Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Nøsted & satser for fremtiden, vil du bli med å skape industri fra Mandal?
NØSTED & AS AVD GRØNVIKVEIEN MANDAL
Nøsted & er et industrikonsern med sterke merkenavn som Fram, Trygg, og Igland. Selskapet har solid økonomi og har omkring 400 ansatte. I 100 år har vi levert løsninger som sikrer verdier og ivaretar mennesker, utstyr og natur under krevende forhold.
Registrert : 29-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Nøsted \& satser for fremtiden, vil du bli med å skape industri fra Mandal?
NØSTED & AS
**Nøsted &**er et industrikonsern med sterke merkenavn som Fram, Trygg, og Igland. Selskapet har solid økonomi og har omkring 400 ansatte. I 100 år har vi levert løsninger som sikrer verdier og ivaretar mennesker, utstyr og natur under krevende forhold.
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 07-11-2022

Servicekoordinator
Mandal Kjøleservice
Vi søker serviceinnstilt og fremoverlent medarbeiderArbeidsoppgaver og ansvarsområder Mottak av kundehenvendelserKoordinere og fordele oppdrag ut til serviceteknikereSørge for god oppfølging og struktur i utførelse av bedriftens serviceavtalerUtarbeide ukeplaner, ferieplaner og vedlikeholde vaktplaner for avdelingens ansatteOpprette, delegere, fakturere og lukke ordre til kunderForvalting av selskapets firmabiler ol.Drift av flere av selskapets leverandøravtaler (bestilling av arbeidstøy, service til arbeidsbiler m
Registrert : 28-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Finansiell Rådgiver - Lindesnes
Flekkefjord Sparebank
Vi i Flekkefjord Sparebank har satt oss offensive mål for fremtiden, og har en klar strategi om betydelig vekst i vår region. Lindesnes er bankens nye satsingsområde, og vi leter etter en kollega til vårt nye bankkontor. Som finansiell rådgiver handler det om å skape og utvikle relasjoner. Du vil være en aktiv rådgiver innenfor fagområdene kreditt, sparing, forsikring og øvrige bankprodukter. Vi ser etter en motivert og kundeorienterte rådgiver, med gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper.
Registrert : 26-09-2022 Søknadsfrist : 03-10-2022

Vi søker sjåfører i Lyngdal/Farsund området
Ll Setesdal Bilruter Avd Mandal
Vi trenger sjåfører i Farsund/Lyngdal fast stilling deltid. Det er og aktuelt med tilkalt hjelp/ringevikar i dette området. Kvaliteter vi er på utkikk etter er at du er serviceinnstilt, fleksibel når det gjelder arbeidstid, behersker norsk på en tilfredsstillende måte og liker å ha med mennesker å gjøre. Krav til stillingen er førerkort klasse D, YSK og kjøreseddel. Søknadsfrist snarest. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju, tiltredelse etter avtale.
Registrert : 22-09-2022 Søknadsfrist : 22-10-2022

Administrasjonskonsulent Agder fengsel 
Agder fengsel
Om stillingenVi lyser ut 100% fast stilling som administrasjonskonsulent i staben for Agder fengsel, tilhørende administrasjon, HR og driftsstøtte. Stilingen er ledig omgående og snarlig tiltredelse er ønskelig.HR-rådgiver har den daglige oppfølgingen og har fagansvaret for stillingen og ass.fengselsleder har personalansvaret. 
Registrert : 22-09-2022 Søknadsfrist : 09-10-2022

Avdelingsleder Lindesnes legevakt
Lindesnes legevakt, Lindesnes kommune
Har du lyst på en spennende lederstilling i en veletablert og utviklingsfokusert legevakt på sydspissen av Norge? Legevakten består av sykepleiere og leger med god akuttmedisinsk kompetanse. Arbeidsplassen er kjent for å ha et godt og stabilt arbeidsmiljø, der ivaretakelse og kollegialt samhold er viktig. Kommunen står foran organisatoriske endringer i årene som kommer. Vi søker deg som brenner for lederfaget, er trygg i rollen som leder, er løsningsorientert og ønsker å være med på å videreutvikle legevakten i Lindesnes kommune.
Registrert : 22-09-2022 Søknadsfrist : 09-10-2022

Vi søker serviceinnstilt og fremoverlent medarbeider
Mandal Kjøleservice AS
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder Mottak av kundehenvendelserKoordinere og fordele oppdrag ut til serviceteknikereSørge for god oppfølging og struktur i utførelse av bedriftens serviceavtalerUtarbeide ukeplaner, ferieplaner og vedlikeholde vaktplaner for avdelingens ansatteOpprette, delegere, fakturere og lukke ordre til kunderForvalting av selskapets firmabiler ol.Drift av flere av selskapets leverandøravtaler (bestilling av arbeidstøy, service til arbeidsbiler mv.) Stillingsspesifikke kompetanser
Registrert : 21-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Nå har du muligheten! Jobb med ungdommer fra hele verden!
HALD INTERNASJONALE SKOLE AS
Hald internasjonale skole er en fagskole i tverrkulturell kommunikasjon og internasjonalt arbeid. Skolen drives av Strømmestiftelsen, NMS (Det Norske Misjonsselskap) og Norges kristelige student- og skoleungdomslag (Laget). Skolen har et unikt flerkulturelt miljø med 60-70 studenter fra Norge, Afrika, Asia og Sør- Amerika. Studentene er også utvekslingsdeltakere gjennom Norec. Vi har ledig 1 fast stilling i 100% fra 1.desember på Strømmestiftelsen sitt utvekslingsprogram ActNow.
Registrert : 21-09-2022 Søknadsfrist : 16-10-2022

Autorisert finansiell rådgiver
Flekkefjord Sparebank
Vi i Flekkefjord Sparebank har satt oss offensive mål for fremtiden, og har en klar strategi om betydelig vekst i vår region. Lindesnes er bankens nye satsingsområde, og vi leter etter en kollega til vårt nye bankkontor.Som finansiell rådgiver handler det om å skape og utvikle relasjoner. Du vil være en aktiv rådgiver innenfor fagområdene kreditt, sparing, forsikring og øvrige bankprodukter. Vi ser etter en motivert og kundeorienterte rådgiver, med gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper.
Registrert : 20-09-2022 Søknadsfrist : 10-10-2022