Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
INDUSTRIMEKANIKERE for OSTER PUKK OG SAND AS
OSTER PUKK OG SAND AS
INDUSTRIMEKANIKERE I forbindelse med at vi planlegger å øke produksjonen ved Oster Pukk & Sand AS, søker vi INDUSTRIMEKANIKERE. ++Arbeidsoppgaver:++ Du vil foreta reparasjoner og utbedringer på anlegget, og samtidig sørge for at anlegget fungerer godt med tanke på driftssikkerhet. I tillegg vil du delta i videre om- og utbygging av anlegget. Du vil rapportere til Vedlikeholdsleder. ++Kompetanse:++ Som Industrimekaniker har du fagbrev og gjerne inngående kjennskap til pukkverksbransjen. Du har erfaring fra andre pukkverk, eller relevant erfaring fra entreprenør eller mekanisk industri.
Registrert : 22-08-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Ledig stilling som seniorkonsulent for Lindås og Meland lensmannskontor
Lindås og Meland lensmannskontor
Ledig stilling som seniorkonsulent Org. nr: - Stillingsident: 4100418521 Presentasjon av stillingen: I Vest politidistrikt, for tida driftseining Hordaland, er det ledig ei fast stilling som seniorkonsulent SKO 1363, ved Nordhordland lensmannsdistrikt. Stillinga er stadsplassert ved hovudkontoret i Knarvik senter, Lindås kommune. Nordhordland lensmannsdistrikt omfattar 9 kommunar, Lindås, Meland, Radøy, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Gulen, Solund og Modalen, med eit samla folketal på ca. 37.800.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 05-09-2019

Vi søker etter en fleksibel og reiseklar operatør til serviceoppdrag for NORWEGIAN WEATHER PROTECTION AS
NORWEGIAN WEATHER PROTECTION AS
Vi søker etter en fleksibel og reiseklar operatør til serviceoppdrag Norwegian Weather ProtectionNorwegian Weather Protection AS (NWP) ble opprettet i 2000. Kvalitet har vært et av varemerkene fra starten av og har gjort NWP til en fortrukket samarbeidspartner for flere bransjer. Vi sier Nordisk røft vær setter standeren for produktene vi lager. Det er stolte håndverkstradisjoner som ligger til grunn for arbeidet vi gjør i dag, selv om vi benytter moderne maskiner og andre nyere produksjonsteknikker.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 02-10-2019

IKT Nordhordaland søker IT-rådgiver i 100% stilling for den digitale skolen for OSTERØY KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJ
OSTERØY KOMMUNE SENTRALADMINISTRASJ
IKT Nordhordaland søker IT-rådgiver i 100% stilling for den digitale skolen Kort om stillingen IKTNH - Interkommunale IKT tjenester Nordhordland er driftsorganisasjon for 12 kommuner. Avdelingen holder til i nye og moderne lokaler i Knarvik. IKTNH har 20 tilsatte og 3 lærlinger. Nå vil vi styrke vår satsning mot oppvekstsektoren. Oppvekstsektoren står overfor utfordringer i forhold til digitalisering og nye læreplaner. Digitale systemer en må ha et forhold til - er; Ms Office 365, Google, LMS - for tiden Canvas og Feidetjenester.
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 03-09-2019

Ringevikar for IC SOLUTIONS AS
IC SOLUTIONS AS
Ringevikar Alversund SFO søker etter ringevikarer for korte og lengre vikariater. PAM Stillingsnummer: 1263-2019-08-35 (Oppgis ved kontakt med NAV) Kilde: Overført fra PAM annonsemottak Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver
Registrert : 21-08-2019 Søknadsfrist : 20-09-2019

Vi søker Tankvask / Prosessoperatør med førerkort klasse CE til Mongstad for SCHLUMBERGER NORGE AS
SCHLUMBERGER NORGE AS
Vi søker Tankvask / Prosessoperatør med førerkort klasse CE til Mongstad Vi søker Tankvask/Prosessoperatør med førerkort klasse CE på Mongstad. Schlumberger Norge har kontrakter med noen av de største oljeselskapene i Norge på vasking av tanker på forsyningsfartøy. Schlumberger har i den forbindelse utviklet nytt utstyr som gjør det mulig å rengjøre tanker uten bruk av personell i tank. Aktiviteten på Mongstad er høy og i den forbindelse ønsker vi flere operatører som har lyst å være med å videreutvikle systemene som vi har igangsatt.
Registrert : 19-08-2019 Søknadsfrist : 27-09-2019

Undervisning: Tilrettelagt opplæring TIP - Knarvik vgs for Knarvik videregåande skule
Knarvik videregåande skule
Undervisning: Tilrettelagt opplæring TIP - Knarvik vgs Org. nr: 974557339 Stillingsident: 4117269907 Presentasjon av stillinga: Knarvik vidaregåande skule har om lag 1000 elevar fordelt på mange ulike utdanningsprogram. Visjonen vår er "Læring og vekst for alle" Skulen har frå august 2019 ledig ein heil stilling på tilrettelagt avdeling, Tip. På tilrettelagt avdeling vert det arbeidd med referanse til konsekvenspedagogikk med fokus på sosial læring. Du skal planleggje, gjennomføre og evaluere undervisninga etter prinsippa i individuell opplæringsplan.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Finance Manager for Frank Mohn AS
Frank Mohn AS
Finance Manager Om stillingen: Vi ser etter en faglig sterk, initiativrik og operativ person til en sentral rolle i WellConnection Mongstad. Stillingen omfatter faglig og administrativt ansvar for økonomifunksjonen i selskapet. Stillingen inngår i ledergruppen til WellConnection Mongstad og rapporterer til Managing Director. Finance Manager vil også rapportere funksjonelt til CFO for konsernet og bidra på en del oppgaver på konsernnivå. Stillingen er nyopprettet.
Registrert : 15-08-2019 Søknadsfrist : 01-09-2019

Veileder for Gløde AS
Gløde AS
Veileder Gløde AS er en arbeidsmarkedsbedrift med hovedkontor på Frekhaug. Vi er lokalisert på Mjåtveit, i Knarvik, i Åsane og i Bergen Sentrum. Gløde skal gjennom arbeid og tjenester styrke den enkeltes muligheter til selv å nå sine mål. Vi har ulike tiltak og tilbyr Oppfølging til ordinært arbeid (Oppfølging), Avklaring, Arbeidsforberedende trening (AFT) og Varig tilrettelagt arbeid (VTA). Gløde har en økt oppdragsmengde, og har derfor behov for ressurser som kan tre inn snarest i engasjementstillinger på 6 mnd som veileder på tiltaket Avklaring.
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 13-10-2019

Romarheim Entreprenør AS søker Kalkulatør for ROMARHEIM ENTREPRENØR AS
ROMARHEIM ENTREPRENØR AS
Romarheim Entreprenør AS søker Kalkulatør Vårt marked er i vekst og vi søker derfor dyktig kalkulatør for å styrke staben av funksjonærer og ledere i Romarheim Entreprenør AS. Du vil få en sentral rolle i bedriftens kalkulasjonsarbeid, samt bidra med produksjonsoppfølgning i pågående prosjekter. Det er ønskelig med praksis fra tilsvarende arbeid. Arbeidet omfatter variert og utfordrende arbeidsoppgaver slik som innhenting/evaluering av tilbud og kalkulasjon av anbud mot privat og offentlig sektor. Det er viktig du liker kundekontakt og har evnen til å jobbe strukturert og selvstendig.
Registrert : 14-08-2019 Søknadsfrist : 14-10-2019