Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste for People Sogn
People Sogn
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste Tenk deg at du som arbeidsgiver alltid hadde tilgang til de beste kandidatene innen din bransje? Og dersom du er arbeidssøker, hva om din CV alltid var tilgjengelig for de beste bedriftene? Det har vi nå gjort mulig!People lanserer nå vårt nye superprodukt! Shortlist matcher de beste kandidatene i alle bransjer og stillingstyper med de beste bedriftene. Med tradisjonell rekruttering er det både dyrt og tidkrevende å finne den rette kandidaten.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Arkeologar for Sogn og Fjordane fylkeskommune
Sogn og Fjordane fylkeskommune
Arkeologar Nærings- og kulturavdelinga lyser ut Arkeologisk feltarbeid 2019 2 personar for perioden 23. april - 1. november 2019 2 personar for perioden 23. april - 2. august 2019 Arbeidsoppgåvene er i hovudsak arkeologisk registrering i samband med arealplansaker. Arbeidet blir organisert i arbeidslag på 2 personar der begge vil ha ansvar for rapportskriving. Vi søker primært etter arkeologar med hovudfag/mastergrad, men studentar kan også søkje.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Økonomisjef for Gloppen kommune
Gloppen kommune
Økonomisjef Vi har ledig 100% fast stilling med tiltreding så snart som råd.Vi søkjer ein økonomisjef som skal ha det operative ansvaret for å leie og koordinere den samla økonomistyringa i kommunen (budsjett, økonomiplan og rekneskap), med tilrettelegging for gode prosessar, rapportering, økonomiske analysar og oppfølgjing av politiske vedtak.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Service Coordinator Warranty & After Sales for Havyard Ship technology AS
Havyard Ship technology AS
Service Coordinator Warranty & After Sales HAVYARD SHIP TECHNOLOGY utruster, tester og leverer skip fra vårt verft i Leirvik i Sogn. Vi utvikler skipsteknologi, og vår kjernekompetanse er styring av komplekse nybygg- og rep/ombyggingsprosjekter. I tillegg til Leirvik har vi kontor i Fosnavåg, Tyrkia og Polen.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Tilkallingshjelp Førde for Princessgruppen
Princessgruppen
Tilkallingshjelp Førde   Princess Førde   Søker tilkallingshjelp     Tiltredelse etteravtale       ARBEIDSOPPGAVER   Salg og service, varemottak og vareplassering     ØNSKEDE EGENSKAPER   . Du har lyst til å jobbe i butikk.   . Initiativrik, engasjert, målrettet og strukturert.     . Et brennende ønske om å lykkes innen salg.   . Imøtekommende og serviceinnstilt med evne til å hjelpe kunden og finne deres behov.     Du er over 18 år.     For mer informasjon   kontakt Butikkleder Marianne Skadal   på tlf: 960 92 714           Søk på stillingen Stillingsnummer: 1432-2019-01-86 (Opp
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

2 x 80 % faste nattevaktstillingar for miljøterapeutar/ helsefagarbeidarar for Miljøarbeidertenesta, Gloppen kommune
Miljøarbeidertenesta, Gloppen kommune
2 x 80 % faste nattevaktstillingar for miljøterapeutar/ helsefagarbeidarar Miljøarbeidartenesta består av 6 avdelingar og har tilbod for menneske med psykisk utviklingshemming.ArbeidsoppgåverTilsyn av brukarar på natt Førefallande arbeidsoppgåverKvalifikasjonar3 årig autorisert helse -eller sosialfagleg høgskuleutdanning / helsefagarbeidarPersonlege eigenskaparGod munnleg og skriftleg framstillingsevneHar evne til å arbeide strukturert og systematiskEr ansvarsbevisst og fleksibelHar gode IT-ferdigheiterFagleg og etisk engasjert, reflekterande ,tar initiavtiv og stå på viljeTrivast med å arbei
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Barservitør sommarsesong for Hotel Alexandra
Hotel Alexandra
Barservitør sommarsesong Vi søker etter 2 barservitørar for sommarsesongen. Vår baravdeling består av Markus Lobbybar, Ida Salongbar og Alex Dancing (nattklubb). Jobben består i å blande og servere drikkevarer, samt orden og reinhald på arbeidsplassen. Må kunne kommunisere godt på norsk og/eller engelsk. PAM Stillingsnummer: 1449-2019-01-27 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Faste helgestillingar /ringevikarar i miljøarbeidartenesta for Miljøarbeidertenesta, Gloppen kommune
Miljøarbeidertenesta, Gloppen kommune
Faste helgestillingar /ringevikarar i miljøarbeidartenesta Helgevikarar /ringevikarar i miljøarbeidartenestaArbeidsoppgåverStell og pleie av mennesker med ulike hjelpebehovKvalifikasjonarAutorisert helsefagarbeidarDersom det ikkje melder seg søkarar med relevant utdanning, kan andre med kunnskap og interesse for arbeid med stell og pleie av mennesker med ulike hjelpebehov vere aktuelt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Kreftavdeling i vakre Sogn og Fjordane for DEDICARE AS
DEDICARE AS
Kreftavdeling i vakre Sogn og Fjordane Dedicare søker sykepleier eller kreftsykepleier til stilling ved sengepost for onkologiske pasienter i sommer. Sykehusets beliggenhet er i vakre og frodige Sogn og Fjordane. Bo og opplev en av Norges vakreste naturomgivelser i sommer, på vår regning - i tillegg får du tidenes SOMMERBONUS! Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i ukene 26 - 33. Kandidater som kan ta deler av perioden vil også bli vurdert.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Ruskonsulent - Psykiatrisk Klinikk for Helse Førde
Helse Førde
Ruskonsulent - Psykiatrisk Klinikk Distrikspsykiatrisk senter (DPS) Sunnfjord og Ytre Sogn har ledig 100% vikariat som ruskonsulent frå 01.02.2019. Den ledige stillinga vert knytta til DPS dag, poliklinikken .Ruskonsulentane arbeidar i tverrfagleg team, og den ledige stillinga er pt. knytt til team i Førde og Florø. Psykiatrisk klinikk gjev almenpsykiatriske tenester til 13 kommunar i Sunnfjord og Ytre Sogn. Avdelinga har og sentralsjukehusoppgåver med akuttpost med ØH plikt, tverrfagleg spesialisert ruseing og vaksenhabiltering.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 09-02-2019