Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Simas IKS søker mekanikar/driftsoperatør for SIMAS
SIMAS
Simas IKS søker mekanikar/driftsoperatør Vi treng flinke folk til å ta ansvar for vedlikehald på maskiner, lastebilar og containerpark m.m..  SIMAS er eit interkommunalt selskap eigd av kommunane i Sogn.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 23-01-2019

Forskar for Vestlandsforsking
Vestlandsforsking
Forskar Vestlandsforsking har to ledige stillingar som forskar II og/eller forskar III. Vi søkjer etter forskarar på områda klimatilpassing og klimaomstilling. Personane som vert tilsett vil i første rekkje arbeide med prosjekt som omhandlar tilpassing til klimaendringar, men klimaomstilling kan òg vere aktuelt. Stillingane vil vere knytt til det nyetablerte Norsk senter for berekraftig klimatilpassing. Senteret har som mål å styrke både privat og offentleg sektor si evne til tilpassing til klimaendringar.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Kundeveileder TESS Sogn for TESS NORD AS
TESS NORD AS
Kundeveileder TESS Sogn Til vårt kundesenter på Sogn søker vi Kundeveileder - butikk: Arbeidsoppgaver: KundebehandlingOrdrebehandlingEnklere teknisk salgSlangeproduksjonØnskede kvalifikasjoner: Teknisk/mekanisk bakgrunn eller interesseServiceinnstilt og godt humørBegge kjønn oppfordres til å søkePersonlige egenskaper: Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og selvstendigLøsningsorientert, nysgjerrig og påliteligGenuint interessert i å jobbe for TESSVi tilbyr: Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelserTilstedeværelsesbonus og andre bonusordningerGod pensjonsordning og helseforsikringUtviklingsm
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Ferievikar reinhald v/Indre Sogn Psykiatri - Husøkonomi Lærdal for Helse Førde
Helse Førde
Ferievikar reinhald v/Indre Sogn Psykiatri - Husøkonomi Lærdal Dagleg reingjering.ArbeidsoppgåverDagleg reingjering av pasientrom, wc, kontor og fellesområder KvalifikasjonarErfaring innan reinhald Må beherske godt norsk Samarbeidsvillig UtdanningsretningRenhold UtdanningsnivåGrunnskole Personlege EigenskaparSjølvstendig Lærevilleg Vi tilbyrOrdna arbeidstid Gode medarbeiderar Lønn i samsvar med gjeldande overeinskomst Andre opplysningarIngen reiseaktivitet KontaktinformasjonTone Eriksen, Husøkonom i Lærdal, (+47) 576 40 035Arbeidsstad  SogndalNøkkelinformasjon: Annonsør:Helse FørdeRef.
Registrert : 14-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Maskinsjef i sambandet Mannheller-Fodnes, p.t. MF Sogn - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord1 ASA
Fjord1 ASA
Maskinsjef i sambandet Mannheller-Fodnes, p.t. MF Sogn - Fjord1 - Maritim Drift Fjord1 har ledig stilling som maskinsjef i sambandet Mannheller-Fodnes p.t. MF Sogn. Det er tilgang på hybel i sambandet. Oppstart etter avtale, snarast mogleg.ArbeidsoppgåverTeknisk leiar skal syte for at skipet sitt tekniske utstyr/komponentar fungerar i samsvar med klasse/styresmaktene sine krav Vedlikehalde maskineri/komponentar ihht.
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Embete som jordskiftedommar ved Indre Sogn jordskifterett og Sunnfjord og Ytre Sogn jordskifterett for Domstoladministrasjonen - Dommerstillinger
Domstoladministrasjonen - Dommerstillinger
Embete som jordskiftedommar ved Indre Sogn jordskifterett og Sunnfjord og Ytre Sogn jordskifterett Jobbnorge ID: 162944Indre Sogn jordskifterett femner om kommunane Aurland, Balestrand, Leikanger, Luster, Lærdal, Sogndal, Vik og Årdal . Domstolen har kontorstad i Sogndal, og det er for tida fem tilsette. Sunnfjord og Ytre Sogn jordskifterett femner om kommunane Askvoll, Bremanger, Fjaler, Flora, Førde, Gaular, Gulen, Hyllestad, Høyanger, Jølster, Naustdal og Solund.
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 12-02-2019

Kundeansvarlig TESS Nord as - Distrikt Sogn for TESS NORD AS
TESS NORD AS
Kundeansvarlig TESS Nord as - Distrikt Sogn TESS er i sterk salgsvekst og søker etter en kunde- og serviceorientert selger i området i og rundt Sogndal. Du vil få ansvaret for eksisterende kundeportefølje og samtidig kartlegge potensielle nye kunder og salgsmuligheter i området. Vi ser etter en person som er utadvendt, imøtekommende og som er sitt ansvar bevisst. Du trives ute blant kundene og liker å være ute på veien .
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Resepsjon for QUALITY HOTEL SOGNDAL
QUALITY HOTEL SOGNDAL
Resepsjon Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig - er du? QUALITY HOTEL SOGNDAL Quality Hotel Sogndal blir fra mai 2019 det største disktriktshotellet på Vestlandet med 226 rom og kapasitet til 1000 konferansegjester. Hotellet tilbyr òg bar- og restaurantprodukt.
Registrert : 08-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019

Er du vår neste bilmekanikere på tunge kjøretøy? for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Er du vår neste bilmekanikere på tunge kjøretøy? For våre kunder i Sogn og Fjordane søker vi bilmekanikere på tunge kjøretøy som ønsker nye utfordringer. Arbeidsoppgaver Service av lastebiler og større varebilerFeilsøkingReparasjoner av elektronikk og mekanikkArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev på tunge kjøretøy, eller tilsvarende relevant fagbrev samt 3 års erfaringGode kunnskaper rundt mekanikk og elektronikk på kjøretøyFørerkort kl.
Registrert : 05-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Er du vår neste billakkerer? for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Er du vår neste billakkerer? For våre kunder i Sogn og Fjordane søker vi billakkerere som ønsker nye utfordringer.
Registrert : 05-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019