Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Dyktige sveisere søkes for A-personell AS avd Fredrikstad
A-personell AS avd Fredrikstad
Dyktige sveisere søkes Til en av våre gode kunder søker vi etter to selvstendige og erfarne sveisere.Kvalifikasjoner:-Gyldig sveisesertifikat 111 og136-Varmearbeiderkurs-Erfaring fra byggeplasser-Språk norsk/engelsk-Førekort klasse B -Gode referanserPersonlige egenskaper:-Gode samarbeidsevner-Positiv, utadvendt og fleksibel-Punktlig og initiativrik-God til å jobbe selvstendig men også i team-YrkesstolthetArbeidssted: Østfold og OsloHøres dette interessant ut? Send en søknad med CV på mail til christin@a-personell.no eller magdalena@a-personell.noVelkommen som jobbsøker hos oss!
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Medarbeidere innen kundeservice for WEBHELP NORWAY AS
WEBHELP NORWAY AS
Medarbeidere innen kundeservice RiksTV er en TV og underholdningsdistributør som så dagens lys i 2007 da de analoge TV-signalene ble slukket. Fra den gang har selskapet utviklet seg enormt, og vi tilbyr i dag en TV-opplevelse utelukkende på kundens premisser. Tjenestene tilbys på TV-en din via det digitale bakkenettet, eller fiber, på Apple TV, på en hvilken som helst mobiltelefon, eller nettbrett eller via nettleserern din - hvor som helst i landet. Er du drivende og løsningsorientert, og har samtidig lett for å lære deg nye ting? Trives du med å hjelpe andre?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Fagutviklingssykepleier 100% fast - Hjemmesykepleie øst for FREDRIKSTAD KOMMUNE HJEMMESYKEPL ØS
FREDRIKSTAD KOMMUNE HJEMMESYKEPL ØS
Fagutviklingssykepleier 100% fast - Hjemmesykepleie øst ArbeidsstedHjemmesykepleie øst yter tjenester til hjemmeboende pasienter og pasienter boende i omsorgsbolig i Fredrikstad kommune. Hjemmesykepleie øst består av tre team som dekker områdene Østsiden, Borge og Østsiden Eldresenter som er en bemannet omsorgsbolig. Hjemmesykepleie Øst har kontorer i nye og moderne lokaler i Roald Amundsens vei 32 A, 1654 Sellebakk. Virksomheten har 81,4 årsverk med variert kompetanse innenfor psykiatri, demens, kreft og palliasjon.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Barnehagelærer 100 % fast stilling ved Ambjørnrød barnehage for Ambjørnrød barnehage
Ambjørnrød barnehage
Barnehagelærer 100 % fast stilling ved Ambjørnrød barnehage Ambjørnrød barnehage har ledig en 100 % fast stilling fra d.d. Barnehagen har 7 avdelinger, hvor to er tilrettelagte avdelinger. Vi har aldersinndelte grupper. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser et lite stykke fra sentrum. Vi er et senter med skole, sfo, fritidsklubb og barnehage, men er egne virksomheter. Barnehagen er inspirert av den pedagiske tenkningen til Loris Malaguzzi fra Reggio Emilia. KvalifikasjonskravGodkjent bachelor utdanning som barnehagelærer - tilsvarende 180 studiepoeng.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

Er du opptatt av godt design, møbler og interiør? for DOMINO INTERIØR AS
DOMINO INTERIØR AS
Er du opptatt av godt design, møbler og interiør? Vi søker etter en butikkmedarbeider som brenner for godt design, møbler og interiør. Som person er du utadvendt, omgjengelig og glad i å prate med mennesker. Vi er opptatt av at våre kunder alltid blir tatt i mot med et smil og at de får den tiden og informasjonen de trenger. Som forhandler av ledende merkevarer er det ofte knyttet en historie til hvert møbel, noe som krever kunnskap. Vi ser derfor etter en person som er opptatt av møbler/interiør og som har en viss kjennskap til våre merkevarer, og ikke minst en genuin interesse av design.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Skan-kontroll Fredrikstad søker vekter til ulike uniformerte oppdrag - 40 % stilling for NOKAS Verdihåndtering AS
