Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Pedagogisk leiar 100% fast - Bildøy barnehage
Øygarden kommune - Bildøy barnehage
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Arbeidsoppgåver: Arbeid med barnPlanlegging, tilrettelegging, gjennomføring og dokumentasjonPersonalleiingForeldresamarbeid Kvalifikasjonar: Må ha: Bachelor barnehagelærar Ønskjeleg med: Tidlegare erfaring med arbeid i barnehage eller anna relevant arbeid med barn Personlege eigenskapar:
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 17-06-2020

2. gongs utlysing
Øygarden kommune - Heimetenesta sone Straume
Arbeidsoppgåver: Du må trivast saman med menneske og ynskje å yte ditt beste for å ivareta våre brukarar. Dei vi skal hjelpe har ulike medisinske behov og du må kunne utføre varierte pleieoppgåver hos dei ulike brukarane.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Vil du lede og videreutvikle vår håndverksavdeling på Sotra? Vi søker etter operativ avdelingsleder!
Recover Nordic
Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Ønsker du å lede og videreutvikle en skadebegrensning- og håndverksavdeling? Da kan Recover og denne stillingen være en god match for deg.
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 13-07-2020

Er du en flink bilmekaniker?
Bemanningsbyraaet Bergen
Bilmekaniker Til vår kunde på Sotra søker vi bilmekaniker med fagbrev for snarlig oppstart.
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 10-07-2020

Er du en omsorgsfull rollemodell?
PVS Bergen
Er du en omsorgsfull rollemodell? PVS Bergen ser etter flinke og engasjerte medarbeidere til vikaroppdrag i barnehager og skoler. Vi tilbyr faste stillinger fra 20% og oppover PVS trenger enda flere medarbeidere til oppdrag på Sotra og Fjell?
Registrert : 02-06-2020 Søknadsfrist : 30-06-2020

Har du erfaring med platearbeider eller sveis? Da vil vi høre fra deg!
Bemanningsbyraaet Bergen
Platearbeider På vegne av spennende kunder søker vi nå platearbeidere for korte- og langvarige oppdrag. Dersom du har erfaring med platearbeid og stålfabrikasjon kan du være den vi er på jakt etter! Våre oppdragsgiver er lokalisert på Sotra og jobber innen olje -- gassvirksomheten. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse!
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Butikksjefsassistent til New Yorker i Bergen
New Yorker
Med over 1.100 butikker i 45 land er NEW YORKER representert i hele verden og vokser fortsatt som et vellykket Young Fashion-selskap. Med et team på over 16.000 medarbeidere arbeider vi i fremadrettet med stor vekt på samarbeid og fellesskap. Gjennom vår lidenskap for mote, vår spontanitet og effektivitet har vi klart å være en del av moteverden i over 40 år. Bli en del av vårt team!For å styrke teamet vårt i Bergen søker vi nå en:ButikksjefsassistentHovedsakelige arbeidsområder
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 07-06-2020

Kundemottakere med teknisk bakgrunn søkes-
Temp-Team as
**Kundemottakere med mekanisk bakgrunn søkes for snarlig oppstart. Arbeidssted: Fjell** Kundemottaker er et viktig ansikt utad for vår bedrift. Du tar imot bestillinger, telefonhenvendelser og har direkte kontakt med våre kunder som kommer til oss. Du må være innstilt på meget travle hverdager. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Industrimaler
VEX-Gruppen, Bergen
For kunde søker vi dyktige Malere som også kan sparkle. Arbeidsoppgaver Dette er prosjektarbeid. Du skal sparkle og male og må være skikkelig god på dette. Arbeidet foregår innendørs. Det er ikke krav til fagbrev, men du må ha erfaring være dyktig og nøyaktig. Dette haster og oppstart er omgående, helst i morgen. Vi trenger 4 - 6 personer for 1 mnd eller 2. Det er også stor sansynlighet at prosjektet kan bli av lengre varighet. Føler du at dette er noe for deg - så er det bare å ta kontakt.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 07-07-2020

Avdelingsleiar i Øygardsbiblioteka
Øygarden kommune
Om avdelinga: Kultureininga består av tre avdelingar; Barne- og ungdomskultur, Øygardsbiblioteka og avdeling for fagstaben til kulturleiar. Kultureininga er tett på det lokale kulturlivet og bidrar til at det blir tilrettelagt for eit mangfald og variert tilbod i lokalsamfunnet. Vi har ambisjonar om å vidareutvikle kulturkommunen Øygarden og biblioteka har ett viktig ansvar for å tilby litteratur på fleire språk, vere ein arena for læring gjennom livet, tilby debatter og arrangement for alle og vere ei bidragsytar i bygging av ei kommune som er god å bo i.
Registrert : 19-05-2020 Søknadsfrist : 07-06-2020