Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Mobil/utrykning/ISPS vekter (deltid) for Securitas AS - Avd. 5152 Florø
Securitas AS - Avd. 5152 Florø
Mobil/utrykning/ISPS vekter (deltid) Akkurat nå søker vi Mobil/utrykning/ISPS vekter (deltid) Vi søker vekter i deltidsstilling til kombinert vektertjeneste. Tjenesten er tilknyttet vår døgnbetjente tjeneste i Florø som innbefatter både mobilt vakthold, utrykning og stasjonært/ISPS vakthold. Ved behov vil det også være aktuelt å ta del i vektertjeneste som er tilknyttet vårt tjenestested i Førde. Førerkort klasse B er et absolutt krav.Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Formann Mekanisk og Formann Rør for Westcon Group
Westcon Group
Formann Mekanisk og Formann Rør Westcon Group består av en rekke selskaper og er en totalleverandør av de beste og mest innovative løsninger, tjenester og produkter innen riggmodifikasjon, skipsbygging, skipsreparasjon, design, offshore, løfteteknikk og elektroautomasjon. Westcon ble etablert i 1981 og har over 800 ansatte. Westcon Yards, Florø er en del av Westcon Group og er et moderne verft som satser innenfor skip, subsea og rigg.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 05-12-2018

Ansvarleg for økonomi og administrasjon for Fanevik Bygg AS
Fanevik Bygg AS
Ansvarleg for økonomi og administrasjon Fanevik Bygg AS er lokalisert i Fjordgata 5 i Florø, er ei veletablert entreprenørbedrift med 13 tilsette. Vi er medlem av Mesterhus -- som er ein av dei største huskjedane i Norge. Fanevik Bygg AS har 40 års erfaring med nybygg og rehabilitering av bustader og offentlege bygg, og har ein sunn økonomi.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Prosjektleder Subsea for Westcon Yards AS
Westcon Yards AS
Prosjektleder Subsea Westcon Group består av en rekke selskaper og er en totalleverandør av de beste og mest innovative løsninger,tjenester og produkter innen riggmodifikasjon, skipsbygging, skipsreparasjon, design, offshore, løfteteknikk ogelektroautomasjon.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 09-12-2018

Miljøterapeut i 100 % for Krisesenteret i Sogn og Fjordane
Krisesenteret i Sogn og Fjordane
Miljøterapeut i 100 % Stiftinga Krisesenteret i Sogn og Fjordane har et gratis døgnåpent lavterskeltilbud for kvinner, menn og barn som er utsatte for vold i nære relasjoner. Krisesenteret er lokalisert i Florø, men dekker hele Sogn og FjordaneVi har en ledig stilling som miljøterapeut 100 % i tre-delt turnus. Primæroppgave:Målrettet miljøarbeid/oppfølging, hjelp og støtte til beboere og dagbrukere på KrisesenteretKrav til utdanning- Minimum 3-årig relevant høyskoleutdanning- Det blir lagt stor vekt på personlige egenskaper.
Registrert : 08-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Ny og spennende stilling i Norges største vaskerikonsern! for Nor Tekstil AS
Nor Tekstil AS
Ny og spennende stilling i Norges største vaskerikonsern! Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. Selskapet har over 1.000 ansatte og omsetter for over 1 milliard. Vi leverer vask og utleie av tekstiler til de fleste næringer i Norge. Hovedtyngden av våre kunder er innen hotell, helse og industri. Våre kunder er alt fra store helseforetak til småbedrifter som har behov for tekstilservice. Selskapet har 23 industrielle vaskerier i Norge.
Registrert : 05-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018

Assisterende Konsernleder Økonomi for NOR TEKSTIL AS
NOR TEKSTIL AS
Assisterende Konsernleder Økonomi Nor Tekstil AS er i stadig utvikling. Vi styrker nå selskapet og oppretter en ny og spennende stilling ved hovedkontoret i Florø som Assisterende Konsernleder Økonomi Se fullstendig stillingstekst og registrer din søknad på finn.no. Søknadsfrist er 20. november. For mer informasjon om stillingen kan du kontakte:Inger Marie Rognaldsen, Konsernleder ØkonomiEpost: inger.marie@nortekstil.noTelefon: 979 52 967 Stillingsnummer: 1401-2018-11-2 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Amedia
Registrert : 02-11-2018 Søknadsfrist : 21-11-2018

Ledig stilling som mekaniker for EIVIND SANDVIK TRAKTOR OG MEKANISK
EIVIND SANDVIK TRAKTOR OG MEKANISK
Ledig stilling som mekaniker LEDIG STILLING SOM LANDBRUKSMEKANIKER. Traktormannen AS er ein traktorverkstad lokalisert i Eikefjord i Flora kommune. Bedrifta driv med service og vedlikehald primert av Valtra traktor, og salg og service av Kubota traktor i Sogn og Fjordane. I tillegg har vi fått kontrakt med Orkel Direkte AS om salg og service av presser og anna utstyr. Vi er og forhandlar av Sisu produkter og Ålø frontlaster.Grunna auke i oppdragsmengden søker vi no etter landbruksmekanikar i full stilling. Ønska kvalifikasjoner:Fagbrev som landbruksmekanikar.
Registrert : 01-11-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018

Aksello søker forretningsutviklar for Aksello AS
Aksello AS
Aksello søker forretningsutviklar Aksello er eit inkubator- og næringsutviklingsselskap, som bidreg til å skape og sikre arbeidsplassar gjennom bedriftsetableringar og styrking av eksisterande næringsliv.Er du vår nye forretningsutviklar? Har du lyst til å hjelpe våre gründerar med å skape framtidas arbeidsplassar? Våre gründerar er svært kompetente innan sine forretningsområde og bransjar, men vi treng di hjelp for å sikre deira suksess!Aksello AS er eit innovasjonsselskap med hovudmerksemd på å skape og sikre arbeidsplassar på kysten av Sogn og Fjordane.
Registrert : 26-10-2018 Søknadsfrist : 18-11-2018