Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbtittel
Er du vår nye Offiser innen kommunikasjonssikkerhet ?
Cyberforsvaret
Som en del av Cyberforsvaret er du med på å drifte, sikre og forsvare Forsvarets datasystemer, nettverk og høyteknologiske plattformer mot angrep i og fra cyberdomenet.Cyberforsvaret på Ørland skal levere IKT-tjenester som infrastruktur, IT-plattformer, radiokommunikasjon og krypto til Ørland flystasjon.Vi har ledig midlertidig stilling som offiser innen kommunikasjonssikkerhet, kryptoforvaltning og forebyggende sikkerhetstjeneste.
Registrert : 10-12-2019 Søknadsfrist : 08-01-2020

Kjøkkenmedarbeider på tilkalling
Yrjars Sushi AS
Vi trenger flere kjøkkenmedarbeider på tilkalling. Det er først og fremst kvelder og helg. Hva vi ønsker: Gjerne over 20 år, men absolutt krav er over 18 år.Interesse for å lære.Blid og omgjengelig.Løsningsorientert.Pen fremtreden. Arbeidsoppgaver: Forbereder av måltider.Rydding og oppvask.Vask av gulv etter stengetid. Erfaring fra bransjen er ikke nødvendig, da opplæring vil bli gitt.
Registrert : 02-12-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019

Tar du utfordringer på strak arm?
ISS Facility Services AS
Teamet vårt trenger forsterkninger og kanskje er du den vi leter etter? ISS søker nå to renholdere til 20% stilling på Fosen. Hva kan ISS tilby deg?
Registrert : 29-11-2019 Søknadsfrist : 15-12-2019

Bilplåtslagare sökes för förmånligt uppdrag i Norge!
WorkNorway Group AS
Vår kund är en väletablerad bilverkstad med tillhörande bilförsäljning och plåtverkstad. Företaget har varit verksamt sedan slutet på 60-talet och är stadigt växande! I dagsläget är de ca 40 anställda och söker nu efter fler medarbetare för att fortsätta sin tillväxt. Företaget arbetar med alla bilmärken, men är auktoriserade för Mitsubishi och Peugeot. Vi söker därför 2 st duktiga bilplåtslagare, som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med flera bilmärken.
Registrert : 22-11-2019 Søknadsfrist : 18-12-2019

Bilmekaniker sökes för förmånligt uppdrag i Norge!
WorkNorway Group AS
Vår kund är en väletablerad bilverkstad med tillhörande bilförsäljning. Företaget har varit verksamt sedan slutet på 60-talet och är stadigt växande! I dagsläget är de ca 40 anställda och söker nu efter fler medarbetare för att fortsätta sin tillväxt. Företaget arbetar med alla bilmärken, men är auktoriserade för Mitsubishi och Peugeot. Vi söker därför 2 st duktiga bilmekaniker, som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med flera bilmärken.
Registrert : 22-11-2019 Søknadsfrist : 18-12-2019

Grafisk designer ved Mascot Høie for Mascot Høie AS
Mascot Høie AS
Grafisk designer ved Mascot Høie Stilling: Grafisk designer Tiltredelse: 1.januar / 1. februar 2020 Type: Vikariat i 100% stilling Varighet: 12 mnd Sted: Brekstad/Trondheim, Trøndelag ++Ønskede kvalifikasjoner:++ Vi ser etter en person som er kreativ og iderik, med et godt visuelt øye og som er digitalt dyktig. Du liker å skrive for blogg og nyhetsbrev og har interesse for interiør og trender. Du har god kjennskap til markedsføring og salg.
Registrert : 08-11-2019 Søknadsfrist : 31-12-2019