Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Gullfunn på Kvadrat kjøpesenter søker etter deltid 20 % og tilkallingshjelp for GULLFUNN KVADRAT
GULLFUNN KVADRAT
Gullfunn på Kvadrat kjøpesenter søker etter deltid 20 % og tilkallingshjelp Vi ser etter deg som elsker å jobbe med salg og som deler vår lidenskap for vakre smykker og kundeservice. Du må være positiv tvers igjennom og det å smile er selvsagt helt naturlig for deg. Det er like viktig at du er en ærlig, redelig og strukturert person da du skal jobbe med varer med høy verdi. Vi ser etter deg som er god på salg og har erfaring fra butikk. Hva kan vi tilby deg som søker? Du får en morsom og kreativ arbeidsplass med personlig og faglig utvikling.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Prosjektleder for infrastrukturprosjekter for Sandnes kommune
Sandnes kommune
Prosjektleder for infrastrukturprosjekter Org. nr: - Stillingsident: 4143106917 Presentasjon av stillingen: Prosjekt og Avtaler søker nå etter en løsningsorientert og engasjert prosjektleder. Vi er en del av tjenesteområdet Byutvikling og Teknisk som har ansvaret for blant annet kommunal infrastruktur, kommunale planer, plan- og byggesaksbehandling, kart- og registerinformasjon, renovasjon og myndighetsutøvelse. Prosjekt og Avtaler har ansvar for å ivareta prosjektering og utbygging av tekniske anlegg for Park, Idrett og Vei (PIV) og Vann, Avløp og Renovasjon (VAR).
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 10-11-2019

Ped. leder i 30% stilling for ENGLEONGANE BARNEHAGE AS
ENGLEONGANE BARNEHAGE AS
Ped. leder i 30% stilling Vi søker etter ped. leder med godkjent utdanning i 30% stilling til 3-6 års-avdelingen; "Oliven". Stillingen deles med en annen barnehagelærer som i dag har 70% stilling som ped. leder på avdelingen. Barnehagen har følgende visjoner: "Omsorg og læring i trygghet og lek" og "Sunn mat på små fat". Vi lager næringsrik varm lønsj hver dag, og har et hjerte som banker for et sunt kosthold. Vi ramer inn måltidene og skaper en magisk stund sammen med barna. Er du selvstendig og god til jobbe i prosjekter sammen med dine medarbeidere?
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Fysioterapeut for FYSIO- OG ERGOTERAPITJENESTER
FYSIO- OG ERGOTERAPITJENESTER
Fysioterapeut Org. nr: - Stillingsident: 4143246631 Presentasjon av stillingen: Vi har ledig fast stilling som fysioterapeut med arbeidsområde voksne. Avdeling fysio- og ergoterapitjenester til voksne er lokalisert på ulike bo- og aktivitetssenter i Sandnes. Avdelingen består av ergoterapeuter og fysioterapeuter. Fysio- og ergoterapitjenesten yter tjenester til brukere på institusjon, i brukers hjem og på skole/jobb. I Sandnes kommune har fysio- og ergoterapitjenesten ansvar for henvendelser som gjelder syn- og hørselstekniske hjelpemidler. Avdelingen har stort fokus på tverrfaglig samarbeid.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Varehussjef søkes til Sandnes største byggevarehus for OBS BYGG SANDNES
OBS BYGG SANDNES
Varehussjef søkes til Sandnes største byggevarehus I vårt store byggevarehus i Sandnes har vi over 7000 kvadrat hvor du finner alt du trenger av kjente "gjør det selv"- merkevarer. Enten det er snakk om hus eller hage, store eller små byggeprosjekter så har vi det du trenger. Vi er stolte over å ha et av Norges råeste og største byggevarehus. Har du leder erfaring og brenner for byggfaget? Har du evnen til å skape glede og engasjement? Vi søker varehussjef som har kunden i hjertet og som kan ha et overordnet og helhetlig lederansvar for drift og utvikling av Obs Bygg Sandnes.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Experience from Document Controlling within Oli & Gas? Exciting long term assignment at Operator Company! for FINNPERSONAL & REKRUTTERING AS
FINNPERSONAL & REKRUTTERING AS
Experience from Document Controlling within Oli & Gas? Exciting long term assignment at Operator Company! Liten overskriftFor kunde søker vi InnledningOn behalf of one of our clients, an Operator Company within Oli & Gas, we are now looking for a Dokument Controller for a long term assignment. Please be aware that applicants will be continuosly reviewed.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 22-10-2019

Ergoterapeut for Sandnes kommune
Sandnes kommune
Ergoterapeut Org. nr: - Stillingsident: 4135862488 Presentasjon av stillingen: Vi har ledig to stillinger som ergoterapeut med arbeidsområde voksne. Vi har stor pågang til våre tjenester, og har behov for å styrke teamet vårt med ergoterapeuter i forbindelse med at ansatte går av med pensjon. En stilling er 100% og en er 70%. Avdeling fysio- og ergoterapitjenester til voksne er lokalisert på ulike bo- og aktivitetssenter i Sandnes. Avdelingen består av ergoterapeuter og fysioterapeuter. Fysio- og ergoterapitjenesten yter tjenester til brukere på institusjon, i brukers hjem og på skole/jobb.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 29-10-2019

Servicetekniker klima/ventilasjon for YIT Building Systems AS
YIT Building Systems AS
Servicetekniker klima/ventilasjon Caverions service avdeling i Stavanger har i dag 80 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Caverion Stavanger rigger seg for videre vekst og søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innenfor klima/ventilasjon. Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

POWER FORUS SØKER KASSEANSVARLIG for POWER FORUS AS
POWER FORUS AS
POWER FORUS SØKER KASSEANSVARLIG POWER FORUS søker engasjert selger/kasseansvarlig i vår butikk. Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere -- uansett stilling -- at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger. Dette er avgjørende for alle. Man må være trygg for å gjøre en god jobb. I POWER har vi et utrykk som vi kaller Fantastisk? Ja! Det er helt sant og noe vi skal bevise i årene som kommer.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 11-11-2019

Servicetekniker elektro for YIT Building Systems AS
YIT Building Systems AS
Servicetekniker elektro Caverions service avdeling i Stavanger har i dag 80 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, rør, ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Vi rigger oss nå for videre vekst og søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innen elektro.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019