Rådgivende ingeniør elektro for Sweco


Sweco

9007 TROMSØ


Rådgivende ingeniør elektro

Er du en kvalitetsbevisst elektrorådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Tromsø blir du inkludert i et meget godt arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige kolleger som setter pris på hverandre og ønsker å gjøre hverandre gode. Som rådgiver jobber du godt på egenhånd og er også en dyktig lagspiller som setter pris på og kjenner verdien av godt samarbeid. Du er opptatt av at arbeidet ditt skal holde høy kvalitet, og du holder en god og tett dialog med kunden.

Hos oss vil du utvikle deg. Swecos Tromsø-kontor er i sterk vekst. Her får du jobbe med spennende og utfordrende prosjekter i hele Nord-Norge. Du får store muligheter til å ta nye faglige steg fremover og rik anledning til å utvikle deg innen faget og prosjektarbeid.

Sweco i Tromsø er en arbeidsplass med lange tradisjoner og lokal forankring. Vi er stolte av å være et av de største prosjekteringsmiljøene i Tromsø. Vi har vært med å bygge og utvikle regionen i mer enn 40 år og har et ekte engasjement for vårt lokalmiljø.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering av elektro- og teletekniske installasjoner i bygninger.
  • Rådgivning.
  • Teknisk byggeledelse.
  • Tilstandsvurderinger av elektrotekniske anlegg.
  • Prosjektledelse og fagansvar.


Dette kan du

  • Du har en master eller bachelor innenfor elektro/elkraft.
  • Du har gjerne fagbrev som elektriker.
  • Du har kunnskap om og erfaring med 3D-prosjektering.
  • Du har god kjennskap til normer og forskrifter innenfor elektrofaget.


Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden. Link til søknadsskjema: Send søknad PAM

Stillingsnummer: 1902-2019-08-286 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak


Arbeidssted

Tromsø, Norge

Type stilling

Heltid

Antall stillinger

1

Søknadsfrist

30.09.2019

Siste publiseringsdato

30.09.2019

Registrert

22.08.2019

Fylke navn: 
Troms
Kommune navn: 
Tromsø
Kategori: 
Elektro/elektronikk
Jobbfunksjon: 
Ingeniør (elektronikk)