Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Marine Surveyor til GOT for GOT SERVICES AS
GOT SERVICES AS
Marine Surveyor til GOT Sentrale arbeidsoppgaver Planlegge, utføre og rapportere inspeksjoner av fiske- og fangstfartøy og lasteskip fra8m til 15m største lengde iht. Sjøfartsdirektoratetes retningslinjer Fullstendige kontroller, periodisk forenklet kontroll og annen kontrollTilstandskontroll av fiske- og fangstfartøy og lasteskip, i driftKvalifikasjoner Krav til utdanning: Min. Ingeniør (BSc) innen marinteknikk eller maskin, eller BSc i nautikk, ellerUtdanning som skipsfører og ha løst ut sertifikat min. på nivå D3 eller fiskeskipper klasse A.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 18-11-2019

Er du vår nye selger utebutikk? Montér Mandal søker deg for Montér Mandal
Montér Mandal
Er du vår nye selger utebutikk? Montér Mandal søker deg Vi søker en utadvendt person med "stå på humør" som er serviceinnstilt og samarbeidsvillig. Du har høy arbeidsmoral og er glad i utfordringer. Stillingen krever evne til å jobbe systematisk og nøyaktig.
Registrert : 04-10-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Brannkonstabel og adminstrasjonskonsulent for Brannvesenet Sør IKS
Brannvesenet Sør IKS
Brannkonstabel og adminstrasjonskonsulent Ved Mandal brannstasjon har vi følgende ledige 100 % stillinger; ? Brannkonstabel? Administrasjonskonsulent Fullstendig utlysningstekst og søknadsskjema finner du på nettet: www.brannsor.no Se annonsePAM Stillingsnummer: 1002-2019-10-3 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 02-10-2019 Søknadsfrist : 23-10-2019

Vi søker en dyktig TIG-sveiser til langvarig prosjekt i Mandal for Jobzone AS
Jobzone AS
Vi søker en dyktig TIG-sveiser til langvarig prosjekt i Mandal Til langvarig prosjekt søker vi en dyktig TIG-sveiser med gode referanser Arbeidsoppgaver Sveising og montering av rør i svart stål, rustfritt stål og titanKvalifikasjoner og personlige egenskaper Sveisesertifikat etter standard NS-EN ISO 9606-1 og sveisemetode 141 med tilsats FM4 og FM6Erfaring med buttsveising av rør i V-fuge med bakgassNøyaktig og kvalitetsbevisstEn trivelig kollegaVi tilbyr Som arbeidstaker i Jobzone vil du få fast stilling hos oss og utføre oppdrag hos våre kunder.
Registrert : 02-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Erfaren bilmekaniker for Temp-Team AS Kristiansand
Temp-Team AS Kristiansand
Erfaren bilmekaniker Vi søker nå etter en serviceinnstilt, positiv og engasjert bilmekaniker som vil være med å utvikle et allerede godt team hos vår kunde Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:Servicearbeid på personbilerAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeids ordrePåse at rutiner iht reklamasjoner og garantier blir fulgtBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivåVi ønsker oss at du innehar følgende kvalifikasjoner:Fagbrev som bilmekaniker, men erfaring fra lignende arbeid kan kompensereErfaring med feilsøking og det elektriske arbeidGode
Registrert : 24-09-2019 Søknadsfrist : 18-10-2019

KIWI Nordfjoreid åpner i slutten av november 2019 og søker derfor etter butikkmedarbeidere heltid for NG KIWI MØRE AS
NG KIWI MØRE AS
KIWI Nordfjoreid åpner i slutten av november 2019 og søker derfor etter butikkmedarbeidere heltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 24-09-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

KIWI Nordfjoreid åpner i slutten av november 2019 og søker derfor etter butikkmedarbeidere deltid for NG KIWI MØRE AS
NG KIWI MØRE AS
KIWI Nordfjoreid åpner i slutten av november 2019 og søker derfor etter butikkmedarbeidere deltid Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og stå-på-vilje ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre.
Registrert : 24-09-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Bli med på revolusjonen i Mandal! for SWECO NORGE AS
SWECO NORGE AS
Bli med på revolusjonen i Mandal! Bli med på revolusjonen i Mandal! I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger -- rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. Hos oss gjør du en forskjell.
Registrert : 23-09-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Senior VVS-rådgiver for SWECO NORGE AS
SWECO NORGE AS
Senior VVS-rådgiver Bli med på revolusjonen i Mandal! I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. Hos oss gjør du en forskjell.
Registrert : 23-09-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrer! for RECOVER NORDIC AGDER
RECOVER NORDIC AGDER
Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrer! Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en dyktig tømrer til å arbeide i Mandal-området. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.
Registrert : 16-09-2019 Søknadsfrist : 24-10-2019