Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Inspirerende og flink kjøkkenselger søkes!
Kjøkkensenteret Mandal AS
Kjøkkenet er hjertet i mange hjem, og et flott og funksjonelt kjøkken er manges drøm. Tenk deg da muligheten til å få designe noens drøm, og tilby dem en løsning som oppfyller drømmen. Nå har vi behov for en kjøkkenkonsulent som kan gjøre nettopp dette i et svangerskaps-/fødselsvikariat.
Registrert : 20-01-2022 Søknadsfrist : 04-02-2022

Velde Asfalt søker transport/logistikk koordinator i Agder
Velde Asfalt Agder
Arbeidsoppgaver: Effektiv utnyttelse av flåte på rundt 50 biler opp mot leveranse og henting av masser Daglig planlegging av asfaltlogistikk Lossing/Lasting av båter Håndtere kundehenvendelser per telefon Sikre rett fakturagrunnlag Oppfølging av sjåførene Prosjektplanlegging sammen med prosjektledere Kvalifikasjoner: God IT kompetanse med erfaring i bruk av logistikksystem Ønskelig med erfaring fra logistikk koordinering mot entreprenørmarkedet
Registrert : 18-01-2022 Søknadsfrist : 28-02-2022

Leder for seksjon for etterforskning
Vestre - Lindesnes-Etterforskning, Agder politidistrikt
Org. nr: - Stillingsident: 4333434605 Presentasjon av stillingen: Ved Vestre Agder Driftsenhet, Mandal Politistasjon, er det ledig stilling som politiavdelingsleder (leder for seksjon) etterforskning. Stillingen innebærer personalansvar for seksjonens ansatte, og ansvar for straffesaksarbeidet på politistasjonen. Stillingen tilsettes i stillingskode 0326 med funksjonstittel politiavdelingsleder og grad som politistasjonssjef.
Registrert : 17-01-2022 Søknadsfrist : 30-01-2022

REMA 1000 SKINSNES søker Ferskvareansvarlig
REMA 1000 SKINSNES
Den viktigste oppgaven for ferskvareansvarlig er å skape gode handleopplevelser for kundene, med spesielt fokus på ferskvareavdelingen. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, inkluderer jobben blant annet:
Registrert : 17-01-2022 Søknadsfrist : 14-02-2022

Agder fengsel, fengselsinspektør sikkerhet- og fellestjenester 
Agder fengsel
Om stillingenVi har ledig en 100% fast stilling som fengselsinspektør med ansvar for sikkerhet og fellestjenester i Agder fengsel. Fengeselsinspektøren har p.t. personalansvar for operative førstebetjenter og førstebetjenter i port-, hoved- og mottak/besøk. Stillingen har også ansvar for enhetens sikkerhetstiltak knyttet til vern og beskyttelse mot uønskede handlinger og hendelser og at disse er i henhold til gjeldende lov, retningslinjer og rutiner. Stillingen inngår i fengselets ledergruppe.
Registrert : 17-01-2022 Søknadsfrist : 14-02-2022

Bli med på revolusjonen i Mandal!
Sweco Norge
I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger -- rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.
Registrert : 13-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Bli med å bygge opp et VVS-miljø i Agder!
Sweco Norge
I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger -- rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.
Registrert : 13-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Mekaniker, båt og motor.
ARNE DAMMAN AS
Arbeidsoppgaver: Feilsøking på utenbordsmotorer og elektrokomponenterServicearbeid og vedlikeholdMekaniske reparasjonerMontering av utstyr og lignende. Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 12-01-2022 Søknadsfrist : 21-02-2022

Senior prosessingeniør
Sweco Norge
I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.
Registrert : 12-01-2022 Søknadsfrist : 01-02-2022

Senior rådgiver VVS
Sweco Norge
I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.
Registrert : 12-01-2022 Søknadsfrist : 21-01-2022