Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Nokas søker vekter til verditransport i Førde!
Nokas Verdihåndtering AS
Nokas søker vekter som ønsker å jobbe innen verditransport i Førde og omegn. Arbeidsoppgaver Håndtering, sikring og transport av verdierAvvik og hendelsesrapporteringFørstelinjekontakt mot kunder og publikumAndre forefallende oppgaver relatert til verditransportjenesten (kontroll og vedlikehold av utstyr, kjøretøy, etc.) Kvalifikasjoner
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Butikkmedarbeider deltid vikariat søkes til Nille Alti Førde
Nille Alti Førde
Nilles butikkselgere er våre viktigste ambassadører og vårt ansikt utad, som ser verdien av å gi god service og skape hyggelige handleopplevelser for våre kunder. Vil du bli en del av Nillefamilien? Arbeidsdagene dine vil være ute i butikk der kundene er, og du vil sammen med dine kolleger ha ansvar for at våre butikker fremstår inspirerende og innbydende. Vi håper du selv mener det er viktig å være til stede i butikken, ute på gulvet sammen med våre kunder, og du brenner for å drive med salg. Vi ønsker oss deg som:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Vil du være med å drifte det første nye mineralutvinningsanlegget i Norge på over 40 år?
Nordic Rutile As
For å styrke vår organisasjon mot drift søker vi ein maskiningeniør som teamleiar til vårt rutil og granatprosjekt i Sunnfjord kommune, Vestland Fylke. Stillinga rapporterer til vedlikehaldsleiar, og vil ha arbeidsstad i Førde og Engebø. Stillinga si hovudoppgåve er planlegge og utføre vedlikehald på prosessanlegget.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Vil du være med lede fremtidens kontrollrom med AI-drevne operasjoner?
Nordic Rutile As
For å styrke vår organisasjon mot drift søker vi ein automasjonsingeniør Kontrollrom til vårt rutil og granatprosjekt i Sunnfjord kommune, Vestland Fylke. Stillinga rapporterer til Prosess- og produksjonsleiar, og vil ha arbeidsstad i Førde og Engebø. Stillinga si hovudoppgåve er å vere å automasjonsingeniør i prosess og produksjonsområdet med fokus på kontrollromsløysingar.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Vil du være med å opne den første og mest miljøvennlege gruva i Norge på 40 år?
Nordic Rutile As
For å styrke vår organisasjon mot drift søker vi ein prosessingeniør til vårt rutil og granatprosjekt i Sunnfjord kommune, Vestland Fylke. Stillinga rapporterer til Prosess- og produksjonsleiar, og vil ha arbeidsstad i Førde og Engebø. Stillinga si hovudoppgåve er å vere prosessingeniør eller metallurg i prosess og produksjonsområdet.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Vil du være med å produsere det mest klimavennlege titanråstoffet i verden?
Nordic Rutile As
For å styrke vår organisasjon mot drift søker vi ein teamleiar for produksjon til vårt rutil og granatprosjekt i Sunnfjord kommune, Vestland Fylke. Stillinga rapporterer til Prosess- og produksjonsleiar, og vil ha arbeidsstad i Førde og Engebø. Stillinga si hovudoppgåve er å vere teamleder for alle operatørane i prosess og produksjonsområdet.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Vil du være med å drifte det første nye mineralutvinningsanlegget i Norge på over 40 år?
Nordic Rutile As
For å styrke vår organisasjon mot drift søker vi ein elektro- eller automasjonsingeniør til teamleiar til vårt rutil og granatprosjekt i Sunnfjord kommune, Vestland Fylke. Stillinga rapporterer til vedlikehaldsleiar, og vil ha arbeidsstad i Førde og Engebø. Stillinga si hovudoppgåve er planlegge og utføre vedlikehald på prosessanlegget.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 14-04-2023

Clas Ohlson deltid søker fleksibel og engasjert butikkselger deltid
Clas Ohlson Norge
Får du gåsehud av å kunne tilby knallbra kundeservice? Clas Ohlson ser etter butikkselger til deltidsstilling. **Hos Clas Ohlson brenner vi for å forenkle hverdagen i alle hjem.Som arbeidsgiver lover vi deg rom til å vokse og en fantastisk organisasjonskultur hvor vi oppmuntrer deg til å være deg selv. Clas Ohlson har allerede eksistert i 100 år, og med din hjelp kommer vi til å finnes i minst 100 år til. Vil du være med? Om rollen
Registrert : 14-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Jobbe med oss? Firda søker sommarvikarar
Firda Media AS
Firda skal tilsette vikarar i redaksjonen for sommaren 2023. Som sommarvikar jobbar du hovudsakleg som nyheitsjournalist, men du er innom alle felt og får ein variert kvardag. Du likar høgt tempo, jobbar sjølvstendig og er samarbeidsvillig. I Firda skriv vi nynorsk. Om du manglar erfaring, skal du få nødvendig opplæring frå flinke kollegaer.  Sommarvikarane våre går i turnus med tidleg-, dag-, kvelds- og helgevakter.  Du må ha førarkort for bil.
Registrert : 13-03-2023 Søknadsfrist : 07-04-2023

PhD-stilling knytt til alkoholbruksliding hjå pasientar som har gjennomgått fedmekirurgi
Høgskulen på Vestlandet
Om stillingaVed fakultet for helse- og sosialvitskap på Høgskulen på Vestlandet (HVL), er det ledig ei 100% mellombels stilling som stipendiat innan sjukepleie eller andre relevante helsefag med arbeidsplass på ein av HVL sine campus (Førde, Sogndal, Bergen, Stord eller Haugesund).Stipendiaten skal gjennomføre si ph.d.-utdanning innanfor eit godkjent opplegg med ei tidsramme på 3 år. Alternativt kan tidsramma etter avtale vere 4 år, der 25% av tida vil utgjere pliktarbeid i form av undervisning, utviklingsarbeid eller administrasjon ved HVL.
Registrert : 13-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023