Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
HelloFresh - Join one of the world's fastest growing startups!
HelloFresh Norway
At HelloFresh our mission is to change the way people eat - forever. From our 2011 founding in Europe’s vibrant tech hub, Berlin, we’ve become the global market leader in the meal kit sector inspiring millions of energised home cooks across the globe every week.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Sulten og fremadstormende selger søkes til spennende bedrift i Moss!
Byggfakta Docu AS
For at våre kunder skal oppleve oss som en viktig samarbeidspartner, leverer vi en bredde av tjenester som få eller ingen andre i markedet kan tilby. I dag opplever vi at over 90% av kundene våre ønsker videre samarbeid omkring vårt kjerneprodukt/-tjeneste. Dette viser at markedet virkelig verdsetter vår lønnsomme informasjon og dyktige selgere/rådgivere.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 02-06-2021

Administrasjonssekretær i Moss
KAEFER Construction
KAEFER Construction AS driver med produksjon, levering og montering av teknisk isolasjon og isoleringsputer til ventiler og pumper for industri, bygg & anlegg. Vi har hovedkontor i Stavanger, avdelingskontor i Moss, Trondheim og Bergen utfører arbeid for våre kunder over hele landet. Vi søker administrasjonssekretær i Moss i 60% stilling. Vår administrasjonssekretær går snart av med pensjon, og i den sammenheng søker vi etter hennes etterfølger. Den vi søker er selvstendig, initiativrik og løsningsorientert.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 15-05-2021

Dekkmontører søkes -omgående
Dekk24 As
STILLINGSBESKRIVELSE: Omlegg/montering av dekk på tunge og lette kjøretøy.Reparasjoner av dekk i div str.Serviceutrykninger for kunder. ØNSKEDE KVALITETER: Opptatt av kvalitet, service og kundetilfredshet.Arbeidsom og tålmodig.Resultatorientert.Ha gode kommunikasjonsevner og kunne jobbe selvstendig.At du er kreativ, handlekraftig og strukturert.Kunne takle stress og hektisk hverdag Vi tilbyr en spennende og selvstendig jobb.Overtid i sesong må påregnes.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 06-06-2021

Dekkmontører søkes -sesongmedarbeider
Dekk24 As
STILLINGSBESKRIVELSE: Omlegg/montering av dekk på tunge og lette kjøretøy.Reparasjoner av dekk i div str.Serviceutrykninger for kunder. ØNSKEDE KVALITETER: Opptatt av kvalitet, service og kundetilfredshet.Arbeidsom og tålmodig.Resultatorientert.Ha gode kommunikasjonsevner og kunne jobbe selvstendig.At du er kreativ, handlekraftig og strukturert.Kunne takle stress og hektisk hverdag Vi tilbyr en spennende og selvstendig jobb.Overtid i sesong må påregnes.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 01-06-2021

Undervisningsstilling realfag
Kirkeparken videregående skole, Viken fylkeskommune
Org. nr: - Stillingsident: 4379137290 Presentasjon av stillingen: Kirkeparken videregående skole har ledig 100 % fast undervisningsstilling i naturfag og matematikk
Registrert : 22-04-2021 Søknadsfrist : 04-05-2021

Klinisk ernæringsfysiolog
Poliklinikkområde 10 - Overvektspoliklinikken
Org. nr: 974633698 Stillingsident: 4379200986 Presentasjon av stillingen: Er du vår nye kollega, som brenner for fag og høy trivsel på jobb? Poliklinikkområde 10 består av fagområdene sykelig overvekt, endokrinologi og diabetes fordelt på to poliklinikker beliggende i Sykehuset Østfold Moss. Vi er nå på utkikk etter en klinisk ernæringsfysiolog til overvektspoliklinikken.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 04-05-2021

Vi søker nå en ny servicetekniker til oppdrag i Moss og omegn.
ASSA ABLOY Entrance Systems Norway AS
ASSA ABLOY Entrance Systems vokser i Norge og vi søker nye dyktige medarbeidere! Vi søker nå en ny servicetekniker til oppdrag i Moss og omegn. Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bestå av service og montering, forebyggende vedlikehold samt reparasjoner, oppgraderinger og utskiftning av portsystemer, automatiske dører og lastesystemer hos våre kunder. Med kundens virksomhet og behov i fokus, veileder du kunden og kommer med forbedringsforslag. Du vil være kundens kontaktperson og serviceorganisasjonens ansikt utad.
Registrert : 21-04-2021 Søknadsfrist : 04-05-2021

Systemspesialist
Europris
Europris søker systemspesialist til ett av Norges største og mest moderne lagerbygg! Europris har etablert sitt nye logistikksenter i Moss Næringspark og konsoliderer dermed alle nåværende lokasjoner til et toppmoderne anlegg, med perfekt beliggenhet i forhold til havn og kjedens butikker. Som første i sitt slag i Norge etableres samtidig en innlandshavn, som nærmeste nabo til vårt nye anlegg. Derfor trenger vi en dreven systemspesialist til å ta del i utviklingen og optimalisere løsningene. Rollen er variert og spennende.
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 02-05-2021

Kan du skape fortellermagi som konverterer?
MyCar Group
Vil du være med å bygge Norges nye bilkonsern? MyCar Group er Norges nye bilkonsern og omfatter Norges eneste bruktbilkjede MyCar, dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakk-kjeden Skala. Vi jakter nå en kreativ og kommersiell innholdsprodusent som skal fortelle våre historier, bidra til økt trafikk og skape positiv utvikling for våre digitale kommunikasjonsflater!
Registrert : 20-04-2021 Søknadsfrist : 31-05-2021