Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker elektrikere med stolthet for faget
LANDRO ELEKTRO AS
Vi er alltid på jakt etter nye medarbeidere som kan tilføre oss nye impulser. Du må være engasjert i faget vårt og ett ønsker å bli en del av ett godt arbeidsmiljø. Du må kunne dele generøst av din kunnskap og du må liker å hjelpe andre. Hos oss snakker alle med alle. Hos oss møter du mennesker som brenner for faget sitt med høy kompetanse, og som bryr seg om folkene de jobber med, både kolleger og kunder. Har du erfaring fra serviceoppdrag, husinstallasjoner, elbillading eller solcelleanlegg? Eller kanskje du er nyutdannet? Rett holdning trumfer erfaring og alder.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 09-11-2022

Konsulent 100% fast, dokumentsenter
Øygarden kommune IKT og dokumentsenter
Konsulent 100% fast, dokumentsenter
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 13-10-2022

Ringevikar barnehagar i Øygarden kommune
Øygarden kommune Oppvekst
Øygarden kommune søkjar barne- og ungdomsarbeidarar og assistentar til ringevikar stillingar til våre barnehagar.Arbeidsoppgåver:Omsorg og leik med barnaFølge barnehagen sine rutinar og planarGje støtte og hjelp til born i læringsarbeid, sosial utvikling og i samspel med andreOppfølging av born med særlege behovPlanleggje og gjennomføre aktivitetar i barnehageKvalifikasjonar:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 29-10-2022

Ringevikar skular i Øygarden kommune
Øygarden kommune Oppvekst
Øygarden kommune søkjar barne- og ungdomsarbeidarar og assistentar til ringevikar stillingar til våre skular.Arbeidsoppgåver:Omsorg og leik med barnaFølge skulen sine rutinar og planarGje støtte og hjelp til born i læringsarbeid, sosial utvikling og i samspel med andreOppfølging av born med særlege behovPlanleggje og gjennomføre aktivitetar i SFOKvalifikasjonar:
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Ønsker du jobb på Ågotnes eller på Askøy?
VEX-Gruppen, Bergen
Så hvis du har følgende:
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 08-11-2022

Feltservice / Roterende maskiner / Tilstandskontroll
AMPS AS
Vi søker en person med god kunnskap om roterende maskiner. Bakgrunn kan være innen mekanisk eller elektro. Hovedtyngden av oppdrag vil bestå av å utføre målinger med påfølgende analyse og anbefalinger. Vi er et team med veldig høy kompetanse innen dette spesialområdet, og her er muligheten din å bli en del av dette teamet. Om jobben:
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 08-11-2022

Servicemekaniker i Gantic as avdeling Trøndelag
Gantic As
Gantic as har økende oppdragsmengde og søker derfor etter selvstendig mekaniker med kundefokus. Du har kunnskaper innen hydraulikk, elektronikk, mekanikk og grunnleggende data kunnskaper er ønskelig. Opplæring vil bli gitt både internt og hos våre leverandører. Gantic as tilbyr jobb i et solid firma med godt og uformelt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser med varierte og utfordrende oppgaver, egen servicebil, og gode velferdsordninger, arbeidsdagen starter du hjemmefra hvor du reiser direkte ut til våre kunder.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

KYRKJEGARDSARBEIDAR
Øygarden kyrkjelege fellesråd
Er du engasjert, praktisk anlagt og likar å arbeide ute? Har du interesse for grøntfaget og ønskjer å utvikle deg innan dette fagområdet? Då kan dette være rette jobben for deg! Vi har no ledig fast stilling som kyrkjegardsarbeidar.Du vert ein del av det utearbeidande teamet som sørger for at kyrkjegardane våre er velstelte heile året. I tillegg skal stillinga bidra til praktisk tilrettelegging og gjennomføring av kyrkjelege handlingar som urnenedsetjingar og gravferder.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 21-10-2022

Klar for nye utfordringer?
ALGRØY ELEKTRO AS
Algrøy Elektro trenger å øke bemanningen med en ny stilling som elektriker. Vi søker deg som har:
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 23-10-2022

Vi søker lagermedarbeider!
Engineering Consultants Norway AS
Job Description:          Exert HSE and quality focus according to requirementsContribute to ensure delivery within agreed time, quality and cost through close cooperation across workshop execution, and with delivery teams and warehouseTotal overview of equipment and spare parts located in and outside warehouse equipment storage binsMovement and transactions of items internally, backload and shipmentPacking of equipment and materials in accordance with guidelines
Registrert : 27-09-2022 Søknadsfrist : 08-11-2022