Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi trenger flere vikarer i barnehagen
SJØHAGEN FUS BARNEHAGE AS
Vi går nå inn i vintersesongen og trenger å styrke vårt lag med noen flere vikarer i både korte og lengre vikariater. Vi trenger engasjerte voksne som er opptatt av barns trivsel, utvikling og foreldrekontakt. Du kan gjerne by på deg selv, være selvstendig, kunne samarbeide og ta i mot veiledning, samtidig som du viser initiativ i hverdagen. Har du er faring fra barnehage er det en fordel, men ikke et krav. Send søknad med cv og vi kaller inn fortløpende til intervju.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Miljøarbeider videregående skole
Malakoff videregående skole
Org. nr: - Stillingsident: 4442273418 Presentasjon av stillingen: Er du en engasjert miljøarbeider med høye ambisjoner på elevenes vegne? Malakoff videregående skole har ledig stilling i 89% som miljøarbeider fra 1.1.2022. Arbeidstiden innebærer 37,5 t/uke i 39 uker, og følger skoleåret. På sikt er det ønskelig å øke arbeidsåret og stillingen til 100% etter nærmere avtale.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Renholdsmedarbeider
Fresh Fitness Moss
Fresh Fitness søker etter faste renholdsmedarbeidere til våre treningssentre. Som renholdsmedarbeider på våre treningssentre vil du ha det svært viktige ansvaret for hovedrenholdet på senteret og for at senteret fremstår som innbydende for våre medlemmer og andre ansatte. Renhold av alle arealer samt vask av treningsutstyret på senteret. Er dette en god beskrivelse av deg?
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 18-11-2021

Er du utpreget strukturert, liker planlegging og i tillegg er interessert i produksjon og bygg?
Contiga AS
Til vår fabrikk i Moss søker vi en transportplanlegger for å sikre leveranser mellom fabrikk og byggeplass til rett tid. Rollen er allsidig og krever stor evne til å fatte beslutninger i en hektisk hverdag for å sikre at leveranser kommer frem i tide -- også når det oppstår utfordringer og endringer på kort varsel. Du har efaring med transport og vil ha en viktig rolle som ambassadør for virksomheten, med ansvar for god løpende samhandling og dialog med interne og eksterne samarbeidspartnere.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Prosjektleder lager
Pallepartner
I forbindelse med et omfattende dataprosjekt hos vår oppdragsgiver har vi behov for en ny prosjektleder i vår produksjon. Arbeidet består av ulike oppgaver i forbindelse med merking og registrering av europaller både inn og ut, samt lasting og lossing. I tillegg til utholdenhet kreves at rette vedkommende er nøyaktig, har ordenssans og i perioder kan overholde korte tidsfrister. Truckførerbevis og gode datakunnskaper er påkrevd. Ansettelsen gjelder foreløpig for dette prosjektet . Arbeidstid fra 8 til 16. Ordnede lønns og pensjonsforhold.
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 01-11-2021

Lageroperatør på Logistikklager
AS Rockwool
Konsernet ROCKWOOL er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger basert på steinull. AS ROCKWOOL er et heleid norsk datterselskap av ROCKWOOL International A/S, verdens største steinullprodusent med salgskontor i over 35 land, og 28 steinullfabrikker og 11 andre steinullrelaterte fabrikker i 17 land. Konsernet har ca. 11 800 ansatte, og produktene markedsføres over hele verden. AS ROCKWOOL i Norge har ca. 240 ansatte, som omfatter administrasjonen i Oslo, salgsapparatet, Logistikksenter og fabrikk i Moss og en fabrikk i Trondheim.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 14-11-2021

Har du en forretningssans, og brenner for langsiktige kunderelasjoner?
Byggfakta
Ønsker du å utvikle deg i et spennende marked? Har du opparbeidet deg noe erfaring fra den norske byggenæringen, og har allerede et godt utviklet nettverk? Da er det deg vi ser etter! Informasjon om stillingen
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Salgsrådgiver søkes til nytenkende selskap innen byggbransjen!
Byggfakta
Har du interesse for salg og ønsker å jobbe innen byggbransjen? Ønsker du å bli en del av et hyggelig miljø i et selskap som er i spennende utvikling? Da håper vi på å motta din søknad allerede i dag! Informasjon om stillingen På vegne av vår samarbeidspartner Byggfakta ser vi etter en Salgsrådgiver. I rollen som Salgsrådgiver vil du få tilhøre nysalg, og jobbe med prosjektdatabasen. Her vil det være et nysalgsbudsjett man skal nå ved å selge abonnement der det ikke er et tak på provisjonsmodellen. Hvorfor jobbe hos Byggfakta?
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 26-11-2021

Avdelingsdirektør Krim
Statens vegvesen
Om stillingenVi ser etter deg som har erfaring innen arbeidslivskriminalitet og tverretatlig arbeid og er motivert for å lede vår avdeling med blant annet dette som spesialfelt.Krim er en landsdekkende avdeling innen divisjon Fellesfunksjoner som skal styrke arbeidet med å forebygge, dokumentere og avdekke useriøs og kriminell aktivitet innenfor Statens vegvesens samfunnsoppdrag.
Registrert : 18-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Julehjelp til Mester Grønn Mosseporten Senter
Mester Grønn Mosseporten Senter
Perioden fra november og ut desember er den travleste tiden i året hos Mester Grønn. I denne perioden trenger vi ekstra hjelp. Arbeidsoppgaver: Salg og kundeservice Kvalitetskontroll og stell av planter og blomster Varemottak Påfylling av varer
Registrert : 15-10-2021 Søknadsfrist : 21-10-2021