Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Resepsjonist søkes til lengre prosjekt! for JKS Norge AS
JKS Norge AS
Resepsjonist søkes til lengre prosjekt! Vår kunde er i sterk vekst og søker deg som er klar for nye utfordringer og ønsker å jobbe i resepsjon. Vi søker deg som er strukturert, nøyaktig og kan tilpasse deg ulike situasjoner. Du er utadvendt, har godt humør og ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø. Det er viktig at du er en utpreget serviceperson. Dine arbeidsoppgaver vil være betjening av resepsjonen, koordinere post, bestilling av rekvisita, administrere adgangskort/ bestilling ved behov, holde oversikt over renholds lister og kontakt med renholdere.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019

Mekaniker til båt/motor for NAUTIC MARINE
NAUTIC MARINE
Mekaniker til båt/motor Mekaniker til båt /motor søkes Mekaniker med relevant erfaring søkes. Fagbrev ønskes men er ikke noe krav da erfaring og interesse kan veie opp for fagbrev. Ryddighet og ordenssans samt nordisk språk kunnskaper er ett krav. Arbeidsoppgaver: Feilsøking/ reparasjoner av outboardmotorer Montere nye og brukte motorer -- Montere og klargjøre nye båter -- utstyrs montering i båter -- Delebestilling mm. Motormekanikerlærling Læring med interesse for båter og motorer som liker å stå på. Må ha ordenssans og nordisk språk kunnskaper. Vi er lærlingsbedrift.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Vi søker en dyktig systemutvikler/programmerer for APTUM AS
APTUM AS
Vi søker en dyktig systemutvikler/programmerer Økt oppdragsmengde gjør at vi nå søker etter en systemutvikler.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Vi søker sveise-/platearbeider og produksjonsmedarbeider/mekaniker for MINDUS AS
MINDUS AS
Vi søker sveise-/platearbeider og produksjonsmedarbeider/mekaniker SVEISER/PLATEARBEIDER Vi søker etter en sveiser/platearbeider med fagbrev/sveisesertifikat. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev/sveisesertifikat. Det må påregnes å avlegge prøve dersom sveisesertifikater ikke er oppdaterte. PRODUKSJONSMEDARBEIDER/MEKANIKER. Vi søker også en produksjonsmedarbeider med fortrinnsvis fagbrev innen mekaniske fag. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev.
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Selger deltid 40% JYSK Mandal for JYSK MANDAL
JYSK MANDAL
Selger deltid 40% JYSK Mandal Jobb-beskrivelse Er du ambisiøs, engasjert og ønsker å utvikle deg? Vil du være en del av et fremgangsrikt team hos en bedrift i stadig vekst? Liker du å jobbe i et miljø med høyt tempo og liker utfordringer? Da er det kanskje akkurat deg vi er på utkikk etter. Du viser engasjement og... ¿ ønsker å være en selger ¿ setter kundene først og gir de en uforglemmelig handleopplevelse ¿ jobber hardt og er en aktiv del av teamet ¿ trives i et veldig hektisk og dynamisk miljø ¿ har drivkraft og ambisjoner om å gjøre karriere i JYSK Du får muligheter og...
Registrert : 16-08-2019 Søknadsfrist : 29-08-2019

Teamlederstillinger ved avdeling Solhøgda hjemtjenester for MANDAL KOMMUNE MILJØRETTET HELSEVER
MANDAL KOMMUNE MILJØRETTET HELSEVER
Teamlederstillinger ved avdeling Solhøgda hjemtjenester Vil du bli teamleder i en av avdelingene i enhet for Miljøterapeutiske tjenester? Teamleder skal ha tett samarbeid med avdelingsleder og bistå med bemanningsplanlegging og vil være stedfortreder for avdelingsleder. Vi trenger teamledere som har god evne til å organisere hverdagen i avdelingen slik at brukere får gode tjenester og som sammen med avdelingsleder og øvrige medarbeidere sørger for faglig utvikling og forbedringsarbeid i avdelingen. Teamledere arbeider turnus 35,5 timers uke med arbeid på dag/kveld og i helger.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Vikariat for Psykolog / Psykologspesialist og Familieterapeut - ( evt annen relevant utdannelse ) for MANDAL KOMMUNE FAMILIESENTERET
MANDAL KOMMUNE FAMILIESENTERET
Vikariat for Psykolog / Psykologspesialist og Familieterapeut - ( evt annen relevant utdannelse ) Vil du være med å videreutvikle tjenester for barn og unges psykiske helse? Har du lyst til å jobbe som psykolog i Norges sydligste by? Da er dette noe for deg! Vi søker etter kandidater til 100 % vikariater som psykolog/psykologspesialist og familieterapeut i Mandal kommune ved Familiesenteret i Familiens Hus. Det åpnes for at andre faggrupper med minimum 3-årig høyskoleutdanning innen helse-/sosialfag og arbeidserfaring innen psykisk helse kan søke.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Kitch'n Mandal søker midlertidig butikkmedarbeider deltid 15-20% for KITCH'N MANDAL
KITCH'N MANDAL
Kitch'n Mandal søker midlertidig butikkmedarbeider deltid 15-20% Lyst til å jobbe som midlertidig butikkmedarbeider deltid 15-20% i et team med godt arbeidsmiljø, høyt tempo, mye læring og nye utfordringer hver dag? Da er dette jobben for deg! Vi trenger noen som kan jobbe ekstra på dagtid, kveld og helg. Ekstra jobbing rundt jul/sommer og høysesong. Stillingen er midlertidlig og avsluttes 31.12.19, men det er mulighet for videre ansettelse.
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 27-08-2019

Ledige stillinger i enhet for Miljøterapeutiske tjenester for MANDAL KOMMUNE SOLHØGDA AVLASTN BOL
MANDAL KOMMUNE SOLHØGDA AVLASTN BOL
Ledige stillinger i enhet for Miljøterapeutiske tjenester Vil du bli en del av teamene i tre av avdelingene i enhet for Miljøterapeutiske tjenester? Vi trenger flere dyktige medarbeidere som kan være med å utvikle avdelingene slik at brukerne får meget gode tjenester. Enhet Miljøterapeutiske tjenester gir tjenester til mennesker med nedsatt funksjonsevne i form av psykisk utviklingshemming og fysiske funksjonsnedsettelser. Enheten arbeider med målrettet miljøarbeid slik at brukerne kan mestre dagliglivets gjøremål. Enheten ønsker å være i front i utvikling av gode målrettede tjenester.
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 24-08-2019

Teknisk leder - verkstedleder for Temp-Team AS Kristiansand
Temp-Team AS Kristiansand
Teknisk leder - verkstedleder TEKNISK LEDER / VERKSTEDLEDER Delvis - operativ leder Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av: Feilsøking, reparasjon og servicearbeid på tyngre kjøretøyUtføre periodisk kjøretøykontrollAngi presis og detaljert beskrivelse av utført jobb på arbeidsordrePåse at rutiner iht reklamasjoner og garantier blir fulgtBidra til å beholde kunnskapsutveksling og samarbeid på et godt nivåDu innehar følgende kvalifikasjoner: Fagbrev som tungbilmekaniker,og min 5 års arbeidserfaring fra lignende arbeidTeknisk fagskoleGodkjent/ kan få godkjent dokumentasjon iht Statens Vegve
Registrert : 12-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019