Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du bli endel av vårt team ved Lindex Kvadrat Kjøpesenter, eller Arkaden?
Lindex AS
Er du veldig interessert i mote og salg, og ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Din rolle i vårt team
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Selger heltid
Right Price Tiles Forus, Sandnes
Er du sulten på salg og motiveres av egne prestasjoner? Så bra, da har vi en spennende mulighet til deg! Vi søker deg som skal hjelpe våre kunder å skape drømmebadet. Hos oss møter du en engasjert lavpriskjede med vekst som tar både kunder og ansatte på alvor, vi ønsker å levere utover det forventede.Vi søker deg som: 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 04-01-2023

Avdelingsleder drift
Elkjøp Norge
Nå har du muligheten til få jobb som leder i Elkjøp, hvor vinnermentalitet og kundefokus går hånd i hånd. Som avdelingsleder i Elkjøp er du ansvarlig for en av tre avdelinger i varehuset. Driftsavdelingen består av kasse, aftersales og service. Du rapporterer direkte til varehussjefen og skaper resultater gjennom et team med fagansvarlige samt øvrige medarbeidere i hver avdeling.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Be a Part of the Unmanned Future!
Nordic Unmanned
Nordic Unmanned are currently recruiting drone pilots to expand our operational flight crews. This is an exciting opportunity to join a growing talented team of pilots and crew, performing missions around the world. The pilot team are deployed to Nordic Unmanned’s operational sites and are responsible for planning and carrying out flights. The position will primarily work a rotational shift pattern. We are seeking pilots with existing commercial experience, preferably with minimum 1 year, from either a rotary or fixed wing background.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Sveisere
Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Industri Vest
Vi søker sveisere til spennende kunde i Sandnes. Arbeidstid Mulighet for rotasjon Ønskede kvalifikasjoner Gyldige sveisesertifikater (136, 111 etc.)Erfaring med karbonstål og rørtrådErfaring med sammenstilling av stålkonstruksjonerNorsk og/eller engelsk språk Personlige egenskaper Vi søker deg som har godt humør, mye stå-på-vilje og alltid er løsningsorientert. Det er også viktig at du er pålitelig, ansvarlig og serviceinnstilt.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

2 psykologspesialist/psykolog
Klinikk psykisk helsevern voksne / avdeling sikkerhet / fengselpsykiatri, Helse Stavanger HF
Klinikk psykisk helsevern voksne (KPHV) ved Stavanger Universitetssykehus yter spesialiserte helsetjenester til den voksne delen av befolkningen i Sør-Rogaland. Klinikken består av avdeling akutt-, alder-. affektiv psykose- og avdeling sikkerhet, samt fire DPS.Fengselspoliklinikken er organisert under Avdeling sikkerhet, Psykisk helsevern voksne (KPHV). Poliklinikkens team består av psykiater, tre psykologspesialister/psykolog, klinisk sosionom, leder og merkantil.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 08-01-2023

Regnskapsmedarbeider
Xl Container As
Vi har ledig 100 % stilling som regnskapmedarbeider. Jobben vil bestå i regnskapsarbeider/føring samt forefallende salg og utleie av våre containerprodukter.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Utleieansvarlig
Park, idrett og vei, Sandnes kommune
Sandnes er kåret til Norges mest attraktive by i 2022.Enheten Park, idrett og vei ivaretar kommunens rolle som eier, myndighetsutøver og utvikler av kommunal infrastruktur/anlegg, til det beste for byens befolkning. Dette omfatter parker, friområder, lekeplasser/nærmiljøanlegg, gravplasser, byrom, friluftsområder og anlegg, utendørs idrettsanlegg, kommunale veier, fortau og gang- og sykkelveier. I tillegg tilrettelegges det for næringsvirksomhet/aktivitet og arrangementer i byens byrom og idretts- og svømmehaller. Virksomheten har delegert ansvar for en del lovverk. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 02-01-2023

Ingeniør/Kontrollør VA
Vann, avløp og renovasjon,Vann og avløp drift, Sandnes kommune
Virksomheten Vann avløp og renovasjon(VAR), ivaretar kommunens rolle som eier, myndighetsutøver og utvikler av kommunal infrastruktur. Dette omfatter det offentlige vannforsyningssystemet, avløpssystemet og tekniske installasjoner. VA-drift driver hovedsakelig med drift og styring av kommunens vann- og avløpssystem. ArbeidsoppgaverOppfølging og kontroll under utførelse av VA anlegg i privat og kommunal regi. Det kan tillegges andre fagfelt som Vei og Park ifm koordinering. Samarbeid på tvers av avdelinger for å skape helhetlige løsninger. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 06-01-2023

Onsite Support Analyst
NES GLOBAL TALENT NORGE AS
Start: 01.12.2022 Duration: 31.05.2023 Location: Kristiansand Main tasks
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023