Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Helsefagarbeider for Moss kommune
Moss kommune
Helsefagarbeider Jobbnorge ID: 167037ArbeidsoppgaverVi har ledig fast 25 % stilling i turnus som helsefagarbeider ved Forebyggende virksomhet avd. Psykisk helse.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Mekaniker kvalifisert som teknisk leder/ stedfortreder søkes til spesialverksted i Østfold for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Mekaniker kvalifisert som teknisk leder/ stedfortreder søkes til spesialverksted i Østfold ArbeidsoppgaverService, reparasjoner og vedlikehold av mopedbiler ArbeidstidEtter avtale Ønskede kvalifikasjonerFagbrev Førerkort Lang erfaring fra lette kjøretøy Må snakke, lese og skrive godt norsk samt forstå engelsk Har du kunnskaper i tysk er det et pluss Personlige egenskaperGode kommunikasjonsevner Du ønsker å lever arbeid av høy kvalitet Du er initiativrik og selvstendig Vi tilbyrHyggelig arbeidsplassFor å søke på stillingen må du klikke på den røde knappen "Søk på stillingen" i denne annonsen, o
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 22-04-2019

ER DU ENTUSIASTISK, BEGEISTRET, SMILENDE OG BLID for RENT A CHEF
RENT A CHEF
ER DU ENTUSIASTISK, BEGEISTRET, SMILENDE OG BLID Är du intresserad av att jobba för en av byns mest spännande restauranger ? Edo Brasserie & Bar i centrala Sarpsborg söker nu en servitör i fast 80 % stilling och servitör som kan jobba extra vid behov. Vi letar efter personen som har erfarenhet a¿la carte restauranger med fokus på service och kvalitet. Du må vara engagerad och entusiastisk och ha en god förståelse för värdskapsrollen.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Sykepleiere søkes til vikariater i Fredrikstad sommeren 2019 for NORDIC CARE AS
NORDIC CARE AS
Sykepleiere søkes til vikariater i Fredrikstad sommeren 2019 Vi søker etter sykepleiere til sykehjem i Fredrikstad. Oppstart fra og med uke 26 - 33 Dag- og kveldsturnus i tillegg til nattstillinger.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 27-04-2019

Leder for Team digital synlighet for KREATIF AS
KREATIF AS
Leder for Team digital synlighet Vi søker en person som skal ha ansvar for å bygge et team for å hjelpe våre kunder med digitaliseringsreisen. Teamet skal hjelpe våre kunder med profil og kommunikasjon mot sitt marked. Vi er en entusiastisk, kreativ og dedikert gjeng med et sterkt engasjement for å utvikle og løfte våre kunder til å bli suksessrike på sine områder. Stillingen er svært sentral både for å sikre Krèatifs og kundenes videre vekst og suksess. Rollen innebærer at du har ansvar for egne og teamets budsjetter, og bygger en organisasjon.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Prosjektleder til prosjekter innen netthandel for KREATIF AS
KREATIF AS
Prosjektleder til prosjekter innen netthandel Krèatif opplever stor suksess innen vår satsning på egenutviklede, fleksible og moderne netthandelsløsninger for bedrifter i Norden. Krèatif leverer både B2B- og B2C løsninger. Veksten Krèatif opplever krever en styrking av vår prosjektledelse, og derfor søker vi deg! Du har god kjennskap og erfaring med smidig prosjektmetodikk. Du kommuniserer tydelig og godt med kunder og utviklere. Du trives med høyt tempo og mange baller i lufta. Du bar god økonomisk innsikt.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019

Mekaniker tunge kjøretøy for Bertel O. Steen Østfold AS
Bertel O. Steen Østfold AS
Mekaniker tunge kjøretøy Bertel O. Steen Østfold AS Avd. Moss vare-last-buss Bertel O. Steen Østfold AS søker mekaniker til sitt anlegg, beliggende på Solgaard Skog 11. Her er det i dag 30 ansatte som sammen jobber for å være best på kvalitet og kundeservice. Du får jobbe med en solid merkevare i et fagmiljø som brenner for bil! Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller del bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Er du på jakt etter nye utfordringer? Grip sjansen hos oss! for AZETS INSIGHT AS
AZETS INSIGHT AS
Er du på jakt etter nye utfordringer? Grip sjansen hos oss! Vil du bli en del av en proaktiv gjeng, med høy kompetanse, som brenner for å være med på utviklingen i bransjen? Ved Azets sitt kontor i Fredrikstad leter vi nå etter en ny regnskapsrådgiver! Så hvorfor bli en del av Azets i Fredrikstad? Hverdagen hos oss har høyt tempo, i tillegg er den både lærerik og sosial. Vi har mye kontakt med kundene våre, og brenner for å gjøre den beste jobben for dem. Vi sier alltid ja til nye utfordringer og spennende oppgaver, og vi higer etter å være ett steg foran.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 03-04-2019

Butikkmedarbeider 13% Halden for Princessgruppen
Princessgruppen
Butikkmedarbeider 13% Halden   Princess Halden     Søker butikkmedarbeider i 13% stilling.     Arbeidstid: Fredag kveld og annenhver lørdag   Tiltredelse etter avtale   Hvis du ønsker å søke, besvar en personlighetstest klikk på linken under.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Vi søker servicemedarbeidere; servitører, bartendere, runnere for HEIM GRUPPEN AS
HEIM GRUPPEN AS
Vi søker servicemedarbeidere; servitører, bartendere, runnere Vil du være med og videreutvikle Heimen vår og samtidig jobbe med verdens kuleste gjeng? Søk på utlyste stillinger, da vel! Våren og sommeren melder sin ankomst, uteserveringen gjøres klar og vi vil trenge hjelp i månedene fremover. Vi ser etter mennesker som verdsetter og trives i vertskapsrollen, som liker å jobbe med og blant mennesker. Hos oss skal alle våre gjester føle seg hjemme. Vi ser etter deg som er god på service, salg og har forståelse for hvordan en god gjesteopplevelse skal og bør være.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019