Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kranfører/matros - 5 ukers engasjement Nigeria for Atrium Rekruttering AS
Atrium Rekruttering AS
Kranfører/matros - 5 ukers engasjement Nigeria Atrium søker nå etter en erfaren G5 kranfører/matros til et konstruksjonskip i operasjon utenfor Nigeria. Dette vil være et engasjement på ca 5 uker, med utreise rundt 19.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Skiftleder heltid eller deltid for Burger King
Burger King
Skiftleder heltid eller deltid Presentasjon av stillingen : Vi vet at en ansatt som trives skaper gode gjesteopplevelser. Vi ser etter deg som mener at godt lederskap er grunnlaget for god service. Som skiftleder har du 100% ansvar for driften på skiftet ditt. Du fordeler arbeidsoppgaver, utvikler og motiverer dine medarbeidere.Som skiftleder i Burger King er du ansvarlig for:Driften av restaurantenRestaurantens gjestopplevelser, matkvalitet og renslighetPersonalutvikling og opplæringØkonomiske resultaterHvorfor skal du velge oss?
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Fast stilling som teamkoordinator i Veiledningsteamet - Fjell for NAV
NAV
Fast stilling som teamkoordinator i Veiledningsteamet - Fjell NAV Fjell har ca. 50 tilsette fordelt på to avdelingar. Vi har fire team: Team sosiale Tenester, Ungdomsteamet,Oppfølgingsteamet og Veiledningsteamet. Vi betjener ca. 25.000 innbyggjarar. Vårt lokale ligg i Fjell Rådhus sentralt på Straume. Vi har ledig ei fast stilling som teamkoordinator i Veiledningsteamet frå snarast. Veiledningsteamet har ansvar for oppfølging av ordinære arbeidssøkarar over 30 år. Teamet driftar også mottaket til NAV Fjell kvar dag mellom kl 10-14.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

Undervisning: Spansk - Sotra vgs for Hordaland fylkeskommune
Hordaland fylkeskommune
Undervisning: Spansk - Sotra vgs Sotra vidaregåande skule er ein kombinert skule med ni ulike programområde innan yrkesfaglege og studiespesialiserande programområde. Vi har to skulestader, ein på Bildøy og ein i Sund med 850 elevar og 150 tilsette. Vi er også vaksenopplæringssenter for Askøy, Sotra og Øygarden og har ca. 150 elevar innanfor ulike program her. Skulen legg vekt på at kvar og ein skal finne seg godt til rette i eit trygt og triveleg skulemiljø.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Båtmekaniker for On Off Bemanning AS
On Off Bemanning AS
Båtmekaniker On Off Bemanning søker for vår kunde etter en erfaren båtmekaniker. Vår kunde er en bedrift startet i begynnelsen på 2000-tallet. Bedriften jobber med vedlikehold av båt, i tillegg til verksted og butikk, dieselkai og krane. Forhandler av Yanmar innebordsmotorer. Blant de største forhandlerne i landet; både når det gjelder salg av motorer og deler. Arbeidet vil være knyttet til reparasjon og vedlikehold av båter. Vi søker deg som: Er trygg i faget og har stor grad av selvstendighet. Har erfaring fra diesel motor. Det er en fordel om du har erfaring med arbeid på Yanmar motorer.
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 20-02-2019

KIWI Ågotnes søker etter butikkmedarbeider deltid, vikariat for NG KIWI VEST AS
NG KIWI VEST AS
KIWI Ågotnes søker etter butikkmedarbeider deltid, vikariat Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 09-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Er du vår nye sjukepleiar? for Kvednatunet
Kvednatunet
Er du vår nye sjukepleiar? Kvednatunet søkjer to nye medarbeidar i fast stilling. Hovudoppgåver ¿Heilskapleg omsorg for eldre menneske ¿Fagleg oppfølging av bebuarar i eit bufelleskap ¿Sjukepleiarfagleg oppgåver som intravenøs behandling, blodprøvetaking, legevisitt. ¿Rettleie, ta ansvar for utviklingsoppgåver og støtte kollegaer Kvalifikasjonar Må ha ¿Autorisert sjukepleiar ¿Gode norskkunnskapar munnleg og skriftleg ¿Gode samarbeidsevner og som sjukepleier kunne leie teamet som arbeider med deg på ein god måte.
Registrert : 08-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Maskinførarar hjulmaskin og beltegravemaskin for SARTOR MASKIN EIENDOM II AS
SARTOR MASKIN EIENDOM II AS
Maskinførarar hjulmaskin og beltegravemaskin Då ein av våre hjulmaskinførarar skal over i formannsstilling søkjer vi: Maskinførar til hjulmaskin Grunna generelt aukande aktivitetsnivå søkjer vi og Maskinførar til beltegravemaskin Begge stillingar inneber at ein vil måtte pårekne å gjere anna variert anleggsarbeid ved behov. Vår forventning er at du: · Har fagbrev og betydeleg erfaring som maskinførar. · Kan arbeid sjølvstendig basert på teikningar og beskriving · Evnar å strukturere eigen kvardag og planlegge eige arbeid · Har stor fagleg interesse for oppgåvene vi som fellesskap skal løyse.
Registrert : 05-01-2019 Søknadsfrist : 20-01-2019

Er du vår nye sjukepleiar? for FJELL KOMMUNE HELSESJEFENS KONTOR
FJELL KOMMUNE HELSESJEFENS KONTOR
Er du vår nye sjukepleiar? Er du vår nye sjukepleiar? Sone Litlesotra søkjer to nye medarbeidar i fast stilling. Om arbeidsplassen Fjell er ein kommune i sterk utvikling og det er no framtida vert skapt. Det nye bymiljøet veks fram, med kystkulturen som ein naturleg del. Dette gjer kommunen til ein attraktiv arbeidsplass og ein spennande arena for næringslivet. Vi treng fleire engasjerte medarbeidarar som er opptekne av forbetring, fellesskap og fagkompetanse. Heimetenesta i Fjell er delt i to geografiske soner som er samlokalisert på Straume.Til Sone Litlesotra er det knytt 40 årsverk.
Registrert : 05-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Er du vår nye assistent/helsefagarbeidar helg? for FJELL KOMMUNE PERSONALAVDELING
FJELL KOMMUNE PERSONALAVDELING
Er du vår nye assistent/helsefagarbeidar helg? Lyngheia bufelleskap er ein ny heildøgnsbustad der det skal bu seks utviklingshemma. Lyngheia er planlagt opna 1.5.2019. Hovudoppgåver målretta miljøarbeid ved systematisk og gjennomtenkt tilrettelegging av: det psykososiale miljøetdei materielle og fysiske rammeneindividets behov Kvalifikasjonar Må ha Gode norskkunnskapar munnleg og skriftleg Min.
Registrert : 05-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019