Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sykepleier i Rus og psykisk helseteam
Lyngdal kommune FLIV Team ROS og somatikk
Er du sykepleier/vernepleier og brenner for arbeid innen fagområdet psykisk helse og rus?Da søker vi akkurat deg! Avdeling Rus og somatikk har nå ledig en 100% Sykepleier/ vernepleier stilling.Stillingen er en prosjektstilling i et nyetablert Rus og psykisk helseteam (ROP team).
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Fagarbeider med erfaring innen pårørendearbeid til Rus og psykisk helse team
Lyngdal kommune FLIV Team ROS og somatikk
Søker du nye utfordringer og brenner for arbeid innen fagområdet psykisk helse og rus?Da søker vi akkurat deg!  Avdeling Rus og somatikk har nå ledig en 75% miljøarbeider med erfaringskompetanse innen rollen som pårørende til mennesker med psykisk helse og rusavhengighet.  Stillingen er en prosjektstilling i et nyetablert Rus og psykisk helseteam (ROP team) som er tilknyttet avdeling Rus og somatikk.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Mann i 50 årene søker etter engasjerte BPA-assistenter.
Prima Assistanse avdeling Agder
Jeg er en livsglad og eventyrlysten mann med nedsatt funksjonsevne som gjør at jeg har behov for en del assistanse og tilrettelegging i hverdagen, og håper derfor du kan være den som hjelper meg med dette. Jeg har MS og bor i Lyngdal på Helsehuset- men ønsker å leve livet til det fulle!
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023

Vi søker malingsoperatør i produksjonen vår!
NORDIC DOOR AS
Vi ser etter deg som har fagbrev innen lakkering. Du er enten nyutdannet eller har relevant erfaring. Du er også kjent med bruk- og daglig vedlikehold av produksjonsmaskiner og utstyr. Du motiveres av å skape fornøyde kunder, er nøyaktig og kvalitetsbevisst. Du jobber godt alene og sammen i Team med andre og er opptatt av at Teamet når sine målsettinger. Den rette kandidaten trives også med å analysere problemstillinger og forbedre driften sammen med teamet. Stillingen rapporterer til teamleder i produksjonen.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Er du vår nye leder?
Lyngdal kommune Barnehagemyndighet
Lyngdal er en sørlandskommune som har ca. 10 900 innbyggere og rundt tusen ansatte. Geografisk strekker den nye kommunen seg ca. 80 km, fra Korshamn i sør til Sveindal i nord. Lyngdal har en sentral og strategisk beliggenhet i vestre del av Agder, og er det naturlige handelssenteret mellom Kristiansand i øst og Stavanger i vest.For å sikre oss de beste medarbeiderne har Lyngdal kommune en aktiv og målrettet arbeidsgiverpolitikk. Vi tilbyr utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver, hyggelige kolleger og pensjonsordning for alle ansatte. 
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023

Konsmo- og Byremo barnehage trenger deg!
Lyngdal kommune Barnehagemyndighet
 Lyngdal er en sørlandskommune som har ca. 10 900 innbyggere og rundt tusen ansatte. Geografisk strekker den nye kommunen seg ca. 80 km, fra Korshamn i sør til Sveindal i nord. Lyngdal har en sentral og strategisk beliggenhet i vestre del av Agder, og er det naturlige handelssenteret mellom Kristiansand i øst og Stavanger i vest.  For å sikre oss de beste medarbeiderne har Lyngdal kommune en aktiv og målrettet arbeidsgiverpolitikk. Vi tilbyr utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver, hyggelige kolleger og pensjonsordning for alle ansatte. 
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Ledige stillinger
Lyngdal kommune Oppvekst Lyngdal kommune
Lyngdal er en sørlandskommune som har ca. 10 900 innbyggere og rundt tusen ansatte. Geografisk strekker den nye kommunen seg ca. 80 km, fra Korshamn i sør til Sveindal i nord. Lyngdal har en sentral og strategisk beliggenhet i vestre del av Agder, og er det naturlige handelssenteret mellom Kristiansand i øst og Stavanger i vest. FASTE OG MIDLERTIDIGE STILLINGER SOM FAGARBEIDER/ASSISTENT Vi har nå ledig faste og midlertidige stillinger som fagarbeidere/assistenter i grunnskolen. 
Registrert : 16-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Renholdsoperatør 80% midlertidig stilling i Konsmo og Byremo
Lyngdal kommune Tekniske Tjenester
Renholdsavdelingen i Lyngdal kommunen har virksomhet i Lyngdal, Konsmo og Byremo. Vi har driftsansvar for flere enheter.  Renholdstjenesten består av 30 ansatte (ca. 22 årsverk) og utfører renhold i kommunale bygninger. Enheten er framtidsrettet og er kontinuerlig i utvikling for best å betjene brukere og at ansattes arbeidsmiljø blir ivaretatt og arbeidsvilkår tatt på alvor.  Vi søker en renholdsoperatør i en 80% midlertidig stilling med arbeidssted Konsmo og Byremo. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 15-03-2023 Søknadsfrist : 29-03-2023

Kinobetjent 30% fast ved Lyngdal Kino
Lyngdal kommune, kultur
Det er ledig en fast stilling som kinobetjent ved Lyngdal kino fra 01.06.23. Stillingen er på ca 30 % og har følgende ansvarsområder: - Klargjøring og avvikling av film, samt rydding av saler mellom forestillinger. - Salg av billetter og kioskvarer i forbindelse med kino og andre arrangementer i kulturhuset. - Bestilling og utplassering av varer. - Markedsføring på sosiale medier. - Kundebehandling og avvikling av andre arrangementer i kulturhuset. 
Registrert : 13-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Vaktmester 40% fast ved bygg og eiendom
Lyngdal kommune, bygg og eiendom
Tekniske Tjenester har forvaltnings-, vedlikeholds og driftsansvar for alle kommunaltekniske anlegg samt kommunens eiendommer og veier. Hovedoppgavene er daglig vedlikehold parker og grønt arealer, vaktmester bygg.   Oppmøte for stillingen: Konsmo og Lyngdal.   Arbeidsoppgaver:Vaktmester bygg Reparasjon og vedlikehold bygg Snørydding og strøing Ansvar for uteområdet ved bygg/ idrettsanlegg 
Registrert : 13-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023