Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Undervisningsstillinger innen helse- og oppvekstfag for Karmsund videregående skole
Karmsund videregående skole
Undervisningsstillinger innen helse- og oppvekstfag Ved Karmsund videregående skole er det ledig inntil 1 fast 100 % stilling og 3 vikariat i 100 % stillinger innen helse og oppvekstfag.     Karmsund videregående skole er en av landets mest moderne skoler og blant de største videregående skolene i Rogaland. Skolen drives i moderne lokaler, beliggende langs skipsleia Karmsundet. Skolen har ca. 800 elever og 170 ansatte.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Byplanlegger for Enhet for Byutvikling
Enhet for Byutvikling
Byplanlegger På bakgrunn av de bymessige grep kommunen har lagt til grunn for sin kommuneplan - harNorsk Design- og Arkitektursenter (DogA) gitt Haugesund status som nasjonal forbildeby.Kommunen har valgt å satse på sine komparative fortrinn, hvor byen skal vokse innenfra ogut. Styrking av Haugesund sentrum, som etableringsarena for handel, næring og bolig, skalbidra til en mer bærekraftig byutvikling og en kortreist hverdag. Planlegging i Haugesund erbevisst byens funksjon for både innbyggere og region.Enhet for byutvikling har ca.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 14-04-2019

Faglig nysgjerrig sykepleier søkes til vårt team - Forsvaret for Forsvaret
Forsvaret
Faglig nysgjerrig sykepleier søkes til vårt team - Forsvaret Ved Saniteten i Sjøforsvaret (SANSJØ) Madlaleiren/Role1 (legekontor/sykestue) er det ledig 100 % vikariat som sykepleier fra medio juli 2019 til 1. august 2020, eventuelt oppstart etter nærmere avtale.Er du sykepleier med klinisk erfaring? Kanskje du i tillegg har kjennskap til Forsvaret?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 08-04-2019

Lærling i renholdsoperatørfaget for Skeisvang videregående skole
Skeisvang videregående skole
Lærling i renholdsoperatørfaget Skeisvang videregående skole er en stor og attraktiv skole med 700 elever og 85 ansatte. Skolen tilbyr både studiespesialiserende utdanningsprogram og musikk, dans og drama. Skeisvang videregående skole  er en utfordrende og spennende arbeidsplass som legger stor vekt på både ansattes og elevers trivsel og utvikling.     Skeisvang videregående skole har fra 1. august 2019 ledig stilling som lærling i renholdsoperatørfaget.    Arbeidsoppgaver:  Fagopplæringen er yrkesutdanning som fører fram til fagbrev. Opplæringen vil være innen fastsatt læreplan.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Autorisert Sykepleier 100% for KARMØY KOMMUNE HJEMMETJENESTE NORD
KARMØY KOMMUNE HJEMMETJENESTE NORD
Autorisert Sykepleier 100% Hjemmetjenesten Nord har personalbase på Avaldsnes, i Kong Augvaldsvei 50. Hjemmetjenesten Nord har ansvar for hjemmebaserte tjenester til brukere på Nord Karmøy. Hjemmetjenesten Nord består av 3 avdelinger, Norheim, Avaldsnes og Torvastad. Virksomheten er samlokalisert, og avdelingene bistår hverandre med kompetanse og ressurser. Hjemmetjenesten Nord er med i Pasientsikkerhetsprogrammet, og bruker dette som et viktig verktøy for å utføre tjenester av god kvalitet.Virksomheten har stort fokus på mestring og Hverdagsrehabilitering.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Vernepleier 100 % fast ved Løftentunet for LØFTENTUNET
LØFTENTUNET
Vernepleier 100 % fast ved Løftentunet Løftentunet bokollektiv og bofellesskap holder til på Avaldsnes i nær tilknytning til turområde og med tilhørende sansehage. Bofellesskapet er en avdeling som gir tjenster til mennesker med utviklingshemming med svært ulike hjelpebehov, samt bistand til brukerne i egen leilighet. Det legges vekt på godt arbeidsmiljø og individuelle tjenester utifra den enkeltes vedtak og behov. For den ansatte gir dette stor utviklingsmulighet og variasjon i arbeidet. Bokollektivet er en avdeling med syv boenheter for mennesker med demens.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Undervisningsstilling i kroppsøving, inntil 50% vikariat for Skeisvang videregående skole
Skeisvang videregående skole
Undervisningsstilling i kroppsøving, inntil 50% vikariat Skeisvang videregående skole er en stor og attraktiv skole med 700 elever og 85 ansatte. Skolen tilbyr både studiespesialiserende utdanningsprogram og musikk, dans og drama.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Barne- og ungdomsarbeider for Auglend skole 1.- 2. trinn (7), Stavanger kommune
Auglend skole 1.- 2. trinn (7), Stavanger kommune
Barne- og ungdomsarbeider Auglend skole er en av de største grunnskolene i Stavanger med ca 500 elever. Skolen har ca 85 ansatte. Vi er en barneskole for elever i nærmiljøet , i tillegg har vi en hørselsavdeling fra 1.-10. trinn. Skolens visjon er TRYGGHET, TRIVSEL og LÆRING. Vi søker etter to faste miljøarbeider  og inntil to vikariater for skoleåret 2018/19.Du vil samarbeide med andre lærere, miljøarbeidere på trinnene og avdelingsleder. Vi har tre paralleller på hvert trinn. Skolen har en stor SFO med i underkant av 200 barn.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Er du systematisk og har erfaring som truckfører ? for Jobzone Jæren
Jobzone Jæren
Er du systematisk og har erfaring som truckfører ? For flere av våre kunder i Stavangerområdet søker vi etter lagermedarbeidere til oppdrag. Dine arbeidsoppgaver vil være plukk av større varer og truckkjøring. Vi ser etter deg som har truckførerbevis T1-T4 og førerkort kl. B.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 16-04-2019

Ledig fast stilling for LIS - Nevrofysiologisk seksjon for Helse Stavanger HF
Helse Stavanger HF
Ledig fast stilling for LIS - Nevrofysiologisk seksjon Nevrosenteret er en del av hode/hals og rehabiliteringsklinikken og består av nevrologisk avdeling, nevrokirurgisk avdeling og nevrofysiologisk seksjon. Vi har ledig fast stilling for LIS ved klinisk nevrofysiologisk seksjon. Ved godkjent spesialitet vil stillingen konverteres til legespesialist. Helse Stavanger HF tilbyr spesialistutdanning som dekker hele utdanningsløpet innen klinisk nevrofysiologisk seksjon.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019