Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
ER DU ENTUSIASTISK, BEGEISTRET, SMILENDE OG BLID for RENT A CHEF
RENT A CHEF
ER DU ENTUSIASTISK, BEGEISTRET, SMILENDE OG BLID Är du intresserad av att jobba för en av byns mest spännande restauranger ? Edo Brasserie & Bar i centrala Sarpsborg söker nu en servitör i fast 80 % stilling och servitör som kan jobba extra vid behov. Vi letar efter personen som har erfarenhet a¿la carte restauranger med fokus på service och kvalitet. Du må vara engagerad och entusiastisk och ha en god förståelse för värdskapsrollen.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Psykologspesialist for Seksjon for psykosebehandling 3
Seksjon for psykosebehandling 3
Psykologspesialist 100 % stilling, vikariat ledig fra16.08.2019Seksjon for psykosebehandling 3 er en del av 9 psykiatriske døgnseksjoner på Sykehuset Østfold, Kalnes. Seksjonen behandler i hovedsak pasienter med psykoselidelser med behov for øyeblikkelig hjelp. Seksjonen har 12 sengeplasser.Pasientgruppen inkluderer pasienter med førstegangspsykose, pasienter i akutt forverring av sin tilstand, og de som har tilbakefall av sine symptomer.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Greåker videregående skole har ledige stillinger for Greåker videregående skole
Greåker videregående skole
Greåker videregående skole har ledige stillinger Greåker videregående skole er en virksomhet i Østfold fylkeskommune. Skolen ligger mellom Sarpsborg og Fredrikstad og har ca. 1200 elever og 180 medarbeidere. Skolen har følgende utdanningsprogram: Studiespesialisering, Studiespesialisering med science, Musikk, dans og drama med musikk, Helse og oppvekst, Bygg- og anleggsteknikk, voksenopplæring og kombinasjonsklasser. Skolen er fokusskole for minoritetsspråklige og knutepunktskole for blinde og svaksynte elever. Vår visjon er glede i læring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019

Sykepleier / vernepleier / helsefagarbeider / hjelpepleier / studenter i helsefagutdanning for Psykiatrisk akuttmottak voksne - PAM
Psykiatrisk akuttmottak voksne - PAM
Sykepleier / vernepleier / helsefagarbeider / hjelpepleier / studenter i helsefagutdanning Org. nr: 974633760 Stillingsident: 4046137890 Presentasjon av stillingen: Helgestillinger Psykiatrisk akuttmottak (PAM) voksne søker etter sykepleier/vernepleier/helsefagarbeider/hjelpepleier i helgestilling, arbeid hver 3. helg dag/kveld og hver 4. helg natt. Studenter i disse utdanningene kan også søke, men andre søkere vil ikke bli vurdert. PAM er en av 9 døgnseksjoner i psykiatrisk avdeling og voksenhabilitering. Seksjonen tar imot pasienter som legges inn akutt i psykiatrisk avdeling.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

ER DU EN LEKEN VOKSEN? SE NÆRMERE... for PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS
ER DU EN LEKEN VOKSEN? SE NÆRMERE... Vil du bli med inn i barns fantastiske univers? Vi har stor etterspørsel og søker nå enda flere lekne barnehageassistenter til våre barnehagekunder i hele Østfold!
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019

St. Olav videregående skole har ledige stillinger som fagleder for Sentraladministrasjonen
Sentraladministrasjonen
St. Olav videregående skole har ledige stillinger som fagleder St. Olav videregående skole er en virksomhet i Østfold fylkeskommune. Ved St. Olav arbeider 120 engasjerte ansatte for å gi mer enn 850 elever et best mulig læringsmiljø. Vi tilbyr utdanningsprogrammene ST, SS, PB, ID samt Østfolds toppidrettslinje. St. Olav videregående skole skal få nytt læringsbygg i nær framtid, og skolen er i en utviklingsprosess i forbindelse med dette. Skolens ledelse består av rektor, assisterende rektor, 3 utdanningsledere og 5 fagledere, i tillegg til stabsfunksjonene.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Sykepleier - Virksomhet omsorgstjenester sentrum for SARPSBORG KOMMUNE HJEMMETJENESTER
SARPSBORG KOMMUNE HJEMMETJENESTER
Sykepleier - Virksomhet omsorgstjenester sentrum Beskrivelse av arbeidsstedTeam hjemmetjenester Fritznerbakken og Opsund har ledig 100 % stilling som sykepleier i turnus 35,5 t pr uke med vakter på dag og kveldstid. Omsorgstjenester sentrum består av 6 team fordelt på hjemmetjenester, sykehjem og bofellesskap, samt natt tjenesten for hjemmeboende i hele kommunen. Vi vektlegger at våre brukere skal oppleve respekt, trygghet, og forutsigbarhet i tjenestene. I tillegg ønsker vi at brukerne skal ha en opplevelse av selvstendighet og mestring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Steinleggere til oppdrag i Østfold for ADECCO NORGE AS
ADECCO NORGE AS
Steinleggere til oppdrag i Østfold Vi søker etter flere erfarne steinleggere/anleggsgartnere for våre kunder i Østfold.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Vi søker dyktig industri-/automasjonsmekaniker for ADECCO MANAGEMENT NORGE AS
ADECCO MANAGEMENT NORGE AS
Vi søker dyktig industri-/automasjonsmekaniker Automasjonmekaniker og/eller industrimekaniker Vi søker personer som har bakgrunn innen produksjon og prosessindustri. Personer med industrimekaniker/automasjonsmekaniker erfaring. Kundene holder til i Østfold og er godt etablerte.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vi søker deg som er teknisk dyktig med en sterk serviceinnstilling! for Manpower Østfold
Manpower Østfold
Vi søker deg som er teknisk dyktig med en sterk serviceinnstilling! Dagens teknologi er i stadig utvikling, noe som medfører økt behov for teknisk support. Vi skal i gang med et større prosjekt der vår samarbeidspartner blant annet skal i gang med utrulling av Windows 10. Derfor søker vi nå etter motiverte IT-utdannede kandidater som ønsker å delta i dette prosjektet og bistå brukere med tekniske utfordringer i helseforetaket i regionen. Oppstart for prosjektet er i april / mai og varighet er ut januar 2020.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019