Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Sykepleier 2 x100% faste stillinger i virksomhet Ressursenhet etat omsorgssentre for FREDRIKSTAD KOMMUNE OMSORGSSENTRE
FREDRIKSTAD KOMMUNE OMSORGSSENTRE
Sykepleier 2 x100% faste stillinger i virksomhet Ressursenhet etat omsorgssentre StillingsbeskrivelseVi har ledige faste stillinger for sykepleiere i Ressursenhet Etat Omsorgssentre i Fredrikstad kommune, Ønsker du å jobbe innenfor sykehjem med somatiske langtidsavdelinger, demens avdelinger og korttidsavdelinger er dette stillingen du bør søke. Arbeidssted er sykehjem i Fredrikstad kommune og Fredrikstad Korttidssenter Stillingsstørrelsen er fleksibel og etter ønske ved tilsetting.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Erfaren Dumperfører og ledig fra uke 27? for BACKUP BYGGPERSONELL AS
BACKUP BYGGPERSONELL AS
Erfaren Dumperfører og ledig fra uke 27? Har du kompetansebevis og lengre erfaring på Dumper M6, vil vi veldig gjerne komme i kontakt deg da vi trenger flere erfarne Dumperførere til stort prosjekt i Ski fra uke 27. Den vi søker tar godt vare på maskiner og utstyr, har god arbeidsmoral, tar sikkerhet på alvor og har gode referanser å vise til.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Glemmen videregående skole har ledig stilling som system- og dokumentasjonsansvarlig for Glemmen videregående skole
Glemmen videregående skole
Glemmen videregående skole har ledig stilling som system- og dokumentasjonsansvarlig System- og dokumentasjonsansvarlig - ID nr 2580 Glemmen videregående skole søker en strukturert, engasjert og kvalitetsbevisst person som vil ha ansvaret for planlegging, gjennomføring og avslutning av skoleåret inn mot de skoleadministrative systemene. Stillingen vil også ha ansvaret for flere andre av skolens kvalitetssikringssystemer. System- og dokumentasjonsansvarlig vil være skolens ressursperson innenfor de til enhver tid gjeldende skoleadministrative prosesser, rutiner og systemer.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 30-06-2019

Dyktige ingeniører søker ny kollega som ingeniør med el.teknisk kompetanse/IKT for STRUCTOR FREDRIKSTAD AS
STRUCTOR FREDRIKSTAD AS
Dyktige ingeniører søker ny kollega som ingeniør med el.teknisk kompetanse/IKT Arbeidsgiver Structor Fredrikstad AS arbeider innen fagområdene elektroteknikk, VVS-teknikk, IKT og sikkerhet, Energi og miljø samt teknisk prosjekt- og byggeledelse. Vi vokser videre i Fredrikstad og søker derfor etter flere dyktige oppdragsmedarbeidere innen elektroteknikk/ITB. Stillingstittel · Siv. Ing. Elektroteknikk /IKT Frist 01.09.2019 Varighet Fast Arbeidsoppgaver: · Prosjektansvarlig og fagansvar for IKT · Prosjektering av elektrotekniske- og datatekniske anlegg/alarmsystemer/evt.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Er du en kunnskapsrik og driftig Tømrer m/Fagbrev? Professional carpenters? for BACKUP BYGGPERSONELL AS
BACKUP BYGGPERSONELL AS
Er du en kunnskapsrik og driftig Tømrer m/Fagbrev? Professional carpenters? Vår solide og spennende kunde driver entreprenørvirksomhet i Østfold/Akershus. Bedriften er i stadig vekst og har nå behov for erfarne, handlekraftige og løsningsorienterte Tømrere til et langvarig prosjekt i Askim. Dersom du er rett person til jobben, kan prosjektet ha en varighet på opptil 1 år. Nøl ikke med å ta kontakt for en uforpliktende prat. Det er ønskelig med oppstart allerede den 10 juni. ArbeidsoppgaverNybygg, restaurering og rehabilitering.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Fredriksstad Blad søker nyhetsjeger for Fredrikstad Blad
Fredrikstad Blad
Fredriksstad Blad søker nyhetsjeger Ønsker du fast stilling som journalist i Norges mest attraktive by? En av våre dyktige journalister har fått ny jobb i hovedstaden, og vi søker nå hans erstatter i fast stilling. Brenner du for å lage god lokaljournalistikk i moderne, digital innpakning? Er du glad i å grave frem de eksklusive nyhetssakene som setter dagsorden? Behersker du datastøttet journalistikk? Da tyder mye på at du kan være kandidaten vi leter etter - og vi ser svært gjerne at du søker stillingen.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 25-07-2019

