Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Dyktige sveisere søkes for A-personell AS avd Fredrikstad
A-personell AS avd Fredrikstad
Dyktige sveisere søkes Til en av våre gode kunder søker vi etter to selvstendige og erfarne sveisere.Kvalifikasjoner:-Gyldig sveisesertifikat 111 og136-Varmearbeiderkurs-Erfaring fra byggeplasser-Språk norsk/engelsk-Førekort klasse B -Gode referanserPersonlige egenskaper:-Gode samarbeidsevner-Positiv, utadvendt og fleksibel-Punktlig og initiativrik-God til å jobbe selvstendig men også i team-YrkesstolthetArbeidssted: Østfold og OsloHøres dette interessant ut? Send en søknad med CV på mail til christin@a-personell.no eller magdalena@a-personell.noVelkommen som jobbsøker hos oss!
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Spa-terapeuter og massører for Rømskog Spa & Resort
Rømskog Spa & Resort
Spa-terapeuter og massører Rømskog Spa & Resort søker dyktige terapeuter til vår spa-avdeling.Om jobbenGrunnet stor etterspørsel søker vi nå etter flere terapeuter. Vår spaavdeling har japansk bad, steam badstu, sauna (badstu) og kald kulp. Vi har i tillegg varmt utebasseng og utendørs boblebad. Saltvannsbassenget har panoramavinduer ut mot sjøen Vortungen. Vi har 7 behandlingsrom samt treningsrom og rom for gruppetrening.Vi tilbyr ulike typer massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger (skrubb/innpakninger etc.) til våre gjester.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Er du en super murer? for Dreamwork AS
Dreamwork AS
Er du en super murer? For en av våre kunder søker vi etter en selvstendig murer med fagbrev.Arbeidsoppgaver Utførelse av varierte oppgaver innen oppussing av privatboliger Murer/Flislegger gjennomfører utførelse og rehabilitering av komplette baderom, fra riving av bad til klargjøring for montering av våtromsplater/smøremembran og flislegging av bad/våtrom. Flislegging av kjøkken.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Sykepleiere for Sykehuset Østfold HF
Sykehuset Østfold HF
Sykepleiere Døgnområde 3 - lungemedisinsk avdeling1 x 100 % stilling i perioden 01.03.2019 - 28.02.20201 x 100 % stilling i perioden 01.03.2019 - 31.08.2019Begge stillingene er vikariat med mulighet for forlengelse og eventuelt fast ansettelse, døgnområde 3- lungemedisinsk avdelingVi har behov for å styrke vår avdeling og søker derfor engasjerte sykepleiere med interesse for lungemedisin. Døgnområde 3 - lungemedisin har 27 senger, hvorav 2 senger er forbeholdt pasienter som har behov for forsterket overvåkning med maskebehandling.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Elektriker gr L for DREAMWORK AS
DREAMWORK AS
Elektriker gr L Grunnet økt oppdragsmengde hos flere av våre kunder ser vi etter erfarne og selvgående elektrikere til oppdrag innen bygg og anlegg. Våre kunder er lokalisert og har prosjekter i Oslo, Østfold, Buskerud, Vestlandet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Medarbeidere innen kundeservice for WEBHELP NORWAY AS
WEBHELP NORWAY AS
Medarbeidere innen kundeservice RiksTV er en TV og underholdningsdistributør som så dagens lys i 2007 da de analoge TV-signalene ble slukket. Fra den gang har selskapet utviklet seg enormt, og vi tilbyr i dag en TV-opplevelse utelukkende på kundens premisser. Tjenestene tilbys på TV-en din via det digitale bakkenettet, eller fiber, på Apple TV, på en hvilken som helst mobiltelefon, eller nettbrett eller via nettleserern din - hvor som helst i landet. Er du drivende og løsningsorientert, og har samtidig lett for å lære deg nye ting? Trives du med å hjelpe andre?
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Autorisert regnskapsfører med landbrukskompetanse for RAKKESTAD REGNSKAPSLAG SA
RAKKESTAD REGNSKAPSLAG SA
Autorisert regnskapsfører med landbrukskompetanse Rakkestad RegnskapslagRakkestad Regnskapslag har beliggenhet midt i sentrum av Rakkestad. Her jobber det 9 personer, hvorav fire er autoriserte regnskapsførere. I forbindelse med at den ene autoriserte regnskapsføreren pensjonerer seg høsten 2019, er vi på leting etter hans erstatter.Hver dag jobber vi med å gjøre hverdagen til våre kunder enklere, så de kan konsentrere seg om næring og vi kan gjøre hverdagen deres enklere i forhold til regnskap, skatteoppgjør, kredit og moms.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Trykkerimedarbeider for PEOPLE4YOU MANAGEMENT ØSTFOLD FOL AS
PEOPLE4YOU MANAGEMENT ØSTFOLD FOL AS
Trykkerimedarbeider For en godt etablert kunde med hyggelig arbeidsmiljø og ordnede forhold i Moss, ser People4you etter en trykkerimedarbeider for et engasjement i vår. Vi ser etter en nøyaktig og presis person som vil vil jobbe i team med andre og må takle et høyt arbeidstempo. NB! Oppstart snarest, så du må være tilgjengelig for jobb umiddelbart.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Er du en super murer? for DREAMWORK AS
DREAMWORK AS
Er du en super murer? For en av våre kunder søker vi etter en selvstendig murer med fagbrev. Arbeidsoppgaver Utførelse av varierte oppgaver innen oppussing av privatboliger Murer/Flislegger gjennomfører utførelse og rehabilitering av komplette baderom, fra riving av bad til klargjøring for montering av våtromsplater/smøremembran og flislegging av bad/våtrom. Flislegging av kjøkken.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 27-02-2019

Fagutviklingssykepleier 100% fast - Hjemmesykepleie øst for FREDRIKSTAD KOMMUNE HJEMMESYKEPL ØS
FREDRIKSTAD KOMMUNE HJEMMESYKEPL ØS
Fagutviklingssykepleier 100% fast - Hjemmesykepleie øst ArbeidsstedHjemmesykepleie øst yter tjenester til hjemmeboende pasienter og pasienter boende i omsorgsbolig i Fredrikstad kommune. Hjemmesykepleie øst består av tre team som dekker områdene Østsiden, Borge og Østsiden Eldresenter som er en bemannet omsorgsbolig. Hjemmesykepleie Øst har kontorer i nye og moderne lokaler i Roald Amundsens vei 32 A, 1654 Sellebakk. Virksomheten har 81,4 årsverk med variert kompetanse innenfor psykiatri, demens, kreft og palliasjon.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019