Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Engasjert barnehagelærer til Norlandia Bjørnhaugen barnehage for Bjørnhaugen barnehage
Bjørnhaugen barnehage
Engasjert barnehagelærer til Norlandia Bjørnhaugen barnehage Er du utdannet barnehagelærer og søker nye utfordring? Kjenner du deg igjen som leken, fremoverlent og opptatt av å gi barna det beste tilbudet? Er du en voksen som vil hjelpe barn med å søke og å skape en følelse av undring og oppdagelse i alle situasjoner? En voksen som så ofte som mulig vil åpne for kreativ lek og læring? Er du opptatt av at hvert enkelt barn skal bli sett og at individuelle ønsker og behov blir anerkjent? Da er Bjørnhaugen barnehage en riktig arbeidsplass for deg!
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 12-07-2019

100% fast stilling som Jordmor for Nordlandssykehuset Lofoten
Nordlandssykehuset Lofoten
100% fast stilling som Jordmor Ved fødestua i Lofoten er det ledig 100% fast stilling som autorisert jordmor.Ved internt opprykk, kan det blir ledig vikariat.Om FødestuaFødestua i Lofoten er jordmorstyrt. Dette betyr at det er jordmødre som har ansvaret for organiseringen av all virksomhet både på fødestua, svangerskapspoliklinikken og ultralydpoliklinikken.Fødestua har ca 80 fødsler pr år, tilbyr ultralyd, føde/barsel og gynekologisk poliklinikk og selektering av risiko gravide til høyere nivå. Enheten har gynekolog i døgnberedskap for nødkeisersnitt.
Registrert : 26-06-2019 Søknadsfrist : 31-07-2019

Prosjektledere/byggeledere VA, ved Prosjekt og infrastruktur for VESTVÅGØY KOMMUNE HAVN
VESTVÅGØY KOMMUNE HAVN
Prosjektledere/byggeledere VA, ved Prosjekt og infrastruktur Vestvågøy skal gjennomføre utbygginger i størrelsesorden 300-400 millioner kroner innen vann og avløpssektoren de nærmeste årene og søker derfor etter flere prosjektledere/byggeledere. Utbyggingen omfatter flere høydebasseng, nye overføringsledninger for vann og avløp, trykkøkningsstasjoner, pumpestasjoner og sanering av eksisterende ledningsanlegg.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 17-07-2019

Prosjektleder bygg ved Prosjekt og infrastruktur for VESTVÅGØY KOMMUNE HAVN
VESTVÅGØY KOMMUNE HAVN
Prosjektleder bygg ved Prosjekt og infrastruktur Vestvågøy planlegger flere store byggeprosjekter de nærmeste årene og søker derfor etter flere prosjektledere. Prosjektene varierer mye i størrelsene, men alle oppdragene har interessante utfordringer og stiller store krav til gjennomføringen. I tillegg til rene byggeprosjekter skal enheten gjennomføre en stor oppgradering av avløpsanlegg som innebærer større bygningsmessige arbeider som høydebasseng, pumpestasjoner og annet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 17-07-2019

Hjelpepleier/ helsefagarbeider 50% Fast for Nordlandssykehuset Lofoten
Nordlandssykehuset Lofoten
Hjelpepleier/ helsefagarbeider 50% Fast Org. nr: 974795558 Stillingsident: 4101704235 Presentasjon av stillingen: Hjelpepleier/ helsefagarbeider 50% Fast, ledig fra 12.08.2019. Vi ber om at søkere oppgir 2 referanser ved søknad. Medisinsk klinikk består av sengepost, dagbehandling bla.- utredning av sykelig overvekt, dialyseenhet med 8 behandlingsplasser, medisinske leger, poliklinisk holter registrering og diabetespoliklinikk. Sengeposten drifter 23 senger.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Sykepleier for Nordlandssykehuset Lofoten
Nordlandssykehuset Lofoten
Sykepleier Org. nr: 974795558 Stillingsident: 4101723264 Presentasjon av stillingen: Sykepleier 78 % Fast, ledig fra 18.08.2019. Sykepleier 35 % vikariat, ledig fra snarest. Med mulighet for fast ansettelse. Medisinsk klinikk består av sengepost, dagbehandling bla.- utredning av sykelig overvekt, dialyseenhet med 8 behandlingsplasser, medisinske leger, poliklinisk holter registrering og diabetespoliklinikk. Sengeposten drifter 23 senger. Vi ber om at søkere oppgir 2 referanser ved søknad.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 14-07-2019

Vi ser etter vår nye engasjerte, humørfylte og innsatsvillige kollega! for LOFOT ENTREPRENØR AS
LOFOT ENTREPRENØR AS
Vi ser etter vår nye engasjerte, humørfylte og innsatsvillige kollega! Arbeidsoppgaver: Mindre prosjekteringsoppgaver i forbindelse med våre prosjekterDelta i utvikling og planlegging av nye prosjekterJobbe i tett samarbeid med prosjektledelse og byggherreUtarbeiding av prosjektbeskrivelser, kalkyler og søknader.Kompetanse Ingeniør eller tilsvarende erfaringErfaring med bruk av Revit/AutocadEt ønske om erfaring fra bygningsmessig prosjektering, men ikke kravErfaring/praksis fra bygg- og anleggsprosjekterSelvstendig, initiativrik, ansvarsbevisst og nøyaktigGode samarbeids- og kommunikasjonsferd
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 05-08-2019

Prosjektleder bygg ved Prosjekt og infrastruktur for Vestvågøy kommune
Vestvågøy kommune
Prosjektleder bygg ved Prosjekt og infrastruktur Kort om stillingenVestvågøy planlegger flere store byggeprosjekter de nærmeste årene og søker derfor etter flere prosjektledere. Prosjektene varierer mye i størrelsene, men alle oppdragene har interessante utfordringer og stiller store krav til gjennomføringen. I tillegg til rene byggeprosjekter skal enheten gjennomføre en stor oppgradering av avløpsanlegg som innebærer større bygningsmessige arbeider som høydebasseng, pumpestasjoner og annet.
Registrert : 25-06-2019 Søknadsfrist : 16-07-2019

Prosjektledere/byggeledere VA, ved Prosjekt og infrastruktureneheten for Vestvågøy kommune
Vestvågøy kommune
Prosjektledere/byggeledere VA, ved Prosjekt og infrastruktureneheten Kort om stillingenVestvågøy skal gjennomføre utbygginger i størrelsesorden 300-400 millioner kroner innen vann og avløpssektoren de nærmeste årene og søker derfor etter flere prosjektledere/byggeledere. Utbyggingen omfatter flere høydebasseng, nye overføringsledninger for vann og avløp, trykkøkningsstasjoner, pumpestasjoner og sanering av eksisterende ledningsanlegg.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 12-08-2019

Miljøterapeut i Psykisk helse og rus for Vestvågøy kommune
Vestvågøy kommune
Miljøterapeut i Psykisk helse og rus Denne stillingen vil ha oppfølgingsansvar med individuelle samtaler ukentlig på kontor og i hjemmet til brukere, koordinator i ansvarsgruppemøter, og være en del av det tverrfaglige teamet i psykisk helse og rus som består av, sosionomer, sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeider og kommunepsykolog. De fleste av miljøterapeutene har ulike videreutdanninger eller master innen for psykisk helse, rus, og samtalemetodikk. Psykisk helse skal satse på tilbakemeldingskultur og skal implementere FIT som metode i oppfølgingsarbeidet.
Registrert : 24-06-2019 Søknadsfrist : 11-07-2019