Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker stikningsingeniør/masseberegner
Mekvik maskin AS
På grunn av stor ordretilgang ønsker vi å utvide vår dyktige stab og søker: Landmåler/stikningsingeniør Kvalifikasjoner: Relevant utdanningRelevant erfaringVi oppfordrer også nyutdannede til å søkeBeherske GeminiBeherske maskinstyringMasseberegningGod samarbeidsevneSelvstendig, pålitelig, fleksibel og strukturertFørerkort klasse BGod HMS/KS-forståelse Vi tilbyr:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker skadesanerer i Ålesund!
Recover AS
Er du klar for nye utfordringer? Trives du med en fysisk arbeidshverdag? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg! Vi er i sterk vekst og ser etter deg som vil jobbe med sanering ved vår avdeling i Ålesund. Som skadesanerer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området. Din rolle som skadesanerer i Recover
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Vi søker HR \& Regnskapskoordinator
El-Konsult og Belsvik Elektro
Vi opplever stor oppdragsmengde, og søker etter en HR og regnskapskoordinator som skal bistå to av våre selskap med støtte innenfor disse områdene. El-Konsult og Belsvik Elektro er en del av Konstel. Konstel har i dag 5 selskap i Trøndelag. Som del av vår konstellasjon blir du del av et fagmiljø som samarbeider på tvers innenfor ditt fagområde. Hvem ser vi etter? Vi er på jakt etter deg som liker å ha en variert og spennende arbeidshverdag!
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

Regnskapsfører med work-life balance?
Oseberg Services AS
Oseberg Services AS er et stort og veletablert regnskapsbyrå med 34 ansatte og kontorer på Karl Johan i Oslo og på Kaldnes ved Tønsberg (hovedkontor). Vi søker nå etter dyktige kollegaer. Ikke fordi vi vokser (vi gjør det også), men først og fremst fordi vi ønsker å ha flere med på laget vårt. Når vi er flere så får vi nemlig:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie - er det deg?
Møller Bil Leangen
----------------------------------- Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie -- er det deg? Drømmer du om å skru på et av verdens mest kjente bilmerker? Vi trenger flere mekanikere/tekniker. Vi trenger flere dyktige folk i teamet vårt. Vi søker mekanikere og/eller teknikere - er du kanskje en erfaren mekaniker som har lyst til å gå veien videre for å bli tekniker?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 19-08-2022

Vi søker autorisert regnskapsfører
REN AS
For å styrke vår regnskapskompetanse søker vi en autorisert regnskapsfører REN er Norges ledende kompetansesenter i en bransje med vind i seilene. Vi har mange idéer om hvilke produkter vi kan levere til kundene våre i nettbransjen i årene som kommer. Men i en hektisk hverdag trenger vi flere kreative hoder til å videreutvikle idéene og sette dem ut i livet. I denne sammenheng trenger vi også tidsriktig informasjon og et oppdatert regnskap.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 15-08-2022

Butikksjef Dressmann Jekta
Dressmann
Dressmann har som mål å være det naturlige førstevalget når menn skal handle klær i Norden. Nå ser vi etter en butikksjef som sammen med teamet i butikken skaper en unik handleopplevelse for kundene våre. Vi jobber for å gi kunden den beste service og vi setter alltid kunden først.
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022

Vi søker selgere til vår butikk i Sortland
Lindex AS
Har du stor interesse for mote og salg, og ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Vi søker selgere Hvis disse beskrivelsene passer for deg, kan du være den rette for oss. Din rolle i vårt team
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 12-08-2022

REMA 1000 GYSTADPARKEN søker Avdelingsleder/Låseansvarlig
REMA 1000 GYSTADPARKEN
Den viktigste oppgaven for avdelingsleder er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, inkluderer jobben blant annet: VarebestillingVareeksponeringGjennomføring av kampanjer i butikkKassearbeid og annet forefallende arbeid Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 16-07-2022

REMA 1000 Barstølveien søker Heltidsmedarbeider m/kjøl \& Meieriansvar
REMA 1000 BARSTØLVEIEN
REMA 1000 Barstølveien åpner inne på Sørlandssenteret i september 2022 Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeideren er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, så inkluderer jobben blant annet: Kjøl og Meieri ansvarligVarepåfyllingVareeksponeringKassearbeidBistå kjøpmann med daglige driftsrutiner Ønskede egenskaper:
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 01-08-2022