Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider for Bergåstjern sykehjem
Bergåstjern sykehjem
Helsefagarbeider Org. nr: - Stillingsident: 4144055997 Presentasjon av stillingen: Bergåstjern sykehjem består av 76 plasser på sykehjemmet, 22 plasser på dagsenteret og 16 omsorgsboliger i bokollektiv for personer med demens. På sykehjemmet har vi ulike avdelinger: Vi har 11 plasser for langtid, 20 plasser på rehabiliteringsavdeling, 20 plasser for personer med demens (skjermede enheter) og 25 plasser for korttid. I 1. etasje har vi kafè med bar. I tillegg har vi en velværeavdeling med bad, frisør og fotterapeut. Vi er opptatt av å kunne tilby tjenester av god kvalitet til våre pasienter.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Sykepleier/vernepleier 50% fast nattevaktstilling for STAVANGER UNIVERSITETSSJUKEHUS
STAVANGER UNIVERSITETSSJUKEHUS
Sykepleier/vernepleier 50% fast nattevaktstilling Org. nr: - Stillingsident: 4144681858 Presentasjon av stillingen:Behandlingsposten Gausel er en del av avdeling for unge voksne og flyktninger AUVF.Avdelingen består av ti behandlingsplasser og gir tilbud til unge voksne i aldersgruppen 18-24 år som har en alvorlig psykisk lidelse. Vi har også oppfølging med fem boenheter på Gauseltunet.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Konsulent/Kontorleder for Stavanger Universitetssjukehus
Stavanger Universitetssjukehus
Konsulent/Kontorleder Org. nr: - Stillingsident: 4144630870 Presentasjon av stillingen: Her er en mulighet til å søke en spennende og utfordrende stilling i SUS' sin forskningsavdeling. Avdelingen har administrativt ansvar for alle forskningsprosjekter i foretaket. Vi har en egen forskningsstrategi for SUS, forskningsavdelingen er hovedansvarlig for å følge denne opp. Vi har høye ambisjoner og trenger nå en ny sentral medarbeider. Dette er en viktig stilling i forskningsavdelingen, mye og bredt ansvar og en mulighet til å være med å utvikle og løfte avdelingen og forskningen ytterligere.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Politiinspektør/seksjonsleder fremskutt påtale Jæren, Sandnes og Dalane for STAVANGER POLITIKAMMER
STAVANGER POLITIKAMMER
Politiinspektør/seksjonsleder fremskutt påtale Jæren, Sandnes og Dalane Org. nr: - Stillingsident: 4140667185 Presentasjon av stillingen: Felles enhet for påtale er en funksjonell driftsenhet med overordnet ansvar for etterforskning, påtale og iretteføring av straffesaker i politidistriktet, og for Barnehuset. Enheten har ca. 135 medarbeidere, fordelt på jurister og sivilt ansatte. Felles påtaleenhet er organisert i åtte seksjoner og er geografisk lokalisert i Haugesund, Stavanger og Sandnes.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Erfaring fra lagerstyring? for Manpower AS
Manpower AS
Erfaring fra lagerstyring? For en av våre kunder innen olje og gass sektoren søker vi etter deg som har erfaring fra lagerstyringsarbeid. Arbeidsoppgavene går i hovedsak ut på å føre inn i lagerstyringssystem. Arbeidsted: Tananger Kvalifikasjoner og egenskaper: Gode IT kunnskaper og komfortabel med å jobbe med data som arbeidsverktøyErfaring fra lagerstyringsoppgaver er en fordelGode samarbeidsevnerDetaljfokusertGode norsk og engelskkunnskaperInteressert? Registrer din CV på våre hjemmesider www.manpower.no og søk på stillingen. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Vil du skape dagens høydepunkt sammen med et dyktig team? For å styrke vårt team i Stavanger søker vi nå en energisk og serviceinnstilt kokk i 100% stilling. Hos oss kan du forvente en morsom og utfordrende stilling hos kunder som setter store krav til leveransen.Som kokk er du med i den daglige driften av vår Catering-leveranse med ansvar for å sikre gode gjesteopplevelser, samt sørge for etterlevelse av våre konsepter og kvalitetssystemer som IK-mat og HMS.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

TESS Jæren søker mobilservice for TESS VEST AS
TESS VEST AS
TESS Jæren søker mobilservice Arbeidsoppgaver: Ansvar og drift av egen servicebil Teknisk servicearbeid, slanger og hydraulikkløsninger Ekspedisjon og montering i butikk / slangeverksted Oppfølging av kunder og kundeavtaler Aktivt salg av firmaets produkter og tjenester Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev med relevans til stillingen Erfaring innen slanger / hydraulikk / rør Sertifikat klasse B Offshoresertifikat, ikke krav God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk Stå på vilje, nytenkende, fleksibel og løsningsorientert Vi tilbyr: Konkurransedyktige lønns- o
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Medarbeidar ved avdelingskjøkken for Haugaland DPS
Haugaland DPS
Medarbeidar ved avdelingskjøkken Org. nr: - Stillingsident: 4140172389 Presentasjon av stillingen: Haugaland distriktspsykiatriske senter (DPS) er ein del av helseføretaket Helse Fonna. Haugaland DPS har i samarbeid med Karmøy DPS ansvar for dei allmennpsykiatriske spesialisthelsetenestane i kommunane Haugesund, Tysvær, Utsira, Bokn, Sveio, Vindafjord, Karmøy, Etne, Sauda og Suldal. Samla innbyggartal er omlag 120 000. Haugaland DPS har ansvar for spesialisttilbodet til fengselshelsetenesta i Haugesund og Vindafjord kommune. Institusjonen flytta inn i nye lokaler 10.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Psykologspesialist ved TSB-avdeling for Karmsund ABR Senter
Karmsund ABR Senter
Psykologspesialist ved TSB-avdeling Vi søker psykologspesialist på avdeling Avaldsnes TSB i 50 % stilling Arbeidsoppgaver ¿ Utredning, diagnostisering og behandling av henviste pasienter ¿ Delta i undervisning og gruppetilbud for pasienter ¿ Delta i arbeid med pasientsikkerhet, systematisk kvalitetsarbeid og kontinuerlig forbedring av virksomheten Vi tilbyr ¿ En spennende og utfordrende jobb i et godt fagmiljø ¿ Et godt, løsningsfokusert & kreativt arbeidsmiljø ¿ Gode lønnsbetingelser Krav til kompetanse · Norsk autorisasjon som psykologspesialist · Vi ønsker søkere med variert klinisk erfarin
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-01-2020

Ekstrahjelp 30% stilling/tilkallingshjelp (vikariat) for BABYSHOP AS
BABYSHOP AS
Ekstrahjelp 30% stilling/tilkallingshjelp (vikariat) En ledig stilling har dukket opp og den røde matten rulles ut for deg som er klar til å ta din plass i teamet og bli en del av Babyshop Stavanger! GLEDESSTRÅLENDE ENERGI er noe du både gir og får hver eneste gang du er på jobb.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019