Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Hjelpemann/sjauer søkes!
RB tjenester AS
For vår oppdragsgiver søker vi hjelpemann/håndlanger. Fredrikstad området. Fortinnsvis uke 23-40 (Juni-oktober) Arbeidstid 07-15 evt 08-16 Er du permittert? Søker du sommerjobb? Vi søker deg som Liker fysisk arbeid, helst med litt håndverker bakgrunn.Er energisk, effektiv og har litt byggteknisk forståelseEr sosial og liker å jobbe i teamEr punktlig og påliteligEr fleksibel med arbeidstiderHar B sertifikat og disponerer egen bil Vi kan tilby
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 09-07-2020

Sommerjobb som sjåfør
Randstad AS
For en av våre kunder i Fredrikstad søker vi etter en dyktig sjåfør til et sommervikariat fra midten av uke 28 tom uke 35/36. For å søke må du ha følgende kvalifikasjoner: CE førerkortYSKGod erfaring som sjåfør Arbeidstiden vil være annenhver uke dagtid, og kveld/natt neste uke. Arbeidet gjelder transport av varer i Østfold. Oppmøtested sentralt i Østfold. Vi intervjuer fortløpende, så er du interessert er det fint om du sender inn søknad allerede i dag. Kun søkere med rette kvalifikasjoner vil bli kontaktet.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 01-07-2020

Er du en utpreget serviceperson og liker varierte arbeidsoppgaver innen kontor/administrasjon?
Manpower
Vår kunde i Fredrikstad er på utkikk etter en resepsjonist/facility management medarbeider i en deltidsstilling på 50%, og med mulighet for utvidelse og fast ansettelse på et senere tidspunkt. Du vil være ansvarlig for at oppgaver som både er synlige, og som ikke er så synlige blir utført med et smil og entusiasme. Oppgavene er varierte og spenner fra å ta imot kundens gjester på et profesjonelt vis og få dem til å føle seg vel, til å ha ansvar for at kaffemaskinene er intakte.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Helsefagarbeider 50 % fast stilling, Glemmen sykehjem
Fredrikstad kommune
Arbeidssted Virksomhet Omsorgssentre Nord består av tre sykehjem: Glemmen sykehjem, Rolvsøy sykehjem og Smedbakken sykehjem. Glemmen sykehjem ligger sentralt til, med gode kollektive transportmuligheter. Glemmen sykehjem har til sammen 65 langtidsplasser, 10 korttidsplasser og 16 dagplasser. Sykehjemmet har en flott opparbeidet sansehage med paviljong og drivhus. Stillingen er for tiden knyttet til Glemmen sykehjem, avdeling Trekløver. Trekløver er en langtidsavdeling med 23 plasser tilrettelagt for personer med demens.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Ungdomskontakt 40 % prosjektstilling
Fredrikstad kommune
I Fredrikstad kommune er det ledig 40 % prosjektstilling som ungdomskontakt på Østsiden bibliotek. Stillingen er plassert i Seksjon for kultur, miljø og byutvikling, for tiden ved Fredrikstadbibliotekene. Fredrikstad bibliotek er et av landets større bibliotek, med 29 ansatte, og består av hovedbiblioteket i Fredrikstad sentrum, Onsøy bibliotek på Gressvik, Østsiden bibliotek på Sellebakk og LittFri i sentrum. Stillingen vil ha hovedvekten av arbeidstiden på Østsiden bibliotek, mens det kan være aktuelt med vakter på de andre bibliotekene.
Registrert : 29-05-2020 Søknadsfrist : 10-06-2020

Faglærer i engelsk
Blå Kors Seierborg VGS
Er du en engasjert, målbevisst og faglig dyktig pedagog med høye ambisjoner på elevenes vegne? Ønsker du å bli en del av et læringsmiljø med høy faglig kompetanse, og vil du bidra til å utvikle ungdom til fremtidens arbeidsmarked, da kan dette være stillingen for deg! Vi søker: Etter en person som har godkjent undervisningskompetanse i engelsk. Det er en fordel med tilleggskompetanse innen skolens øvrige utdanningstilbud samt spesialpedagogisk kompetanse og erfaring. Kvalifikasjoner:
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 19-06-2020

Vi søker Sikkerhetstekniker med elektrobakgrunn til vår avd. Østfold
CERTEGO AS
Ønsker du en spennende og variert jobb i et innovativt og fremtidsrettet selskap? I tillegg, bidra til økt sikkerhet, trygghet og komfort i vårt samfunn?
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 14-06-2020

Har du regnskapskompetanse og ønsker ny jobb?
Azets People AS, Østfold
Vi søker både nyutdannede og erfarne regnskapsprofilerFor flere kunder i Østfold søker vi etter personell med erfaring og utdanning innen regnskap / økonomi / lønn. Vi formidler vikariater, engasjementer og faste stillinger til små og store selskaper. Det kan være muligheter for redusert stillingsprosent dersom det er ønskelig. Ønsker du å jobbe med regnskap i en bedrift eller et regnskapsbyrå så ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg over i drømmejobben din. Vi har for tiden etterspørsel etter personer som kan tiltre umiddelbart.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Lyst til å jobbe med rådgivning og innholdsproduksjon i programvarehus og helseforetak
Grønn Jobb AS
Har du lyst til å bli med på en kjempespennende reise i et lokalt konsern med store ambisjoner? I Grønn Jobb arbeider vi mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør ved å levere tjenester og systemer som skal skape en bedre hverdag for våre kunder. Vårt hovedfokus er på tjenester, innhold og programvare innen Helse, Miljø og Sikkerhet, HR og bedriftshelsetjeneste.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 08-07-2020

Optiker til vår flotte butikk Synsam Østfoldhallene
Synsam
Synsam er Nordens ledende optikerkjede med over 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi setter fag og kunden i fokus. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det beste for kunden. Vi etterlever våre verdier som er: "Kunden som nummer 1, innovasjon og ansvarsfullhet." Vi tilbyr kunden attraktive løsninger slik Lifestyle brilleabonnement, eller en komplett øyehelseundersøkelse. Med Synsam Lifestyle slipper du å velge ett par briller som skal passe til alt, du kan i stedet ha briller til ethvert behov.
Registrert : 28-05-2020 Søknadsfrist : 06-06-2020