Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Elektromontør for BKK ENOTEK AS
BKK ENOTEK AS
Elektromontør ArbeidsoppgaverVåre nye montører skal bidra til sikker og effektiv bygging, vakt og beredskap av samfunnskritisk infrastruktur som fiber, strøm og lys.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Lærerstillinger - Søråshøgda skole for Bergen kommune
Bergen kommune
Lærerstillinger - Søråshøgda skole Søråshøgda skole har ledig 2 faste stillinger i 100 % og 2-3 vikariat i 100 % stilling for skoleåret 2019-2020. Vi søker etter dyktige, engasjerte og utviklingsorienterte lærere med god kompetanse innen klasseledelse. Søråshøgda skole er den største barneskolen i Bergen kommune, med ca 650 elever. Skolen har fleksible læringsarealer i to ulike bygg. 72 ansatte bidrar til et inkluderende og positivt arbeidsmiljø. Skolen har stort fokus på elevenes læring, med særlig vekt på lesing og skriving.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Energimontør for BKK ENOTEK AS
BKK ENOTEK AS
Energimontør ArbeidsoppgaverVåre nye montører skal bidra til sikker og effektiv bygging, vakt og beredskap av samfunnskritisk infrastruktur som fiber, strøm og lys.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Pedagogisk Konsulent Årstad Brannstasjon Barnehage. - Bergen kommune for Bergen kommune
Bergen kommune
Pedagogisk Konsulent Årstad Brannstasjon Barnehage. - Bergen kommune Årstad Brannstasjon Barnehage er en kommunal barnehage beliggende like ved Haukeland sykehus og Brann Stadion. Vi er en base barnehage med 3 baser og 5 grupper innenfor de 3 basene. Høsten 2019 skal vi omorganisere driften i forhold til antall grupper. I barnehagen er det 124 barn og 35 ansatte. Hos oss møter du en flott gjeng med barn og voksne som har det kjekt sammen både inne og ute. Vår profil er kropp, bevegelse, mat og helse og vi er mye ute. Vi har byens beste utelekeplass og mange gode tilbud i vårt nærmiljø.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 30-03-2019

Erfaren a la carte servitør for Bryggestuen-Bryggeloftet AS
Bryggestuen-Bryggeloftet AS
Erfaren a la carte servitør Vi søker servitører som har solid A la carte erfaring. Våre servitører er blide, serviceinnstilt og setter pris på høyt arbeidstempo på travle dager . De er kunnskapsrike og nysgjerrige. De er fleksible og pliktoppfyllende -- og gjør alt for at gjestene våre en god og personlig opplevelse hos oss. Vi er en gjeng som sier JA og yter det lille ekstra for våre gjester. Høres dette ut som du vil være en del av? Vi er stolte av arbeidsplassen vår og vi ønsker flere gode ambassadører for arbeidsplassen vår. Gode språkkunnskaper er en fordel.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Scop vakt/ Assistent - Hjarteavdelinga, MIO for Helse Bergen
Helse Bergen
Scop vakt/ Assistent - Hjarteavdelinga, MIO Hjarteavdelinga ved Haukeland universitetssjukehus er ei spesialavdeling der all utgreiing og behandling av hjartesjukdomar er samla. Hjarteavdelinga driv med høg spesialisert utgreiing og behandling innan følgjande område; ikkje-invasiv diagnostikk og behandling, thorax-kirurgi, intensiv og overvaking, pacing, tachyarytmi, preventiv kardiologi og kongenitt kardiologi. Utviklinga innan behandlingsmetodar er framtredande og forskingsaktiviteten er høg.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Spennende mulighet for nyutdannet eller junior for Human-Etisk Forbund
Human-Etisk Forbund
Spennende mulighet for nyutdannet eller junior Odin Systemer er en teknologibedrift som leder digitaliseringen av den norske frisør- og velværebransjen. Våre produkter og tjenester markedsføres gjennom merkevaren Fixit. Vi lager smarte digitale løsninger som sørger for at salonger, produktleverandører og forbrukere finner hverandre og skaper god business. I våre lokaler på Nordnes i Bergen er vi 40 entusiaster som jobber i et ungt og innovativt miljø for å lage fantastiske løsninger for en spennende bransje Fixit ser hele tiden nye muligheter og har mange planer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

100 % fast stilling for helsefagarbeider - Bemanningstjenester for Bergen kommune
Bergen kommune
100 % fast stilling for helsefagarbeider - Bemanningstjenester Bergen kommune ønsker at heltid og faste stillinger skal være normen. Nå trenger vi flere og spesielt deg som ønsker å jobbe i Bergen kommunes sykehjem. Helsefagarbeiderne som ansettes i denne avdelingen vil få fast 100 % stilling i Bergen kommune sin interne bemanningsenhet. Vi søker fleksible medarbeidere som blir motivert av muligheten til å jobbe ved flere ulike sykehjem.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Selger - deltid for GULDBRANDSØY JONAS VAVIK
GULDBRANDSØY JONAS VAVIK
Selger - deltid Vi søker deg som ønsker å være en del av Norges beste salgsteam. Drives du av personlig suksess? Vil du ha muligheten til å styre din egen lønn? Trives du å jobbe i samarbeid med andre? Liker du å utfordre deg selv? Da er dette jobben for deg! Vårt nye salgsteam vil jobbe på dagtid (08-15). Dere vil veiledes av vår erfarne teamleder, han vil hjelpe dere med opplæring og alt siden. Stillingen går i hovedsak ut på å være bedriftens stemme i bedriftsmarkedet. Vi er ute etter å gjøre den digitale hverdagen for bedrifter i landet enda enklere og mer effektiv.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

MURERE for NORDVEST BEMANNING AS
NORDVEST BEMANNING AS
MURERE Vi søker nå etter murere for flere av våre gode kunder. Arbeidsoppgaver Du vil få ansvar for det meste innen murerfaget. Bla muring og rehabilitering av fasader. Se annonsePAM Stillingsnummer: 1209-2019-03-443 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019