Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Veileder i 80% til oppfølgingstiltak i Halden søkes snarest!
Sens Utvikling
Org. nr: - Stillingsident: 4270774470 Presentasjon av stillingen: Vi har i denne omgang behov ved vårt kontor i Halden for en 80% midlertidig stilling fra 17.8 til 30.11, med mulighet for forlengelse. Vi ser først og fremst etter deg som har erfaring fra bransjen. Du er lærevillig lagspiller som motiveres av egen og andres utvikling.
Registrert : 05-08-2020 Søknadsfrist : 19-08-2020

Vi søker etter ny kjøkkenmedarbeider
Pizzaxpressen Halden
Vi søker etter en kjøkkenmedarbeider på ca 50% deltid. Kvalifikasjoner: må beherske norsk skriftlig og muntligselvstendig, positiv, lojal, imøtekommende og arbeidsomryddig, punktlig, fleksibel og med godt humører serviceinnstiltsporty og tar ansvareffektiv og trives i et hektisk miljømå ha fylt 18 årmå kunne jobbe hverdag og helg, dagtid og kveldstid Det er videre en fordel om du har vært borti IK-mat (HACCP), men grundig opplæring vil gis.
Registrert : 04-08-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Sykepleiere til ekstravakter og vikariater i Halden
Nordic Care AS, Avd. Østfold
Vi er på utkikk etter erfarne sykepleiere til ekstravakter og vikariater av kortere eller lengre varighet på sykehjem, helsehus og hjemmetjeneste i Halden. Arbeidsoppgaver SykepleieroppgaverPrioritere og iverksette sykepleietiltakDokumentasjonOppfølging Arbeidstid Todelt turnus med dag- og kveldsvakter Turnus med nattevakter
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 10-09-2020

Pizzabakeren Halden
Pizzabakeren Halden
Pizzabakeren Halden baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i Halden. Nå trenger vi nye PIZZABAKERE (deltid) Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser -- og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne.
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 08-09-2020

Seksjonsleder døgn post 2 og 3 Haldenklinikken
DPS Halden-Sarpsborg
Org. nr: - Stillingsident: 4268426674 Presentasjon av stillingen: Døgnpostene er lokalisert I Haldenklinikken like utenfor Halden sentrum. Post 2 har 12 senger og gir 5-døgns behandlingstilbud med hovedmålgruppe ikke-psykotiske lidelser. Posten har et aktivt gruppe- og individualbasert terapeutisk tilbud med fokus på pasientenes ressurser og egenmestring. Post 3 har 4 senger og er et spesialisert fylkesdekkende 5-døgnstilbud til pasienter med spiseforstyrrelser. Postene er samlokalisert med, og samarbeider tett med Post 1 (17 senger, hovedmålgruppe psykoselidelser).
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 17-08-2020

Selger deltid søkes til D7
Nille AS
Vi søker en ny Nille helt! Våre butikkmedarbeidere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nille helter. Vi er stolt av vår kultur! Våre butikkmedarbeidere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Vi søker deg som har lidenskap for salg og service.
Registrert : 30-07-2020 Søknadsfrist : 08-08-2020

Renholdsmedarbeider
Burger King
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Gode gjesteopplevelser i Burger King begynner med rene restauranter og kjøkken. Derfor er stillingen som renholder en av de viktigste rollene i restaurantene våre. Som renholder i Burger King arbeider du i hovedsak utenom restaurantens åpningstid. Du har ansvare for å rengjøre gjesteareal, samt kjøkken og kjøkkenutstyr. Vi søker deg som:
Registrert : 28-07-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Tannhelsesekretærer til ekstravakter og vikariater i Halden
Nordic Care AS, Avd. Østfold
På grunn av økende etterspørsel fra våre oppdragsgivere i Østfold, så søker vi etter flere tannhelsesekretærer til vikariater av kortere eller lengre varighet på offentlige og private klinikker. Arbeidsoppgaver Assistere tannlege/tannpleierPasientkontaktBetjening av resepsjonAdministrative oppgaverRengjøring, sterilisering og vedlikehold av utstyr og instrumenter Arbeidstid Dagtid
Registrert : 21-07-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Rørlegger til vår kystmiljøavdeling
Leif Grimsrud AS
Avdeling kystmiljø er en sjøentreprenør som utfører alle typer entrepriser. Arbeidet i kystmiljøavdelingen spenner seg fra små, private VA-anlegg for sjønær hyttebebyggelse til større kommunale/interkommunale overføringsanlegg både ved/i sjøen og på land. Vi er etablert på Lille Revholmen på Hvaler, som gir oss et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Vi påtar oss oppdrag hele året.
Registrert : 21-07-2020 Søknadsfrist : 31-08-2020

Vi søker ny Kjøpmann til YX 7-Eleven Brødløs Rokkeveien
YX 7-Eleven
Vi søker en omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken! Vi vil ha en kjøpmann som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til sine medarbeidere. For vi er sikre på at gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service av ypperste kvalitet.
Registrert : 20-07-2020 Søknadsfrist : 20-08-2020