Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Instituttleder for UNIVERSITETET I AGDER
UNIVERSITETET I AGDER
Instituttleder Jobbnorge ID: 172582 Om stillingenVed Universitetet i Agder er det ledig 100 % åremålsstilling som instituttleder ved Fakultet for humaniora og pedagogikk, Institutt for religion, filosofi og historie for en periode på fire år. Hovedarbeidssted er Campus Kristiansand. Tiltredelsestidspunkt etter avtale med fakultetet. Fakultet for humaniora og pedagogikk har i overkant av 210 ansatte, er lokalisert i Kristiansand og Grimstad og er organisert i fire institutter. Institutt for religion, filosofi og historie har for tiden ca.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-08-2019

Autorisert sykepleier i hjemmesykepleien for KRISTIANSAND KOMMUNE ADM BEHANDLING
KRISTIANSAND KOMMUNE ADM BEHANDLING
Autorisert sykepleier i hjemmesykepleien Virksomhet Behandling og rehabilitering - i tjenesteområdet vest, har ledig 80-100% stilling som sykepleier ved Grim og Strai sone. Stillingen innebærer todelt turnus med arbeid hver 3. helg. Ved interne søkere kan andre stillingsstørrelser bli ledig.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Medarbeider digitale kanaler for SØGNE OG GREIPSTAD SPAREBANK
SØGNE OG GREIPSTAD SPAREBANK
Medarbeider digitale kanaler Veien til fremtidens kunder blir stadig mer digital. Bankbransjen digitaliseres og vi søker etter en fagspesialist som er en ener på sitt felt. Du vil jobbe med digital markedsføring og kampanjer i digitale flater, CRM, nettsiden, kundeanalyser og vil være med i et team som har ansvar for bankens IKT- drift. Du blir en betydningsfull ressurs for å styrke vår digitale muskelkraft! Vi ser etter deg som har både teknisk, analytisk og forretningsmessig forståelse -- som kan dykke ned i detaljer, utføre analyser og forbedre deretter.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

Vi søker revisormedarbeidere for TEAM REVISJON AS
TEAM REVISJON AS
Vi søker revisormedarbeidere Vi søker revisormedarbeidere Vi søker etter nye revisormedarbeidere til vårt kontor. Både nyutdannede og revisorer med erfaring oppfordres til å søke. De rette kandidatene har gode samarbeidsevner, både med kollegaer og kunder, evne til å arbeide systematisk, effektivt og selvstendig. Vi tilbyr konkurransemessige betingelser i et hyggelig miljø. Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Kenneth på 901 95 666 eller Monica på 908 23 952. Kortfattet søknad med CV sendes til kenneth@teamr.no innen 31. juli.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Fleksibel kantinemedarbeider søkes for ADECCO NORGE AS
ADECCO NORGE AS
Fleksibel kantinemedarbeider søkes Adecco Kristiansand ønsker å knytte til seg kantinemedarbeidere i Kristiansandsområdet. Vi går mot en travel høst og trenger flere medarbeidere som kan jobbe både i små enmannskantiner og store kantiner. Oppstart vil være i begynnelsen av august. Du må være fleksibel på arbeidssted og kunne stille på kort varsel. Det er derfor en stor fordel hvis du har førerkort og bil. Oppdragene varierer fra 1-3 dager til lengre vikariater, fortrinssvis på dagtid mellom 07.00-15.00. De fleste vakter er 10.00-14.00.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 03-07-2019

Veiledere - to vikariater for NAV VENNESLA
NAV VENNESLA
Veiledere - to vikariater Org. nr: - Stillingsident: 4097216139 Presentasjon av stillingen:NAV Vennesla har ca 50 ansatte fordelt på to avdelinger.Jobbsenter og markedsavdelingen har ansvar for mottak av nye jobbsøkere, oppfølging av "jobbskiftere", rekrutteringsoppdrag, sosiale tjenester (inkludert et arbeidsteam - vilkår for økonomisk sosialhjelp), gjeldsrådgivning / råd og veiledning, husbankordningene og bosetting av flyktninger.Oppfølgingsavdelingen har ansvar for all brukeroppfølging av jobbsøkere med ulike bistandsbehov.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Vikar breddeidrett med fotball - Sirdal videregående skole for SIRDAL VIDEREGÅENDE SKOLE
SIRDAL VIDEREGÅENDE SKOLE
Vikar breddeidrett med fotball - Sirdal videregående skole Fra skolestart vil Sirdal vgs ha behov for vikar til våre elever på breddeidrett med fotball. Stillingens størrelse vil være ca. 30%.ArbeidsoppgaverGjennomføring av timer i breddeidrett der det på høsten er stort fokus på fotball.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Møtebooker til reklamebyrå for Konstruktiv
Konstruktiv
Møtebooker til reklamebyrå Til vårt kontor søker vi nå etter flere møtebookere som skal bistå våre konsulenter med ytterligere møter. Om du er student og trenger en deltidsjobb eller er nyutdannet og ønsker å bygge deg litt arbeidserfaring eller kanskje ønsker å lære om mediesalg og markedsføring? Da håper vi du vil søke.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 11-08-2019

Vikarer for kommende skoleår - Kristiansand katedralskole Gimle for KRISTIANSAND KATEDRALSKOLE GIMLE
KRISTIANSAND KATEDRALSKOLE GIMLE
Vikarer for kommende skoleår - Kristiansand katedralskole Gimle Kristiansand katedralskole Gimle søker etter vikarer for kommende skoleår.Frem mot skolestart, eller i løpet av skoleåret, kan det oppstå ulike vikarbehov. Søkere som ønsker å stå på liste for tilkalling bes sende inn cv og oppgi ønsket omfang og fleksibilitet. Vi ber også om at aktuelle undervisningsfag og undervisningserfaring oppsummeres i selve søknadsteksten. Avdelingslederne vil ta kontakt ved behov.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 04-08-2019

Doktorgradsstipendiat innen molekylærbiologi/europeisk ål og biodiversitet for UNIVERSITETET I AGDER
UNIVERSITETET I AGDER
Doktorgradsstipendiat innen molekylærbiologi/europeisk ål og biodiversitet Jobbnorge ID: 172489 Om stillingenVed Universitetet i Agder, Fakultet for teknologi og realfag, er det ledig en 100 % stilling som doktorgradsstipendiat innen molekylærbiologi / europeisk ål og biodiversitet, tilknyttet Institutt for Naturvitenskapelige fag, for en periode på 3 år fra tiltredelsesdato. Arbeidssted vil hovedsakelig være Campus Kristiansand. Kandidaten må forvente å ha kortere opphold ved andre lokaliteter. Tiltredelse etter avtale med instituttet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 13-08-2019