Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ledig Stilling Bravo Seafood AS for BRAVO SEAFOOD AS
BRAVO SEAFOOD AS
Ledig Stilling Bravo Seafood AS Salgssjef VAP. Vi søker en person som kan videreutvikle ett forretningsområde som vi tror kan bli veldig viktig for oss i fremtiden. Salg av videreforedlede produkter. Arbeidsoppgaver: · Salg og logistikk oppfølging av foredlede produkter, både ferske og fryste. · Dokumenthåndtering og støttefunksjoner for organisasjonen.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Lettmatros i Florabassenget/Kystvegekspressen, p.t. MS Sylvarnes for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Lettmatros i Florabassenget/Kystvegekspressen, p.t. MS Sylvarnes Org. nr: - Stillingsident: 4117230041 Presentasjon av stillinga: Fjord1 har ledig stilling som lettmatros i Florabassenget/Kystvegekspressen, p.t. MS Sylvarnes. Oppstart etter avtale.
Registrert : 13-08-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019

Medarbeidarar for STEINVIK FISKEFARM AS
STEINVIK FISKEFARM AS
Medarbeidarar Steinvik Fiskefarm søker etter nye medarbeidarar OPERATØR(AR) MATFISK Til våre oppdrettsanlegg for laks i Flora og på Flokenes. VIKTIGE ARBEIDSOPPGÅVER Dagleg røkting med fokus på gode resultatKontroll og vedlikehald av teknisk utstyr og anleggVaktansvar veke/helgFokus på HMS, kvalitet og intern kontrollVi ser helst at du har fagbrev innan matfiskproduksjon, og kan «lese» fisken sitt fòrbehov.Anna teknisk bakgrunn og erfaring kan vera aktuelt, då ein vil gje grundig opplæring.
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 28-08-2019

Engasjert pizzabaker hos Pizzahjørnet Florø for PIZZAHJØRNET FLORØ SA
PIZZAHJØRNET FLORØ SA
Engasjert pizzabaker hos Pizzahjørnet Florø PIZZABAKER (Deltid og Fulltid) Som pizzabaker hos Pizzahjørnet får du jobbe med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne. Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er.
Registrert : 09-08-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Maskinsjef i sambandet Måløy-Oldeide, p.t. MF Hornelen - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Maskinsjef i sambandet Måløy-Oldeide, p.t. MF Hornelen - Fjord1 - Maritim Drift Org. nr: - Stillingsident: 4114206758 Presentasjon av stillinga: Fjord1 har ledig stilling som maskinsjef i sambandet Måløy-Oldeide, p.t. MF Hornelen. Grunna døgnskift turnus bør søkjar bu lokalt eller innanfor ein times reise frå samband. Arbeidsoppgåver Teknisk leiar og skal syte for at skipet sitt tekniske utstyr/komponentar fungerar i samsvar med klasse/styresmaktene sine kravVedlikehalde maskineri/komponentar ihht.
Registrert : 05-08-2019 Søknadsfrist : 26-08-2019

Mediegrafier for NATVIK E PRENTEVERK AS
NATVIK E PRENTEVERK AS
Mediegrafier Vi søker grafisk designer til vår førtrykks-avdeling. Arbeidsoppgavene vil bl.a. bestå i ombrekking av blader og tidsskrifter, vanlige småtrykksaker og noe webdesign. Jobben består også i å klargjøre jobbene for trykk, både i offset og digitalt. I tillegg vil det være noe layout-arbeide, re-design og digital publisering. Som en del av stillingens arbeidsoppgaver inngår også betjening av våre digitale trykk-maskiner. Det er viktig at du behersker InDesign og Photoshop og har interesse/erfaring for papirbaserte trykksaker. Hurtighet og nøyaktighet er andre gode egenskaper.
Registrert : 11-07-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019