Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Bedriftsrådgiver næringsliv for Totens Sparebank
Totens Sparebank
Bedriftsrådgiver næringsliv En av vår dyktige bedriftsrådgiver har fått en annen stilling i Totens Sparebank. Vi søker derfor etter hans etterfølger. Vi ser etter en offensiv bedriftsrådgiver som vil være med på å bidra til vekst og utvikling av vår portefølje i Mjøsregion, primært Ringsaker/Hamar området. Som bedriftsrådgiver er hovedoppgaven din å identifisere, aktivt oppsøke, og etablere nye kundeforhold i Totens Sparebank, samt utvikle eksisterende portefølje.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 03-05-2019

Økonomitjenester Innlandet søker autoriserte regnskapsførere til Gjøvik, Lena og Gran for ØKONOMITJENESTER INNLANDET AS
ØKONOMITJENESTER INNLANDET AS
Økonomitjenester Innlandet søker autoriserte regnskapsførere til Gjøvik, Lena og Gran Økonomitjenester Innlandet er i sterk vekst og ved våre avdelinger på Gjøvik, Lena og Gran, søker vi nå etter dyktige autoriserte regnskapsførere eller revisorer som vil bli en del av et faglig sterkt team. Stillingens arbeidsoppgaver: · Regnskapsføring, årsoppgjør, lønn og rådgivning for egne kunder. · Autorisasjonsansvar for andre regnskapsmedarbeidere. · Legge til rette for god kundetilfredshet. Kvalifikasjoner og ønskede egenskaper · Autorisert regnskapsfører eller revisor med relevant erfaring.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 25-05-2019

Barnehage assistenter - div. vikariater. Kommunale barnehager for ØSTRE TOTEN KOMMUNE BARNEHAGEKONTOR
ØSTRE TOTEN KOMMUNE BARNEHAGEKONTOR
Barnehage assistenter - div. vikariater. Kommunale barnehager ArbeidsstedDe seks kommunale barnehagene i kommunen. Fakta om stillingenRingevikar ved sykdom eller annet fravær hos personalet. Krav til søkerFormell utdanning: Gjerne fagarbeider eller annen kompetanse innenfor arbeid i barnehage Tidligere praksis: Gjerne erfraing fra arbeid i barnehage Personlige egenskaper: Positiv,løsningsorientert,autoritativ voksen,engasjert,leken, og genuint opptatt av barnas lek og barnas beste. Politiattest påkrevd.
Registrert : 10-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Pedagogiske ledere - Kommunale barnehager div stillings % for ØSTRE TOTEN KOMMUNE BARNEHAGEKONTOR
ØSTRE TOTEN KOMMUNE BARNEHAGEKONTOR
Pedagogiske ledere - Kommunale barnehager div stillings % ArbeidsstedDersom det blir ledige vikariater i en eller flere kommunale barnehager i Østre Toten trenger vi pedagogiske ledere fra høsten 2019. Det er 6 kommunale barnehager i Østre Toten: Vilberg, Oliviabakken, Kapp, Nordli, Hoffsvangen og Kolbu barnehager. Vi har et godt faglig miljø, der vi er opptatt av samarbeid og utvikling. Vi jobber aktivt med læringsmiljøet i barnehagene. Fakta om stillingenVi har 50% pedagogtetthet i våre barnehager så du vil jobbe i team med fagarbeider, assistent og pedagogisk leder.
Registrert : 10-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Sykepleier 83% fast - Fjellvoll bo- og servicesenter for Fjellvoll Bo- og Servicesenter
Fjellvoll Bo- og Servicesenter
Sykepleier 83% fast - Fjellvoll bo- og servicesenter ArbeidsstedFjellvoll bo og servicesenter består av 2 avdelinger.18 sykehjemsplasser for personer med demens, 24 omsorgsboliger med stedlig bemanning, samt en dagavdeling for hjemmeboende 5 dager i uka. Fakta om stillingenVi har ledig 83% fast stilling for sykepleier . Arbeidstid er turnus etter oppsatt arbeidsplan, med for tiden jobbing dag/kveld og helg. Vakter vil primært være i sykehjemsavdelingen, men vil måtte påberegne vakter på hele senteret da det er et nært samarbeide på tvers av avdelingene.
Registrert : 10-04-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Hjelpepleier/helsefagarbeider for ØSTRE TOTEN KOMMUNE FJELLVOLL BO
ØSTRE TOTEN KOMMUNE FJELLVOLL BO
Hjelpepleier/helsefagarbeider ArbeidsstedFjellvoll bo og servicesenter består av 2 avdelinger.18 sykehjemsplasser for personer med demens, 24 omsorgsboliger med stedlig bemanning, samt en dagavdeling for hjemmeboende 5 dager i uka. Fakta om stillingenVi har ledig 68% fast stilling for hjelpepleier/helsefagarbeider . Arbeidstid er turnus etter oppsatt arbeidsplan, med for tiden jobbing dag/kveld og helg. Vakter vil primært være i sykehjemsavdelingen, men vil måtte påberegne vakter på hele senteret da det er et nært samarbeide på tvers av avdelingene.
Registrert : 10-04-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Er det truck i deg? for DREAMWORK AS
DREAMWORK AS
Er det truck i deg? Er det truck i deg? Arbeidsgiver Dreamwork Stillingstittel Lagermedarbeider Frist Snarest Varighet Langvarig oppdrag Vi ser etter en kvikk lagermedarbeider med stor stå-på-vilje, som kan bidra til god flyt i hverdagen. På vegne av vår spennende kunde søker vi nå 3 flinke og fleksible lagermedarbeidere i Gjøvik. Arbeidshverdagen på lager består av mange oppgaver som må løses, og det er derfor en fordel om du er selvgående og ikke er redd for å ta i et tak.
Registrert : 08-04-2019 Søknadsfrist : 30-04-2019

