Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Har du stort engasjement for miljø \& bærekraft?
Alloc AS
Alloc har store ambisjoner innenfor miljø og bærekraft. Vi er opptatt av å ta ansvar for at vår virksomhet og produkter bidrar til bærekraftige løsninger for kunder og omgivelser som en del av det globale felleskapet. Til vår nyopprettede stilling ønsker vi en kandidat som: · Har stort engasjement for miljøarbeid og ønsker å jobbe for bærekraftige prosesser og produkter i Alloc · Kan være en pådriver i arbeidet med å gjøre Alloc til en foregangsbedrift innenfor miljø og bærekraft
Registrert : 25-05-2022 Søknadsfrist : 12-06-2022

Dyktig sveiser søkes til 100% fast stilling
Lindland Maskin As
Maskinparken vår er i vekst, og vi trenger en dyktig sveiser/platearbeider til reparasjoner og oppsveising av skuffer, lastekasser og annet forefallende sveisearbeid. Søker må være faglig dyktig, ryddig, effektiv, flink til å samarbeide. Må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig. 100 % fast stilling Arbeidssted: i hovedsak stasjonert på verkstedet vårt i Åsanveien 41 i Lyngdal Kontaktperson: Bjørn Ivar Nilsen // bjornivar@lindland-maskin.no // 995 99 550 Søknadsfrist: 07. juni
Registrert : 24-05-2022 Søknadsfrist : 07-06-2022

Vil du bli en del av ett av Listers største regnskapsmiljø?
Kraft Rådgivning og Økonomi AS
På grunn av stor etterspørsel etter våre tjenester skal Kraft Rådgivning og Økonomi AS styrke laget ytterligere, og søker en systematisk, lærevillig og engasjert regnskapsfører. Du er kanskje nyutdannet innen faget eller du har noen års erfaring innen økonomi, regnskap eller andre økonomiske stillinger. Vi har behov for både nyutdannede og erfarne medarbeidere så ikke vær redd for å sende inn en søknad.
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 10-06-2022

Tilkallingsvikarer kantine og resepsjon
Alloc As
Kantina på Alloc er et viktig samlingspunkt og en betydelig trivselsfaktor for de ansatte. Vi søker etter en tilkallingsvikar som kan drifte kantina ved fravær samt bistå ved større tilstelninger. Det innebærer å planlegge dagens meny og tilberede tilstrekkelig mat, administrere salg, gjennomføre eventuelle innkjøp samt koordinere matservering til aktuelle interne arrangementer. I tillegg er det helt nødvendig å kunne ivareta krav til hygiene, renhold, avfallshåndtering, opplysninger om og håndtering av mat.
Registrert : 23-05-2022 Søknadsfrist : 05-06-2022

Til vårt verksted i Lyngdal søker vi en erfaren og dyktig Sveiser /Platearbeider
HMH
Ansvar og oppgaver: Sammenstilling og overhaling av deler i henhold til tegningerKontroll og oppgradering av delerVedlikehold av utstyrDokumentasjon Kvalifikasjoner:
Registrert : 20-05-2022 Søknadsfrist : 07-06-2022

Sveiser/Platearbeider
HMH
Til vårt verksted i Lyngdal søker vi en erfaren og dyktig Sveiser /PlatearbeiderBli kjent med NES Advantage Solutions AS
Registrert : 20-05-2022 Søknadsfrist : 07-06-2022

Vi søker ny avdelingsleder til hjemmetjenesten
Lyngdal kommune Institusjon og hjemmetjenester
Virksomhet for institusjon og hjemmetjenester søker nå ny avdelingsleder til hjemmetjenesten. Vi søker en leder som kan lede avdelingen trygt og stødig fremover, og som i tillegg ønsker å bidra til videreutvikling av virksomheten. Kvalitet skal ligge til grunn både for fag-, personal- og økonomistyring. Man blir med i et team bestående av avdelingsledere fordelt på 8 avdelinger. Vi ønsker at våre ledere skal ha et godt samarbeid og bidra på tvers. Relasjonskompetanse blir derfor vektlagt. Vi har dyktige ledere og vår neste avdelingsleder vil inngå i et kompetent lederteam.
Registrert : 20-05-2022 Søknadsfrist : 08-06-2022

Proffselger og Teknisk medarbeider
Birkeland Bruk
Det er travelt hos Byggvell og Birkeland Bruk om dagen, og nå utvider vi staben ytterligere med en proffselger og en person til tekniske oppgaver. Proffkundene våre trenger pålitelige samarbeidspartnere, og vi jakter på deg som kan være proffens førstevalg!Hovedkontoret til Birkeland Bruk er lokalisert i Handelsparken i Lyngdal, og i konsernet er vi ca 200 ansatte som hver dag jobber for at kundene skal få det lille ekstra.
Registrert : 16-05-2022 Søknadsfrist : 31-05-2022

LYNGDAL KOMMUNE SØKER VIRKSOMHETSLEDER FOREBYGGING OG LIVSMESTRING
Lyngdal kommune
Lyngdal kommune ser nå etter et års vikariat frem til 01.09.23 som virksomhetsleder for Forebygging og livsmestring (FLIV). Virksomheten består av 4 avdelinger med til sammen 80 ansatte. Vi ser etter deg som er oppfinnsom, har god forståelse av internkontroll, god relasjonskompetanse og gode digitale ferdigheter.
Registrert : 13-05-2022 Søknadsfrist : 05-06-2022

Engasjerende og endringsskapende stilling i Amento
Amento AS