Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Pedagogisk leder for RAVNEDALEN BARNEHAGE
RAVNEDALEN BARNEHAGE
Pedagogisk leder Org. nr: - Stillingsident: 4114743145 Presentasjon av stillingen: Pedagogisk leder på en 3-5 års avdeling. 18 barn og tre ansatte. Vikariat følger foreldrepermisjonen. ArbeidsoppgaverPlanlegge, gjennomføre og vurdere det pedagogiske og praktiske arbeidet på avdelingen. Lede barnegruppa og personalet. Planlegge og lede avdelingsmøter. Delta og bidra i foreldresamtaler, ledermøter, foreldremøter og personalmøter. KvalifikasjonerUtdanning som barnehagelærer. Praksis fra arbeid i barnehage er ønskelig. Gode dataferdigheter er en fordel.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-10-2019

Daglig leder for TOFTE ADVOKATFIRMA DA
TOFTE ADVOKATFIRMA DA
Daglig leder Org. nr: - Stillingsident: 4141100958 Presentasjon av stillingen: Nyopprettet lederstilling hos Sørlandets største advokatmiljø Advokatfirma Tofte DA søker en fremoverlent og forretningsorientert leder med interesse for å innta en sentral rolle i organisasjonsutviklingen og ytterligere profesjonalisering av et sterkt fagmiljø. Selskapet har klare mål om videre vekst, økt lønnsomhet og utvikling av selskapet. Kandidaten vi søker til stillingen som daglig leder vil få en fremtredende rolle i prosessen frem mot disse målene.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 17-11-2019

Journalistvikar til Liverpool.no for LIVERPOOL F C SUPPORTERS CLUB SCAND
LIVERPOOL F C SUPPORTERS CLUB SCAND
Journalistvikar til Liverpool.no Har du lyst å skrive på Liverpool.no?Vi jakter nå en tilkallingsvikar/ferievikar som kan være med å løfte Liverpool.no videre journalistisk. Arbeidsoppgaver * Dekke nyhetsbildet rundt Liverpool.no, og også lage egenutviklede saker. * Prioritere forsiden på Liverpool.no, og publisere i sosiale medier. * Kampvakter Du utfører jobben fra hjemmekontor, og kan derfor jobbe fra hvor du vil i verden. Kvalifikasjoner * Du må ha journalistisk erfaring eller journalistutdannelse. * Du bør helst ha erfaring fra nettpublisering.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Kokk med salgsevner og et smil for CAFE OPUS
CAFE OPUS
Kokk med salgsevner og et smil Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Vi søker en matglad kokk,med salgstekke som er glad i å skape gode opplevelser for våre gjester med et smil om munnen. Hos oss får du en trygg og solid arbeidsplass med gode karrieremuligheter i Nordens største servicekonsern.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-11-2019

Sykepleier eller vernepleier - studentstillinger for FARSUND KOMMUNE ALMINNELIG HELSEV
FARSUND KOMMUNE ALMINNELIG HELSEV
Sykepleier eller vernepleier - studentstillinger Ved enheter for hjemmebaserte tjenester og institusjonstjenester har vi ledig studentstillinger for sykepleier eller vernepleierstudenter for tiltredelse snarest. Studentstillingene innehar arbeid hver andre, hver tredje helg eller hver fjerde helg avhengig av turnuser.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Servicetekniker-/ingeniør IKT/AV/Sikkerhet for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker-/ingeniør IKT/AV/Sikkerhet Caverion i Vest Agder rigges for vekst og ønsker deg som vår nye kollega innen IKT/Sikkerhet i Kristiansand og Mandal. Vi søker deg som er selvstendig tekniker med erfaring og kompetanse innenfor ditt fag.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

Internasjonal prest - Kristiansand domprosti for AGDER BISPEDØMMEKONTOR
AGDER BISPEDØMMEKONTOR
Internasjonal prest - Kristiansand domprosti Org. nr: - Stillingsident: 4140360371 Presentasjon av stillingen:Vil du være prest i et internasjonalt miljø i Kristiansand?Det lyses ut 100 % fast stilling som internasjonal prest i Kristiansand domprosti.Kirkens internasjonale fellesskap i Kristiansand er en virksomhet i Den norske kirke for og med mennesker med utenlandsk bakgrunn.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 03-11-2019

Servicetekniker-/ingeniør automasjon for CAVERION NORGE AS
CAVERION NORGE AS
Servicetekniker-/ingeniør automasjon Caverions service avdeling i Vest Agder har i dag 60 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro,ventilasjon, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Vi rigger oss nå for videre vekst og søker deg som er selvstendig tekniker/ingeniør med erfaring og kompetanse innen automasjon.Du er interessert i den siste teknologien, de smarteste løsningene og ser muligheter for videre vekst inn i selskapet.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

TO KJØKKENMEDARBEIDERE HELTID/DELTID for Mother India
Mother India
TO KJØKKENMEDARBEIDERE HELTID/DELTID Kjøkkenet til Restaurant Mother India har høy kompetanse på på indiske tandooriretter, curryretter og nan-brød. Vi søker to kjøkkenmedarbeidere som kan ta del i tilberedning av nevnte retter og nan-brød. Erfaring er en fordel, men ingen betingelse, opplæring vil gis. Vi tilbyr heltidsstillinger innenfor Restaurant Mother India sine åpningstider, 15.00 -23:00, men deltidsløsninger kan også være aktuelle for aktuelle kandidater. Lønn etter avtale.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019

SERVITØRER HELTID/DELTID for Mother India
Mother India
SERVITØRER HELTID/DELTID Restaurant Mother India er i vekst, og vi søker derfor servitører i både heltid og deltidsstillinger med vakter innenfor tidsintervall 14:30 - 23:00. Erfaring er fordel, men ingen betingelse, full opplæring vil bli gitt. Vi tilbyr ordnede lønns og arbeidsbetingelser. Vi ønsker søknader per e-post: post@motherindia.no Personlige egenskaper Vi søker ansvarsbevisste servitører over 18 år som kan trives i hektisk miljø. PAM Stillingsnummer: 1001-2019-10-152 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 26-10-2019