Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker faglærer/timelærer i fagskole XXX oppvekst
AOF Fagskolen
AOF Vestlandet - Agder har i dag ca. 40 administrativt og faglig ansatte og ca. 500 lærere i ulike stillingsandeler. Vi har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor i Bergen, Stavanger og Kristiansand. AOF Fagskolen er en underenhet av AOF Vestlandet - Agder og en av landets største ideelle/ private fagskoler. AOF Vestlandet - Agder driver en omfattende kurs- og utdanningsvirksomhet for voksne innen fagskole, videregående opplæring, kompetanse pluss, bedriftsinterne opplæringstiltak og andre kompetansehevende tiltak mot arbeidslivet.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-08-2021

80 % vikariat som helsesykepleier (eller søkere med videreutdanning innen psykisk helse)
Familiens hus 0 - 24, Lindesnes kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4415005305 Presentasjon av stillingen: Har du lyst til å jobbe som helsesykepleier/psykisk helsearbeider i Lindesnes kommune? Da er dette jobben for deg! Vi har ledig et 80 % vikariat i skolehelsetjenesten (videregående skole). Tiltredelse snarest og varighet ut 2021.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Prima assistanse Agder søker BPA assistent for blid og hyggelig dame i 40 årene
Prima Assistanse
Søker du en unik og annerledes jobb? Jeg er ei blid og hyggelig dame i midten av 40 årene som søker flere assistenter til BPA teamet mitt, med oppstarten fra midten av august. Jeg er rullestolbruker og har derfor behov for tilrettelegging og bistand i hverdagen. På tross av at jeg sitter i rullestol kan jeg takket være BPA leve et fullverdig likestilt liv og delta i og engasjere meg i samfunnet som andre.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 23-08-2021

KIWI Marnargården søker etter butikkmedarbeider deltid
KIWI Marnargården
Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 13-08-2021

Grip denne fantastiske muligheten til å bli en del av JYSK.
JYSK AS Brumunddal
Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og…
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 22-08-2021

Vi søker mekaniker
Mandal Maritime As
Mandal Maritime søker etter en ny mekaniker. Vi leter etter en person med godt humør, som har kundene i fokus og som ikke minst elsker å skru på motorer. Vi kan tilby et godt miljø på arbeidsplassen og en jobb hvor du til tider kan bryne deg på noen gode utfordringer. Vi ønsker også at du er punktlig, strukturert og kan arbeide selvstendig. Dine arbeidsoppgaver Mekanisk arbeid på innen- og utenbordsmotorerDelta på nødvendige kurs Kvalifikasjoner
Registrert : 23-07-2021 Søknadsfrist : 30-09-2021

Vi søker butikk og servicekoordinator i Mandal
Finn og Albert Egeland AS avd. Mandal
Servicemarkedet er en viktig del av Finn og Albert Egeland AS sine forretningsområder. Å skaffe nye kunder, øke salget og utvikle våre tjenester innenfor butikk og servicearbeid er avgjørende for at Egeland Rør skal nå sine mål og realisere strategien.
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Servitør til Mones Wok & Cafe
Mones Wok & Cafe As
Vi på Mones Wok & Cafe trenger flere serviceinnstilte og effektive servitører/kafémedarbeidere - med mulighet for forlenget ansettelse. Begynner snarest. Vi ser etter deg som:
Registrert : 15-07-2021 Søknadsfrist : 16-08-2021

Umoe Mandal søker industrirørleggere, industrimekanikere og komposittmedarbeidere
UMOE MANDAL AS
Utsiktene er lyse, og vi har behov for å ansette flere operatører i produksjonen. Arbeidsoppgaver Bygge og vedlikeholde fartøy og komponenter i kompositt. Arbeidsoppgavene er varierte og lærerikeVi har produksjon av nye komponenter i egen hallVedlikeholdsoppgaver på fartøy gjennomføres her i Mandal eller i BergenSkiftarbeid og noe reisevirksomhet må påregnes Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 19-08-2021

Vernepleier
Hesland bo- og aktivitetssenter, Lindesnes kommune
Org. nr: - Stillingsident: 4411343579 Presentasjon av stillingen: Enhet for Miljøterapeutiske tjenester i tjenesteområdet Velferd i Lindesnes kommune, består av 6 avdelinger som yter tjenester til mennesker med ulike former for nedsatt funksjonsnivå. Her er det nå ledig en 50 % vikarstilling som vernepleier ved Hesland Bo- og aktivitetssenter. Vikariatstillingen varer 1 år fra 1.september 2021. Avdelingen består av en boenhet, et aktivitetshus i Mandal og en lokasjon på Vigeland hvor man har utviklet et arbeidssenter for brukergruppen.
Registrert : 14-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021