Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Verkstedsleder/servicesjef - ventilservice
Haakon Ellingsen AS
Vi søker en erfaren verkstedsleder/servicesjef til å lede og videreutvikle selskapets ventilserviceavdeling ved vårt avdelingskontor på Ågotnes. Stillingen er ansvarlig for operativ ledelse av verkstedet med personalansvar for avdelingens servicepersonell. Stillingen rapporterer til avdelingsleder på Ågotnes. Arbeidsoppgaver • Organisering og drift av verkstedet • Personalansvar for verksted -og servicepersonell • Fagansvarlig for læring • Planlegge faglig utførelse av serviceoppdrag offshore
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

NDT Inspektør
Oceaneering Asset Integrity AS
Oceaneering er et globalt og innovasjonsdrevet selskap som fokuserer på produkter og tjenester til olje- og gassindustrien, men leverer også tjenester til aktører som jobber i verdensrommet, underholdning, forsvarsindustri og fornybar energi. Vi er en allsidig avansert teknologileverandør og ser kontinuerlig etter komplekse utfordringer og de rette medarbeiderne for å finne løsninger for disse utfordringene, og omfavner mangfold og endring underveis.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 04-05-2021

Tømrer/snekker
Viken Montasje AS
Er du tømrer og ønsker å arbeide med husbygging så er dette arbeidet for deg. Vi ser etter deg som har: · Engasjement for tømrer yrket · Øye for kvalitet · God arbeidsmoral · Evne til å være løsnings orientert · Liker faglige utfordringer med tverrfaglig forståelse · God samarbeidsevne, men som også kan arbeide selvstendig · Svennebrev i tømrerfaget og/eller relevant erfaring fra byggfaget Vi kan tilby deg: · Fast ansettelse · Gode lønnsbetingelser · Godt arbeidsmiljø
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

INDUSTRIMALER
Nordvest Bemanning As
Grunnet økende oppdragsmengde hos en av våre gode kunder søker vi nå etter industrimaler for lengre engasjement med gode muligheter. Arbeidsoppgaver Overflatebehandling av konstruksjoner for bl.a bygg, anlegg og energi bransjen. Krav til kompetanse Fagbrev eller relevant erfaring fra industrimalingErfaring fra Xylan coating og sinkfosfatering er en fordelMå kunne kommunisere på norsk eller engelsk Personlige egenskaper
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 29-04-2021

Workshop Technicians
TechnipFMC
Workshop Technicians TechnipFMC is a global oil and gas leader, specialized in subsea and surface technologies. Our mission: to enhance the performance of world's energy industry. How we do it: by constantly challenging conventions and investing in our 23 000+ employees, across 48 countries. At TechnipFMC, we aim to offer an inspiring working experience: tackling some of the most complex technical and engineering challenges in the world in collaboration with a truly global team. Do you want to work with world leading Subsea Technology?
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 18-05-2021

Undervisningsstilling. Yrkesfaglærar i Teknologi- og industrifag
Sotra vidaregåande skule Skulestad Bildøy
Org. nr: 974557568 Stillingsident: 4380137188 Presentasjon av stillingen: Sotra vidaregåande skule er ein kombinert skule med ni ulike programområde innan yrkesfag og studiespesialiserande. Vi har i dag to skulestader, ein på Bildøy og ein i Sund med 800 elevar og 150 tilsette. I tillegg er vi vaksenopplæringssenter for Askøy og Øygarden, med Ca 150 vaksne elevar på ulike program. Sotra vgs skal i framtida lokaliserast i eitt nytt bygg på Straume.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 06-05-2021

Driftsmedarbeider Deltid
Elkjøp Sartor
I driftsavdelingen vår er du så heldig å få jobbe med kunder og andre varierte oppgaver. Du er prikken over i-en som kan sørge for at samtlige går fornøyde ut av døra. Alt fra å ta imot penger i kassa, hjelpe kunder hvis det oppstår problem etter kjøp eller tømme en lastebil med nye varer som skal selges til våre kunder.Det betyr hektiske dager og mange ulike oppgaver hver dag. Disse løser du lett, fordi du jobber systematisk og ikke er redd for å ta avgjørelser der og da.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 04-05-2021

Logistikkmedarbeider. Er du den vi leter etter?
VEX-Gruppen, Bergen
Logistikkmedarbeider. Er du den vi leter etter? Vi søker fortrinnsvis Logistikkmedarbeider med erfaring fra logistikk av fisk og fra slakteri. Har du ikke erfaring fra Fiskeindustrien, vil vi vurdere erfaring fra annen bransje. Erfaring og kunnskap fra logistikk av varer til eksport. Du vil være bindeledd mellom salg og økonomi Koordinering logistikk Kostnadskontroll Kalkyler opp mot salg Relaterte oppgaver til drift Har du følgende erfaing og kompetanse;
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Prosjektleder
Nordic Water Products AS
Nordic Water Products AS Nordic Water Products AS, eid av det internasjonale konsernet Sulzer, er et norsk selskap som designer, prosjekterer, monterer, igangsetter og utfører service på miljøvennlige, komplette renseanlegg for avløpsvann, drikkevann og prosessvann.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Buyer for a professional team within global oil and gas!
ECN
ECN AS formidler konsulenter til prosjekt-, ingeniør- og andre teknisk/administrative stillinger til energi- og industribransjen. Våre kunder er både nasjonale og internasjonale, og vi har derfor stillinger på prosjekter onshore og offshore.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021