Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Posten Norge søker etter varebilsjåfører med førerkort B til kveldskjøring
Divisjon Nettverk Norge - Region Sørvest
Posten Norge AS har etablert en ny strategi og har utviklet et ambisiøst målbilde mot 2023. Dette innebærer at vi skal bli kundens førstevalg, ledende på teknologi og innovasjon, og vi skal drive bærekraftig verdiskapning. Et av Posten og Bring sine hovedmål, som fundament for virksomheten, er kompetente og engasjerte medarbeidere. Trives du med høyt tempo, og blir motivert av utfordrende og selvstendige oppgaver? Posten Norge søker etter dyktige sjåfører til kjøring på Nord-Jæren med base på terminalen på Ganddal.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 29-07-2022

Want come join our Publich cloud team - we are hiring Cloud Architect!
Cegal AS
We are continuing our growth and need several Cloud Architects to join our Public Cloud team, so if you are looking for a career working with Azure, Public Cloud and DevOps, look no further. You should preferably have a basic understanding of Azure and Cloud computing technology and infrastructure, as well as experience in designing and migrating applications to the cloud. However, we do want to hear from you whether you cover only some or all the requirements we are looking for!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Er du vår neste Lønnsmedarbeider?
SpareBank 1 SR-Bank Forretningspartner AS
Forretningspartner har hatt god utvikling og vekst og nå styrker vi laget ytterligere ved å opprette et fag miljø i Bergen på HR & Lønn. Du vil jobbe sammen med et team som består av 30 medarbeidere fordelt på følgende lokasjoner - BERGEN - HAUGESUND - SKJOLD - FORUS - KRISTIANSAND - GRIMSTAD. Vår ambisjon er å være en offensiv avdeling i kontinuerlig utvikling. Vi har en sterk markedsposisjon og gode resultater.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Er du vår neste Chief Technology Office - CTO?
Antenor-OTG AS
Vi ønsker å knytte til oss en programvareutvikler som er klar til å ta steget videre og utvikle sine lederegenskaper. En som har ambisjoner om å være leder i større organisasjoner etter noen gode år her hos oss. År som brukes til utvikling av både deg selv og vår programvare. Vi søker derfor etter en høyst motivert, engasjert og strukturert person til å ta over stafettpinnen som CTO.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Vi søker tekniker/bilmekaniker!
Kverneland Bil AS
Er du i dag ansatt som bilmekaniker, og vil jobbe med et av markedets mest spennende merker? Da er det akkurat deg vi trenger på laget! Vi leter etter en god bilmekaniker som har sans for den teknologiske endringen/skiftet bilbransjen står ovenfor. Hos oss får du muligheten til å jobbe med et av markedets toppmerker på kvalitet, kundetilfredshet, og innovasjon. På toppen av merkevarene får du også jobbe med en av Stavangerregionens eldste bilforhandler.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Saksbehandler
Barne og familieenheten, avd barnevern, omsorg - ettervern, Sandnes kommune
Vil du være med å gjøre en forskjell for barn i Sandnes kommune?Vi har ledig ett vikariat som saksbehandler i avdeling omsorg ettervern fra 01.08.2022. Barne- og familieenheten består av barneverntjenesten og ressurssenter for barn og familier, samt administrasjon/stab. Barneverntjenesten har om lag 70 ansatte fordelt på ulike avdelinger. Avdeling omsorg og ettervern arbeider med barn og unge i alderen 0-25 år som bor i fosterhjem/på institusjon/i egen bolig ihht. lov om barneverntjenester.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

Har du lyst til å bli vår nye QHSE Rådgiver?
Sodexo Remote Sites
Trives du med å jobbe i en driftsorganisasjon som er uformell og med høyt tempo? Da kan stillingen som QHSE rådgiver i Sodexo Energy & Resources være jobben for deg! Vi ser etter en person som liker å ha mange jern i ilden, som liker å ha det travelt og som jobber godt under press. Du trenger å jobbe selvstendig, samtidig som du trenger å være fleksibel, effektiv og løsningsorientert.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Søstrene Grene søker sesongarbeidere i Sandnes
HS Retail Sandnes AS
Å jobbe i en Søstrene Grene butikk er krevende og utrolig hyggelig. Du som medarbeider er et viktig element for at kunden skal få en spesielt hyggelig og annerledes handleopplevelse. Som ansatt hos oss har vi sterkt fokus på at du skal trives på jobb og at vi er en gjeng som trives med hverandre. Det er viktig at du er blid, utadvendt og kan være med på å spre glede blant dine kollegaer og kunder. Vi søker deg som er kreativ, arbeidsom og gir alt for at din butikk skal være den beste Søstrene Grene butikken.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Are you our new IT Engineer - Dispatch \& Escalation?
Cegal AS
Cegal is growing to become a leading global technology powerhouse for the energy industry and a contributor to driving the green transition. We're experiencing solid growth in digitalization projects and now we're looking for our new IT Engineer - Dispatch & Escalation. Come join us! Our Customer Experienceteam delivers third line support to our customers. We focus on delivering reliable, efficient, and high-quality solutions and services, customized to each customer's individual needs and demands.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Regnskapsmedarbeider/kontroller i Teqvagruppen
Teqva Gruppen AS
Har du erfaring med regnskap og er klar for nye utfordringer? Trigges du av ansvar og varierte arbeidsoppgaver? Da vil regionens største totaltekniske entreprenør høre fra deg. Vi søker fast ansettelse av en dyktig regnskapskontroller i 100 % stilling.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022