Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Painters in Sogndal
ADMOS BYGG AS
We are looking for painter with experience for our company. It will be advantage if you have experience from Scandinavia. We greatly appreciate painters who have a high focus on both quality and efficiency.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Caverion Sogndal har økende etterspørsel og trenger en servicetekniker/montør innen ventilasjon
Caverion
  Bli en del av vårt gode arbeidsmiljø i Sogndal, med en hyggelig og uformell kultur. Vi har fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. Avdelingen Sogndal Service består av 24 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagområdene elektro, automasjon, ventilasjon, internkontroll, rør, sikkerhet og klima. Er du vår nye kollega? Vi søker nå deg med kompetanse innen ventilasjon.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Ledig stilling som to-språkleg assistent/pedagog
Sogndal vidaregåande skule
Sogndal vidaregåande skule er ein stor skule i Vestland med omlag 800 elevar og 150 tilsette. Skulen har for tida 41 klasser fordelt på utdanningsprogramma bygg- og anleggsteknikk, elektrofag, idrettsfag, helse- og oppvekstfag, medium- og kommunikasjon, studiespesialisering, service- og samferdsel, restaurant- og matfag og teknikk og industriell produksjon. Vi har også landslinje for yrkessjåførar, vaksenopplæring og ansvar for fengselsundervisning. Lokala våre er nye og moderne og vi held til på Fosshaugane Campus.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Branninspektør
Sogndal kommune Sogn brann og redning IKS
ER DU VÅR NYE BRANNINSPEKTØR?SOGN BRANN OG REDNING IKS Har du interesse for branntryggleik? Tenkjer du at det er lurt å førebygge? Er du ein problemløysar? Trivst du med å snakke med menneske?Er du ute etter allsidig kompetanse? 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Liker du kombinasjonen av elektrofaglige oppgaver, økonomistyring og kundekontakt? Da kan dette være jobben for deg!
Mesta
Hva gjør vi og hvorfor trenger vi deg? Viste du at Mesta Elektro leverer elektrotekniske installasjoner i noen av de største og mest kompliserte tunnel- og veiprosjektene i Norge? Eller at Mesta elektro har rundt 1/3 av veiforvalterne sine drifts- og vedlikeholdskontrakter, og at vi sørger for sikkerheten i over 400 tunneler?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Har du erfaring som anleggsleder fra elektro? Da kan dette være muligheten for deg!
Mesta
Hva gjør vi og hvorfor trenger vi deg? Viste du at Mesta Elektro leverer elektrotekniske installasjoner i noen av de største og mest kompliserte tunnel- og veiprosjektene i Norge? Eller at Mesta elektro har rundt 1/3 av veiforvalterne sine drifts- og vedlikeholdskontrakter, og at vi sørger for sikkerheten i over 400 tunneler?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Me treng rørleggjarar ! Caverions avdeling i Sogndal har mykje oppdrag og treng deg som er røyrlegger !
Caverion
  Bli en del av vårt gode arbeidsmiljø i Sogndal, med en hyggelig og uformell kultur. Våre 24 dyktige kolleger, fordelt på fagområdene elektro, automasjon, ventilasjon, internkontroll, rør, sikkerhet og klima, jobber hver dag sammen for å levere gode tekniske løsninger til våre kunder. Vi har fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter.  Vi er i vekst, og har økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige serviceteknikere rør/rørleggere ved vår avdeling i Sogndal.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Caverion Sogndal har økende oppdragsmengde og treng deg som er servicetekniker/montør kjøling
Caverion
Er du vår nye kollega som kjølemontør eller servicetekniker kjøling? Bli en del av vårt gode arbeidsmiljø, med en hyggelig og uformell kultur. Caverion i Sogndal består av 24 dyktige medarbeidere som jobber sammen innenfor alle de tekniske fagområdene som elektro, rør, ventilasjon, sikkerhet, klima og automasjon. Vi har fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. Nå ser vi etter deg som er servicetekniker/montør med relevant bakgrunn innen kjøling. Er du vår nye kjøletekniker/montør?
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 10-08-2022

Ecura søker Fagkonsulent i Sogn
Ecura Bo og Habilitering, region Vest
Nå skal vi ansette ny FAGKONSULENT Ecura Bo og Habilitering frå stadig nye tjenestetilbud over hele landet. Derfor ønsker vi å tilsette flere dyktige ansatte med på laget. Vi formidler tjenester rettet mot personer med sammensatte behov og utfordrende atferd. Faglig sett forankrer vi våre tjenestetilbud i arbeidsmodellen målrettet miljøterapi og metodikk frå blandt annet anvendt atferdsanalyse. Vi satser på hæy klvalitet i tjenestene våre, og kan skilte med en personalgruppe der omlag 50% har en relevant bachelorgrad.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Zavanna Sogndal søker etter vikarierende butikksjef
Zavanna
Er du vår nye butikksjef som vil være med å utvikle vår Zavanna butikk på Amfi Sogndal? Nå leter vi etter deg som elsker å jobbe med salg, og gjennom god ledelse skaper gode personlige kundeopplevelser. Er du i tillegg et fyrverkeri av en selger, er dette jobben for deg! VI TILBYR: En spennende og selvstendig rolle som gir muligheten til å bidra positivt i utviklingen av Zavanna. Et nettverk av dyktige kollegaer i et sammensveiset team, hvor hjelp og støtte aldri er langt unna.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022