Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Ønsker du å jobbe med geotekniske grunnundersøkelser i landets største geomiljø?
Multiconsult
Multiconsult er i dag landets største totalleverandør innen geofag, og vi harstore ambisjoner for fremtiden.Det betyr at våre fagfolk får jobbe med de mest spennende og faglig utfordrende oppgavene i landet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023

Frukt \& Grønt-ansvarlig til REMA 1000 MADLAKROSSEN
REMA 1000 MADLAKROSSEN
Den viktigste oppgaven for frukt- og grønt-ansvarlig er å skape gode handleopplevelser for kundene, med spesielt fokus på frukt- og grønt-avdelingen. Frukt- og grønt-avdelingen er den viktigste varegruppen hos oss på Rema 1000 Madlakrossen. Vi har opplevd stor vekst i avdelingen, og butikken generelt, og ønsker å fortsette denne reisen mot å bli best på frukt og grønt i lokalmarkedet. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, inkluderer jobben blant annet:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 19-04-2023

Landskapsarkitekt
Eika landskap AS
Eika landskap har økt arbeidsmengde, og vi ønsker å styrke fagmiljøet vårt. Vi vil gjerne høre fra deg som har master i landskapsarkitektur, både du som er nyutdannet eller du som har flere års erfaring som landskapsarkitekt. Dine kvalifikasjoner: • pågangsmot og hjerte for faget • evne til å jobbe selvstendig og målrettet, men trives også med å jobbe i team • er kreativ og nysgjerrig på å finne nye løsninger • kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk • kunnskap i Autocad/ Civil 3D er ønskelig Vi tilbyr:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Come join us if you’re curious about the world of offshore telecommunications!
Tampnet AS
Tampnet is now looking for a Telecom Engineer -- Site, Rack & Power solutions join the team Our business is growing, and we are looking for a Telecom Engineer -- Site, Rack & Power solutions (TE) to join our Optical Team in Stavanger, Norway. The optical team is responsible for the long-term strategy for the development of Tampnet’s passive infrastructure such as buildings, Colo, rack, power, cooling and security solutions. As TE you will be responsible for all sites globally and repot to the manager of the Optical Team.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Polestar Stavanger søker Polestar Specialist
Kverneland Bil AS
Kverneland Bil har gleden av å være med å bygge Polestars historie ved Polestar Space Stavanger. Til vårt Space søker vi nå deltidsansatt som kan være med å levere eksepsjonelle kundeopplevelser til våre besøkende.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Do you drive Purposeful Innovation?
NOV
CLOSING DATE 31 MARCH 2023 Aftermarket Field Engineering is seeking a new Instrumentation Engineer, you will have the opportunity to work closely with our technical disciplines and interact with both customers and suppliers. You'll primarily be based in our office in Stavanger, but may also have the opportunity to travel both on- and offshore in Norway and abroad. You will join our Aftermarket Field Engineering department and contribute to deliver leading and innovative upgrades to a wide range of NOV equipment worldwide.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

AS Skan-kontroll Stavanger/Sandnes søker etter vektere og vaktledere
Skan-kontroll
Skan-kontroll i Stavanger/Sandnes søker vektere til ulike stillinger og stillingsprosenter! Vi ser etter deg som har et øye for detaljer, liker å stå i krevende situasjoner og som blir motivert av at ikke alle dager er like. En som har evnen til å tenke strategisk og kan håndtere flere situasjoner samtidig. Du må også være i stand til å jobbe alene og i et team. Er du en aktiv, nysgjerrig og målrettet og motivert person? Da vil dette være jobben for deg!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Ønsker du en samfunnsnyttig og allsidig jobb? Vi søker vektere!
Securitas Norge
Jobbeskrivelse Å jobbe som vekter i Securitas er både meningsfullt og samfunnsnyttig, og våre vektere bidrar til å skape et tryggere samfunn. Vår avdeling i Stavanger er nå på utkikk etter flere engasjerte medarbeidere til ulike sikkerhetsrelaterte oppdrag. Stillingsprosent og turnus vil variere og avklares med avdelingen under rekrutteringsprosessen. Tjenestene vi hovedsaklig har behov for flere medarbeidere til nå er:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Project Planner
Engineering Consultants Norway AS
Job Description:         
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Sommervikarer
Bymiljø og utbygging: Eiendom - Byggdrift (5), Stavanger kommune
Stavanger kommune har distriktets største og mest varierte eiendomsportefølje. Som inneholder alt fra skoler, barnehager, museumsbygg, administrasjonsbygg, bydelshus, kulturbygg til eldre vernede bolighus i gamle Stavanger. Seksjon Byggdrift er organisatorisk plassert under Bymiljø og utbygging, henholdsvis avdeling Eiendom. Seksjonen består av driftsenhetene; Renhold, Drift/vedlikehold og Drift/prosjekt.Vi er nå på jakt etter sommervikarer!
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023