Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Fagleiar for Førde Helsetun
Førde Helsetun
Fagleiar Org.nr.:963923511 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Om ossFørde helsetun er ein moderne sjukeheim og vi har eit godt fagmiljø med mange engasjerte og dyktige medarbeidarar. Skjerma eininga har 28 plassar til personar med demenssjukdom. Dette er ei eining for deg som har interesse for aldersdemens og vi håpar du vil søkje!Om stillingaVi har ledig vikariat som fagleiar i 100 % stilling. Stillinga er 50 % administrativt og 50 % som sjukepleiar i avdelinga med arbeid 3. kvar helg.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Anleggsmaskinførar for snarleg tilsetting for NAUSTDAL MASKIN AS
NAUSTDAL MASKIN AS
Anleggsmaskinførar for snarleg tilsetting Grunna aukande oppdragsmengder og kontrakt med Mesta for driftskontrakt Nordfjord, søker vi derfor etter erfaren Anleggsmaskinførar med fagbrev. Manglande fagbrev kan kompenserast med erfaring. Maskinkøyring med gravemaskin, hjullastar og traktor (50km).Grunn-/gravearbeid.VegvedlikehaldVintervedlikehaldVedlikehald og reinhald av anleggsmaskiner.Kvalifikasjonar : Fagbrev eller tilsvarande erfaring med maskinførarbevis som anleggsmaskinførar.ADK sertifikatArbeidsvarsling kurs 1 og 3.Førarkort krav. Kl.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Helsesjukepleiar og klar for nye faglege utfordringar? for Fjaler kommune
Fjaler kommune
Helsesjukepleiar og klar for nye faglege utfordringar? Org.nr.:864968422 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Til å ha det faglege ansvaret for helsestasjonen og skulehelsetenesta søkjer vi no etter ein dyktig helsesjukepleiar med stor interesse for faget sitt. Den nye fagansvarlege må vere oppteken av korleis ein best kan få til helsefremjande og førebyggjande arbeid blant barn og unge.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

LMS - ledig stilling - 26 % sjukepleiar for SOGN LOKALMEDISINSKE SENTER
SOGN LOKALMEDISINSKE SENTER
LMS - ledig stilling - 26 % sjukepleiar Ledig stillingSogn Lokalmedisinske senter har ledig 26 % fast stilling som sjukepleiar. Stillinga er i fast 3-delt turnus med helgearbeid. Stillinga er ledig frå 1. september.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019

Biloppretter/takserer søkes til spennende og innholdsrik jobb for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Biloppretter/takserer søkes til spennende og innholdsrik jobb ArbeidsoppgaverOppretting og taksering av personbiler ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjoner Bør ha fagbrev som biloppretterErfaring fra oppretting av personbilerErfaring fra taksering av personbilerGjerne ha erfaring med DBS takstsystemVære opptatt av kvalitet i arbeidMå kunne norsk, både skriftlig og muntligPersonlige egenskaper Kunne jobbe både selvstendig og kunne samarbeideHa engasjement og være opptatt av serviceFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, og registrer
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Fastlegeheimel for Førde legesenter
Førde legesenter
Fastlegeheimel Org.nr.:921244207 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Om Sunnfjord kommune januar 2020 slår kommunane Gaular, Naustdal, Førde og Jølster seg saman og dannar Sunnfjord kommune. Om LegetenestaHeimelen er lokalisert på Førde Legesenter. Legesenteret har 16 fastlegar, 1 turnuslege, 50% kommuneoverlege og 100% sjukeheimslege. Fastlegane har felles gruppepraksis i nyoppussa lokale. Fastlegane er sjølvstendig næringsdrivande og betalar for utgiftene til drift av legesenteret etter ein avtalt fordelingsnøkkel.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Er du vår nye røyrleggar? for HAFS ELEKTRO & RØR AS
HAFS ELEKTRO & RØR AS
Er du vår nye røyrleggar? Me treng endå fleire flinke fagfolk i HAFS Elektro & Rør, og søker derfor etter røyrleggar til avdelinga vår i Hyllestad. Som røyrleggar i HAFS skal du ivareta eksisterande og nye kundar. Stillina inneber alt av tradisjonelt røyrleggararbeid, frå enkle serviceoppdrag til større prosjekt innan fagområda sanitær, varme- og kuldeinstallasjonar og vassforsynings- og avløpsanlegg. Kvalifikasjonar · Sveinebrev som røyrleggar · Førarkort kl.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Butikkmedarbeider ARK Amfi Sogningen for ARK AMFI SOGNINGEN
ARK AMFI SOGNINGEN
Butikkmedarbeider ARK Amfi Sogningen Vi vet du vil trives i en organisasjon som har tydelige mål og møter utfordringene med entusiasme og pågangsmot i en bransje i utvikling. Vi tenker langsiktig og er ansvarsbevisste på vegne av fellesskapet og vi har omtanke for hverandre. Sammen har vi det gøy på veien mot målet! ARK Amfi Sogningen søker nå butikkmedarbeider til deltidsstilling. Arbeidstiden følger turnus og fordeler seg i hovedsak på to kvelder i uken, med mulighet for mer ved behov. Det forventes i tillegg fleksibilitet med hensyn til ferieavvikling, sykdom og ellers i travle perioder.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

CNC-operatør - Produksjonsmedarbeidar element for PRETRE AS
PRETRE AS
CNC-operatør - Produksjonsmedarbeidar element CNC-operatørInteresse for, og kunnskap om CNC-teknologi / -maskiner er ynskjeleg.Bransjebakgrunn eller bakgrunn frå byggebransjen, fortrinnsvis bygging ogmontering av bustadar, er ynskjeleg, men ingen betingelse. Kandidatar medannan bakgrunn som ser på dette som interessant, kan også søkje dånødvendig opplæring uansett vil bli gitt. Søkjar må kunne godt norsk, samtbeherske engelsk munnleg og skriftlegProduksjonsmedarbeidar elementVi søkjer etter tømrar, for produksjon av vegg, golv og takelement.Fagbrev er ynskjeleg, men ikkje eit absolutt krav.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

KIWI Fjaler søker etter butikkmedarbeider deltid/ekstrahjelp for NG KIWI VEST AS
NG KIWI VEST AS
KIWI Fjaler søker etter butikkmedarbeider deltid/ekstrahjelp Bli en del av det grønne vinnerlaget! KIWI Fjaler har ledig stilling som butikkmedarbeider deltid/ekstrahjelp. Stillingen er på ca. 27 % med jobb annenhver helg og ca 2 dager i uka, og ekstra ved behov. I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019