Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi styrker verkstedorganisasjonen med avdelingsleder produksjon
Askim Mekaniske Verksted AS
AMV er en fremtidsrettet mekanisk virksomhet som produserer spesialtilpassede konstruksjoner i hovedsak stål, men også rustfritt og aluminium. Vår spesialitet er annerledes og spennende spesialoppdrag der det kreves løsningsorientert utførelse. For å oppnå dette må vi alltid ha de beste medarbeiderne og sørger for at våre ansatte til enhver tid er oppdatert innen sine fagområder.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Optikon medisinske senter , Fredrikstad trenger helsesekretær i full stilling
TG - Vedeler AS - Optikon medisinske senter
Stillingen innebærer at søkeren må beherske System X. Kunnskap om NPR registrering. Trives i en hektisk hverdag. Det er ansatt en helsesekretær i 25%stilling som medfører fleksibilitet i jobben.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Autorisert Regnskapsfører
Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag
ARBEIDSOPPGAVER: Ansvar for planlegging og gjennomføring av regnskapsarbeidet for borettslag og boligselskap.Besørge kvalitet på alle våre oppgaver og tjenester.Videreutvikle arbeidsrutiner og robotiseringsprosesser.Ansvar for egen portefølje av boligselskaper.Bistå boligselskapene med løpende økonomistyring, herunder rapportering, utarbeidelse av budsjett samt årsavslutning.Deltagelse på generalforsamlinger/årsmøter. EGENSKAPER/KVALIFIKASJONER:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 27-12-2022

Godt betalte oppdrag i Indre Østfold for sykepleiere sommer 23!
Nordic Care AS avd. Fredrikstad (Nordic Care AS, Fredrikstad)
Ønsker du å oppleve noe nytt og spennende sommeren 2023?  Hva med å kombinere sommerjobb og eventyrlige opplevelser i vakre Norge?  Indre Østfold ligger en kort kjøretur eller togtur fra Oslo, her kan du kombinere både natur - og byliv! ØNSKEDE KVALIFIKASJONER
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-05-2023

Ekstrahjelp butikkmedarbeider
Mekonomen Norge
Til vår Mekonomen butikk i Moss søker vi nå etter en blid og serviceorientert ekstrahjelp som kan jobbe fast på lørdager, noen ettermiddager og i ferier. Stillingen er en spennende mulighet for deg med interesse for bil og det som er bilrelatert. Våre kunder er både konsument- og verkstedkunder. Arbeidsoppgaver: Betjene kunder i butikken og på telefonOrdrebehandlingPlukking av varer på lagerHjelpe kunder med enkle ting som skifte av vindusviskereUtkjøring av varer Kompetanse
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Joker Jeløya søker butikkmedarbeidere - deltid og tilkallingsvikar - noe for deg?
Joker Jeløy
Vårt slagord er Joker -- Den gode naboen. Det er fordi gode naboer og godt naboskap er positive begreper for oss alle. Vi søker deg som vil jobbe hos den gode naboen, du må bry deg, hjelpe til, like å slå av en prat og være en pådriver for det gode naboskapet. Joker Jeløya søker nå:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Loyds Industri søker nå etter en dyktig QHSE-Ingeniør/LEAN-koordinator
LOYDS INDUSTRI AS
Loyds Industri søker nå etter en dyktig QHSE-Ingeniør/LEAN-koordinatortil vår QHSE-avdeling. Hos oss får du muligheten til å fylle en sentral rolle i en spennende organisasjon i vekst. Vi ser etter deg med god teknisk forståelse og gjerne med erfaring fra tilsvarende funksjon. Har du i tillegg erfaring fra mekanisk produksjon og god prosessforståelse, så er det et pluss! ARBEIDSOPPGAVER
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Joker Svinndal søker butikkmedarbeider - deltid og tilkalingsvikar
Joker Svinndal
Vårt slagord er Joker -- Den gode naboen. Det er fordi gode naboer og godt naboskap er positive begreper for oss alle. Vi søker deg som vil jobbe hos den gode naboen, du må bry deg, hjelpe til, like å slå av en prat og være en pådriver for det gode naboskapet. Joker Svinndal søker nå:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 20-12-2022

Søker sykepleiere til godt betalte oppdrag i Fredrikstad sommer 23!
Nordic Care AS avd. Fredrikstad (Nordic Care AS, Fredrikstad)
Ønsker du å oppleve noe nytt og spennende sommeren 2023?  Hva med å kombinere sommerjobb og eventyrlige opplevelser i vakre Norge?  Vi søker sykepleiere til ulike institusjoner og hjemmetjeneste i Fredrikstad og omegn.  Ta kontakt i dag og fortell om dine ønsker! :-) ØNSKEDE KVALIFIKASJONER
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 01-05-2023

Vi søker regnskapsfører for spennende oppgaver
Wesmans AS
På grunn av økende oppdragsmengde søker vi for snarlig tiltredelse en dyktig regnskapsfører til vårt kontor ved kanalen i Moss. Arbeidsoppgaver: Rådgivning innenfor økonomi og administrasjonRegnskasføring A-ÅAvstemmingLønnsarbeidKunde/Leverandøroppfølgning m/purring og inkassoFaktureringRapportering via AltinnLøpende kontakt med kunder Ønskede kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023