Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rådgjevarar - Oppfølgingstenesta og opplæring i bedrift for Sogn og Fjordane fylkeskommune
Sogn og Fjordane fylkeskommune
Rådgjevarar - Oppfølgingstenesta og opplæring i bedrift Om stillingen:Rådgjevarar i rettleiingstenesta ¿ Vestland nordOppfølgingstenesta og opplæring i bedrift  -100 % stillingNærare om oppgåvene til rettleiingstenestatenesta skal hjelpe og samhandle med bedrifter og skular om å legge opplæringa til rette slik at den sikrar gjennomføring av vidaregåande opplæringden pedagogisk-psykologiske tenesta skal sørgje for at det blir utarbeidd sakkunnig vurdering der lova krev detdelta for å skape eit tett samarbeid med arbeidsliv og andre offentlege instansar som t.d.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Faglærar - TIP for Flora vidaregåande skule
Flora vidaregåande skule
Faglærar - TIP Vi har ledig 100% stilling (årsvikariat) som faglærar på teknikk og industriell produksjon skuleåret 2019-2020. Vi søkjer etter fagperson med bakgrunn som industrimekanikar e.l. Sjølv om det er ønskjeleg med PPU eller yrkesfaglærarutdanning oppfordrar vi også dyktige fagfolk utan pedagogisk formalkompetanse til å søke. Til stillinga ligg det undervisning innan programfaga på teknikk og industriell produksjon. Det er ønskjeleg med erfaring frå maskinarbeid, reparasjon og vedlikehald, plate-sveis, hydraulikk og pneumatikk, tekniske tenester og dokumentasjon.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-07-2019

Matros i samband Aukra-Hollingsholmen, p.t. MF Eira - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Matros i samband Aukra-Hollingsholmen, p.t. MF Eira - Fjord1 - Maritim Drift Org. nr: - Stillingsident: 4101965897 Fjord1 har ledig stilling som matros i sambandet Aukra-Hollingsholmen, p.t.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Overstyrmann i sambandet Ortnevik-Måren-Nordeide, p.t. MS Tansøy - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Overstyrmann i sambandet Ortnevik-Måren-Nordeide, p.t. MS Tansøy - Fjord1 - Maritim Drift Org. nr: - Stillingsident: 4101963657 Fjord1 har ledig stilling som overstyrmann i sambandet Ortnevik-Måren-Nordeide, p.t.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Systemingeniør for SFE Nett AS
SFE Nett AS
Systemingeniør Vi søker etter deg som er ein nysgjerrig og framoverlent systemingeniør. Du ivrar etter å ta del i vårt kontinuerlege og målretta arbeid for å designe framtidas løysingar i SFE Nett.Vår framtid er først og fremst fornybar. Ei framtid som også vil innebere å fornye organisasjon og tankesett, ta i bruk ny teknologi og vidareutvikle system, prosessar og tenester.Stillinga er knytt til avdeling for System og Utvikling.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Maskinsjef i samband Hufthamar - Krokeide, p.t MF Møkstrafjord - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Maskinsjef i samband Hufthamar - Krokeide, p.t MF Møkstrafjord - Fjord1 - Maritim Drift Org. nr: - Stillingsident: 4101530252 Presentasjon av stillinga: Fjord1 har ledig stilling som maskinsjef i sambandet Hufthamar - Krokeide, på vår heilt nye batteriferge MF "Møkstrafjord". Oppstart snarast, etter avtale. Som følgje av døgnskift bør søkjar bu lokalt. Arbeidsoppgåver Teknisk leiar og skal syte for at skipet sitt tekniske utstyr/komponentar fungerar i samsvar med klasse/styresmaktene sine kravVedlikehalde maskineri/komponentar ihht.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Deltid skoleelev sommer/høst 2019 for ELKJØP FJORDANE AS
ELKJØP FJORDANE AS
Deltid skoleelev sommer/høst 2019 Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

Lærling IKT eller Dataelektroniker for ELKJØP FJORDANE AS
ELKJØP FJORDANE AS
Lærling IKT eller Dataelektroniker Er du vår nye lærling og supportmedarbeider? Hvis du liker å gjøre kunder fornøyde, har ganske stor teknisk innsikt og kun to tommeltotter kan svaret på det spørsmålet utmerket godt være . Som supportmedarbeider jobber du ved varehusets PC-klinikk, håndterer inn- og utleveringer, feilsøker både software og hardware og ser til at kundene får satt opp alt fra wlan til printere på riktig måte. Du trives i et hektisk arbeidsmiljø, har orden i sysakene dine, tar egne initiativ og liker å ta ansvar.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 05-07-2019

Ledig stilling som politiadvokat 2 for POLITIETS FELLESTJENESTER
POLITIETS FELLESTJENESTER
Ledig stilling som politiadvokat 2 Org. nr: - Stillingsident: 4086858584 Presentasjon av stillingen: I Vest politidistrikt, for tida Felles eining for påtale, er det ledig stilling som politiadvokat 2 SKO 1543 ved Seksjon Sogn og Fjordane. Stillinga vil ha spesielt ansvar på seksjonen for saker som gjeld alvorlege seksuallovbrot, alvorlege saker ved vald i nære relasjonar og vald mot barn, i tillegg til saker frå allminneleg portefølje. Ved mangel på kvalifiserte søkjarar vil ein vurdere tilsetjing i stilling som politiadvokat SKO 1245. Stillinga er stadsplassert i Florø.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 07-07-2019

UCO Florø søker servicemedarbeider Er du vår nye kollega? for UTLEIECOMPAGNIET AS
UTLEIECOMPAGNIET AS
UCO Florø søker servicemedarbeider Er du vår nye kollega? Synes du det er spennende med gravemaskiner, lifter og annet utstyr? Er du strukturert, selvstendig, nevenyttig og liker en variert arbeidsdag? Da kan du bli en del av vårt team i et av Norges største og beste utleieselskap. Vi søker nå etter en ny medarbeider til vår avdeling i Florø. Her vil du inngå i et lite team med høy kompetanse som er opptatt av å yte det lille ekstra for kunden. UCO har et bredt utvalg av maskiner og utstyr med høy kvalitet og vi trenger en person som kan hjelpe oss å ivareta disse.
Registrert : 20-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019