Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi trenger flere vikarer i barnehagen
SJØHAGEN FUS BARNEHAGE AS
Vi går nå inn i vintersesongen og trenger å styrke vårt lag med noen flere vikarer i både korte og lengre vikariater. Vi trenger engasjerte voksne som er opptatt av barns trivsel, utvikling og foreldrekontakt. Du kan gjerne by på deg selv, være selvstendig, kunne samarbeide og ta i mot veiledning, samtidig som du viser initiativ i hverdagen. Har du er faring fra barnehage er det en fordel, men ikke et krav. Send søknad med cv og vi kaller inn fortløpende til intervju.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 29-10-2021

Ung mann 26 år søker personlig assistent (BPA) i Fredrikstad
Uloba - Independent Living Norge SA
Vi søker assistent i en ca 20 % turnus-stilling fra 27 november 2021. Vaktene er hver tredje helg i ukene 46,49,1 osv. Det skiftes i mellom dagvakter lørdag og søndag (kl.07-15) og nattevakter natt til lørdag og natt til søndag (kl. 23-07). Du må kunne belage deg på å jobbe litt ekstra på hverdager ved sykdom og ved avvikling av ferie. Du skal bistå bruker med alle daglige gjøremål. Han sitter i rullestol og har behov for assistanse ved stell, påkledning, matlaging, spising osv.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 10-11-2021

Miljøarbeider videregående skole
Malakoff videregående skole
Org. nr: - Stillingsident: 4442273418 Presentasjon av stillingen: Er du en engasjert miljøarbeider med høye ambisjoner på elevenes vegne? Malakoff videregående skole har ledig stilling i 89% som miljøarbeider fra 1.1.2022. Arbeidstiden innebærer 37,5 t/uke i 39 uker, og følger skoleåret. På sikt er det ønskelig å øke arbeidsåret og stillingen til 100% etter nærmere avtale.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 02-11-2021

Tilkallingshjelp Fredrikstad
Princessgruppen
Princess Fredrikstad Søker Tilkallingshjelp Som tilkallingshjelp vil du arbeide ved akutt sykdom, fereavvikling etc. Hvis du ønsker å søke, besvar en personlighetstest klikk på linken under. Husk at du i tillegg må klikke på SØK Øverst til høyre i annonsen https://tinyurl.com/ck2sp9eb ARBEIDSOPPGAVER Salg og service, varemottak og vareplassering, klargjøring til kampanjer og annet forefallende butikkarbeid. ØNSKEDE EGENSKAPER
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 31-10-2021

Ph.D. position - User - centred Security Framework for Social Robots in Public Space
Høgskolen i Østfold
Job descriptionThe overall aim of the SecuRoPS project is to develop a user-centred security framework for autonomous social robots that can operate securely in public space. The project will start with eliciting the threat landscape or attack surface pertaining to social robots, and identifying the state of the art on security principles and guidelines on social robots. Thereafter, the project will develop a cybersecurity framework encompassing a well-defined process, threat models, design principles, and guidelines, to manage security of social robots.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 03-11-2021

Autorisert regnskapsfører
Gastro Storkjøkken As
Gastro storkjøkken AS er i stadig vekst og søker etter autorisert regnskapsfører. Vi ser etter deg som vil være med å utvikle et selskap med ambisjoner om vekst og som har fokus på effektive prosesser i kombinasjon med god kvalitet. Du er proaktiv og ser muligheter med gode digitale regnskapssystem, liker kundekontakt og kan være en god rådgiver for våre kunder. Stillingen består hovedsakelig om føring av internt regnskap. Arbeidsoppgaver
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

Vi søker psykologspesialist/psykolog 100 % stilling, ett års vikariat med mulighet for forlengelse
Skjelfoss psykiatriske senter
Enhet TSB gir et døgnkontinuerlig behandlingstilbud til 10 pasienter med tidsramme på inntil ett år. Vi benytter oss av metoder som har vist seg å være virksomme i tråd med gjeldende faglige nasjonale retningslinjer, veiledere og forskning. Vi er bevisst på at gode behandlingsresultater, uavhengig av behandlingsmetode, bygger på gode relasjoner og grunnleggende behandlingsallianse. Flere av våre tilbud er gruppebasert, men alle har individuelt tilpasset behandling.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 07-11-2021

Dagtid, kveld og helg -Restaurantmedarbeider hos Subway i Fredrikstad
Sub Fokusgården As trenger fortsatt nye ansatte!
I Subway kan vi tilby deg en hektisk hverdag med mange nye utfordringer. Hos oss er ingen dager like og vi prøver til enhver tid å overgå gjestenes forventninger. Arbeidsoppgavene består av kundebehandling, matlaging og vasking/rydding av lokaler. For å overgå gjestenes forventninger legger vi stort fokus på vennlig og rask servering, at vi respekterer og verdsetter hver enkelt gjest og at vi skaper gode opplevelser også for hverandre.
Registrert : 20-10-2021 Søknadsfrist : 30-11-2021

Vi søker annonsekonsulenter
JS Norge AS
Vi søker deg som er trygg på deg selv, disiplinert og resultatorientert. Du har erfaring med B2B-salg og er vant med å bruke telefonen som arbeidsverktøy. Er du klar for å ta ett steg videre i karrieren? Ønsker du å jobbe med salg, men samtidig ha en god Work-Life Balance? Vi er på utkikk etter flere dyktige medarbeidere som skal jobbe fra vårt kontor, samt mulighet for hjemmekontor 1-3 dager i uken, med å selge annonser til våre brosjyrekunders leverandører og samarbeidspartnere. På JS Norge er din dag fylt av:
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 29-11-2021

Ekstrahjelp til trampolinepark/bowling/minigolf
Sprett trampolinepark Askim AS
Vi søker fleksible ekstrahjelper til vår trampolinepark i Askim Arbeidsoppgaver vil være: Møte gjestene våre med en profesjonell holdning og en toppservice som de vil huske Være bursdagsverter for barnefamilier som feirer dagen sin hos oss Passe på sikkerheten ute i trampolineparken. Noe renhold må påregnes Steppe inn i Resepsjon og kjøkken ved behov -Følge de daglige rutiner som er satt -Rapportere til teamleder/daglig leder ved avvik
Registrert : 19-10-2021 Søknadsfrist : 27-11-2021