Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Medarbeidar ved avdelingskjøkken for Haugaland DPS
Haugaland DPS
Medarbeidar ved avdelingskjøkken Org. nr: - Stillingsident: 4140172389 Presentasjon av stillingen: Haugaland distriktspsykiatriske senter (DPS) er ein del av helseføretaket Helse Fonna. Haugaland DPS har i samarbeid med Karmøy DPS ansvar for dei allmennpsykiatriske spesialisthelsetenestane i kommunane Haugesund, Tysvær, Utsira, Bokn, Sveio, Vindafjord, Karmøy, Etne, Sauda og Suldal. Samla innbyggartal er omlag 120 000. Haugaland DPS har ansvar for spesialisttilbodet til fengselshelsetenesta i Haugesund og Vindafjord kommune. Institusjonen flytta inn i nye lokaler 10.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Sikkerhetstekniker for Personalhuset Staffing Group AS
Personalhuset Staffing Group AS
Sikkerhetstekniker Ønsker du en variert jobb og et fremtidsrettet yrke?
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Byggdrifter for Vardafjell videregående skole
Vardafjell videregående skole
Byggdrifter Skolen ligger ved Spannavegen i velholdte og flotte lokaler med egen elevkantine. Skolen har moderne utstyr innen IKT, realfag og språk, med blant annet egen språklab. Vardafjell videregående skole har 540 elever og 65 ansatte. Elevene fordeler seg på 18 klasser tre klasser medier og kommunikasjon og 15 klasser på studiespesialisering. Vardafjell videregående skole tilbyr internasjonal klasse og forskningsklasse på Vg1 for elever med særlig interesse for internasjonale forhold og realfag.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Helsefagarbeider for Helse Fonna HF
Helse Fonna HF
Helsefagarbeider Org. nr: - Stillingsident: 4141113770 Presentasjon av stillingen: Vi har gleda av å kunne utlyse et 75% vikariat i 3 delt turnus på Nevrologisk sengepost. Stillinga går fram til 30 08 2020 med mulighet for forlengelse. Vi søkjer medarbeidar som er fleksibel, trivs med nye utfordringar og som likar å samhandle med kollegaer og ulike pasientgrupper. Nevro/slag sengepost har 15 sengeplasser, fordelt på nevrologisk gruppe og slaggruppe. Det er ei spennande avdeling der du får mogleghet til å auke din kompetanse !
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Sjukepleiar/vernepleiar 100% for Helse Fonna HF
Helse Fonna HF
Sjukepleiar/vernepleiar 100% Org. nr: - Stillingsident: 4144035325 Presentasjon av stillingen: Stillinga er i alderspsykiatrisk døgnpost, i turnus dag/kveld. Alderspsykiatrisk eining har ein døgnpost og ein polikinikk og er organisert i seksjon for spesialisert behandling Haugesund, i klinikk for psykisk helsevern. Døgnposten er ei utgreiingsavdeling for personar over 65 år med psykiske lidingar, kognitiv svikt og andre samansette problemstillingar.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Vi søker Account Manager til nyopprettede kontor i Haugesund med ansvar for Haugalandet for SCHIBSTED NORGE AS
SCHIBSTED NORGE AS
Vi søker Account Manager til nyopprettede kontor i Haugesund med ansvar for Haugalandet Som et ledd i Schibsted Norges strategi for annonsemarkedet i Norge samler vi alle annonseselgere i en organisasjon under Schibsted Marketing Services. Det betyr at vi tilbyr kundene ett kontaktpunkt, felles verdiforslag og markedets beste dekning. Schibsted søker Account Manager ved sitt nyopprettede kontor i Haugesund med ansvar for Haugalandet . Dette er en ettårig prosjektstilling, med gode muligheter for fast ansettelse for den riktige personen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Produksjonsmedarbeider til vårt vaskeri i Haugesund for TEKSTIL VASK AS
TEKSTIL VASK AS
Produksjonsmedarbeider til vårt vaskeri i Haugesund Tekstil-Vask består av to vaskerier. Tekstil-Vask AS i Haugesund og Tekstil-Vask Sør AS på Nærbø. To topp moderne industrielle vaskerier som kan tilby vask og leie av matter, mopper, arbeidstøy, sengetøy, duker og servietter. Vi er totalt 25 ansatte. Vi er nå på utkikk etter en produksjonsmedarbeider på vår avdeling i Haugesund. Vi ønsker å ansette en medarbeider med egenskap og holdninger som bidrar til å styrke vår organisasjon.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 15-12-2019

Advokat / advokafullmektig Haugesund for ADVOKATFIRMAET RESPONSA AS
ADVOKATFIRMAET RESPONSA AS
Advokat / advokafullmektig Haugesund Responsa er et ledende advokatmiljø på Vestlandet med fokus på å yte optimal juridisk hjelp til næringsliv og privatpersoner. Målet vårt er å forebygge og løse utfordringer til klientene våre på aller beste vis med rett og kostnadseffektiv juss. Vi tilbyr ekte engasjement og kan vise til de beste resultat for våre oppdragsgivere. Advokatfirmaet Responsa AS har kontorer i Haugesund (Nordsjø Kontorpark), på Stord (Kunnskapshuset i Leirvik) og på Voss (Uttrågata 38).
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Vi er på jakt etter en med offshore relatert arbeidsmiljø erfaring. for ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
Vi er på jakt etter en med offshore relatert arbeidsmiljø erfaring. For one of our clients we are searching for a Senior Working Environment Engineer Job Description: Overall responsible for relevant working environment factors in design, e.g.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Prosjektleder rør Haugesund for Caverion Norge AS
Caverion Norge AS
Prosjektleder rør Haugesund For å bli best må man ha de beste folkene, og i Caverion tiltrekker vi oss disse med vårt fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. Avdelingen i Haugesund består av rundt 45 dyktige medarbeidere som leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, ventilasjon, rør, automasjon, sikkerhet, AV og kjøling for bygg og industri. Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019