Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
We are looking for Remote Operation Data Analysts for Schlumberger Norge AS
Schlumberger Norge AS
We are looking for Remote Operation Data Analysts Job Summary: The Remote Operation Data Analyst is in charge and is accountable for, monitoring the well. He/she maintains the well data integrity and reliability, designs and processes detailed daily and End of Well Reports based on the data gathered during well operations. In addition, the Remote Operation Data Analyst is expected to assist Remote Operations in the Onshore Operating Center as per operational demands.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Vi søker daglig leder til Haugesund Røde Kors for HAUGESUND RØDE KORS
HAUGESUND RØDE KORS
Vi søker daglig leder til Haugesund Røde Kors Stillingsutlysning Daglig leder Haugesund Røde Kors er en frivillig humanitær organisasjon som bryr seg, tar ansvar og initiativ ovenfor mennesker som trenger støtte og omsorg. Vi har i dag over 400 flotte frivillige medmennesker i aktiviteter innen barn og unge, beredskap og omsorg. Daglig leder har det daglige administrative ansvaret i Haugesund Røde Kors, og tilrettelegger for frivillig aktivitet i hele foreningen.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Overlege psykiatrisk poliklinikk for Varatun psykiatriske senter
Varatun psykiatriske senter
Overlege psykiatrisk poliklinikk Org. nr: 983974678 Stillingsident: 4119583870 Presentasjon av stillingen: Stavanger DPS har et opptaksområde i Stavanger på ca. 72.000 innbyggere over 18 år. Stavanger DPS flyttet inn i nytt bygg sommer 2014. Vi består av voksenpsykiatrisk poliklinikk, gruppepoliklinikk, ambulant akutteam, ettervernspoliklinikk og 2 sengeposter . Vi har totalt 30 døgnplasser. Poliklinikken har for tiden mange spennende utviklingsprosjekter. Vi har et virtuelt prosjekt.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

Rigger / Verkstedmedarbeider for HENDRIK VEDER GROUP NORWAY AS
HENDRIK VEDER GROUP NORWAY AS
Rigger / Verkstedmedarbeider Hendrik Veder Group Norway AS er i vekst og vi ønsker derfor å styrke vårt verksted. Vi søker nå etter en engasjert og motivert person som ønsker å bli en del av vårt produksjons team. Ønsker du å vite mer, ta gjerne kontakt med verkstedsansvarlig Thorbjørn Gundersen for en konfidensiell og uforpliktende samtale.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Software Developer for Hytech Personell AS
Hytech Personell AS
Software Developer For vår internasjonale spennende kunde søker vi etter en erfaren software developer.Vår kunde leverer ledende og kreative programvareløsninger for integrert instrumentering, boreoptimalisering og informasjonstjenester til boreindustrien. Vi tenner lysene nede i hullet.Vi øker hastigheten, sikkerheten og kvaliteten på brønnkonstruksjonen.Vi øker ytelsen til konstruksjonen ved å optimalisere automatisering av boreprosessen ved å bruke en kombinasjon av sensorer i borehullet, kablet borerør og programvare.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Postdoktor datateknologi knyttet til forskningsprosjektet BBChain for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Postdoktor datateknologi knyttet til forskningsprosjektet BBChain Jobbnorge ID: 173879 Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig toårig åremålsstilling som postdoktor i datateknologi ved Institutt for data- og elektroteknologi. Stillingen er ledig med tiltredelse så snart som mulig. Formålet med stillingen er å styrke forskningen samt gi forskere med doktorgrad innenfor det aktuelle fagområdet anledning til videre kvalifisering med sikte på faglig toppstilling. Fagområdet for stillingen er datateknologi innenfor temaet blokkjede, biometri og smarte kontrakter.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 29-09-2019

Postdoktor i geologisk risikoanalyse for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Postdoktor i geologisk risikoanalyse Jobbnorge ID: 173931Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig toårig åremålsstilling som postdoktor i geologisk risikoanalyse ved Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet, Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging.Stillingen er eksternt finansiert med midler fra Norges forskningsråd (prosjektnr.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Stipendiat i fluiddynamikk for Universitetet i Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stipendiat i fluiddynamikk Jobbnorge ID: 172597Om stillingenUniversitetet i Stavanger har ledig stilling som stipendiat innenfor fluiddynamikk ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, Institutt for energi- og petroleumsteknologi. Stillingen vil innebære eksperimentell analyse og modellering av væskefortrengning i eksentriske ringrom. Stillingen er ledig fra 1. desember 2019.Dette er en utdanningsstilling som i hovedsak skal gi lovende forskere anledning til faglig utvikling.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 19-09-2019

Teknisk selger for ALF I LARSEN AS
ALF I LARSEN AS
Teknisk selger TEKNISK SELGER Har du lyst til å bli spesialist innen kulelager og roterende utstyr? Nå har du muligheten til å få jobb i et av landets mest kompetente bedrifter innenfor området. AlL er i en vekstfase, og søker nå en teknisk selger som har forståelse for produkter, salg og kundefokus. Arbeidsmiljøet vårt er uformelt, travelt og fullt av kjekke folk.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Logistikk koordinator for BEMANNINGSXPERTEN ROGALAND AS
BEMANNINGSXPERTEN ROGALAND AS
Logistikk koordinator For kunde i Dusavik søker vi etter en dyktig lager og logistikk koordinator Arbeidsoppgaver Ordre og logistikkfunksjonOppfølging av kunder og leverandørerOrganisere henting og levering av varerAssistere varemottak med mottak og pakkingTruck kjøring, laste og losse varerAnnet forefallende lagerarbeidØnskede kvalifikasjoner Trucksertifikat T1-T4Pakkekurs NOG 116Erfaring med tilsvarende arbeid er en stor fordelGode norsk kunnskaper - muntlig og skriftligDatakunnskaperPersonlige egenskaper Høy arbeidskapasitetNøye og strukturertSelvgåendePliktoppfyllende og lojalGode samarbei
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019