Prosjektleder hos kvalitetsbevist maskinentreprenør for GUDBRANDSEN BRØDRENE AS
GUDBRANDSEN BRØDRENE AS
Prosjektleder hos kvalitetsbevist maskinentreprenør Vi søker en kvalitetsbevist prosjektleder for vår kunde. Brødrene Gudbrandsen er et solid og kvalitetsbevist maskinentreprenørfirma, beliggende på Lena i Østre Toten kommune, med 48 ansatte. Deres virksomhetsområde er innen tomtearbeider, knusing / sortering av stein, anleggsgartner, VVA. Selskapet omsatte i 2018 for 120 millioner kroner.
Registrert : 08-04-2019 Søknadsfrist : 04-05-2019

Tospråklig lærer skoleåret 2019/2020 for ØSTRE TOTEN KOMMUNE BARNEHAGEKONTOR
ØSTRE TOTEN KOMMUNE BARNEHAGEKONTOR
Tospråklig lærer skoleåret 2019/2020 ArbeidsstedØstre Toten kommune har 9 kommunale skoler- 7 barneskoler og 2 ungdomsskoler. Kommunen har gode bo- og oppvekstmiljøer, full barnehagedekning og et stort mangfold innenfor kultur og fritidsaktiviteter. Nærmere opplysninger om hver skole finnes på hjemmesiden www.ostre-toten.kommune.no. Fakta om stillingenFra 01.08.2019 vil det bli ledig ca 50% stillinger for tospråklig lærer i arabisk. Krav til søkerFormell utdanning: Tidligere praksis: Personlige egenskaper: Ønskelig med: Politiattest påkrevd.
Registrert : 03-04-2019 Søknadsfrist : 23-04-2019

Dagligleder Blikk og ventilasjon for Nordengen AS
Nordengen AS
Dagligleder Blikk og ventilasjon Vi ønsker oss en dagligleder med erfaring innen blikkenslagerarbeider og gjerne også ventilasjon. Som leder vil du har stor frihet til å legge opp dagen og forme bedriften videre. Hyggelig miljø :) Vi ønsker å tilby gode betingelser til rette vedkommende. PAM Stillingsnummer: 0528-2019-04-2 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 01-04-2019 Søknadsfrist : 31-05-2019