Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Søker engasjert og ansvarsfull pedagog
Flåten Naturbarnehage As
Vi søker etter en ansvarsfull, engasjert og kreativ pedagog som kan bidra til å gi barn en god start på livet. Hos oss er vi opptatt av at både barn og voksne skal bli sett, hørt og bli tatt på alvor, og at vi sammen blir enda bedre. Vi har stort fokus på miljø og natur. Arbeidsoppgaver Du skal planlegge og delta i det daglige arbeidet sammen med barna; i lek både ute og inne, på tur, måltid, stell, soving og andre faste aktiviteter sammen med barn og andre voksne. Vi tilbyr Godt arbeidsmiljø der trivsel og tilstedeværelse verdsettes.
Registrert : 06-06-2020 Søknadsfrist : 30-06-2020

Sommervikar Overstyrmann, Halhjem-Sandvikvåg
Torghatten Nord AS
Ferievikar sommer 2020 i sambandet Halhjem-Sandvikvåg. Som overstyrmann på våre ferger er du sikkerhetsansvarlig og har i hovedsak ansvar for forsvarlig lasting av fartøyet. Du tenker alltid forebyggende sikkerhet i de daglige arbeidsoppgaver om bord. Overstyrmann er skipets nestkommanderende og rapporterer til kapteinen.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 11-06-2020

Vi søker Sandblåser/Hjelpearbeider
Os Sandblåsing As
Vi søker etter Sandblåser/Hjelpearbeider som ikke er redd for å ta i ett "tak" . Du bør vere nevenyttig og løsningsorientert, nøyaktig og ha ett "stå på humør". Du bør snakke ett skandinavisk språk. Gode betingelser for den rette.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 01-08-2020

Vi søker Sandblåser/overflatebehandler
Os Sandblåsing As
Vi søker etter Sandblåser/overflatebehandler som har god kjennskap til Overflatebehandling. Du må vere løsningsorientert, nøyaktig og ha ett "stå på humør". Du bør ha erfaring innen overflatebehandling og snakke ett skandinavisk språk. Gode betingelser for den rette.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 01-08-2020

Vi søker Industrilakkerer/overflatebehandler
Os Sandblåsing As
E du den rette for oss? Vi søker etter Industrilakkerer/sprøytemaler/formann som har god kjennskap til dei forskjellige malingssystemer. Du må helst snakke norsk eller ett annet skandinavisk språk. Dine Egenskaper: Løsningsorientert, nøyaktig, faglig stolthet og ha ett "stå på humør". Du bør ha: Erfaring med sprøytemaling, truckførerbevis, høy arbeidskapasitet. Vi tilbyr: Fast ansettelse, konkurranse dyktige betingelser, godt arbeidsmiljø. Vi ser fram til å motta din søknad med cv og referanser på mail.
Registrert : 05-06-2020 Søknadsfrist : 01-08-2020

Sommervikar
Grønt Fokus AS
Grønt Fokus Os er på jakt etter en engasjert sommervikar.Ettersom vi selger hagestuer og varer med høy verdi må du være voksen, pålitelig og ha fyllt 18 år.Vi trenger en selger som har litt erfaring med salg, kan snakke godt for seg og ikke minst lytte til kundenes behov.Har du erfaring med bygg og interesse for hagestuer og drivhus så er det en fordel.Søknad sendes til: siw@grontfokus.noSøknadsfrist: 08.06.20Oppstart: snarestStilling: deltid/kveld/helg
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 08-06-2020

Vil du vere med og gje born og unge i Bjørnafjorden kommune ein trygg oppvekst?
Bjørnafjorden kommune
Førebyggande helseteneste har ledig vikariat i skulehelsetenesta. Stillinga er knytt til ein stor barneskule i Bjørnafjorden kommune. 80% vikariat frå 3. august 2020 til 01.august 2021 Førebyggande helseteneste har om lag 30 tilsette og er organisert under kommunalsjef for oppvekst saman med Barnevernstenesta, PPT, barnehagane og skulane. Eininga er delt i 3 avdelingar; avdeling jordmorteneste, avdeling helsestasjon og flyktninghelse og avdeling skule. Arbeidsstad Skulehelsetenesta Arbeidsoppgåver
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Ferievikarar - helsesekretær/helsepersonell
Bjørnafjorden kommune
Vi har behov for sommarvikarar, snarast. Ønskjer du bruka sommaren til å skaffa deg spanande praksis? Kan ferievikariat i Bjørnafjorden kommune vera noko for deg? Arbeidsstad Moberg legesenter og Eikelandsosen legekontor i Bjørnafjorden kommune Moberg legesenter ligg i Mobergsbakken 111, Os. Kontoret har 3 legeheimlar, samt ein turnuslege. Eikelandsosen legekontor ligg i nye lokaler i Fjord`n senter i Leiro, 33, Eikelandsosen. Kontoret har 5 legeheimlar. Arbeidsoppgåver
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 15-06-2020

Barnehagelærer
Læringsverkstedet Kuvågen barnehage AS, Læringsverkstedet
Org. nr: - Stillingsident: 4247024782 Presentasjon av stillingen: Bli med og få verdens viktigste verdier til å vokse! Vi ønsker deg som vil jobbe som barnehagelærer på en herlig småbarns avdeling med fantastiske barn og flotte voksne. Vi har ledig et vikariat med mulighet for forlengelse fra 3. august.
Registrert : 04-06-2020 Søknadsfrist : 18-06-2020

Ledig stilling som landbruksrådgjevar 100% fast stilling
Bjørnafjorden kommune
Ledig stilling som landbruksrådgjevar i fast 100% stilling Bjørnafjorden Landbrukskontor er eit interkommunalt landbrukskontor for Vestlandskommunane Bjørnafjorden, Tysnes og Samnanger. Vi er 5 tilsette. Hovudkontoret ligg i Eikelandsosen, men har og faste kontordagar i Tysse, Os og Uggdal. Vi har no ledig stilling som landbruksrådgjevar for tilsetjing i fast 100% stilling med tiltreding så snart som mogleg. Tilsetjing vil skje på kommunale vilkår i Bjørnafjorden kommune. Arbeidsoppgåver
Registrert : 03-06-2020 Søknadsfrist : 16-06-2020