Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Senior Advisor
Dfind Norge AS
Vi tror på den gode lagfølelsen, og at det å skape suksess sammen, gir størst glede! Nå søker vi en ny senior rådgiver som er klar for en spennende og utfordrende stilling i vårt team i Stavanger. Vi ser etter deg som gjerne har erfaring i en rekrutteringsprosess. Vi skal utvide teamet og ønsker å ta større markedsandeler. Vi ser etter deg som er utadvendt, positiv og energisk som kan være med på å skape vekst i vår region.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vil du bli vår nye kollega? Prix Ganddal søker etter nye medarbeidere
COOP SØRVEST SA
Til vår Prix Ganddal søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Vi søker ansatte til følgende stillinger 40% stilling - et års vikariat. Arbeidstider kveld og helg. Ringevikarer Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 22-08-2020

Vi søker kokk m/ fagbrev
Personalhuset, Stavanger
Etter forespørsel fra vår kunde søker vi nå etter kvalifiserte kokker med fagbrev til lengre og kortere oppdrag. Vi søker deg som trives på kjøkkenet, med godt humør og lidenskap for mat. Arbeidsoppgaver Produksjon av kaldmat/buffetLage menyBestilling av varer Arbeidstid Dagtid
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 23-09-2020

Driftstekniker med elektro- eller automasjonserfaring
Forus Avfallssorteringsanlegg
Har du lyst til å jobbe i en ordentlig miljøbedrift? Søker du en trygg og innovativ arbeidsgiver? Er du åpen, engasjert og pålitelig? Da er det kanskje deg vi leter etter! IVAR søker nå etter to driftsteknikere til vårt hypermoderne anlegg på Forus, som er unikt i verden.
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Er du ingeniør med erfaring innen VA-faget?
Dfind Norge AS
Vi trenger flere ingeniører/sivilingeniører innen VA-faget til spennende jobber i Stavanger. Du må være selvgående og ha relevante prosjekter på cv'en. Som VA-rådgiver vil du få arbeidsoppgaver tilpasset til erfaringsnivå- vi trenger ingeniører for både tyngre og lettere prosjekter, med ulik erfaringsbakgrunn. Du vil få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter med gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Dine arbeidsoppgaver vil tilpasses behov og erfaringsnivå, men vil kunne omfatte:
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 21-09-2020

Lærer
Lurahammaren ungdomsskole, Sandnes kommune
Org. nr: 964965137 Stillingsident: 4272688790 Presentasjon av stillingen: Lurahammaren ungdomsskole ligger i Lura bydel like ved Gandsfjorden. Vi har for tiden 255 elever og et personale på ca. 35 personer, alle funksjoner inkludert. Både skolens elever og ansatte har høy grad av trivsel, og skolen har gode læringsresultater. Les mer om Lurahammaren ungdomsskole her Skolen har ledig en fast stilling i 43% fra og med 1.10.20
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 25-08-2020

Søker Vaktmestere
Personalhuset, Stavanger
Vi søker erfarne vaktmestere til korte og lengre oppdrag. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være tilsyn og vedlikehold av bygninger og uteareal, lager og annet praktisk arbeid. Arbeidsoppgaver Tilsyn og vedlikehold av bygninger og uteareal Kundekontakt Andre praktiske oppgaver kan også bli aktuelle Arbeidstid Dagtid
Registrert : 13-08-2020 Søknadsfrist : 22-09-2020

Vil du bli en del av vinnerlaget på Deli de Luca Sandes
Deli de Luca Sandnes
Vi elsker å glede! Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak. Til vår butikk i Sandnes søker vi nå etter deltidsmedarbeidere. Vi søker etter en ansatt med vakter annenhver helg samt en ansatt som ringevikar. Spesifiser gjerne i søknaden hvilken stilling du er interessert i.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

OceanSMART Product Manager- Data & Insight
Oceaneering Oceaneering AS
OceanSMART is seeking skilled Maritime, Software and data science professionals to join our dynamic team. As Product Data & Insight Manager you will be an integral part of the Product team. Your primary role will be to ensure all OceanSMART services have the validated data and insight sources they require to operate and deliver the strategy.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020

Til vår designavdeling søker vi en oppskriftsmaker.
Sandnes Garn
Til vår designavdeling, søker vi en oppskriftsmaker som skal være med å lage oppskrifter til våre kolleksjoner. Du må kunne strikke, det må være en del av hverdagen din. Har du en designutdannelse er det en fordel, men enda viktigere er det at du er en aktiv strikker med god kjennskap til ulike teknikker og løsningsmuligheter. Har du erfaring med å skrive oppskrifter er det bra. Du må være ryddig, ha sans for tall og ha en god formuleringsevne, ettersom det er en stor del av det å lage oppskrifter. Du må ha god kunnskap om det som rører seg i strikkebildet, være kreativ og fleksibel.
Registrert : 12-08-2020 Søknadsfrist : 30-08-2020