Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Sykepleier Korttids-/KAD avdeling
Roverudhjemmet
Vil du  være med  å utvikle tjenestene i Helse og mestring?Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få muligheten til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Ved hjelp av innovasjon, digitalisering og velferds teknologi vil kommunens medarbeidere involvere brukerne i å nå sine mål. 
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Undervisningsstilling  
Vennersberg skole
Hver eneste dag gjør våre lærere i skolen en innsats for å hjelpe våre barn å nå sine drømmer og mål. Vi trenger enda flere som kan bidra til at alle barn og unge får brukt sitt fulle potensial og blitt den beste utgaven av seg selv. Er du en av dem?
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Vi søker en serviceinnstilt og løsningsorientert renholdsoperatør
Kirurgisk divisjon, Anestesi og Operasjon seksjon Kongsvinger
Kongsvinger sykehus er i en tilpasningsfase hvor vi bygger opp vår kapasitet for å kunne håndtere økt tilførsel av ø-hjelpspasienter fra Øvre Romerike. Vi skal fremover undersøke, utrede og behandle flere pasienter og vi har derfor behov for flere dyktige medarbeidere. Samtidig vil dette bidra til at vi bygger et sterkere grunnlag som et faglig robust og bærekraftig lokalsykehus med akuttfunksjoner.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Varebil å budbil sjåfører søkes til matkasse leveringer
Roger Svensrud's Amcar & Transport
Vi søker etter flere sjåfører til våre varebiler for utkjøring av matkasser for bring å for Adams å godt levert å Hello fres, på lørdager, søndager, mandager å tirsdager .
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-12-2022

Varebil sjåfører søkes til kjøring for bring i Oslo å omegn
Roger Svensrud's Amcar & Transport
Varebil sjåfører søkes til fast kjøring i Oslo å omegn, viken å østfold området. med diesel varebiler ala transportere.
Registrert : 05-12-2022 Søknadsfrist : 31-01-2023

Vi søker logistikkmedarbeider
Aktiv Bemanning Norge AS
For kunde i Kongsvingerregionen søker vi etter en ny medarbeider til logistikkjobb. Vi er på utkikk etter deg som er fremoverlent og serviceorientert. Har du stå-på vilje, godt humør og trives i et hektisk miljø, kan dette være jobben for deg.   Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:
Registrert : 02-12-2022 Søknadsfrist : 16-12-2022

Autorisert regnskapsbyrå i Kongsvinger søker autorisert regnskapsfører
Kongsvinger Regnskap AS
Om stillingen Stillingen er fulltid, lønn etter avtale, lokale forhandlinger. Vi søker etter en person med relevant og allsidig praksis. Må kunne arbeide selvstendig være en sosial person med gode samarbeidsegenskaper. Vedkommende vil være en resurs i et faglig miljø med 10 andre. Autorisert regnskapsfører
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 06-01-2023

Miljøterapeuter/Miljøarbeidere - natt
Psykisk helse og rus omsorgen
Psykisk helse og rusomsorg i Kongsvinger kommune yter tjenester til voksne mennesker med psykiske lidelser og personer med rusproblematikk. Avdelingen er stor og tverrfaglig sammensatt. Vi har et nært samarbeid med andre kommunale enheter i tillegg til Frelsesarmeens rusomsorg. Vårt felles mål er å bidra til at personer innenfor målgruppen får redusert omfanget av sine utfordringer og blir i stand til bedre å mestre egne liv.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 12-12-2022

Vi søker inntil 5 hyggelige og initiativrike tilkallingsvikarer som portør
Divisjon Facilities Management, Avdeling Logistikk, transport og forsyning Kongsvinger
Ønsker du å være en nøkkelperson i et foretak med vekst? Vi søker en person som kan bistå på tvers med ulike oppgaver i seksjonen. Er du smilende? Kan du brette opp ermene og ta i et skikkelig tak? Er du i tillegg ansvarsfull og liker å jobbe i team? Da vil vi gjerne at du søker jobb hos oss. Vi ønsker å forsterke vår avdeling til følgende oppgaver:-       tilkallingsvikar for vår portørtjeneste - pasientportør.-       tilkallingsvikar for tekstilhåndtering - portør.-       tilkallingsvikar for miljøstasjonen - miljøportør.
Registrert : 29-11-2022 Søknadsfrist : 19-12-2022

Er du vår nye Innkjøper
Eskoleia AS
Vi søker INNKJØPER som er strukturert og trives i ett hektisk og utviklingsorientert miljø. Som Innkjøper vil du jobbe aktivt mot våre nasjonale og internasjonale leverandører med oppfølging av innkjøp og leveranser av råvarer og komponenter. Vi er i et utviklingsorientert miljø hvor du vil jobbe tett mot interne avdelinger. Innkjøper vil bistå våre datterselskaper i konsernet med oppfølging av innkjøp og leverandørutvikling. Vår produksjon er lokalisert i Kongsvinger, hvor vi har et moderne produksjonsanlegg. Sentrale arbeidsoppgaver:
Registrert : 28-11-2022 Søknadsfrist : 10-12-2022