Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
IT konsulent/ digitaliseringsrådgiver for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
IT konsulent/ digitaliseringsrådgiver Det søkes etter en IT-konsulent/rådgiver, med hovedarbeidssted ved vår Digitaliseringsavdeling i Fredrikstad. Avdelingen utgjør i dag 40 personer. Kommunen har eget driftssenter med hyperkonvergert infrastruktur. Til den sentrale utviklingsgruppen søkes: IT Konsulent / digitaliseringsrådgiver 100% stilling innen utvikling av kommunens IT-arkitektur, med hovedvekt på kommunens digitale innbyggertjenster (Web 3.0). Stillingen er fast. Team IT-utvikling, som denne stillingen er en del av, er en stab med rådgivende arkitekter innen alle it-arkitekturområder.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019

Renholdere til temporæravdeling i Østfold for 4SERVICE EIR RENHOLD AS
4SERVICE EIR RENHOLD AS
Renholdere til temporæravdeling i Østfold Ønsker du å jobbe med temporært renholdsarbeid? Vår temporæravdeling i Østfold søker nå etter deg som har erfaring innen temporært renhold. Som temporær renholder vil du jobbe med tyngre renholdsoppdrag som hovedrenhold, byggrengjøring, vinduspuss etc. Du bør derfor ønske å jobbe med tungt fysisk arbeid samt like å jobbe utendørs.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Sykepleier/vernepleier, Psykisk helse og rus, 100 % fast for FREDRIKSTAD KOMMUNE ADM HELSE VELFE
FREDRIKSTAD KOMMUNE ADM HELSE VELFE
Sykepleier/vernepleier, Psykisk helse og rus, 100 % fast Virksomhet Bomestring er organisert under Etat friskliv og mestring, seksjon for Helse og velferd i Fredrikstad kommune. Virksomheten yter tjenester til personer i alle aldre med psykiske lidelser og/eller rusproblematikk i både bemannede botiltak og med oppfølgingstjenester på tjenestemottakers arena. Vi lyser ut fire 100 % faste stillinger som Sykepleier/Vernepleier. Stillingene inngår i en 2-delt turnus (35,5 t/u).
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Å selge er en kunst - vi kan lære deg hvordan! for AMEDIA SALG OG MARKED AS
AMEDIA SALG OG MARKED AS
Å selge er en kunst - vi kan lære deg hvordan! Amedia sitt største salgssenter søker deg som er, eller ønsker å bli en god selger. Å selge er en kunst, og veldig mange bedrifters aller viktigste funksjon for vekst. Vi lærer deg hvordan! Vi jobber med Amedias godt kjente lokalaviser i hele Norge, samt den nasjonale Nettavisen. Avdeling guide jobber med mange spennende annonseprodukter i mer enn 65 aviser i hele landet, blant andre Fredrikstad Blad, Sarpsborg Arbeiderblad, Tønsbergs Blad, Romerikes Blad, Nordlys og mange fler.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 16-09-2019

Fagutviklingssykepleier 100% fast, Omsorgssentre syd for Fjeldberg sykehjem
Fjeldberg sykehjem
Fagutviklingssykepleier 100% fast, Omsorgssentre syd ArbeidsstedFjeldberg sykehjem ligger sentralt i Fredrikstad kommune med fantastisk utsikt over båthavnen. Sykehjemmet er en del av Omsorgssentre syd og har 52 beboere fordelt på 2 avdelinger. Vi jobber systematisk med fagutvikling og har stort fokus på nærværsarbeid. Vi har fra 01.11.2019 ledig 100 % fast stilling som fagutviklingssykepleier ved avd. 1, den består av både korttids-og langtidsbeboere. KvalifikasjonskravAutorisert sykepleier Erfaring fra fagfeltet. Kunne dokumentere i kommunens dokumentasjonssystem Gerica.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Vi søker montører for systeminnredninger for RIGHT BEMANNING AS
RIGHT BEMANNING AS
Vi søker montører for systeminnredninger For en av våre kunder som holder til sentralt i Sarpsborg som opplever fulle ordrebøker utover høsten og langt ut i 2020, søker vi etter medarbeidere som skal jobbe som tømrer / systeminnredningsmontør. Du skal gjerne ha erfaring fra glass, fasade -glassvegger ,tettvegg og innvendig systeminnredninger. Personlig egenskaper Det er viktig at du har evne til å løse utfordrende oppgaver og har gode samarbeidsevner. Du må kunne arbeide selvstendig, effektiv og strukturert og ha høy fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Distribusjonssjåfør/lagermedarbeider - Multi Food AS for Multi Food AS
Multi Food AS
Distribusjonssjåfør/lagermedarbeider - Multi Food AS Multi Food trenger å supplere sitt team med en distribusjonssjåfør / lagermedarbeider. Vi søker deg som evner å se kunden, og som liker å yte god kundeservice. Du må ha gode kommunikasjonsevner, samt ha evne til å se helheten. I tillegg ønsker vi at du er serviceinnstilt, fleksibel og punktlig og har evnen til å jobbe selvstendig. Kvalifikasjoner Førerkort kl.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Gravemaskinfører søkes for RIGHT BEMANNING AS
RIGHT BEMANNING AS
Gravemaskinfører søkes Maskinfører for Gravemaskin. På grunn av stor ordretilgang så søker vi nå etter dyktige og allsidig maskinfører, for en av våre kunder som driver et Entreprenørselskap sentralt i Østfold. Vil være en stor fordel om du har førerkort kl.C Størsteparten av oppdragene er på Østlandet men trekker seg fra Østfold, Follo og inn til Oslo.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Importpris.no AS søker Reparatør/Lagerarbeider for IMPORTPRIS NO AS
IMPORTPRIS NO AS
Importpris.no AS søker Reparatør/Lagerarbeider Importpris.no AS søker reparatør i 80% stilling, med mulighet for 100% stilling. Stillingen inneholder blant annet følgende oppgaver 1 - Feilsøk og reparasjon av sykler, elsykler, elektronikk, motoriserte redskaper mm 2 - Organisering av delelager 3 - Kundeservice - kundemottak 4 - Lagerarbeid 5 - Ordrebehandling Hovedoppgaven blir feilsøking, reparasjon og montering av varer.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Rørlegger/m svennebrev for RIGHT BEMANNING AS
RIGHT BEMANNING AS
Rørlegger/m svennebrev Rørlegger Vi søker nå etter dyktig Rørlegger innen VVS . E r du på jakt etter nye utfordringer så har du en kjempemulighet her .. For vår kunde som holder til sentralt i Fredrikstad - Sarpsborg,og på grunn av stor ordreinngang trenger flere av våre kunder nå nye kollegaer. Vi forutsetter at du behersker god nordisk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt at du har førerkort for personbil. Lønn og vilkår etter nærmere avtale.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019