Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Prognosekonsulent for NORTURA SA
NORTURA SA
Prognosekonsulent For vår kunde Nortura Hærland søker vi etter en dyktig prognosekonsulent som kan jobbe i et vikariat fra uke 47-52. Det kan være mulighet for forlengelse.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 18-11-2019

Driftsleder Mosseporten Kjøpesenter for THON KJØPESENTER ØST AS
THON KJØPESENTER ØST AS
Driftsleder Mosseporten Kjøpesenter Midlertidig Driftsleder med mulighet for fast ansettelse. Driftsleder vil få overordnet ansvar for drift og vedlikehold av Mosseporten Kjøpesenter, eiendommer og bygningsmasse. Videre ansvaret for disse byggenes tekniske anlegg og tilhørende bygningsmasse. Driftsleder er også sikkerhetsansvarlig, utøvende brannvernansvarlig, ansvarlig for renhold av fellesarealer, avfallshåndtering og utearealer. Driftsleder vil sammen med senterleder utgjøre ledergruppen ved senteret. Senterleder er nærmeste overordnede.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Leder for Rosnes omsorgsbolig for MOSS KOMMUNE BO OG SERVICESENTER
MOSS KOMMUNE BO OG SERVICESENTER
Leder for Rosnes omsorgsbolig Jobbnorge ID: 176156 Er du vår nye leder for Rosnes omsorgsbolig?Vi har ledig?fast stilling som avdelingsleder for Rosnes omsorgsbolig i Moss, i idylliske omgivelser på Jeløy. Omsorgsboligen har en variert brukergruppe med forskjellige somatiske og psykiatriske utfordringer. Formålet er å fremme livskvalitet, mestring og autonomi. Vi søker å se hele mennesket og vektlegger relasjonsbygging for å fremme livskvalitet. Som avdelingsleder skal du sørge for at omsorgsboligen driftes på best mulig måte, til det beste for brukerne, pårørende og de ansatte.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Har du lyst å være med å skape fantastiske kundemøter? for Coop Øst SA - Avd. 32 Coop Mega Mysen
Coop Øst SA - Avd. 32 Coop Mega Mysen
Har du lyst å være med å skape fantastiske kundemøter? EXTRA Mysen søker nå en effektiv og positiv Servicemedarbeider i ca 70% stilling. Hos oss er det kunden som er i fokus. Vi lever av lojale kunder som velger oss igjen og igjen.Vi søker derfor en blid, serviceinnstilt og løsningsorientert servicemedarbeider som ønsker å jobbe hos oss. I Extra er det gøy å gå på jobb! Søknadsfrist: 01.11.19 Dine sentrale arbeidsoppgaver er: KundeserviceKassearbeidVarepåfyllingAnnet forefallende butikkarbeidPost i butikkVåre forventinger til deg?
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 01-11-2019

Sykepleier for Sykehuset Østfold
Sykehuset Østfold
Sykepleier Org. nr: - Stillingsident: 4139930537 Presentasjon av stillingen: 100 % fast stilling hvorav 75 % på føde-barselenhetene A og B og 25 % i heltidspoolen Vennligst oppgi i søknaden ønsket stillingsprosent. Vi ønsker en ny kollega velkommen til en spennede og utfordrende arbeidsplass, med gode kollegaer og godt arbeidsmiljø. Gjeldende turnus er for tiden arbeid hver 3. helg og i tredelt turnus. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 24-10-2019

Leder for Melløs omsorgsbolig for Melløs Aktivitetssenter
Melløs Aktivitetssenter
Leder for Melløs omsorgsbolig Jobbnorge ID: 176098 Er du vår nye leder for Melløs omsorgsbolig?Vi har ledig?fast stilling som avdelingsleder for Melløs omsorgsbolig i Moss. Omsorgsboligen har en variert brukergruppe med forskjellige somatiske og psykiatriske utfordringer. Formålet er å fremme livskvalitet, mestring og autonomi. Vi søker å se hele mennesket og vektlegger relasjonsbygging for å fremme livskvalitet. Som avdelingsleder skal du sørge for at omsorgsboligen driftes på best mulig måte, til det beste for brukerne, pårørende og de ansatte. Du ivaretar personal, økonomi- og fagansvar.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Personlig service tekniker til anerkjent firma sentralt i Halden søkes for snarlig oppstart for CBA FAGFORMIDLING AS
CBA FAGFORMIDLING AS
Personlig service tekniker til anerkjent firma sentralt i Halden søkes for snarlig oppstart ArbeidsoppgaverJobbe som PST: ta imot telefon/kunder og opprette arbeidsordre, jobbe i lag/team, service/reparasjoner/lettere feilsøking, garanti arbeide, fakturering og oppfølging Ønskede kvalifikasjoner FagbrevVant til og trives med kundebehandlingAllsidig og med så lang og bred erfaringFørerkort kl.BKunne kommunisere på Norsk/SkandinaviskPersonlige egenskaperStrukturert Positiv miljøskaper Trives med kundebehandling Vi tilbyrFirmahytte, treningsavtale Spenst, mat-avtale med liten egenandel, fordelakt
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Seksjonsleder - DPS for Distriktspsykiatrisk senter Moss
Distriktspsykiatrisk senter Moss
Seksjonsleder - DPS Org. nr: - Stillingsident: 4108304064 Presentasjon av stillingen: 100 % fast stilling Det søkes etter en erfaren og målrettet leder som skal overta en meget veldreven døgnseksjon på 12 heldøgnsplasser pluss en avansert gruppebehandlingsenhet på 8 behandlingsplasser. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

Vi øker nå bemanningen, og ser derfor etter en Landbruksmekaniker på Mysen for FELLESKJØPET AGRI SA
FELLESKJØPET AGRI SA
Vi øker nå bemanningen, og ser derfor etter en Landbruksmekaniker på Mysen Org. nr: - Stillingsident: 4141722803 Presentasjon av stillingen: Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Vi ser nå etter en landbruksmekaniker til vårt verksted på Mysen.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Personlig assistent søkes til 27 år gammel mann. for Uloba SA
Uloba SA
Personlig assistent søkes til 27 år gammel mann. Jeg søker assistenter til 2 midlertidig deltids stillinger i langtidssykefravær med mulighet for fast ansettelse og tilkallingsvikarer, Arbeidsoppgaver vil blant annet være: -Matlaging. Husarbeid. -Personlig hygiene. -Assistere ved spising. -Deltakelse i sosiale aktiviteter. -Forflytning med heis ( pga.rullestol) -Trening hjemme og hos fysioterapeut. Vi ser etter deg som er ansvarlig, fleksibel, ærlig og pliktoppfyllende, du bør også være løsningsorientert, en fordel er det om du ikke er redd for å ta i et tak.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 25-11-2019