Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Butikkleder vikar, til Aseco Gull & Sølv, Sartor Storsenter.
Aseco Gull & Sølv Sartor Storsenter
Vi søker vikarierende butikkleder til vår avdeling på Sartor Storsenter. Stillingsprosent 80-100 %. Brenner du for smykker og mote? Er du positiv, engasjert og genuint opptatt av dine ansatte, god kundeservice og en supergod selger? Da er du den rette til å søke på stillingen som vikarierende BUTIKKLEDER hos oss. Vi søker en butikkleder, som har ansvar for:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Butikkselger ekstrahjelp, til Aseco Gull & Sølv, Sartor Storsenter.
Aseco Gull & Sølv Sartor Storsenter
Butikkselger ekstrahjelp, til Aseco Gull & Sølv, Sartor Storsenter. Du må være utadvendt og glad i å selge, lett å samarbeide med, fleksibel, stabil, ansvarsbevisst og en dyktig selger med erfaring innen butikksalg. Du må vite hva det vil si å yte god service, ha godt humør og en positiv innstilling til arbeidet. Erfaring fra gullsmedbutikk er en fordel, men ingen betingelse. Du må kunne arbeide både dag, kveld og helg. Stillingen kan bli inntil 100 % i perioder.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Nestleder - Leos Lekeland
Leos Lekeland
Leos Lekeland er Nordens største og mest besøkte lekelandkjede. Selskapet er inne i en ekspansiv fase, og regner med å etablere 6-8 lekeland årlig. Målet er 50 lekeland innen utgangen av 2019. Når selskapet ble grunnlagt i 2006, ville grunnleggerne lage en møteplass for hele familien med fokus på lek og aktivitet. Dette er mer aktuelt enn noensinne nå som rapporter fra WHO sier at barn beveger seg for lite i dag. Selskapets fremgang bygger på et solid konsept med lek, moro og aktivitet for hele familien. Sikkerhet, service og renhold er øverste prioritet.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 11-03-2020

Motorinteressert og skal søke læreplass til høsten?
Bergen Engines AS
Læreplass hos Bergen Engines - Rolls-Royce Power Systems Som en del av vår rekrutteringsstrategi tar vi hver høst inn lærlinger som er relevant for bedriftens virksomhet. Vi kan tilby et spennende og ungt læringsmiljø, med 20-30 aktive lærlinger til enhver tid.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 05-03-2020

Senior Prosessingeniør
Gasnor AS
Gasnor drift og produksjon søker en erfaren prosess sivilingeniør/ingeniør med erfaring fra olje- og gassbransjen. Hovedansvar: Bidra til sikker drift og kontinuerlig optimalisering av LNG fabrikker og terminalerSikre at det gjennomføres rutinemessig kontroll av anleggeneAnsvarlig for å kvalitetssikre prosjekter, modifikasjoner og vedlikeholdsprogramSørge for teknisk integritet på Gasnors anlegg og sikre at alle systemer er i myndighetspåkrevd tilstand Arbeidsoppgaver:
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020

Koordinator Borettslag
Bemanningsbyraaet Bergen
Koordinator jobber tett med både selgere, utbygging og leveranseavdelingen i NextGenTel for å sikre gode rutiner når vi skal levere til nye borettslag. Koordinatoren er bindeleddet mellom de ulike avdelingene og har i tillegg hovedkontakt på overordnet nivå med montørselskapet. Koordinatoren har også ansvar for rutiner når det gjelder forvaltning av eksisterende borettslag og sørger for god leveranse ved resignering av avtaler. Man er i tett dialog med KAM og styret i borettslaget.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

Maskinførere med kompetansebevis M2 Oppstart 15.06.2020 eller 22.06.2020
Send Bemanning AS
Send Bemanning AS Send bemanning har som visjon å tilby bedrifter ulike bemanningsløsninger ut fra hvilke behov de har. Det er åpnet opp for at våre kunder selv kan søke etter kandidater i vår cv base. På denne måten kan de slippe fordyrende mellomledd, noe som igjen gjør at vi kan tilby markedets billigste priser på leie av personell for korte eller lengre perioder. Vi tilbyr også tradisjonelle bemanningsløsninger og har mange års erfaring med å bemanne opp Bergen og omegn innen bransjene Horeca, transport, bygg og anlegg og renhold.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 02-04-2020

For stort operatørselskap ser vi etter deg som vil jobbe med spennende prosjekter med lang varighet
Dfind AS
For stort operatørselskap innen olje/gass ser vi etter deg som har en god del års erfaring innen den mekaniske disiplinen. Dette er et langvarig prosjekt på minimum 1 år med opsjon på 1 ekstra år. Det er en fordel om du kan starte i stillingen asap. Ta kontakt om du har spørsmål.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 01-03-2020

Service Koordinator
Wärtsilä Norway AS
Wärtsilä opererer i 80 land verden over og har ansatte med forskjellige ferdigheter, bakgrunn og ambisjoner. Vi tror på like muligheter og personlig utvikling og ønsker å støtte våre ansatte til å finne sin egen karriereutvikling i Wärtsilä. Til vår feltserviceorganisasjon på Rubbestadneset søker Wärtsilä Norway AS etter en positiv Service Koordinator med stå-på vilje. Stillingen som Service Koordinator innebærer ansvar for gjennomføring av servicejobber som foregår ombord på kundenes installasjon i inn- og utland.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 08-03-2020

Selger med erfaring fra digitaliserte nettportaler og bruk av SoMe.
https://www.aquacare.no
Våre nye selger skal markedsføre og selge våre produkter (https://www.aquacare.no/) til nye og eksisterende kunder. Ditt hovedfokus vil være: 1. Selge inn digital nettportal til eksisterende kunder 2. Ansvarlig for Aqua & Care sin satsing på sosiale medier (SoMe) 3. Nysalg opp mot primært havbruksnæringen.
Registrert : 21-02-2020 Søknadsfrist : 15-03-2020