Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
HAKO søker lærling i betongfaget!
HAKO Total AS
Gode lærlinger kan en aldri få nok av. Som lærling i HAKO vil du jobbe sammen med erfarne fagarbeidere og delta i mange ulike prosjekt og konstruksjoner. Hverdagen her er over gjennomsnittet variert, som betyr at læringskurven blir både bratt og bred. Det kommer godt med! Hos oss blir du ikke én av 20, men vi prøver å ta inn to lærlinger i året. Ønsket er at du, som de før deg, vil kunne utvikle deg, ta fagbrev og arbeide hos oss i lang tid fremover. Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for å legge til rette for deg.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Har du kommersiell innsikt og erfaring som prosjektleder?
Marine Aluminium AS
Marine Aluminium ser etter en dyktig og erfaren prosjektleder som kan bidra til å håndtere økt aktivitet og forberede oss på fremtiden. Vi ser etter deg som er opptatt av å forstå kundens behov og som ser mulighetene i prosjektene og avtalene som etableres. Du har gjerne et ønske om å utvikle deg faglig og personlig i å lede prosjekter og mennesker mot gode resultater.  Våre verdier utrykker hva vi sammen står for: kundefokus, lagånd, lojalitet og løsningsorientert. Arbeidssted er Husøy, Karmøy. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Er du vår nye innkjøpsleder?
Marine Aluminium AS
Vil du lede innkjøpet for verdensledende leverandør av aluminium konstruksjoner og sikre bærekraftige adkomst løsninger? Vi opplever økende oppdragsmengde og ønsker å forsterke teamet vårt med en strategisk og forretningsorientert innkjøpsleder. Stillingen vil ha en sentral funksjon i selskapet og skal være en viktig bidragsyter til at vi lykkes i fremtiden. Hovedansvaret vil være å inngå strategiske innkjøpsavtaler og utvide leverandørnettverk.  Våre verdier utrykker hva vi sammen står for: kundefokus, lagånd, lojalitet og løsningsorientert.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Vi søker prosjektingeniør!
Marine Aluminium AS
Som Prosjektingeniør vil du bli en del av Engineering & Projects avdelingen, hvor du vil jobbe tett i et team bestående av 17 dyktige ingeniører som jobber sammen for å levere gode løsninger til våre kunder. Du vil samarbeide på tvers av avdelinger og spille en viktig rolle mellom engineering, prosjekt og produksjon.  Våre verdier utrykker hva vi sammen står for: kundefokus, lagånd, lojalitet og løsningsorientert. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 01-05-2023

Regnskapskonsulent, medlem
Coop Sørvest SA
Søknadsfrist snarest - kandidater vurderes fortløpende. Til vårt regnskapsteam ved hovedkontoret i Sandnes søker vi en dyktig Regnskapskonsulent, medlem
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 19-04-2023

Quality \& Risk Professional
Vår Energi AS
We are building our Project Quality and Risk department and are looking for an eager, quality and risk focused engineer with technical background and a wish to develop into one of the most important aspects of project management. Be a part of a resource group with specialized competence within Quality and Risk Management, Control and Assurance in Vår Energi Projects. Main tasks
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Servitør / serviceansvarlig
INDIA GATE INDISK RESTAURANT & BAR AS
Det søkes etter servitør / serviceansvarlig som like å ta ansvar til våre restauranter i Haugesund, Stord og Bergen.Kvalifikasjonskrav:Erfaring som servitør fra restaurant med A la Carte menyEr ansvarsbevisstBehersker norsk eller er god i engelskFor rette vedkommede tilbyr vi gode lønnsbetingelser med ekstra tillegg for serviceansvarlig.Antall Stillinger:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Do you have a higher economic education and good IT skills?
Toptemp AS, avd. Energy
For an exciting position in Tananger, we are looking for you with a minimum Bachelor's Degree in economics/finance. Furthermore, you have good IT skills and strong communication skills in English, both written and verbally. Job start date: ASAP Estimated job end date: 31.08.2024 Location: Tananger Responsibilities:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 29-04-2023

Butikksjef - Haugesund og Omegn
Normal Norge AS
Vi er i vekst og er ute etter en dyktig butikksjef i Haugesund og Omegn Vi vil påstå at vi arbeider i Norges mest spennende retailkonsept. Normal AS har vokst seg store på kort tid, og har de siste ti årene åpnet over 420 butikker i syv land. Den første butikken i Norge åpnet i 2017, og nå teller vi over 130 butikker spredt over hele landet. Vi gleder oss til å åpne dørene til enda en ny butikk! Ta gjerne en titt på videoen lenger nede i annonsen for å bli bedre kjent med oss. Om Butikksjefsrollen:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Ønsker du å jobbe med geotekniske grunnundersøkelser i landets største geomiljø?
Multiconsult
Multiconsult er i dag landets største totalleverandør innen geofag, og vi harstore ambisjoner for fremtiden.Det betyr at våre fagfolk får jobbe med de mest spennende og faglig utfordrende oppgavene i landet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 12-04-2023