Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du jobbe i vår hyggelig butikk Prix Eiken? Vi søker butikkmedarbeider.
Coop Sørvest
Til vår Prix Eiken søker vi etter en ny og dyktig butikkmedarbeider 16% stilling som kan jobbe hos oss annen hver helg. Vi søker vi deg som har kunden i hjertet. Alt vi gjør i våre butikker skal være til fordel for våre kunder og medlemmer. Vi skal ha fantastiske medarbeiderne som setter krav til hverandre og ha butikker som våre kunder trives å handle i. Hva blir dine oppgaver? Vi ønsker at du setter kunden først i alle sammenhenger; at du ser kunden og deres behov.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 21-08-2020

Barista, skiftleder
Starbucks
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : I denne jobben får du virkelig bidratt til Starbucks sin suksess ved å gi den legendariske Starbucks servicen til alle gjester. Jobben består av å skape den berømte Starbucks opplevelsen for alle våre gjester ved å tilby rask service, høykvalitets drikkevarer og produkter, og opprettholde en ren og komfortabel avdeling. Det forventes at du handler i samsvar med Starbucks misjon og grunnleggende verdiprinsipper. En Starbucks Barista...
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Jobbskaper/Inkluderingsveileder
NAV Midt-Agder
Org. nr: - Stillingsident: 4268072471 Presentasjon av stillingen:
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 26-08-2020

Kickstart høsten med ny og spennende jobb! Se her hva vi kan tilby akkurat DEG!
Sector Alarm
Ser du etter et sted å starte karriere? Hos oss er det store utviklingsmuligheter! Vi er et etablert team med selgere, som ser etter noen nye kollegaer til vår salgsavdeling i Kristiansand. Vi er en ung gjeng som er opptatt av å trives på jobb og levere gode resultater. Som team er vi gode til å ta vare på hverandre, ha det sosialt på jobb, samtidig som at vi arbeider hardt for å nå våre mål. Kjenner du deg igjen i dette, vil vi gjerne ha deg med på laget!
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Butikkselger - Mester Grønn Sørlandssenteret 1 - 10% stilling
Mester Grønn AS
Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater. Våre kunder skal få kvalitet og "det lille ekstra" i form av ting de trenger, råd og stelletips, derfor er det viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service. Det skjer alltid noe i en blomsterbutikk. Produkter og farger varierer med sesong, varer skal fylles på og pakkes inn og blomster skal stelles. Du bør derfor ikke være redd for å ta i et tak når det trengs.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 10-08-2020

Vaktmester 50% fast stilling - helse og rehabilitering
Lyngdal kommune
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Stillingen som nå lyses ut er en 50 % fast stilling. Stillingen ligger i virksomheten servicesenter helse og velferd og vil være en del av avdelingen helse og rehabilitering. Servicesenter helse og velferd har sin hovedbase i Lyngdal, men utfører tjenester i hele kommunen. Avdeling helse og rehabilitering består blant annet av ergoterapeuter og fysioterapeuter. Det vil bli lagt stor vekt på samarbeid innad i avdelingen og ut mot resten av kommunen.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 23-08-2020

Montører
Personalhuset, Kristiansand
For kunde i Kristiansand søker vi montører til et midlertidlig oppdrag. Vi ser etter deg som er opptatt av å levere god kvalitet i arbeidet du utfører, du er nøyaktig og systematisk. Tiltredelse vil være i august.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 14-09-2020

Vi søker etter en eller to personer med en offensiv innstilling og gode relasjonsbyggende egenskaper
Nordea Bank Abp
Nordea har vekstambisjoner i regionen og søker etter kundeansvarlige som kan bidra til å realisere denne ambisjonen. Vi søker etter en eller to personer med en offensiv innstilling og gode relasjonsbyggende egenskaper. Du må trives med å jobbe aktivt mot nye kunder. Business Banking Agder består av 11 bedriftsrådgivere som forvalter bankens relasjon til eksisterende portefølje av store og mellomstore bedriftskunder i Agder. Sammen med ulike støtte- og spesialistmiljøer er vi ca 20 medarbeidere som betjener Nordeas bedriftskunder Agder.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 26-08-2020

VI SØKER NYE ENGASJERTE HUDPLEIER/ MASSASJETERAPEUT/ FOTTERAPEUT O.l!
Pusterom Hudpleie
Vi ser etter engasjerte, selvstendige og målrettet hudpleier/ Microblading Artist, fotterapaut, negletekniker, massasje terapeut eller eventuelt en livsstils coach! Som BRENNER for faget sitt!! Pusterom Hudpleie har på kort tid fått et navn innen hudpleiebransjen og er klar for å gå steget videre, vi starter derfor opp Pusterom Hudpleie (Blomster Allé) i Rådhusgata. Vi har allerede en liten salong i posebygården i Holbersgate, men nå ønsker vi å utvide!
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

Er du en god selger? Da ser vi etter deg.
Hotel Express Norge As
Hotel Express Norge AS er en del av Hotel Express International. Vi selger et medlemskort som gir god rabatt på hoteller over hele verden.Vi har hoteller i 117 land og kontorer i 35 land. Ved kontoret vårt sentralt i Kristiansand er vi 8 ansatte på salgskontoret. Vi har ca 5000 fornøyde kunder som sparer penger ved å bruke Hotel Express. Vi tilbyr kundene våre også god drivstoffavtale med Esso - og gode rabatter hos SIX bilutleie samt helårs rabatt avtale på Hurtigruten. Vi ekspanderer og ønsker å ansette flere selgere både deltid og fulltid. Vi tilbyr:
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020