Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Vi har jobb i barnehage til deg! for ADECCO MANAGEMENT NORGE AS
ADECCO MANAGEMENT NORGE AS
Vi har jobb i barnehage til deg! Adecco Pedagogisk er et spesialisert fagområde i Adecco. Vi er markedsleder i Norge innen bemanning av pedagogisk personell, og leverandør til kommunale og private barnehager i Asker og Bærum.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 02-12-2018

PEDAGOGISK LEDER for STRAUMSVIK BARNEHAGE SA
STRAUMSVIK BARNEHAGE SA
PEDAGOGISK LEDER Straumsvik barnehage har ledig fast 100% stilling for pedagogisk leder. Vi kan tilby: Fast stilling. Årslønn 466.800 ( 10 års ansiennitet). Ped.leder tillegg på kr 23.000. Videreutdanning og tilpasset kursing. Stabilt personalsamarbeid. Etablerte nettverk for pedagogiske ledere i barnehagene Stillingsnummer: 1576-2018-11-4 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Lagtidsvikariat i familiebarnehage for BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
Lagtidsvikariat i familiebarnehage Vi søker tobarnehageassistent i langtidvikariat til hyggelig liten familiebarnehage, i 100% stilling. Det er 8 (9) barn i familiebarnehagen, og barna er i alderen 1-3 år. Barnehagen holder til i Oslo. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø og en hyggelig arbeidsplass til den rette søkeren. Vi søker en person som: Behersker Norsk meget godt, både skriflig og muntlig. Du må ha erfaring fra barnehage. Du må være voksen. Du må være glad i barn, leken og kreativ, ha godt humør og du må kunne ta noen utfordringer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-12-2018

Ringevikarer for BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
BITTELITEN BARNEHAGER ADMINISTRASJ
Ringevikarer Vi søker ringevikarer til våre barnehager. Det er 8 (9) barn i familiebarnehagen, og barna er i alderen 1-3 år. Barnehagen holder til i Oslo. Vi søker en person som: Behersker Norsk meget godt, både skriflig og muntlig. Du må ha erfaring fra barnehage. Du må være voksen. Du må være glad i barn, leken og kreativ, ha godt humør og du må kunne ta noen utfordringer. Vi ønsker også at du er ansvarsfull, fleksibel, stabil, har stor arbeidsevne og ordenssans, og har gode samarbeidsevner og god helse. Tiltredelse: ved behov Politiattest må fremvises ved tiltredelse.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 01-01-2019

Pedagogisk leder/Barnehagelærer for BARNEHAGENVÅR
BARNEHAGENVÅR
Pedagogisk leder/Barnehagelærer Har du et bankende hjerte for faget? Vi søker 1 pedagogisk leder og 1 barnehagelærer uten avdelingsansvar med 3 årig barnehagelærer/førskolelærer utdanning. Stillingene er 100 % (det er også mulighet for reduserte stillinger. Hånd i hånd med barna er vi trygge, tilgjengelige, støttende og medforskende veiledere i barnehagen. Vi møter barna med anerkjennelse, både gjennom kommunikasjon, holdninger og væremåte. Vi tilpasser hverdagen etter barnets individuelle behov. Det er viktig at barna får tid til å utforske, leke og oppdage.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Engasjert Barnehagelærer til Solbakken Barnehage for LILLE BORGEN
LILLE BORGEN
Engasjert Barnehagelærer til Solbakken Barnehage Vi søker deg som er barnehagelærer som er raus,positiv, fleksibel og arbeidsom. Du er opptatt av gode relasjoner og ønsker å være tilstede for barn, foreldre og personal. Du er en god veileder og liker å lede og arbeide mot klare mål og visjon. Du forankrer rammeplanen for barnehagen i arbeidet ditt og er opptatt av barns medvirkning. Samtidig ser du hvert enkelt barn og foreldre. Du er strukturert og ryddig. Du ønsker å jobbe med de store barna. 18. barn i alderen , 3.6 år.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Pedagogisk leder i Store Brevik barnehage for STORE BREVIK BARNEHAGE
STORE BREVIK BARNEHAGE
Pedagogisk leder i Store Brevik barnehage Vil du være en del av vår fremragende barnehage? Vi søker etter deg som har et stort engasjement for faget og møter barna i hverdagen og handler til barnas beste. Vi har en ledig 100 % fast stilling som pedagogisk leder fra 01/01-2019. Med mulighet for senere oppstart ved behov. Store Brevik barnehage er en veletablert privat fireavdelingsbarnehage som ligger i Son. Barnehagen har plass til ca 65 barn i alderen 0-6 år. Vi har en småbarnsavdeling og tre avdelinger med barn fra 0-6 år.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 03-12-2018

Omsorgsfull og engasjert barnehaglærer søkes til 80% fast stilling for TROLLSTUA BARNEHAGE BOEN AS
TROLLSTUA BARNEHAGE BOEN AS
Omsorgsfull og engasjert barnehaglærer søkes til 80% fast stilling Stillingen er en 80% fast stilling som pedagogisk leder på storbarnsavdelingen Lykketrollet. Vi er pr i dag 23 barn på avdelingen, og søker deg som er engasjert, som er løsningsorientert, og som bidrar til et godt arbeidsmilj Stillingsnummer: 1001-2018-11-218 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 15-12-2018

Pedagogisk leder med fagansvar for MARSVEGEN BARNEHAGE
MARSVEGEN BARNEHAGE
Pedagogisk leder med fagansvar Pedagogisk leder med særskilt fagansvar I Norlandia Barnehagene vil vi være med å skape livslang lyst til lek og læring . Hos oss er barnets beste alltid i sentrum! Barna skal trives og vokse hos oss - fra den dagen de kommer gjennom porten for første gang, til den dagen de begynner på skolen. Medarbeiderne er Norlandias viktigste innsatsfaktor og godt lederskap er vårt viktigste suksesskriterium. Vår ledelsesfilosofi er basert på stor handlefrihet innenfor gjeldende rammer.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 29-11-2018

Pedagogisk medarbeider/assistent for MARSVEGEN BARNEHAGE
MARSVEGEN BARNEHAGE
Pedagogisk medarbeider/assistent Pedagogisk medarbeider/assistent Norlandia tilbyr Arbeidsoppgaver i et spennende konsern med sterk vekst Mulighet til å påvirke din egen hverdag sammen med engasjerte medarbeidere Et godt arbeidsmiljø i nye lokaler Kompetanseheving gjennom interne og eksterne kurs. Lønn, evt. tillegg og annen godtgjørelse er i henhold til gjeldende tariffavtale.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018