Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du dyktig og erfaren snekker / tømrer? for WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
Er du dyktig og erfaren snekker / tømrer? Flere av våre kunder har et økende behov for bemanning, og vi søker derfor etter flere dyktige tømrere / snekkere som kan starte å jobbe omgående. Dette kan være kortere og lengre oppdrag, men også mulighet for fast ansettelse for den rette personen. Ønskede kvalifikasjoner: ¿ Minimum 3 års erfaring. Hvis du har lengre erfaring kan dette kompenseres. ¿ Kunne jobbe selvstendig, men samtidig kunne bidra inn i et team hvis nødvendig.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Vi søker etter dyktige flisleggere! for
Vi søker etter dyktige flisleggere! Til vår kunde søker vi etter selvstendige flisleggere for langvarig oppdrag. Arbeidssted: ØstfoldOppstartsdato: snarestKvalifikasjoner:Gode fagkunnskaper innen flislegger fagetFagbrev som flislegger eller lengre erfaring fra NorgeHar gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og/eller engelskFørerkort kl BPersonlige egenskaper:SelvstendigEngasjertEffektiv og nøyaktigHøres dette interessant ut? Send en søknad med CV på mail til raymond@a-personell.no eller magdalena@a-personell.noVelkommen som jobbsøker hos oss!
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 21-11-2019

Vernepleier 100% fast stilling ved Mobilt team Vest for FREDRIKSTAD KOMMUNE TJENESTER TIL F
FREDRIKSTAD KOMMUNE TJENESTER TIL F
Vernepleier 100% fast stilling ved Mobilt team Vest ArbeidsstedTjenester til funksjonshemmede syd/vest gir tjenester til personer med funksjonshemming/ utviklingshemmede i bofellesskap eller i privat bolig etter Lov om kommunale helse og omsorgstjenester. Virksomheten har til sammen 145 årsverk. Sykevikariatet er ved Mobilt team Vest.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Vernepleier 80% vikariat ved Borgarvn. 9/11 for FREDRIKSTAD KOMMUNE BORGARVEIEN BOL
FREDRIKSTAD KOMMUNE BORGARVEIEN BOL
Vernepleier 80% vikariat ved Borgarvn. 9/11 ArbeidsstedBorgarveien 9/11 er en av 6 avdelinger i Tjenester til funksjonshemmede, virksomhet Øst. Avdelingen består av 2 hus, og har ca 30 årsverk fordelt på ca 50 ansatte. Vi gir praktisk bistand , opplæring og nødvendig helsehjelp til 11 personer med ulik grad av utviklingshemming og autisme. Beboerne har egen leilighet. Vår målsetting er at den enkelte bruker får muligheten til å ha en aktiv og meningsfull tilværelse.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Jobb for ADK rørlegger for WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
WORKSHOP BEMANNING & KOMPETANSE AS
Jobb for ADK rørlegger Rørlegger se hit! Vi er på jakt etter dyktige ADK-Rørlegger med yrkesstolthet og erfaring fra prosjekt. Du er selvgående, pålitelig og løsningsorientert med høy arbeidsmoral. Om du ikke har tatt din fagutdanning i Norge må du ha dokumentation fra ditt hjemland. Vi ønsker at du har jobbet 2 år etter læretiden og minimum et år i Norge. Vi tilbyr: Gode økonomiske betingelser, 14 dagers lønninger, forsikring, stabile oppdragsgivere, ordnede arbeidsforhold og tjenstepensjon. Send søknad med CV og to referanser. Konfidensiell behandling av alle søknader.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Butikksjef med gode lederegenskaper og kremmerinstinkt for SKOUSEN
SKOUSEN
Butikksjef med gode lederegenskaper og kremmerinstinkt Nå har du muligheten til få jobb som butikksjef hos oss, hvor vinnermentalitet og kundefokus står øverst på vår agenda. Butikksjef rapporterer du til daglig leder. Du skal skape resultater gjennom eget salg og gjennom faglig støtte til kollegaer. Dine oppgaver er sentrert rundt butikkens salg og drift. Det er du som er ansvarlig for butikkens resultater i tett samarbeid med daglig leder.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019

Lærer - 100% vikariat for Haugeåsen ungdomsskole
Haugeåsen ungdomsskole
Lærer - 100% vikariat Haugeåsen ungdomsskole ligger nord for Fredrikstad sentrum med nærhet til marka. Skolen har ca 470 elever og 55 ansatte. Skolens visjon er Sammen for læring. Vi vil ha Modige og Rause elever og ansatte som opplever Mestring og skaper Resultater. Haugeåsen ungdomsskole satser spesielt på å bygge kompetanse gjennom samarbeid og ha god relasjon til elever, foresatte og kollegaer. Alle ansatte jobber i team. I Fredrikstad kommune er det ledig inntil 100 % vikariat som faglærer ved Haugeåsen ungdomsskole.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Vil du være med å digitalisere industrien? for GOODTECH AS
GOODTECH AS
Vil du være med å digitalisere industrien? Til vårt kontor i Fredrikstad søker vi nå etter en ny IT og OT ingeniør. Vi leverer automasjon og digitalisering med krevende IT/OT løsninger som forutsetter god infrastruktur med virtuelle miljøer. Til å løse disse spennende utfordringene trenger vi en faglig dyktig person med rett bakgrunn innen IT eller OT-miljøer. Du har høyere utdanning og relevant erfaring fra drift og utbygging av IT eller OT systemer. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner, er løsningsorientert, nyskapende og positiv!
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 22-11-2019

VI SØKER EN POSITIV OG MÅLBEVISST SELGER TIL VÅR BUTIKK I FREDRIKSTAD! for RIGHT PRICE TILES
RIGHT PRICE TILES
VI SØKER EN POSITIV OG MÅLBEVISST SELGER TIL VÅR BUTIKK I FREDRIKSTAD! Right Price Tiles har et spennende butikkonsept, vi vokser hurtig og trenger en ansatt som kan passe inn i vår kultur. Vi ønsker en kollega som er positivt utadvendt og har en genuin interesse for å hjelpe andre og skape gode relasjoner. Butikken søker nå en selger i fulltidsstilling. Er du ett menneske som trives med å jobbe i team, skaper gode relasjoner og er glad i salg håper vi du søker. ¿Vi søker deg som alltid setter kunden først.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 23-11-2019

Fysioterapeut 100 % fast stilling for FREDRIKSTAD KOMMUNE ADM HELSE VELFE
FREDRIKSTAD KOMMUNE ADM HELSE VELFE
Fysioterapeut 100 % fast stilling Friskliv og mestring er en etat organisert under seksjon for Helse og velferd i Fredrikstad kommune. Etaten består av 4 flerfaglige virksomheter - virksomhet friskliv, virksomhet mestring, habilitering og rehabiliting, virksomhet livsmestring og virksomhet bomestring. Ved virksomhet mestring, habilitering og rehabilitering er det ledig 100 % fast stilling som fysioterapeut med arbeidsoppgaver innen rehabilitering. Stillingen er tilknyttet kommunens rehabiliteringsavdeling med vedtak om dag- og døgnrehabilitering.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019