Personell til jobb ifbm Covid-19

Kort om stillingen:

For håndtering av Covid-19 i Sør-Varanger kommune så søker vi etter personell som ønsker å jobbe med logistikk for vaksine, testing, smittesporing,vaksinering eller som karantenehotell kontakt.

Vi tilbyr varierende stillingsprosent og du må kunne jobbe dag, kveld eller helg fra nå og utover høsten.

Merk tydelig i søknaden når du er tilgjengelig og hvordan du kan jobbe.

Ansettelser blir gjort fortløpende!

Arbeidsoppgaver:

Logistikk vaksine: Logistikk knyttet til timeavtaler for vaksinering. Sette opp timer, sende ut meldinger samt ta i mot telefoner fra innbyggerne.

Smittesporing: Vi kartlegger og kontakter indekser og nærkontakter til smittede personer, gir råd om isolasjon karantene og testing. Dokumentere i smittesporingsprogram.

Testere: Vi står for kommunens testing av Covid 19 på ulike lokasjoner. Jobben består av selve prøvetakingen og administrativt arbeid i forbindelse med dette.

Vaksinasjon: Vaksinering, registrering og journalføring.

Karantenehotell kontakt: Kontaktperson mellom karantene hotell og andre aktuelle instanser.

Kvalifikasjoner:

  • Helsepersonell til vaksingering/testing.
  • Annen type utdanning og erfaring.
  • Gode IKT kunnskaper.
  • Norsk kunnskaper muntlig og skriftlig tilsvarende B2.

Personlige egnethet:

Vi ser etter deg som er imøtekommende og serviceinnstilt med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du må være fleksibel, selvstendig og ansvarsfull. Du må kunne jobbe godt under høyt press. Det er også viktig at du er nøyaktig og strukturert.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

  • Et godt og engasjerende arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer
  • Snarlig tiltredelse i engasjement
  • Turnus i avtalt stillingsprosent
  • Opplæring som er relevant for arbeidsoppgavene
  • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver

Lønn etter kvalifikasjoner. Ansettelse skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lover, regler og tariffavtale, herunder 6 måneders prøvetid. Vi har en god pensjonsordning. Pensjonsinnskudd trekkes med 2 %.

Søknad sendes:

Sør-Varanger kommune ønsker å motta alle søknader elektronisk. For eventuell veiledning, kontakt servicekontoret tlf: 78 97 76 00.

Søkere bes oppgi to referanser i søknaden. Attester og vitnemål skal vedlegges elektronisk. Det gjøres oppmerksom på at søkere ikke skal oppgir BANK-ID informasjon i søknadsprosessen.

Sør-Varanger kommune praktiserer meroffentlighet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentlighet.

Det er ikke ønskelig med kontakt fra annonseselgere eller formidlingsbyrå.

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Elisabeth Sandhell Jensen , Mobil 93228003, Epost: esje@svk.no

Fylke navn: 
Finnmark
Kommune navn: 
Sør-Varanger