Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker Customs Process Administrators til vårt kontor i Halden
KGH Customs Services
Vi søker Customs Process Administrators til vårt kontor i Halden Som ansatt hos oss blir du en del av et internasjonalt selskap som tilbyr et stimulerende arbeid og et positivt arbeidsmiljø. Vi søker etter Customs Process Administrators til BackOffice kontoret i Halden. Her arbeider du daglig med å sørge for at våre kunder har rett tolldokumentasjon slik at de skal få en smidig grensepassering.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

Finance manager ledig for oppdrag?
Anonym arbeidsgiver
For en av våre kunder i Moss har vi behov for en ressurs som kan ta rollen som Finance Manager. Det er behov for en rask oppstart for å få tid til opplæring og kompetanseoverføring. I rollen, som rapporterer til daglig leder on site, vil du få ansvar for følgende:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Vi søker operatør til Høytrykk \& Vakuumteknikk AS
Høytrykk & Vakumteknikk AS
For snarlig tiltredelse søker vi nå etter en operatør/sjåfør i 100% fast stilling for håndtering av maskiner, utstyr og spesialbiler. Du er positiv, pliktoppfyllende, og trives med fysisk og variert arbeid. Du må være fleksibel og kunne tilpasse arbeidsdagen etter behov. Overtid og forskjøvet arbeidstid må påregnes i perioder. Både selvstendighet og god samarbeidsevne overfor kollegaer og kunder blir vektlagt. Arbeidsoppgaver: · Sjåfør og operatør på enheter innenfor suge- og spyleoppdrag. · Vaktoppdrag
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Hei på deg; er du vår nye kollega som Konsulent?
MANPOWER AS
Konsulent med glimt i øyet!! Hei på deg; er du vår nye kollega? En helt vanlig dag sa du? Ikke for oss - vi trenger nemlig en ny kollega og det er til å rope HURRA for! Din personlighet er viktig for oss. At du er energisk og en ekte relasjonsbygger som elsker å skape gode resultater, er opptatt av å lykkes sammen med andre, er det vi trenger. Er det deg?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-07-2022

Butikksjef til KappAhl Tista Senter Halden
Kappahl AS
Vi søker en engasjert og driftig Butikksjef til vår butikk i Tista Senter i Halden. Stillingen er fast, 100%. Søknader vurderes fortløpende. BUTIKKSJEF HOS KAPPAHL -- VÆRE MED Å LEDE ET SELGENDE TEAM Som butikksjef skal du organisere og drive butikkens aktiviteter for å nå fastsatte omsetningsmål. Du er salgsleder for butikkteamet og jobber aktivt med salg og service både i kassen og ute på gulvet. Du inspirerer til mersalg og optimal varehåndtering og vareeksponering i nært samarbeid med dine medarbeidere.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 13-08-2022

Elkjøp Sarpsborg søker selgere!
Elkjøp Sarpsborg
Vi søker etter selgere Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, for du er både løsningsorientert og opptatt av resultater. Du elsker å nå målene dine - og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv lærevillig, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 30-07-2022

IT konsulent nettverk
Fredrikstad kommune
Det søkes etter en IT-konsulent, med hovedarbeidssted ved Virksomhet Digitalisering i Fredrikstad kommune. Virksomhet Digitalisering utgjør i dag 40 personer. Plattformen er Windows servere og Citrix XenApp, Oracle, MS-SQL, Exchange og Hyper-V. Plattformen driftes hovedsakelig i eget driftssenter. Fredrikstad kommune ved/Digitaliseringsavdelingen drifter og leverer i dag trådbundet nettverk på egen fiberinfrastruktur til ca. 240 lokasjoner i Fredrikstad og Hvaler kommune.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 19-08-2022

Bravida Fire \& Security Fredrikstad leter etter sin nye Sikkerhetsteknikere
Bravida Norge
I forbindelse med vekst i avdelingen og stort arbeidstilfang søker vi etter flere sikkerhetsteknikere til vår avdeling i Fredrikstad. Avdelingen har 43 medarbeidere og en omsetning på ca. 70 millioner kroner. Vi jobber med både service- og prosjektoppdrag. Oppdragene er hovedsakelig i området gamle Østfold. Dette er en avdeling med et stort og godt sikkerhetsmiljø som er bygget opp over 25 år. Vi ønsker en bedre kjønnsbalanse i avdelingen, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke på stillingen.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 11-08-2022

Distriktsleder til Manpowerkontoret i Østfold- Vil du bli vår nye leder?
MANPOWER AS
Manpower Region SørØst er en stor region i Manpower, hvor Manpower Østfold er et av 7 kontorer. Til å lede Østfold gjengen søker vi nå etter en Distriktsleder For vår nye kollega kan vi tilby:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Assistant Store Manager/ Assisterende Butikksjef, SKECHERS Østfoldhallene
SKECHERS
Vil du være med på en fantastisk reise med SKECHERS? Brenner du for salg, service og fornøyde kunder? Da kan du være vår nye assisterende butikksjef. SKECHERS vokser raskt og i april öppnade vi vår splitter nye SKECHERS butikk i Østfoldhallen kjøpesenter i Fredrikstad og derfor søker vi etter en engasjert og erfaren Assisterende Butikksjef som elsker sport, mote og sko.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022