Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie - er det deg?

-----------------------------------

Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie -- er det deg?

Drømmer du om å skru på et av verdens mest kjente bilmerker? Vi trenger flere mekanikere/tekniker.

Vi trenger flere dyktige folk i teamet vårt. Vi søker mekanikere og/eller teknikere - er du kanskje en erfaren mekaniker som har lyst til å gå veien videre for å bli tekniker?

Vi kan love deg muligheten til å bryne deg på teknologi og løsninger fra noen av verdens heftigste produksjonsbiler, og både ta i bruk og jobbe med noe av den mest avanserte teknologien som finnes i bilbransjen i dag. Din jobb blir å sørge for at kundene våre får samme glede av sin bil, som rally-gutta får av sine monstre.

Vi på servicemarkedet i Møller Bil Leangen skal være kundens beste rådgiver når det gjelder Skoda. Vårt dedikerte fokus på kun vårt merke har sørget for at vi har noen av de fremste Skoda-ekspertene på laget uansett hvilke tjenester det er kundene trenger. Det betyr at du vil få jobbe sammen med svært entusiastiske kolleger med stor passion for både produktene og kundene.

Vi håper nå å finne enda et medlem til vår forhandlerfamilie, som har et brennende ønske om å ta kundeopplevelsen enda ett hakk opp gjennom å levere kompromissløs kvalitet i sitt arbeid.

Som mekaniker/tekniker hos oss på Leangen vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede, som er sertifisert Great Place to Work. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg -- søk på stillingen ved å skrive litt om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊 Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte servicemarkedssjef Trond Eide -- se kontaktinfo.

Søknadsfrist: 19. august 2022, søknader behandles fortløpende.

Vil du vite litt mer om hvordan det er å jobbe hos oss, sjekk denne: https://www.youtube.com/watch?v=TCmAbtkcERE

Fylke navn: 
Sør-Trøndelag
Kommune navn: 
Trondheim
Jobbfunksjon: 
Bilmekanikere/teknikere
Link til søknad: 
https://moller.no/no/karriere/ledige-stillinger?rmpage=job&rmjob=2292&ref=https://www.finn.no