Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Barne- og ungdomsarbeider for Fjellhamar barnehage
Fjellhamar barnehage
Barne- og ungdomsarbeider Org. nr: - Stillingsident: 4120780215 Presentasjon av stillingen: Vil du være med å gi barna en god barndom med lek, læring og trygge voksne?
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Barnehagelærerstilling ledig i barnehage med styrket pedagogisk miljø for ESPIRA GREFSEN STASJON BARNEHAGE
ESPIRA GREFSEN STASJON BARNEHAGE
Barnehagelærerstilling ledig i barnehage med styrket pedagogisk miljø Vil du være med å utvikle vårt arbeid med pedagogiske miljøer? Espira Grefsen stasjon barnehage åpnet august 2016, og holder til i flotte nye lokaler på Sandaker. Barnehagen har åtte avdelinger, 37 ansatte, med god barnehagelærerdekning og en god blanding av menn, kvinner, og ansatte med ulik bakgrunn. Vi er en fullkostbarnehage, med egne spisesaler og ansatt kokk i 100% som lager varm lunsj hver dag. Barnehagens styrke ligger i gode, romslige areal med gode planløsninger.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Vi søker tilkallingsvikarer for ÅSLAND BARNEHAGE SA
ÅSLAND BARNEHAGE SA
Vi søker tilkallingsvikarer Vi ser etter deg som: · Liker å jobbe med barn og vil være med på å sikre deres utvikling og læring igjennom lek · Har gode samarbeidsevner og er en lagspiller · Er stabil og er tilgjengelig på kort varsel · Selvstendig og samtidig har evnen til å jobbe i team · Initiativrik, fleksibel og har evnen til å gi av seg selv · Liker ulike utfordringer · Er positiv og har masse humor · Har gode kommunikasjon og samarbeidsevner · Liker at det skjer mye, og holder hodet kaldt og hjertet varmt Arbeidsmengde vil være variende ut ifra barnehagens behov.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-10-2019

Vi søker dyktige barnehageassistenter til vårt vikarteam for SONAR AS
SONAR AS
Vi søker dyktige barnehageassistenter til vårt vikarteam Leken og omsorgsfull? Ser hvert enkelt barn? Vi søker nå flere dyktige personer til vårt vikarteam. Om du tar deg et friår, eller ønsker å ha en meningsfull jobb ved siden av studiene synes jeg du skal lese videre. Vi ønsker deg som trives med barn i lek og omsorg. Er du rette person til å ta på deg denne oppgaven? Da er du den vi søker etter. Ønskede kvalifikasjonerBarnehagelærer Barne- og ungdomsarbeider Pedagogisk utdanning I tillegg vil erfaring fra samme type stilling og forøvrig personlige egenskaper telle sterkt.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

Pedagogisk leder - vikariat for Elmholt Barnehage (VO-Oslo)
Elmholt Barnehage (VO-Oslo)
Pedagogisk leder - vikariat Org. nr: - Stillingsident: 4120640674 Presentasjon av stillingen: "GOD START ¿ BARNETS FREMTID>> Har du lyst til å gjøre en forskjell i barns liv? Er du lidenskapelig opptatt av barn? Evner du å samarbeide med andre for å gi barn en god barndom? Klarer du å være både omsorgsfull og profesjonell? Da er du den rette pedagogen for oss. Elmholt barnehage har et ledig vikariat som pedagogisk leder fram til juli 2020. Elmholt barnehage er i team med Ullern barnehage, og det er totalt 26 ansatte i teamet i tillegg til styrer.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Barnehagelærer for Elmholt Barnehage (VO-Oslo)
Elmholt Barnehage (VO-Oslo)
Barnehagelærer "GOD START - BARNETS FREMTID>> Har du lyst til å gjøre en forskjell i barns liv? Er du lidenskapelig opptatt av barn? Evner du å samarbeide med andre for å gi barn en god barndom? Klarer du å være både omsorgsfull og profesjonell? Da er du den rette barnehagelæreren for oss.Elmholt barnehage har en ledig fast stilling som barnehagelærer. Stillingen er ledig nå, men vi er villige til å vente på den rette kandidaten. Elmholt barnehage er i team med Ullern barnehage, og det er totalt 26 ansatte i teamet i tillegg til styrer.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Barnehagemedarbeider for Elmholt Barnehage (VO-Oslo)
Elmholt Barnehage (VO-Oslo)
Barnehagemedarbeider "GOD START - BARNETS FREMTID>> Har du lyst til å gjøre en forskjell i barns liv? Er du lidenskapelig opptatt av barn? Evner du å samarbeide med andre for å gi barn en god barndom? Klarer du å være både omsorgsfull og profesjonell? Da er du kanskje den rette personen for oss.Elmholt barnehage har en ledig fast stilling som medarbeider. Stillingen er ledig omgående. Elmholt barnehage er i team med Ullern barnehage, og det er totalt 26 ansatte i teamet i tillegg til styrer. Barnehagene er en del av bydelens Kultur - og oppvekstavdeling.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Nordkapp vgs. - Avd.leder for fiskeri-og maritim utdanning for Nordkapp Maritime Fagskole Og Videregående Skole
Nordkapp Maritime Fagskole Og Videregående Skole
Nordkapp vgs. - Avd.leder for fiskeri-og maritim utdanning Beskrivelse arbeidsstedNordkapp videregående skole ligger i Honningsvåg, Nordkapp kommune. Vi har tilbud innen naturbruk, restaurant- ogmatfag, elektrofag, HO, TIP og studiespesialisering. Skolen har ansvaret for distanseundervisning på vg1-nivå til 8kystkommuner - LOSA Finnmark. Fagskolen tilbyr nautikk D4 og D1.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 09-09-2019

Adjunkt 100 % fast stilling - Kabelvåg barneskole for KABELVÅG BARNESKOLE SFO
KABELVÅG BARNESKOLE SFO
Adjunkt 100 % fast stilling - Kabelvåg barneskole Org. nr: - Stillingsident: 4120844512 Presentasjon av stillingen: Kabelvåg barneskole er kommunens eneste separate barneskole med elever på 1. ¿ 6. årstrinn. Skolen ligger i Kabelvåg sentrum. Skolen har heldags skolefritidsordning (SFO) med ca. 75 brukere. Åpningstid kl. 07.00¿16.30. Fast uteskoledag hver uke for 1.- 4. årstrinn. Det er ca. 180 elever ved skolen og det er ca. 30 ansatte. Det er planlagt ny skole i Kabelvåg, med felles barne- og ungdomstrinn fra skoleåret 2020-2021. Arbeidsoppgaver Kontaktlæreransvar (p.t. 1.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 06-09-2019

Er du en kanonbra pedagog? Vi ønsker deg til vårt team!! for KANONEN BARNEHAGE
KANONEN BARNEHAGE
Er du en kanonbra pedagog? Vi ønsker deg til vårt team!! Norlandia Kanonen barnehage ligger i et verneverdig bygg på idylliske Løren. Løren er en urban bydel i kontinuerlig utvikling. Boliger reises, butikker åpnes -- og parker og grøntareal omkranser den trivelige Lørenbyen. Norlandia Kanonen barnehage har 91 barn og 21 årsverk fordelt på 5 aldersjevne avdelinger. I tillegg har vi egen kokk og daglig leder ansatt i 100 % stillinger. I Norlandia Kanonen barnehage har vi i år valgt Konflikthåndtering blant barn som vårt satsningsområde.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 31-08-2019