Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår neste selger?
Tryg Salgssenter Innlandet
Vi søker flere forsikringsrådgivere både for bedrift og privatsalg til våre kontorer på Skreia og Vinstra
Registrert : 05-03-2021 Søknadsfrist : 15-04-2021

Kom til oss i Lena FUS barnehage som Barnehagelærer/pedagogisk leder
Lena FUS barnehage as
Lena FUS barnehage er en 5 avdelingsbarnehage, og ei utegruppe på Lena, Østre Toten. Hos oss er personalets kunnskap og kompetanse en viktig ressurs for barnehagens kvaliet og læringmiljø. Hverdagen vår preges av et glødende, tilstedværende og engasjert personal, som sammen gir barna en fantastisk hverdag. Hos oss kommer barna først, og vi har alltid barna i fokus - de er BEST!
Registrert : 04-03-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Søker Agronom med Traktorførerkort
Lundstad Grønt AS
Vi, i Lundstad Grønt AS ser etter deg som brenner for å utvikle landbruket i takt med ny teknologi. . Og som vil bidra til gode vekstforhold for våre produkter. Som person må du ha stor arbeidskapasitet, og være strukturert. Arbeidsoppgaver, som jordbearbeiding, radrensing, sprøyting med plantevernmidler. Kvalifikasjoner, som gyldig førerkort klass T 50 km, er nødvendig. Erfaring fra jordbearbeiding og sprøyting er en fordel men ingen betingelse. Opplæring og nødvendig kurs vil bli gitt.
Registrert : 04-03-2021 Søknadsfrist : 31-03-2021

Vi søker Vernepleier til Lena FUS barnehage
Lena FUS barnehage as
Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 180 barnehager med over 3400 ansatte og 14 000 barn fordelt i 85 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 13-03-2021

Helsefagarbeider/hjelpepleier
Fjellvoll omsorgsboliger
Arbeidssted:Fjellvoll består av 42 omsorgsboliger, samt dagavdeling som driftes 3 dager i uken. Tjenesten driftes etter vedtak fra tildelingsenheten på hver enkelt beboer.Fakta om stillingen:Vi har ledig 80% fast stilling for helsefagarbeider/hjelpepleier.Arbeidstid er turnus etter oppsatt arbeidsplan.Medansvarlig for at tjenesten som utøves er i overensstemmelse med enhetens målsetningHa medansvar for opplæring og oppfølging av studenter og nytilsatte i avdelingen.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Helsefagarbeider/hjelpepleier - 2 x 67% fast stilling
Fjellvoll omsorgsboliger
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Arbeidssted: Fjellvoll består av 42 omsorgsboliger, samt dagavdeling som driftes 3 dager i uken. Tjenesten driftes etter vedtak fra tildelingsenheten på hver enkelt beboer. Fakta om stillingen: Vi har ledig 2 X 67% fast stilling for helsefagarbeider/hjelpepleier. Arbeidstid er turnus etter oppsatt arbeidsplan. Medansvarlig for at tjenesten som utøves er i overensstemmelse med enhetens målsetning
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Sykepleier
Østre Toten kommune Helse, omsorg og velferd
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen : Arbeidssted: Helse- og omsorgstjenestene i Østre Toten står foran store og spennende utviklingsprosesser. Heldøgnstjenestene består av Labo med sykehjemsplasser og Fjellvoll med omsorgsboliger. Fjellvoll har 42 omsorgsboliger, samt dagavdeling. Fokusområder er brukermedvirkning og personsentrert omsorg Fakta om stillingen: 100% fast stilling for sykepleier i turnus, med for tiden jobbing dag/kveld, hver 3. helg.
Registrert : 03-03-2021 Søknadsfrist : 19-03-2021

Fleet Manager
Hoyer Norway AS
Vil du jobbe med flåtestyring og ny teknolog for å skape fremtidsrettede løsninger i transportbransjen?Fleet Manager med ansvar for IT og digitalisering
Registrert : 02-03-2021 Søknadsfrist : 18-03-2021

Prosessoperatør
Orkla Confectionery & Snacks Norway
Orkla Confectionery & Snacks Norge består av de tidligere selskapene Nidar, Sætre og KiMs Norge. Selskapet har sterke posisjoner innen snacks, godteri og kjeks i Norge. Vi utvikler, produserer og markedsfører kjente og kjære merker for kos og glede som f. eks. Nidar Favoritter, Stratos, Smash!, KiMs, Totenflak, Polly, Cheez, Café Bakeriet, Ballerina og Bixit.
Registrert : 01-03-2021 Søknadsfrist : 12-03-2021

Montering og service av kraftverk
Vannkraftservice AS
Vannkraftservice AS trenger 3 nye faste medarbeidere til service og montering av vannkraftverk rundt i hele Norge. Om du har kunnskap om mekanisk montasje og kanskje erfaring fra mekanisk del av kraftverk, sveising av syrefast med TIG, hydraulikk-kjennskap, presisjon med rørbøying, oljesmøring, lagerkunnskap og generell nøyaktighet så hører vi gjerne fra deg! Vannkraftservice AS har oppdrag over hele Norge, vi har nye eller nyere servicebiler med rikholdig verktøy, på oppdrag bor vi bra, helst på hotell, vi bruker statens satser for diett og gode avtaler med våre medarbeidere.
Registrert : 01-03-2021 Søknadsfrist : 11-04-2021