Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ledig stilling Tomb vgs for TOMB VIDEREGÅENDE SKOLE OG LANDBRUKSSTUDIER
TOMB VIDEREGÅENDE SKOLE OG LANDBRUKSSTUDIER
Ledig stilling Tomb vgs Vi søker etterfølger til sosialpedagogisk rådgiver i løpet av høsten 2019. SØKNADSFRIST: 10. september. Deltidsstillingen kan være mulig å utvide med undervisning. Sosialpedagogisk rådgiver skal inspirere og medvirke til at den enkelte elev finner seg til rette i undervisningsmiljø og internat. Rådgiver gir veiledning til elever i spørsmål av personlig/sosial karakter, og formidler hjelp og støtte i vanskelige situasjoner til rette hjelpeinstans. Rådgiver leder skolens sosialpedagogiske avdeling, har nært samarbeid med helsesykepleier og er en del av skolens miljøteam.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 10-09-2019

Vil du være med å bygge opp Folkvang Økonomi AS? for FOLKVANG ØKONOMI AS
FOLKVANG ØKONOMI AS
Vil du være med å bygge opp Folkvang Økonomi AS? På vegne av vår kunde Folkvang Økonomi AS søker vi nå etter en daglig leder i en nyopprettet stilling. Som selskapets første faste ansatte vil du være en del av et tverrfaglig team i Folkvang-gruppen. I denne stillingen vil du oppleve mer enn du gjør ved andre tradisjonelle regnskapsselskaper. Du vil kunne være med å påvirke Folkvang-gruppens utvikling og synlighet i bransjen. Arbeidsoppgaver som vil inngå for den rette kandidaten vil løses i samarbeid med daglig leder i Folkvang-gruppen og Praktikertjenesten AS.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Spennende stilling som Rådgiver i Østfold for TEMP TEAM AS
TEMP TEAM AS
Spennende stilling som Rådgiver i Østfold TEMP-TEAM, avdeling Østfold er i vekst. Vi søker derfor etter en ny rådgiver til teamet for å kunne dekke opp for behovet hos våre kunder. Går du med tanken om at en jobb innen bemanning og rekruttering kan passe deg? Da må du lese videre! For å lykkes hos oss bør du ha noe erfaring med salg. Du er utadvendt og handlekraftig, og kommer lett i kontakt med mennesker. Du må like å skape egen aktivitet og er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

KIWI Askim søker etter 2 butikkmedarbeidere deltid 20 % for Kiwi Askim 378
Kiwi Askim 378
KIWI Askim søker etter 2 butikkmedarbeidere deltid 20 % Bli en del av det grønne vinnerlaget! I KIWI er det kunden som er sjefen, og for å gjøre sjefen fornøyd trenger vi Norges blideste og hyggeligste medarbeidere. Er det deg? Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre. Gjennom årene har KIWI vært den soleklare vekstvinneren i det norske dagligvaremarkedet. Nå søker vi deg som vil være med på det grønne vinnerlaget, og bidra til å ta oss videre. Hver eneste medarbeider er viktig i KIWI og gjennom å gjøre hverandre bedre skal vi vinne kundene.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

IT konsulent/ digitaliseringsrådgiver for Fredrikstad kommune
Fredrikstad kommune
IT konsulent/ digitaliseringsrådgiver Det søkes etter en IT-konsulent/rådgiver, med hovedarbeidssted ved vår Digitaliseringsavdeling i Fredrikstad. Avdelingen utgjør i dag 40 personer. Kommunen har eget driftssenter med hyperkonvergert infrastruktur. Til den sentrale utviklingsgruppen søkes: IT Konsulent / digitaliseringsrådgiver 100% stilling innen utvikling av kommunens IT-arkitektur, med hovedvekt på kommunens digitale innbyggertjenster (Web 3.0). Stillingen er fast. Team IT-utvikling, som denne stillingen er en del av, er en stab med rådgivende arkitekter innen alle it-arkitekturområder.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 11-09-2019

COS- / Familieveileder ICDP for MOSS KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJON
MOSS KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJON
COS- / Familieveileder ICDP Jobbnorge ID: 174359 Om stillingenVi har ledig vikariat som COS- / Familieveileder ICDP Ansettelsesforhold Vikariat Arbeidstid Dagtid Til informasjon Denne stillingen er tilknyttet dagens Rygge kommune t.o.m. 31.12.2019. Fra 2020 blir stillingen overført nye Moss kommune, noe som kan innebære endringer i organisering og innhold.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Renholdere til temporæravdeling i Østfold for 4SERVICE EIR RENHOLD AS
4SERVICE EIR RENHOLD AS
Renholdere til temporæravdeling i Østfold Ønsker du å jobbe med temporært renholdsarbeid? Vår temporæravdeling i Østfold søker nå etter deg som har erfaring innen temporært renhold. Som temporær renholder vil du jobbe med tyngre renholdsoppdrag som hovedrenhold, byggrengjøring, vinduspuss etc. Du bør derfor ønske å jobbe med tungt fysisk arbeid samt like å jobbe utendørs.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 15-09-2019

Forebyggende ruskonsulent ved Rygge Familiesenter for MOSS KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJON
MOSS KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJON
Forebyggende ruskonsulent ved Rygge Familiesenter Jobbnorge ID: 174362 Om stillingenVi har ledig 100% vikariat som forebyggende ruskonsulent Ansettelsesforhold Vikariat Arbeidstid Dagtid Til informasjon Denne stillingen er tilknyttet dagens Rygge kommune t.o.m. 31.12.2019. Fra 2020 blir stillingen overført nye Moss kommune, noe som kan innebære endringer i organisering og innhold.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 12-09-2019

Butikkselger 60% vikariat - Boys of Europe Rygge for BOYS OF EUROPE
BOYS OF EUROPE
Butikkselger 60% vikariat - Boys of Europe Rygge Vi søker en dyktig superselger som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Denne stillingen krever at man er ansvarsfull og samarbeidsvillig. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Rådgiver (0287-2019-02) for NAV Moss
NAV Moss
Rådgiver (0287-2019-02) Org. nr: - Stillingsident: 4120792406 Presentasjon av stillingen: Tiltaksenheten i NAV Øst-Viken har som oppgave å administrere de arbeidsrettede tiltakene i regionen. Vi samarbeider tett med NAV-kontorene og tiltaksarrangører for å tilby gode tiltak for arbeidssøkerne. Enheten har 39 medarbeidere, fordelt på avdelingene Økonomi og Fag/Utvikling ArbeidsoppgaverVi tilstreber fleksibilitet når det gjelder arbeidsoppgaver og arbeidsfordeling i enheten. Dette i form av å jobbe på flere områder, jobbrotasjon og å bygge opp tverrfaglig kompetanse.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019