Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sivilingeniør / Ingeniør VVS og energi for IVEST CONSULT AS
IVEST CONSULT AS
Sivilingeniør / Ingeniør VVS og energi Vår oppdragsmengd aukar og vi ynskjer difor få tilsett ein erfaren person innan VVS og energi. Vi prosjekterer, modellerer og utarbeider komplette anbodsgrunnlag for både private og offentlege aktørar. Våre oppdrag er gjerne knytt til prosjektering og oppfølging for seg, eller i kombinasjon, og ofte også i saman med fleire andre fagfelt, som t.d.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Landskapsarkitekt for IVEST CONSULT AS
IVEST CONSULT AS
Landskapsarkitekt Vår oppdragsmengd aukar og vi ynskjer difor tilsette ein person med master i landskapsarkitektur.Vi utgreier, planlegg, prosjekterer og modellerer både for private og offentlege aktørar. Våre oppdrag er knytt både direkte til arealplanarbeid, og til samarbeidsprosjekt med fagfelt som t.d.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-11-2019

Sivilingeniør / ingeniør VA- og veganlegg for IVEST CONSULT AS
IVEST CONSULT AS
Sivilingeniør / ingeniør VA- og veganlegg Vår oppdragsmengde aukar og vi treng snarast ein ny medarbeidar innan prosjektering av VA- og veganlegg.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Sivilingeniør / ingeniør Bygg- og anlegg / Konstruksjon for IVEST CONSULT AS
IVEST CONSULT AS
Sivilingeniør / ingeniør Bygg- og anlegg / Konstruksjon Vår oppdragsmengd aukar og vi ynskjer difor å få tilsett ein sivilingeniør/ingeniør med fortrinnsvis noko erfaring innan prosjektering av bygg- og anlegg m.m. Vi prosjekterer, modellerer og utarbeider komplette anbodsgrunnlag/arbeidsgrunnlag for både private og offentlege aktørar. Våre oppdrag er gjerne knytt til konstruksjon for seg, eller i kombinasjon, og ofte også i samanheng med fleire andre fagfelt, som t.d.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Sivilingeniør / ingeniør Elektro og automatikk for IVEST CONSULT AS
IVEST CONSULT AS
Sivilingeniør / ingeniør Elektro og automatikk Vår oppdragsmengd aukar og vi ynskjer difor få tilsett ein person med noko erfaring innan elektrotekniske anlegg. Vi prosjekterer, modellerer og utarbeider komplette anbodsgrunnlag for både private og offentlege aktørar. Våre oppdrag er gjerne knytt til prosjektering og oppfølging for seg, eller i kombinasjon, og ofte også i saman med fleire andre fagfelt, som t.d.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Sivilarkitekt for IVEST CONSULT AS
IVEST CONSULT AS
Sivilarkitekt Vår oppdragsmengde aukar og vi ynskjer difor å få tilsett ein sivilarkitekt med noko relevant erfaring innan prosjektering. Vi skisserer, prosjekterer, modellerer og utarbeider komplette anbodsgrunnlag for både private og offentlege aktørar. Våre oppdrag er gjerne knytt til arkitektur for seg, eller i kombinasjon, og ofte også i samanheng med fleire andre fagfelt, som t.d. konstruksjon, VVS, elektro og fornybar energi.Vi ønskjer at du:¿ Har godt humør og engasjement og trivast med høgt tempo.¿ Er utdanna sivilarkitekt.¿ Helst har 4 års relevant yrkeserfaring innan arkitektur.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Base Coordinator - Florø for BRISTOW NORWAY AS
BRISTOW NORWAY AS
Base Coordinator - Florø Bristow Norway is recruiting for a Base Coordinator in Florø. The role of the Base Coordinator is to ensure that all Bristow Norway ground operation at respective base is conducted in a safe and efficient way and in accordance with Norwegian Oil and Gas Guidelines, contract requirements and procedures laid down in Bristow Norway Ground Operation Manual.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

KJØKKENSJEF for COMFORT HOTEL VICTORIA FLORØ
COMFORT HOTEL VICTORIA FLORØ
KJØKKENSJEF Vi søker nå etter en engasjert, motivert og energisk kjøkkensjef til å drifte og videreutvikle vårt kjøkken, som har fokus på kvalitet og fleksibilitet, som sammen med øvrig team har et hovedmål; å skape gode gjesteopplevelser. Tiltredelse 1. januar 2020.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Er du vår nye IT-leiar? for Fjord 1 Fylkesbåtane
Fjord 1 Fylkesbåtane
Er du vår nye IT-leiar? Org. nr: - Stillingsident: 4123716940 Presentasjon av stillingen: Vil du bli med på verdas største grøne revolusjon i ferjenæringa? IT er ein sentral drivar i utviklinga av Fjord1. Vi søkjer ein innovativ og strategisk IT-leiar for å styrke digitalisering og utnytting av ny teknologi. Du blir ein sentral bidragsytar i teknologisk og digital utvikling, og rapporterer til CFO. Som IT-leiar får du ansvar for å vidareutvikle og implementere IT-strategien, med spesielt fokus på områder som effektiv drift, IT-sikkerheit og digitalisering av arbeidsprosessar og tenester.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Akkurat nå søker vi for SECURITAS TRANSP AVIATION SECURITY
SECURITAS TRANSP AVIATION SECURITY
Akkurat nå søker vi Vi søker nå 2 vektere i 50% stilling til vår sikkerhetstjeneste ved Florø lufthavn og helikopterterminal. Arbeidstid er tilknyttet turnus som varierer mellom tidlig morgen og kveld, det må også påregnes arbeide på helg og bevegelige helligdager. Tjenesten er i stor grad publikumsrettet, det stilles derfor store krav til serviceinnstilling og profesjonell opptreden. Ønsker du å jobbe i Securitas er det avgjørende for oss at du kan identifisere deg med våre verdier. En Securitasvekter er ærlig, vaktsom og hjelpsom .
Registrert : 07-10-2019 Søknadsfrist : 14-11-2019