Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ønsker du å bidra til at barn får en meningsfull hverdag? for ESPIRA HOLUM BARNEHAGE
ESPIRA HOLUM BARNEHAGE
Ønsker du å bidra til at barn får en meningsfull hverdag? Pedagogisk medarbeider (assistent) -- vikariat fra 01.04.19 frem til sommeren med mulighet for forlengelse I Espira Holum er barna alltid i fokus. Vi jobber for at barn og foreldre skal møte ansatte som er kompetente, engasjerte, og som bryr seg om dem. Vi har et høyt faglig fokus, og søker stadig ny utvikling og kunnskap. Sykefraværet er lavt og trivselen er høy, vi gjør det godt på både foreldreundersøkelser og arbeidsmiljøundersøkelser. Barnehagen vår ligger landlig, ca 10km fra Mandal sentrum.
Registrert : 14-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Sesongarbeider/dekkmontør for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Sesongarbeider/dekkmontør For en av våre kunder i Mandal søker vi nå dekkmontør for sesong/sommer Arbeidsoppgaver Montering, balansering og dekkskift innen personbil, last og bussKundebehandling og salgMaskinvedlikeholdServicekjøringØnskede kvalifikasjoner Positiv og arbeidsomStrukturert og har god ordenssansFørerkort klasse B og trucksertifikat er et ønskeBransjeerfaring er et ønske, men opplæring gisVi tilbyr Et hektisk og trivelig miljøMarkedsledende produkterEt nettverk av gode og dyktige kollegaerSe annonsePAM Stillingsnummer: 1002-2019-03-8 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført f
Registrert : 12-03-2019 Søknadsfrist : 20-04-2019

Ingeniører/sivilingeniører for Umoe Mandal
Umoe Mandal
Ingeniører/sivilingeniører Umoe Mandal opplever stor pågang i markedet og har derfor behov for å ansette flere ingeniører. Vi har flere langsiktige prosjekter innen utvikling og byging av konstruksjoner i kompositt og dermed trygghet for at vi har et solid fundament for videre vekst. Som ingeniør/senioringeniør vil du arbeide med design og spesifikasjoner basert på kundenes behov og innspill. Du vil få et bredt spekter av selvstendige oppgaver innen konstruksjon,modellering samt produksjonsoppfølging og planlegging og gjennomføring av tester.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Prosjektleder for Umoe Mandal
Umoe Mandal
Prosjektleder Org. nr: - Stillingsident: 4041503763 Presentasjon av stillingen: Umoe Mandal er inne i en periode med økt etterspørsel i flere markeder. Vi har flere langsiktige prosjekter og dermed trygghet for at vi har et solid fundament for videre vekst. Vi søker nå en dyktig prosjektleder som vil få ansvar for å lede komplekse prosjekter til internasjonale krevende kunder. Som prosjektleder er du totalansvarlig for vellykket prosjektgjennomføring med tanke på leveringspresisjon, økonomi, kvalitet og kundens tilfredshet.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 22-03-2019

Tømrere til jobber i Mandalsdistriktet søkes! for JOBZONE AS
JOBZONE AS
Tømrere til jobber i Mandalsdistriktet søkes! Forspørselen etter tømrere øker, og vi vil ansette flere i vårt byggfaglige team for prosjekter i Mandalsområdet. Arbeidsoppgaver Bygging av hus og andre konstruksjoner i Mandal og omegnInnredning, rehabilitering og vedlikeholdProduksjon og montering av elementer og modulerPlanlegge egne arbeider og samordne arbeidet med andre fagKvalifikasjoner og personlige egenskaper Fagbrev som tømrerErfaring fra yrket og med gode referanserGjerne førerkort min.
Registrert : 11-03-2019 Søknadsfrist : 06-04-2019

Selger i 100 % stilling for VERKTØY MASKIN AS
VERKTØY MASKIN AS
Selger i 100 % stilling Vi opplever sterk vekst og søker derfor nå etter en selger med følgende kvalifikasjoner: Arbeidsoppgaver: Oppsøkende salg til nye kunder Delta i planlegging og gjennomføring av salgsprosesser Utarbeidelse av tilbud, samt utsendelse og oppfølging av disse Oppfølging av ulike aktiviteter rettet mot markedet, herunder markedsplan, annonsering, katalogutsendelse mv.
Registrert : 04-03-2019 Søknadsfrist : 12-04-2019

Vi styrker vårt team av database og web utviklere for Applica AS
Applica AS
Vi styrker vårt team av database og web utviklere Applica Consulting søker en dyktig utvikler som kan bidra i utviklingen av Applica's web-baserte produkter og som konsulent for våre kundeprosjekter. Du vil jobbe sammen med et team av en eller flere erfarne utviklere i Applica gruppen og ut mot kunder.
Registrert : 25-02-2019 Søknadsfrist : 04-04-2019

Taxisjåfør for THORALF EINAR HOLM
THORALF EINAR HOLM
Taxisjåfør 1 stk ledig i 100% stilling som sjåfør på løyvene K-205 og K-213 som er del av 07000 Mandal taxi. Er skift med 2 uker dag, 1 uke kveld rotasjon. PAM Stillingsnummer: 1002-2019-02-23 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-02-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Engasjert Trafikklærer søkes til vår avdeling i Mandal for KJORESKOLE AS
KJORESKOLE AS
Engasjert Trafikklærer søkes til vår avdeling i Mandal TRAFIKKLÆRER SØKES, MANDAL På grunn av økt oppdragsmengde, søker vi nå trafikklærer til vår avdeling i Mandal. Vi søker en trafikklærer som er positiv, utadvendt og med godt humør. Vi kan tilby: · En trygg og morsom arbeidsplass, med gode kollegaer. · Konkurransedyktig lønn · Faglig utvikling Ønsker du å bli en del av vårt team? Send søknad/CV til: post@kjoreskole.no Spørsmål om stillingen kan også rettes hit.
Registrert : 20-02-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Servitører for MANDAL HOTEL AS
MANDAL HOTEL AS
Servitører Vi søker: Vi søker serviceinnstilte servitører! Vi ønsker kollegaer som er dedikert og liker å jobbe i team. Høy faginteresse er et viktig kriteria fra oss. Du må være motivert for å jobbe i et effektivt miljø med fokus på gjesten. Vi ønsker:- At våre søkere må snakke muntlig norsk eller engelsk, gjerne begge deler. Samme med skriftligDet er også et veldig pluss hvis man kan andre språk også. - Fagbrev er en fordel men ikke et kriteria.
Registrert : 04-01-2019 Søknadsfrist : 02-05-2019