Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker en engasjert og dyktig fotterapeut for VENNESLA KOMMUNE VENNESLATUNET DAGSY
VENNESLA KOMMUNE VENNESLATUNET DAGSY
Vi søker en engasjert og dyktig fotterapeut Org. nr: - Stillingsident: 4109637059 Presentasjon av stillingen: Hovedkjøkkenet er et kommunalt kjøkken som er fordelt på tre avdelinger; Hovedkjøkkenet som er plassert på Venneslaheimen Omsorgssenter, Venneslastua, og Hægelandsheimen. Vi har 15 årsverk i enheten vår. Kjøkkenet er en kommunedekkende tjeneste med blant annet utlevering av middag og tørrmat til hjemmeboende eldre og funksjonshemmede. Venneslastua er et eldresenter hvor vi blant annet har cafe og andre flotte tilbud til eldre, herunder fotterapeut og frisør.
Registrert : 18-07-2019 Søknadsfrist : 18-08-2019

Varig tilrettelagt arbeid i Vennesla kommune for VENNESLA KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJON
VENNESLA KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJON
Varig tilrettelagt arbeid i Vennesla kommune Org. nr: - Stillingsident: 4100053563 Presentasjon av stillingen: Vennesla kommune skal være en inkluderende kommune å bo og jobbe i. I dette ligger også å være med å ta et samfunnsansvar slik at mennesker som står utenfor arbeidslivet får hjelp til å få brukt sine evner og muligheter i arbeidslivet. Inkluderingsdugnaden ble lansert i Jeløya-plattformen og er et felles nasjonalt samfunnsoppdrag for å få flere i jobb.
Registrert : 05-07-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vil du bli vår superhelt? for PEDAGOGISK VIKARSENTRAL AS
PEDAGOGISK VIKARSENTRAL AS
Vil du bli vår superhelt? Pedagogisk VikarSentral AS søker etter flere brannslukkere, sårblåsere, nistepakkesmørere og historiefortellere! Pedagogisk VikarSentral jobber med å leie ut vikarer til skoler og barnehager i de aller største byene i Norge. Nå trenger vi enda flere hverdagshelter til våre kunder i blant annet Vennesla, Kristiansand, Øvrebø, Tveit og Birekland. Arbeidsoppgaver og personlige egenskaper Som ansatt i Pedagogisk VikarSentral er du med på å slukke branner for både store og små i skole, SFO og barnehage.
Registrert : 05-07-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Utleiekoordinator søkes til et firma i stor vekst! for VIPAS AS
VIPAS AS
Utleiekoordinator søkes til et firma i stor vekst! Vi søker etter en koordinator som kan ha kontroll over de boligene og bilene vi leier til våre ansatte. Vi har rundt 25 boliger og 15 biler i Sør-Norge som må kontrolleres og følges opp. Du må også ha kontakt med de ansatte som skal flytte og arrangere inn og utflytting fra boligene. Vi er ute etter en person som er fleksibel og kan hente, bringe og frakte personer eller ting til boligene og bilene. Du vil få fullt ansvar for utleie, men jobbe i team sammen med drift ansvarlige, rekrutterer og personalkonsulenter.
Registrert : 03-07-2019 Søknadsfrist : 13-08-2019

Lærer Hunsfoss skole for HUNSFOSS SKOLE
HUNSFOSS SKOLE
Lærer Hunsfoss skole Org. nr: 936846777 Stillingsident: 4098589916 Presentasjon av stillingen: Hunsfoss skole er en 1-7 skole som ligger sentralt i nedre del av Vennesla. Vi har ca. 240 elever og 30 ansatte. Skolen har et godt utnyttet uteområde med lekeplass og ballbinge. Våre ansatte har et høyt fokus på elev-voksenrelasjonen og er bevisst sin egen rolle i forhold til elevene. Vi er en spennende skole i positiv utvikling.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Byggesaksleder for VENNESLA KOMMUNE PLAN OG UTBYGGING
VENNESLA KOMMUNE PLAN OG UTBYGGING
Byggesaksleder Org. nr: - Stillingsident: 4098969058 Presentasjon av stillingen: Vil du være med å videreutvikle byggesaksavdelingen i vår kommune med mange spennende byggeprosjekter og med stort utviklingstempo? Enhet for plan og utbygging har 11 ansatte innenfor fagområdene byggesak, arealplanlegging, oppmåling, matrikkelføring, geodata- og adresseforvaltning, landbruk og skogbruk. Vi søker etter byggesaksleder til å lede byggesaksavdelingen med 4 ansatte.
Registrert : 21-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Byggesaksbehandler for NORSK BYGGSERVICE AS
NORSK BYGGSERVICE AS
Byggesaksbehandler Èn av våre byggesaksbehandlere skal ut i permisjon fra medio august og 1 år frem i tid. vi trenger derfor en byggesaksbehandler i denne perioden. det er også mulighet for fast ansettelse hvis oppdragsmengde og erfaring tilsier det. Siden arbeidspresset er stort for de eksisterende saksbehandlerne er det en stor fordel at søkeren har erfaring fra byggesak og utarbeidelse av søknadene i Byggsøk. PAM Stillingsnummer: 1014-2019-05-21 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-05-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019