Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Høy provisjon, godt arbeidsmiljø og fleksibel arbeidstid!
Tryg Salgssenter - Borg Forsikring AS
Som vår nye kollega vil du styre din egen hverdag med å gjøre kunder trygge med gode forsikringsløsninger. Du må ha god forretningsforståelse for salg, stabilitet i hverdagen og være villig til å satse og utvikle deg som rådgivende selger.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 06-04-2021

Er du interessert i kundeservice? Vi søker deg til vår support i Fredrikstad!
Webhelp Norway
Har du lyst på en fulltidsjobb for en spennende og internasjonal merkevare? Ønsker du å lære mer om kommunikasjon og kundeservice? Hos oss er det gode muligheter for utvikling i en fast stilling. I jobben med kundeservice hos oss vil du gi kunder support i verdensklasse over telefon. Du vil stå i frontlinjene og støtte et av verdens største og innovative brands. Vi kan forsikre deg om at dette er en merkevare de fleste har et forhold til i hjemmet! Vi søker deg som:
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 06-04-2021

Superselgere Home/Tech deltid Elkjøp Østfoldhallene
Elkjøp Østfoldhallene
Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Jobbspesialist
Fretex Norge AS Fretex Jobb og Oppfølging, Øst-Viken
Org.nr.:919763914 Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Har du tro på at alle kan jobbe med riktig bistand og at alle mennesker eier sin egen prosess mot jobb? Er du en trygg, tydelig leder som evner å få resultater gjennom andre? Da har vi en spennende og utviklende jobb som venter på deg. Stillingen er knyttet til tiltaket Senter for Jobbmestring Øst-Viken. Målgruppen er jobbsøkere med lette til moderate psykiske helseproblemer, og målet er at deltakerne skal komme i og beholde ordinært lønnet arbeid.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 07-03-2021

FPGA Developer
Barco Fredrikstad AS
Barco is looking for an FPGA Developer for their high-end projectorsBarco Fredrikstad is a high-tech R&D facility within the Barco Group. Our team of world-leading experts design, develop, and manufacture compact, high-resolution, high-performance, and market-leading projectors. Applications span from pilot-, naval- or ground- simulated training facilities, amusement rides & attractions, concerts & events, to high-end home-cinema solution. Our customers are located all over the world.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 18-03-2021

Vedlikeholdssjef
Saint-Gobain Byggevarer AS - Gyproc
Vedlikeholdssjefen går av med pensjon og det skal derfor rekrutteres en engasjert og erfaren vedlikeholdssjef for å drive og utvikle dette viktige arbeidet videre. Stillingen er meget sentral i selskapet og sitter i ledergruppen sammen med Supply Chain Manager, produksjonssjef, kvalitetssjef og HS & QE Manager.Vedlikehold har en solid forankring i organisasjonen og er et område som prioriteres høyt.
Registrert : 24-02-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Lærer i psykologi og tysk
Hans Nielsen Hauge Videregående skole AS
Hans Nielsen Hauge VGS tilbyr studiespesialisering ved en liten skole midt i Fredrikstad sentrum. Vi har i dag ca. 190 elever. Fra neste skoleår har vi behov for lærer / lærere (totalt ca 75% stilling) med undervisningskompetanse i. PsykologiTysk.Andre fag kan også være aktuelle. Vi vil tilsette lærere som:
Registrert : 23-02-2021 Søknadsfrist : 12-03-2021

BUTIKKSELGER JACK & JONES ØSTOLDHALLENE 70% STILLING
Bestseller
Vi søker en butikkselger med glimt i øye og et brennende ønske om mer kompetanse og utvikling innen Retail, og med det kanskje en fremtid som butikksjef med egen butikk en dag! Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt! ARBEIDSOPPGAVER
Registrert : 23-02-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Engasjert og kundefokusert servicemarkedsselger
Sulland Fredrikstad BMW
Arbeidsoppgaver: Mottak av kunder til verksted, planlegging av arbeid for mekanikergruppen, oppgjør av verkstedordre mm. Stillingen vil også være selgende, ifht utarbeidelse av tilbud, telefonoppfølging av tilbud, innkalling EU kontroller m.m. Du har alltid kunden i fokus og du må være:
Registrert : 23-02-2021 Søknadsfrist : 21-03-2021

Er du snart ferdig sykepleier?
Fredrikstad kommune
Arbeidssted Ressursenhet etat omsorgssentre søker sykepleiestudenter som blir ferdig utdannet sykepleier sommeren 2021. Du vil bli ansatt i ressursenhet etat omsorgssentre, men lånt ut i hele stillingen til en av våre avdelinger. Som sykepleier i ressursenheten vil du få et rekrutterings tillegg på 25.000 kr pr år Som nyutdannet vil du også bli lønnet utfra en egen sommeravtale ved oppstart i ferieperioden
Registrert : 23-02-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021