Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker en engasjert og selvgående administrativ sekretær!
Data Nova AS
Er du en sprudlende, utadvendt person som liker å spre ditt gode humør i arbeidshverdagen? Er du opptatt av gode resultater, god dialog, god stemning og godt samarbeid? Er du en multitasker som liker å ha flere oppgaver på samme tid, både hverdagslige og spesielle? Da er det DEG vi er på utkikk etter! Litt om Data Nova: Vi er en ledende systemleverandør for handels- og servicenæring i Norden, og jobber for å skape en god bruker- og handleopplevelse på nett og i butikk.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Ingeniør elektronikk / automasjon
Modis Norway AS
Modis er en av de største aktørene globalt innen Smart Industry. Modis Norway er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av Ingeniør, IT og prosjektadministrative roller på alle nivåer. Vi tilbyr jobbmuligheter i Norge og i utlandet, konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022

LEGESEKRETÆR Ullevål stadion legesenter.
Ullevål stadion legesenter
Vi søker fra 1 feb en ny lege/helsesekretær i 50 % stilling til en god og velfungerende fastlegepraksis sentralt i Oslo med nydelige lokaler på Ullevål stadion. Vi har vært her i 22 år og er godt innarbeidet med en trivelig pasient populasjon.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR MED GODE MENNESKELIGE OG PERSONLIGE EGENSKAPER SØKES.
Ålesund Data AS
Ålesund Data AS søker etter en person som kan styrke administrasjonen og ta vare på våre kunder og medarbeidere. Som adm.sekretær vil du ha en viktig rolle i Ålesund Data AS og du vil få mange ulike arbeidsoppgaver Vi ser etter en person som har god forretningsforståelse, er omgjengelig og liker å yte god service både internt og eksternt. Du må kunne jobbe proaktivt, strukturert og målrettet. Stillingen krever at du har stor arbeidskapasitet, er endringsvillig og viser vilje til å ta i et ekstra tak om nødvendig. Arbeidsoppgaver:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Ledig stilling som spesialpedagog / barnehagelærer/ assistent ved Ringvålskogen barnehage
Ringvålskogen barnehage
Arbeidsoppgaver: Som spesialpedagog/ barnehagelærer vil du jobbe på en avdeling med et barn med autisme. Du vil ha ansvar for å planlegge, gjennomføre og evaluere den spesialpedagogiske hjelpen direkte til enkeltbarnet og miljøet i rundt. Du vil samarbeide tett med barnehagens ansatte og være en pådriver for å danne et lag rundt barnet. Du vil samarbeide med barnets foreldre. Du vil ha ansvar for planarbeidet og evalueringen av planer. Det må påberegnes møtevirksomhet med eksterne instanser. Kvalifikasjoner:
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 13-01-2023

Beerenberg søker en fagansvarlig for elektro og habitat! Er du analytisk, resultatorientert og opptatt av utvikling?
Beerenberg Services AS
Vil du være med å utvikle elektro- og habitattjenester i Beerenberg? Beerenberg er et anerkjent selskap innen vår bransje. Det er spennende tider hvor utvikling, bærekraft, ny teknologi og robotisering tar mer og mer plass i hverdagen vår. Vi har ambisiøse mål og vekstambisjoner fremover. I forbindelse med økt aktivitet og vår satsning innen elektro- og habitattjenester søker vi nå en Teknisk fagansvarlig elektro og habitat!
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Advokatsekretær i Tromsø
ELDEN ADVOKATFIRMA AS
Vårt kontor i Tromsø vokser, og flytter til nye flotte lokaler på nyåret, Vi søker etter en dyktig advokatsekretær som vil være med på denne spennende reisen. Vi ser etter deg med en naturlig serviceholdning, du er strukturert, og trives i en tidvis hektisk arbeidshverdag.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Er du en effektiv og nøye sjåfør med erfaring og klasse CE?
Birger N Haug AS
Birger N. Haug avdeling Røyken søker nå en fremover lent og dyktig sjåfør. Avdelingen består av 3 lastebiler/bilfraktere som transporterer biler til og fra våre avdelinger i stor- Oslo området. Vi er ute etter en dyktig sjåfør som har erfaring med transport av biler. Vi ser etter en person med høy arbeidsmoral og som tar godt vare på både bilene som transporteres og lastebil. Vi setter høye krav til våre sjåfører i forhold til effektivitet og kvalitet. Som sjåfør hos oss så må du våre nøyaktig, effektiv og serviceinnstilt. Det vil være tett dialog med Teamleder
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Er du vår nye Elektroinstallatør?
WEST GRUPPEN AS
Vi søker Faglig leder, elektroinstallatør som vil være med å ta selskapet opp på neste nivå. Elektroinstallatør har en viktig funksjon i ledergruppen og rapporterer direkte til Daglig leder. Er du vår neste leder? Arbeidsoppgaver
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-01-2023

Prosjekteringsleder/assisterende prosjekteringsleder
AF Anlegg
Kan du se for deg en jobb der du bidrar til å løse noen av vår tids viktigste samfunnsoppdrag? AF Anlegg er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største infrastrukturprosjektene i landet. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å lede prosjekteringsarbeid, optimalisere utførelsen og jobbe tett med prosjektlederen og resten av organisasjonen i å oppnå lønnsomme prosjekter gjennom utviklings- og gjennomføringsfasen.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022