Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi trenger Sjåfør kl CE ! for Right Bemanning AS
Right Bemanning AS
Vi trenger Sjåfør kl CE ! Right Bemanning er et bemanningsselskap som startet i Østfold i 2012, vi driver med rekruttering, headhunting og utleie av vikarer.Vi holder til i Dikeveien 29 på Rolvsøy, og i Klever veien 3 i Vestby.Følg oss også på facebookPå vegne av kunde søker vi nå etter sjåfør klasse CEArbeidsoppgaver:Kjøring og lasting av bilen, som er en semitrailer eller bil og hengerSkift ordning med formidag og ettermiddag.Kvalifikasjoner :Må ha sertifikat kl CE og YSKMå kommunisere på norsk eller svenskTrives med å jobbe som sjåførBør ha erfaring med frukt og grønt.Er du en dyktig sjåfør
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 24-11-2018

Extra Kambo søker motivert og ansvarsbevisst Teamleder 100% for Extra Kambo
Extra Kambo
Extra Kambo søker motivert og ansvarsbevisst Teamleder 100% Extra øker omsetningen, og vi trenger flere dyktige medarbeidere! Extra er en lavpriskjede innenfor dagligvare med et stort utvalg til ekstra lave priser. I tillegg til et bredt matvareutvalg, en ferskvareavdeling med ferdigpakkede råvarer og stor frukt- og grøntavdeling, har Extra-butikkene også en egen faghandelsavdeling. Extra er en kjede i Coop og teller over 400 butikker fordelt over hele Norge!Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mennesker? Og ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser?
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

Barnehagen Andersrød søker etter Styrer/ Daglig leder for Andersrød Barnehage
Andersrød Barnehage
Barnehagen Andersrød søker etter Styrer/ Daglig leder Vi har ledig stilling som daglig leder i den fantastiske barnehagen vår! Uteliv: vi ser mulighetene i at lek, læring, kreativ utfoldelse kan skje ute til alle årstider, gjør du? Voksenrollen: våre foreldre synes det er viktig at trygghet, kjærlig omsorg og tilknytning er viktig for deres barn, og at de voksne er nære og er tett på barna. Det synes vi også, synes du? Pedagogisk plattform: vi mener at hverdagsaktiviteter er viktig som grunnlag for vårt pedagogiske arbeid. Det kaller vi Husmannspedagogikk, ville du trives med det?
Registrert : 15-11-2018 Søknadsfrist : 21-11-2018

Sykepleier til sykehjem i Moss for Adecco
Adecco
Sykepleier til sykehjem i Moss På vegne av vår kunde i Moss søker vi sykepleier som ønsker å jobbe dag, kveld og helgevakter på sykehjem.Arbeidsoppgaver:Utføre pleie og omsorgsoppgaver til sykehjemmets beboere.Ansvarlig for den totale sykepleie i avdelingen sammen med avdelingens sykepleierteam.Samarbeide tett med interne og eksterne samarbeidsinstanser.Rapportering og dokumentasjon i elektronisk journalsystem.Medisinske prosedyrer.På noen vakter vil det meste av arbeidsdagen bestå av direkte pleie og omsorgsoppgaver, men på andre vakter vil det meste av dagen bestå av administrative sykepleie
Registrert : 14-11-2018 Søknadsfrist : 19-12-2018

Legevikar - ca 40 - 60 % stilling for Unicare Jeløy
Unicare Jeløy
Legevikar - ca 40 - 60 % stilling Unicare Jeløy er et rehabiliteringssenter beliggende på Jeløy utenfor Moss. Vi het tidligere Jeløy Kurbad. Vi har 77 sengeplasser og avtale med Helse Sør-Øst på 62 døgnplasser og 10 dagplasser. Stedet har sentral beliggenhet på vakre Jeløy. Vi har ca. 60 årsverk og en tverrfaglig stab med leger, fysioterapeuter, sykepleiere, ergoterapeuter, psykologer, sosionom, jobbveileder, logoped og ernæringsfysiolog. Unicare er et norsk, privat helseforetak, med ca. 3000 ansatte. Vi leverer tjenester til store bedrifter, til helseforetak, til kommuner og til private.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Salgs- og prosjektleder Østfold for Solskjermingsgruppen AS
Solskjermingsgruppen AS
Salgs- og prosjektleder Østfold Solskjermingsgruppen har stort fokus på å levere høy kvalitet på produkt med høy service og leveringsdyktighet. Vårt samarbeid med Tysklands ledende solskjermingsbedrift, Warema, sikrer oss høy kvalitet og design på produktene. Vår samlede kompetanse og erfaring sikrer at vi som gruppe tør hevde at vi er ledende på prosjektering og levering av solskjermingsprodukter i Norge. Vi er også alene i Norge om å kunne levere faste og bevegelige solskjermer fra egen produksjon. Dette gjør at vi besitter en unik kompetanse på å finne egnede løsninger på dette produktet.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Team Manager for Wärtsilä Moss AS
Wärtsilä Moss AS
Team Manager Wärtsilä is a global leader in smart technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets. By emphasising sustainable innovation, total efficiency and data analytics, Wärtsilä maximises the environmental and economic performance of the vessels and power plants of its customers. In 2017, Wärtsilä's net sales totalled EUR 4.9 billion with approximately 18,000 employees. The company has operations in over 200 locations in more than 80 countries around the world. Wärtsilä is listed on Nasdaq Helsinki.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Legevikar for Unicare Jeløy
Unicare Jeløy
Legevikar Unicare Jeløy er et rehabiliteringssenter beliggende på Jeløy utenfor Moss. Vi het tidligere Jeløy Kurbad. Vi har 77 sengeplasser og avtale med Helse Sør-Øst på 62 døgnplasser og 10 dagplasser. Stedet har sentral beliggenhet på vakre Jeløy. Vi har ca. 60 årsverk og en tverrfaglig stab med leger, fysioterapeuter, sykepleiere, ergoterapeuter, psykologer, sosionom, jobbveileder, logoped og ernæringsfysiolog. Unicare er et norsk, privat helseforetak, med ca. 3000 ansatte. Vi leverer tjenester til store bedrifter, til helseforetak, til kommuner og til private.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 15-01-2019

Journalister til to vikariater for Moss Avis
Moss Avis
Journalister til to vikariater Moss Avis dekker hele mossedistriktet, og både området og avisen er i en rivende utvikling. Våre lesere forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt. Vi tar stadig i bruk nye verktøy for å formidle stoffet på en hensiktsmessig måte. Som journalist hos oss må du kunne finne og produsere saker effektivt og presist, og være komfortabel med ny teknologi.MOSS AVIS SØKER JOURNALISTER TIL TO VIKARIATER- med mulighet for fast ansettelseSPORTSJOURNALIST - VIKARtil ett års vikariat fra 1.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018

Vi søker operativ leder i Østfold for El-Lås AS
El-Lås AS
Vi søker operativ leder i Østfold Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2018 en omsetning på nærmere NOK 5 milliarder. Nokas konsernet har mer enn 9500 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 19-11-2018