Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker autorisert regnskapsfører
REN AS
For å styrke vår regnskapskompetanse søker vi en autorisert regnskapsfører REN er Norges ledende kompetansesenter i en bransje med vind i seilene. Vi har mange idéer om hvilke produkter vi kan levere til kundene våre i nettbransjen i årene som kommer. Men i en hektisk hverdag trenger vi flere kreative hoder til å videreutvikle idéene og sette dem ut i livet. I denne sammenheng trenger vi også tidsriktig informasjon og et oppdatert regnskap.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Material \& Logistikk Koordinator - Klar for ny jobb ?
MOYO
FOR VÅR RAMMEAVTALEKUNDE INNEN OLJESERVIE-BRANSJEN SØKER VI ETTER EN DYKTIG MATERIAL & LOGISTIKK KOORDINATOR FOR ET LANGVARIG ENGASJEMENT, MED SNARLIG OPPSTART (3 + 3 MND MED GODE MULIGHETER FOR FORLENGELSE) Vi er på jakt etter en kandidat med relevant erfaring fra samme type arbeid, og som er ledig for nytt arbeid på kort varsel. Aktuelle arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Få deg unik erfaring fra kommunikasjon og salg - deltidsjobb med kjente merkevarer i Bergen!
Face2face Creatives International
Ser du etter en jobb der du kan jobbe 3-6 dager ukentlig enten dagtid eller kveldstid? Er du glad i mennesker og flink på kommunikasjon? Les videre! Dette er en spennende og unik mulighet for deg som ønsker å opparbeide deg relevant erfaring, tjene opp penger, eller bygge karriere innenfor kommunikasjon, markedsføring, ledelse og salg! For rett person kan det finnes muligheter for videre internasjonal karriere. Hvem er vi?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 29-07-2022

Er du vår nye forretningsutvikler i DNB Markets?
DNB Markets
DNB Markets - Forretningsstøtte og kontroll - Seksjon Kundestøtte og clearing (KSC) Er du en nysgjerrig person med endringskraft som ønsker å bidra inn i et stort internasjonalt miljø innen finansmarkedet? DNB Markets er Norges ledende investeringsbank med et globalt fokus og en sterk posisjon i markedet.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Nattevakter deltid
Rostadheimen Bofellesskap
Rostadheimen Bofellesskap er ei privat verksemd som tilbyr heildøgns omsorgstenester til menneske med utviklingshemming. Vi består av to bufellesskap og gir tilbud til 8 bebuarar. Dette inneber butrening, aktivitet, kultur- og fritidstilbud. Tilbudet bygger på Rudolf Steiner sine impulsar . Ved Rostadheimen er det stor breidde i kompetansen og vi har tilsett personar med følgjande fagbakgrunn: sosialpedagogar, vernepleiar, sjukepleiar, pedagog, kokk, helsefagarbeidar, kunstnar og tømrar.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Senior teknisk innkjøper og forhandler
Eminent People AS
Stilling som Senior innkjøper krever innsikt i alle tekniske operasjoner i hele selskapet og i de ulike landene selskapet opererer. Vår oppdragsgiver er en dynamisk og fleksibel virksomhet med kort avstand til ledelsen. Det gir deg gode muligheter for å kunne bidra og påvirke slik at du får en fleksibel og utfordrende jobb, kundene blir fornøyd og selskapet når sine mål og ambisjoner.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 14-08-2022

Hekkan Burger søker restaurantsjef i Bergen!
Bedre Burger 5 AS
Hekkan Burger skal nå vokse, men uten å bli helt voksne. Nå kommer vi til Bergen, og vi gleder oss! Vår visjon er ganske så enkel -- vi skal lage den beste burgeren! Enten den spises i en våre restauranter eller den bestilles som takeaway. Dette skal også gjelde for vår nye restaurant i Bergen!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Freight Forwarder -- Air/Sea
K2 Project Forwarding AS
We are expanding, and we are looking for a Freight Forwarder - Air/Sea to join our team. Job description:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Rental sales agent
Sixt bilutleie Bergen
Om jobben **Arbeidssted:**Flesland lufthavn **Arbeidstid:**Rullerende vaktplan (dag, helg, kveld) **Oppstart:**Så snart som mulig - intervjuer kjøres forløpende Stillingsprosent: 100 prosent Arbeidsoppgaver
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Vil du være med og forebygge branner?
Bergen Elektroservice AS
Vil du være med å forebygge branner? Da må du se her! Servicetekniker brannsikkerhet / ledesystemer Vi ønsker oss en ny medarbeider som Servicetekniker brannsikkerhet / ledesystemer som kan bidra til å forsterke vår avdeling for brannsikkerhet Arbeidsoppgavene dine vil være:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022