Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Autorisert Regnskapsfører
Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag
ARBEIDSOPPGAVER: Ansvar for planlegging og gjennomføring av regnskapsarbeidet for borettslag og boligselskap.Besørge kvalitet på alle våre oppgaver og tjenester.Videreutvikle arbeidsrutiner og robotiseringsprosesser.Ansvar for egen portefølje av boligselskaper.Bistå boligselskapene med løpende økonomistyring, herunder rapportering, utarbeidelse av budsjett samt årsavslutning.Deltagelse på generalforsamlinger/årsmøter. EGENSKAPER/KVALIFIKASJONER:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 27-12-2022

Loyds Industri søker nå etter en dyktig QHSE-Ingeniør/LEAN-koordinator
LOYDS INDUSTRI AS
Loyds Industri søker nå etter en dyktig QHSE-Ingeniør/LEAN-koordinatortil vår QHSE-avdeling. Hos oss får du muligheten til å fylle en sentral rolle i en spennende organisasjon i vekst. Vi ser etter deg med god teknisk forståelse og gjerne med erfaring fra tilsvarende funksjon. Har du i tillegg erfaring fra mekanisk produksjon og god prosessforståelse, så er det et pluss! ARBEIDSOPPGAVER
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Vi søker engasjerte sommerstudenter innenfor analytisk kjemi!
Borregaard
Har du lyst til å jobbe med spennende prosjekter i verdens mest avanserte bioraffineri? Borregaard tilbyr relevant og utfordrende prosjektarbeid for ingeniørstudenter i 2. til 5. klasse. Borregaards produkter er alternativer til oljebaserte alternativer og møter dermed langsiktige, globale utfordringer knyttet til befolkningsvekst, ressurstilgang og miljø- og klimabelastninger. I løpet av 8 uker blir du kjent med hvordan det er å jobbe ved verdens mest avanserte bioraffineri.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vi søker engasjerte sommerstudenter innenfor kjemi og bioteknologi
Borregaard
Har du lyst til å jobbe med spennende prosjekter i verdens mest avanserte bioraffineri? Borregaard tilbyr relevant og utfordrende prosjektarbeid for ingeniørstudenter i 3. og 4. klasse ved kjemi og bioteknologi. Borregaards produkter er alternativer til oljebaserte alternativer og møter dermed langsiktige, globale utfordringer knyttet til befolkningsvekst, ressurstilgang og miljø- og klimabelastninger. I løpet av 8 uker blir du kjent med hvordan det er å jobbe ved verdens mest avanserte bioraffineri.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vi søker engasjerte sommerstudenter ved studieprogram for automatiseringsteknikk eller elektro
Borregaard
Har du lyst til å jobbe med spennende prosjekter i verdens mest avanserte bioraffineri? Borregaard tilbyr relevant og utfordrende prosjektarbeid for ingeniørstudenter i 2. til 5. klasse ved studieprogram for automatiseringsteknikk eller elektro? Borregaards produkter er alternativer til oljebaserte alternativer og møter dermed langsiktige, globale utfordringer knyttet til befolkningsvekst, ressurstilgang og miljø- og klimabelastninger. I løpet av 8 uker blir du kjent med hvordan det er å jobbe ved verdens mest avanserte bioraffineri.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vi søker engasjerte sommerstudenter ved studieprogram for maskin
Borregaard
Har du lyst til å jobbe med spennende prosjekter i verdens mest avanserte bioraffineri? Borregaard tilbyr relevant og utfordrende prosjektarbeid for ingeniørstudenter i 2. til 5. klasse ved studieprogram for maskin. Borregaards produkter er alternativer til oljebaserte alternativer og møter dermed langsiktige, globale utfordringer knyttet til befolkningsvekst, ressurstilgang og miljø- og klimabelastninger. I løpet av 8 uker blir du kjent med hvordan det er å jobbe ved verdens mest avanserte bioraffineri.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

INSPIRIA søker fremoverlent økonomisjef
INSPIRIA science center AS
INSPIRIA science center søker Økonomisjef i 100 % fast stilling. Stillingen rapporterer direkte til Administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 06-01-2023

Er du vår nye Svever?
Nordic Fun Alvim As
Vi har 25 ansatte servicemedarbeidere som jobber med resepsjon, park, renhold, kafé/kjøkken og bursdager. Nå søker vi etter en ny nestleder med engasjement, glede og fokus på de beste gjesteopplevelsene! Stillingen vil innebære arbeid på tvers av avdelingene og ha hovedansvaret i parken når daglig leder ikke er til stede. Stillingen innebærer også daglig teamlederansvar for parkansatte. Stillingsprosenten vil være 60 % med mulighet for økning. Hvem er du?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Vi søker engasjerte sommerstudenter i HR!
Borregaard
Har du lyst til å jobbe med spennende prosjekter i verdens mest avanserte bioraffineri? Borregaard tilbyr relevant og utfordrende prosjektarbeid for HR- studenter. Borregaards produkter er alternativer til oljebaserte alternativer og møter dermed langsiktige, globale utfordringer knyttet til befolkningsvekst, ressurstilgang og miljø- og klimabelastninger. I løpet av 8 uker blir du kjent med hvordan det er å jobbe ved verdens mest avanserte bioraffineri.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 01-01-2023

Vi søker engasjert regnskapsfører til selskap i vekst!
Folkvang Økonomi AS
Vil du være med å utvikle vårt forretningsområde innen regnskap og innkjøp? Er du genuint opptatt av regnskapsfaget, strukturert og en ekte "SparePer"? Da vil vi høre fra deg!
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023