Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Servicemedarbeider (kokk og servitør) for Peppes Pizza Leknes
Peppes Pizza Leknes
Servicemedarbeider (kokk og servitør) Peppes Pizza er den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med 1600 medarbeidere i 80 restauranter og avdelinger. Peppes Pizza ble etablert i 1970, og bringer fortsatt matglede til folket - uansett situasjon! Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Vi har fokus på smak og kvalitet i alle ledd, og er ofte tidlig ute med spennende utvikling. Peppes Pizza har som mål å fortsette å være pioneren i pizzamarkedet.
Registrert : 18-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Kirketjener/Kontormedarbeider for VESTVÅGØY KIRKELIGE FELLESRÅD
VESTVÅGØY KIRKELIGE FELLESRÅD
Kirketjener/Kontormedarbeider  Det er ledig 100 % stilling som kirketjener / kontormedarbeider i Vestvågøy kirkelige fellesråd.I kirketjenerdelen er hovedansvaret Stamsund og Valberg kirker.
Registrert : 17-01-2019 Søknadsfrist : 06-02-2019

Kontormedarbeider for Ballstad Gruppen AS
Ballstad Gruppen AS
Kontormedarbeider TEFT Gruppen AS er morselskap for selskapene TEFT Byggvare AS (XL-BYGG Lofoten), TEFT Entreprenør AS (entreprenør og Blink Hus forhandler) og TEFT Prosjekt AS (prosjektutvikling) - alle med hovedkontor på Leknes. Gruppen har ca. 70 ansatte. TEFT Gruppen ivaretar administrative fellesfunksjoner som økonomi, regnskap, lønn mm. for alle datterselskapene. KONTORMEDARBEIDER Vi søker en person som kan ta seg av kontor- og økonomirelaterte oppgaver i 100% stilling. Vi ønsker at du er ansvarsbevisst, selvstendig og at du liker nye oppgaver.
Registrert : 16-01-2019 Søknadsfrist : 24-01-2019

Dedikert og motiverende leder søkes for NORSK BUTIKKDRIFT AS
NORSK BUTIKKDRIFT AS
Dedikert og motiverende leder søkes Coop Prix Leknes søker nå ny Butikksjef Som butikksjef i Coop Prix har du totalansvar for drift av butikken. Du bygger en vinnerkultur sammen med dine medarbeidere. Du er aktiv på gulvet i butikken og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos deg og dine medarbeidere får kunden den beste service og de hyggeligste opplevelsene. Dine rammer er en moderne butikk med godt utvalg og faste lave priser alltid.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Butikksjef Coop Prix for Coop Prix
Coop Prix
Butikksjef Coop Prix Coop Prix Leknes søker nå ny ButikksjefSom butikksjef i Coop Prix har du totalansvar for drift av butikken. Du bygger en vinnerkultur sammen med dine medarbeidere. Du er aktiv på gulvet i butikken og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos deg og dine medarbeidere får kunden den beste service og de hyggeligste opplevelsene. Dine rammer er en moderne butikk med godt utvalg og faste lave priser - alltid.
Registrert : 15-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Tannlege Vågan tannklinikk - Vikariat for Tannhelsedistrikt Midt
Tannhelsedistrikt Midt
Tannlege Vågan tannklinikk - Vikariat Den offentlige tannhelsetjenesten i Nordland har som oppgave å sikre Nordlands befolkning tannhelsetjenester i tråd med Lov om tannhelsetjenesten.   Det er ledig for tiltredelse vikariat som tannlege  i 100% stilling med muliget for fast ansettelse.   Vågan tannklinikk er en universitetsklinikk med 4 tannleger, 2 tannpleierstillinger og 6 tannhelsesekretærstillinger. Pasientgrunnlaget gjenspeiler hele befolkningen og tannlegen får derfor mulighet til å jobbe med alle pasientgrupper i et faglig godt miljø.     Utdanning og erfaring:   Norsk autorisasjon som
Registrert : 09-01-2019 Søknadsfrist : 31-01-2019

Montør for LOFOTEN LÅSSERVICE AS
LOFOTEN LÅSSERVICE AS
Montør OPPDRAGSMENGDEN ØKER OG VI SØKER MONTØR FOR SNARLIG TILTREDELSE Lofoten Låsservice er ledende i Lofoten på lås og sikkerhet. Vi er godkjent Trioving Sikkerhetssenter og medlem av Foreningen Norske Låsesmeder. Oppdragsmengden øker og vi har behov for en ny montør/selger. Typiske arbeidsoppgaver vil være montering av lås og beslag på dører, ulike systemer for elektronisk adgangskontroll, dørautomatikk, oppfølging av våre servicekontrakter mm. Arbeidsdagene er varierte og i perioder hektisk med mye reising rundt i regionen. Du kan gjerne være bosatt i Svolvær/omegn.
Registrert : 08-01-2019 Søknadsfrist : 24-01-2019

Lofoten tour guides (bus) for Arctic Guide Service
Arctic Guide Service
Lofoten tour guides (bus) We are searching for Lofoten tour guides (bus)As the longest-running guide company in the Lofoten islands, Arctic Guide Service has been making Lofoten holidays memorable since 2001.Arctic Guide Service arrange tailor made sightseeing tours, mostly by bus, all over Lofoten. Our biggest customers are cruise ships, Hurtigruten (Coastal Steamer),bus groups and also individual travelers.Here at Arctic Guide Service we want our visitors to have the best possible holiday experience.
Registrert : 08-01-2019 Søknadsfrist : 01-02-2019

STERNER AS - TEKNOLOGI FOR RENT VANN for STERNER AS
STERNER AS
STERNER AS - TEKNOLOGI FOR RENT VANN SERVICETEKNIKER EL / AUT Stillingen ved avd. Leknes, er knyttet til utførelse av serviceoppdrag - og montasje av teknisk utstyr på eksisterende - og nye installasjoner hos våre kunder, primært i Nord-Norge. Moderne servicebil til disposisjon. Kompetanse ¿Fagbrev alt.
Registrert : 08-01-2019 Søknadsfrist : 10-02-2019

Barnehagelærer for GRAVDAL BARNEHAGE
GRAVDAL BARNEHAGE
Barnehagelærer Kort om stillingenGravdal barnehage søker barnehagelærer i 100 % fast stilling. Arbeids- og ansvarsområdeGravdal barnehage søker lærer i barnehage som ikke skal ha det overordnede pedagogiske ansvar på avdelingen, men du har medansvar for deler av dette. Dette gjelder også delansvar for det formelle samarbeidet med foreldre, eks foreldresamtaler. Vi søker en kreativ og leken person som liker å være mye ute. Du må se på kommunikasjon og samspill med barn som veldig viktig, i tillegg til øvrig personale og foreldre.
Registrert : 08-01-2019 Søknadsfrist : 28-01-2019