Selger/ekstrahjelp til 7-Eleven Stortorvet for BUTIKK 7122 STORTORVET 5-7 MARTINSEN
BUTIKK 7122 STORTORVET 5-7 MARTINSEN
Selger/ekstrahjelp til 7-Eleven Stortorvet Vi søker en pliktoppfyllende og selvstendig butikkselger med glimt i øyet. For oss er det viktig at du er en person som tåler høyt tempo, er fleksibel,ærlig, nøye og har godt humør. Til tider må du også kunne stille opp på kort varsel. Mye av arbeidet består i salg og kundeservice, vareplassering, og renhold. Kom gjerne innom med søknaden så vi får hilst på deg. Søkere må være over 18 år. Søknader blir ikke returnert.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 15-07-2019

LAR-konsulent for SYKEHUSET ØSTFOLD HF POLIKLINIKK
SYKEHUSET ØSTFOLD HF POLIKLINIKK
LAR-konsulent Org. nr: 875319612 Stillingsident: 4097590076 Presentasjon av stillingen: 100 % fast stilling Klinikk for psykisk helsevern Klinikk for psykisk helsevern omfatter alle spesialisthelsetjenester innen barne-, ungdoms- og voksenpsykiatri og rusbehandling i Østfold, herunder poliklinikker, dag- og døgnbehandling. Sykehuset Østfold HF er et helsefremmende sykehus og en inkluderende arbeidslivsvirksomhet. Avdeling for rus- og avhengighetsbehandling Avdelingen har ansvaret for drift av Sykehuset Østfolds tverrfaglig spesialiserte behandling for rusmiddelavhengighet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 10-07-2019

PRODUKSJONSPLANLEGGER for BRYNILD GRUPPEN HOLDING AS
BRYNILD GRUPPEN HOLDING AS
PRODUKSJONSPLANLEGGER Produksjonsplanlegger er en meget sentral rolle, med stor kontaktflate internt og samhandling på tvers av avdelinger. Målet er å levere varer til rett tid og rett mengde på en effektiv måte. Dette oppnås ved overvåking og koordinering av porteføljen, god planlegging, riktig allokering av ressurser og bruk av systemer som SAP og Excel. Brynild Gruppen satser på økt digitalisering og automatisering, noe som innebærer spennende oppgaver innen videreutvikling og forbedring av planleggingsarbeidet fremover.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 06-08-2019

Barne- og ungdomsarbeider 40% fast, Rødsmyra SFO for RØDSMYRA SKOLE SFO
RØDSMYRA SKOLE SFO
Barne- og ungdomsarbeider 40% fast, Rødsmyra SFO ArbeidsstedRødsmyra skolefritidsordning har fra august 110 barn og 13 voksne fordelt på to baser. HovedoppgaverDu må kunne hjelpe elever med spesielle behov. Du må også kunne delta i alle daglige aktiviteter på SFO. KvalifikasjonskravFagbrev som barne- og ungdomsarbeider Gode kommunikasjonsevner Det vil bli lagt vekt på personlig egnehet ved tilsetting. Personlige egenskaperVi søker etter en tydelig og grensesettende voksen person med bred erfaring. Du må være glad i å jobbe med barn, ha godt humør og være omsorgsfull, kreativ og leken.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 07-08-2019