Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker daglig leder til Haugesund Røde Kors for HAUGESUND RØDE KORS
HAUGESUND RØDE KORS
Vi søker daglig leder til Haugesund Røde Kors Stillingsutlysning Daglig leder Haugesund Røde Kors er en frivillig humanitær organisasjon som bryr seg, tar ansvar og initiativ ovenfor mennesker som trenger støtte og omsorg. Vi har i dag over 400 flotte frivillige medmennesker i aktiviteter innen barn og unge, beredskap og omsorg. Daglig leder har det daglige administrative ansvaret i Haugesund Røde Kors, og tilrettelegger for frivillig aktivitet i hele foreningen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

HAR DU UFØREPENSJON MEN ØNSKER Å JOBBE? for UNI-K AS
UNI-K AS
HAR DU UFØREPENSJON MEN ØNSKER Å JOBBE? Vi har fått flere nye varig tilrettelagte arbeidsplasser. Vi kan tilby tilrettelagte arbeidsoppgaver i ulike avdelinger hos oss på Uni-K AS. Avdelingene våre er: Service, systue, mekanisk, vaskeri, kantine og hjelpemiddellager. For tiden er det ledige stillinger på serviceavdeling, vaskeri og i renholdsgruppa. Serviceavdelingen har mange transportoppdrag og vi har stort behov for sjåfører. Avdelingen driver også med hagestell for private og bedrifter pluss makulering av papir.Vaskeriet vasker helsetøy for sykehjem og andre institusjoner.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Vi søker kranførere G2 og G3 - arbeidssted Ølen for Personalhuset Staffing Group AS
Personalhuset Staffing Group AS
Vi søker kranførere G2 og G3 - arbeidssted Ølen Vår kunde har økt behov i en periode fremover og trenger å styrke sine team. Vi ser etter personer som kan jobbe selvstendig og har alle de nødvendige sertifikatene i orden. ArbeidstidSkiftarbeid Ønskede kvalifikasjoner Sertifikat G2 eller G3G11 StroppekursSertifikat Kl B.Ansvarsbevisst og nøyaktigVi tilbyrVi kan tilby en trygg, faglig god og spennende arbeidsplass med et trivelig arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Vi søker hjullasterfører - arb.sted Ølen for Personalhuset Staffing Group AS
Personalhuset Staffing Group AS
Vi søker hjullasterfører - arb.sted Ølen Vår kunde har økt behov i en periode fremover og trenger å styrke sine team. Vi ser etter personer som kan jobbe selvstendig og har alle de nødvendige sertifikatene i orden ArbeidstidSkiftarbeid Ønskede kvalifikasjoner Anleggsmaskinfører sertifikatG11 StroppekursSelvstendig og initiativrikServiceinnstilt og fleksibelVi tilbyrVi kan tilby en trygg, faglig god og spennende arbeidsplass med et trivelig arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Vi søker flaggmenn - arbeidssted Ølen for Personalhuset Staffing Group AS
Personalhuset Staffing Group AS
Vi søker flaggmenn - arbeidssted Ølen ArbeidstidSkiftarbeid Ønskede kvalifikasjoner G11 StroppekursMå ha gjennomgått og bestått kurs som flaggman/anhukkerErfaring fra jobb på base er en fordelEr vant til å ha sikkerhet i fokus under utførelse av jobbJobber strukturert og nøyaktigVi kan tilby en trygg, faglig god og spennende arbeidsplass med et trivelig arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Se annonsePAM Stillingsnummer: 1106-2019-08-101 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Førstekonsulent, servicetorg for HØGSKULEN PÅ VESTLANDET
HØGSKULEN PÅ VESTLANDET
Førstekonsulent, servicetorg Jobbnorge ID: 174016 Ved Høgskulen på Vestlandet (HVL), campus Haugesund er det ledig et vikariat som førstekonsulent, servicetorg.Om stillingen: Høgskulen på Vestlandet (HVL) har ledig et vikariat i 100 % stilling som førstekonsulent i Servicetorget ved Campus Haugesund i tiden september 2019 til og med juli 2020. Servicetorget hører til Avdeling for studieadministrasjon som har omtrent 55 ansatte fordelt på alle de fem campusene til HVL. Servicetorget er høgskolen sin førstelinje.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Vi søker dyktige truckførere med G4 - arbeidssted Ølen for Personalhuset Staffing Group AS
Personalhuset Staffing Group AS
Vi søker dyktige truckførere med G4 - arbeidssted Ølen Ønskede kvalifikasjoner LastingLossingVære med i produksjonenJobbe skiftG4 SertifikatFordel om du også har G11 StroppekursPersonlige egenskaper EngasjertNøyaktigAnsvarsbevisstPersonal skillsVi kan tilby en trygg, faglig god og spennende arbeidsplass med et trivelig arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Se annonsePAM Stillingsnummer: 1106-2019-08-99 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Finn
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Oppsøkende selger i Rogaland for C. Frimann-Dahl AS
C. Frimann-Dahl AS
Oppsøkende selger i Rogaland Vi søker etter en selger til vår Auto divisjon i Rogaland.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

ELEKTRIKERE for LEVEL PERSONAL AS
LEVEL PERSONAL AS
ELEKTRIKERE Vi søker elektrikere for lengre prosjekt i Haugesund. For rette vedkommende vil det også kunne være mulig med offshore-oppdrag. Aktuelle kandidater må ha fagbrev og/eller lang erfaring som elektriker. Dersom du har erfaring fra offshore-arbeid, eller verft, er dette en fordel. NB! Søknader vurderes forløpende.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

Underdirektør plan og økonomi for Sjøfartsdirektoratet
Sjøfartsdirektoratet
Underdirektør plan og økonomi Org. nr: 974761262 Stillingsident: 4112400747 Presentasjon av stillingen: Du har stor faglig integritet, og har solid erfaring med økonomistyring fra offentlig forvaltning. Du klarer å skape endring og fornyelse, og har et engasjement for helhet og sammenheng mellom ditt arbeid og virksomheten for øvrig. Du motiveres av å jobbe for vår visjon: Den foretrukne maritime administrasjonen. Om du kjenner deg igjen i dette, er du kanskje vår nye økonomisjef.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019