Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Private avlastere for KRISTIANSAND KOMMUNE ADM BEHANDLING
KRISTIANSAND KOMMUNE ADM BEHANDLING
Private avlastere Org. nr: - Stillingsident: 4120865780 Presentasjon av stillingen: Karismatisk ung mann søker fleksible og serviceinnstilte assistenter/ tilkallingsvikarer. Han er veldig glad i musikk og i fortellinger. Han er etter en ulykke blitt avhengig av hjelp og det jobbes aktivt med opptrening. Arbeidstid: Tilkallingsvikarer, to dager i uken etter avtale mellom kl 14.00 ¿ kl. 18.30 Noen perioder flere dager i uken/helg mellom kl 13 og kl 20. etter avtale.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Bilverksted trenger rustbehandler for Temp-Team AS Kristiansand
Temp-Team AS Kristiansand
Bilverksted trenger rustbehandler Rustbehandling - biler For en av våre kunder innen bilbransjen søker vi etter en person som har lyst til og jobbe under bilen - må ikke være redd for å bli skitten Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være sprøyting under biler med godkjent utstyr Kunden ønsker: gjerne fagbrev - eller god kunnskap om rustbehandlingdu ønsker denne jobben og liker å jobbe med bilersertifikat kl Bgode norskkunnskaperbilteknisk bakgrunn kan være en fordel, men ikke kravgjerne erfaring fra tilsvarende jobbPersonlige egenskaper: nøyaktigstrukturertdu er en stabil medarbeider og stolt av
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Operatører Nikkelipping for GLENCORE NIKKELVERK AS
GLENCORE NIKKELVERK AS
Operatører Nikkelipping Glencore Nikkelverk AS er en del av det globale konsernet Glencore, med 165 0000 ansatte og kontraktører i over 50 land. Nikkelverket ligger sentralt plassert nær byens sentrum ved innseilingen til Kristiansand og har ca. 550 ansatte. Vår egenutviklede teknologi gjør oss til et av verdens ledende nikkelraffinerier, og våre avanserte produksjonsprosesser er svært miljøvennlige. Virksomheten kjennetegnes av fremtidsrettet teknologi, høy kompetanse og trivelig arbeidsmiljø. Glencore Nikkelverk har forpliktet seg til prinsippene om bærekraftig utvikling.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019

Regiondirektør for KS Agder for Kommunenes Sentralforbund (KS)
Kommunenes Sentralforbund (KS)
Regiondirektør for KS Agder KS' visjon er: en selvstendig og nyskapende kommunesektor . KS er kommunesektorens organisasjon. Alle norske kommuner og fylkeskommuner er medlemmer, og KS er den største arbeidsgiverorganisasjonen i offentlig sektor. KS arbeider for at medlemmene skal utvikle gode lokalsamfunn med lokalt tilpassede velferdstjenester. KS regionapparat utgjør bindeleddet mellom medlemmene lokalt og KS. I tillegg til å arbeide med rammevilkår og interessepolitiske saker, arbeider de ansatte med faglige tema i tett samarbeid med medlemmene.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 29-08-2019

Tømrer som ønsker nye utfordringer? Se her! for VIPAS AS
VIPAS AS
Tømrer som ønsker nye utfordringer? Se her! På vegne av en av våre kunder i bygg og anleggsbransjen, søker vi etter dyktige tømrere. Vi har mange ulike prosjekter pågående på Sørlandet, slik at vi er alltid på utkikk etter kandidater med ulik kompetanse og arbeidserfaring. Kandidatene blir vurdert fortløpende.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Har du lyst til å bli vår nye kollega innen el.forsyning? for ELKEM ASA
ELKEM ASA
Har du lyst til å bli vår nye kollega innen el.forsyning? Elkem ASA Technology er en del av Elkem Fiskaa Teknologipark, som er plassert i Kristiansand, Sørlandets hovedstad. Kristiansand er fylt til randen av muligheter, både i yrkeslivet og på fritiden. Med et levende kulturliv, behagelig klima, noen av landets flotteste, bynære rekreasjonsmuligheter og kort avstand til Europa, er Kristiansand et attraktivt sted å bo.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 25-08-2019

Prosjektcontroller for Reaktorskolen AS
Reaktorskolen AS
Prosjektcontroller For kunde søker vi en erfaren prosjektcontroller. Vi ser etter deg som har jobbet med regnskap og administrativt arbeid, har god systemforståelse og som er godt kjent med regelverk. Det er ønskelig med snarlig oppstart.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Medarbeider til innkjøp/supply chain for FUTURE PRODUCTION AS
FUTURE PRODUCTION AS
Medarbeider til innkjøp/supply chain Future Production er i vekst og søker medarbeider til innkjøp/supply chain Future Production AS (FP) er en ledende leverandør av skreddersydd utstyr og utstyrsløsninger til internasjonal offshore- og energi-relatert industri. Vårt hovedfokus er utstyr og håndteringsløsninger for moon-pool området og bore- og rørhåndteringsdekk.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Lagermedarbeidere for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Lagermedarbeidere For vår kunde i Kristiansand søker vi nå flere erfarne lagermedarbeidere med truckførerbevis. Skiftarbeid, dag og kveld. Oppstart snarest.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Geotekniker for Rambøll Mapping
Rambøll Mapping
Geotekniker GeoteknikerVi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap i en stilling hvor du skaper inspirerende og bærekraftige løsninger. For denne rollen trenger du en mastergrad innen geoteknikk. Er du vår nye Geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad. Inviting bright minds Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 22-09-2019