Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Avdelingsleder - Helse og rehabilitering for BARNEVERNET (VO-1663)
BARNEVERNET (VO-1663)
Avdelingsleder - Helse og rehabilitering Er du en leder med ambisjoner som kan utfordre oss til å bli bedre? Da er du kanskje den nye avdelingslederen vi søker etter. I vårt teami virksomhet Helse og rehabilitering mangler vi en dyktig avdelingsleder som blir motivert av å jobbe med personalarbeid, fag og økonomi. Sammen med laget vårt skal du hjelpe oss å score mål ¿ hver dag. Du får jobbe i en kommune der du utgjør en forskjell, med kort vei fra beslutning til handling og gode utviklingsmuligheter. Nysgjerrig?
Registrert : 11-12-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Midlertidig stilling for Heidi Aleksandersen
Heidi Aleksandersen
Midlertidig stilling SolRegn Familiebarnehage har ledig en midlertidig stilling på ca. 50 - 60%, med arbeid 3 - 4 dager i uken fra januar 2019 - juli 2019. Gode norskkunnskaper er en forutsetning. Gyldig politiattest må foreligge ved ansettelse. Lønn: PBL tariff. Intervju blir gjort fortløpende etter hvert som søknadene kommer inn. Vi ønsker snarlig tiltredelse. Stillingsnummer: 1663-2018-12-2 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 04-12-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018

Avdelingsleder- Helse og rehabilitering for Malvik Kommune (VO-1663)
Malvik Kommune (VO-1663)
Avdelingsleder- Helse og rehabilitering Er du en leder med ambisjoner som kan utfordre oss til å bli bedre? Da er du kanskje den nye avdelingslederen vi søker etter. I vårt team i virksomhet Helse og rehabilitering mangler vi en dyktig avdelingsleder som blir motivert av å jobbe med personalarbeid, fag og økonomi. Sammen med laget vårt skal du hjelpe oss å score mål -- hver dag. Du får jobbe i en kommune der du utgjør en forskjell, med kort vei fra beslutning til handling og gode utviklingsmuligheter. Nysgjerrig? Les mer her!
Registrert : 03-12-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Ergoterapeut i Helse og rehabilitering for Malvik kommune
Malvik kommune
Ergoterapeut i Helse og rehabilitering 100 % vikariat med mulighet for fast tilsetting.Arbeidsoppgaver:Ergoterapeut for innbyggere over 18 år.Individ og gruppejobbing på brukernivå.Arbeid på systemnivå- Direkte brukerrelaterte oppgaver ift svikt i aktivitetsutførelsen, i alle livets gjøremål.- Aktiv deltager i tverrfaglig arbeid gjennom koordinerende enhet, i egen virksomhet og i samspill med andre faggrupper og virksomheter, internt og eksternt.-- Rådgivning, veiledning og undervisning relatert til helsefremming, -forebygging, rehabilitering og vedlikehold.- Dagrehabilitering.- Koordineringsa
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Sykepleier/vernepleier for Malvik Kommune
Malvik Kommune
Sykepleier/vernepleier Vikariat i fra 01.02.2019 til 01.02.2020- 100% - Boveiledningstjenesten Arbeidsoppgaver:-Direkte miljøarbeid.-Utarbeiding, oppfølging og evaluering av mål og tiltak. -Møteledelse (IP-møter o.l.). -Kartleggingskompetanse herunder tjenesteyting til brukere med særskilte tilretteleggingsbehov.-Samarbeid med bruker, pårørende og eksterne samarbeidspartnere.-Risikovurderinger knyttet til tjenesteytingen, og behov for særskilte tiltak i denne forbindelse.-Bidra i forhold til kursbehov internt i virksomheten.Stillingen har turnus pr. tiden med arbeid hver tredje helg.
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

AVDELINGSLEDER, Behandling og pleie for Malvik Kommune
Malvik Kommune
AVDELINGSLEDER, Behandling og pleie Er du en leder med ambisjoner som kan utfordre oss til å bli bedre? Da er du kanskje den nye avdelingslederen vi søker etter. I vårt team i virksomhet Helse og rehabilitering mangler vi en dyktig avdelingsleder som blir motivert av å jobbe med personalarbeid, fag og økonomi. Sammen med laget vårt skal du hjelpe oss å score mål ¿ hver dag. Du får jobbe i en kommune der du utgjør en forskjell, med kort vei fra beslutning til handling og gode utviklingsmuligheter. Nysgjerrig? Les mer her!
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Sykepleier for Malvik kommune
Malvik kommune
Sykepleier 100 % fast stilling, dag og kveldsvakter- arbeidshelg hver tredje helg i snitt.Hjemmesykepleien tilbyr:- God fagdekning- En base med sentral beliggenhet ift offentlig kommunikasjon og gratis parkering- Gode opplæringsmuligheter i eget simuleringsrom- Mulighet til å jobbe med dedikerte kollegaer i en framtidsrettet virksomhet- Varierte arbeidsdager med faglige utfordringer- En tverrfaglig tilnærming med tett samarbeid med andre faggrupper Vi ønsker at du:- Tar ansvar for å ivareta sykepleierfaglige oppgaver- Tar rollen som sykepleieransvarlig på vakt når det er din tur- Fordeler arbe
Registrert : 28-11-2018 Søknadsfrist : 14-12-2018

Salgskonsulent rettet mot kystfiskeflåten for O. S. SOLHAUG AS
O. S. SOLHAUG AS
Salgskonsulent rettet mot kystfiskeflåten Vi satser ambisiøst og har allerede utvidet staben med to stillinger og søker etter flere salgskonsulenter. Jobben består i oppfølging og besøk av eksisterende kunder samtidig som du vil jobbe med å skaffe nye kunder. Dette er en spennende mulighet i et selskap som går godt og som har levert gode resultater over tid. Vi tror du har kjennskap til bransjen og er teknisk anlagt. Kanskje har du fagbrev gruppe L og har lyst til å jobbe mer med salg.
Registrert : 21-11-2018 Søknadsfrist : 01-01-2019

Salgskonsulent rettet mot havfiskeflåten for O. S. SOLHAUG AS
O. S. SOLHAUG AS
Salgskonsulent rettet mot havfiskeflåten Vi satser ambisiøst og har allerede utvidet staben med to stillinger og søker etter flere salgskonsulenter. Jobben består i oppfølging og besøk av eksisterende kunder samtidig som du vil jobbe med å skaffe nye kunder. Dette er en spennende mulighet i et selskap som går godt og som har levert gode resultater over tid. Vi tror du har kjennskap til bransjen og er teknisk anlagt. Kanskje har du fagbrev gruppe L og har lyst til å jobbe mer med salg.
Registrert : 21-11-2018 Søknadsfrist : 01-01-2019

Negldesigner/Shellacer for FRØKEN STRØKEN NEGLE KRISTIANSEN
FRØKEN STRØKEN NEGLE KRISTIANSEN
Negldesigner/Shellacer Vi søker etter negldesigner som kan hjelpe oss noen dager i uken .Primært ettermiddag. Vi jobber både med acryl og gele,så hvilket system du er utdannet i er ikke relevant. Det er ønskelig at du har minimum 2 års erfaring og at du har en kundebase fra tidligere. Du elsker jobben din,er punktlig og pålitelig,æreskjær og ambisiøs! Stillingsnummer: 1663-2018-10-8 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 10-10-2018 Søknadsfrist : 31-12-2018