Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Head of Customer Relations for ledende og hardtsatsende techselskap. for
Head of Customer Relations for ledende og hardtsatsende techselskap. Så langt i 2019 ligger Simp I rute med dobling av omsetning fra 2018. Gode resultater, kombinert med nytt styre og en rekke nye ansatte gjør at selskapet nå entrer nye land som Tyskland, Frankrike, Danmark og Portugal.I forbindelse med denne veksten er det et behov for å styrke teamet ytterligere.Hva leter vi etter: For SIMP søker vi nå en Head of Customer relations, som skal hjelpe våre kunder å få mest mulig verdi ut av sitt samarbeid med SIMP.Vi ser etter en initiativrik og drivende person for denne rollen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 26-09-2019

Vernepleiar for Samnanger kommune
Samnanger kommune
Vernepleiar Org. nr: - Stillingsident: 4114390730 Presentasjon av stillingen: Fast 60% stilling som vernepleiar ledig. Stillinga er pt ved Skottabakken bufellesskap sentralt i Samanger, 40 min kjøring frå Bergen sentrum. Turnusarbeid med kvar 6. helg pga langvakter. Beboerne vil flytte i nytt bufelleskap i løpet av våren 2020. Arbeidsoppgåver Pleie og miljøterapi.Primærkontaktansvar.Utarbeiding av prosedyrer.Medansvarleg for dokumentasjon og medikamenthandtering.Ansvar for å gje hjelp ut i frå brukaren sitt vedtak og til avtalt kvalitet.Ansvar for gjennomføring av tiltak jf. HOL.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? for Manpower AS
Manpower AS
Har du allsidighet og en helhetsforståelse av IT-miljøer ? For kunde søker vi etter medarbeider til 1.linje IT-support/ helpdesk for sluttbruke, som besvarer og løser henvendelser på telefon Arbeidsoppgaver Besvare heldpdesksaker innen brukeradministrasjon og yte en høy grad av løsningsservice ved første henvendelseRegistrere, kategorisere, videresende sakerFølge opp saker internt og eksterntFeilsøking og problemløsning på print, klient, Windoms plattform, O365Hjelpe på mobile plattformerGenerell brukersøtte på konsernets interne IT-systemerKvalifikasjoner Må ha relevant erfaring innen IKT fag
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Passion for people and sales? for IF SKADEFORSIKRING
IF SKADEFORSIKRING
Passion for people and sales? Business area Commercial within If is becoming radically more digital, with an ambition to help customers feel safe through efficient and easy-to-use digital services, by insuring what is valuable to them, and to be there if the unexpected happens. We service around 350.000 customers in the Nordic countries, from small one-person companies to larger corporations. We have two direct sales channels, Remote Sales and Face to face, with a joint responsibility to get lots of new customers.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

INDUSTRIMEKANIKERE for OSTER PUKK OG SAND AS
OSTER PUKK OG SAND AS
INDUSTRIMEKANIKERE I forbindelse med at vi planlegger å øke produksjonen ved Oster Pukk & Sand AS, søker vi INDUSTRIMEKANIKERE. ++Arbeidsoppgaver:++ Du vil foreta reparasjoner og utbedringer på anlegget, og samtidig sørge for at anlegget fungerer godt med tanke på driftssikkerhet. I tillegg vil du delta i videre om- og utbygging av anlegget. Du vil rapportere til Vedlikeholdsleder. ++Kompetanse:++ Som Industrimekaniker har du fagbrev og gjerne inngående kjennskap til pukkverksbransjen. Du har erfaring fra andre pukkverk, eller relevant erfaring fra entreprenør eller mekanisk industri.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Fast stilling på dagsenter for eldre for SAMNANGER KOMMUNE FYSIOTERAPITENEST
SAMNANGER KOMMUNE FYSIOTERAPITENEST
Fast stilling på dagsenter for eldre Org. nr: - Stillingsident: 4116796667 Presentasjon av stillingen: Dagsenteret er på storståva på Samnangerheimen. Dagsenteret er ope 3 dager i veka. Denne stillinga inneber arbeid to dager i veka. Arbeidsoppgåver Målretta miljøarbeidHente heimebuande, og kjøre dei heim att når dagsenteret sluttOrganisere måltiderPraktiske gjøremål i dagsenter og andre delegerte oppgaver fra lederBidra til at pasientar opplever ein høg grad av livskvalitetKvalifikasjonar Helse/Sosilafaglig utdanning.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Rubens Skattkammer søker superselger - Ekstrahjelp for Rubens Varme Gleder
Rubens Varme Gleder
Rubens Skattkammer søker superselger - Ekstrahjelp Lyst til å jobbe i Bergens morsomste lekebutikk? Vi søker nå en ekstrahjelp som har mulighet for å jobbe både DAGTID OG KVELDSTID. Ønskede kvalifikasjoner: Interesse for retail og butikkdrift med kasserfaring Mulighet for å jobbe både dagtid og kveldstid Serviceminded og opptatt av salg og service Ryddig og ansvarsbevisst Kreativ & sans for humor Takler ekstreme stressperioder med glans Fleksibel med hensyn til arbeidstider Jobber bra i team, men også alene Snakker norsk/skandinavisk flytende OVER 18 ÅR Føler du at dette er deg?
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

KIWI Nøstet søker etter butikkmedarbeider deltid 60 - 80 % dag, kveld og helg for NG KIWI VEST AS
NG KIWI VEST AS
KIWI Nøstet søker etter butikkmedarbeider deltid 60 - 80 % dag, kveld og helg Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Er du klar til å bli vår nye prosjektleder? for MESTA AS
MESTA AS
Er du klar til å bli vår nye prosjektleder? Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektronisk installasjon langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen på vegnettet. Mesta Elektro omsetter årlig for ca. 480 mill. NOK og har 160 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Produksjonsleder (Skipsteknisk) for LOGENT AS
LOGENT AS
Produksjonsleder (Skipsteknisk) PRODUKSJONSLEDERFor velrenommert industribedrift søker vi etter en erfaren Produksjonsleder med skipsteknisk bakgrunn VI TILBYRFast ansettelse hos en vekstbedrift med svært gode fremtidsutsikter Gode lønnsbetingelser og konkurransedyktige vilkår Muligheter for faglig og personlig utvikling i en industri gruppering med ett sterkt navn i bransjen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019