Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du den sultne selgeren vi ser etter ?
INFLATE AS
Vi leter etter en selgeren som…- Er en god lytter- Tenker verdiskapning- Tilpasser seg kundens behov- Gjør en grundig sjekk før innsalget og skjønner kundens behov- Har gode samarbeidsegenskaper- Tenker utenfor boksen…er det deg? Da burde vi snakke sammen!Inflate er et oppblåsbart eventyr!Etter å ha vært en startup i mange år er vi nå i gang med egen produksjon i Norge med spennende oppblåsbare produkter som er klare for å komme ut i verden.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Ledig stilling for fagarbeider tynnplate/sveis
IDEA KOMPETANSE AS AVD HOVEDKONTOR
Arbeidsoppgaver: • Produksjon av stålkonstruksjon og andre mekaniske oppgaver • Utvise allsidighet med tanke på ulike typer arbeidsoppgaver i avdelingen • Kunne betjene og gi opplæring i faget Du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper: • Må inneha fagbrev som platearbeider/sveiser • Bør ha relevante sertifikater som traverskran. Truck og varmearbeidersertifikat • Sterkt fokus på kundeservice • Erfaring med ulike typer sveisemetoder • Blid og positiv • Være en god rollemodell og ivareta våre verdier
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Vil du jobbe med regnskap i Bodø eller Fauske?
Jobzone Bodø
Vår kunde ønsker seg en regnskapsmedarbeider med erfaring og som kanskje ønsker seg stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vikariat i 2 - 3 måneder i første omgang. Kan bli fast ansettelse. Vi tilbyr deg: Opplegg for hjemmekontorGode kollegaer på kontorene i Bodø eller FauskeHeltid eller deltid - det som passer deg bestGode betingelser Er dette deg?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023

Regnskaps- / kontormedarbeider
Tørset Trading AS
Vi søker en positiv sulten person som har lyst å være med å forme vår bedrift for fremtiden sammen oss. Bedriften er en liten nisjebedrift som server kunder over hele Norge. Vi driver også eksport/import av varer. Stillingen omfatter administrativt arbeid med ulike oppgaver innen økonomi, markedsføring og salg. Dette innebærer blant annet oppgaver innen felt som: Økonomi:
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 30-04-2023

Har du erfaring med reiseregninger i forbindelse med lønnsarbeid og vil jobbe med oss på Norges beste arbeidsplass?
Sopra Steria - Oslo
Er du nøyaktig, og har en god ordenssans? Ønsker du en arbeidshverdag på toppen av Posthuset hvor du får jobbe med en engasjert og trivelig gjeng? Da kan denne jobben være noe for deg! I forbindelse med at en av våre gode kollegaer skal ut i permisjon ser vi etter en ny medarbeider til lønningsteamet vårt. Oppstart vil være i mai 2023 med varighet til og med oktober 2023. Arbeidssted er på Posthuset i Oslo sentrum.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Vi søker engasjert regnskapsmedarbeider med gode kommunikasjonsevner
Jobzone Oslo
På vegne av en av vår kunde i en spennende vekstfase søker vi nå en regnskapsmedarbeider. Du vil få ansvar for rådgivning og leveranse til egne kunder med fokus på å bistå kunder i roller som regnskapsansvarlig og økonomisjef. De har et støttende arbeidsmiljø hvor kollegaer samarbeider tett for å oppnå felles mål. Arbeidsoppgaver Rapportering, økonomisk rådgivning, controlling og årsoppgjørDelta i kundemøterMulighet for uteoppdrag hos kunder Hvem er du
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Stasjonsmedarbeidar - Vikariat
FAGRE STRYN BENSINSTASJON AS
Ei av våre tilsette skal ut i permisjon og vi treng difor ein vikar i eit års tid, kanskje lenger. Stillinga er i utgangspunktet ei 100% stilling, men vi kan vurdere å gjere den om til f.eks to 50% stillingar om det passar betre for søkjarane.Arbeidsoppgåvene er kundebetjening, matlaging, vasking og anna arbeid som må gjerast på ein bensinstasjon. Det er viktig for oss at du pratar godt norsk. God oppplæring vert gjeve. Kan dette vere noko for deg?
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 31-03-2023

Ønsker du en viktig rolle i formidlingen på Grinimuseet?
MiA - Museene i Akershus
Grinimuseet søker formidler til fast deltidsstilling i 60% med mulighet for utvidet stilling over tid. MiA - Museene i Akershus er et konsolidert museum med en samling av 20 museer, 30 besøkssteder og flere kompetansesentre. Vi er fylkets største kulturinstitusjon og blant landets større museumsorganisasjoner.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 10-04-2023

Div.ledige stillingar på Rostadheimen bofellesskap
Rostadheimen bofellesskap
Arbeidsgiver Rostadheimen Bofellesskap Stillingstittel Miljøterapeut, fortrinnsvis vernepleie, helsefagarbeidere, miljøarbeidere Frist 17.04.23 Ansettelsesform Fast, vikariat, sommervikarar Rostadheimen Bofellesskap er ei privat verksemd som tilbyr heildøgns omsorgstenester til menneske med utviklingshemming.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 28-04-2023

Vi søker ny Kjøpmann til Narvesen Oddensenteret, Grimstad
Narvesen RCN
Vi søker en omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken! Vi vil ha en kjøpmann som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til sine medarbeidere. For vi er sikre på at gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service av ypperste kvalitet.
Registrert : 20-03-2023 Søknadsfrist : 16-04-2023