Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Selger Home Florø for Elkjøp Florø
Elkjøp Florø
Selger Home Florø Elkjøp Fjordane AS ble etablert i 2007, og har varehus i Florø, Førde, Måløy og Sandane. Vi omsetter for ca 160 millioner NOK og har omtrent 70 medarbeidere.   Vi søker etter selger i vår Home-avdeling hvor du vil selge Epoq kjøkken og hvitevarer.   Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Ordrekonsulenter for Cargill/Ewos
Cargill/Ewos
Ordrekonsulenter Cargill har ledig engasjementer innenfor kundeservice. De viktigste oppgavene er ordrebehandling og kundeservice. Ordrekonsulentene jobber i team med andre på sin respektive avdeling, og man vil veilede og bistå kundene med spørsmål tilknyttet fôr og etablerte ordre. Ettersom Cargill er en stor leverandør av ulike fôr-produkter, vil mange av henvendelsene omfatte leveransekjeden.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Vi søker CNC - operatør(er) i fast stilling til vår avdeling i Florø, Botnaneset for I O S TUBULAR MANAGEMENT AS
I O S TUBULAR MANAGEMENT AS
Vi søker CNC - operatør(er) i fast stilling til vår avdeling i Florø, Botnaneset Vi søker etter en medarbeider som er effektiv, selvstendig og har høy arbeidsmoral. Du må like å omgås mennesker og ha gode samarbeidsevner. Nødvendig opplæring vil bli gitt.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 30-01-2019

Avdelingsleder Tech Florø for Elkjøp Florø
Elkjøp Florø
Avdelingsleder Tech Florø Avdelingsleder butikk   Elkjøp Fjordane AS ble etablert i 2007, og har varehus i Florø, Førde, Måløy og Sandane. Vi omsetter for ca 160 millioner NOK, og har omtrent 70 medarbeidere.   Nå har du muligheten til få jobb som leder i Elkjøp, hvor vinnermentalitet og kundefokus går hånd i hånd.     Som avdelingsleder i Elkjøp er du ansvarlig for en av tre avdelinger i varehuset. Tech- avdelingen består av tele, data, lyd og bilde.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Ingeniør Bygg/Anlegg for Fjord Base
Fjord Base
Ingeniør Bygg/Anlegg Arbeidsoppgaver:   Ansvarlig for arbeid innenfor Plan/regulering Prosjektleder utbygging/oppgradering bygg/anlegg Daglig kunde og leverandør kontakt Kontraktsarbeid Forbedringsarbeid/HMS Tegning autocad/dak, oppdatering av tegninger bygg og kart utleide areal Økonomisk ansvar i prosjekt   Kompetanse: Utdanning fra høgskole nivå, Tekniker med erfaring fra bygg/anleggs virksomhet eller offentlig forvaltning innen bygg/plan/regulering Relevant erfaring kan kompensere for utdanning       Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med faglig og sosialt ne
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

Sommerjobb for Saga Fjordbase AS
Saga Fjordbase AS
Sommerjobb Saga Fjordbase vil ha behov for sommervikarer i perioden medio juni til medio august innen områdene materialflyt og logistikk. Vi er på utkikk etter elever/studenter innen f eks. logistikk men kandidater med relevant erfaring kan også være aktuelle, f eks. trucksjåfører. Søkere som kan jobbe minst 5 uker vil bli prioritert.
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019

Operativ leder LEAN og Materialflyt for Saga Fjordbase AS
Saga Fjordbase AS
Operativ leder LEAN og Materialflyt Ansvarsområder Personal og budsjettansvar Aktiv deltakelse i bedriftens HMSSK arbeid for en sikker og skadefri hverdag Overordna ansvar for materialflyten til og fra kunder i tett samarbeid med Logistikksenteret og andre aktører Være pådriver for å nå oppsatte mål og levere i henhold til bedritens visjon «Begeistre gjennom sikker og effektiv logistikk» Delta aktiv i LEAN og kontinuerlig forbedringsarbeid Implementere kontinuerlig forbedringsarbeid innenfor områdene planlegging, material, vare og logistikkhåndtering Kontrakts-forvaltn
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

Ingeniør Tekniske anlegg/VA for Fjord Base
Fjord Base
Ingeniør Tekniske anlegg/VA Arbeidsoppgaver:   Ansvarlig for arbeid innenfor nye tekniske anlegg og overordna drift av tekniske anlegg på basen  Prosjektleder utbygging/tekniske anlegg  Daglig kunde og leverandør kontakt  Kontraktsarbeid  Forbedringsarbeid/HMS  Tegning autocad/dak, oppdatering av tegninger tekniske anlegg  Økonomisk ansvar i prosjekt    Kompetanse:   Utdanning fra høgskole nivå, KEM Teknikker, med erfaring fra bygg/anlegg/VA Relevant erfaring kan kompensere for utdanning        Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med faglig og sosialt net
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

Logistikkoordinator for FLORØ BILSKADE AS
FLORØ BILSKADE AS
Logistikkoordinator Vestbase AS har langsiktige avtaler på å levere tjenester innenfor OCTG, Subsea og Varehus i Florø. I denne sammenhengen søker vi nye medarbeidere som Logistikkoordinatorer .
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Logistikkplanleggere/forvaltere for Saga Fjordbase AS
Saga Fjordbase AS
Logistikkplanleggere/forvaltere Ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil variere etter funksjon som forvalter eller planlegger:   Aktiv deltakelse i bedriftens HMSSK arbeid for en sikker og skadefri hverdag Operativ kontakt med interne og eksterne kunder Planlegge, kommunisere, utføre og følge opp bestillinger  Utarbeide dokumentasjon som manifester, lastelister, bestillinger, fakturagrunnlag mm Kunde og kontraktsoppfølging Sikker og kostnadseffektiv drift i alle operasjonelle håndteringer til og fra varehus Delta aktiv i LEAN og kontinuerlig forbedringsarbeid Aktiv bi
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019