Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Rådgiver miljørettet helsevern - Lister for FLEKKEFJORD KOMMUNE ADMINISTRASJON
FLEKKEFJORD KOMMUNE ADMINISTRASJON
Rådgiver miljørettet helsevern - Lister Miljørettet helsevern i Lister har ledig stilling som rådgiver i miljørettet helsevern i 100 prosent stilling fra 01.01.20. Stillingen er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Lyngdal og Sirdal.Rådgiver i miljørettet helsevern skal bidra i arbeidet med å fremme folkehelse og sikre befolkningen mot faktorer i miljøet som kan ha negativ innvirkning på helsen.Stillingen har en sentral rolle i oppbyggingen og videreutviklingen av det miljørettede helsevernet i kommunene.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

AB søker renholdere og teamledere til nye oppdrag i Agder-fylkene for AB Solutions Vest AS
AB Solutions Vest AS
AB søker renholdere og teamledere til nye oppdrag i Agder-fylkene Grunnet stadig økende oppdragsmengde søker vi renholdere og teamledere for oppdrag i Agder-fylkene. Vi ser etter deg som er et utpreget servicemenneske som gir det lille ekstra. Har du kunnskap og interesse innen renhold? Da hører vi gjerne fra deg!
Registrert : 09-10-2019 Søknadsfrist : 15-11-2019

Ledige stillinger for Parat Halvorsen AS
Parat Halvorsen AS
Ledige stillinger PARAT Halvorsen AS er Norges ledende leverandør av damp- og varmesystemer til industri, marine og offshore markedet. Bedriften er lokalisert sentralt i Flekkefjord og leverer produkter og tjenester til hele verden. PARAT har et sterkt fokus på innovasjon og utvikling og ser nå en tydelig vekst i ordremengden fremover. Vi søker derfor etter nye, motiverte og dyktige medarbeidere. PARAT Halvorsen AS søker etter: Elektriker / AutomatikerMontasjeformann VerkstedSveiserFor mer informasjon og å søke på stillingen. Klikk på annonselenken.
Registrert : 07-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Helsefagarbeider - Sundeheimen for SUNDEHEIMEN
SUNDEHEIMEN
Helsefagarbeider - Sundeheimen Org. nr: - Stillingsident: 4140179993 Presentasjon av stillingen: Sundeheimen er organisert inn under Enhet for hjemmetjenester gir helsetjenester og praktisk bistand til de som bor der. Sundeheimen består av 31 omsorgsleiligheter med tilknyttet bemanning, og er tilrettelagt for å kunne gi heldøgns omsorgstjenester. Tjenestene som tildeles er behovsprøvd og tildeles etter helse- og omsorgstjenesteloven. Forvaltningsenheten behandler søknader og fatter vedtak. All hjelp tildeles etter en individuell og faglig vurdering.
Registrert : 07-10-2019 Søknadsfrist : 22-10-2019

Helsefagarbeider for SUNDEHEIMEN
SUNDEHEIMEN
Helsefagarbeider Org. nr: - Stillingsident: 4140160831 Presentasjon av stillingen: Sundeheimen er organisert inn under Enhet for hjemmetjenester gir helsetjenester og praktisk bistand til de som bor der. Sundeheimen består av 31 omsorgsleiligheter med tilknyttet bemanning, og er tilrettelagt for å kunne gi heldøgns omsorgstjenester. Tjenestene som tildeles er behovsprøvd og tildeles etter helse- og omsorgstjenesteloven. Forvaltningsenheten behandler søknader og fatter vedtak. All hjelp tildeles etter en individuell og faglig vurdering.
Registrert : 07-10-2019 Søknadsfrist : 22-10-2019

Fagarbeider bygg/drift/VVS/elektro for SØRLANDET SYKEHUS HF
SØRLANDET SYKEHUS HF
Fagarbeider bygg/drift/VVS/elektro Org. nr: 988745685 Stillingsident: 4125755982 Presentasjon av stillingen: Er du praktisk anlagt og trives i serviceyrket? Da har du mulighet til å sikre deg et selvstendig og variert vikariat hos oss. Du vil være ansatt i Teknisk seksjon i Sørlandet sykehus Flekkefjord med delt oppmøtested mellom sykehuset i Flekkefjord og DPS Lister i Kvinesdal.
Registrert : 03-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Driftsteknikere for Marine Harvest Norway as
Marine Harvest Norway as
Driftsteknikere Vi er akkurat ferdig med en stor oppgradering av vårt ferskvannsanlegg på Fjellse i Flekkefjord kommune.
Registrert : 02-10-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Ferievikar - Medisinstudent med lisens for SØRLANDET SYKEHUS HF
SØRLANDET SYKEHUS HF
Ferievikar - Medisinstudent med lisens Org. nr: 988745510 Stillingsident: 4138110338 Presentasjon av stillingen: Sørlandet sykehus, Flekkefjord er et lokalsykehus med akuttfunksjon for kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Farsund, Lyngdal, Hægebostad, Lund og Sokndal. Vi trenger medisinstudenter med lisens for ferieperioden juni - august 2020. Aktuelle søkere blir kontaktet. Ansettelser skjer fortløpende etter hvert som avdelingene er ferdige med å planlegge ferieavviklingen. Det sendes normalt ikke avslagsbrev til søkere som ikke får tilbud. Oppgi i søknaden hvor du ønsker å jobbe.
Registrert : 01-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Vi søker etter DEG! Du som ønsker å jobbe sammen med oss i Frøiland Bygg Skade i Flekkefjord området for FRØILAND BYGG SKADE AS
FRØILAND BYGG SKADE AS
Vi søker etter DEG! Du som ønsker å jobbe sammen med oss i Frøiland Bygg Skade i Flekkefjord området Frøiland Bygg Skade AS utvider i Flekkefjord området vi ser nå etter dyktige og selvstendige tømrer/sanerer i tillegg til oprativ prosjektleder. Liker du å møte opp på samme sted hver dag, være der i uke etter uke, gjøre det samme om og om igjen? Da trenger du ikke å lese mer for det kan vi ikke tilby. Liker du å møte mennesker? Liker du å løse problemer? Liker du å komme deg rundt på flere oppdrag i løpet av kort tid? Liker du å styre mye av dagen og jobben din selv?
Registrert : 30-09-2019 Søknadsfrist : 08-11-2019

Mobit søker Løsningsselger for TELEHUSET FLEKKEFJORD AS
TELEHUSET FLEKKEFJORD AS
Mobit søker Løsningsselger Vi søker etter en selger som brenner for å gi eksisterende og nye kunder de best tilpassede løsningene basert på en fremtidsrettet teknologi. Er du selvstendig, serviceorientert og har erfaring fra salg og rådgivning i bedriftsmarkedet vil vi gjerne at du blir en del av teamet vårt.
Registrert : 16-09-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019