Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Finance manager ledig for oppdrag?
Anonym arbeidsgiver
For en av våre kunder i Moss har vi behov for en ressurs som kan ta rollen som Finance Manager. Det er behov for en rask oppstart for å få tid til opplæring og kompetanseoverføring. I rollen, som rapporterer til daglig leder on site, vil du få ansvar for følgende:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Ergoterapeuter
Moss kommune
Jobb som ergoterapeut hos oss!Vil du jobbe med å tilrettelegge slik at mennesker kan fungere best mulig i sitt eget liv  og kunne ha en meningsfylt hverdag?Vi har ledig 2 nye, faste 100 % stillinger som ergoterapeuter i i avdeling Ergoterapi og fysioterapi. Stillingene er ledige fra 01.09.22.Den ene stillingen er for tiden knyttet opp mot hjemmeboende, den andre opp mot rehabiliteringsavdeling i tillegg til hjemmeboende.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Helsesekretær/sekretær
Teleseksjonen
Til vår enhet i Teleseksjonen (sentralbordet) søker vi flere dyktige medarbeidere. Vi ønsker oss positive og serviceorienterte helsesekretærer/sekretærer, som er gode til å kommunisere både med pasienter og kollegaer. Vi trenger både en kollega i 70 % fast stilling og to kolleger som ønsker å være tilkallingsvakter. Teleseksjonen er lokalisert til Sykehuset Østfold Moss og sentralbordet er betjent alle dager fra kl. 0630-2200. Utenom disse tider er det sikkerhetstjenesten som ivaretar vår oppgave.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 25-07-2022

Rådgiver/seniorrådgiver til klima- og miljøvernavdelingen
Statsforvalteren i Oslo og Viken
Om stillingeneKlima- og miljøvernavdelingen består av 85 engasjerte medarbeidere som har ansvar for å følge opp at nasjonal klima- og miljøpolitikk iverksettes i fylkene, ha oversikt over miljøtilstanden i fylkene og bidra til at dette utvikler seg i en klima- og miljøvennlig retning. Vi skal blant annet bidra til å beskytte miljøet ved å hindre alvorlig forurensning.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 07-08-2022

Customer Sales Representative
Dustin Norway AS
Drives du av å arbeide mot gode kundeopplevelser og vil ta del i et engasjert team? Vi søker nå en Customer Sales Representative i Moss som skal jobbe med den daglige håndteringen av våre kunder via epost og telefon, ordrelegging, ordreoppfølging, fakturering samt andre kunderelaterte oppgaver.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Politifaglig etterforskningsleder
Moss politistasjonsdistrikt, Øst politidistrikt
Vi har  ledig fast stilling som politifaglig etterforskningsleder ved Moss politistasjonsdistrikt. Dette er en spennende stillingen hvor du vil være faglig ansvarlig for etterforskning av straffesaker i den innledende fase og ha det øverste faglige ansvaret på ditt skift.  Vi søker deg med erfaring og interesse for etterforskning og ledelse. Du er selvstendig og tenker helhetlig, har evne til å fatte viktige beslutninger og liker å arbeide i initialfasen av straffesaker. 
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 29-07-2022

Inspektør - forebyggende tilsyn
Avdeling for tilsyn, Arbeidstilsynet
Har du lyst til å jobbe for et bedre arbeidsliv i Norge?Vi søker deg som har kompetanse innen bygg, anlegg og/eller bergverk, og som vil kunne trives med å gjennomføre tilsyn i virksomhetene, veilede og saksbehandle. Om du i tillegg tar initiativ, er strukturert og god til å samarbeide vil vi gjerne høre fra deg.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 21-08-2022

Teamleder logistikksenter Moss
EUROPRIS AS
Bakgrunn & introduksjon Logent er en uavhengig tjenesteleverandør innenfor logistikk med et omfattende tjenestetilbud innen Supply Chain Management til logistikkintensive virksomheter. Vårt tilbud inkluderer tjenester og bransjeløsninger innen våre tjenesteområder Supply Chain Management, Bemanning, Havn & terminal-drift og fortolling
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Hansen Protection søker en lager- og logistikkoordinator
Hansen Protection AS
Hansen Protection søker en offensiv engasjert lager- og logistikkoordinator til en spennende stilling i et av Norges mest innovative design- og produksjonsselskap innen personlig redningsutstyr (PPE) og tekniske tekstilløsninger. Her venter mange varierende oppgaver innenfor lager, logistikk og spedisjon. Arbeidssted vil være på lager ved hovedkontoret i Moss. Arbeidstid 8.00 til 16.00. Arbeidsoppgaver: Planlegge, gjennomføre og følge opp skipninger til våre kunder og leverandører i inn- og utlandet.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Økonomi- og kontorleder
Malakoff videregående skole
Malakoff videregående skole har ledig stilling som økonomi- og kontorleder.Stillingen inngår i skolens ledergruppe. Du vil få ansvaret for økonomi, lønn, arkiv, dokumentasjon og for merkantil avdeling som støtter og server den pedagogiske virksomheten. Merkantil avdeling er vårt ansikt utad mot elever, foresatte, ansatte og andre samarbeidspartnere.
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 03-08-2022