Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vil du være med å bygge opp Folkvang Økonomi AS? for FOLKVANG ØKONOMI AS
FOLKVANG ØKONOMI AS
Vil du være med å bygge opp Folkvang Økonomi AS? På vegne av vår kunde Folkvang Økonomi AS søker vi nå etter en daglig leder i en nyopprettet stilling. Som selskapets første faste ansatte vil du være en del av et tverrfaglig team i Folkvang-gruppen. I denne stillingen vil du oppleve mer enn du gjør ved andre tradisjonelle regnskapsselskaper. Du vil kunne være med å påvirke Folkvang-gruppens utvikling og synlighet i bransjen. Arbeidsoppgaver som vil inngå for den rette kandidaten vil løses i samarbeid med daglig leder i Folkvang-gruppen og Praktikertjenesten AS.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Spennende stilling som Rådgiver i Østfold for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Spennende stilling som Rådgiver i Østfold TEMP-TEAM, avdeling Østfold er i vekst. Vi søker derfor etter en ny rådgiver til teamet for å kunne dekke opp for behovet hos våre kunder. Går du med tanken om at en jobb innen bemanning og rekruttering kan passe deg? Da må du lese videre! For å lykkes hos oss bør du ha noe erfaring med salg. Du er utadvendt og handlekraftig, og kommer lett i kontakt med mennesker. Du må like å skape egen aktivitet og er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Psykolog Sarpsborg for NORSK ARBEIDSHELSE AS
NORSK ARBEIDSHELSE AS
Psykolog Sarpsborg Vi søker psykolog/psykologspesialist med relevant klinisk erfaring som ønsker å jobbe med poliklinisk behandling til pasienter med mild til moderat angst og depresjon. Erfaring med arbeidsrettet behandling er en fordel. Stilingsprosenten er fleksibel og kan variere mellom 40-100 % For mer informasjon om stillingen ring: Psykologspesialist Daniel Persson tlf: 922 520 52 PAM Stillingsnummer: 0105-2019-08-102 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

For vår gode kunde Glomma Papp søker vi nå etter en dyktig Industrimekaniker i - 100% fast stilling - med oppstart snarest. for Glomma Papp AS
Glomma Papp AS
For vår gode kunde Glomma Papp søker vi nå etter en dyktig Industrimekaniker i - 100% fast stilling - med oppstart snarest. Glomma Papp er en familieeid emballasjeprodusent etablert i 1931. Vi er en av landets ledende produsenter av bølge- og massivpapp, samt display. Glomma Papp har ca. 200 ansatte, omsetter for ca. 475 millioner kroner og er lokalisert i Sarpsborg. Vi designer, utvikler og produserer emballasje- og displayløsninger for det norske næringslivet og eksportmarkedet. Vi har fokus på produktutvikling og optimalisering.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 30-09-2019

Sentral lederrolle innen tjenesteutvikling og kommersialisering for SIMPLOYER SOLUTIONS AS
SIMPLOYER SOLUTIONS AS
Sentral lederrolle innen tjenesteutvikling og kommersialisering Brenner du for digitalisering og vil du gjøre hverdagen enklere for millioner av brukere?Sentral lederrolle innen tjenesteutvikling og kommersialisering i et av Skandinavias største SaaS-selskaper! Vi utvikler, selger og implementerer innovative HRM-løsninger som bidrar til å effektivisere og kvalitetsheve arbeidsflyten og -rutinene hos kundene våre. Avdelingen Professional Services er sentral i Simployer og består av 35 dyktige medarbeidere fordelt på fem ulike team i henholdsvis Sarpsborg, Kristiansund og Stockholm.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Helgestillinger - Virksomhet boveiledning Sentrum for SARPSBORG KOMMUNE TIBO SERVICEBASE
SARPSBORG KOMMUNE TIBO SERVICEBASE
Helgestillinger - Virksomhet boveiledning Sentrum Beskrivelse av arbeidsstedVirksomhet boveiledning Sentrum yter tjenester til personer med psykisk utviklingshemming, autisme og unge med fysisk og psykisk funksjonshemming. Formålet med tjenesten er at den enkelte får mulighet til å leve og bo selvstendig, og ha en aktiv og meningsfylt tilværelse med andre. Virksomheten består av 6 servicebaser, 1 avlastningstilbud for barn og unge samt 2 aktivitetssenter. Team Tibo servicebase og Holleby avlastning ble slått sammen til ett team høsten 2018, men er ikke samlokalisert.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019

SALGSINGENIØR med Geo teknisk bakgrunn for MATCH BEMANNING AS
MATCH BEMANNING AS
SALGSINGENIØR med Geo teknisk bakgrunn På vegne av kunde i Sarpsborg ser vi etter en SALGSINGENIØR for 100% fast stillling . Vår kunde er en veletablert nisjebedrift innen produkter til rassikring. Du vil jobbe med salg mot entreprenørkunder i hele Norge. Den vi ser etter har god teknisk bakgrunn, og helst utdanning som ingeniør/Teknisk fagskole. Den vi søker må gjerne ha Geo - teknisk bakgrunn. Du vil jobbe med kompliserte prosjekter som krever fagkunnskap og teknisk forståelse. Du vil være kontorplassert i Sarpsborg.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 01-10-2019

Sykepleier / vernepleier for SYKEHUSET ØSTFOLD HF
SYKEHUSET ØSTFOLD HF
Sykepleier / vernepleier Org. nr: 994792903 Stillingsident: 4116847672 Presentasjon av stillingen: 100 % fast stilling ledig fra 01.11.2019 67 % fast stilling ledig fra 01.11.2019 Gjeldende turnus er for tiden dag/kveld med arbeid hver 3. helg. Ved intern ansettelse kan annen stilling bli ledig ved seksjonen.
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 04-09-2019

Er du en Automasjonsingeniør som liker å jobbe variert? for Hansa Borg Bryggerier ASA
Hansa Borg Bryggerier ASA
Er du en Automasjonsingeniør som liker å jobbe variert? Hansa Borg Bryggerier AS er Norges største norskeide bryggerikonsern. Vår visjon er å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. For å klare det i en verden som er i konstant endring er vi helt avhengig av å ha de riktige menneskene med oss på laget. Vi søker etter en engasjert Automasjonsingeniør /tekniker med praktisk erfaring til vår tekniske avdeling ved vårt bryggeri i Sarpsborg. Høres det interessant ut?
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 08-09-2019

Anleggssjåfør for MATCH BEMANNING AS
MATCH BEMANNING AS
Anleggssjåfør Vår kunde innen transport og graving søker etter en anleggssjåfør i Østfold/ Akershus Kvalifikasjoner: BE + CE sertifikatYSK bevis - dersom utgått kan det avtales en økonomisk kompensasjon for å få dette på plassGjerne kunnskap om gravemaskin (med ingen krav)Må kunne ha helse å jobbe utenfor maskinen i grøfta etcGenerell erfaring med arbeid på anleggsplassNorsktalende skriftlig og muntligArbeidsoppgaver: Transport av anleggsmaskiner, matjord, fyllmasse etcUtføre noe gravingPersonlige egenskaper: PliktoppfyllendeService mindedGodt humørSelvstendigGode samarbeidsevnerVi tilbyr: Løn
Registrert : 20-08-2019 Søknadsfrist : 02-09-2019