Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Me søker faglig sterk og reflektert pedagogisk leiar med gode leiareigenskaper for Sagvåg maritime FUS barnehage
Sagvåg maritime FUS barnehage
Me søker faglig sterk og reflektert pedagogisk leiar med gode leiareigenskaper Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019

Me søker faglig sterk og reflektert pedagogisk leiar med gode leiareigenskaper for Sagvåg maritime FUS barnehage
Sagvåg maritime FUS barnehage
Me søker faglig sterk og reflektert pedagogisk leiar med gode leiareigenskaper Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 09-03-2019

Front-end utviklar for SYDVEST AS
SYDVEST AS
Front-end utviklar Me søkjer ein utviklar med auge for design og det kreative, som likar utfordringa med å gjere visjonen til våre designarar til eit funksjonelt produkt. Du vil arbeide tett i team med prosjektleiar, rådgjevar og designar, og opp mot kunde. Du bør vere strukturert, løysingsorientert, tilpassingsdyktig og nysgjerrig på nye teknologiar. Det er eit stort pluss dersom du er open for å lære frå andre, og samstundes lære frå deg din eigen kunnskap til resten av laget. Hos oss får du rom til å utvikle deg, og bidra til å forme din eigen arbeidsdag.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 15-03-2019

PIPING ENGINEER - CHECKER ISOMETRIC DRAWING for Personalhuset AS
Personalhuset AS
PIPING ENGINEER - CHECKER ISOMETRIC DRAWING IntroductionWe look for Piping Engineer for our customer, project position expected to last until 30.10.2019. Responsibilities Check that the building method is implemented in the piping fabrication engineering. Verify that Construction Friendly Design 02-W-EMZ003 has been taken into accont in the 3D-model. For the quality and punctuality of own deliveries based on plans and procedures / routines established in the project. For checking of Fabrication Isometric Drawing in accordance with applicable requirements.
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

STASJONSSJEF YX STORD for Rundehaugen Bensinstasjon as - YX Heiane
Rundehaugen Bensinstasjon as - YX Heiane
STASJONSSJEF YX STORD STASJONSSJEF YX STORD Vi søker ny stasjonssjef for YX STORD. Vi søker deg som har gode resultater innen kundebehandling, og salg. Som er flink å sette deg mål, og nå dine mål. Du må ha gode lederegenskaper, være vant til personalhåndtering, og kunne skape et team for å oppnå stasjonens forventede resultater. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig kreves. Arbeidets art påkrever arbeid på søndag og helgedager. I tillegg må det påregnes arbeid UTOVER ordinær arbeidsuke.
Registrert : 20-02-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019

Hva er viktigst av å jakte og å pleie? for AHLSELL NORGE AS
AHLSELL NORGE AS
Hva er viktigst av å jakte og å pleie? Som oppsøkende selger i Ahlsell, er du ansvarlig for å opprettholde vår sterke markedsposisjon og sikre sunn vekst i ditt område. Du må med andre ord både kunne ha et jaktinstinkt og samtidig være opptatt av å skape gode og langsiktige relasjoner med kundene. Det vil nok kreve både at du har kompetanse innenfor Divisjon VVS og at du er mer enn passe trivelig. Denne stillingen krever en hel del pågangsmot, evne til å brette opp ermene og takle et nei uten å surmule. Men la oss ikke ta sorgene på forskudd, for som regel går salget som smurt.
Registrert : 20-02-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Seksjonsleiar kirurgisk seksjon - Klinikk somatikk Stord for Helse Fonna HF
Helse Fonna HF
Seksjonsleiar kirurgisk seksjon - Klinikk somatikk Stord Vi søker ein seksjonsleiar som kan vera med å vidareutvikla og forma gode pasientforløp og bygga ein sterk kirugisk seksjon. Seksjonen omfattar kirurgisk sengepost,operasjonsavdeling, kirurgisk poliklinikk/dagbehandling, merkantile tenester og kirurgiske legar. Seksjonsleiar vil ha overordna fag-, resultat- og personalansvar. Vi søker ein leiar som har god evne til å sjå heilskap, gode kommunikasjonsevne og med god erfaring i å bygge gode samarbeidsrelasjonar og team.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Seksjonsleiar Akuttmottak og anestesi seksjon Stord - Klinikk somatikk Stord for Helse Fonna HF
Helse Fonna HF
Seksjonsleiar Akuttmottak og anestesi seksjon Stord - Klinikk somatikk Stord Vi søker ein seksjonsleiar som kan vera med å vidareutvikla og forma gode pasientforløp og bygga ein sterk seksjon. Seksjonen omfattar akuttmottak og anesesieiningar. Vi søker ein leiar som har god evne til å sjå heilskap, gode kommunikasjonsevne og med god erfaring i å bygge gode samarbeidsrelasjonar og team.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Lyst til å arbeide og oppleve vestlandet før jul? for BACKUP HELSEPERSONELL AS
BACKUP HELSEPERSONELL AS
Lyst til å arbeide og oppleve vestlandet før jul? Vi søker flinke og motiverte sykepleiere som kan tenke seg vikariat ved sykehjem på vestlandet. Arbeidsoppgaver Det som følger av sykepleierprofesjonen i det norske helsevesen, herunder primærhelsetjenestenArbeidstid100 prosent turnus i dag og aftenvakter. Oppstart snarest og ut 2018.
Registrert : 19-02-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Head Energy is looking for a Piping Support Engineer for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Head Energy is looking for a Piping Support Engineer Head Energy is glad to offer the following contract position as Piping Engineer Pipe Support Fabr Drawing Job Description: Main area of responsibilities: Design verificationfor for production of Pipe Support fabrication drawings. Design and produce Fabrication Drawings of Pipe Support. Check that Construction Friendly Design is taken care of in the 3D-model, 02-W-EMZ003E. Quality and punctuality of own deliveries based on plans and procedures/routines established in the project.
Registrert : 18-02-2019 Søknadsfrist : 11-03-2019