VI SØKER NY KOLLEGA - VELKOMMEN TIL ET GODT ARBEIDSMILJØ I NYOPPUSSEDE LOKALER

Hovedarbeidsoppgaver vil være å ha ansvaret for revisjon av en egen portefølje av klienter. Det vil også være anledning til å bistå med konsulentoppdrag etter kvalifikasjoner og interesse, herunder verdsettelser, redegjørelser, transaksjonsstøtte, bekreftelser mv. Som ansatt i selskapet både ønskes og forventes det også at du tar del i selskapets videre utvikling, både faglig og kommersielt. Det er en stor grad av fleksibilitet, herunder mulighet for hjemmekontor. Arbeidshverdagen består både av individuelle arbeidsoppgaver og team-arbeid.

Ønskede kvalifikasjoner

• Høyere økonomisk utdannelse, siviløkonom, revisjon e.l.

• Bachelor eller Master i revisjon er en fordel, men ikke et krav

• Må ha minimum to års erfaring fra revisjon, ikke begrenset oppad (eventuelt erfaring som regnskapsfører)

• Interesse for regnskap, skatt, avgift og selskapsrett

Personlige egenskaper

For å trives og lykkes i rollen må du være strukturert, nøyaktig og pliktoppfyllende. Du må være fleksibel, positiv og ha en god porsjon stå-på-vilje. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og målrettet, og du må trives med tett interaksjon med og oppfølging av kunder.

Til den rette kandidaten kan FGH Revisjon AS tilby en utfordrende, ansvarsfull og sentral stilling i et selskap i vekst. Du vil bli en del av et engasjert, hyggelig og ikke minst kompetent team hvor det vil være store muligheter for både faglig- og personlig utvikling. Selskapet holder til sentralt i Sandefjord sentrum, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Fylke navn: 
Vestfold
Kommune navn: 
Sandefjord
Jobbfunksjon: 
Revisor