Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du jobbe ved medisinsk intermediæravdeling i Kristiansand? for Dedicare AS
Dedicare AS
Vil du jobbe ved medisinsk intermediæravdeling i Kristiansand? Vi søker intensivsykepleiere eller sykepleiere med relevant erfaring over flere år fra intermediærenhet/ overvåkningsenhet. Perioden er fra 24.06 - 11.08.2019. Du får jobb tilsvarende 100 % stilling i perioden, det 3-delt turnus.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Har du lyst til å jobbe ved generell intensiv i Kristiansand i sommer? for Dedicare AS
Dedicare AS
Har du lyst til å jobbe ved generell intensiv i Kristiansand i sommer? Dedicare søker flere intensivsykepleiere til Kristiansand i sommer.Vi trenger deg som har relevant utdanning og erfaring til generell intensiv ved Sørlandssykehuset fra 24 juni til og med 18 august 2019.Det er 3-delt turnus, men det kan tilpasses om du har spesielle ønsker.Hvis du har mulighet til å jobbe hele eller deler av perioden så ta kontakt med oss!Kvalifikasjoner-Norsk autorisasjon -Respiratorkompetanse-Erfaring fra tilsvarende avdeling -Oppdatert AHLR-kurs-Videreutdanning som intensivsykepleier er å foretrekke men
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Psykologspesialist for ARA, Poliklinikken i Kristiansand
ARA, Poliklinikken i Kristiansand
Psykologspesialist Avdeling for rus- og avhengighetsbehandling (ARA) er en avdeling i Klinikk for psykisk helse ved Sørlandet sykehus HF. Avdelingen gir tverrfaglig spesialisert behandling (TSB) til rusmiddelavhengige i begge Agderfylkene. Avdelingen er organisert i 5 døgnenheter, til sammen 73 plasser, 3 poliklinikker organisert i ulike team og en forskningsenhet.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Overlege i psykiatri for DPS Strømme døgnenhet
DPS Strømme døgnenhet
Overlege i psykiatri DPS Strømme består av tre enheter; en poliklinikk med lokalisering Kristiansand og Mandal, døgnenhet og ambulant akutteam (AAT).Vi har ledig 100 % st. fast som overlege ved døgnenhet DPS Strømme. Tiltredelse etter avtale.DPS Strømme døgnenhet er en åpen enhet, og har 25 sengeplasser hvorav 2 senger er for akuttinnleggelser fra ambulant akutteam og 3 senger er til bruk ved egenstyrte innleggelser. Det er totalt 44 stillinger knyttet til døgnenheten.Døgnenheten samarbeider med bl.a. med poliklinikken om å gi et helhetlig psykiatrisk behandlingstilbud.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 17-02-2019

Fagrådgiver - BarnsBeste for Sørlandet sykehus HF
Sørlandet sykehus HF
Fagrådgiver - BarnsBeste BarnsBeste er et nasjonalt kompetansenettverk for barn som pårørende opprettet av Helse- og omsorgsdepartementet gjennom eget oppdrag til Helse Sør-Øst RHF i 2007.BarnsBestes overordnede mål : BarnsBeste - Nasjonalt kompetansenettverk for barn som pårørende skal være ledende kompetanseaktør innen målgruppen barn som pårørendeArbeidsoppgaverFagutvikling og kompetansebygging i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.Delta i team spesialisthelsetjenesten og team kommunehelsetjenesten.Lede arbeidet med system- og fagutvikling knyttet til barn som etterlatte.Lede
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Service Engineer, Hydraulic/Mechanical for NATIONAL OILWELL VARCO NORWAY AS (NOV)
NATIONAL OILWELL VARCO NORWAY AS (NOV)
Service Engineer, Hydraulic/Mechanical On a worldwide basis, our Service Engineers represent the company while servicing, troubleshooting and supervising repair of NOV equipment. They are able to make necessary repairs and minor corrections to systems as required. They provide a high level of customer service for product maintenance and in-field repair.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Sjåfør i Kristiansand for Fretex Miljø AS
Fretex Miljø AS
Sjåfør i Kristiansand Vi søker en dyktig sjåfør ved våre transportavdeling i Kristiansand i en 100 % stilling.Arbeidet vil først og fremst være utsett og innhenting av beholdere for papir/datamedia til sikkerhetsmakulering på sørlandet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Eiendomslandmåler - Plan, bygg og oppmålingsetaten for Kristiansand kommune
Kristiansand kommune
Eiendomslandmåler - Plan, bygg og oppmålingsetaten ArbeidsoppgaverEiendomsdanning i samsvar med reglene i plan- og bygningsloven og matrikkelloven Oppmålingsforretninger og eiendomslandmåling Bistå i bygge- og delesaksbehandling KvalifikasjonerEiendomsfag/ landmåling/ geomatikk - bachelor eller mastergrad Interesse for komplekse situasjoner med sammensatte problemstillinger og til dels krevende eiendomsforhold Kunnskap om matrikkelloven og plan- og bygningsloven UtdanningsretningAllmen- / Natur- / Realfag UtdanningsnivåHøyskole/universitet, Master grad Høyskole/universitet, Bachelor grad Perso
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Deliverable Responsible for ECN AS
ECN AS
Deliverable Responsible For en av våre kunder søker vi etter en Deliverable Responsible Arbeidsoppgaver: Ansvar for utstyrsleveranser med etablering av budsjett og planKoordinere og følge opp interne disipliner som innkjøp, dokumentasjon og testDelta i utarbeidelse av generell prosjektdokumentasjonUtarbeide sluttrapport og bistå med overlevering internt.Kvalifikasjoner: Vi er på jakt etter positive, innsatsvillige medarbeidere med gode evner til å jobbe både selvstendig og sammen med andre. Vi ser etter deg som har kjennskap til prosjektarbeid og økonomi.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019

Leveranseansvarlig for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
Leveranseansvarlig For kunde i oljebransjen søker vi nå Leveranseansvarlig for snarlig tiltredelse. Vi ser etter deg som har kjennskap til prosjektarbeid og økonomi, med gode IT-kunnskaper og høy arbeidskapasitet. Som Leveranseansvarlig har du det overordnede totale ansvaret for å sikre leveranser av et konkret produkt i løpende prosjekter til riktig tid, kvalitet og kostnad, og i henhold til spesifikasjoner.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 26-02-2019