Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Plassjef \| Drift
Birkeland Bruk AS
Nyopprettet lederstilling i lønnsom og voksende produksjonsbedrift Vi vokser og søker derfor en påvirkningssterk og samarbeidsorientert leder som vil prege vår byggevareproduksjon. Den attraktive og utfordrende rollen innebærer lederansvar for virksomheten på Kvås, der bedriften har sin hovedbase med 50 ansatte. Stillingen får overordnet ansvar for å optimalisere driften ved våre produksjonslinjer. 
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 28-11-2021

Plassjef \| Drift
Birkeland Bruk, Kvås
Org. nr: - Stillingsident: 4436481432 Presentasjon av stillingen: Nyopprettet lederstilling i lønnsom og voksende produksjonsbedrift
Registrert : 14-10-2021 Søknadsfrist : 24-11-2021

Driftsleder renholdsavdeling - Agder
ServicePartner 1 AS
Vi søker en fremoverlent og initiativrik driftsleder til å lede våre dyktige medarbeidere i Lyngdal, Mandal og Flekkefjord. Driftsleder deltar og styrer den daglige driften i samarbeid med Regionleder. Vi ser etter en aktiv person som er dyktig i å lede sine medarbeidere til å yte sitt beste ute hos våre kunder. Stillingen ønsket besatt av en person som har ambisjoner og evner til å utvikle seg etter hvert som avdelingen vokser med økt fokus på ledelse, mersalg og kundeservice. Arbeidsoppgaver
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 23-11-2021

Vil du jobbe i et selskap med sterk vekst? Vi ser etter deg som vil bli en del av vår vekst og utvikling i Listerregionen
BDO AS
Vi søker etter flere dyktige og engasjerte revisorer som skal bidra med å styrke og videreutvikle vårt kontor i Lyngdal. Hos oss får du gode karrieremuligheter, enten du er nyutdannet eller har noen års erfaring. BDO har over 1700 ansatte i Norge, og 10 ansatte i Lyngdal. BDO er en av de største aktørene i bransjen både regionalt og nasjonalt. Vi bryr oss om kundene våre, og ønsker å være tett på det lokale næringslivet og kjenne kundens utfordringer. Det gjør vi ved å gi verdifulle råd og tilbakemeldinger som effektiviserer og forbedrer hverdagen.
Registrert : 13-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Søker Osteopat
Thrana Klinikken Drammen As
Vi søker osteopat til vår klinikk i Lyngdal. Vi holder til i splitter nye lokaler i Handelsparken.
Registrert : 08-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

Pizzabakeren Lyngdal
Pizzabakeren Lyngdal
Pizzabakeren Lyngdal baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Lyngdal. Vi trenger NESTLEDER Som nestleder hos oss vil du ha personalansvar sammen med avdelingsleder . Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb. Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben . Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen.
Registrert : 06-10-2021 Søknadsfrist : 16-11-2021

Tilkallingsvikarer renhold
Renhold
Ved enhet tekniske tjenester har vi behov for tilkallingsvikarer innen renhold for renholdstjenesten. Renholdstjenesten består av 32 ansatte (ca. 20 årsverk) og utfører renhold i kommunale bygninger. Enheten er framtidsrettet og er kontinuerlig i utvikling for best å betjene brukere og ansattes arbeidsmiljø blir ivaretatt og arbeidsvilkår tatt på alvor. ARBEIDSTID:• Kjernetid er 07:00 – 17:00  HOVEDOPPGAVER:• Dagligrengjøring av kommunale bygg.• Nedvask av kommunale bygg• Gulvbehandling (alle typer gulv)
Registrert : 28-09-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021

Dyktige betongarbeidere
Fjellbygg AS
Vi søker etter dyktige og allsidige norsk / engelsk talende betongarbeidere. Du behersker tradisjonell forskaling og system meget bra, du er en effektiv og flink jernbinder og god på støp. Vi har spennende oppdrag flere steder i Norge. Vi søker etter en person som synes at det er spennende med utfordringer og prosjekter på til tider krevende steder. Er du en pådriver, en som vil få jobben gjort og setter høye krav til egen leveranse - så oppfordrer vi deg til å søke. Vi bygger damanlegg, kraftverk, forsvarsanlegg, dam rehabilitering, linjebygging med mer.?
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Dyktig betong formann / bas
Fjellbygg AS
Vi søker etter dyktige og allsidige norsk / engelsk talende betong formann / bas. Du behersker tradisjonell forskaling og system meget bra, du er en effektiv og flink jernbinder og god på støp. Vi har spennende oppdrag flere steder i Norge. Vi søker etter en person som synes at det er spennende med utfordringer og prosjekter på til tider krevende steder. Er du en pådriver, en som vil få jobben gjort og setter høye krav til egen leveranse så oppfordrer vi deg til å søke. Vi bygger damanlegg, kraftverk, forsvarsanlegg, dam rehabilitering, linjebygging med mer.?
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Montør av Glass rekkverk
Lyngdal Glassrekkverk As
Vi er på utkikk etter en fleksibel person med tidligere erfaring fra fysisk arbeid. Vi kommer til å se mer på praktisk erfaring / anbefalinger enn på teoretisk utdannelse.
Registrert : 20-09-2021 Søknadsfrist : 31-12-2021