Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
HMSSK/HR-rådgiver for INC INVEST AS
INC INVEST AS
HMSSK/HR-rådgiver Vi søker derfor etter en ny medarbeider:  HMSSK/HR-rådgiverAnsvarsområde og arbeidsoppgaver: Prosjekter innen HMSSK og HR på tvers i INC gruppenRapportering, analysearbeid og avviksbehandlingUtviklings og forbedringsarbeidSystemoppfølging og revisjonerOppdatering av prosedyrer og retningslinjerKompetanseutviklingKontaktledd opplæringsbedrifterKartlegging arbeidsmiljø og nærværsarbeidKvalifikasjoner og egenskaper: Relevant høyere utdanning innen HMSSK og HR Må være selvdreven og strukturert God kompetanse og kjennskap innen gjeldende lovverk Ansvarlig, fleksibel, målfokusert o
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Vi søker erfaren driftsoperatør/vaktmeister for MUSEA I SOGN OG FJORDANE
MUSEA I SOGN OG FJORDANE
Vi søker erfaren driftsoperatør/vaktmeister KYSTMUSEET I SOGN OG FJORDANE HAR LEDIG STILLING SOM DRIFSTSANSVARLEG Kort om Kystmuseet i Sogn og Fjordane Kystmuseet i Sogn og Fjordane har hovudbase i Florø med tre utstillingsbygg og stort kulturlandskap med antikvariske bygg. Utstillingane formidlar natur- og kulturhistorie frå kysten av Sogn og Fjordane. Her er stor båtsamling, gjenstandar frå bygd og by ved kysten, og ei utstilling om den moderne oljeverksemda. Les meir om Kystmuseet i Sogn og Fjordane på heimeside.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 23-03-2019

Driftsleiar for MUSEA I SOGN OG FJORDANE
MUSEA I SOGN OG FJORDANE
Driftsleiar KYSTMUSEET I SOGN OG FJORDANE HAR LEDIG STILLING SOM DRIFSTSANSVARLEG Arbeidsoppgåver: · Drift og vedlikehald av bygg, følge opp driftsplanar og vedlikehaldsplanar for friluftsområde/hage og tekniske anlegg ved dei ulike lokasjonane · Delta på prosjekt saman med handverkarane ved museet · Vaktmeister oppgåver · Delta i museumsfaglege oppgåver generelt Kvalifikasjonar: · Ønskeleg med eitt eller fleire fagbrev frå handverksfag/byggrelaterte fag, eller byggetekniske fag, praktisk erfaring og røynsle kan kompensere for manglande fagbrev · Ønskeleg med diverse sertifisering knytt til dr
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 23-03-2019

Organist/kyrkjemusiker for Kinn kyrkjelege fellesråd
Kinn kyrkjelege fellesråd
Organist/kyrkjemusiker Det er ei 100% stilling. Den omfattar fire sokn med til saman fem kyrkjer og 3 bedehuskapell ute på øyar.ArbeidsoppgåverPlanlegging og gjennomføreing av gudstenester og kyrkjelege handlingar. Dette omfattar orgelspel, kyrkjelyssong, korarbeid, konsertar og deltaking i konfirmantundervisning og trusopplæring. Planlegging, gjennomføring og/eller deltaking i musikkandakter, kyrkjekonserter og liknande. Ansvar og tilsyn av orgel og andre instrument. Medvirke til at retningslinjer og mål fastsette av sokneråd og fellesråd vert fylgt.ReiseverksemdEin del reiseverksemd.
Registrert : 12-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Ønsker du verdens beste jobb? Vi søker negledesigner & vippesylist! for LAVIDA BEAUTY FØRDE AS
LAVIDA BEAUTY FØRDE AS
Ønsker du verdens beste jobb? Vi søker negledesigner & vippesylist! Ønsker du verdens fineste, kreative og beste jobb i et godt arbeidsmiljø, da er dette jobben for deg! Lavida er et skjønnhetskonsept med et vidt spekter av behandlinger. Vi tilbyr blant annet; Vippeextensions, negledesign, permanent make-up, spraytan, brynstyling, tannbleking mm.. Vi er pr dagsdato tre ansatte fordelt på to salonger. Behovet for en ekstra medarbeider er stort. Vi ønsker at du mestrer å legge Vippeextensions og utføre neglestøp profesjonelt. Du vil få tilstrekkelig opplæring på de resterende behandlingene.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 18-04-2019

Akkurat nå søker vi for SECURITAS TRANSP AVIATION SECURITY
SECURITAS TRANSP AVIATION SECURITY
Akkurat nå søker vi Vi søker vekter i deltidsstilling til kombinert vektertjeneste. Tjenesten er tilknyttet vår døgnbetjente tjeneste i Florø som innbefatter både mobilt vakthold, utrykning og stasjonært/ISPS vakthold. Ved behov vil det også være aktuelt å ta del i vektertjeneste som er tilknyttet vårt tjenestested i Førde. Førerkort klasse B er et absolutt krav. Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom .
Registrert : 06-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Mobil/utrykning/ISPS vekter (deltid) for Securitas AS - Avd. Florø
Securitas AS - Avd. Florø
Mobil/utrykning/ISPS vekter (deltid) Vi søker vekter i deltidsstilling til kombinert vektertjeneste. Tjenesten er tilknyttet vår døgnbetjente tjeneste i Florø som innbefatter både mobilt vakthold, utrykning og stasjonært/ISPS vakthold. Ved behov vil det også være aktuelt å ta del i vektertjeneste som er tilknyttet vårt tjenestested i Førde. Førerkort klasse B er et absolutt krav.Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom.
Registrert : 06-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Engasjert pizzabaker hos Pizzahjørnet Flroø for PIZZAHJØRNET FLORØ SA
PIZZAHJØRNET FLORØ SA
Engasjert pizzabaker hos Pizzahjørnet Flroø PIZZABAKER (Deltid og Fulltid) Som pizzabaker hos Pizzahjørnet får du jobbe med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne. Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er.
Registrert : 04-03-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

KIWI Florø søker etter butikkmedarbeider deltid 30 % - vikariat for KIWI FLORØ AS
KIWI FLORØ AS
KIWI Florø søker etter butikkmedarbeider deltid 30 % - vikariat Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 01-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Mekaniker for Oceaneering Asset Integrity AS
Oceaneering Asset Integrity AS
Mekaniker Kran og løft i Oceaneering Asset Integrity AS består av mange dyktige og motiverte medarbeidere som utfører arbeid både onshore og offshore. Avdelingen er en sertifisert sakkyndig virksomhet med hovedkontor på Sandsli i Bergen. Vi er organisert med egne avdelingskontor/verksteder tilknyttet forsyningsbasene i Kristiansund, Florø, Mongstad, Ågotnes og Stavanger. Vi ser et økende behov for våre tjenester, og ønsker å ansette mekaniker/inspektør ved vårt verksted i Florø.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 25-03-2019