Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Miljøterapeut ved Skomrak i Lyngdal
Barne-, ungdoms- og familieetaten, region sør
En god barndom varer livet ut I Bufetat er vi stolte over det arbeidet vi gjør for å gi barn og unge en god barndom som varer livet ut. Vi ligger i front internasjonalt innenfor våre fagfelt når det kommer til kunnskapsbasert praksis, der vi både bidrar til og praktiserer den aller siste forskningen. 
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Butikkmedarbeider 50% Gla'pris Lyngdal
gla'pris
Vi har et ledig vikariat på ca 50 % ved Glapris i Lyngdal. Du må være over 18 år, fleksibel og ha mulighet til å stille opp på kort varsel. Vi søker etter en person som kan jobbe dagtid, kveld og helg etter butikkens behov. Vi ønsker oss en medarbeider som har lyst til å jobbe i butikk! Du må være positiv og blid, samt være med på å bidra til et godt arbeidsmiljø.. Hos oss er det viktig med en fremtredende ansvarsfølelse og at du tar jobben din alvorlig.
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 09-12-2022

Sykepleier/ vernepleier
Lyngdal kommune 470 HJT 1: Helsehuset
Virksomhet for institusjons- og hjemmetjenester består av 2 institusjoner, Byremo omsorgssenter og Lyngdal Helsehus. Til sammen er det 9 avdelinger med døgndrift i virksomheten. Ved institusjon er langtidsavdelinger, køh, korttid- og rehab.avdeling. I tillegg er det kjøkken og vaskeri ved begge institusjonene. Hjemmetjenester består av praktisk bistand hjemmehjelp, helsetjenester i hjemmet, dagsenter for eldre, sykepleieklinikk og hverdagsrehabilitering.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Helsefagarbeider
Lyngdal kommune INST 2: Helsehuset
Virksomhet for institusjons- og hjemmetjenester består av 2 institusjoner, Byremo omsorgssenter og Lyngdal Helsehus. Til sammen er det 8 avdelinger med døgndrift i virksomheten. Ved institusjon er langtidsavdelinger, køh, korttid- og rehab.avdeling. I tillegg er det kjøkken og vaskeri ved begge institusjonene. Hjemmetjenester består av praktisk bistand hjemmehjelp, helsetjenester i hjemmet, dagsenter for eldre, sykepleieklinikk og hverdagsrehabilitering.
Registrert : 25-11-2022 Søknadsfrist : 11-12-2022

Har du lyst til å være med å skape noe i Lyngdal sentrum?
Edgars Bakeri
Har du et hjerte for service, har stor arbeidskapasitet, har masse positiv energi, er utadvendt å liker å møte mennesker i tillegg til å være dedikert i det du gjør? Da er rollen som avdelingsleder på Edgars bakeri avd. Lyngdal sentrum sannsynligvis noe for deg!
Registrert : 14-11-2022 Søknadsfrist : 23-12-2022

Søker Osteopat og fysioterapeut
Thrana Klinikken
Vi søker osteopat og fysioterapeut til vår klinikk i Lyngdal. Vi holder til i splitter nye lokaler i Handelsparken. Thrana Klinikken er en privatpraktiserende muskel- og skjelettklinikk. Gode inntektsmuligheter for den rette.
Registrert : 05-11-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Vi trenger omsorgsfulle rollemodeller i skole og barnehage
Pedagogisk Vikarsentral AS Avd. Kristiansand
Vil du utgjøre en forskjell i barn og unges oppvekst?    Vi trenger assistenter og fagarbeidere til Farsund, Lyngdal og Vanse!
Registrert : 31-10-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Er du vår nye medarbeider?
AGDE ARKITEKTUR AS
Som følge av stor oppdragsmengde er vi så heldige å være på utkikk etter flere kompetente kollegaer. I den forbindelse søker vi derfor etter deg som er utdannet og/eller har erfaring som arkitekt, teknisk tegner, byggingeniør eller arealplanlegger. Som ansatt i Agde Arkitektur vil du ha en selvstendig og sentral rolle, med ansvar for egne prosjekter fra start til slutt. Dette innebærer alt fra kundekontakt og prosjektøkonomi, samt tett samarbeid med øvrige fagfelt på kontoret.
Registrert : 25-10-2022 Søknadsfrist : 05-12-2022

Tilkallingsvikar - barn og ungdommer i fokus
Lyngdal ungdomsskole
Skolene i lyngdal, da særlig Lyngdal ungdomsskole har behov for robuste og fleksible tilkallingsvikarer skoleåret 22/23. Det er elever med varierte og ulike behov som trenger trygge og stabile voksne rundt seg. Derfor ønsker Lyngdal kommune å få en god base med tilkallingsvikarer som kan hjelpe stabilt gjennom hele skoleåret.Kvalifikasjoner: • Relevant utdanning som fagarbeider, søkere uten fagbrev, men med relevant erfaring kan vurderes (fagarbeidere vil bli prioritert)• God norsk fremstillingsevne og forståelse.
Registrert : 16-09-2022 Søknadsfrist : 31-05-2023

Lyngdal kommune har faste helgestillinger for syke- og vernepleiestudenter innen omsorgstjenesten
Lyngdal kommune Omsorgstjenesten i Lyngdal kommune
Selv om vi har et stabilt personale i omsorgstjenestene er det behov for flere syke- og vernepleierstudenter som kan ta helgevakter innen omsorgstjenestene.Omsorgstjenestene i Lyngdal kommune er inndelt i 3 virksomheter med avdelinger både i Lyngdal, Konsmo og Byremo.Virksomhet for forebygging og livsmestring består av døgnenheter psykisk helse, (Team voksen) bofellesskap for enslige mindreårige og psykisk helsetjenester og rusomsorg.
Registrert : 10-08-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022