Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Renholder
Personalhuset Østfold
Vi søker renholdere til korte og lange oppdrag i Moss og omegn! Vi søker deg som er fleksibel og trives med en hektisk hverdag. Har du mulighet til å jobbe over flere geografiske områder er det veldig positivt.Arbeidsoppgaver:Arbeidet består i renhold av blant annet skoler, kantiner og andre fellesområderArbeidstid:Dagtid, hverdager fra kl 06:00Ønskede kvalifikasjoner:-Plettfri vandel er et krav- Erfaring innen renhold
Registrert : 28-07-2021 Søknadsfrist : 27-08-2021

Er du vår nye vikarierende salgsmedarbeider?
Brilleland Amfi Moss
Brilleland søker etter deg som ønsker å bidra til vårt team. Som salgsmedarbeider i 50% stilling vil du få god oppfølging og konkurransedyktige betingelser. Dette er et vikariat. Det er viktig for oss at du trives på jobb og blir komfortabel med dine arbeidsoppgaver. Vi søker deg som kan hjelpe oss med:
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 12-08-2021

Vi søker skiftleder til vårt lakkanlegg
Tronrud Engineering Moss AS
Tronrud Engineering Moss AS Tronrud Engineering Moss, eies av Tronrud Engineering as på Hønefoss og fremstår i dag som en av landets ledende bedrifter i bransjen. Bedriften holder til i topp moderne fabrikkanlegg på Solgaard Skog i Moss. Tilvirkning av komponenter er selve hjertet i bedriften.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Er du vår nye CNC opetratør?
Tronrud Engineering Moss AS
Tronrud Engineering Moss AS Tronrud Engineering Moss, eies av Tronrud Engineering as på Hønefoss og fremstår i dag som en av landets ledende bedrifter i bransjen. Bedriften holder til i topp moderne fabrikkanlegg på Solgaard Skog i Moss. Tilvirkning av komponenter er selve hjertet i bedriften.
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 08-08-2021

Resepsjonist/klinikkoordinator 100%
Kransen Tannlegesenter As
Vi søker en glad og utadvendt medarbeider som vår klinikkoordinator for våre behandlere. Med pasienten i fokus ønsker vi at du skal være vårt ansikt utad og erfaring innen tannhelse er ønskelig, men oppforder alle til å søke som har erfarig innen hotell/booking eller lign. Vi har stor pågang av pasienter og noen av oppgavene blir å koordinere timebøker, følge opp pasienter og dagsoppgjør. Det kreves datakunnskaper og du må beherske norsk, skriftlig og muntlig. Vi ser frem til å høre fra deg!
Registrert : 27-07-2021 Søknadsfrist : 15-08-2021

Ønsker du å jobbe som personlig assistent?
AssisterMeg
AssisterMeg ble startet i 2006, og var blant de første private leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til mennesker som har en funksjonshindring i Norge. Brukerstyrt vil si at den som har assistanse selv styrer hvem som skal være assistent, hva assistenten skal gjøre samt hvor og når assistansen finner sted. Slik blir assistansen skreddersydd rundt kundens behov og gir frihet til å leve slik man velger. Vi jobber for å gjøre det så enkelt så mulig for våre kunder å ha BPA og vi bygger vårt konsept på beste praksis og lang erfaring.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 03-09-2021

Trives du med fysisk jobb og er på jakt etter en deltidsstilling? Se Hit!
Logent Produksjon avd Hello Fresh
På vegne av HelloFresh avd. Moss ser vi etter en lagermedarbeider med eller uten truck erfaring til en fast deltidstilling. Har du erfaring med lagerarbeid, eller kan tenke seg å få en? Trives du i et hektisk arbeidsmiljø, er glad i fysisk arbeid, og klarer å jobbe på et sted med +4 grader inne? Da er det kanskje DEG vi ser etter! Vi tilbyr:
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 06-09-2021

Engasjert administrator
Moss Fotballklubb
Moss FK får i dag levert regnskaps- og lønnsadministrasjon fra en ekstern leverandør. Vi vurderer å gjøre dette internt i klubben i fremtiden. Eventuelt valg av regnskapssystem er fremdeles åpent. Stillingen som økonomi- og administrasjonsansvarlig kan derav være 50% eller 100%, avhengig av søkernes kvalifikasjoner innenfor regnskap- og lønnsadministrasjon. Stillingen dekker arbeidsoppgaver som følger;
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 06-08-2021

Engasjert medarbeider innenfor klubbens samfunnsansvar
Moss Fotballklubb
Samfunnsansvar Klubbens kontaktpunkt for dialog med Fotballstiftelsen og andre samarbeidsparter.Utarbeide budsjett og rapporter i samarbeid med Daglig leder.Ansvarlig for klubbens dialog med Moss kommune og NAV innenfor området samfunnsansvar.Ansvarlig for kontakt og rapportering til fotballstiftelsen.Gjennomføring av trening og aktiviteter samt være kampleder for Gatelaget.Nærmeste foresatte for andre trenere tilknyttet Gatelaget.Ansvarlig for klubbens initiativ og aktiviteter under MFK-care. Aktiviteter i Yn
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 06-08-2021

Vi søker servitører på 20 år og oppover tilkallingsvakter
Knutepunktet Vertshus As
Vi søker deg som er rundt 20 år vi har et ungt miljø men trenger flere tillkallings vakter som kan jobbe helger og kvelder.
Registrert : 26-07-2021 Søknadsfrist : 09-08-2021