Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider for Bergåstjern sykehjem
Bergåstjern sykehjem
Helsefagarbeider Org. nr: - Stillingsident: 4144055997 Presentasjon av stillingen: Bergåstjern sykehjem består av 76 plasser på sykehjemmet, 22 plasser på dagsenteret og 16 omsorgsboliger i bokollektiv for personer med demens. På sykehjemmet har vi ulike avdelinger: Vi har 11 plasser for langtid, 20 plasser på rehabiliteringsavdeling, 20 plasser for personer med demens (skjermede enheter) og 25 plasser for korttid. I 1. etasje har vi kafè med bar. I tillegg har vi en velværeavdeling med bad, frisør og fotterapeut. Vi er opptatt av å kunne tilby tjenester av god kvalitet til våre pasienter.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Sykepleier/vernepleier 50% fast nattevaktstilling for STAVANGER UNIVERSITETSSJUKEHUS
STAVANGER UNIVERSITETSSJUKEHUS
Sykepleier/vernepleier 50% fast nattevaktstilling Org. nr: - Stillingsident: 4144681858 Presentasjon av stillingen:Behandlingsposten Gausel er en del av avdeling for unge voksne og flyktninger AUVF.Avdelingen består av ti behandlingsplasser og gir tilbud til unge voksne i aldersgruppen 18-24 år som har en alvorlig psykisk lidelse. Vi har også oppfølging med fem boenheter på Gauseltunet.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Konsulent/Kontorleder for Stavanger Universitetssjukehus
Stavanger Universitetssjukehus
Konsulent/Kontorleder Org. nr: - Stillingsident: 4144630870 Presentasjon av stillingen: Her er en mulighet til å søke en spennende og utfordrende stilling i SUS' sin forskningsavdeling. Avdelingen har administrativt ansvar for alle forskningsprosjekter i foretaket. Vi har en egen forskningsstrategi for SUS, forskningsavdelingen er hovedansvarlig for å følge denne opp. Vi har høye ambisjoner og trenger nå en ny sentral medarbeider. Dette er en viktig stilling i forskningsavdelingen, mye og bredt ansvar og en mulighet til å være med å utvikle og løfte avdelingen og forskningen ytterligere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Politiinspektør/seksjonsleder fremskutt påtale Jæren, Sandnes og Dalane for STAVANGER POLITIKAMMER
STAVANGER POLITIKAMMER
Politiinspektør/seksjonsleder fremskutt påtale Jæren, Sandnes og Dalane Org. nr: - Stillingsident: 4140667185 Presentasjon av stillingen: Felles enhet for påtale er en funksjonell driftsenhet med overordnet ansvar for etterforskning, påtale og iretteføring av straffesaker i politidistriktet, og for Barnehuset. Enheten har ca. 135 medarbeidere, fordelt på jurister og sivilt ansatte. Felles påtaleenhet er organisert i åtte seksjoner og er geografisk lokalisert i Haugesund, Stavanger og Sandnes.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? For å styrke vårt team i Stavanger søker vi nå en energisk og serviceinnstilt kokk i 100% stilling. Hos oss kan du forvente en morsom og utfordrende stilling hos kunder som setter store krav til leveransen.Som kokk er du med i den daglige driften av vår Catering-leveranse med ansvar for å sikre gode gjesteopplevelser, samt sørge for etterlevelse av våre konsepter og kvalitetssystemer som IK-mat og HMS.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Ekstrahjelp 30% stilling/tilkallingshjelp (vikariat) for BABYSHOP AS
BABYSHOP AS
Ekstrahjelp 30% stilling/tilkallingshjelp (vikariat) En ledig stilling har dukket opp og den røde matten rulles ut for deg som er klar til å ta din plass i teamet og bli en del av Babyshop Stavanger! GLEDESSTRÅLENDE ENERGI er noe du både gir og får hver eneste gang du er på jobb.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019

Senior fagspesialist - System og offentlig rapportering for SPAREBANK 1 SR-BANK ASA
SPAREBANK 1 SR-BANK ASA
Senior fagspesialist - System og offentlig rapportering Økonomi- og regnskapsavdelingen har ansvar for all regnskapsutarbeidelse og rapportering for konsernet SpareBank 1 SR-Bank ASA. Avdelingens ansvar er å ivareta all offentlig rapportering, samt presentere korrekte og informative data/analyser slik at lederne og ansatte i konsernet til enhver tid har riktig beslutningsgrunnlag. Avdelingen skal også være en etterspurt partner som aktivt støtter, styrer og utfordrer virksomheten. Avdelingen håndterer et bredt fagområde og medarbeidere tilbys gode utviklingsmuligheter.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Head Energy is looking for a Senior Completion Engineer Mechanical/Piping for HEAD ENERGY CONSULTING AS
HEAD ENERGY CONSULTING AS
Head Energy is looking for a Senior Completion Engineer Mechanical/Piping Vi søker en Senior Completion Engineer Mechanical/Piping Arbeidsbeskrivelse: Disiplin ansvarlig commissioning ingeniør i prosjektetOpprette/vedlikeholde MC/Comm-knyttningerOpprettholde Master P&ID sett for MC/Comm systemgrenserKoordinering av MC aktiviteter mot underleverandørOppfølgning av underleverandører som skal bistå commissioningMC punch outUtdanning/erfaring: Master eller Bachelor gradMech/Piping Ingeniør/sivilingeniør med minimum 3 år erfaring eller praktisis som tilsvarer dette innen completionMinimum 7 års erf
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 11-11-2019

Har du erfaring fra offshore plattform? for ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
ENGINEERING CONSULTANTS NORWAY AS
Har du erfaring fra offshore plattform? For one of our clients we are searching for a 3D Modeller Job Description: Multidiscipline modeling of white discipline (Instrument, detectors, cabinets, junction boxes, Cable trays, etc.)Active participation in project team including working together with customerModeling of material HandlingPrepare input for Layout for Design and Constructability ReviewPerform Clash checkingPerform Design PresentationsWight report inputPrepare FEED draft reportQualifications: Required Education: Technical CollageRequired Work Experience: Multidiscipline modellingLayout
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Stipendiat i matematikkdidaktikk for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stipendiat i matematikkdidaktikk Jobbnorge ID: 176528 Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig stilling som stipendiat i matematikkdidaktikk ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora , Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk. Stillingen er ledig fra 1.4.2020. Dette er en utdanningsstilling som i hovedsak skal gi lovende forskere anledning til faglig utvikling. Stillingen har forskerutdanning fram til doktorgrad som mål. Stipendiaten ansettes for en periode på tre år med ren forskerutdanning.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019