Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Servitør / serviceansvarlig
INDIA GATE INDISK RESTAURANT & BAR AS
Det søkes etter servitør / serviceansvarlig som like å ta ansvar til våre restauranter i Haugesund, Stord og Bergen.Kvalifikasjonskrav:Erfaring som servitør fra restaurant med A la Carte menyEr ansvarsbevisstBehersker norsk eller er god i engelskFor rette vedkommede tilbyr vi gode lønnsbetingelser med ekstra tillegg for serviceansvarlig.Antall Stillinger:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Butikksjef - Haugesund og Omegn
Normal Norge AS
Vi er i vekst og er ute etter en dyktig butikksjef i Haugesund og Omegn Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept. Normal AS har vokst seg store på kort tid, og har de siste ti årene åpnet over 420 butikker i syv land. Den første butikken i Norge åpnet i 2017, og nå teller vi over 130 butikker spredt over hele landet. Vi gleder oss til å åpne dørene til enda en ny butikk! Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli bedre kjent med oss. Om Butikksjefsrollen:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Vi søker dyktig kokk
Big Horn Steak House Haugesund
Om jobben: Vi søker en dyktig kokk med passion for grill og gode smaker. Kvalifikasjoner: fagbrev som kokk ikke et krav, men en fordelgod kunnskap IK-Materfaring fra a la carte kjøkkenjobbe godt i et hektisk miljømå beherske engelskselvstendig, positiv, lojal, imøtekommende og arbeidsomfleksibel og en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø Hva kan vi tilby:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Project Manager - IT
DeepOcean
Good project management can be the differentiator between success or failure in complex IT initiatives. Most projects are limited by costs, by technology, by time and by personnel availability. The right candidate will need to identify the best balance between available resources in the various projects, that will benefit DeepOcean's short- and long-term goals. We are looking for a motivated candidate to join our growing Global IT team. You will have the flexibility to work from any of our offices in Oslo, Bergen, Stavanger or Haugesund. DUTIES AND RESPONSIBILITIES
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Økonomisjef
Endra AS
Økonomisjef Endra søker økonomisjef Fornybareventyret er i gang, vil du være med? Endra ble etablert i Haugesund i 2022. Selskapet har ambisjoner om å etablere solparker (> 10 MW) i Norge, Sverige og Danmark – og bli en av de ledende aktørene i Norden. Vi trenger flere ansatte for å gjennomføre våre vekstambisjoner og søker etter en fremoverlent og forretningsorientert økonomisjef. Arbeidsoppgaver vil være:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 15-04-2023

Riggere til Level Offshore
Level Offshore AS
Level Offshore har opplevd en eventyrlig vekst i 2022, og har inntatt en posisjon blant de største leverandørene av personell til subsea-næringen. Gjennom vårt unike samarbeid med de største selskapene i Norge, og Energiforbundet SAFE, kan vi tilby en sikker jobb med spennende muligheter. Med økende oppdragsmengde ser vi oss nå om etter flere dyktige Riggere til vårt team, og håper at nettopp du ønsker å bli en del av Level Offshore.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Sushikokk/ Servitør / kjøkkenassistent søkes til Restaurant Bento Sushi Haugesund.å
Bento Sushi Haugesund
Sushi kokk/ Servitør / kjøkkenassistent søkes til Restaurant Bento Sushi. Du har erfaring, er positiv og snakker Norsk. Vi serverer a la carte og vi har selskaper. Send CV og søknad til bentosushi150@gmail.com *Kun aktuelle søkere mottar svar på søknad!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Intensivsjukepleiar
Intensiv enhet, Haugesund Sjukehus Helse Fonna HF
Intensiv enhet har ledig 3 faste 100 % stillinger for intensivsjukepleiar. Stillingane er i 3-delt turnus, med arbeid kvar 3. helg. Intensiv enhet er kombinert intensiv og postoperativ avdeling, og er en del av Anestesi, intensiv og operasjonsavdeling i kirurgisk klinikk. Intensiv flyttet hausten 2021 inn i helt nye lokaler i nytt bygg ved Haugesund Sjukehus.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Fast stilling Overlege, anestesiologi
Anestesi, intensiv og operasjonsavdeling, Haugesund Sjukehus, Helse Fonna HF
Vi har ledig 100 % fast overlegestilling for spesialist i anestesiologi i vår avdeling.Anestesi, intensiv og operasjonsavdeling er ein del av Kirurgisk klinikk ved Haugesund Sjukehus. Avdelinga har består av einingar for Anestesi, Intensiv, Operasjon, Sterilforsyningsteknikk, Merkantil og Palliativt team i tillegg til Anestesileger.Avdelinga har ansvar for all anestesiservice med ca. 8500 anestesisesjoner årleg. Kombinert postoperativ og intensivavdeling med over 400 respiratordøgn per år. Anestesilegebemanna utrykningsbil.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Vi søker kokk
Big Horn Steak House Haugesund
Vi søker en dyktig kokk med passion for grill og gode smaker. Kvalifikasjoner:fagbrev som kokk ikke et krav, men en fordelgod kunnskap IK-Materfaring fra a la carte kjøkkenjobbe godt i et hektisk miljømå beherske engelskselvstendig, positiv, lojal, imøtekommende og arbeidsomfleksibel og en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljøHva kan vi tilby:
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023