Vi søker en dytig utvikler til vårt team på Kongsberg!

Hove Medical Systems AS utvikler og supporterer journalsystemet System X. Hove er en del av PatientSky Group og vil etterhvert flytte fokus fra System X til Hove Total.

PatientSky leverer e-helseløsninger til helsesektoren med hovedfokus på effektive og gode løsninger for kommunikasjon mellom pasient og behandler. Vi utvikler en moderne skybasert plattform som er med på å bidra til at ny og innovativ teknologi tas i bruk. Teknologi endrer hvordan vi jobber og kommuniserer med hverandre og vi i PatientSky er stolte av å kunne være et av de største og mest innovative selskapene innen e-helse i Norge i dag.

Som utvikler hos oss i PatientSky blir du en del av et kompetent team i et selskap med korte beslutningsprosesser, til tider høyt tempo, hvor bruk av ny teknologi står i fokus og sosiale aktiviteter er viktig. Vi har en god kultur for å dele kunnskap, spille hverandre gode, samtidig som fokus på selvstendighet og evne til å drive prosjekter og utviklingsløp står høyt.

Noen av teknologiene og verktøyene du vil møte hos oss:

Hos oss er det viktig at du liker å ta i bruk og lære deg ny teknologi. Noe av det du vil møte hos oss er objektorientert programmering, fortrinnsvis med Delphi, Java, C++, C#, SQL-databaser, Kubernetes og Docker, Jira, Confluence, React, Node.js, Scrum, Git med mer.

Hva vi ser etter:

Vi vurderer om du er den rette personen for jobben ut ifra ferdigheter og om du har en personlighet som passer inn i miljøet. Vi forventer at du som kollega leverer på målsetninger, evner å jobbe selvstendig og fungerer godt i team, men viktigst av alt - at du brenner for det du gjør og trigges av å være med å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for folk flest.

Kvalifikasjoner:

  • Gjerne utdanning på universitets- eller høyskolenivå
  • Gjerne 2+ års erfaring som utvikler
  • Minimum 1+ års erfaring med utvikling i Delphi
  • Vi vurderer også en rolle for en nyutdannet hvis den rette kandidaten skulle dukke opp
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Noe av det vi kan tilby deg:

  • Innovativt miljø hvor å ta i bruk ny teknologi står i fokus
  • Å være med å migrere eksisterende on-premise løsninger over til fremtidens web og skybaserte e-helse platform for helsevesenet
  • Å være en del av et spennende selskap innen e-helse i sterk vekst.
  • Din primære arbeidsplass vil være fra vårt kontor på Kongsberg, men det vil være mulighet å jobbe fra vårt kontor i Oslo sentrum om ønskelig.
Fylke navn: 
Buskerud
Kommune navn: 
Kongsberg
Jobbfunksjon: 
Systemutvikler