Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Vi søker nå dyktige frisører
Midway Collection Hårsenteret Nesodden As
dyktige frisør Vi søker nå dyktige frisører med engasjement og iver for faget. Du bør ha ståpå-vilje og være glad i å jobbe med andre mennesker -- Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser, jevnlig kursing og personlig utvikling. Hos oss vil du møte en positiv og vennlig atmosfære 15 minuter åktur from Oslo aker brygge Send en søknad til inf_haarsenteret@hotmail.com og skriv litt om deg selv. Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med robert Adam jeansson mobil 98133890
Registrert : 29-09-2020 Søknadsfrist : 31-10-2020

-Søker erfaren og kreativ frisør med fagbrev - 80-100% stilling, fast
Sjetne Klipperi As
Vi ansatte ved Sjetne Klipperi har en hverdag som er fylt med masse kunder i ulike aldre, utfordringer, sammarbeid og glede. Hovedfokuset vårt er fornøyde kunder og et godt arbeidsmiljø! For å skape dette har vi blandt annet jobbtur til London hver år, hvor alle ansatte er med på kurs, vi har felles lunsj hver dag og endel møter for å sikkre oss at alle på arbeidsplassen blir hørt og sett. Vi er på utkikk etter en erfaren frisør med fagbrev som takler en hektisk hverdag, som kommuniserer godt, er kreativ, serviceinnstilt og opptatt av å skape gode kunderelasjoner.
Registrert : 29-09-2020 Søknadsfrist : 30-11-2020

Dame og herrefrisør søkes
In Hårdesign Mette Langmyr
In Hårdesign søker nå etter en kreativ og inspirerende frisør med svennebrev til Sørlandets vakreste by Lillesand. Du kan enten drive for deg selv eller være ansatt, helst i en 100% stilling. Du kommer til en godt innarbeidet salong, med gode lønnsbetingelser, arbeidstider og gode kollegaer. Hvis dette er deg eller du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med daglig leder Mette Moe Syvertsen på melangmy@hotmail.com eller telefon: 9480 5732.
Registrert : 24-09-2020 Søknadsfrist : 31-12-2020

Engasjert frisør til Torillsalongen Madla
Torillsalongen Madlakrossen As
Vi søker frisør i 50-100 % stilling på Madlakrossen. Søker deg som er omgjengelig, dyktig i faget og pliktoppfyllende. Vi forventer : -kreativ og engasjert i faget -et ønske om å videreutvikle seg -må beherske norsk Vi tilby: -gode lønnsbetingelser -forskjellige kurs -ryddig og ordnet arbeidsforhold
Registrert : 23-09-2020 Søknadsfrist : 01-12-2020

Bli en del av Föhn familien!
Föhn Hairstudio (Design Haircare AS)
Föhn Hairstudio revolusjonerer frisørbransjen med sitt unike konsept - Freedom to choose! Fra Oktober 2020 starter vi opp vårt nye konsept i alle våre salonger. Design Haircare AS og AB klipp AS bli da omprofilert til vårt nye brand og konsept; Föhn Hairstudio. Konseptet er blitt ekstremt godt mottatt av kundene og er samtidig gøy for frisøren å arbeide med. Bli med å arbeide med et lekent og nyskapende konsept, i et arbeidsmiljø med fokus på å ta vare på hverandre, faglig utvikling og det å trives på jobb. Hvem ser vi etter?
Registrert : 18-09-2020 Søknadsfrist : 29-10-2020

Vi søker en god og hyggelig frisør medarbeider.
Lush Frisør Stabekk
Lush Frisør Stabekk ønsker seg nye kollegaer! Er du en dyktig frisør som drivers av aktivt miljø? Samtidig som du har sjel for faget og kundeservice? Da erdet deg vi leter etter. Vi søker frisør med fagbrev i 60-100% stilling til vår salong snarest grunnen stor pågang i salongen. Søker en selvstandig, positiv og kreativ medarbeider med gode kvaliteter. Vi har fokus på personlig service og til en kvar tid å kunne tilby det beste innen vår bransje. Vi kan tilby arbeidsmiljø, gode lønnsvilkår og varierte arbeidsoppgaver. Kontakt oss gjerne:
Registrert : 18-09-2020 Søknadsfrist : 28-11-2020

Er du en flink, nyskjerrig frisør med ønske om å lære hvordan å jobbe lønnsomt?
Studio Classic AS
Vi søker unge, fremoverlente frisører som ønsker å jobbe i en hyggelig, framtidsrettet og godt etablert frisørsalong i Jarhuset på Jar i Bærum. Vi har høyt fokus på det å jobbe smart, riktig og digitalt, slik at du som frisør får mest mulig ut av din arbeidsdag når det kommer til kunnskap OG lønnsomhet. Det å bygge seg opp en kundebase som frisør kan være både tidkrevende og vanskelig, men vi lærer deg hvordan du gjør dette gjennom et godt utprøvd spesialprogram. Hva kan Studio Classic tilby???
Registrert : 17-09-2020 Søknadsfrist : 27-10-2020

Er du vår nye lagspiller?
Madonna Frisørene A/S
Vi søker frisører til våre avdelinger i 50-100% stilling. Våre salonger ligger sentralt plassert i Hamar og Gjøvik med Innlandets største produktutvalg. Har du passion for faget, er faglig sterk og et godt humør? Da håper vi å høre fra deg! Vi kan tilby: Et godt fagmiljø Gode lønns og pensjonsavtaler Mulighet for videreutvikling
Registrert : 16-09-2020 Søknadsfrist : 26-10-2020

Vil du være med å bygge Jessheims neste frisør konsept?
Empire Of Beauty As
Vi søker deg som er driven og har en stor lidenskap for bransjen.Det er er viktig at du er positiv og liker å yte god kundeservice. Vi søker deg som har erfaring med barber/ og vanlig frisør for både menn og kvinner. Vi ber både menn og kvinner søke til stillingen. Hos oss får du: -Fleksibile arbeidstider -Frisørtilpasset helseforsikringer -Mulighet til å være med firma aktiviteter.
Registrert : 15-09-2020 Søknadsfrist : 30-09-2020

Engasjert i frisørfaget?
Våg Frisør
Har DU lyst på ny jobb? Våg Frisør ønsker en frisør til på laget så fort som mulig! Vi er en salong med 6 frisører og 3 lærlinger per dags dato. Vi kan tilby: -Fleksibel arbeidstid. -Heltid/deltid. -Gode lønnsvilkår. -Opplæring/kurs. -Gode kollegaer og godt arbeidsmiljø. Vi ønsker en person som er: -kreativ og engasjert i faget. -serviceinnstilt, og med godt humør. -ha gode samarbeidsevner da vi er ETT team. Kunne du tenke deg en uforpliktende samtale?
Registrert : 15-09-2020 Søknadsfrist : 15-10-2020