Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Autorisert sykepleier i hjemmesykepleien for KRISTIANSAND KOMMUNE ADM BEHANDLING
KRISTIANSAND KOMMUNE ADM BEHANDLING
Autorisert sykepleier i hjemmesykepleien Virksomhet Behandling og rehabilitering - i tjenesteområdet vest, har ledig 80-100% stilling som sykepleier ved Grim og Strai sone. Stillingen innebærer todelt turnus med arbeid hver 3. helg. Ved interne søkere kan andre stillingsstørrelser bli ledig.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Fleksibel kantinemedarbeider søkes for ADECCO NORGE AS
ADECCO NORGE AS
Fleksibel kantinemedarbeider søkes Adecco Kristiansand ønsker å knytte til seg kantinemedarbeidere i Kristiansandsområdet. Vi går mot en travel høst og trenger flere medarbeidere som kan jobbe både i små enmannskantiner og store kantiner. Oppstart vil være i begynnelsen av august. Du må være fleksibel på arbeidssted og kunne stille på kort varsel. Det er derfor en stor fordel hvis du har førerkort og bil. Oppdragene varierer fra 1-3 dager til lengre vikariater, fortrinssvis på dagtid mellom 07.00-15.00. De fleste vakter er 10.00-14.00.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 03-07-2019

Møtebooker til reklamebyrå for Konstruktiv
Konstruktiv
Møtebooker til reklamebyrå Til vårt kontor søker vi nå etter flere møtebookere som skal bistå våre konsulenter med ytterligere møter. Om du er student og trenger en deltidsjobb eller er nyutdannet og ønsker å bygge deg litt arbeidserfaring eller kanskje ønsker å lære om mediesalg og markedsføring? Da håper vi du vil søke.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Vikarer for kommende skoleår - Kristiansand katedralskole Gimle for KRISTIANSAND KATEDRALSKOLE GIMLE
KRISTIANSAND KATEDRALSKOLE GIMLE
Vikarer for kommende skoleår - Kristiansand katedralskole Gimle Kristiansand katedralskole Gimle søker etter vikarer for kommende skoleår.Frem mot skolestart, eller i løpet av skoleåret, kan det oppstå ulike vikarbehov. Søkere som ønsker å stå på liste for tilkalling bes sende inn cv og oppgi ønsket omfang og fleksibilitet. Vi ber også om at aktuelle undervisningsfag og undervisningserfaring oppsummeres i selve søknadsteksten. Avdelingslederne vil ta kontakt ved behov.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Doktorgradsstipendiat innen molekylærbiologi/europeisk ål og biodiversitet for UNIVERSITETET I AGDER
UNIVERSITETET I AGDER
Doktorgradsstipendiat innen molekylærbiologi/europeisk ål og biodiversitet Jobbnorge ID: 172489 Om stillingenVed Universitetet i Agder, Fakultet for teknologi og realfag, er det ledig en 100 % stilling som doktorgradsstipendiat innen molekylærbiologi / europeisk ål og biodiversitet, tilknyttet Institutt for Naturvitenskapelige fag, for en periode på 3 år fra tiltredelsesdato. Arbeidssted vil hovedsakelig være Campus Kristiansand. Kandidaten må forvente å ha kortere opphold ved andre lokaliteter. Tiltredelse etter avtale med instituttet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 13-08-2019

Barne-og ungdomsarbeider på SFO søkes til deltidsstilling, - Krossen skole for KRISTIANSAND KOMMUNE FAGERDALSVEIEN
KRISTIANSAND KOMMUNE FAGERDALSVEIEN
Barne-og ungdomsarbeider på SFO søkes til deltidsstilling, - Krossen skole Krossen skoles visjon er: >. Skolen har ca 215 elever. Det er 120 elever i nærskolen og 75 elever i Kompetanseskolen.Kompetanseskolens SFO har pr. nå ca. 55 barn med særskilte behov fra og med 1. klasse til og med 10 klasse. Vi har ledig 3 årsvikariater på SFO, 52 % stilling.ArbeidsoppgaverBarna skal følges opp i SFO - aktiviteter ute og inne etter barnas forutsetninger.Det er barn med ulikt pleie- og omsorgs-behov samt ulike læreforutsetninger.Det arbeides i team.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Researcher in Marine conservation science for UNIVERSITETET I AGDER
UNIVERSITETET I AGDER
Researcher in Marine conservation science Jobbnorge ID: 172448 About the positionA permanent 10 % position as researcher in Marine Evolutionary Ecology is available at the University of Agder, Faculty of Engineering and Science, Department of Natural Sciences. The position is located at Campus Kristiansand. The starting date is negotiable between the applicant and Head of Department. The Department of Natural Sciences presently has about 43 employees teaching and doing research in biology, bioengineering and natural sciences in teacher education programs.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 13-08-2019

Industrimekaniker/montør søkes for snarlig oppstart for AZETS PEOPLE AS
AZETS PEOPLE AS
Industrimekaniker/montør søkes for snarlig oppstart På vegne av kunde i vekst søker vi etter en dyktig industrimekaniker/montør. Søkere vurderes fortløpende, da det er ønskelig med snarlig oppstart. Vi ser etter deg: med fabrev som industrimekaniker eller industrimontørmed noen års erfaring fra industribedriftmed gode norsk kunnskapersom er nøyaktig, effektiv og detaljfokusertVi tilbyr: langvarig vikariat med muligheter i solid firma i vekstkonkurransedyketige betingelseret trivelig og dynamisk miljøFor mer informasjon, ta kontakt med Azets PeopleVar dette interessant?
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Første steg i din IT-karriere? for TOPTEMP AGDER AS
TOPTEMP AGDER AS
Første steg i din IT-karriere? Er du et ja-menneske med en genuin interesse for å finne løsninger på tekniske utfordringer? Trives i krysningen mellom mennesker, kompetanse og teknologi og brenner for problemløsning? Da har vi en ledig stilling som vi tror kan passe deg utmerket, men som også vil kunne bringe deg flere steg nærmere drømmejobben. At du er opptatt av IT vet vi allerede, men at du i tillegg kan by på suveren kundeservice på en serviceinnstilt og strukturert måte er vi utrolig glad for, og du skal vite at vi ikke tar et spirende talent som deg for gitt.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 02-08-2019

Fleksibel kokk med kjennskap til både ala carte og banquett søkes for KLUBBEN SELSKAP & CATERING AS
KLUBBEN SELSKAP & CATERING AS
Fleksibel kokk med kjennskap til både ala carte og banquett søkes På grunn av stor pågan søker vi flesibel kokk med oppstart snarest. Vi søker deg som : er fleksibel er selvstendig tåler å jobbe under pressede situatisjoner Har kjennskap til ik- mat og hacpp Har kjennskap til både norsk tradisjonsmatt og mer nutidig mat. Vi tilbyr : Et godt arbeidsmiljø God avtale for den rette person Mulighet for å øke i stilling ryddig arbeidsavtale PAM Stillingsnummer: 1001-2019-06-261 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019