NOKAS Verdihåndtering AS
Skan-kontroll Fredrikstad søker vekter til ulike uniformerte oppdrag - 40 % stilling Skan-kontroll er et selskap med ekspertise innen håndtering av svinnproblematikk i handelsnæringen. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor områdene kontroll, vakthold og rådgivende tjenester. Dette inkluderer også kursvirksomhet og utarbeidelse av instrukser. Selskapet ble etablert i 1974, og har i dag over 450 ansatte. For mer informasjon, http://www.skan-kontroll.no. Skan-kontroll søker etter uniformert vekter til industrivakthold og områdekontroll.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

Har du lyst å jobbe i Fredrikstad i sommer? for NRK
NRK
Har du lyst å jobbe i Fredrikstad i sommer? Kvalifikasjoner (overskrift) NRK Østfold søker etter multimedielle nyhetsjournalister og videojournalister til nyhetsarbeid i sommer. Vi ønsker medarbeidere som er idérike, har et godt språk, er selvstendige og har evne til å jobbe raskt. Førerkort er en forutsetning.Turnusen inneholder helg- og kveldsjobbing.  Vi tilbyr5 vikariater i 100% som har ulik varighet i ukene 26 til 33.Varierte arbeidsoppgaver og et godt miljø. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Sykepleier 80% fast - Omsorgssentre nord - Glemmen sykehjem for Glemmen sykehjem
Glemmen sykehjem
Sykepleier 80% fast - Omsorgssentre nord - Glemmen sykehjem ArbeidsstedVirksomhet Omsorgssentre Nord består av tre sykehjem: Glemmen sykehjem, Rolvsøy sykehjem og Smedbakken sykehjem. Glemmen sykehjem ligger sentralt til, med gode kollektive transportmuligheter. Glemmen sykehjem har til sammen 65 langtidsplasser, 10 korttidsplasser og 16 dagplasser. Sykehjemmet har en flott opparbeidet sansehage med paviljong og drivhus. Stillingen er knyttet til avdeling Solsiden, som er en korttidsavdeling tilrettelagt for personer med demens med 10 plasser.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Kommuneoverlege 50-100 % vikariat for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
Kommuneoverlege 50-100 % vikariat Seksjon for helse og velferd har ansvar for kommunens helse- og velferdstjenester og omfatter følgende etater/virksomheter: Hjemmesykepleie, Medisinske tjenester, Omsorgssentre, Tjenester til funksjonshemmede, Friskliv og mestring, Mat, vaskeri og praktisk bistand, Tildelingskontoret for helse og velferd, NAV Fredrikstad og seksjonens stab. StillingsbeskrivelseFredrikstad kommune søker etter vikar i 50 - 100 % stilling i perioden 01.02.-31.12.19 grunnet permisjon. Det kan bli mulighet for forlengelse. Fredrikstad kommune har p.t.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Virksomhet Park søker sommervikarer 2019 for FREDRIKSTAD KOMMUNE TEKNISK DRIFT
FREDRIKSTAD KOMMUNE TEKNISK DRIFT
Virksomhet Park søker sommervikarer 2019 ArbeidsstedVirksomhet park har ansvar for forvaltning , drift og vedlikehold av parker, grøntområder, friområder, lekeplasser, turstier og skjærgårdstjeneste i kommunen og holder til i Tomteveien 30. HovedoppgaverArbeidet består av gressklipping, luking, vanning, rydding, renhold og annet forefallende arbeid i grøntanlegg, friluftsområder og skjærgård. Ønskede kvalifikasjonerDet er en fordel om du er over 18 år og har sertifikat. Du må trives med å jobbe utendørs og kunne ta i et tak. Erfaring fra lignende arbeid er positivt.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 04-03-2019