Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Beerenberg søker en fagansvarlig for elektro og habitat! Er du analytisk, resultatorientert og opptatt av utvikling?
Beerenberg Services AS
Vil du være med å utvikle elektro- og habitattjenester i Beerenberg? Beerenberg er et anerkjent selskap innen vår bransje. Det er spennende tider hvor utvikling, bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i hverdagen vår. Vi har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. I forbindelse med økt aktivitet og vår satsning innen elektro- og habitattjenester søker vi nå en Teknisk fagansvarlig elektro og habitat!
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Er du vår nye Elektroinstallatør?
WEST GRUPPEN AS
Vi søker Faglig leder, elektroinstallatør som vil være med å ta selskapet opp på neste nivå. Elektroinstallatør har en viktig funksjon i ledergruppen og rapporterer direkte til Daglig leder. Er du vår neste leder? Arbeidsoppgaver
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Vil du lede våre formenn innenfor overflatefaget?
Beerenberg Services AS
Bransjen er i utvikling, hvor bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i vår hverdag. Vi er et anerkjent selskap innen vår bransje og har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. Vi søker nå etter en erfaren supervisor / disiplinleder innen overflate som ønsker å ta del i denne utviklingen. Vår Supervisor innen overflate vil få ansvar for faglig gjennomføring og at arbeidsutførelse er i henhold til plan og kvalitet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vi søker etter helsefagarbeidere
Sense Personell Bergen
Vi søker for tiden etter helsefagarbeidere for eldreomsorgen for kortere og lengre oppdrag. Fast arbeidssted.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Vil du lede Beerenberg sin produksjon på Mongstad?
Beerenberg Services AS
Nå har du muligheten til å bli vår nye produksjonsleder på Mongstad! Har du erfaring og interesse av ISO produksjon innen overflatefaget er dette din mulighet. Vi søker deg som motiveres av å lede produksjon i en hektisk arbeidshverdag. Du må gjennom planlegging og gjennomføring, sikre ISO leveranser med rett kvalitet. For å lykkes er det viktig å utvikle og ivareta et forsvarlig arbeidsmiljø slik at alle har en trygg arbeidshverdag.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Har du erfaring fra ISO og vil jobbe som ingeniør?
Beerenberg Services AS
Bransjen er i utvikling, hvor bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i vår hverdag. Vi er et anerkjent selskap innen vår bransje og har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. Vi søker nå etter en ingeniør som ønsker å ta del i denne utviklingen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 18-12-2022

Vi søker mekaniker med kompetanse innen trykktesting og boltetrekk
Beerenberg Services AS
I forbindelse med økt aktivitet i Beerenberg og nye markeder søker vi etter medarbeidere som ønsker å bistå med mekanisk arbeid i våre prosjekter. Vi søker deg som har kompetanse innen trykktesting og boltetrekk. Factory Acceptance Test (FAT) er en test av undervannsutstyr før installasjon, som alltid utføres på nyprodusert utstyr, for å sjekke om utstyret tilfredsstiller ytelses- og funksjonskravene eller ikke. Dette et viktig satsningsområde i Beerenberg og vi søker dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til dette arbeidet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Aberia Omsorg Vest søker vernepleier/sykepleier/miljøterapeut
Aberia Omsorg AS
Aberia Omsorg søker sykepleier/vernepleier/miljøterapeut til en av våre omsorgsboliger i Olsvik. Aberia er i stadig vekst og søker etter en engasjert, dyktig sykepleier/vernepleier/miljøteraeput til en av våre boliger i Olsvik. Vi søker etter nettopp deg som ønsker å være med på å utgjøre en forskjell i hverdagen hos oss! Aberia sin kjernekompetanse er drift av døgnbemannede avlastning- og omsorgsboliger. Aberia setter livskvalitet i fokus og visjonen er: "Verdighet til den enkelte". 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Automatiker eller elektriker søkes til spennende bedrift!
Bergen Engines AS
Vi søker en automatiker/elektriker som vil inngå i vårt team i Monteringssektoren ved Bergen Engines AS. Denne sektoren består av flere faginstanser som mekanisk rør, sveis, overflatebehandling, elektro/automasjon, samt testkjørere på vår produksjonsprøvestand. Elektroavdelingen har lokasjon rett ved byggelinjen der motorene blir produsert og er en del av det tverrfaglige samarbeidet med de andre faggruppene. Avdelingen har i tillegg et tett samarbeid med vår Engineerings-avdeling, noe som gir spennende muligheter for faglig utvikling.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 14-12-2022

Administrasjon medarbeider
ALT HEIS AS
Sentralbord, ta i mot besøkende, post håndtering, koordinering akuttoppdrag, ta i mot vareleveranser, registrere / håndtere oppdrag i CRM system. Forefallende admin oppgaver.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023