Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Bergersen Flis Bergen søker proffselger for BERGERSEN FLIS AS
BERGERSEN FLIS AS
Bergersen Flis Bergen søker proffselger Bergersen Flis Bergen flyttet inn i byens fineste lokaler i 2018, og har svært positiv utvikling og omsetningsøkning. For å opprettholde kvalitet mot eksisterende kunder, og for å fortsette veksten med nye kunder, søker vi nå etter en dedikert, engasjert og flink proffselger. Stillingen inngår i vårt salgsteam på proffsenteret, og jobber tett opp mot prosjektavdelingen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Kundeveileder Mongstad for TESS VEST AS
TESS VEST AS
Kundeveileder Mongstad Arbeidsoppgaver: God service og kundeveiledning på servicesenteretSalg, lagring, montering og ekspedering av alle produkterAnsvar for produktgrupperSørge for god ordreoppfølgingØnskede kvalifikasjoner: Videregående skole, gjerne yrkesfagRelevant erfaring med salg fra liknende rolle er en fordelTeknisk innsikt og interesseØnske om å jobbe med og utvikle deg innen salgErfaring med enten slanger, sveis, verktøy eller vern er en fordelGod muntlig og skriftlig kommunikasjonsevner på norsk og engelskPersonlige egenskaper: Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og selvstendigLøsning
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

TESS på Kokstad søker Slangemontør for TESS VEST AS
TESS VEST AS
TESS på Kokstad søker Slangemontør Arbeidsoppgaver: Produksjon av hele slangesortimentet etter arbeidsbeskrivelse og/eller produksjons tegningerFlushing og trykktesting av slangerMerking, emballering og sluttkontrollØnskede kvalifikasjoner: Minimum 3-årig videregående skole, gjerne yrkesfagErfaring med å jobbe etter arbeidsbeskrivelser, prosedyrer og tegningerGod mekanisk forståelse som relaterer seg til slangefaget, herunder kjennskap til gjenger, flenser og tilslutningerPersonlige egenskaper: Serviceinnstilt og løsningsorientertLiker å jobbe i team og samarbeider godt med kollegaer i et hekt
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Fasademontør/Facade fitter for On Off Bemanning AS
On Off Bemanning AS
Fasademontør/Facade fitter Vi søker fortløpende etter dyktige fasademontører bosatt i Bergen og omegn til langvarig oppdrag for vår kunde. Fordelaktig om kandidatene har faglig utdanning og erfaring med fasademontering. We are continuously looking for skilled facade fitters living in and around Bergen for a long lasting project. Advantageous if the candidates have professional education and experience with facade fitting. ArbeidsoppgaverFasademontering Facade fitting Ønskede kvalifikasjonerDet er krav til fallsikringskurs og anhukerkurs. Kjennskap til Unitale system vil være en fordel.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 26-11-2019

Molekylærbiolog for HELSE BERGEN HF
HELSE BERGEN HF
Molekylærbiolog Org. nr: 983974724 Stillingsident: 4143589720 Presentasjon av stillingen: Ved Avdeling for patologi, Laboratorieklinikken er det ledig eit engasjement som molekylærbiolog i 100% stilling for ein periode for minimum to år. Stillinga er ledig frå 1. januar 2020 eller etter nærare avtale. Molekylærbiologen skal arbeide på det Helse Vest-støtta forskingsprosjektet .
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 07-11-2019

Project Engineer - Tubular Running Services for WEATHERFORD NORGE AS
WEATHERFORD NORGE AS
Project Engineer - Tubular Running Services Org.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 08-11-2019

Portør - Vikariat, helgestilling for Helse Fonna, Stord
Helse Fonna, Stord
Portør - Vikariat, helgestilling Org. nr: - Stillingsident: 4144598273 Presentasjon av stillingen: For snarleg tiltreding søkjer vi helgeportør til lager/transport ved Stord sjukehus. 1. års vikariat, med arbeid annakvar helg.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-12-2019

Medarbeider for skiutleie, skishop og skitrekk/stolheis for RØLDAL SKISENTER AS
RØLDAL SKISENTER AS
Medarbeider for skiutleie, skishop og skitrekk/stolheis Røldal Skisenter holder til på Vestlandet og er nordens mest snøsikre skisenter. Vi har ca. 70.000 besøkendegjester hver vinter. Her finnes 5 skitrekk, 1 stolheis, skiutleie med skishop og 2 varmestuer/kafeer. For mer info om anlegget se www.roldal.comStillingsbeskrivelse: Vi søker etter 2 eller 3 venner som kan bo og jobbe sammen eller enkeltpersoner som kan bo sammen med andre.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Assistent og Ringevikar for LÆRINGSVERKSTEDET BARNEHAGE
LÆRINGSVERKSTEDET BARNEHAGE
Assistent og Ringevikar Org. nr: - Stillingsident: 4144519341 Presentasjon av stillingen: Er du glad i å leke? Har du hjerte for barn? Trives du i en hektisk hverdag der du kan få lære og utvikle deg? Barnehagen vår i Sædalen er et godt sted å være. Her går det 119 verdifulle barn. Vi har fokus på friluftsliv og gårdsdrift. På gården finner du sauer, høner, kaniner, ender og marsvin. Du trenger ikke mye kunnskap om dyr og gård, men du må være villig til å lære og interessert i barn, dyr og friluft. Inne har vi et kreativt lekemiljø der barna får utfolde seg.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Rådgiver ¿ naturmangfold for MILJØFAGLIG UTREDNING AS
MILJØFAGLIG UTREDNING AS
Rådgiver ¿ naturmangfold For å øke kapasiteten og styrke fagmiljøet, søker vi etter en eller to rådgivere til vårt kontor i Bergen. Vi ønsker i utgangspunktet heltidsansatte, men stillingsstørrelse kan diskuteres. Stillingen innebærer mye reisevirksomhet i forbindelse med feltarbeid i sommerhalvåret. Utenom feltsesongen er rapportskriving en sentral arbeidsoppgave. Kontorsted er i trivelige lokaler på Bryggen i Bergen, der vi fra før har to ansatte.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 13-12-2019