Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV for NAV
NAV
Er du Oslos dyktigste jobbjeger? - NAV NAV Bjerke er et utviklingsorientert NAV-kontor med omlag hundre medarbeidere. Vårt hovedoppdrag er å være med på å skape muligheter i det ordinære arbeidsmarkedet, i samarbeid med samfunnsbevisste bedrifter og med de av bydelens innbyggere som trenger denne typen jobbrettet støtte. Vi har fokus på innovasjon og reell brukermedvirkning i en stadig mer digital hverdag. NAV Bjerke har ledig to faste stillinger som jobbspesialist, med utgangspunkt i Supported Employment (SE) - metoden.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 31-03-2019

Barnevernkonsulent - Nordre Aker barneverntjeneste for Oslo kommune, Bydel Nordre Aker
Oslo kommune, Bydel Nordre Aker
Barnevernkonsulent - Nordre Aker barneverntjeneste Barneverntjenesten i Nordre Aker er organisert sammen med forebyggende enhet og kulturenheten. Målet er å jobbe godt forebyggende barne- og ungdomsarbeid.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 29-03-2019

Brenner du for å gi barn og unge gode oppvekstvilkår? Gjerdrum kommune styrker barneverntjenesten og vil ha deg med på laget - Gjerdrum kommune for Gjerdrum kommune
Gjerdrum kommune
Brenner du for å gi barn og unge gode oppvekstvilkår? Gjerdrum kommune styrker barneverntjenesten og vil ha deg med på laget - Gjerdrum kommune Gjerdrum kommune styrker tjenesten og har tre faste stillinger som kontaktpersoner ledige, samt ett vikariat for ansatt i foreldrepermisjon. Gjerdrum barneverntjeneste er opptatt av god faglig kvalitet på vårt arbeid, og er har fokus på kontinuerlig utviklingsarbeid. Tjenesten er opptatt av at barn og unge skal medvirke i alle deler av sitt liv. Våre ansatte er engasjerte, kompetente og ivrige på utvikling.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 07-04-2019

Vi søker fleksible, positive og empatiske personer til BPA bruker på Hinna. Bruker er kvinne i 50 årene, har MS og er avhengig av bistand til alle gjøre mål. Glad i trening og aktiviteter, god mat og vin. Er sosial, og trives godt på farten for ASSENT AS
ASSENT AS
Vi søker fleksible, positive og empatiske personer til BPA bruker på Hinna. Bruker er kvinne i 50 årene, har MS og er avhengig av bistand til alle gjøre mål. Glad i trening og aktiviteter, god mat og vin. Er sosial, og trives godt på farten Vi søker 4 assistenter til vårt BPA prosjekt på Hinna. En til et svangerskaps vikariat, to helgevikarer, ferievikarer og en ringevikar. Som BPA assistent vil du bistå bruker i praktiske og huslige gjøremål, personlig hygiene og være ledsager til trening, aktiviteter og sosiale gjøremål.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

TV-aksjonen NRK CARE 2019 Fylkesaksjonskoordinator Akershus for CARE NORGE
CARE NORGE
TV-aksjonen NRK CARE 2019 Fylkesaksjonskoordinator Akershus Ønsker du en spennende, utfordrende, hektisk og lærerik jobb? Stillingen er en 100% prosjektstilling som Fylkesaksjonskoordinator i Akershus. Årets TV-aksjon går til CARE som er en global bistandsorganisasjon som jobber for kvinners rettigheter. Med TV-aksjonen 2019 ønsker CARE å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal bidra til at kvinner får økonomisk frihet, frihet til å eie sin egen kropp og mulighet til å få sin stemme hørt. Aksjonsdagen er 20. oktober 2019.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 12-04-2019

Sommervikarer som brukerstyrt personlig assistent for Brukerstyrt personlig assistanse, Drangedal kommune
Brukerstyrt personlig assistanse, Drangedal kommune
Sommervikarer som brukerstyrt personlig assistent Vi søker etter sommervikarer som brukerstyrt personlig assistent (BPA) i sektor for helse og velferd. Jobben innebærer også noe helgearbeid. Arbeidet er tilpasset brukers behov. ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene består av å hjelpe bruker med dagliglivets gjøremål og personlig pleieBruker er en voksen dame som sitter i rullestol KvalifikasjonerDu må ha førerkort, da transport er en del av arbeidsoppgaveneDu må ikke være allergisk mot hund, katt eller røyk.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 01-04-2019

Vi søker ny medarbeider til Bærum Arbeidssenter for Bærum kommune
Bærum kommune
Vi søker ny medarbeider til Bærum Arbeidssenter Jobben for deg med kreative og utviklende egenskaper. Bærum Arbeidssenter har behov for 1 fast 100 % stilling som arbeidsleder på Rud. Bærum Arbeidssenter er et arbeidstilbud til mennesker med yrkeshemminger, og er lokalisert med enheter på 4 forskjellig geografiske områder i Bærum. Målgruppene er hovedsakelig utviklingshemmede og minoritetsspråklige. Avdelingene Bærum Arbeidssenter og Bjørnegård Aktivitetshus utgjør tjenestestedet Arbeid og aktivitet.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 05-04-2019

Vi søker ansvarsfulle, fleksible, friske og energiske ansatte til Super-O sitt assistent-team! for HUMANA SANDVIKA AS
HUMANA SANDVIKA AS
Vi søker ansvarsfulle, fleksible, friske og energiske ansatte til Super-O sitt assistent-team! Vi flytter tilbake til Oslo og må derfor bytte ut hele vår fantastiske assistent-gjeng. Vi søker deg som kan jobbe fra denne våren, og som kan jobbe flere år fremover. Det tar mange måneder før man er helt opplært, så korte ansettelser er ikke aktuelt. Vi trenger deg som er fleksibel. Turnus blir laget etter ansettelser nå, så du har stor sjanse til å påvirke egen turnus og hvilke tider på døgnet det blir mest av.. Det er 3 x 85% stillinger, og 3 x 30%.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Reisegal jente søker assistenter som kan starte fortløpende! for Human Care
Human Care
Reisegal jente søker assistenter som kan starte fortløpende! Humana Brukerstyrt Personlig Assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no Hei, jeg er en jente på 19, snart 20 år som er ferdig med videregående skole.  Nå tar jeg et friår for å dyrke hobbyene mine på fulltid.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 15-04-2019

Vikarer hjelpepleier/helsefagarbeider i to 50% stillinger - Østensjø avdeling for Oslo kommune, Sykehjemsetaten
Oslo kommune, Sykehjemsetaten
Vikarer hjelpepleier/helsefagarbeider i to 50% stillinger - Østensjø avdeling Østensjø avdeling er en avdeling ved Abildsø sykehjem. Institusjonen er liten og hjemmekoselig med plass til 16 beboere med nevrologiske skader/sykdommer. Snittalder er i dag 55 år. Institusjonen er nylig restaurert og ligger i bydel Østensjø, like ved Manglerud senter. Det er kort vei til T-bane og det er parkeringsplasser ved institusjonen. Vi har et stabilt personale med bred og variert erfaring.
Registrert : 18-03-2019 Søknadsfrist : 28-03-2019