Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vil du ha en deltidsjobb med mening, godt arbeidsmiljø og gode lønnsmuligheter? Søk jobb som Fundraiser!
Norges Røde Kors
Vi søker etter ververe til vårt team i Østfold! Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder. I tillegg til humanitært arbeid i utlandet er vi til stede i ditt nærmiljø. Her i Norge jobber vi blant annet med forebygging av ensomhet og utenforskap, samt søk- og redningsarbeid. Som verver blir du en viktig del av en sosial arbeidsplass, hvor teambygging står høyt på agendaen. Vi har fundraiserteam over hele landet, og de er alle en essensiell brikke i vårt innsamlingsarbeid.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 07-09-2021

Vil du bli vår nye vikarkollega i Østfold ?
Barnehageressursen
Vi har stort behov for flere kollegaer som virkelig har lyst til å skape gode barndomsminner i barnehager. Omsorg og trygghet er nå viktigere en noen gang og vi er nå spesielt på utkikk etter:
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 31-08-2021

Ønsker du å jobbe innen logistikkfaget og samtidig være en del av en anerkjent merkevare? VI SØKER SPEDITØR/TEAMLEDER TIL VÅRT HOVEDKONTOR I FREDRIKSTAD
Andersen & Mørck As
Andersen & Mørck As Andersen & Mørck er en logistikkleverandør med lang internasjonal erfaring og er en sentral aktør i Borg Havn. Med røtter tilbake til 1859 er vi en av regionens mest tradisjonsrike bedrifter. Vi er et familieeid selskap, og hos oss innebærer det aktive eiere, og korte beslutningsveier.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Miljøterapeuter og Miljøarbeidere Ilaveien Bosenter / Kulåssenteret
Blå Kors Fredrikstad
Vi er en ideell organisasjon med et sterkt verdigrunnlag, og det vi gjør som arbeidsoppgaver på våre bosenter kan spores tilbake til våre 4 verdier: Medmenneskelighet, kvalitet, egenkraft og verdighet. Vi jobber med mennesker i en sårbar livssituasjon gjennom blant annet motivasjonsarbeid, veiledning samt å bidra til bo-trening og oppfølging.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 29-08-2021

Vårt dyktige, stolte HR-team ønsker deg velkommen som systemansvarlig
Fredrikstad kommune
Vi ser etter deg som er faglig dyktig og som er opptatt av utvikling innen teknologi og digitale løsninger, og kan bidra til å forenkle og støtte arbeidsprosesser. HR-avdelingen er organisert med seks ulike team, hvorav team lønn og arbeidstid er en av disse. HR-avdelingens målsetting er å bidra til å skape en attraktiv arbeidsplass som leverer i tråd med Fredrikstad kommunes overordnede målsettinger og strategier.
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 09-08-2021

Dyktig platearbeider/sveiser/montør
Right Bemanning AS
Sveiser med monterings erfaring For vår kunde som har ordrebøker fulle utover høsten søker vi nå etter erfarne Sveiser/montører Du vil jobbe i en bedrift som har en gode fremtidsutsikter og god økonomi . Det er viktig at du kan faget ditt, kan jobbe etter tegninger og jobber selvstendig. Her er det muligheter for fast arbeid. Arbeidssted vil være i Fredrikstad. Oppstart etter avtale. Arbeidsoppgaver
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

4x100% vernepleier/annen helse-sosial høgskoleutdanning ved Tjenester til funksjonshemmede
Fredrikstad kommune
Arbeidssted Virksomhet Avlastning barn og unge har lang erfaring med å gi tjenester til barn, ungdom og deres familier. For oss er det viktig å utvikle trygge, gode og kompetente tjenester. Vi søker nå etter dyktige og engasjerte kollegaer til et nyopprettet heldøgnstilbud til ungdommer. Turnusarbeid med langvakter og arbeid hver 4. helg
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 16-08-2021

Miljøterapeuter og Miljøarbeidere Ilaveien Bosenter / Kulåssenteret
Blå Kors Fredrikstad
Vi er en ideell organisasjon med et sterkt verdigrunnlag, og det vi gjør som arbeidsoppgaver på våre bosenter kan spores tilbake til våre 4 verdier: Medmenneskelighet, kvalitet, egenkraft og verdighet. Vi jobber med mennesker i en sårbar livssituasjon gjennom blant annet motivasjonsarbeid, veiledning samt å bidra til bo-trening og oppfølging.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 29-07-2021

Blid og positiv dame på 54 år søker Brukerstyrt Personlig Assistent (BPA)
Humana BPA
Liker du å jobbe med mennesker? Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 27-08-2021

Grensesnus.no Ekstrahjelp/Deltid
Grensesnus.no As
Grensesnus.no AS på Mosseveien i Fredrikstad, søker ansatt til tilkallingsjobb. Arbeidstid til være annenhver lørdag og ved behov. Oppstart 1. August, opplæring vil være 2 uker. (100% arbeidstid) Arbeidsoppgaver: Kundebehandling og salg av snusNettbutikk og lagerBetjening av kasse og varepåfyllingSvinnkontrollRenholdForefallende butikkarbeid Kvalifikasjoner:
Registrert : 25-07-2021 Søknadsfrist : 31-07-2021