Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Helgearbeider Johan Berentsvei Bofellesskap
Botjenester i Fyllingsdalen og Laksevåg, Bergen kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4272869791 Presentasjon av stillingen: Botjenester i Fyllingsdalen og Laksevåg er en byomfattende resultatenhet med 307 årsverk fordelt på 21 tjenestesteder. Enheten har spesialkompetanse innen fagområdene utviklingshemming og utfordrende adferd. Resultatenheten yter tjenester til barn, unge og voksne uavhengig av boform. Våre ledere og ansatte arbeider sammen om kompetansebygging og om å skape et godt arbeidsmiljø. Enheten har fokus på fagutvikling og arbeider aktivt for å sikre faglig kvalitet og gode tjenester for våre tjenestemottakere.
Registrert : 14-08-2020 Søknadsfrist : 28-08-2020

Er du vår nye Tømrer/Byggmester?
Byggmester Skaatun AS
Er du en lagspiller? Og jobber du effektivt i en hektisk hverdag? Vi i Byggmester Skaatun AS bygger hus, tilbygg, påbygg, rehabiliterer og produserer Skaatunboden. Vi er også forhandler av Urbanhus. Faktisk så bygger vi så mye at vi trenger å en tømrer/byggmester til med på laget!
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 11-09-2020

Sjåfører ønskes til oppdrag i Norge
Rotam AS, Seie AS
For kunde søker vi sjåfører til vikariat i ulike deler av Norge. Har du erfaring som yrkessjåfør og tungtransport, da håper vi å høre fra nettopp deg. Arbeidsoppgaver Transport og frakt av varer i ulike deler av Norge. Arbeidstid Arbeidstid vil varriere etter oppdrag. Ønskede kvalifikasjoner Førerkortklasse CE og Yrkessjåførbevis Behersker norsk språk, muntlig og skriftlig. Personlige egenskaper Er ryddig og strukturert. God å kommunisere Jobber godt selvstendig og i Team
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Tilsynskoordinator/ Tilsynsfører
Kirkens Bymisjon Bergen, Myrsnipa Samværsted
Org.nr.:979526253 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende, ideell og diakonal organisasjon som arbeider i byer og tettsteder over hele Norge. Kirkens Bymisjons oppdrag er å påpeke og motvirke årsaker til at urett oppstår, avdekke krenkelser og gi hjelp og lindre nød.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 03-09-2020

We seek skilled All Around car mechanic!
Prorec AS
Prorec AS Prorec AS supplies skilled professionals to the automotive industry and to Norwegian industrial companies. Our workers are primarily from the UK, Poland and Croatia. We are known for delivering close and good employee follow-up, thorough quality assurance and competitive conditions. We have many years of experience with staffing services and foreign labor. This has given us a large and valuable network of partners in Europe on the delivery of qualified professionals to Norway.We are now seeking All Around car mechanics to our customers in Norway!
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Rørleggere/lærling ønskes for snarlig tiltredelse
Skåtun VVS AS
Skåtun VVS AS er i stadig utvikling og grunnet økende arbeidsmengde søker vi etter rørleggere med svennebrev for snarlig tiltredelse. Rørleggerlærling kan også bli vurdert. Arbeidet vil primært være innenfor utvendig VA, sanitær, varme og sprinkler. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Assisterende boresjef
KCA Deutag Drilling Norge AS
Vil du være med å bidra med din fagkompetanse i et av de mest erfarne boreselskapene på norsk sokkel? KCA Deutag Drilling søker etter motiverte kandidater til stilling som asst. boresjef på de faste plattformene vi opererer. ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER: Stillingen innehar det umiddelbare, operative ansvaret innenfor sitt skift
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 11-09-2020

Match Horisont søker Butikkselger til 50% stilling
Match
Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. Arbeidsoppgaver :
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 12-09-2020

Leder Regnskap Vestland
SpareBank 1 SR-Bank Forretningspartner, Regnskap Vestland
Vi er et kompetansemiljø og vår viktigste ressurs er våre dyktige medarbeidere. Med de endringer som skjer i bransjen tilpasser og videreutvikler vi organisasjonen til nye kompetansekrav og kundenes behov. Fremover vil kundeverdi, relasjoner og kvalitet bare få enda sterkere betydning. Som en del av vår vekststrategi søker vi etter en engasjert offensiv leder for Regnskapsavdeling Vestland. Avdelingen har kontorer i Åsane, Bergen sentrum og på Straume.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Forskar i anvend og utrekningsorientert matematikk - utrekningsorientert mekanikk for oppsprukne porøse media (mellombels)
Universitetet i Bergen
Jobbnorge ID: 191138Kunnskap som formar samfunnetGjennom eit sterkt og tett samspel med omverda - globalt, nasjonalt og lokalt - skal vi medverke til eit samfunn bygd på kunnskap, ferdigheiter og haldningar.Vil du vere med å forme framtida?Video: https://www.youtube.com/watch?v=0E0cOZpZQXY
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 15-09-2020