Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Avdelingsleder/selger TESS Mandal for TESS SØR AS
TESS SØR AS
Avdelingsleder/selger TESS Mandal TESS ønsker å etablere seg i Mandal, så derfor søker vi etter en avdelingsleder/selger. Arbeidsoppgaver: -Motivator og lagleder for ansatte ved avdelingen -Være med å utvikle ny avdeling -Salgsutvikling og salgsfokusert -Resultat og personalansvar Ønskede kvalifikasjoner: -Relevant erfaring og utdannelse. Bransje erfaring er en stor fordel -Kunnskap om tekniske produkter -Gode datakunnskaper -Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk -Erfaring fra salg og er salgsfokusert -Kjenner markedet i Mandal godt.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Kantor 80% stilling for Mandal kirkelige fellesråd
Mandal kirkelige fellesråd
Kantor 80% stilling Mandal kirkelige fellesråd har to menigheter med til sammen 180% kantorstilling. Menighetene ha et rikt og variert spekter av musikalske innslag både i gudstjenester og i andre arrangement. Menighetene har flere kor som kantorene har ansvar for. Kantorene har også ansvar for andre musikk- og kulturarrangementer i menighetene. Menighetene har i kirkene og kapell 5 forskjellige orgel, samt flygel og div. piano.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 22-02-2019

Ledig stilling som NDT operatør for Mandal Castings AS
Mandal Castings AS
Ledig stilling som NDT operatør Arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av: UT - MT kontroll av støpte produkterVisuell kontrollRapporteringØnskede kvalifikasjoner: UT - MT - VT i henhold til ISO 9712 nivå 2Gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntligSelvstendig, ryddig og systematisk. PAM Stillingsnummer: 1002-2019-01-25 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 24-01-2019

Betongfagarbeider/forskalingssnekker med fagbrev og erfaring søkes! for JOBZONE NORGE AS
JOBZONE NORGE AS
Betongfagarbeider/forskalingssnekker med fagbrev og erfaring søkes! Til jobber på Sørlandet søker vi flere forskalingssnekkere til vårt team i Jobzone Arbeidsoppgaver Fundamentering, forskaling, armering og utstøping av betongPåse at HMS-regler blir fulgtBidra til et godt arbeidsmiljøKvalifikasjoner og personlige egenskaper Fagbrev som betongfagarbeider/forskalingssnekkerErfaring med gode referanser fra fagetOppdatert på teknikk og arbeidsmetodikk i fagetSertifikat min. kl.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Er du vår nye Hovmester? for MANDAL HOTEL AS
MANDAL HOTEL AS
Er du vår nye Hovmester? Vi ønsker kollegaer som er dedikert og liker å jobbe i team. Høy faginteresse er et viktig kriteria fra oss. Du må være motivert for å jobbe i et effektivt miljø med fokus på gjesten.Vi ønsker:- At våre søkere har gode kommunikasjonsevner, og behersker norsk og engelsk språk godt både skriftlig og muntlig. Det er også et veldig pluss hvis man også kan andre språk.- Fagbrev er en fordel men ikke et kriteria.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

3 ledige stillinger ved avdeling Furuly i Mandal for Barne-, ungdoms- og familieetaten
Barne-, ungdoms- og familieetaten
3 ledige stillinger ved avdeling Furuly i Mandal Jobbnorge ID: 163040Ved Agder behandling ungdom, avdeling Furuly, er det ledig en fast 100 % stilling som  miljøterapeut/spesialutdannet miljøterapeut. Det er også ledig to faste stillinger, henholdsvis på 30 % og 23 % (helg), som miljøterapeut/student under sosialfaglig utdanning.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 29-01-2019

Vi søker Ledende operatør CNC og Produksjonsarbeider plate/sveis for MINDUS AS
MINDUS AS
Vi søker Ledende operatør CNC og Produksjonsarbeider plate/sveis Mindus er en Arbeids- og Inkluderingsbedrift med en ikke ubetydelig produksjon. Vi er inne i en spennende utvikling og ønsker å styrke produksjonen.
Registrert : 10-01-2019 Søknadsfrist : 23-01-2019

Innenlandssjåfør for MBT Vigeland Transport AS
MBT Vigeland Transport AS
Innenlandssjåfør Som følge av økt oppdragsmengde søker vi en sjåfør. Stillingen består hovedsakelig kjøring innenlands, mellom Oslo og Stavanger. Men annen kjøring kan forkomme.
Registrert : 09-01-2019 Søknadsfrist : 27-01-2019

Installatør - Prosjektleder elektro for AVITELL AS
AVITELL AS
Installatør - Prosjektleder elektro På grunn av økt ordretilgang og vår strategiske satsing, søker vi etter installatør / prosjektleder med ansvar for våre oppdrag i Mandal og Listerregionen. Erfaring: Du må ha bestått installatør prøven da du vil få det faglige ansvaret for regionen, samt erfaring innen elektro og svakstrøms-installasjon på næringsbygg for private og offentlige utbyggere. Det er ønskelig at du også har prosjektleder erfaring, men ikke et krav.
Registrert : 05-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Servitører for MANDAL HOTEL AS
MANDAL HOTEL AS
Servitører Vi søker: Vi søker serviceinnstilte servitører! Vi ønsker kollegaer som er dedikert og liker å jobbe i team. Høy faginteresse er et viktig kriteria fra oss. Du må være motivert for å jobbe i et effektivt miljø med fokus på gjesten. Vi ønsker:- At våre søkere må snakke muntlig norsk eller engelsk, gjerne begge deler. Samme med skriftligDet er også et veldig pluss hvis man kan andre språk også. - Fagbrev er en fordel men ikke et kriteria.
Registrert : 04-01-2019 Søknadsfrist : 02-05-2019