Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Div.ledige stillingar på Rostadheimen bofellesskap
Rostadheimen bofellesskap
Arbeidsgiver Rostadheimen Bofellesskap Stillingstittel Miljøterapeut, fortrinnsvis vernepleie, helsefagarbeidere, miljøarbeidere Frist 17.04.23 Ansettelsesform Fast, vikariat, sommervikarar Rostadheimen Bofellesskap er ei privat verksemd som tilbyr heildøgns omsorgstenester til menneske med utviklingshemming.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

McDonalds Åsane storsenter søker Heltidsansatt
McDonald’s Norge
Å jobbe i McDonald’s gir deg egenskaper du vil sette pris på livet ut. Vil du lære deg å mestre hektiske arbeidsdager, få nye venner og ha en variert jobb? Da bør du søke hos oss. Det kan virke hektisk å jobbe her. Sånn kan det også føles i begynnelsen, men du skal være trygg på at vi gir deg god opplæring med grundig oppfølging slik at du mestrer dine arbeidsoppgaver. Hos oss lærer du viktige egenskaper for å lykkes, egenskaper du vil sette pris på senere i livet. Det er ikke uten grunn at de fleste arbeidsgivere synes det er positivt med jobberfaring fra McDonald’s på CV-en.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 17-04-2023

National Project Logistics Manager
Kuehne + Nagel
National Project Logistics Manager The purpose of this role is to lead a profitable business by driving business development and ensuring high levels of operational excellence, productivity and customer satisfaction. If you are an individual who is passionate about the above requirements and Project Logistics, we encourage you to apply for this exciting opportunity. YOUR ROLE
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Vikariat CRM/CX ansvarlig for BT og lokalaviser
Schibsted
Vil du ha ansvar for å øke den opplevde verdien av å være abonnent på Bergens Tidende? Motiveres du av å jobbe med produkter som betyr noe i hverdagen til folk og som alle på Vestlandet har en mening om? Vi søker deg som kan skape begeistring, engasjement og resultater for BT og lokalaviser.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-03-2023

Vi søker etter fiskebiolog/ferskvannsøkolog
Rådgivende Biologer
Rådgivende Biologer AS er et konsulentfirma med 40 ansatte innen ulike faggrupper, og vi ønsker å styrke faggruppen FISK.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023

Obs Bygg søker sesongarbeidere til våre byggevarebutikker:-)
Coop Hordaland SA
Obs Bygg på Kokstad, Åsane, Sartor, Midtun og Lagunen går inn i en travel sesong på avdelinger som kasse, maling, hagemøbler og trelast. I den forbindelse søker vi etter sesongarbeidere på både heltid og deltid. Oppstart vil være april/mai 2023, med varighet til august/september avhengig av sesong og avdeling.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Tavlemontør søkes
ComPower AS
Vi leverer, installerer og servicerer UPS-er og navigasjonshjelpemidler globalt. Vi søker tavlemontør/elektriker til 100% fast stilling i våre lokaler i Bergen. Arbeidet går hovedsakelig ut på sammenstilling av UPS-er og systemer. Man må kunne arbeide både selvstendig og i team. Det kan også være aktuelt med servicearbeid onshore og offshore. Kvalifikasjoner: Tavlemontør, elektromontør gr L, evt. annen elektrofagarbeider Strukturert og effektiv Kan arbeide selvstendig, men også inneha gode samarbeidsevner
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Medarbeider til vår Operations avdeling, med stor interesse for bank, teknologi og finansielle instrumenter
Sparebanken Vest
Sparebanken Vest søker nå etter en Operational Officer til vår Operations avdeling. Det viktigste karrierevalget du tar, er laget du velger å spille for. Lagfølelsen påvirker hvordan vi har det, lagfølelsen er selve fundamentet for trivsel, mestringsfølelse og personlig utvikling. Vårt lag er i ferd med å bygge en bank som Vestlandet ville vært litt fattigere uten. Vårt mål er å bygge Norges Beste Sparebank og vi vil ha deg med på laget!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Assisterende Butikksjef JYSK Åsane
JYSK AS
Beskrivelse av bedriften JYSK er en internasjonal møbelbutikkjede med skandinaviske røtter som gjør det enkelt å møblere alle rom i ethvert hjem og hage. Med mer enn 3000 butikker og nettbutikker i 48 land har JYSK alltid et godt tilbud og kompetent service i nærheten, uansett hvordan kundene ønsker å handle. Gründer Lars Larsen åpnet sin første butikk i Danmark i 1979. I dag sysselsetter JYSK mer enn 30 000 kolleger.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Skeivt Kristent Nettverk søker generalsekretær
Skeivt Kristent Nettverk
Vi søker deg som er positiv, proaktiv og ser løsninger der andre ser problemer Stillingen som generalsekretær er en nyopprettet, spennende og utfordrende stilling, som vil rapportere til Skeivt Kristent Nettverks sentralstyre. Generalsekretæren vil få lederansvar for to ansatte. Du vil ha overordnet ansvar for å drifte og utvikle SKNs nasjonale virksomhet, og ha et overordnet ansvar for intern og ekstern kommunikasjon. Du må kunne stå inne for SKNs formål. Vi ønsker at du skal:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023