Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker butikkmedarbeider til vår avdeling Elektrisk/Bolig for COOP HORDALAND TEKO SANTOR SENTER
COOP HORDALAND TEKO SANTOR SENTER
Vi søker butikkmedarbeider til vår avdeling Elektrisk/Bolig Coop Hordaland har ledig deltidstilling som butikkmedarbeider ved Obs Sartor. Stillingen vil være ved vår avdeling for Elektronikk,underholdning og bolig og arbeidstid vil være en kveld i uken og annenhver helg. Det vil bli mulighet for ekstrvakter etter varehusets behov. Vi ser etter deg som er positiv og utadvendt, liker å yte god service og alltid setter kunden først. Du har stå på vilje, tar initiativ og ser hva som må gjøres. Det er ønskelig at søkere har erfaring fra varehandel.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Vil du jobbe med digital markedsføring og sosiale medier? for BERGEN FERIE OG SPORTSREISER AS
BERGEN FERIE OG SPORTSREISER AS
Vil du jobbe med digital markedsføring og sosiale medier? I en bransje med stor konkurranse jobber vi hardt for å bli den foretrukne leverandøren av fotballreiser for alle fotballreisende. For å nå våre mål må vi være synlig i digitale kanaler og sosiale medier, og publisere relevant og spennende innhold. Vi søker derfor en SoMe ansvarlig, for snarlig oppstart (fra 15. Juli) Stillingen er ca. 20-25 % (kan kombineres med studier eller annen jobb), og er et engasjement tom. 30/04 2020, med mulighet for fast stilling etter at engasjementsperioden er utløpt.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Sokneprest i Vesthordland prosti, sokna Fjell, Landro og Foldnes for FJELL SOKN
FJELL SOKN
Sokneprest i Vesthordland prosti, sokna Fjell, Landro og Foldnes Org. nr: - Stillingsident: 4101650590 Presentasjon av stillingen: Det er for tida ledig stilling som sokneprest i Vesthordland prosti med sokna Fjell, Landro og Foldnes som tenestestad. Det er tett samarbeid mellom dei tre sokna, noko som gjer seg synleg ved at det her er tre sokneprestar som deler tenestestad. Sokneprestane har samstundes sete i og leier prestetenesta i kvart sitt sokn. Denne stillinga er særleg knytt opp mot Fjell sokn.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Cost Controller for LOGENT AS
LOGENT AS
Cost Controller På vegne av en stor industribedrift søker vi etter en effektiv og nøyaktig kostkontroller til ett vikariat med oppstart snarest mulig Vi tilbyr Ryddige og ordnete arbeidsforholdGode betingelser hos en attraktiv arbeidsgiverMulighet med forlengelse av arbeidsperiodenGod opplæring/assistanse ved oppstart og oppfølging underveisArbeidsoppgaver Rapportering av kostnader opp mot alle prosjekterOppgaver innen økonomistyring og regnskapAnnet arbeid på avdeling som instruert av arbeidslederArbeidstidDagtid Mandag til Fredag Ønskede kvalifikasjoner Relevant høyere utdanning, fortrinnsvi
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Er du rå på salg og kundeservice? for ENG K & CO AS
ENG K & CO AS
Er du rå på salg og kundeservice? Lampehuset Sartor søker en fleksibel og utadvendt superselger med genuin interesse for belysning og interiør. Er du en blid, selvstendig og omgjengelig person som ønsker en varierende arbeidshverdag med stadig nye utfordringer?
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 01-08-2019

Samarbeidsevne og fleksibilitet for NAUSTVIKA BARNEHAGE
NAUSTVIKA BARNEHAGE
Samarbeidsevne og fleksibilitet Hovedansvarsområder: ¿Planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere pedagogisk innhold ¿Bidra til et godt psykososialt miljø ¿Ansvar for at personalet på avdelingen/basen fungerer som et team ¿Bidra til å sikre godt samarbeid barnehage- hjem ¿Bidra til et godt samarbeid med eksterne instanser ¿Vise engasjement og være villig til å tilegne seg ny kunnskap og anvende den i praksis ¿Medansvar for å ivareta og videreutvikle sikkerhet, helse og miljø i barnehagen ¿Kundeorientert Norlandia Naustvika barnehage søker deg som: ¿Barnehagelærerutdanning ¿Evne og vilje til
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 02-07-2019

CNC Operator for TESS VEST AS
TESS VEST AS
CNC Operator CNC OperatorTechnipFMC is a global leader in subsea, onshore/offshore, and surface projects. With our proprietary technologies and production systems, integrated expertise, and comprehensive solutions, we are transforming our clients' project economics. To learn more about how we are enhancing the performance of the world's energy industry, go to . TechnipFMC welding & machining workshop has been active on Ågotnes since 2014 when it was completed in new facilities and with state of the art machines.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Delelageransvarlig Ferda Bergen for FERDA BERGEN AS
FERDA BERGEN AS
Delelageransvarlig Ferda Bergen Ferda Bergen jobber for at kundene, som ofte er familier, skal få en positiv opplevelse når de skal kjøpe Bobil eller Caravan. De skal føle seg velkommen til Ferda for en "opplevelsesprat" og en drøm om ferie og fritid. Og det er nettopp drømmer og opplevelser du skal selge. Salget er økende og mulighetene er store. Hos Ferda Bergen finner kundene bobiler og campingvogner i alle størrelser. I tillegg til verksted er det en stor butikk hvor man finner alt av utstyr til ferie og fritid.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 27-07-2019

Vi søker Frisør! for Marth Frisør AS
Marth Frisør AS
Vi søker Frisør! VIL DU JOBBE SAMMEN MED OSS? Vi søker en dyktig og kreativ frisører til vår populære salong på Straume/Sotra. Hel- og deltidsstilling! Våre verdier: Vi bryr oss, kunden i fokus. Samarbeid, kunnskap og kompetanse. Personlige egenskaper: Du er en dyktig frisør, positiv og omgjengelig, som ønsker å jobbe i et miljø med gode kolleger. Du er fleksibel, og en god bidragsyter. Konkurransedyktige betingelser i spennende bedrift.
Registrert : 18-06-2019 Søknadsfrist : 29-07-2019

Barnehagelærer for NAUSTVIKA BARNEHAGE
NAUSTVIKA BARNEHAGE
Barnehagelærer Hovedansvarsområder: · Planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere pedagogisk innhold· Bidra til et godt psykososialt miljøAnsvar for at personalet på avdelingen/basen fungerer som et team.
Registrert : 17-06-2019 Søknadsfrist : 21-08-2019