Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Ønsker du å jobbe analytisk i et kommersielt miljø? for Coca-Cola Drikker AS
Coca-Cola Drikker AS
Ønsker du å jobbe analytisk i et kommersielt miljø? Ønsker du å jobbe analytisk i et kommersielt miljø? Mestrer du kunsten å kommunisere komplekse analyser forståelig og tilpasse budskapet til ulike målgrupper? Da kan dette kan være din mulighet. Vi søker en ny analytiker for Performance Management teamet i Strategy & Insight avdelingen vår. I denne rollen vil du utvikle rapporter og analyser for interne kommersielle stakeholdere med den hensikt å sørge for at data er en grunnleggende del av sentrale forretningsbeslutninger. For å lykkes i rollen må du være analytisk og kundeorientert.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 28-05-2019

Overlege; Klinisk nevrofysiologi for AHUS NORDBYHAGEN
AHUS NORDBYHAGEN
Overlege; Klinisk nevrofysiologi Presentasjon av stillingen:Det er ledig fast stilling som overlege ved Seksjon for klinisk nevrofysiologi - Avdeling for nevrologi og nevrofysiologi.Avdeling for nevrologi og klinisk nevrofysiologi består av seksjonene generell nevrologi, akutt slagbehandling, nevrorehabilitering, nevrologisk poliklinikk og klinisk nevrofysiologi. I tillegg har avdelingen egne enheter for nevropsykologi, forskning og utvikling.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Sekretær/vaktbokansvarlig for AHUS NORDBYHAGEN
AHUS NORDBYHAGEN
Sekretær/vaktbokansvarlig Presentasjon av stillingen:Medisinsk kontortjeneste er en egen avdeling i Medisinsk divisjon med ca 100 ansatte. Avdelingen består av helsesekretærer og medisinske sekretærer som jobber i sengeposter, poliklinikker og akuttmottak.Kontortjenesten i avdeling for akuttmedisin består av 17 stillinger som jobber turnus 24/7.Vi har nå følgende ledige stillinger:60% stilling som sekretær/vaktbokansvarlig i akuttavdelingenSommervikar i 80% stilling (fra uke 25 - 33)Ved evt.
Registrert : 17-04-2019 Søknadsfrist : 01-05-2019

Vi trenger en ny produksjonsmedarbeider! for Ragn Sells AS
Ragn Sells AS
Vi trenger en ny produksjonsmedarbeider! Vår avdeling på Skårer er den største i Ragn-Sells Norge og har 50 ansatte, hvorav ca 30 jobber i vår produksjonsavdeling. Bedriften er i kontinuerlig utvikling og det krever kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere på alle nivåer. Hos oss finner du en god variasjon av erfarne medarbeidere, nyutdannede, fagarbeidere og lærlinger, og vi trives godt med å jobbe sammen med hverandre. For oss er det viktig at vi har gode holdninger og samarbeidsevner, og at alle tar sitt ansvar på alvor.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 15-05-2019

Trives du med analytiske oppgaver og samtidig jobbe tett på en salgsorganisasjon? for GEBERIT AS
GEBERIT AS
Trives du med analytiske oppgaver og samtidig jobbe tett på en salgsorganisasjon? CRM & Salgsanalytiker Om rollen Geberit, med merkevarene Geberit, Porsgrund og Ifø er markedsleder i Europa og Norge innen tekniske og synlige sanitærløsninger. Som CRM & Salgsanalytiker vil du ha en nøkkelrolle i salgsavdelingen og bidra til at salgsapparatet jobber mot avtalte prioriteter og aktiviteter. Du skal støtte salgsteamet og salgsledelsen med analyser og innsikt, og være vår prosjektleder i forbindelse med implementeringen av vårt nye CRM system (Microsoft Dynamics) i 2020.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 23-05-2019

Radiograf - Bildediagnostisk avdeling, seksjon for Intervensjon og seksjon for Radiografi for Akershus universitetssykehus HF (Ahus)
Akershus universitetssykehus HF (Ahus)
Radiograf - Bildediagnostisk avdeling, seksjon for Intervensjon og seksjon for Radiografi Ønsker du god faglig utvikling, og å være med i etableringen av intrakraniell trombektomi på Akershus Universitetssykehus? Bildediagnostisk avdeling er en moderne avdeling, som gir store muligheter for faglig utvikling i et godt arbeidsmiljø.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 05-05-2019

Prosjektleder for ICOPALTAK HOLDING AS
ICOPALTAK HOLDING AS
Prosjektleder Til vår avdeling på Fjellhamar søker vi en engasjert Prosjektleder med byggteknisk kompetanse. For å lykkes i rollen må du ha "stå-på-vilje", være sterk på relasjonsbygging og ha gode kommunikasjonsevner. At du er strukturert og trives med en hektisk hverdag er en forutsetning.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 05-05-2019

Avdelingsleder produksjon til JM Entreprenør! for JM ENTREPRENØR AS
JM ENTREPRENØR AS
Avdelingsleder produksjon til JM Entreprenør! JM Entreprenør AS er inne i en spennende utvikling og vi trenger å styrke vår organisasjon med en dyktig leder som liker å jobbe med mennesker og ønsker å være med å utvikle selskapet. Vi søker nå etter en: Avdelingsleder produksjon til JM Entreprenør! Arbeidsrolle og ansvar Du vil inngå i bedriftens ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. Du skal bidra til å ansette, videreutvikle og følge opp vårt produksjonsteam -- som består av lærlinger, traineer, håndverkere og byggeplassfunksjonærer.
Registrert : 16-04-2019 Søknadsfrist : 15-05-2019

Assisterende avdelingsleder for Akershus universitetssykehus HF (Ahus)
Akershus universitetssykehus HF (Ahus)
Assisterende avdelingsleder Avdeling for akuttmedisin har to seksjoner, Akuttmottaket og observasjonsposten Akutt 24 med 23 senger, og totalt omlag 180 ansatte. Akuttmottaket tar imot ca. 44.000 pasienter per år og er Norges største i antall pasienter.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 10-05-2019

Tilkallingsvikarer Postens logistikksenter Alnabru for POSTEN NORGE AS
POSTEN NORGE AS
Tilkallingsvikarer Postens logistikksenter Alnabru Vil du jobbe på verdens mest moderne postterminal? Postens logistikksenter på Alnabru har behov for ringevikarer på området som klargjør pakker som kommer inn og som skal ut av terminalen. Jobben vil bestå av følgende: Tilrettelegging og klargjøring av pakker som kommer inn på terminalen.
Registrert : 15-04-2019 Søknadsfrist : 25-04-2019