industry About the job We are looking for a creative individual with an ambitious and entrepreneurial attitude to join our team. As part of our marketing and growth team, your work revolves around identifying and telling stories that are compelling to our customers and other key stakeholders. To do this, you work closely with our marketing and growth team, and our founders, as well as our agency partners to take Tibber's marketing and communications to the next level.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Growth Engineer in Tibber - make energy smart, simple and green! for TIBBER AS
TIBBER AS
Growth Engineer in Tibber - make energy smart, simple and green! About the job: As part of our team, you will ideate, experiment, and implement new growth strategies to improve our user experience at all stages along the customer journey, and create viral growth through encouraging referrals. As part of this, you will take a lead role in developing our marketing automation. You will also work closely with our product team to exchange ideas and insights to make our solution more customer-centric. You are ambitious and results-oriented in everything you do, but you like to have fun as well.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 07-08-2019

Lyst på jobb innen rekruttering og behersker både polsk, engelsk og norsk språk? for RANDSTAD AS
RANDSTAD AS
Lyst på jobb innen rekruttering og behersker både polsk, engelsk og norsk språk? Randstad er på jakt etter deg som er tilgjengelig fra omgående, og ut August i første omgang, og som har lyst på en spennende jobb i et hektisk miljø. Vi treng deg som er trygg og sjølvgåande, og som anten har erfaring med å jobbe med andre mennesker, eller berre kjenner at du har lyst og vil mestre det godt! Dette er en intern stilling, og du vil jobbe sammen med med dyktige kollegaer i et engasjert og effektivt arbeidsmiljø med stor takhøyde. Arbeidsoppgaver : Rekruttering fra utlandet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Vil du bli en del av vårt team i Førde? for ACE SHOPS AS
ACE SHOPS AS
Vil du bli en del av vårt team i Førde? Til vår butikk på Førde, søker vi en engasjert selger, med interesse for kosmetikk, som er fleksibel og kan stille på kort varsel nå i sommer- med mulighet for forlengelse. The Body Shop er et brand som kjemper for at verden skal bli litt vakrere og litt mer rettferdig for både mennesker, dyr og planeten. Vi er opptatt av at vår business skal bidra til noe godt, og er aktivister når det trengs. Deler du vår passion kan du være akkurat den vi leter etter!
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Inspektørar ved Førde trafikkstasjon for STATENS VEGVESEN REGION VEST IA-avt Se B 974744414
STATENS VEGVESEN REGION VEST IA-avt Se B 974744414
Inspektørar ved Førde trafikkstasjon Jobbnorge ID: 172435 Om stillingaVi søkjer to nye inspektørar ved Førde trafikkstasjon. På laget vårt vil du vere ansvarleg for gjennomføring av praktiske og teoretiske førarprøvar. Det inneber at du har evne og interesse til å foreta objektive vurderingar av trafikantane si trafikkforståing og meistring av køyretøy i trafikken. Du er også engasjert i trafikksikkerheit og trafikksikker køyring. Hjå oss vil du i stor grad arbeide med forvaltning av lov og forskrifter og har ein stor grad av direkte kontakt med publikum.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Sjukepleiar for Førde Sentralsjukehus
Førde Sentralsjukehus
Sjukepleiar Org. nr: - Stillingsident: 4101680937 Presentasjon av stillingen: Medisinsk sengepost 1, Førde sentralsjukehus har ledig 80% vikariat for sjukepleiar frå d.d til 12.01.2020 med høve til forlengingFor stillingane krevst det dokumentert autorisasjon. Søkjarar utanfor Skandinavia må dokumentere kunnskap i norsk skriftleg og munnleg.ArbeidsoppgåverArbeidsoppgåvene er varierte og spennande.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 01-07-2019

Servitør - Sommarjobb fram til 31.08.19 for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Servitør - Sommarjobb fram til 31.08.19 Vår samarbeidspartner i Fjærland søker ein ekstra servitør i turistsesongen fram til 31.08.2019.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 28-06-2019

13 ledige stillingar i dei nye rettleiingstenestene for FYLKESMANNEN I VESTLAND
FYLKESMANNEN I VESTLAND
13 ledige stillingar i dei nye rettleiingstenestene Rettleiingstenesta er ei ny spanande brukarnær teneste i vidaregåande opplæring i Vestland fylkeskommune.Vi skal bidra til lærelyst og fremje læring for elevar og lærlingar. Dette gjer vi gjennom å følgje opp lærlingar, støtte ungdom utanfor opplæring, rettleie vaksne og yte pedagogisk psykologiske tenester.Har du interesse for læring og lærelyst? Har du erfaring med rettleiing? Er du god til å samarbeide med andre? Likar du ein hektisk kvardag?
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Prosjektleder Vest for VEIDEKKE INDUSTRI AS
VEIDEKKE INDUSTRI AS
Prosjektleder Vest Om stillingen Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har en spennende nummer 2-posisjon på driftskontrakter med Statens Vegvesen. I tillegg har vi to OPS-kontrakter og kontrakt med Oslo Lufthavn. Vi er tilstede i hele landet og trenger nå prosjektleder til prosjektområdet Vest. Ansvar og hovedoppgaver Som prosjektleder er du en viktig støttespiller for prosjektsjef og leder på driftskontraktene. Du vil få ansvar for å følge opp to eller flere driftskontrakter. Sentrale oppgaver er kalkulasjon, forhandling, oppstart og driftsoppfølging.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Fagkoordinator for NAV ARBEID OG YTELSER
NAV ARBEID OG YTELSER
Fagkoordinator NAV Arbeid og ytelser Sogn ønskjer å tilsetje ein ny fagkoordinator som vil vere med og vidareutvikle kontoret vårt i Førde. Avdelingskontoret i Førde er eit av åtte kontor med ansvar for å handsame uføretrygd for heile landet. NAV Arbeid og ytelser Sogn har til saman 35 tilsette og har ansvar for sakshandsaming og utbetaling av sjukepengar og uføretrygd. Vårt oppdrag i NAV er å sikre vedtak til brukarane med god fagleg kvalitet og utbetaling i rett tid.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019