Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Politioverbetjent spesialist - Fagleiar ID - etterforskning
Vest politidistrikt, Felles eining for utlending og forvaltning, Seksjon for Utlendingskontroll, Etterforskingsavsnittet
Org. nr: - Stillingsident: 4461262306 Presentasjon av stillingen:I Vest politidistrikt, ved Felles eining for utlending og forvaltning, er det ledig ei fast stilling som politioverbetjent SKO 0287 med funksjon som Fagleiar ID - etterforskning ved Seksjon for Utlendingskontroll, Etterforskingsavsnittet. Det må påreknast noko reiseverksemd.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 06-02-2022

Er du på jakt etter langvarig engasjement? Ta kontakt snarest!
Personalhuset, Bergen
Vi søker laboranter til produksjonskjemi-laboratorium Arbeidsoppgaver Laboratoriet utfører rutineanalyser knyttet til oljeproduksjon, utvikling av produksjonskjemikalier og kvalitetskontroll av produkter. Arbeidsoppgavene er f.eks. analyse av ioner, suspendert stoff, måling av fysikalske data, vedlikehold av laboratorium/instrumenter og resultatrapportering. Analysemetoder som benyttes er f.eks. ICP, IC, HPLC, spektrofotometri og FTIR. Ønskede kvalifikasjoner Fagbrev Faglaborant Gode kunnskaper i norsk og engelsk
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Er du vår nye autoriserte regnskapsfører?
Amesto AccountHouse
Hvordan vil din arbeidshverdag være? Din arbeidshverdag vil være variert, full av kommunikasjon med hyggelige kunder, og spennende faglige utfordringer. Du vil få ansvar for å videreutvikle våre gode eksisterende kunder, samtidig som du vil jobbe på nye kunder. Som autorisert regnskapsfører hos oss vil du jobbe både med å kartlegge behovet hos kunden og være ansvarlig for at regnskap og tall er et verktøy i hverdagen deres. Sentrale arbeidsoppgaver vil være generelt regnskapsarbeid, rådgivning, løpende controlling av regnskap, avstemming og rapportering.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Kokk/baker
Intern Sykehus Service, Haraldsplass Diakonale Sykehus
Org. nr: - Stillingsident: 4472659816 Presentasjon av stillingen:Vi ser etter deg som har lyst på nye og spennende arbeidsoppgaver!Ved vårt kjøkken produserer vi mat til pasienter, sykehusets kantine og til interne møter. Sykehuset produserer all mat fra grunnen av, og skal også produsere alle bakervarer fra eget kjøkken.Pasientene våre får daglig mulighet til å velge middag ut i fra en syv-retters meny, slik at de selv kan velge hva de ønsker å spise.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 10-02-2022

Sykepleier vikar i sommer og foreldrepermisjon
Siljuslåtten sykehjem, Haraldsplass Diakonale Stiftelse
Org. nr: - Stillingsident: 4472107371 Presentasjon av stillingen:Vi søker etter sykepleiere/ vernepleiere som kan være sommervikarer på Siljuslåtten sykehjem. Vi har også ledig vikariat for sykepleier i foreldrepermisjonSiljuslåtten sykehjem er et flott sykehjem som ligger i Ytrebygda bydel. Sykehjemmet åpnet i april 2019 og er et langtidssykehjem med 90 plasser.Siljuslåtten sykehjem drives av Haraldsplass Diakonale Stiftelse
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

We are seeking CleanTreat© Vessel Operator
Benchmark Animal Health
Job purpose CleanTreat® is a water purification system designed by Benchmark Animal Health (BAH) for the aquaculture industry. Sea lice are a major issue in the salmon and trout farming industries and are often combatted with the use of medicinal treatments. These treatments commonly take place on board a wellboat, after which the treatment water is released into the sea. CleanTreat® was designed for the purpose of improving the environmental impact of medicines by purifying the treatment water prior to discharge into the sea.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022

Har du lyst til jobbe med cloud arkitektur, planlegging og implementering av løsninger? Bli med i vårt seniorkonsulentteam i Bergen!
Atea AS
I Atea vil du treffe en herlig gjeng med kollegaer, som er noen av Norges fremste innenfor sine fagfelt. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom idrettsinitativ, gamingkvelder, fredagspils, hytteturer og mye mer. Vi har stort fokus på kompetanseutvikling og lover deg utfordringer og et miljø hvor du kan vokse personlig og profesjonelt. Du vil ta del i et sterkt fagmiljø på tvers av lokasjoner og hos våre partnere.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 20-02-2022

Kokk
Ny sjanse, kvalifiseringssenter for innvandrere, Bergen kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4472318389 Presentasjon av stillingen:
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 02-02-2022

Vi søker lærerstudenter!
Personalhuset Bergen
Personalhuset Bergen Personalhuset er et av nordens ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper og inngår i konsernet Otiga Group. Otiga Group består av flere selskaper innen rekruttering, bemanning, omstilling og konsulenttjenester. Personalhuset har 15 kontorer i Norge med stor geografisk spredning, hvor over 100 ansatte hver dag jobber for å inspirere, utfordre og ikke minst bry seg om våre kunder og medarbeidere. Vår visjon er å utfordre det etablerte. Sammen med våre kunder skal vi møte morgendagens behov gjennom fokus på teknologi og utvikling av mennesker.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 04-03-2022

Industrilakkerer, sveiser og platearbeider
Sense Personell Bergen
Er du platearbeider, sveiser eller industrilakkerer har vi gode jobbmuligheter for deg. Vår kunde har økende oppdragsmengde og har behov for personell til deres produksjon. Vår kunde er lokalisert ca. 30 minutter fra Bergen.
Registrert : 21-01-2022 Søknadsfrist : 03-03-2022