Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
REMA 1000 Barstølveien søker Heltidsmedarbeider m/kjøl \& Meieriansvar
REMA 1000 BARSTØLVEIEN
REMA 1000 Barstølveien åpner inne på Sørlandssenteret i september 2022 Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeideren er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, så inkluderer jobben blant annet: Kjøl og Meieri ansvarligVarepåfyllingVareeksponeringKassearbeidBistå kjøpmann med daglige driftsrutiner Ønskede egenskaper:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Kokk - 100 % fast stilling på KVS Lyngdal
KVS Drift AS
Kokk - 100 % fast stilling KVS Lyngdal sitt kjøkken lager og serverer internatelevene frokost, middag og kveldsmat hver dag gjennom skoleåret, samt drifter kantine for elever og ansatte. På sommerstid tilbys det måltider til Lyngdal bibelcamp sine gjester. Periodevis er det også ulike arrangementer og utleievirksomhet med servering av mat. Vi søker nå etter ny kokk som blir del av vårt team med dyktige medarbeidere. Arbeidstiden er turnusarbeid fordelt på dag- og kveldstid, samt tredje hver helg. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 04-08-2022

Konsmo Fabrikker AS søker ingeniør
Konsmo Fabrikker AS
På grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter en dyktig og engasjert person med bachelor i byggteknikk, til stilling som ingeniør ved vårt hovedkontor på Konsmo. Arbeidsoppgaver: Byggteknisk prosjektering Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Bachelor i byggteknikk / Teknisk fagskoleErfaring fra bygg og anleggsbransjenGod kommunikasjonsevne på norsk Vi tilbyr:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Er du vår nye montør?
Proff Montasje
Proff Montasje er et datterselskap til Strai Kjøkken AS. Vi holder til i Kristiansand og vi er i dag 12 dyktige montører som monterer norskproduserte kjøkken-, bad- og garderobeløsninger av høy kvalitet. Strai Kjøkken AS produserer årlig ca 4 000 kjøkken, i tillegg til bad- og garderobeløsninger. Strai Kjøkken har 13 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst- og Vestlandet.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Fullstack developer
Kongsberg Digital
Inspired by people, what technology make possible and the green shift? Join our high caliber team as a Fullstack Developer! Kongsberg Digital is a provider of next-generation software and digital solutions to customers within the maritime, oil & energy, and utilities industries. We are now looking for an extraordinary Fullstack developer to join our mission to digitalize the Oil & Gas industry.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

På utkikk etter en spennende utfordring innen produktutvikling?
Hennig-Olsen IS AS
Produktutvikler Hennig-Olsen Is er kjent for den gode smaken, og vi er i stadig utvikling. Vi ønsker å styrke produktutviklingsavdelingen og søker en person som har kompetanse innen produkt- og emballasjeutvikling for matindustri. Vi søker etter deg som er god til å kombinere det store bildet med de viktige detaljene. Du evner å se muligheter og omsette disse i praksis. Du er nøyaktig og trives med å gjøre flere ting på en gang. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Do you want to play a role in solving global energy challenges for future generations?
Aker Solutions
The world's toughest job awaits. At Aker Solutions we are committed to helping the energy industry and broader society #PowerTheChange towards a low-carbon future. We are changemakers and problem solvers with more than 180 years of experience. Our ambitions are high. By 2030, renewables and low-carbon solutions for oil and gas will make up two-thirds of our business. Do you want to be a part of driving the transition?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Porterbuddy søker transportører
Porterbuddy
Hei! Porterbuddy Norge AS tilbyr ulike plattformtjenester innen e-handels logistikk, og inngår avtaler med transportselskaper om pakketransport på den siste milen til kundene. Oppdragene utføres av bud ansatt i aksjeselskaper eller enkeltpersonforetak, med betaling per utført oppdrag.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Miljøarbeider ved Shalam Babettes hus
Stiftelsen Shalam
Vil du være med å gi omsorg, trygghet og verdighet til kvinner i en vanskelig livssituasjon preget av rus og vold? Stiftelsen Shalam drifter Babettes hus på oppdrag fra Kristiansand Kommune. Babettes hus er et lavterskeltilbud som tilbyr nødbolig for rusaktive kvinner over 18 år. Babettes har totalt seks plasser; fire nødboligplasser som tildeles av Nav. Vi har også to plasser for voldsutsatte kvinner, hvor disse drives gjennom et samarbeid med Stiftelsen Sørlandet Krisesenter.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Extra Tangvall søker etter gruppeleder i frukt og grønt avdelingen
Extra Tangvall
Extra Tangvall søker etter gruppeleder i frukt og grønt avdelingen i 100% stilling Til vår Extra Tangvall søker vi etter dyktig gruppeleder frukt og grønt. Vi ønsker en strukturert person med gode lederegenskaper og relevant kompetanse innen dagligvarehandel. Du må ha godt humør, pågangsmot, og evner å skape suksess. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske ansatte, sette krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022