Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi søker revisormedarbeidere for TEAM REVISJON AS
TEAM REVISJON AS
Vi søker revisormedarbeidere Vi søker revisormedarbeidere Vi søker etter nye revisormedarbeidere til vårt kontor. Både nyutdannede og revisorer med erfaring oppfordres til å søke. De rette kandidatene har gode samarbeidsevner, både med kollegaer og kunder, evne til å arbeide systematisk, effektivt og selvstendig. Vi tilbyr konkurransemessige betingelser i et hyggelig miljø. Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Kenneth på 901 95 666 eller Monica på 908 23 952. Kortfattet søknad med CV sendes til kenneth@teamr.no innen 31. juli.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Umoe Mandal søker operatører med håndverkerbakgrunn for Umoe Mandal AS
Umoe Mandal AS
Umoe Mandal søker operatører med håndverkerbakgrunn Arbeidsoppgaver Bygge og vedlikeholde fartøy og komponenter i komposittBidra i teamet med kontinuerlig forbedring og til et godt arbeidsmiljøKvalifikasjoner Erfaring fra komposittfaget, tømrer, murer eller andre håndverksfagGod praktisk forståelse og innsiktNevenyttig og vant med å håndtere verktøyGjerne fagbrev samt kompetansebevis for truck (T4) og kran (G4)Personlige egenskaper Arbeidsom og lærevilligPålitelig og lojalAnsvarsbevisst med høy arbeidsmoralPositiv og fleksibel innstillingSpråkkunnskaper Arbeidsspråket er norsk og må beherskes
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 28-06-2019

Erfarne tømrere søkes! for VIPAS AS
VIPAS AS
Erfarne tømrere søkes! På vegne av en av våre kunder i bygg og anleggsbransjen, søker vi etter dyktige tømrere. Etterspørselen øker og vi må utvide teamet vårt med nye ansatte innen tømring. Vi har mange ulike prosjekter pågående på Sørlandet, slik at vi er alltid på utkikk etter kandidater med ulik kompetanse og arbeidserfaring. Kandidatene blir vurdert fortløpende.
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 08-07-2019

Butikksjef Trainee JYSK Mandal for JYSK MANDAL
JYSK MANDAL
Butikksjef Trainee JYSK Mandal Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og...
Registrert : 19-06-2019 Søknadsfrist : 02-07-2019

Vi søker erfaren og selvstendig maler & fliselegger! for AGDER BOLIG AS
AGDER BOLIG AS
Vi søker erfaren og selvstendig maler & fliselegger! Vi søker etter en dyktig maler og fliselegger til vårt team som leverer nye boliger på Sørlandet. Arbeidsoppgavene vil bestå både av malerarbeid, flisearbeider men også av annet håndverksarbeid og du må være opptatt av å levere håndverk av høy kvalitet. Ønskede kvalifikasjoner ¿ Fagbrev ¿ Fokus på HMS ¿ Fokus på kvalitet ¿ Fokus på ryddighet ¿ Førerkort kl.
Registrert : 17-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Sales- and Marketing Director for FENNER MANDALS AS
FENNER MANDALS AS
Sales- and Marketing Director Fenner Mandals ASMandals, part of Michelin Group, is one of the world's leading manufacturers of lay flat hoses in TPU and Rubber for a wide range of industries. We are the leading manufacturer of circular looms used in the production of lay flat hoses. We support the global market with high end-products.Som Sales- and Marketing Director får du ansvaret for å ta ut Fenner Mandals nåværende og fremtidige forretningspotensial.
Registrert : 07-06-2019 Søknadsfrist : 17-07-2019

Pizzabaker deltid for PIZZABAKEREN FLEKKEFJORD
PIZZABAKEREN FLEKKEFJORD
Pizzabaker deltid Pizzabakeren Mandal baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Mandal. Nå trenger vi ny ASSISTEREDE AVDELINSLEDER med personalansvar (50%) Som assisterende avdelingsleder hos oss vil du ha ansvaret for personalet, samt bistå daglig leder ved behov. Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb. Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen.
Registrert : 04-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

Ressurskoordinator til GOT Group, Stavanger for Båtservice Contracting AS
Båtservice Contracting AS
Ressurskoordinator til GOT Group, Stavanger Som følge av stor ordreinngang og økende aktivitet søker vi etter Ressurskoordinator. Flere av våre største kunder holder til i Stavanger regionen og vi ønsker derfor å bygge opp en ny avdeling i området.
Registrert : 03-06-2019 Søknadsfrist : 10-07-2019

Engasjert Trafikklærer søkes til vår avdeling i Mandal for KJORESKOLE AS
KJORESKOLE AS
Engasjert Trafikklærer søkes til vår avdeling i Mandal TRAFIKKLÆRER SØKES, MANDAL På grunn av økt oppdragsmengde, søker vi nå trafikklærer til vår avdeling i Mandal. Vi søker en trafikklærer som er positiv, utadvendt og med godt humør. Vi kan tilby: · En trygg og morsom arbeidsplass, med gode kollegaer. · Konkurransedyktig lønn · Faglig utvikling Ønsker du å bli en del av vårt team? Send søknad/CV til: post@kjoreskole.no Spørsmål om stillingen kan også rettes hit.
Registrert : 14-05-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Vikar som stuepike for SERVICEPARTNER 1 AS
SERVICEPARTNER 1 AS
Vikar som stuepike Vi søkere etter dyktige renholdere/stuepiker til renholdsoppdrag i Mandal Dine egenskaper: Erfaring fra renholdsyrket og/eller stuepikeUtadvent og liker en aktiv hverdagKan jobbe selvstendig samtidig som du trives i teamGir det lille ekstra for å gi kundene våre føleslen av "En ren fornøyelse"Effektiv og grundig i ditt arbeidBidrar til et godt arbeidsmiljøBehersker Norsk, muntlig og skriftligGjerne førerkort klasse B (ikke et krav)Har du disse egenskapene så kan det være akkurat deg vi leter etter.Vi tilbyr en trivelig arbeidsplass med gode kolleger og lønn etter tariff.
Registrert : 13-05-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019