Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du å være med oss å gjøre en forskjell?
Bardum AS
Vi søker engasjert og selvstendig fagkonsulent/salgsansvarlig av våre tekniske hjelpemidler i Rogaland. Arbeidsoppgaver: Salg og tilpassing av tekniske hjelpemidlerOppfølging av nøkkelkunder: NAV Hjelpemiddelsentral, rehabiliteringsenter, førstelinje, brukere og pårørendeProduktpresentasjonerBudsjettansvarPlanlegge og gjennomføre salgsaktiveteter Vi søker deg som blant annet:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Vi søker etter mekaniker med hydraulikk erfaring
GMC Marine Partner AS
GMC Marine Partner har 50 års erfaring med å støtte maritime aktører i deres oppdrag. Våre baser, støttetjenester og produkter dekker behovene til offshore installasjoner og spesialfartøy slik at vi har spennende prosjekter innen maritim-, offshore og fornybar industri. Vi tilbyr et unikt og bredt spekter av produkter og tjenester innen løfte-, veie og transportutstyr inkludert brukt utstyr med kort leveringstid og høy kvalitet.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Vi har store fremtidsplaner - har du?
Aker BP ASA
Aker BPs visjon er å bli det ledende lete- og produksjonsselskapet innenfor olje og gass. Det skal vi få til ved å utvinne naturressursene med lave utslipp og kostnader, samtidig som vi skaper arbeidsplasser, og verdier til eiere og samfunnet. Målt i produksjon er vi et av de største uavhengige børsnoterte oljeselskapene i Europa. Vi har store fremtidsplaner, som inkluderer videre vekst og et ønske om å forbedre næringen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Tilkallingshjelp - Butikkmedarbeider
Coop Økonom SA
Vi søker nå etter tilkallingsvakter til vår info- og kasseavdeling ved Obs Mariero. Hos oss i Coop er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger oss igjen og igjen. Dine arbeidsoppgaver, i tillegg til info- kasse oppgaver, vil blant annet være: kundebehandling og salg av varervarepåfyllingsvinnkontrollrenhold og trygg vareforefallende butikkarbeid Kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Controller
Økonomi
Vi søker etter en dyktig og engasjert person til vår økonomistab i Stavanger. Som controller hos oss vil du være økonomisk rådgiver og fremskaffe relevant styringsinformasjon for ledelsen i bedriften. Du vil videre bidra til god økonomistyring, gjennom utarbeidelse av analyser og beslutningsgrunnlag. Dine arbeidsoppgaver vil være: Bistå linjeledelse med økonomisk rådgivningVidereutvikle selskapets rapporterings- og analyseverktøyAnalyser og prosjektoppgaver Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Servicetekniker
Preqas AS
Preqas søker nå etter en serviceorientert og dyktig servicetekniker som önsker å bidra til vår videre vekst og posisjon i markedet. Stillingen passer for deg som kommuniserer godt i bilbransjen, og som blir motivert av å skape langsiktige gode relasjoner med eksisterende og nye kunder. Samtidig trives du på veien, og vet at struktur og tydelig og imötekommende kommunikasjon er viktige suksesskriterier for å lykkes!
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 14-01-2023

Ung dame med ME søker flere assistenter
Abri Dialogue
BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 09-01-2023

Lønnsmedarbeider
Direktoratet for forvaltning og økonomistyring
Gjennom effektiv ressursbruk i staten kan vi løse enda flere oppgaver for fellesskapet og støtte opp om viktige samfunnsmål. Dette er kjernen av samfunnsoppdraget vårt i DFØ! For å realisere visjonen om effektiv ressursbruk i staten jobber vi langs mange spor, og nå søker vi deg som vil bli med på laget. Vi søker deg som ønsker å jobbe med spennende lønnsrelaterte oppgaverLønnsmedarbeider 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Come join our growing team of experts at Tampnet!
Tampnet AS
Tampnet is growing and are now seeking a qualified and experienced QHSE Manager to strengthen our quality assurance and health and safety standards. In this role, the successful candidate will manage all QHSE processes across the group, internally and externally. This will involve reviewing and implementing QHSE standards globally ensuring compliance with our QHSE strategy, policies, procedures and way of working.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 09-12-2022

Kutter du hjørner? Ikke søk!
Ik Group AS
IK-Group vokser, og vi trenger flere nøkkelpersoner. Nå er vi ute etter en strukturert og fokusert HMSK-prosjektadministrator til ett av våre forretningsområder. Du skal sikre at vi leverer førsteklasses på alle nivå! Hvem er vi? IK-Group er et oljeserviceselskap innen reparasjon og vedlikehold av rør og rørledninger over og under vann. Selskapet ble etablert i 1987 og har i dag 140 ansatte. Vi er et internasjonalt konsern med hovedkontor på Forus i Stavanger. IK-Group er delt inn i fire forretningsområder: Subsea, AOGV, Topside og Pipeline Services.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023