Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste for People Sogn
People Sogn
Har du lyst til å selge neste generasjons headhunting og rekrutteringstjeneste Tenk deg at du som arbeidsgiver alltid hadde tilgang til de beste kandidatene innen din bransje? Og dersom du er arbeidssøker, hva om din CV alltid var tilgjengelig for de beste bedriftene? Det har vi nå gjort mulig!People lanserer nå vårt nye superprodukt! Shortlist matcher de beste kandidatene i alle bransjer og stillingstyper med de beste bedriftene. Med tradisjonell rekruttering er det både dyrt og tidkrevende å finne den rette kandidaten.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Barnevernskonsulent for Tysfjord kommune
Tysfjord kommune
Barnevernskonsulent Vi søker:100 % stilling som barnevernskonsulent, vikariat i tidsrommet 1. mars 2019 til 1. mars 2020.Arbeidsoppgaver: Stillingen består av ordinær saksbehandling i barneverntjenesten med særlig vekt på oppfølging av meldinger og undersøkelser. Stillingen vil også i perioder være knyttet opp mot tiltak/fosterhjem når det er behov for det.Kvalifikasjonskrav:-Det er krav om minimum 3-årig sosialfaglig utdanning. Tilsvarende høyskoleutdanning kan også bli vurdert.-Erfaring fra lignende arbeid vil bli vektlagt.-Kjennskap til fagprogrammet Familia er en fordel.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 04-02-2019

Anleggsmaskinmekanikere til meget lønnsom stilling i Trondheim for WorkNorway Group AS
WorkNorway Group AS
Anleggsmaskinmekanikere til meget lønnsom stilling i Trondheim Vår kunde utfører reparasjoner og serviceoppdrag på anleggsmaskiner over hele Norge. Arbeidet foregår i egne verksteder, samt i servicebil ute hos bedriftens kunder. Bedriften ble grunnlagt i 1995, og avdelingen har idag ca. 35 ansatte.På grunn av økt etterspørsel etter bedriftens tjenester trenger de nå å ansette ytterligere en anleggsmaskinmekaniker.Dine arbeidsoppgaver: Du kommer til å jobbe med service, reparasjon og installasjon av anleggsmaskiner på verkstedet, samt ute hos kunder.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 16-02-2019

Stillasarbeidere Industri for Barona Human Resource Services AS
Barona Human Resource Services AS
Stillasarbeidere Industri For våre kunder søker vi nå faglærte stillasmontører for lengre industrielle oppdrag.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Avdelingsleder for Enebakk sykehjem
Enebakk sykehjem
Avdelingsleder 100% stilling -vikariat -Avdelingsleder- Korttidsavdelingen - Enebakk sykehjem.Enebakk sykehjem er et sykehjem med korttidsavdeling, langtidsavdeling, skjermet avdeling for mennesker med demenssykdom og Roligheta med rullerings- og avlastningsplasser. Korttidsavdelingen tar imot utskrivningsklare pasienter fra spesialisthelsetjenesten for korttidsopphold, samt andre med behov for kortvarig pleie og omsorg. Korttidsavdelingen har eget rom for palliativ pleie. Sykehjemmet har fast tilsatt lege og fagsykepleier.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Servitører (heltid og deltid) for Døgnvill Burger
Døgnvill Burger
Servitører (heltid og deltid) Vi leter etter engasjerte og imøtekommende servitører til Døgnvill Tjuvholmen.Til Døgnvill Tjuvholmen søker vi nå servitører til sommersesongen (april-september) som er smilende, rutinerte og imøtekommende lagspillere.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 24-02-2019

Senior Prosjektingeniør Byggautomasjon for Siemens AS
Siemens AS
Senior Prosjektingeniør Byggautomasjon Har du lyst til å jobbe i et av landets mest kompetente miljø innen byggautomasjon og energieffektivisering?Vi opplever stor vekst og etterspørsel etter våre løsninger, og ønsker nå øke vår kapasitet innen byggautomasjon. Som Senior Prosjektingeniør hos oss blir du en del av et godt og spennende miljø i vekst. Du blir en nøkkelperson for vår organisasjon i prosjekter innenfor byggautomasjon, energieffektivisering og Total Building Solutions.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 21-01-2019

Operasjonssykepleier til Flekkefjord for Dedicare AS
Dedicare AS
Operasjonssykepleier til Flekkefjord Dedicare søker operasjonssykepleier til operasjonsavdelingen i Flekkefjord i sommer. Periode: 24.06.19-18.08.19.Sørlandet sykehus Flekkefjord er et lokalsykehus med akuttfunksjon, traume- og sectioberedskap. Det utføres operasjoner innenfor spesialitetene ortopedi, generell/ gastro kirurgi og gynekologi.Sterilsentralen er en enhet i operasjonsavdelingen med eget personal på dag og fram til kl. 20 på virkedager. Operasjonssykepleier jobber i 3 delt turnus. Arbeidstid 35,5 timer/ uke i 100% stilling.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 28-02-2019

Fastlege til kommune i Trøndelag for Legepartner AS
Legepartner AS
Fastlege til kommune i Trøndelag For kunde i Trøndelag har Legepartner et ledig vikariat som fastlege fra 01.03.19 - 31.03.19, med mulighet til forlengelse. Legekontoret bemannes av seks fastleger og annet helsepersonell. Nåværende listelengde er ca 1000 pasienter. Kommunen har nær tilgang til fjell, sjø og skog og det er gode muligheter for et allsidig friluftsliv. Vi søker en lege som innehar egenskaper som fleksibilitet, selvstendighet, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Som en del av Legepartner skal du kun konsentrere deg om å gjøre en god jobb når du er på plass.
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 14-02-2019

Controller for Midt Energi AS
Midt Energi AS
Controller Midt Energi er i vekst og utvikling, og vi søker nå en offensiv og fremoverlent Controller/Rådgiver innen økonomistyring og digitalisering/transformasjonArbeidsoppgaverØkonomi- og regnskapsoppfølgingFølge opp investeringer, generell kostnadskontroll, analyse og strategiarbeidRapportering og oppfølging på KPI¿erBidra i budsjettarbeid og utarbeide underlag for styrebeslutningerKvalifikasjonerDu har høyere relevant utdannelse, men relevant erfaring veier også tungtErfaring med økonomi- og regnskapsoppfølging i konsernUtvikle/videreutvikle gode rapporteringsløsninger og verktøyGod erfar
Registrert : 19-01-2019 Søknadsfrist : 15-02-2019