Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Mekaniker tunge kjøretøy for Norsk Scania AS Kongsvinger
Norsk Scania AS Kongsvinger
Mekaniker tunge kjøretøy Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler, busser, påbygg og hengerutstyr, har vi ledig stilling ved vårt verksted i Kongsvinger . Vi søker medarbeidere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019

Teamleder - med personalansvar for Helse-Omsorg, Kongsvinger kommune
Helse-Omsorg, Kongsvinger kommune
Teamleder - med personalansvar  Vil du være med på Kongsvinger kommunes utvikling av helse- og omsorgstjenestene? Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få muligheten til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Ved hjelp av innovasjon, digitalisering og velferdsteknologi vil kommunens medarbeidere involvere brukerne for å nå kommunens mål. Aktivitet- og bistandsenheten har ansvar for og yter tjenester til mennesker med utviklingshemning.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 08-02-2019

Innkjøpssjef for Kongsvinger kommune
Kongsvinger kommune
Innkjøpssjef Vil du være med å utvikle innkjøp i Kongsvingerregionen? Som Innkjøpssjef vil du bidra til å effektivisere driften gjennom gode avtaler og samtidig sikre best mulig tjenestetilbud til innbyggerne. Kommunene Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler og Kongsvinger med tilhørende interkommunale selskaper har et regionalt innkjøpssamarbeid (RIIK) med Kongsvinger som vertskommune.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Selger - Ibas AS for Ibas AS
Ibas AS
Selger - Ibas AS Har du lyst til å jobbe i et internasjonalt selskap på Kongsvinger? Du kan nå bli del av et team som hver dag går på jobb for å redde viktige og kritiske data for både bedrifter og privatpersoner.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 03-02-2019

Sykepleier -hjemmebaserte tjenester for Helse-Omsorg, Kongsvinger kommune
Helse-Omsorg, Kongsvinger kommune
Sykepleier -hjemmebaserte tjenester Vil du være med på Kongsvinger kommunes utvikling av helse og omsorgstjenestene?Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få muligheten til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Ved hjelp av innovasjon, digitalisering og velferdsteknologi vil kommunens medarbeidere involvere brukerne for å nå kommunens mål. Roverud omsorgsenhet yter tjenester til pasienter ved Roverudhjemmet og brukere av Brandval hjemmebaserte tjenester.  Det jobbes etter et "hjemme-best"- perspektiv der rehabilitering er
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Ønsker du å jobbe med drift og vedlikehold av Bane NORs anlegg? - Bane NOR SF for Bane NOR SF
Bane NOR SF
Ønsker du å jobbe med drift og vedlikehold av Bane NORs anlegg? - Bane NOR SF Ønsker du å jobbe med drift og vedlikehold av BaneNORs anlegg? Baneområde Kongsvinger- og Gjøvikbanen tilhører Område Øst. Banestrekningen har ansvar for å forvalte, gjennomføre mindre fornyelser, drifte og vedlikeholde strekningene på Kongsvinger- og Gjøvikbanen. Som signalmontør utfører du vedlikehold, feilretting og monterer ulike typer signalanlegg.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Teamleder - sykepleier, demensavdeling for Kongsvinger kommune
Kongsvinger kommune
Teamleder - sykepleier, demensavdeling Presentasjon av stillingen: Vil du være med å utvikle Roverud omsorgsenhet for fremtidens omsorgstjenester?  Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få muligheten til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Sykepleier/vernepleier for Helse-Omsorg, Kongsvinger kommune Austmarka og Holt omsorgsenhet 
Helse-Omsorg, Kongsvinger kommune Austmarka og Holt omsorgsenhet 
Sykepleier/vernepleier Presentasjon av stillingen:  Vil du være med på Kongsvinger kommunes utvikling av helse og omsorgstjenestene?Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få mulighet til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Ved hjelp av innovasjon, digitalisering og velferdsteknologi vil kommunens medarbeidere involvere brukerne for å nå kommunens mål.  Enheten består av Austmarka hjemmebaserte tjenester og heldøgnsbemannede boliger på Holt og Austmarka.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 05-02-2019

Driftstekniker Kongsvinger for ISS FACILITY SERVICES AS
ISS FACILITY SERVICES AS
Driftstekniker Kongsvinger Vi ser etter deg som har: Relevant erfaring innen drift og vedlikehold av større næringsbyggGod erfaring med bruk av EOS, FDV-system og SD-anleggMå kunne forstå, sette seg inn i og å etterleve gjeldende HMS regler og prosedyrerKunnskap om drift av kompliserte byggningsmasser og god byggteknisk innsiktErfaring med energieffektiviseringFørerkort kl B og gode språkkunnskaper i ett nordisk språkPersonlige egenskaper Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og en god ambassadør mot vår kunde.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 25-01-2019

Produksjonsmedarbeidere for Insula AS for INSULA PRODUKSJON AS
INSULA PRODUKSJON AS
Produksjonsmedarbeidere for Insula AS Vi ønsker enda flere medarbeidere til vår produksjon i Kongsvinger. Vi tilbyr Langvarig oppdragMuligheter for personlig utviklingKunnskapsutvikling om fiskeprodukter og produksjonOrdnede HMS-forholdPensjons- og forsikringsordningerArbeidsoppgaver I hovedsak vil jobben bestå av å følge oppskrifter og lage farsen videre til produksjon. Det er relativt høy intensitet i produksjonen og du får en aktiv arbeidsdag på jobb. Arbeidsoppgavene innebærer også renholdsspyling av maskiner og utstyr, med noe forberedelser til neste dag.
Registrert : 11-01-2019 Søknadsfrist : 24-01-2019