Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du en super murer? for Dreamwork AS
Dreamwork AS
Er du en super murer? For en av våre kunder søker vi etter en selvstendig murer med fagbrev.Arbeidsoppgaver Utførelse av varierte oppgaver innen oppussing av privatboliger Murer/Flislegger gjennomfører utførelse og rehabilitering av komplette baderom, fra riving av bad til klargjøring for montering av våtromsplater/smøremembran og flislegging av bad/våtrom. Flislegging av kjøkken.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Elektriker gr L for DREAMWORK AS
DREAMWORK AS
Elektriker gr L Grunnet økt oppdragsmengde hos flere av våre kunder ser vi etter erfarne og selvgående elektrikere til oppdrag innen bygg og anlegg. Våre kunder er lokalisert og har prosjekter i Oslo, Østfold, Buskerud, Vestlandet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Trykkerimedarbeider for PEOPLE4YOU MANAGEMENT ØSTFOLD FOL AS
PEOPLE4YOU MANAGEMENT ØSTFOLD FOL AS
Trykkerimedarbeider For en godt etablert kunde med hyggelig arbeidsmiljø og ordnede forhold i Moss, ser People4you etter en trykkerimedarbeider for et engasjement i vår. Vi ser etter en nøyaktig og presis person som vil vil jobbe i team med andre og må takle et høyt arbeidstempo. NB! Oppstart snarest, så du må være tilgjengelig for jobb umiddelbart.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Er du en super murer? for DREAMWORK AS
DREAMWORK AS
Er du en super murer? For en av våre kunder søker vi etter en selvstendig murer med fagbrev. Arbeidsoppgaver Utførelse av varierte oppgaver innen oppussing av privatboliger Murer/Flislegger gjennomfører utførelse og rehabilitering av komplette baderom, fra riving av bad til klargjøring for montering av våtromsplater/smøremembran og flislegging av bad/våtrom. Flislegging av kjøkken.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Rådgivende Ingeniør/Sivilingeniør - Vann og avløp for VA CONSULT ØSTFOLD AS
VA CONSULT ØSTFOLD AS
Rådgivende Ingeniør/Sivilingeniør - Vann og avløp Vi søker etter både nyutdannede og erfarne medarbeidere som er interesserte i å jobbe med prosjektering og byggeledelse innenfor VA-faget. Oppgaver Arbeidsoppgaver vil være planlegging og prosjektering av VA-anlegg.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 11-02-2019

Arbeidende Baser - anleggsgartnere for SL STENLEGGING AS
SL STENLEGGING AS
Arbeidende Baser - anleggsgartnere Dine arbeidsoppgaver vil være: Du er ansvarlig for å lede og utføre arbeidet på våre på våre anlegg. Deltagelse i byggemøter, matriell og ressursstyring, fremdriftplanlegging.Mottaks.og kvalitetskontroll.Ansvar for daglig oppfølging og vedlikehold av maskiner og utstyr Kvalifikasjoner Du er utdannet anleggsgartner, gjerne med fagbrev og allsidig erfaring fra bransjen.Du har lang og relevant erfaring innen maskinkjøring og steinsetting.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Vi søker dyktige anleggsgartnere/steinleggere for SL STENLEGGING AS
SL STENLEGGING AS
Vi søker dyktige anleggsgartnere/steinleggere Dine arbeidsoppgaver vil være: Utførelse av våre prosjekter ihht. Kontrakt. Som en komplett leverandør får du benyttet breddekunnskapen innen anleggsgartnerfaget. Komplette anleggsgartner tjenester med hovedvekt på legging av belegningsstein, brostein og kantstein, samt montering av støttemurer. Opparbeidelse av grøntområder. Kvalifikasjoner Fagbrev som anleggsgartner. Lang erfaring kan evt.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 10-03-2019

Lærere til grunnskolen i Moss og Rygge for Moss kommune
Moss kommune
Lærere til grunnskolen i Moss og Rygge Bli med på å utvikle grunnskolen i en ny kommune!Vi søker deg som er utdannet lærer og som har stort engasjement for å bidra positivt til barnas skolehverdag.Denne stillingsannonsen gjelder for ledige, faste og midlertidige lærerstillinger i både Moss og Rygge kommune fra 1.8.2018. Fra og med 1.1.2020 er vi én kommune: Nye Moss.Din søknad vil gjelde generelt for alle skolene, men du kan i søkerprosessen velge hvilke skoler du helst ønsker å jobbe ved. Vi tilbyr en viktig og meningsfull rolle i en sektor det satses mye på.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019

Kantinemedarbeider for FORTUNA HR AS
FORTUNA HR AS
Kantinemedarbeider Solgaard Cafe søker ny medarbeider til drift av kantine lokalisert i Moss. Den vi søker må ha relevant erfaring fra restaurant/hotell/kantine eller cateringbransjen. Søkeren må kunne arbeide effektivt og selvstendig. Arbeidstiden vil hovedsaklig være fra kl. 09.00 - 14.30. I tillegg til drift av kantine inngår det i stillingen at man bistår arbeidssøkere med arbeidstrening. PAM Stillingsnummer: 0104-2019-01-75 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

Psykolog / Psykologspesialist for Sykehuset Østfold HF
Sykehuset Østfold HF
Psykolog / Psykologspesialist Avdeling for rusbehandling - Seksjon utredning og behandling 100 % fast stilling ledig fra 01.04.2019 Avdeling for rusbehandling har ansvaret for drift av Sykehuset Østfolds tverrfaglige spesialiserte behandling for rusmiddelavhengige. Avdelingen består av 5 sosialmedisinske poliklinikker og 2 døgnseksjoner.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019