Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Stillasbygger/Servicemedarbeider for Vard Brattvaag
Vard Brattvaag
Stillasbygger/Servicemedarbeider Vard Brattvaag har behov for å øke bemanningen på Serviceavdeling innen fagområdet stillasbygging/service. Vi søker medarbeider med godkjent stillassertifikat og erfaring fra relevant arbeid.  Arbeidsoppgaver Stillasbygging Servicearbeid ombord i nybygg, med oppgaver knyttet til lys, ventilasjon, arbeidsstrøm, mm. Annet servicearbeid underlagt ServiceavdelingenKvalifikasjonerGodkjent stillaskurs/stillassertifikat.Erfaring fra stillasbygging i industrien.Erfaring fra servicearbeid ved verft.Grunnskole/Videregående skole/evt.
Registrert : 16-11-2018 Søknadsfrist : 31-01-2019

Industrirørleggere for Vard Brattvaag
Vard Brattvaag
Industrirørleggere Vard Brattvaag har behov for å øke bemanningen på Rør- og maskinavdelingen med dyktige fagarbeidere innen industrirørleggerfaget.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 31-01-2019

Maskinsjef i sambandet Brattvåg - Dryna - Fjørtoft - Harøya, p.t. MF Dryna - Fjord1 - Maritim Drift for Fjord1 ASA
Fjord1 ASA
Maskinsjef i sambandet Brattvåg - Dryna - Fjørtoft - Harøya, p.t. MF Dryna - Fjord1 - Maritim Drift Fjord1 har ledig langtidsvikariat stilling som maskinsjef i sambandet Brattvåg-Dryna-Fjørtoft-Harøya, p.t. MF Dryna. Tiltredelse snarast. Vikariatet vil vare ut 2019. Søkjar må bu lokalt.ArbeidsoppgåverTeknisk leiar og skal syte for at skipet sitt tekniske utstyr/komponentar fungerar i samsvar med klasse/styresmaktene sine krav Vedlikehalde maskineri/komponentar ihht.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 26-11-2018

Shipyard cabin supervisor for Poolia Norge
Poolia Norge
Shipyard cabin supervisor Poolia har eksistert i 30 år, og er i dag et av bransjens mest kjente varemerke innenfor bemanning og rekruttering.Det vi tror på ? vi er stolte av å være eksperter som finner og matcher kompetanse. Det er menneskene som gjør forskjellen. Det er individer som skaper resultater. Rett individ på rett plass bygger fremgangsrike bedrifter.Poolia er et konsulent -& rekrutteringsselskap innen: Økonomi | HR & Lønn | Salg & Marked | IT | Innkjøp & AdministrasjonPooliakonsernet er børsnotert og har ca.
Registrert : 13-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018

Avdelingsleder Maritime - Brattvaag Electro AS for Avdelingsleder Maritime - Brattvaag Electro AS
Avdelingsleder Maritime - Brattvaag Electro AS
Avdelingsleder Maritime - Brattvaag Electro AS Brattvaag Electro AS ble etablert i 1933 i Brattvåg på Sunnmøre i Møre og Romsdal, og er en av de eldste bedriftene i bransjen i Norge.I dag har Brattvaag Electro AS ca. 100 ansatte fordelt innen sektorene; Maritime & offshore, Industri & næring, Bolig og automasjon. Selskapet er totalleverandør innen elektro og svakstrømstjenester, og utfører alt fra små oppdrag til nøkkelferdige el-installasjoner. Gjennom disse årene har selskapet opparbeidet seg unik kompetanse og et solid omdømme i bransjen.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 23-11-2018

Vil du vere med å endre rekneskapsbransjen? for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS
SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS
Vil du vere med å endre rekneskapsbransjen? SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er Norges nest største miljø innenfor regnskap, lønn og rådgivning, og vi fortsetter vår kraftige vekst. Vi jobber hver dag for å være den mest ettertraktede samarbeidspartneren for våre kunder. Det betyr at den vi leter etter ønsker å være tett på kunden og evner å kommunisere muligheter og løsninger på en lettfattelig måte. Hos oss får du et dyktig fagmiljø i ryggen og vil jobbe med framtidsrettede løsninger.
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 25-11-2018

Platearbeider for Vard Brattvaag
Vard Brattvaag
Platearbeider Presentasjon av stillingen: Vard Brattvaag har behov for å øke bemanningen på Utrustningsavdelingen med dyktige fagarbeidere innen platearbeiderfaget. ArbeidsoppgaverArbeidet vil bestå i å ta del i utrustningsarbeid på våre prosjekter sammen med de øvrige fagkategoriene ved verftet.Produksjon/montering/modifikasjon.Detaljforming av plater, rør og profiler.   KvalifikasjonerFagbrev innen fagområdet plate- og utrustningsfaget.Relevant praksis fra verft.Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk Personlige egenskaperPliktoppfyllende og ansvarsbevisst.Gode samarbeidsevner.Effektiv og se
Registrert : 12-11-2018 Søknadsfrist : 12-12-2018

Sjukepleiarar - Haram kommune, Omsorgstenester for Haram kommune, Omsorgstenester
Haram kommune, Omsorgstenester
Sjukepleiarar - Haram kommune, Omsorgstenester Haram kommune har ledig stilling som sjukepleiar ved Eidet omsorgssenter i Tennfjord. Stillinga er 100 % med turnus.ArbeidsoppgåverIvareta sjukepleiefaglege oppgåve Pleie og omsorg til bebuarar. Rettleiing og opplæring av medarbeidarar og studentar. Ivareta dokumentasjonsplikta og ha fokus på fagutvikling. Bidra til å realisere kommunen og eininga sine visjonar, mål og planar.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 22-11-2018

Chief Engineer for Vard Søviknes
Vard Søviknes
Chief Engineer Org. nr: 980 100 820 Stillingsident: 3977310666 Presentasjon av stillingen: Vard Søviknes søker maskinist til vår tekniske avdeling. Den vi søker må være innstilt på samarbeid i et prosjektorientert miljø av fagfolk. Arbeidshverdagen dekker hele skipsbyggingsprosessen fra design, innkjøp, produksjon og frem til uttesting og levering av ferdig båt. Vi ser etter en selvstendig og driftig person som er motivert for mange utfordringer i et spennende og hektisk miljø.ArbeidsoppgaverDelta i prosjektarbeid med ansvar for bl. a.
Registrert : 10-11-2018 Søknadsfrist : 30-11-2018

Årsvikariat for fastlege - Haram kommune for Haram kommune
Haram kommune
Årsvikariat for fastlege - Haram kommune Det blir no 10 fastlegar og 1 turnuslege i kommunen; 3 ved Vatne legekontor, 1 ved Tennfjord legekontor, 4 legar og 1 turnuslege ved Brattvåg legekontor samt 2 fastlegar ved Haramsøy legekontor. Kommuneoverlegestilling i tillegg. To av våre fastlegar skal ut i omsorgspermisjon. Eit vikariat med start 28.01.19 og eit med start 13.03.19. Begge listene har 900 pasientar kvar. Lokala er nye og moderne, og kontoret er godt utstyrt. Erfarne helsesekretærar.
Registrert : 07-11-2018 Søknadsfrist : 20-11-2018