Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
REMA 1000 Barstølveien søker Heltidsmedarbeider m/kjøl \& Meieriansvar
REMA 1000 BARSTØLVEIEN
REMA 1000 Barstølveien åpner inne på Sørlandssenteret i september 2022 Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeideren er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, så inkluderer jobben blant annet: Kjøl og Meieri ansvarligVarepåfyllingVareeksponeringKassearbeidBistå kjøpmann med daglige driftsrutiner Ønskede egenskaper:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Er du vår nye montør?
Proff Montasje
Proff Montasje er et datterselskap til Strai Kjøkken AS. Vi holder til i Kristiansand og vi er i dag 12 dyktige montører som monterer norskproduserte kjøkken-, bad- og garderobeløsninger av høy kvalitet. Strai Kjøkken AS produserer årlig ca 4 000 kjøkken, i tillegg til bad- og garderobeløsninger. Strai Kjøkken har 13 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst- og Vestlandet.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Fullstack developer
Kongsberg Digital
Inspired by people, what technology make possible and the green shift? Join our high caliber team as a Fullstack Developer! Kongsberg Digital is a provider of next-generation software and digital solutions to customers within the maritime, oil & energy, and utilities industries. We are now looking for an extraordinary Fullstack developer to join our mission to digitalize the Oil & Gas industry.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

På utkikk etter en spennende utfordring innen produktutvikling?
Hennig-Olsen IS AS
Produktutvikler Hennig-Olsen Is er kjent for den gode smaken, og vi er i stadig utvikling. Vi ønsker å styrke produktutviklingsavdelingen og søker en person som har kompetanse innen produkt- og emballasjeutvikling for matindustri. Vi søker etter deg som er god til å kombinere det store bildet med de viktige detaljene. Du evner å se muligheter og omsette disse i praksis. Du er nøyaktig og trives med å gjøre flere ting på en gang. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Do you want to play a role in solving global energy challenges for future generations?
Aker Solutions
The world's toughest job awaits. At Aker Solutions we are committed to helping the energy industry and broader society #PowerTheChange towards a low-carbon future. We are changemakers and problem solvers with more than 180 years of experience. Our ambitions are high. By 2030, renewables and low-carbon solutions for oil and gas will make up two-thirds of our business. Do you want to be a part of driving the transition?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Porterbuddy søker transportører
Porterbuddy
Hei! Porterbuddy Norge AS tilbyr ulike plattformtjenester innen e-handels logistikk, og inngår avtaler med transportselskaper om pakketransport på den siste milen til kundene. Oppdragene utføres av bud ansatt i aksjeselskaper eller enkeltpersonforetak, med betaling per utført oppdrag.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Miljøarbeider ved Shalam Babettes hus
Stiftelsen Shalam
Vil du være med å gi omsorg, trygghet og verdighet til kvinner i en vanskelig livssituasjon preget av rus og vold? Stiftelsen Shalam drifter Babettes hus på oppdrag fra Kristiansand Kommune. Babettes hus er et lavterskeltilbud som tilbyr nødbolig for rusaktive kvinner over 18 år. Babettes har totalt seks plasser; fire nødboligplasser som tildeles av Nav. Vi har også to plasser for voldsutsatte kvinner, hvor disse drives gjennom et samarbeid med Stiftelsen Sørlandet Krisesenter.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Prosjektleder / Anleggsleder
Kruse Smith Entreprenør AS
Kruse Smith Entreprenør søker prosjektleder og anleggsleder i Kristiansand og PorsgrunnHar du solid erfaring som prosjektleder eller anleggsleder? Eller er du klar for å bli det? Kruse Smith trenger flere dyktige kollegaer!Kruse Smith Entreprenør er en ledende norsk prosjektutvikler og entreprenør, rigget for de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor bygg. Vi har økende oppdragsmengde og søker nye medarbeidere i region syd, ved våre kontorer i Kristiansand og Porsgrunn. 
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 22-07-2022

REMA 1000 Barstølveien søker medarbeidere
REMA 1000 BARSTØLVEIEN
REMA 1000 Barstølveien åpner inne på Sørlandsseneteret i september 2022 Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeideren er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, så inkluderer jobben blant annet: KassearbeidVarepåfyllingVareeksponering Ønskede egenskaper:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Sykepleier 100% fast i Omsorgsbolig
Omsorgssenter Vest, Kristiansand kommune
Ternevig Omsorgssenter ligger i naturvakre omgivelser og med gode bussforbindelser. Er du sykepleier og interessert i eldreomsorg og vektlegger personsentrert omsorg? Ønsker du å være del av et team med fokus på faglige utfordringer og meningsfylte oppgaver? Da er du rette personen for oss!Ternevig Omsorgssenter består av 2 langtidsavdelinger for mennesker som har behov for god omsorg og helhetlig geriatrisk pleie, samt en omsorgsbolig med 15 leiligheter.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 29-08-2022