Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Global key account manager for NECON AS
NECON AS
Global key account manager I samarbeid med ScanReach søker vi en erfaren salgsleder/kundeansvarlig til en meget spennende internasjonalt rettet stilling ScanReach er et Maritimt IoT-selskap i Bergen, som driver innovativ digital utvikling av løsninger som skal bidra til å gjøre ferdsel på havet tryggere og ikke minst bidra til å redde liv når ulykker inntreffer. Selskapet har utviklet en av verdens mest komplette trådløse IoT plattformer som kan hente data trådløst fra krevende miljøer til havs. Ambisjonen er å være markedsledende både innen teknologi og brukeropplevelse for produktene.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Barnehagelærer for NORLANDIA KÅRTVEITPOLLEN BARNEHAGE
NORLANDIA KÅRTVEITPOLLEN BARNEHAGE
Barnehagelærer Vi søker etter Barnehagelærer 100% fast stilling. Norlandia Kårtveitpollen barnehage ligger i Polleide på Ågotnes. Omkranset av en rik natur etterstreber vi et bærekraftig miljøperspektiv i Norlandias prosjekt GoGreen. Som barnehagelærer i Norlandia Kårtveitpollen barnehage vil du få ansvar for å lede det pedagogiske arbeidet på din avdeling i tråd med Rammeplan for barnehager og barnehagens styringsdokumenter i nært samarbeid med pedagogisk leder. Vi søker deg som er bevisst ditt ansvar i arbeid med barn i barnehage og kan berike personal- og barnegruppen med dine egenskaper.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Kokk i barnehage for NORLANDIA KÅRTVEITPOLLEN BARNEHAGE
NORLANDIA KÅRTVEITPOLLEN BARNEHAGE
Kokk i barnehage Vi søker etter fagutdannet kokk i 35 % stilling. Som kokk i Norlandia Kårtveitpollen barnehage søker vi deg som kan planlegge og tilberede sunne og smaksrike retter til barn i barnehage, tilpasset ulike behov. Barns medvirkning vil være veiledende for tilpassing av meny. Stillingen vil bli fordelt på to dager: mandager og fredager. Vi søker deg som har orden og struktur i forhold til IK-mat i tråd med ISO - sertifisering. En del av stillingen vil gå med til samarbeid med interne samarbeidsbarnehager som f.eks. kursleder og veileder.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Inspektør for Oceaneering Asset Integrity AS
Oceaneering Asset Integrity AS
Inspektør Kran og løft i Oceaneering Asset Integrity AS består av mange dyktige og motiverte medarbeidere som utfører arbeid både onshore og offshore. Avdelingen er en sertifisert sakkyndig virksomhet med hovedkontor på Sandsli i Bergen. Vi er organisert med egne avdelingskontor/verksteder tilknyttet forsyningsbasene i Kristiansund, Florø, Mongstad, Ågotnes og Stavanger. Grunnet økende oppdragsmengde ønsker vi å ansette Inspektør Kran & Løft til vår lokasjon på Ågotnes. Sporadisk offshore oppdrag må påregnes ved behov.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Join our HR Team and support business growth! for TESS VEST AS
TESS VEST AS
Join our HR Team and support business growth! TechnipFMC is a global oil and gas leader, specialized in subsea, onshore, offshore, and surface technologies. Our mission: to enhance the performance of world's energy industry. How we do it: by constantly challenging conventions and investing in our 37 000+ employees, across 48 countries. At TechnipFMC, we aim to offer an inspiring working experience: tackling some of the most complex technical and engineering challenges in the world in collaboration with a truly global team. Join our HR Team and support business growth!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 06-04-2019

Vi jakter på flere pizzaentusiaster! for DOMINOS PIZZA DA
DOMINOS PIZZA DA
Vi jakter på flere pizzaentusiaster! Er du utadvendt og liker å jobbe med andre mennesker? Er du effektiv i en hektisk hverdag samtidig som du klarer å beholde roen? Er du ansvarsfull, løsningsorientert, effektiv, initiativrik, kvalitetsbevisst, smilende, engasjert, positiv, energisk, motivert og en god lagspiller? Er du bevisst på din rolle som en god og lojal ambassadør for din arbeidsgiver? Og sist men ikke minst - er du en pizzaelsker? Svarer du ja på mange av disse spørsmålene, anbefaler vi deg å lese videre!
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

erfaren platearbeider for BEMANNINGSXPERTEN BERGEN AS
BEMANNINGSXPERTEN BERGEN AS
erfaren platearbeider FABTECH ASFabtech er en moderne verkstedbedrift med store ambisjoner. Vi fabrikkerer og reparerer alle typer rør- og stålkonstruksjoner og har godkjente sveiseprosedyrer for et bredt spekter av materialkvaliteter. Våre operatører har fagbrev og solid erfaring fra bransjen. Kundene våre er oljeselskap, kontraktører og subsea selskap, vi leverer også tjenester til skipsbygging, rigg, landbasert industri og oppdrettsnæring. Verkstedets erfaring med elektronisk oppmåling og toleranseproduksjon er et av våre fremste fortrinn.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Er du vår nye helsesjukepleiar? for FJELL KOMMUNE SERVICETORGET
FJELL KOMMUNE SERVICETORGET
Er du vår nye helsesjukepleiar? Helsestasjon- og skulehelsetenesta søkjer ny medarbeidar i 100 % mellombels stilling. Om arbeidsplassen Fjell er ein kommune i sterk utvikling og det er no framtida vert skapt. Det nye bymiljøet veks fram, med kystkulturen som ein naturleg del. Dette gjer kommunen til ein attraktiv arbeidsplass og ein spennande arena for næringslivet. Vi treng fleire engasjerte medarbeidarar som er opptekne av forbetring, fellesskap og fagkompetanse.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

UX-designer for Necon AS
Necon AS
UX-designer NECON er et ingeniør- og konsulentselskap som leverer ingeniør- og spesialistkompetanse til IT, energi, olje og gass, bygg og anlegg og annen landbasert industri. Vår visjon er å løse de vanskelige oppgavene for våre kunder. Vi skal ha de beste ingeniørene innen våre bransjer og har fokus på kompetanseutvikling av våre medarbeidere. Vi søker UX-designer til en av de mest spennende og viktigste UX-jobbene i Norge. ScanReach er i sterk vekst.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019

Teknisk kompetanse og sterkt ønske om å lykkes med salg? for QUALIFIED SOLUTIONS BERGEN AS
QUALIFIED SOLUTIONS BERGEN AS
Teknisk kompetanse og sterkt ønske om å lykkes med salg? Salgsingeniør Vi søker en ambisiøs og resultatorientert person som skal selge vår kunde sine produkter innen utleie, vedlikehold, prefab/sveis, maskin, struktur m.m. Som salgsingeniør vil du utføre aktiviteter mot eksisterende kundeportefølje, samt drive nysalgsarbeid -- i hovedsak mot olje/gass- og maritime sektor. Bransjeerfaring fra overnevnte sektorer er ønskelig, men kjennskap til markedet kombinert med den rette personlige innstillingen er det viktigste.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019