Lyst på sommerens feteste jobb? se hit.

Vi mener å ha Norges beste smarthussystem som tar opp kampen mot de etablerte selskapene, derfor går vi hardt til verks ved å sørge for at alle våre kunder sitter igjen med en god og trygg følelse i hjemmet sitt. Vi leverer smarthus som kombinerer fremtidens smarthus med det etablerte og kjente alamkonseptet i Norge. Vi er allerede på radaren til konkurrenten, men vi stopper ikke med et lite blipp, vi skal sørge for at hele Norge skal få den sikkerheten og smartheten de fortjener i sitt eget hjem og stue.

Derfor er vi på utkikk etter nye ambassadører til vårt salgsteam både på Østlandet med hovedkontor i Oslo og Vestlandet med kontor i Bergen. Vi mener at det er viktig å ha en arbeidsplass der man trives for å lykkes. Derfor setter vi trivsel høyt oppe på lista over viktige kriterier for oss selv og vår arbeidsplass. Alle de som starter hos oss får modul baserte kurs for å kunne få den beste opplæringen innen salg. Om man starter med blanke ark, eller er rutinert innen salg, vil man få oppfølgingen til å kunne lykkes videre innen salg. Vi tilbyr også lederkurs for de som er interessert i en videre karriere innen salg, vi er i sterk vekst og vil alltid trenge nye og sterke ledere for nyåpninger av avdelinger i Norge.

Om man motiveres av turer, penger eller premier, vi er konkurransedrevene mennesker. Derfor har vi premier som strekker seg fra gavekort til firmaturer som tar en utenlands.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Fylke navn: 
Oslo
Kommune navn: 
Oslo
Jobbfunksjon: 
Selger
Søknad sendes: 
kristian@safey.no