Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Lærling
Nikita Hair
++Er du vår nye lærling?++ Er du lærelysten, sosial, og drømmer om å bli en knallgod frisør? Nå har du muligheten til å lære av de beste i faget! Vi søker lærling med tiltredelse i juni 2021. Nikita Hair er blant Nordens største og ledende frisørkjeder. I over 30 år har vi lagt vår stolthet i kvalitet, innovasjon, fornøyde kunder, og et godt arbeidsmiljø for våre medarbeidere. Vi har lang og solid erfaring med gode lærlingsprogrammer, som gjør kommende frisører rustet til suksess i arbeidslivet.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-05-2021

Jobbspesialist IPS i Kongsvingerregionen.
Kongsvinger Kjerneoppgaver, NAV
Org. nr: - Stillingsident: 4381436153 Presentasjon av stillingen: IPS-jobbspesialist Individuell jobbstøtte (IPS) er en metode hvor det jobbes systematisk mot økt arbeidsdeltakelse i ordinært lønnet arbeid.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Er DU en dyktig Byggmontør, som trives med detaljer? Liker du og jobbe med innredning av kontorer i plassbygde vegger i glass, tre og gips?
Sonar AS, Buskerud
Flere av våre kunder innen innredning av nye, og rehabilitering av gamle kontor lokaler, har et økende behov for bemanning. Vi søker derfor etter flere dyktige byggmontører for systemvegger i glass, v-fas, gips og tre, samt systemhimling (armstrong etc.) Tømrere/snekkere, med øye for detaljer, oppfordres til å søke. Oppstart omgående. Dette kan være lange oppdrag, men også mulighet for fast ansettelse for den rette personen.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Vi søker dyktig medarbeider til vår temporære avdeling i Sandefjord
Profesjonell AS
Til vår avdeling søker vi dyktig medarbeider. Arbeidsoppgavene kan være; fasadevask, garasjevask, vindusvask, graffitigjerning, sanering, gulvbehandling mm Vi søker deg som:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Radisson Blu Hotel Nydalen søker Service Manager
Radisson Hotels Norway
Vi ser etter deg som er serviceorientert og opptatt av å ha gjesten i fokus. Du har en proaktiv og fleksibel serviceinnstilling -- en "Yes I Can!"-holdning. Som person er du utadvendt, har godt humør og bidrar positivt til fellesskapet. Ansvar og oppgaver:
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Er du en vår nye, kvikke og blide lagermedarbeider?
Manpower
På vegne av våre kunder i Oslo søker vi lagermedarbeidere med mulighet for snarlig oppstart. Vi har behov for noen som er våkne, kvikke og trives med høyt tempo. Vi tilbyr gode betingelser, meningsfull hverdag og tett oppfølging fra våre konsulenter. Arbeidsoppgaver kan innebære: Daglige arbeidsoppgaver er plukk og pakkForsendelseForfallende arbeidFerdig stilling av varer Hvem er du?
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 30-04-2021

Avlaster
SAM tjenester 0-18 år, Oslo kommune, Bydel Nordre Aker
Org. nr: - Stillingsident: 4381268746 Presentasjon av stillingen: Bydel Nordre Aker har behov for avlaster(e) til ulike oppdrag. Du kan søke på ett eller flere av oppdragene, marker da hvilke(t) du er interessert i. Foreldre til barn med spesielle behov kan etter Helse- og omsorgstjenesteloven få innvilget avlastning for regelmessig fritid og ferie.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021

Tekniker - Verksted Porsche Center Son
Porsche Center Son AS
Vi søker tekniker til vårt verksted. Det kreves fagbrev som bilmekaniker på lette kjøretøy med eventuell spesialisering, og minimum 4 års erfaring fra bilverksted. Arbeidserfaring fra premium bilmerke er en fordel. Arbeidsoppgavene er varierte og består av PKK, service og vedlikehold, diagnose og reparasjon. Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn, forsikring og faglig utvikling. Egenskaper: · Kan jobbe strukturert, selvstendig og har høyt fokus på kvalitet · Punktlig, nøyaktig og ryddig
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Muligheter for deg som er student - jobbe på ettermiddag/ kveld, eller dagtid!
SkandiaEnergi
SkandiaEnergi SkandiaEnergi er et nyetablert strømselskap med hovedkontor i Kristiansand. Vi er en modig utfordrer i en strømbransje som er i rivende utvikling. Med fokus på gode kundekonsepter og smarte, bærekraftige energiløsninger, skal vi være en pådriver i det grønne skiftet. Vårt mål er å bygge et fremtidsrettet strømselskap gjennom fokus på digitale prosesser, smart styring, egen solstrømproduksjon, lagring og forvaltning. Vi har et ungt, entusiastisk arbeidsmiljø som holder til i lyse, moderne lokaler midt i sentrum.
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 03-06-2021

Vi søker psykologspesialist
Klinikk psykisk helse og avhengighet, Psykiatrisk poliklinikk, Søndre Nordstrand
Søndre Oslo DPS dekker Oslos tre sydlige bydeler og gir et bredt tilbud med allmenseksjon, psykose/rus og døgnseksjon. Det blir nå ledig stilling som psykologspesialist ved poliklinikk Søndre Nordstrand..
Registrert : 23-04-2021 Søknadsfrist : 10-05-2021