Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Glade og aktive assistenter søkes til mitt Team i Moss!
AssisterMeg AS
Beskrivelse av stillingen:Jeg er en 22 år ung mann som ser etter folk til å bli en del av mitt assistentteam.Du må være en ansvarlig person og ha arbeidslyst, du må ha gode sosiale antenner og raskt forstå dine daglige oppgaver.Arbeidsoppgaver:Din jobb vil være å hjelpe meg med alle mine daglige aktiviteter og å følge meg på mine utflukter for trening og moro.Stillingene: 
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 20-04-2023

SUMMER STAFF: WAITER (Age: minimum 20 years)
Cocktail By Rangur Madur
Cocktail bar "Cocktail by Rangur Madur"is looking for a new team members for summer 2023! Working hours are mainly Friday and Saturday day / evening / night. Must be / have: Age: minimum 20 yearsFluent EnglishStress resistancePositive & welcoming We can offer:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-06-2023

Anskaffelsesrådgivar
Statens vegvesen
Om stillingaStatens vegvesen, seksjon anskaffelser i Fellesfunksjoner søkjer ein erfaren og engasjert Anskaffelsesrådgivar med interesse for innkjøp, og med spesiell kunnskap om miljø, berekraft, innovasjon, digitalisering og analyser.Som Anskaffelsesrådgivar i seksjonen vil du i tillegg til å hjelpe til med fagkompetanse innan innkjøpsregelverket og innkjøpskompetanse gjennom heile anskaffelsesprosessen, også hjelpe tungt inn med strategisk kompetanse og råd innan miljø, berekraft, innovasjon, digitalisering og analyser i våre anskaffelsar.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Fagkoordinator/sykepleier på legevakt
Moss kommune
Ledig stilling som fagkoordinator på legevakten!Vi søker etter en sykepleier/spesialsykepleier i 100% stilling med erfaring fra legevakt som kan være med å utvikle og heve kompetansen på legevakta. Legevakten er kommunens akuttberedskap og har et vidt spekter av oppgaver og utfordringer som skal løses. Her må man være kreativ og kunne stole på egne vurderinger. I tillegg får man ta del i et veldig godt arbeidsmiljø hvor det er høy takhøyde for å stille spørsmål.Dette sier en av de ansatte om å jobbe på legevakten:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Programrådgiver
Moss kommune
Jobb som programrådgiver hos oss!Vil du være med på å bidra til god integrering av flyktninger i Moss kommune?Vi har ledig en til to 100% vikariater som programrådgiver i flyktningtjenesten med varighet til 31.12.2024. Det kan være mulighet for forlengelse,  eller fast stilling etter vikariatet utløper.Hos oss får du
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Tannhelsesekretær
Moss Tannklinikk, Viken fylkeskommune
Moss tannklinikk har 2 ledige faste 100% stillinger som tannhelsesekretærTannhelsetjenesten i Viken er organisert i fem områder: Sør-Øst, Øst for Oslo, Vest for Oslo, Sør-Vest og Nord. Virksomhetens målsetting er at tannhelsetjenester er tilgjengelige for alle som bor eller oppholder seg i fylket.Vi jobber for å fremme tannhelse og utjevne helseforskjeller. For å nå våre mål er tannhelsetjenesten avhengig av et godt samarbeid med andre aktører innenfor helse, omsorg og oppvekst. Våre medarbeidere deltar aktivt i veiledning av elever og studenter.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Avdelingsleder e-helse
Moss kommune
Ønsker du en ledende rolle i å innføre e-helse for mer effektiv ressursbruk i kommunale helsetjenester?Vi har ledig nyopprettet, fast stilling som leder for avdeling e-helse.Avdelingen er opprettet for å utvikle løsninger på problemstillinger som:
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Fagarbeidere/assistenter/ miljøarbeider  Melløs skole og SFO
Moss kommune
Jobb som fagarbeider/assistent/miljøarbeider  hos oss!Er du en som vil jobbe for et trygt og godt læringsmiljø på Melløs skole? Da er det deg vi vil ha med på laget vårt.Vi har ledig flere faste stillinger som fagarbeider og assistent ved Melløs skole fra 01.08.23
Registrert : 19-03-2023 Søknadsfrist : 11-04-2023

Internship i Østfold
BDO AS
Er du en engasjert og fremoverlent økonomistudent som denne sommeren kunne tenke deg å få innsikt og praksis i det ledende rådgivningshuset i Østfold? Da bør du lese videre!
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Vi vil fortsette å sette spor i finansbransjen. Vil du være med?
Formue
Formue er Norges ledende aktør for uavhengig, helhetlig rådgivning og jobber for å levere Norges beste kundeopplevelse innenfor sitt segment. Selskapet leverer i dag prisvinnende app- og kundeløsninger til markedets mest fornøyde kunder. Kulturen i Formue kjennetegnes av et hyggelig og operativt miljø med høy faglig kompetanse og dedikerte ansatte. Vi mener et godt arbeidsmiljø er viktig for å kunne lykkes.
Registrert : 17-03-2023 Søknadsfrist : 27-04-2023