Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Avfall- og miljøstatistikk
Statistisk sentralbyrå
Har du lyst til å jobbe med miljøstatistikk?
Registrert : 04-07-2022 Søknadsfrist : 08-08-2022

Teamleder reservedelslogistikk/delelager
Elcare Nordic AS
Vi søker en positiv og engasjert person som vil bidra både internt i teamet på delelageret vårt, men som også kan samarbeide godt på tvers av avdelinger. Vi ønsker at du er flink til å se løsninger, har erfaring med forbedringsarbeid og kan jobbe konstruktivt sammen med teamet med målsetninger og rutiner. Som teamleder har du ansvar for personalet på teamet, ressursplanlegging, forbedringsarbeid og leveringskvalitet på ditt område.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 17-07-2022

Sentrum videregående skole – Undervisningsstilling i automatiseringsfag
Innlandet fylkeskommune Sentrum videregående skole
BeskrivelseSentrum videregående skole har ledig 100 % fast undervisningsstilling i automatiseringsfaget fra 1. oktober 2022.Skolen startet opp med automatiseringsfaget i 2021 og tilbyr nå Vg2 og Vg3 automatisering. Vi har investert i tidsriktig utstyr som elevene benytter i utdanningen. Vi utvider også skolen og bygger nye lokaler til utdanningsprogrammet som skal tas i bruk ved skolestart 2023.Som medarbeider vil du få mulighet til å være med på å utvikle et framtidsrettet utdanningstilbud i nært samarbeid med kollegaer og næringsliv.
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 09-08-2022

Ingeniør / prosjektleder kommunalteknikk
Næring og miljø, Kongsvinger kommune
Har du kompetanse og lyst å jobbe som ingeniør/prosjektleder innen kommunalteknikk i Kongsvinger?Du vil bli en av fjorten dyktige medarbeidere som jobber i et tverrfaglig miljø i enheten Næring og miljø. Enhetens fire hovedområder er kommunalteknikk, landbruk, kart- og oppmåling og eiendomsutvikling. Stillingen inngår i fagområdet kommunalteknikk og  har rådhuset i Kongsvinger som kontorsted. Enheten har høyt fokus på digitalisering av tjenester.  
Registrert : 01-07-2022 Søknadsfrist : 22-08-2022

Vernepleier
Helse og mestring, Kongsvinger kommune
Vil du være med å utvikle tjenestene i Helse og mestring i Kongsvinger kommune? Er du engasjert vernepleier med hjertet for faget og ønsker du å jobbe i en innovativ kommune?
Registrert : 30-06-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022

Har du god erfaring fra byggebransjen?
Jobzone Kongsvinger
Vi er stadig på utkikk etter håndtverkere med forskjellig erfaring til våre kunder i distriktet. Arbeidsoppgaver TømreroppdragMalereSparklingFlislegger Kvalifikasjoner fagbrev er ikke noe krav men har du god erfaring kan dette kompansere Personlige egenskaper selvstendigpositivnøyaktiggod arbeidsmoral Språkkunnskaper Flytende norsk og engelsk Vi tilbyr
Registrert : 29-06-2022 Søknadsfrist : 13-07-2022

Schütz søker operatører til helgejobb
Schütz Nordic AS
SCHÜTZ NORDIC AS har behov for å tilegne seg flere dyktige medarbeidere. Vi søker flere operatører til helgearbeid. Stillingen krever en selvstendig og ansvarsfull person, og som har tid og overskudd til å jobbe i helgene. Stillingen medfører en del tekniske oppgaver, som start og stopp av produksjonsutstyr, foreta enkle justeringer, materialhåndtering og oppfølging av kvalitet gjennom kontroll og målinger. Erfaring fra tilsvarende industri og tekniske ferdigheter er en fordel.
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Sykepleier / Vernepleier 
Demensavdeling  - Skyrud Demenssenter
Vil du være med å utvikle helse- og omsorgstjenestene i Kongsvinger kommune?
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 12-07-2022

Jobbcoach Kongsvinger!
Bufar Kompetanse AS
Avdeling Viken/Innlandet skal for NAV Innlandet drifte tiltaket <<Arbeidsrettet rehabilitering>> i region Kongsvinger (for deltakere fra kommunene Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal, Nord-Odal, Grue og Åsnes). Vi ønsker nå en ny veileder inn i teamet vårt og søker etter veileder/jobbcoach. 100 % fast stilling med oppstart så snart som mulig. Arbeidsoppgaver: Arbeidsoppgavene vil ligge innen området arbeidsrettede tiltak for NAV (Arbeidsrettet rehabilitering), med spesielt fokus på funksjon i arbeid.
Registrert : 28-06-2022 Søknadsfrist : 31-07-2022

Selvstendig maskinfører søkes til oppdrag i Glåmdalsregionen og Øvre Romeriket.
Volas as
Ønsker du en hverdag fylt med varierte arbeidsoppgaver i alt fra små til store prosjekt og har lyst til å jobbe i team? Være med i et firma i vekst som besitter en ny og moderne maskinpark ? Grunnet økende oppdragsmengde søker vi maskinfører til gravemaskin for oppdrag i Glåmdalsregionen og Øvre Romeriket. Kvalifikasjoner:
Registrert : 27-06-2022 Søknadsfrist : 05-08-2022