Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
BLI MED Å STARTE NORGES BESTE JETPELINGSELSKAP
Seabrokers JetPeling AS
Utrolig spennende muligheter for rette vedkommende til å bli med å bygge det som skal bli Norges beste Jetpelingsselskap. Seabrokers har en filosofi om at alt kan forbedres, og vi har i snart 40 år utviklet gode, innovative forretningsmodeller for å få dette til innen et bredt spekter av bransjer. For rette vedkommende kan dette bety utrolig spennende muligheter.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Sykepleier/vernepleier avd. Rask Psykisk Helsehjelp og Aktivitet
Mestringsenheten,  Sandnes kommune
Mestringsenheten er organisert som egen resultatenhet og er en bydekkende tjeneste som gir tjenester innen psykisk helse og rus. Recovery ligger til grunn for utviklingen av tilbudet i Mestringsenheten. Det er 250 årsverk i Mestringsenheten fordelt på ca. 300 ansatte. Enheten gir tjenester fra ulike lokaliseringer i kommunen fordelt på avdelinger blant annet Avdeling rus og avhengighet, Avdeling psykisk helse, Avdeling ROP, FACT Sandnes og Avdeling rask psykisk helsehjelp og aktivitet.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Superhelt søker assistent
Prima Assistanse
Helten vår er 5 år og er en skikkelig sjarmør og gledesspreder, men med en medfødt diagnose og hjerneskade. Vår familie på 5 prøver ikke å la hans diagnose styre livet vårt, men vi har fokus på livskvalitet og de gode dagene livet gir. For å ha muligheten til å være til stede for hele familien, søker vi flere assistenter til gutten vår. Man må være villig til å avlaste oss i hjemmet, ved sykehusbesøk, ferier evt. annet. Du arbeider tett sammen med oss som foreldre, men må også kunne jobbe selvstendig. Som assisten jobber du både hverdag og hver tredje helg.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 04-11-2021

Lærere
Sandved skole, Sandnes kommune
Org. nr: 964965137 Stillingsident: 4438463253 Presentasjon av stillingen: Vil du bli med på Sandved skoles lag, og sette verdifulle spor? Sandved skole kjennetegnes av kjekke elever og et engasjert og dyktig personale. Her vil du få muligheten til å utvikle deg og bygge fremtidens skole. Visjonen vår er «ALLE SKAL LYKKES», og vi ønsker at vår praksis skal reflektere visjonen vår i alt vi gjør. Hos oss skal alle bli verdsatt, være del av et forpliktende fellesskap og tåle å bli stilt krav til.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Er du klar for en kul jobb innen byggevare?
Retail House Varejo
Vi er på jakt etter en til to nye arbeidsjern som vil ha en morsom deltidsjobb for en av våre kunder i Byggevarehus i og rundt Stavanger. Arbeidsmengden vil ha noen sesongvariasjoner, men det er fastsatte ukentlige arbeidsdager. Kveldsjobbing må påregnes i enkelte uker. Som person må du være: EffektivLøsningsorientertUtadvendtLike å være midt oppe i alt som skjerI god fysisk form og kan ta dette som en treningsøktHa gode kommunikasjonsevner på norskTroverdig Krav til stillingen:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Politibetjent 3/2/1
FEE Seksjon for økonomi, Sør-Vest politidistrikt
Org. nr: - Stillingsident: 4442169646 Presentasjon av stillingen: Det er ledig grunnstilling som politibetjent 3/2/1 på Felles enhet for etterretning og etterforskning (FEE), seksjon for økonomisk kriminalitet, avsnitt sør. Avsnitt sør er stedsplassert på Sandnes politistasjon. Seksjonen skal etterforske og bekjempe økonomisk kriminalitet relatert til næringsliv og offentlig sektor.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Vil du bli vår nye HMS rådgiver
Aktiv HMS
Aktiv HMS er i vekst og trenger å styrke teamet med ny kollega. Vi består av en engasjert gjeng som brenner for HMS arbeid. Vi er en godkjent bedriftshelsetjeneste i Rogaland og vi leverer lovpålagt bedriftshelsetjeneste, samt HMS- og beredskapstjenester. Vi skal være en aktiv samarbeidspartner for våre kunder og bistå med å gjennomføre forebyggende HMS-aktiviteter som bidrar til trygge og sunne arbeidsplasser.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 12-11-2021

Har du lyst til å jobbe som lager- og produksjonsleder i Hydroscand?
Hydroscand AS
Hydroscand er i vekst, og vi søker nå en erstatter for lager og produksjonsleder ved avdeling Forus. Forus er Hydroscand sin største avdeling i Norge og betjener et bredt spekter av bransjer i sitt lokalområde. Vi er en markedsledende leverandør av slanger og ledningskomponenter. Til stillingen ser vi etter en dedikert og inspirerende person til å videreutvikle lager og produksjonsaktivitet, sammen med avdelingsleder. Vi ønsker en systematisk, strukturert og kvalitetsbevisst ny kollega, som er resultatorientert, og liker å ta et aktivt lederskap i sin arbeidshverdag.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Vi søker Manager til BDO Regnskap som vil være med oss for å hjelpe virksomheter i å lykkes
BDO Stavanger
Vi søker nå en engasjert Manager til vår avdeling for regnskap i Stavanger. Vi ser for oss at du er en person som er erfaren, grundig og dedikert i det du driver med. Vi ønsker også at du har god teknologiforståelse og -interesse. Som Manager skal du kunne veilede, inspirere, og bidra til å hjelpe kundene best mulig. BDO er et selskap i sterk vekst, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg videre. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Er du vår nye Barne- og ungdomsarbeider? Vi søker deg som er engasjert, utforskende og aktiv i lek sammen med barna!
Skeiane barnehagene,  Sandnes kommune
Org. nr: 964965137 Stillingsident: 4441990411 Presentasjon av stillingen: Skeianebarnehagene (Stangeland, Sandved og Stangelandsforen) er samorganisert til en virksomhet. Det er en styrer i hver barnehage og en virksomhetsleder for alle 3 barnehagene. Livsmestring og helse er vårt satsingsområde og barnehagene våre har et stort fokus på mat og måltid og friluftsliv i arbeidet med barna.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021