Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Produksjonsarbeider / hjelpearbeider
Hr-bryggen As
Vi søker en kandidat for montering og produksjon av flytebrygger med tilbehør. Rehabilitering av kaier/brygger, nybygg av kaier/brygger. Enklere forskaling Førerkort for bil kl.B Erfaring med båt, vi har en del mindre båter (Pioner Multi o.l. Kundekontakt Uregelmessig arbeidstid, i den forståelse at vi ofte må benytte godværsperioder kombinert med lavvann på en del jobber arbeidet er til tider fysisk tungt.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 20-08-2020

Barne- og ungdomsarbeidar 100% fast - Bjorøy barnehage
Øygarden kommune - Bjorøy barnehage
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Bjorøy barnehage har no 2 ledige stillingar som barne- og ungdomsarbeidar Kanskje du kan være med å gjøre ein forskjell i andre menneskers liv og skape magi og tryggheit i kvardagen for barn og vaksne? Vi har 5 avdelingar og treng fleire varme, empatiske mennesker i personalgruppa, som kan le med oss og som kan sette grenser både for kollegaer og born når det behøves og følge barnets behov når det er mogleg.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 26-08-2020

Erfaren regnskapsfører til Sotra
Adecco
For en av våre trivelige kunder på Sotra søker vi etter motivert og erfaren regnskapsfører. Arbeidsoppgaver: • Regnskap og lønn for egen kundeportefølje Ønskede kvalifikasjoner: • Erfaring med regnskapsføring • Gjerne autorisert regnkapsfører • Det er en stor fordel med erfaring fra regnskapsbyrå • Det er en fordel med erfaring fra Uni Micro og Tripletex
Registrert : 10-08-2020 Søknadsfrist : 14-08-2020

Mobilkranfører søkes for prosjekt på Svalbard
TEMP-TEAM avd. Bergen
**HASTER! Frister 1 år på Svalbard? Mobilkranfører søkes for snarlig oppstart Dokumentert erfaring med mobilkran kreves i tillegg til gyldig førerkort og kranførerbevis. Vi ser etter en person som både kan kjøre mobilkran og også være kranfører. Du må snakke norsk eller engelsk flytende. Du er en som liker å reise i jobben. Du må ha gyldige sertifikater og kompetansebevis. Førerkort: klasse B, C, CE Tårnkranfører G2 Mobilkranfører G1
Registrert : 07-08-2020 Søknadsfrist : 17-09-2020

Trainee -- salg og markedsføring
Gantic as
Er du vår digitale markedsfører og selger? Til vårt hovedkontor på Ågotnes vest for Bergen søker vi deg som er nyutdannet med master eller bachelor innen salg og digital markedsføring/markedskommunikasjon. (Har du ikke den formelle utdannelsen, men mener å ha kvalifikasjonene vi ser etter, ja så søker du jobben)
Registrert : 06-08-2020 Søknadsfrist : 28-08-2020

Dyktige tømrer og betong/forskalingsarbeidere søkes
Torsbygg AS
Vi søker nye medarbeidere! Er du en dyktig håndverker som liker en utfordring og varierte arbeidsoppgaver? Vi opplever god aktivitet og økende arbeidsmengde fremover og trenger flere dyktige kolleger med på laget. Vi ser etter tømrer- og betong/forskaling arbeidere som er faglig dyktig, opptatt av kvalitet, ryddighet og ærlighet, som står naturlig på for at våre kunder skal få sine prosjekter og drømmer realisert. Er du den vi ser etter? Ønskede kvalifikasjoner
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 15-09-2020

Murer/flislegger
Sotra Bad As
Vi er på jakt etter ny medarbeider.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Butikkselger 70 % - Boys of Europe Sartor
BOYS OF EUROPE SARTOR AVD 450
Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2018 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1500 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS. Boys of Europe er herrekjeden med størst vekst i Norge de siste årene. Vi har nærmere 60 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og vil om kort tid åpne mange flere. Vår visjon er å bli kundenes førstevalg, best i butikk og en pilar i norsk tekstilindustri.
Registrert : 03-08-2020 Søknadsfrist : 13-08-2020

Trainee – salg og markedsføring
Gantic As
Stillingstittel: Trainee -- salg og markedsføring: Er du vår digitale markedsfører og selger? Vi ser etter deg som er nyutdannet med master eller bachelor innen salg og digital markedsføring/markedskommunikasjon.
Registrert : 03-08-2020 Søknadsfrist : 28-08-2020

Sjukepleiar 100% vikariat , Heimetenesta sone Straume
Øygarden kommune - Heimetenesta sone Straume
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Arbeidsoppgåver: Du må trivast saman med menneske og ynskje å yte ditt beste for å ivareta våre brukarar. Dei vi skal hjelpe har ulike medisinske behov og du må kunne utføre varierte pleieoppgåver hos dei ulike brukarane.
Registrert : 31-07-2020 Søknadsfrist : 15-08-2020