Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Head of Customer Relations for ledende og hardtsatsende techselskap. for
Head of Customer Relations for ledende og hardtsatsende techselskap. Så langt i 2019 ligger Simp I rute med dobling av omsetning fra 2018. Gode resultater, kombinert med nytt styre og en rekke nye ansatte gjør at selskapet nå entrer nye land som Tyskland, Frankrike, Danmark og Portugal.I forbindelse med denne veksten er det et behov for å styrke teamet ytterligere.Hva leter vi etter: For SIMP søker vi nå en Head of Customer relations, som skal hjelpe våre kunder å få mest mulig verdi ut av sitt samarbeid med SIMP.Vi ser etter en initiativrik og drivende person for denne rollen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? for Manpower AS
Manpower AS
Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? For kunde søker vi etter medarbeider til 1.linje IT-support/ helpdesk for sluttbruke, som besvarer og løser henvendelser på telefon Arbeidsoppgaver Besvare heldpdesksaker innen brukeradministrasjon og yte en høy grad av løsningsservice ved første henvendelseRegistrere, kategorisere, videresende sakerFølge opp saker internt og eksterntFeilsøking og problemløsning på print, klient, Windoms plattform, O365Hjelpe på mobile plattformerGenerell brukersøtte på konsernets interne IT-systemerKvalifikasjoner Må ha relevant erfaring innen IKT fag
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Passion for people and sales? for IF SKADEFORSIKRING
IF SKADEFORSIKRING
Passion for people and sales? Business area Commercial within If is becoming radically more digital, with an ambition to help customers feel safe through efficient and easy-to-use digital services, by insuring what is valuable to them, and to be there if the unexpected happens. We service around 350.000 customers in the Nordic countries, from small one-person companies to larger corporations. We have two direct sales channels, Remote Sales and Face to face, with a joint responsibility to get lots of new customers.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Rubens Skattkammer søker superselger - Ekstrahjelp for Rubens Varme Gleder
Rubens Varme Gleder
Rubens Skattkammer søker superselger - Ekstrahjelp Lyst til å jobbe i Bergens morsomste lekebutikk? Vi søker nå en ekstrahjelp som har mulighet for å jobbe både DAGTID OG KVELDSTID. Ønskede kvalifikasjoner: Interesse for retail og butikkdrift med kasserfaring Mulighet for å jobbe både dagtid og kveldstid Serviceminded og opptatt av salg og service Ryddig og ansvarsbevisst Kreativ & sans for humor Takler ekstreme stressperioder med glans Fleksibel med hensyn til arbeidstider Jobber bra i team, men også alene Snakker norsk/skandinavisk flytende OVER 18 ÅR Føler du at dette er deg?
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

KIWI Nøstet søker etter butikkmedarbeider deltid 60 - 80 % dag, kveld og helg for NG KIWI VEST AS
NG KIWI VEST AS
KIWI Nøstet søker etter butikkmedarbeider deltid 60 - 80 % dag, kveld og helg Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du klar til å bli vår nye prosjektleder? for MESTA AS
MESTA AS
Er du klar til å bli vår nye prosjektleder? Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektronisk installasjon langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen på vegnettet. Mesta Elektro omsetter årlig for ca. 480 mill. NOK og har 160 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Produksjonsleder (Skipsteknisk) for LOGENT AS
LOGENT AS
Produksjonsleder (Skipsteknisk) PRODUKSJONSLEDERFor velrenommert industribedrift søker vi etter en erfaren Produksjonsleder med skipsteknisk bakgrunn VI TILBYRFast ansettelse hos en vekstbedrift med svært gode fremtidsutsikter Gode lønnsbetingelser og konkurransedyktige vilkår Muligheter for faglig og personlig utvikling i en industri gruppering med ett sterkt navn i bransjen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

SALGSSJEF SØKES I OSLO OG BERGEN for BEMANNINGSXPERTEN SØR AS
BEMANNINGSXPERTEN SØR AS
SALGSSJEF SØKES I OSLO OG BERGEN Bemanningsxperten SørBemanningsxperten AS er et selskap innen rekruttering og bemanning med hovedkontor i Kristiansand og kontorer i Bergen og Stavanger (åpner sommeren 2019). Selskapet bygges på lokal kunnskap, lokalt nettverk, lokale investorer og ikke minst knytter vi til oss de beste rådgiverne i bransjen. Selskapet tilbyr bemanning innen de fleste fagområder som økonomi, regnskap, kontor/adm, ledelse, produksjon/lager/logistikk og salg/marked. Våre kunder er både store og små bedrifter og organisasjoner.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Head Energy søker etter Instrument/Automasjon Ingeniør for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Head Energy søker etter Instrument/Automasjon Ingeniør Vi søker en Instrument/Automasjon Ingeniør til oppdrag i Bergen Arbeidsbeskrivelse: Leveranser innen disiplinen i tilbud, studier og gjennomføringsprosjekter. Bidra i estimering og planlegging av arbeidsomfang innen disiplinen. Utarbeide forslag til designunderlag og tekniske løsninger for SAS og feltinstrumentering. Utarbeide og levere teknisk underlag ihht. kundekrav og spesifikasjoner og oppdatere kundedatabaser med metadata. Jobbsette og utarbeide arbeidsunderlag for installasjon.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du på jakt etter nye utfordringer? for BEMANNINGSBYRAAET.NO TELEMARK AS
BEMANNINGSBYRAAET.NO TELEMARK AS
Er du på jakt etter nye utfordringer? På grunn av økende oppdragsmengde hos våre kunder, søker vi etter ingeniører. Har du ingeniørbakgrunn eller lengre relevant erfaring med fagbrev innen elektro/automasjon så er du velkommen til å søke!
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019