Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Helgevakt ved Lyngdal Bibelcamp
Kvs Drift As
Helgevakt er bibelcampen sitt ansikt ut mot turistene i lavsesongen på campen. Det er en viktig oppgave som generer trivsel og opprettholder tilbudet vi har som campingplass i lavsesongen! ​​For å være helgevakt/renhold må du​ Være over 18 årLike å ha varierte arbeidsoppgaverVære ansvarlig og til å stole på ​**++Arbeidsoppgavene er blant annet:++​**​
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Dyktig og pålitelig langtransportsjåfør
Stave Transport As
Vi har ledig stilling på en semi-trailer som går i trafikk mellom øst og vest (Oslo - Stavanger). Det stilles krav om orden og punktilghet. Personlige engenskaper vektlegges, nødvendig opplæring gies. Alle våre ansatte bor i nærområdet, og det er en fordel både for oss og den ansatte å bo i nærheten.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 20-08-2021

Butikkmedarbeider 80% gla'pris flekkefjord
EFA MARKED AS
Vi har ledig fast 80% stilling som butikkmedarbeider ved vår butikk i Flekkefjord. Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være: Kundebehandling.Vareeksponering .Annet forefallende butikkarbeid. Ønsket bakgrunn: Erfaring fra salg og butikkarbeid, helst fra tilsvarende varedrift.Selvgående, serviceinnstilt og har et ønske om å lykkes med salg og levere resultater.Ansvarsfull og ryddig.Godt humør og arbeidsglede!”Handyman” Vi tilbyr:
Registrert : 22-07-2021 Søknadsfrist : 01-09-2021

Ledig vikariat og fast stilling for sykepleier og helsefagarbeider
Virksomhet for institusjon og hjemmetjenester
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Virksomhet for hjemmetjenester består av hjemmesykepleie, praktisk bistand og dagsenter for hjemmeboende eldre. Virksomheten er inndelt i ulike team (fagområder) med hver sin leder som innehar overordnet fagansvar og personalansvar. Virksomhet for hjemmetjenester har ansvar for alle hjemmeboende og brukere i omsorgsleiligheter som trenger omsorgstjenester. Vi har følgende ledige stillinger ved HJT 3:
Registrert : 19-07-2021 Søknadsfrist : 01-08-2021

Vi søker etter motivert Controller
Alloc AS
Ved vårt hovedkontor i Lyngdal er det ledig en fast stilling som Controller. Vi tilbyr en utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter i en internasjonal orientert virksomhet med anerkjente produkter. Arbeidsoppgaver · Analyse og rapportering av økonomiske resultater · Delaktig i budsjett- og prognosearbeid · Være faglig støttespiller for andre avdelinger i bedriften · Tett samarbeid med konsernets controllere i Belgia · Videreutvikling av rapportering for å sikre oppfølging av operativ drift og prosjekter.
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Vi søker sykepleiere til faste stillinger ved INST 3
Virksomhet for institusjon og hjemmetjenester
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Virksomhet for institusjonstjenester består at to institusjoner, Byremo omsorgssenter og Lyngdal Helsehus. Lyngdal Helsehus er nyoppført og institusjon flyttet inn i bygget mai 2020. Byremo omsorgssenter består av 23 plasser, kjøkken og vaskeri Lyngdal Helsehus består av 16 korttidsplasser inkl. kommunal øyeblikkelig hjelp og 40 langtidsplasser, kjøkken og vaskeri. Totalt har virksomheten 6 avdelinger med egne avdelingsledere som har personal og fagansvar.
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 13-08-2021

Fast stilling for deg som har påbegynt helsefagarbeiderutdanningen
Virksomhet for institusjon og hjemmetjenester
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Virksomhet for institusjonstjenester består at to institusjoner, Byremo omsorgssenter og Lyngdal Helsehus. Arbeidssted er Lyngdal Helsehus som består av 16 korttidsplasser inkl. kommunal øyeblikkelig hjelp og 40 langtidsplasser, kjøkken og vaskeri.
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Stilling ledig som Account Manager i Polaris Media Sør AS
Polaris Markedstjenester AS
Ansettelsesforholdet er i Polaris Markedstjenester AS. Som Account Manager får du i hovedsak ansvar for en fast kundeportefølje. I tillegg skal du opprette nye kunderelasjoner. Vi søker en kollega som er sosial, glad, aktiv og folkelig med evner til å selge våre produkter. Du er troverdig, ivrig og tillitsvekkende med faglig innsikt. Ansvarsområder og oppgaver:
Registrert : 08-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Innkjøpssjef
Alloc AS
Org. nr: - Stillingsident: 4411993804 Presentasjon av stillingen: Sentral lederstilling i internasjonal virksomhet med base på Sørlandet Til nyopprettet rolle søkes en aktiv, relasjonell og tydelig leder for våre innkjøpsfunksjoner. Målet er helhetlig og verdiskapende innkjøp av varer og tjenester. Som leder for avdelingen får du forretningsmessig ansvar for bedriftens totale innkjøpsportefølje. Vi ønsker at du videreutvikler denne, med fokus på lønnsomhet og bærekraft.
Registrert : 07-07-2021 Søknadsfrist : 29-08-2021

Vi søker etter motiverte operatører
Alloc AS
Vi søker etter 6 motiverte operatører til midlertidige stillinger på heltid Varighet: 6 mnd., med mulighet for fast ansettelse Arbeidsoppgaver · Ivareta oppgaver på helt ny produksjonslinje · Betjening av maskiner og en del manuelt arbeid · Kvalitetskontroll, orden og renhold · Forbedringsarbeid · Skiftarbeid må påregnes Ønskede kvalifikasjoner · Erfaring fra industriproduksjon eller lignende arbeid · Pålitelig, kvalitetsbevisst og gode samarbeidsevner
Registrert : 06-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021