Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Teknisk selger for ALF I LARSEN AS
ALF I LARSEN AS
Teknisk selger TEKNISK SELGER Har du lyst til å bli spesialist innen kulelager og roterende utstyr? Nå har du muligheten til å få jobb i et av landets mest kompetente bedrifter innenfor området. AlL er i en vekstfase, og søker nå en teknisk selger som har forståelse for produkter, salg og kundefokus. Arbeidsmiljøet vårt er uformelt, travelt og fullt av kjekke folk.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Logistikk koordinator for BEMANNINGSXPERTEN ROGALAND AS
BEMANNINGSXPERTEN ROGALAND AS
Logistikk koordinator For kunde i Dusavik søker vi etter en dyktig lager og logistikk koordinator Arbeidsoppgaver Ordre og logistikkfunksjonOppfølging av kunder og leverandørerOrganisere henting og levering av varerAssistere varemottak med mottak og pakkingTruck kjøring, laste og losse varerAnnet forefallende lagerarbeidØnskede kvalifikasjoner Trucksertifikat T1-T4Pakkekurs NOG 116Erfaring med tilsvarende arbeid er en stor fordelGode norsk kunnskaper - muntlig og skriftligDatakunnskaperPersonlige egenskaper Høy arbeidskapasitetNøye og strukturertSelvgåendePliktoppfyllende og lojalGode samarbei
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Frisør på Bogafjell for APPEAL FRISØR AS
APPEAL FRISØR AS
Frisør på Bogafjell Vi trenger en dyktig frisør og frisørlærling til vårt team påBogafjell Flott salonger med en del drop inn Fantstisk beliggenhet rett ved Helgø på Bogafjell. Slipper bompenger og gratis parkering Er du interessert i å gi av deg selv, ha ansvar og være med å ta vare på alle våre kunder å gi dem en opplevelse, er du den personen vi leter etter. Vi gir deg kurs, opplæring og gode betingelser Vi har alltid fokus på god service til kunden og har gode visjoner vi bruker i hverdagen Vi er18 frisører som jobber sammen i et team.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019

Ergoterapeut - Fysio- og ergoterapitjenester til voksne for Sandnes kommune
Sandnes kommune
Ergoterapeut - Fysio- og ergoterapitjenester til voksne Org. nr: - Stillingsident: 4119956859 Presentasjon av stillingen: Vi har et ledig vikariat for ergoterapeut med arbeidsområde voksne. Vi har stor pågang til våre tjenester, og har behov for å styrke teamet vårt med en vikar med fagkompetansen ergoterapeut. Avdeling fysio- og ergoterapitjenester til voksne er lokalisert på ulike bo- og aktivitetssenter i Sandnes. Avdelingen består av ergoterapeuter og fysioterapeuter. Fysio- og ergoterapitjenesten yter tjenester til brukere på institusjon, i brukers hjem og på skole/jobb.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Accounts Payable Accountant - Operator - Oil & Gas for FINNPERSONAL & REKRUTTERING AS
FINNPERSONAL & REKRUTTERING AS
Accounts Payable Accountant - Operator - Oil & Gas Liten overskriftExperience from AP Accounting and SAP? InnledningOn behalf of one of our clients, an operator within Oil & Gas. We are looking for an Accounts Payable Accountant for their CFO Department to process payment documents timely, accurately, correct and efficiently in compliance with the established internal control requirements and external laws and regulations. Please be aware that applicants will be continiuously reviewed.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Avdelingsleder for Åse bo- og aktivitetssenter
Åse bo- og aktivitetssenter
Avdelingsleder Org. nr: - Stillingsident: 4119573121 Presentasjon av stillingen: Vi har ledig stilling som avdelingsleder ved Åse bo- og aktivitetssenter lindrende/somatisk avdeling.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 28-08-2019

Miljøveiledere for Sandnes kommune, Mestringsenheten
Sandnes kommune, Mestringsenheten
Miljøveiledere Org. nr: - Stillingsident: 4118570100 Presentasjon av stillingen: Mestringsenheten er organisert som egen resultatenhet og er en bydekkende tjeneste som gir tjenester innen psykisk helse og rus. Recovery ligger til grunn for utviklingen av tilbudet i Mestringsenheten. Det er 250 årsverk i enheten fordelt på ca 300 ansatte. Mestringsenheten består av 7 avdelinger. Psykisk helseteam er en av disse avdelingene og består av 30 årsverk. Vi gir hjelp til innbyggere med psykisk helse og/ eller rusutfordringer.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Platearbeider/sveiser for Q10 PERSONELL AS
Q10 PERSONELL AS
Platearbeider/sveiser Vi har en spennende jobb som platearbeider/sveiser, i utfordrende stilling og kreativt miljø. Vår kunde Hillevåg Mek Verksted har spesialisert seg på tillbygg på lastebiler for dyr og kraftfor transport. Det er i all hovedsak nye biler med nye påbygg. Tegninger må kunne leses og fagmessig arbeid utføres. Bedriften har lokalene sine på Forus, de har moderne fasiliteter og hyggelig og uformelt miljø.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Sykepleier for RUNDESKOGEN BO-OG AKTIVITETSSENTER
RUNDESKOGEN BO-OG AKTIVITETSSENTER
Sykepleier Er du faglig engasjert og opptatt av å levere kvalitet i det du gjør? Da er dette jobben for deg!Vi har ledige stilinger, fast og vikariat ved: Rundeskogen bo-og aktivitetssenter 3.etg. demensavd. 75% vikariat turnus D/A og 75-100% fast turnus D/ARundeskogen bo-og aktivitetssenter 4.etg. korttids/langtidsavd. somatisk 2 stillinger 75-100% fast turnus D/A og 3.hver helgByhagen 2.etg. somatisk 100% stilling fast turnus D/AArbeidsoppgaverHos oss har du, sammen med leder, et sykepleiefaglig ansvar på avdelingen. Vi er opptatt av å gi helhetlig pleie og omsorg til våre pasienter.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-08-2019

Project Engineer for DFIND AS
DFIND AS
Project Engineer On behalf of our client within the oil and gas industry, are we now seeking a Project Engineer. The position is based in Stavanger.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019