Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Faglig nysgjerrig sykepleier søkes til vårt team - Forsvaret for Forsvaret
Forsvaret
Faglig nysgjerrig sykepleier søkes til vårt team - Forsvaret Ved Saniteten i Sjøforsvaret (SANSJØ) Madlaleiren/Role1 (legekontor/sykestue) er det ledig 100 % vikariat som sykepleier fra medio juli 2019 til 1. august 2020, eventuelt oppstart etter nærmere avtale.Er du sykepleier med klinisk erfaring? Kanskje du i tillegg har kjennskap til Forsvaret?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Barne- og ungdomsarbeider for Auglend skole 1.- 2. trinn (7), Stavanger kommune
Auglend skole 1.- 2. trinn (7), Stavanger kommune
Barne- og ungdomsarbeider Auglend skole er en av de største grunnskolene i Stavanger med ca 500 elever. Skolen har ca 85 ansatte. Vi er en barneskole for elever i nærmiljøet , i tillegg har vi en hørselsavdeling fra 1.-10. trinn. Skolens visjon er TRYGGHET, TRIVSEL og LÆRING. Vi søker etter to faste miljøarbeider  og inntil to vikariater for skoleåret 2018/19.Du vil samarbeide med andre lærere, miljøarbeidere på trinnene og avdelingsleder. Vi har tre paralleller på hvert trinn. Skolen har en stor SFO med i underkant av 200 barn.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Ledig fast stilling for LIS - Nevrofysiologisk seksjon for Helse Stavanger HF
Helse Stavanger HF
Ledig fast stilling for LIS - Nevrofysiologisk seksjon Nevrosenteret er en del av hode/hals og rehabiliteringsklinikken og består av nevrologisk avdeling, nevrokirurgisk avdeling og nevrofysiologisk seksjon. Vi har ledig fast stilling for LIS ved klinisk nevrofysiologisk seksjon. Ved godkjent spesialitet vil stillingen konverteres til legespesialist. Helse Stavanger HF tilbyr spesialistutdanning som dekker hele utdanningsløpet innen klinisk nevrofysiologisk seksjon.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Vi søker fleksible, positive og empatiske personer til BPA bruker på Hinna. Bruker er kvinne i 50 årene, har MS og er avhengig av bistand til alle gjøre mål. Glad i trening og aktiviteter, god mat og vin. Er sosial, og trives godt på farten for ASSENT AS
ASSENT AS
Vi søker fleksible, positive og empatiske personer til BPA bruker på Hinna. Bruker er kvinne i 50 årene, har MS og er avhengig av bistand til alle gjøre mål. Glad i trening og aktiviteter, god mat og vin. Er sosial, og trives godt på farten Vi søker 4 assistenter til vårt BPA prosjekt på Hinna. En til et svangerskaps vikariat, to helgevikarer, ferievikarer og en ringevikar. Som BPA assistent vil du bistå bruker i praktiske og huslige gjøremål, personlig hygiene og være ledsager til trening, aktiviteter og sosiale gjøremål.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Home&Cottage på Tvedtsenteret søker sulten ass. butikksjef for HOME & COTTAGE AS
HOME & COTTAGE AS
Home&Cottage på Tvedtsenteret søker sulten ass. butikksjef Vi søker en sulten leder med sterkt engasjement og passion for møbler og interiør. Som ass. butikksjef er du medansvarlig for alt og alle som handler og jobber i butikken og har hovedansvaret i butikksjefs fravær. Din viktigste oppgave vil være å få kundene til å trives og sørge for optimal kundeservice. Da kreves det at du har til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt. Du må være strukturert og like å jobbe mot - i tillegg må du kjenne til bruk av moderne butikkdatasystemer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Har du erfaring som forskalingssnekker / jernbinder for WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
Har du erfaring som forskalingssnekker / jernbinder Arbeidsoppgaver: Montering av bl.a. tradisjonell forskaling, Peri og Doka system / sky-dekke og systemforskaling i henhold til tekniske tegninger på industrielle byggeprosjekterKvalifikasjoner: Minst 3 års dokumentert arbeidserfaring Evne til å lese tekniske tegninger Fordel med fagbrev, lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Kundeveileder / Support for RIGHT SKILLS AS
RIGHT SKILLS AS
Kundeveileder / Support For vår kunde søker vi etter en kundeveileder / support, 1. linje - oppstart snarest, varighet 3 måneder med muligheter videre. Arbeidstid 10.00 - 18.00. Arbeidsoppgaver: Registrere og følge opp henvendelser fra kunderSuppleringssalg linje supportChatKundehenvendelser pr.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 20-03-2019

Har du erfaring med skjærebrenning? for WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
Har du erfaring med skjærebrenning? Arbeidsoppgaver: sjærebrenningkutting av stålkonstruksjonerdiverse demonterings- og rivingsarbeiderkildesorteringKvalifikasjoner: lang erfaring med skjærebrenninggod forståelse av teknisk dokumentasjon og selve utførelsen av oppgaverfordel med arbeid i høyden / stillaskursSpråk kunnskaper: gode engelsk og norsk kunskaper (innføring i prosjektet samt komunikasjon på prosjektet vil forekomme på engelsk/skandinavisk)Ønskede egenskaper: sterk fokus på HMSteknisk innsikt og anlegg for praktisk arbeidgodt trent, "liker å svette", stå på viljeikke høydeskrekk"må vi
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Psykologspesialist/psykolog - habiliteringstjenesten for voksne (HAVO) for Helse Stavanger HF
Helse Stavanger HF
Psykologspesialist/psykolog - habiliteringstjenesten for voksne (HAVO) Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering (AFMR) Lassa gir spesialiserte tjenester innen habilitering, rehabilitering og fysikalsk medisin. Avdelingen tilbyr døgninnleggelse, poliklinikk og ambulant virksomhet til voksne pasienter. Det er i dag ca. 70 stillinger fordelt på 12 fagprofesjoner. Seksjon habilitering for voksne (HAVO) har ledig vikariat for psykolog/psykologspesialist med interesse for habiliteringsfagfeltet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Applus RTD is seeking Plant Inspectors, Welding Inspectors and NDT Technicians. for Applus RTD Norway AS
Applus RTD Norway AS
Applus RTD is seeking Plant Inspectors, Welding Inspectors and NDT Technicians. Applus RTD Norway are seeking Inspectors and Technicians for various long and short time projects, on and offshore. Applus RTD are seeking plant inspectors: The work consists of planning and performing plant inspections.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019