Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Søker du en godt betalt sommerjobb i Kristiansand, Vennesla, Lillesand eller Søgne?
ISS Facility Services AS
Til våre team i Kristiansand, Vennesla, Lillesand og Søgne søker vi deg som er motivert til en praktisk og godt betalt sommerjobb!Hos oss får du jobbe sammen med dyktige kollegaer, som lærer av hverandre og jobber sammen for å lykkes.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Interiørkonsulent/butikkselger
Møbelgalleriet AS
30% stilling. Vi søker samarbeid med interiørkonsulent/interiørarkitekt, eller noen med lang erfaring i møbel/interiørfaget. Du kan med fordel drive som selvstendig interiørkonsulent/-arkitekt, og så jobbe et par dager i uka i butikken, og kan bruke butikken som showrom til dine egne kunder, samtidig som du får oppdrag av oss og våre kunder. Vi selger stilrene designmøbler av høy kvalitet, og der må også din interresse/fagkunnskap være. Hovedfokus på nordisk design og nordiske produsenter, med innslag av noen gode Europeiske merker.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 20-04-2023

Sveiser/platearbeider
OTTOSEN AS
Ledig stilling som sveiser/platearbeiderArbeidsoppgaver:Oppbygging av lastebilpåbygg.Jobben baserer seg på sveising, montering og konstruksjon av påbygg til kjøretøy. Dette kan blant annet være lasteplan, tipp mm.Oppgavene vil kreve en engasjert, lærevillig og selvstendig arbeider.Ønskede Kvalifikasjoner:Relevant erfaringGode norskkunnskaper muntlig og skriftligErfaring med mig/mag sveisAllsidig/variert mekanisk kunnskapPersonlige egenskaper:SelvstendigAllsidigLærevillig
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 07-04-2023

Sommerjobber Ingeniørstudenter
Bygg- og eiendomsforvaltning, Kristiansand kommune
Eiendom har ansvaret for å utvikle, bygge og forvalte kommunens formålsbygg og utleieboliger, og består av enhetene Bygg- og eiendomsforvaltning, Byggservice og Bolig - tilsammen 350 ansatte.Vi er en arbeidsgiver som gir deg faglige utfordringer og utviklingsmuligheter. Du vil få jobbe med spennende oppgaver i god samhandling med dyktige kolleger. Vi har et godt arbeidsmiljø og et sosialt fellesskap vi er stolte av.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Våken nattevakt - Tilrettelagt avdeling
Integreringsenheten, Kristiansand kommune
 Kristiansand kommune er driftsoperatør for Statlige mottak for asylsøkere og har avtale med UDI om drift av botilbud for 585 asylsøkere som er fordelt på integreringsmottak, ordinært mottak og tilrettelagt mottak. Stillingen som nattevakt er knyttet til tilrettelagt avdeling. Avdelingen er et botilbud som er tilpasset asylsøkere med fysiske og/eller psykiske hjelpebehov eller som trenger hjelp til å mestre hverdagen.Vi trenger en dyktig og engasjert medarbeider som kan starte opp på kort varsel. Politiattest er påkrevd 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 09-04-2023

Vi søker Distribusjonsleder i Kristiansand - Vikariat ut 2023
Polaris Distribusjon Sør As Avd Kristiansand
Polaris Distribusjon søker Distribusjonsleder i Polaris Distribusjon Sør AS (Kristiansand) - vikariat
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 22-04-2023

Aut.helsefagarbeider 60-80% stilling, hjemmetjenester natt
Hjemmetjenester Vest, Kristiansand kommune
Er du vår nye helsefagarbeider i hjemmetjenester natt? Liker du utfordringer og mulighet for læring og utvikling? Da er vi arbeidsplassen for deg! Hjemmetjenester natt er en ambulerende tjeneste i området Helse og mestring. Vi har ledig fast stilling for autorisert helsefagarbeider i 60-80% stilling.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Aut. sykepleier 60- 80% fast, Hjemmetjenester natt
Hjemmetjenester Vest, Kristiansand kommune
Er du vår nye sykepleier i hjemmetjenester natt? Liker du utfordringer og mulighet for læring og utvikling?Da er vi arbeidsplassen for deg! Hjemmetjenester natt er en ambulerende tjeneste i området Helse og mestring. Vi har ledig fast stilling60-80% for autorisert sykepleier.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Rådgiver
Universitetet i Agder (UiA)
Om stillingenVed Universitetet i Agder, Fakultet for samfunnsvitenskap, er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver tilknyttet Senter for likestilling, faggruppen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Arbeidssted er Campus Kristiansand.Fakultet for samfunnsvitenskap har ca. 120 faste ansatte og er organisert med en administrasjon med 36 ansatte og fire institutter med ca. 90 vitenskapelige ansatte.De fire instituttene er:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 13-04-2023

Vi søker etter erfaren miljøterapeut/ familieveileder til vår avdeling hjemmebaserte tjenester i Kristiansand
Næromsorg As
Hva tilbyr vi? Vi kan tilby en spennende og variert jobb, med gode utviklingsmuligheter, oppfølging fra avdelingsleder og jevnlig veiledning i saker. Konkurransedyktig lønn. Arbeidsoppgaver: I denne stillingen skal du drive med individuell oppfølging av familier. Du skal aktivt bidra til å sikre at vi tilbyr faglig og etisk forsvarlige tjenester. Du må regne med å måtte dokumentere og skrive rapporter i tråd med interne rutiner og gjeldende lovverk.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-05-2023