Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider for Moss kommune
Moss kommune
Helsefagarbeider Jobbnorge ID: 167037ArbeidsoppgaverVi har ledig fast 25 % stilling i turnus som helsefagarbeider ved Forebyggende virksomhet avd. Psykisk helse.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Leder for Team digital synlighet for KREATIF AS
KREATIF AS
Leder for Team digital synlighet Vi søker en person som skal ha ansvar for å bygge et team for å hjelpe våre kunder med digitaliseringsreisen. Teamet skal hjelpe våre kunder med profil og kommunikasjon mot sitt marked. Vi er en entusiastisk, kreativ og dedikert gjeng med et sterkt engasjement for å utvikle og løfte våre kunder til å bli suksessrike på sine områder. Stillingen er svært sentral både for å sikre Krèatifs og kundenes videre vekst og suksess. Rollen innebærer at du har ansvar for egne og teamets budsjetter, og bygger en organisasjon.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Prosjektleder til prosjekter innen netthandel for KREATIF AS
KREATIF AS
Prosjektleder til prosjekter innen netthandel Krèatif opplever stor suksess innen vår satsning på egenutviklede, fleksible og moderne netthandelsløsninger for bedrifter i Norden. Krèatif leverer både B2B- og B2C løsninger. Veksten Krèatif opplever krever en styrking av vår prosjektledelse, og derfor søker vi deg! Du har god kjennskap og erfaring med smidig prosjektmetodikk. Du kommuniserer tydelig og godt med kunder og utviklere. Du trives med høyt tempo og mange baller i lufta. Du bar god økonomisk innsikt.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Mekaniker tunge kjøretøy for Bertel O. Steen Østfold AS
Bertel O. Steen Østfold AS
Mekaniker tunge kjøretøy Bertel O. Steen Østfold AS Avd. Moss vare-last-buss Bertel O. Steen Østfold AS søker mekaniker til sitt anlegg, beliggende på Solgaard Skog 11. Her er det i dag 30 ansatte som sammen jobber for å være best på kvalitet og kundeservice. Du får jobbe med en solid merkevare i et fagmiljø som brenner for bil! Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller del bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Kirkeparken videregående skole har ledig faglederstilling for Kirkeparken videregående skole
Kirkeparken videregående skole
Kirkeparken videregående skole har ledig faglederstilling Kirkeparken videregående skole ligger i sentrum av Moss, og har gode kollektivforbindelser til Oslo (45 minutter til Oslo S). Vi har ca. 1000 elever og 170 ansatte. Skolen har et bredt opplæringstilbud innen SSP, ID, MDD, RM, SS, KDA, voksenopplæring og tilrettelagt opplæring. Skolen har et godt arbeidsmiljø og flotte elever. Vi er opptatt av å utvikle et skolefellesskap som bygger på felles verdier. Kirkeparken kjerneverdier er likeverd, omsorg, inkludering og resultatbevissthet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Product Specialist, Valves for Hamworthy KSE Gas Systems AS
Hamworthy KSE Gas Systems AS
Product Specialist, Valves Wärtsilä Moss AS is a global leader in the development, design, manufacturing and after sales services for Exhaust Gas Cleaning System and Inert Gas / Nitrogen systems for marine and offshore applications. Our customers are shipyards, ship owners and oil companies world-wide. We are now searching for an engaged and dedicated Product Specialist, Valves for our Exhaust Gas Cleaning Systems team. MAIN RESPONSIBILITIES Standardization of products. Standardization of documentation and templates. Purchase support. Sales support. Service support.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Er du en proaktiv kundekonsulent som liker salg? for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Er du en proaktiv kundekonsulent som liker salg? For vår oppdragsgiver Skolt Pukk og masser søker vi etter en erfaren Kundekonsulent som er proaktiv på salg. Er du kommersiell,serviceinnstilt,lærevillig og løsningsorientert er du kanskje den vi er ute etter. Skolt Holding AS er et familieeid selskap med forretningsområder innen Pukk og masser, Eiendom og Entreprenør. Konsernet har sitt hovedkontor i Vålerveien 381 i Moss. Selskapet er samlokalisert med Moss Pukkverk og Skolt Eiendom. Brødrene Skolt startet selskapet i 1953 og det eies i dag av gründernes familier med en tredjedel hver.
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 21-03-2019

Familiehjem for Grepperød barnevernsenter
Grepperød barnevernsenter
Familiehjem Familiehjem(forsterket fosterhjem)Vi ønsker å komme i kontakt med enslige, familier, samboere eller likekjønnede med norsk eller flerkulturell bakgrunn (norsktalende) som kan tenke seg å bli familiehjem hos oss.Barnet/ungdommen trenger voksne som har:Evne til å gi ubetinget omsorgInteresse, tid og overskuddHumoristisk sans og en god porsjon tålmodighetEvne til å gi gode opplevelser i hverdagenLiker å være aktivSkjønt at samarbeid er viktigDet er mange måter å nå målet påDere vil få:Tett oppfølging av egen konsulent og tilgjengelighet på hjelp 24/7Veiledning individuelt og i gruppeK
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 12-04-2019

Platearbeidere og sveisere med fagbrev for Jobsearch / For kunde
Jobsearch / For kunde
Platearbeidere og sveisere med fagbrev Platearbeidere og sveisere med fagbrevInnleie, med mulighet for fast ansettelse:Arbeidsoppgaver:-Sertifisert sveising-Detaljforming av tykke og tynne plater, rør og profiler-Sammensetting av delene til større komponenter og konstruksjoner-Bruk av alle typer platebearbeidingsmaskiner-Utføring av arbeidsprosesser etter angitt metode-Vedlikehold og feilsøking på verktøy og sveiseutstyr-Platearbeid-Jobbe etter arbeidsinstruksjoner, tegninger og sveiseprosedyrer (WPS)-Håndtere materialer, hjelpestoffer og verktøy for materialbearbeiding-Etterarbeid og reparasj
Registrert : 15-03-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Fagarbeider avdeling idrett for Moss kommune
Moss kommune
Fagarbeider avdeling idrett Jobbnorge ID: 166743ArbeidsoppgaverVi har ledig fast stilling som fagarbeider ved Moss drift og anlegg, tilknyttet idrettsanleggene. Stillingen er ledig omgående.ArbeidsoppgaverDine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:utføre driftsoppgaver på idrettsanleggsørge for gode treningsforholdyte god service ovenfor brukerneArbeidshverdagen vil preges av drift og vedlikeholdsoppgaver  av kommunens idrettsanlegg som består av idrettshaller, fotballbaner og svømmebasseng.  Du vil samarbeide mye med byens innbyggere, lag og foreninger.
Registrert : 13-03-2019 Søknadsfrist : 24-03-2019