Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Electrical Engineer with knowledge to FEBDOK calculations? for Ingeniør Compagniet
Ingeniør Compagniet
Electrical Engineer with knowledge to FEBDOK calculations? Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen Olje og Gass, Bygg og Infrastruktur samt rådgivende ingeniørbedrifter. Vi leverer også ingeniører til lokale bedrifter rundt om i landet. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap; Adecco. IC bygger din tekniske karriere.For our client in Sandnes we searching for an Electrical Engineer with knowledge to FEBDOK calculations.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Sykepleier - Omsorg Øst, Rovik bokollektiv for Sandnes kommune
Sandnes kommune
Sykepleier - Omsorg Øst, Rovik bokollektiv På bokollektivet på Rovik bo- og aktivitetssenter bor 14 eldre i egne leiligheter. Hos oss er noen oppgaver annerledes enn på en på sykehjemmet for øvrig, blant annet fordi bokollektivet er definert som hjemmetjeneste. Vi er opptatt av at vi skal legge til rette for en god hverdag for våre beboere. Som sykepleier hos oss vil du få mange spennende arbeidsoppgaver, og du vil også få ansvar i forhold til å lede og organisere det daglige arbeidet på avdelingen. Stillingen er turnusbasert med jobb hver 3 helg.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Juridisk controller - Sandnes Eiendomsselskap KF - Sandnes kommune for Sandnes kommune
Sandnes kommune
Juridisk controller - Sandnes Eiendomsselskap KF - Sandnes kommune Sandnes Eiendomsselskap KF har ansvar for utvikling, bygging og forvaltning av eiendomsporteføljen til Sandnes kommune. De kommende årene skal det investeres i blant annet skoler, sykehjem, svømmehall, boliger og barnehager i tillegg til løpende modernisering, forvaltning og drift av bortimot 380 000 m2 bygningsmasse. Dette gir oss posisjon som en av regionens største byggherrer og eiendomsbesittere. Vår jobb er å se behovet, ligge i forkant og skape verdifulle løsninger som er optimale for brukerne.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Are you systematic and accurate Safety Engineer? for Ingeniør Compagniet
Ingeniør Compagniet
Are you systematic and accurate Safety Engineer? Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen Olje og Gass, Bygg og Infrastruktur samt rådgivende ingeniørbedrifter. Vi leverer også ingeniører til lokale bedrifter rundt om i landet. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap; Adecco. IC bygger din tekniske karriere.For our client in Sandnes we searching for a systematic and accurate Safety Engineer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 16-12-2018

Butikkmedarbeider deltid m/utvidet ansvar for REMA 1000
REMA 1000
Butikkmedarbeider deltid m/utvidet ansvar REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

SE HIT! Modig, Ambisiøs og ute etter en godt betalt salgs- og installasjonsjobb? for Verisure AS
Verisure AS
SE HIT! Modig, Ambisiøs og ute etter en godt betalt salgs- og installasjonsjobb? ...Da er kanskje du rett person for salgsrollen Security Expert! Som Security Expert vil du være kundens første møte med vårt selskap. I Verisure er vi svært stolte av de tjenester og produkter vi tilbyr, og det blir du som skal gi våre nye kunder en trygg og god sikkerhetsgjennomgang. Du er også den som kartlegger deres videre behov, samt installerer anlegget etter avtale er inngått.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 26-12-2018

Vikariat for Lundegård Barnehage Sa
Lundegård Barnehage Sa
Vikariat Lundegård barnehage er en privat barnehage som ligger på Ganddal i SandnesDu har erfaring med arbeid i barnehage. Du er genuint opptatt av barn og barns utvikling. Du tar ansvar og arbeider selvstendig.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Ergoterapeut - Fysio- og ergoterapitjenester til barn - Sandnes kommune for Sandnes kommune
Sandnes kommune
Ergoterapeut - Fysio- og ergoterapitjenester til barn - Sandnes kommune br/> Vi har et ledig vikariat som ergoterapeut med arbeidsområde barn. Vikariatet er en 100 % stilling frem til 16.august 2019. Tiltredelse snarest. Avdeling fysio- og ergoterapitjenester til barn sitter samlet sentralt i Sandnes i funksjonelle lokaler.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Er du opptatt av god kundeservice? for Lucky Bowl Norge As Avd Hana
Lucky Bowl Norge As Avd Hana
Er du opptatt av god kundeservice? Lucky Bowl består av 14 restauranter kombinert med bowling på østlandet, vestlandet, sørlandet og i Sverige.Gruppen har ca 200 ansatte og legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, kvalitet og service. Hovedkontoret til Lucky Bowl er i Egersund. Vi har gleden av å presentere et et helt nytt konsept i Norge, hvor bowling kombinert med god mat, god drikke og høy servicegrad står i fokus! Til vår avdeling på Hana søker vi nå deltidsmedarbeidere.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 20-12-2018

Intermediate Software Engineer for Jobzone Stavanger
Jobzone Stavanger
Intermediate Software Engineer Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. 8000 medarbeidere fikk vikariater eller faste jobber gjennom Jobzone i 2017.For our customer, we now seek an Intermediate Software Engineer.As Control Systems Engineer in Seabox AS you will develop control systems applications for topside hardware devices and Graphical User Interfaces.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018