Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
SSB trenger flere dyktige medarbeidere til vår mikrodatatjeneste - Statistisk sentralbyrå for Statistisk sentralbyrå
Statistisk sentralbyrå
SSB trenger flere dyktige medarbeidere til vår mikrodatatjeneste - Statistisk sentralbyrå Statistisk sentralbyrå låner ut mikrodata til forskningsprosjekter, og har data knyttet til personer, virksomheter og foretak. I Seksjon for utlån av mikrodata trenger vi inntil to nye kollegaer som skal hjelpe oss med å følge opp utfordringene innenfor utlån av mikrodata og tverrfaglig oppdragsvirksomhet ellers.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 05-05-2019

Sommerjobb som sjåfør i området Hamar og Ringebu for AKTIV BEMANNING NORGE AS
AKTIV BEMANNING NORGE AS
Sommerjobb som sjåfør i området Hamar og Ringebu For kunde søker vi etter dyktige sjåfører med kl.C/CE og gyldig YSK for sommeren i området Hamar og Ringebu. Vi søker etter deg som er serviceinnstilt og arbeider selvstendig. Du er punktlig, nøyaktig og leverer høy kvalitet i arbeidet ditt. Du har god forståelse for viktigheten av HMS og trygg trafikkatferd. Er du pålitelig og har en lidenskap for transportbransjen, da vil vi gjerne høre fra deg!
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 12-05-2019

Sykepleiere medisinsk sengepost, faste/vikarer for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Sykepleiere medisinsk sengepost, faste/vikarer Søker du en utfordring, der du får brukt alle dine egenskaper som sykepleier, - søk en stilling på Medisinsk sengepost Kongsvinger.Medisinsk sengepost har 29 senger klare for pasienter som kommer inn med behov for nødhjelp.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 26-04-2019

Driftsoperatør fjernvarme Kongsvinger for EIDSIVA BIOENERGI AS
EIDSIVA BIOENERGI AS
Driftsoperatør fjernvarme Kongsvinger Driftsoperatørene har ansvar for kontinuerlig drift, overvåking og kontroll av våre kjeler, fjernvarmenett og kundesentraler gjennom hele året, kun avbrutt av revisjonsperioder. Driftsoperatørene vil bli en sentral del av et sterkt og engasjert driftsmiljø hvor fokus er på sikker og lønnsom drift og smart videreutvikling av våre fjernvarmeanlegg. Eidsiva Bioenergi har de siste årene gjort store utbygginger og har derfor hatt fokus på oppstart og vekst.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Lege i spesialisering for Sykehuset Innlandet HF
Sykehuset Innlandet HF
Lege i spesialisering Divisjon psykisk helsevern, avdeling BUP har ledig fast stilling for lege i spesialisering innen barn og unges psykiske helsevern. Avdelingen består av seks poliklinikker og to døgninstitusjoner. Poliklinikkene ligger i Follo, på Furuset, Grorud, Øvre og Nedre Romerike og på Kongsvinger. De to døgninstitusjonene er Ungdomspsykiatrisk klinikk og Bråten behandlingssenter. Den som ansettes får sitt arbeidsforhold i Divisjon psykisk helsevern, avdeling BUP.Den ledige stillingen har arbeidssted BUP Kongsvinger.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 06-05-2019

Kontormedarbeider til Glåmdal brannvesen IKS for GLÅMDAL BRANNVESEN IKS
GLÅMDAL BRANNVESEN IKS
Kontormedarbeider til Glåmdal brannvesen IKS Er du en person som er positiv, har "stå på vilje", er glad i å jobbe både selvstendig, i team og liker utfordringer. Vi søker nå etter en ny medarbeider i administrasjonen, som har disse egenskapene og som kan være med på å videreutvikle GBI, hvor det nå er ledig midlertidig 50 % stilling med arbeidstid etter avtale ut året 2019, med mulighet for fast ansettelse og utvidelse til 100 % i 2020.
Registrert : 12-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Sentrum videregående skole - Senter for voksnes læring - koordinator 55 % fast for Sentrum videregående skole
Sentrum videregående skole
Sentrum videregående skole - Senter for voksnes læring - koordinator 55 % fast StillingsinformasjonDet er ledig 55 % fast stilling som koordinator ved Senter for voksnes læring Glåmdal, arbeidssted Sentrum videregående skole. Senter for voksnes læring Glåmdal har ansvaret for voksenopplæringen i region 4 (Kongsvinger, Eidskog, Grue, Våler, Åsnes, Sør-Odal og Nord-Odal). Arbeidsåret følger i hovedsak skoleåret. Dette betyr at du jobber 3 hele dager i 38 uker, samt 10 dager i forbindelse med skoleferier, etter avtale med leder.
Registrert : 11-04-2019 Søknadsfrist : 28-04-2019

Sykepleiere - natt for Kongsvinger kommune
Kongsvinger kommune
Sykepleiere - natt Vil du være med å utvikle Kongsvinger kommunes helse og omsorgstjenester?Målet er at innbyggerne skal kunne ivareta sin egen helse, få mulighet til å leve og bo selvstendig og ha en aktiv og meningsfull tilværelse i fellesskap med andre. Ved hjelp av innovasjon, digitalisering og velferdsteknologi vil kommunens medarbeidere involvere brukerne for å nå kommunens mål.Enheten består av Austmarka hjemmebaserte tjenester og heldøgnsbemannede boliger på Holt og Austmarka.
Registrert : 10-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Formann i produksjonsavdelingen. for Eskoleia AS
Eskoleia AS
Formann i produksjonsavdelingen. Dine sentrale arbeidsoppgaver: · Sørge for god drift ved avdelingen · Koordinere arbeidsoppgavene · Personalansvar for avdelingen · Sørge for å ivareta god kvalitet Kunnskap og erfaring vi ønsker oss: · Erfaring fra tidligere/liknende stilling · Ledererfaring · Erfaring med Lean · Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende · God IT-kunnskap (MS Office og MPS) · Truckførerbevis Egenskaper vi gjerne ser at du har: · Punktlig og selvstendig · Positiv innstilling og en motivator · Fleksibel · Systematisk, strukturert og jobbe med kontinuerlig forbedring · Gode norskkunnska
Registrert : 09-04-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019

Førstekonsulent - Arbeid og Ytelser Hamar for NAV Forvaltning Hedmark
NAV Forvaltning Hedmark
Førstekonsulent - Arbeid og Ytelser Hamar NAV Arbeid og ytelser Hamar har i dag ca. 100 medarbeidere fordelt på kontorsteder i Hamar og Kongsvinger. Vi har 2 ledige vikariater i 100 % stilling som førstekonsulent innenfor saksbehandling av dagpenger under arbeidsløshet, med arbeidssted Kongsvinger.Tiltredelse er ønsket 3.
Registrert : 08-04-2019 Søknadsfrist : 24-04-2019