Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Joker Jeløya søker butikkmedarbeidere - deltid og tilkallingsvikar - noe for deg?
Joker Jeløy
Vårt slagord er Joker -- Den gode naboen. Det er fordi gode naboer og godt naboskap er positive begreper for oss alle. Vi søker deg som vil jobbe hos den gode naboen, du må bry deg, hjelpe til, like å slå av en prat og være en pådriver for det gode naboskapet. Joker Jeløya søker nå:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Vi søker regnskapsfører for spennende oppgaver
Wesmans AS
På grunn av økende oppdragsmengde søker vi for snarlig tiltredelse en dyktig regnskapsfører til vårt kontor ved kanalen i Moss. Arbeidsoppgaver: Rådgivning innenfor økonomi og administrasjonRegnskasføring A-ÅAvstemmingLønnsarbeidKunde/Leverandøroppfølgning m/purring og inkassoFaktureringRapportering via AltinnLøpende kontakt med kunder Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Vi søker fremoverlent og erfaren prosjektleder
SL Stenlegging
Vi er i gang med mange spennende prosjekter i Oslo og Viken og ser nå etter en dyktig prosjektleder. Vi ser etter deg som har høy faglig kompetanse, som mener samarbeid er nøkkelen til suksess, og som vil være med å levere fremtidens uteanlegg. Du vil være en viktig del av vår administrasjon, hvor vi spiller hverandre gode og løfter hverandre opp og frem. Hos oss er alle på lag og bistår hverandre på tvers av prosjekter og roller.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 11-01-2023

Engasjert og kundefokusert servicemarkedsselger BMW
Sulland Moss BMW
**Arbeidsoppgaver:**Mottak av kunder til verksted, planlegging av arbeid for mekanikergruppen med jobbfordeling og oppfølging. Stillingen vil inneholde utarbeidelse av tilbud, telefonoppfølging av kunder, innkalling EU kontroller, oppgjør av verkstedordre m.m. Du har alltid kunden i fokus og du må være:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Engasjement miljøarbeider i helgestilling 29,35%
Stendi AS
Stendi søker etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for brukerne vår innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av tjenesteområdene utviklingshemming, psykiatri, rus og alderspsykiatri/demens. Region Øst består av Viken, Oslo og deler av Vestfold. Denne stillingen gjelder avdeling i området Moss/Rygge med beboere innenfor psykiatri og rus.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Miljøterapeut i langvaktstilling
Stendi AS
Stendi søker etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for brukerne våre innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av tjenesteområdene utviklingshemming, psykiatri, rus og alderspsykiatri/demens. Region Øst består av Viken, Oslo og deler av Vestfold. Denne stillingen gjelder avdeling i området Moss/Rygge med beboere innenfor psykiatri og rus.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 10-01-2023

Tilkallingsvikarer i samfunnsfag, engelsk og norsk
Malakoff videregående skole
Malakoff videregående skole trenger tilkallingsvikarer i fagene samfunnsfag, engelsk og norsk for skoleåret 2022-2023.Som lærer hos oss får du jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer i et arbeidsfellesskap preget av deling og godt samarbeid. Vi tar et felles ansvar for elevenes læring og utvikling. Vi bruker lokalmiljøet som læringsarena for å prøve ut nye og kreative metoder. På Malakoff videregående skole bruker vi digital teknologi aktivt for å øke elevenes læring.
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 15-12-2022

Avansert klinisk allmennsykepleier (AKS), Peer Gynt helsehus 
Moss kommune
En arbeidshverdag med fokus på tidlig innsats og forebyggingØnsker du en jobb der du kan: Bidra til helhetlig og personorientert helsehjelp til pasienter med sammensatte helseutfordringer? Forebygge sykdomsutvikling? Arbeide for sømløse helsetjenester og gode pasientoverganger? Bidra med faglig støtte og undervisning? Hvis du svarer ja på disse spørsmålene, og har en master i avansert klinisk allmennsykepleie - da ønsker vi at du søker på en stilling som AKS hos oss på Peer Gynt helsehus. 
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 05-01-2023

Lege
Seksjon for avrusning
Seksjon for avrusning søker etter lege-vikar. Vi ønsker deg som er ferdig utdannet lege og har norsk autorisasjon.Velkommen til seksjon for avrusning som er en del av tverrfaglig spesialisert rusbehandling.  Avdelingen består av 5 poliklinikker og to døgnseksjoner, en avrusning- og en utredningsseksjon. Våre poliklinikker er lokalisert i Moss, Fredrikstad, Askim, Sarpsborg og Halden, mens døgnpostene er samlet i Moss sykehus.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 13-12-2022

Sykepleiere (to faste 100 % stillinger), hjemmesykepleie Rygge
Moss kommune
Hva gjør vi i hjemmesykepleien?Spørsmålet er nok, hva er det vi ikke gjør? For med en jobb i hjemmesykepleien får du brukt alle sider av sykepleiekompetansen din – og du får en arbeidshverdag der ingen dag er lik den forrige.Du jobber med et bredt spekter av ulike diagnoser, som demens, palliasjon, rehabilitering, psykiatri, kreft, diabetes og ernæringsutfordringer.Du må løse mange problemstillinger, både praktiske og mellommenneskelig, og da som regel i andres hjem. Det krever kreativitet og gode evner til å tilpasse seg ulike mennesker og situasjoner.
Registrert : 01-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022