Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarb. 72,19 % vikariat Omsorgssentre syd, Fjeldberg for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
Helsefagarb. 72,19 % vikariat Omsorgssentre syd, Fjeldberg Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Teknologirådgiver (rådgiver/seniorrådgiver) for Medietilsynet
Medietilsynet
Teknologirådgiver (rådgiver/seniorrådgiver) Medietilsynet søker teknologirådgiver med innsikt i mediefeltetTeknologirådgiver (rådgiver/seniorrådgiver)Medietilsynet søker: Medietilsynet søker en teknologirådgiver, fortrinnsvis med erfaring fra mediebransjen, til nyopprettet stilling. Mediebransjen er preget av store teknologiske endringer som påvirker våre medievaner og medienes rammevilkår.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Restaurantsjef for Quality Hotel Fredrikstad
Quality Hotel Fredrikstad
Restaurantsjef Restaurantsjef søkes for kjærlighetsforholdJeg heter Quality Hotel Fredrikstad og er et ille flott hotell i Norges mest attraktive by! Min gamle flamme har gått videre... Og nå leter jeg etter en å dele livets gleder med, en person som kan skape magiske øyeblikk for Fredrikstad befolkningen i vår nyrenoverte restaurant og Loungebar ( feb 2019), ta vår SkyGarden til nye høyder og drive våre matkonsept fremover! Jeg bor midt i gågata i Fredrikstad, Østfold. Et steinkast fra Blågrotte kultursenter, kinoen og bykjernen så jeg er ikke interessert i å flytte på meg.
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 28-11-2018

Sykepleier 100 % fast - Omsorgssentre Øst - Emil Mørchs Minne for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
Sykepleier 100 % fast - Omsorgssentre Øst - Emil Mørchs Minne Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Rådgiver/seniorrådgiver dataspill og sosiale medier for Medietilsynet
Medietilsynet
Rådgiver/seniorrådgiver dataspill og sosiale medier Medietilsynet er statens forvaltnings- og tilsynsorgan på medieområdet, og skal bidra til å oppfylle samfunnsmålene om ytringsfrihet, rettssikkerhet og et levende demokrati. Medietilsynet skal fremme mediemangfold og kritisk medieforståelse i befolkningen, og har ambisjon om å utvikle seg til å bli et ledende kompetansemiljø på mediefeltet.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Sprechen Sie Deutsch? Tysktalende Kontor/reiselivsmedarbeider søkes for 1-års vikariat for TRAVEL TRADERS AS
TRAVEL TRADERS AS
Sprechen Sie Deutsch? Tysktalende Kontor/reiselivsmedarbeider søkes for 1-års vikariat Vi søker en språkdyktig medarbeider for snarlig tiltredelse ved vår avdeling i Fredrikstad. Stillingen er 1-års vikariat i 100% med mulighet for fast ansettelse. Vi søker etter en allsidig, positiv og serviceinnstilt stå på person. Helst med erfaring fra lignende arbeid. Du må ha stor arbeidskapasitet og kunne lære raskt, samt like å stadig møte nye utfordringer i et til tider svært hektisk arbeidsmiljø.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Sjåfør kl CE søkes. for A-PERSONELL AS
A-PERSONELL AS
Sjåfør kl CE søkes. A-Personell har sitt hovedkontor i Solbergelva, Buskerud. Pr 2018 dekker vi hele Østlandet, med avdelings kontorer i Sandvika, Oslo og Fredrikstad. Totalt har vi samlet ca 50 års bransjeerfaring. A-Personell er Revidert arbeidsgiver og vi har gode samarbeidspartnere i NHO Service og Handel, Recruitment manager og Svea.A-Personell avd. Fredrikstad formidler personell til prosjekter, vikariater og faste stillinger.
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Helsefagarbeider 100% langtidsvikariat-Mobilt Team Vest for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
Helsefagarbeider 100% langtidsvikariat-Mobilt Team Vest Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Yrke/tittel søkes ... for Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg
Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg
Yrke/tittel søkes ... Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. 8000 medarbeidere fikk vikariater eller faste jobber gjennom Jobzone i 2017.Søker fortoller i 50%+ stilling for kunde.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Pedagogisk leder 100% Bjørneklova barnehage for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
Pedagogisk leder 100% Bjørneklova barnehage Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018