Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Lyst på en spennende deltidsjobb hos oss? for GIPLING AS
GIPLING AS
Lyst på en spennende deltidsjobb hos oss? Vi trenger to nye ekstrahjelper som skal arbeide i kasse og med salg av jernvare og verktøy, gulv, maling, sesong- og hagerelaterte produkter. Som ekstrahjelp hos oss vil du få god produktopplæring og du vil bli en del av et hyggelig og godt arbeidsmiljø. Denne jobben kan passe godt for deg som ønsker å kombinere jobb med skole eller studier.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Er du vår nye superselger i butikk? for GIPLING AS
GIPLING AS
Er du vår nye superselger i butikk? Vi søker en positiv og serviceinnstilt selger i 100% fast stilling. Som selger hos oss vil du få en variert arbeidsdag med hovedvekt på salg, kundebehandling, kampanjer og aktiviteter. Du vil bli en del av et større salgsteam som vil gi deg mulighet for utvikling.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 27-10-2019

Prosjektstilling fosterhjemsveileder for BARNEVERNSTJENESTEN (VO-1648)
BARNEVERNSTJENESTEN (VO-1648)
Prosjektstilling fosterhjemsveileder Vil du være med å utvikle barnevernet i Trøndelag? Vil du være med å styrke og videreutvikle oppfølgingen av fosterhjem i Trøndelag? Læringsnettverket i Fjellregionen består av barneverntjenesten for Midtre Gauldal, barneverntjenesten for Oppdal og Rennebu og barneverntjenesten for Holtålen, Røros og Os kommuner. Midtre Gauldal er vertskommune for stillingen, og vil ha arbeidsgiveransvaret.
Registrert : 09-10-2019 Søknadsfrist : 04-11-2019

Vil du være med å utvikle verdens mest energismarte fabrikk? for NORSK KYLLING AS
NORSK KYLLING AS
Vil du være med å utvikle verdens mest energismarte fabrikk? Vil du være med å utvikle verdens mest energismarte fabrikk? Vår nye fabrikk i Orkdal bygges med fremtidens løsninger for miljø og teknologi. Har du lyst til å være med på vår spennende reise gjennom ditt bidrag til kontinuerlig forbedring og utvikling av fabrikkens prosessutstyr og støttesystemer? Som Automasjonstekniker/Elektriker i Norsk Kylling AS vil du delta i utarbeidelse, planlegging og oppfølging av prosjekter. Vi søker en pådriver som vil være en faglig ressurs i utviklingen av bedriftens SD-/SCADA-løsning.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Vil du være med å drifte verdens mest energismarte fabrikk? for NORSK KYLLING AS
NORSK KYLLING AS
Vil du være med å drifte verdens mest energismarte fabrikk? Vil du være med å drifte verdens mest energismarte fabrikk? Vår nye fabrikk i Orkdal bygges med fremtidens løsninger for miljø og teknologi. Har du lyst til å være med på vår spennende reise gjennom ditt bidrag til drift og vedlikehold av fabrikkens kjøle- og fryseanlegg? Som Kjøletekniker i Norsk Kylling AS vil du være ansvarlig for oppfølging av fabrikkens kjøle- og fryseanlegg, samt delta i øvrig vedlikeholds- og reparasjonsarbeid. Vi søker en pådriver med gode samarbeidsevner.
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Er du den vi leter etter ? for ENGESMO JAN HELGE
ENGESMO JAN HELGE
Er du den vi leter etter ? Singsås Taxi søker en omgjengelig og fleksibel sjåfør med D1 ( minibuss ) og gode norskkunnskaper. PAM Stillingsnummer: 1648-2019-10-7 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 08-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Digital Markedsfører søkes for Gauldal Energi
Gauldal Energi
Digital Markedsfører søkes Digital Markedsfører søkes Vi søker en operativ og kreativ digital markedsfører. Du må være teknologiglad, evne å begeistre, være offensiv og ta ansvar for vår merkevarebygging. Du har ledet kampanjer fra idé til gjennomføring, og behersker de ulike verktøyene. Ansvarsområder og arbeidsoppgaverSammen med markedssjef ha ansvar for vår kommunikasjonsstrategi. Ansvarlig for innhold på alle digitale flater. Ansvar for koordinering og gjennomføring av arrangementer og messeaktiviteter. Vedlikehold av nettsider.
Registrert : 07-10-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Brønnborer/ Hjelpemann med førerkort CE for NORDENFJELDSKE BRØNN OG SPESIALBORINGER AS
NORDENFJELDSKE BRØNN OG SPESIALBORINGER AS
Brønnborer/ Hjelpemann med førerkort CE Vi søker etter bormester eller hjelpemann på mobil borerigg. Må ha førerkort CE, Reising må påregnes. Bør være fleksibel i forhold til arbeidstid. Bør kunne jobbe selvstendig, være løsningsorientert og kunne løse problemer alene og sammen med andre. En fordel at en er bosatt i Nærheten av Midtre Gauldal, men ikke et krav, da det kan løses med eventuell turnus. PAM Stillingsnummer: 1648-2019-10-3 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak
Registrert : 04-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Økonomimedarbeider søkes for Gauldal Energi
Gauldal Energi
Økonomimedarbeider søkes Økonomimedarbeider søkes Vi ønsker å styrke økonomiavdelingen med en dyktig, selvstendig og motivert kollega. Som vår nye økonomimedarbeider er du teoretisk og analytisk anlagt, og har sans for detaljer og tall. I denne rollen hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver og bred erfaring.
Registrert : 04-10-2019 Søknadsfrist : 20-10-2019

Tilkallingsvikarer kokk og kjøkkenassistent for Midtre Gauldal Kommune Pleie og Omsorg
Midtre Gauldal Kommune Pleie og Omsorg
Tilkallingsvikarer kokk og kjøkkenassistent Midtre Gauldal - Kreativ og raus Kommunesenteret Støren ligger ca. tre kvarters kjøring fra Trondheim langs E6, og er knutepunkt for Dovre- og Rørosbanen. Kommunen er rik på muligheter for allsidig friluftsliv. Gaula er en av landets beste lakseelver. I Forollhogna nasjonalpark og i seterdalene går natur- og kulturminneopplevelser hånd i hånd.
Registrert : 18-09-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019