Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider Furuhaugane Omsorgssenter
 Avdeling C 
Intern utlysing
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 28-08-2022

Brannaspirant /konstabel deltid
Samfunn, kultur og miljø, Kinn kommune
Kinn brannvesen har ledige 6 stillingar som deltids reserve brannkonstablar ved stasjon i Florø,Måløy og Eikefjord.  ArbeidsoppgåverDen som blir tilsett skal være reserve for brannkonstablar som er på etablert vakt og skal gå inn på vaktlaget under sjukdom og liknande. Når en brannkonstabel sluttar vil en reserve rykke opp og inngå i etablert vaktsystem.KvalifikasjonarSøkjar til stillinga bør være mellom 20 og 35 år
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Er du Sport Outlet Florø sin nye superselger?
Sport Outlet Florø
  Sport Outlet Florø har det travelt og trenger en energisk og utadvendt butikkmedarbeider i en 50% stilling. Du må være fleksibel og ha anledning til å jobbe dagtid, kveld og helg. Vi ønsker at våre medarbeidere skal være interessert i friluftsliv og sport, og være aktive brukere av produktene vi selger i butikken. Erfaring fra butikk er en fordel, men dine personlige egenskaper teller mest. Det er viktig for Sport Outlet at våre medarbeidere er gode selgere som elsker kundebehandling, og alltid setter kundene først!
Registrert : 03-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vil du jobbe som logistikk konsulent innen olje og gass?
Manpower
Logistikkonsulent ved Forsyningsbase Florø For vår kunde innen olje og gass søker vi etter en logistikkonsulent til å jobbe med Supply Chain Management (SCM). Stillingene er en del av OCTG Logistikksenter teamet og har oppgaver relatert til brønnprosjekter på Norsk Sokkel. Varighet er ut året med mulighet for forlengelse. Oppstart snarest. Sentrale arbeidsoppgaver:
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 06-07-2022

HR rådgjevar
Fjord 1 AS
Fjord1 søkjer ny landkrabbe til HR- avdelinga! ER DU VÅR NYE HR RÅDGJEVAR? Som HR rådgjevar i Fjord1 vil du inngå i eit team med 5 dedikerte og dyktige tilsette. Arbeidsmiljøet vårt er prega av høgt tempo, driv og engasjement for både fag og menneske.  HR avdelinga vår har eit bredt spekter av spennande oppgåver og hos oss vil du vil ha stor moglegheit til å påvirke og sette dagsorden for heile rederiet. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Controller
Fjord 1 AS
ControllerFjord1 - Forretningsstøtte, Fjord1 AS Ein av våre flotte medarbeidarar skal slutte og vi søker derfor ein ny engasjert og motivert kollega for å komplettere vårt flotte Controller-team. Du vil i dette teamet bli ein del av ein super dyktig, fleksibel og hardt arbeidande gjeng som består av 4 controllera og ein trainee. Controllerteamet er organisert under vår økonomiavdeling. Totalt er vi om lag 20 personar knytt til økonomiavdelinga. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Servicesenter medarbeidar
Fjord 1 AS
SERVICESENTER MEDARBEIDAR Fjord1 - Maritim Drift, Fjord1 AS HAR DU ØNSKE OM Å ARBEIDE MED MENNESKE, SERVICE OG KOMMUNIKASJON? DÅ KAN DU VERE DEN VI TRENG TIL TEAMET VÅRT!  Ein av våre dyktige medarbeidarar tar snart fatt på pensjonisttilværelsen og vi søkjer difor etter ein kollega til vårt servicesenter ved hovudkontoret i Florø. Fjord1 sitt servicesenter er på mange måtar hjarte i selskapet, og eit viktig bindeledd innad i bedrifta og ut mot våre kundar.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Prosjektleiar nybygg
Fjord 1 AS
Prosjektleiar nybyggFjord1 - Prosjektavdeling, Fjord1 ASATTRAKTIV OG UTFORDRANDE MOGLEGHEIT I VERDAS LEIANDE FERGESELSKAP! Ved vår Nybyggsavdeling har vi stor aktivitet og vi ynskjer derfor å styrkje avdelinga med ein ny prosjektleiar.  Nybygg er organisert under divisjonen Teknologi og prosjekt (T&P) i lag med Teknisk driftsstøtte, Teknologi og utvikling samt Anbud. Totalt tel T&P 18 dyktige og dedikterte kollegaer innan ulike tekniske fagfelt. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

SERVICESENTER MEDARBEIDAR 
Fjord1 - Maritim Drift, Fjord1 AS
 HAR DU ØNSKE OM Å ARBEIDE MED MENNESKE, SERVICE OG KOMMUNIKASJON? DÅ KAN DU VERE DEN VI TRENG TIL TEAMET VÅRT! Ein av våre dyktige medarbeidarar tar snart fatt på pensjonisttilværelsen og vi søkjer difor etter ein kollega til vårt servicesenter ved hovudkontoret i Florø. Fjord1 sitt servicesenter er på mange måtar hjarte i selskapet, og eit viktig bindeledd innad i bedrifta og ut mot våre kundar.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Prosjektingeniør
Westcon Yard Florø
Vi gleder oss over ytterligere vekst og styrker vårt ingeniørteam med flere nye kollegaer. I denne nøkkelposisjonen får du et bredt spekter av arbeidsoppgaver innen vår varierte prosjektportefølje. Vi kan love en utfordrende og innholdsrik arbeidshverdag med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Westcon satser fremtidsrettet og jobber kontinuerlig med modernisering og bærekraft.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022