Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Driftstekniker for Kilden Teater og Konserthus
Kilden Teater og Konserthus
Driftstekniker Org. nr: 986471839 Stillingsident: 4031147610 Presentasjon av stillingen: Kilden Teater og Konserthus søker etter driftstekniker til vår seksjon drift. Seksjoen har ansvar for drift og vedlikehold av eiendom, utstyr og inventar.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Butikksjef søkes til vår vakre Masaibutikk på Sørlandssenteret for MASAI SØRLANDSSENTERET
MASAI SØRLANDSSENTERET
Butikksjef søkes til vår vakre Masaibutikk på Sørlandssenteret Brenner du etter å kle opp kvinner fra topp til tå? Kan du sammen med personalet skape en varm og levende atmosfære i butikken slik at alle føler seg velkommen og har lyst til å komme tilbake? Er du ansvarsfull og alltid klar til å yte det lille ekstra for å nå de ønskede resultater?
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 27-04-2019

Undervisningsstilling - Kvadraturen skolesenter for Vest-Agder fylkeskommune
Vest-Agder fylkeskommune
Undervisningsstilling - Kvadraturen skolesenter Ved Kvadraturen skolesenter er det ledig 100% stilling som faglærer, Teknikk og industriell produksjon/VG2 kjemiprosess Lønn i henhold til tariffavtale Politiattest vil bli krevd av den som får tilbud om stilling i videregående skoleArbeidsoppgaverUndervisningsstilling - programområde for VG2 kjemiprosess KvalifikasjonerMinimum teknisk utdanning på fagskole eller høgskole nivå Ingeniør/sivilingeniør kjemiteknikk/prosess Praktisk pedagogisk utdanning (kan eventuelt tas etter tilsetting) Gode datakunnskaper Bred erfaring og gode kunnskaper i
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Lærer i ensembleledelse, musikkhistorie og piano - Vågsbygd videregående skole for Vest-Agder fylkeskommune
Vest-Agder fylkeskommune
Lærer i ensembleledelse, musikkhistorie og piano - Vågsbygd videregående skole Skolen har behov for lærer i fagene Instruksjon og ledelse (ensembleledelsesdelen), Musikk i perspektiv (klassisk, nyere klassisk og rytmisk musikkhistorie) og inntil 20 % piano biinstrument.ArbeidsoppgaverUndervisning på musikklinja med tett oppfølging av elevene. Deltagelse i skolens ulike samarbeidsfora. Bidra til å løse skolens oppgaver for fellesskapet. KvalifikasjonerDet ønskes søkere som har fordypning i direksjon og musikkhistorie på masternivå. Godkjent pedagogisk utdanning for videregående skole.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

IT jobb i byggebransjens råeste digitaliseringsmilø! for QUALIFIED SOLUTIONS AS
QUALIFIED SOLUTIONS AS
IT jobb i byggebransjens råeste digitaliseringsmilø! Kruse Smith skal være en ledende entreprenør og eiendomsutvikler også i fremtiden. Derfor er vi i ferd med å etablere en heldigital verdikjede. Til dette laget søker vi nå en Senior IT konsulent som skal være med på å forme vår IT-avdeling og vår digitale strategi. Som person er du nysgjerrig og opptatt av å identifisere og kartlegge forbedringsmuligheter. Du har erfaringen og kompetansen som skal til for å skape verdi for brukerne. Du er løsningsorientert, glad i samhandling og en dyktig gjennomfører som også evner å jobbe selvstendig.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vi søker fagarbeidere og assistenter i Lindtjønn FUS barnehage for LINDTJØNN FUS BARNEHAGE
LINDTJØNN FUS BARNEHAGE
Vi søker fagarbeidere og assistenter i Lindtjønn FUS barnehage Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 170 barnehager med over 3000 ansatte og 12 000 barn fordelt i 84 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Regnskapsmedarbeider for AZETS PEOPLE MANAGEMENT AS
AZETS PEOPLE MANAGEMENT AS
Regnskapsmedarbeider Merkantil Service AS er i vekst og søker en dyktig regnskapsmedarbeider. Vi ser etter deg med noen års erfaring fra regnskap, som trives med de daglige regnskapsoppgavene, som er serviceinnstilt og trives med kundekontakt. Merkantil Service AS er Sørlandets største regnskapsbyrå. Vi er en høykompetansebedrift med hovedkontor i Kristiansand og avdelingskontorer i Søgne, Vennesla, Evje, Rysstad og Hovden. Vi har siden oppstarten i 1969 utviklet oss til å bli det ledende fagmiljøet på Sørlandet innen regnskapstjenester og bedriftsrådgivning.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Fagarbeider/ assistent barnehage for LINDTJØNN FUS BARNEHAGE
LINDTJØNN FUS BARNEHAGE
Fagarbeider/ assistent barnehage Lindtjønn FUS barnehage har en unik beliggenhet på Gimlekollen i Kristiansand. Vi har et godt lærings- og lekemiljø i naturskjønne omgivelser.Vi har egen leirplass med flott gapahuk og karusell sammen en speidergruppe i området, og vi har egen robåt på Lindtjønn vannet. Vi jobber prosjektbasert og tør sprenge grenser sammen med barna. Hos oss møter du et personale som er lekende, nysgjerrige, fantasifulle og byr på seg selv i lek og aktiviteter.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Vi søker tilrettelegger for Atrop - støtte og ettervernsenter
Atrop - støtte og ettervernsenter
Vi søker tilrettelegger ATROP skal nå etablere arbeidstreningstiltaket Kafe Leóns Hjerterom avd. Arendal (kafé, interiør og produksjon) sentrumsnært i Arendal kommune. Kafe Leóns hjerterom avd. Arendal skal bli en arbeidstreningsarena for rusavhengige i rehabilitering og mennesker som er langt vekk fra arbeidslivet, etter modell av tiltaket vi driver i Songdalen kommune.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Ekstrahjelp/lørdagshjelp til reåpnet Swedolbutikk for Univern AS
Univern AS
Ekstrahjelp/lørdagshjelp til reåpnet Swedolbutikk Swedol er multispesialisten for den profesjonelle kunden. Vi tilbyr et bredt sortiment innen områdene verktøy, yrkesklær/verneutstyr, kjøretøytilbehør og forbruksvarer til konkurransedyktige priser. Omsetningen skjer via egne butikker, forhandlerkunder, webshop og oppsøkende salgskonsulenter. Vi er en komplett leverandør med høy servicegrad, med et bredt sortiment og effektive leveranser til våre kunder. Swedol har i dag over 900 ansatte.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019