Velg fylke
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nord-Trøndelag
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Velg kommune
Velg jobbkategori
Velg jobbtittel
Kundeveileder Mongstad for TESS VEST AS
TESS VEST AS
Kundeveileder Mongstad Arbeidsoppgaver: God service og kundeveiledning på servicesenteretSalg, lagring, montering og ekspedering av alle produkterAnsvar for produktgrupperSørge for god ordreoppfølgingØnskede kvalifikasjoner: Videregående skole, gjerne yrkesfagRelevant erfaring med salg fra liknende rolle er en fordelTeknisk innsikt og interesseØnske om å jobbe med og utvikle deg innen salgErfaring med enten slanger, sveis, verktøy eller vern er en fordelGod muntlig og skriftlig kommunikasjonsevner på norsk og engelskPersonlige egenskaper: Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og selvstendigLøsning
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 05-11-2019

Sjukepleiar/Vernepleiar-vikariat ved Bjørkhaugen bufelleskap for LINDÅS KOMMUNE EINING FOR FUNKSJONS
LINDÅS KOMMUNE EINING FOR FUNKSJONS
Sjukepleiar/Vernepleiar-vikariat ved Bjørkhaugen bufelleskap Eining for funksjonshemma gir tenester til personar med utviklingshemming/nedsett funksjonsevne i form av tenester i bustader, arbeids- og aktivitetssenter og ulike former for avlasting. Me har ledig 90% vikariat for sjukepleiar eller vernepleiar ved Bjørkhaugen bufellesskap, i tidsrommen 09.12.209 - 16.08.2020. Turnus med arbeid kva 6. helg, langvakter på 12,5 t lørdag og søndag. Bjørkhaugen bufellesskap ligg sentralt i Knarvik, og er heimen til 6 personar med ulik grad av funksjonhemming.
Registrert : 17-10-2019 Søknadsfrist : 30-10-2019

Resepsjonist i fast 100% stilling for Alver Hotel AS
Alver Hotel AS
Resepsjonist i fast 100% stilling Vi søker en engasjert, erfaren og serviceinnstilt resepsjonist i 100% stilling. Som et velrennomert hotell verdsetter vi kvalitet i alle ledd, og vi er på utkikk etter ansatte som spiller på lag og alltid yter det lille ekstra. Resepsjonen er hotellets hjerte og resepsjonistens hovedoppgave er å lede resepsjonen på en slik måte at både gjester og medarbeidere trives. Vi ser gjerne at du har erfaring fra lignende stilling og er en løsningsorientert, positivt innstilt person, som tenker på neste steg og ikke er redd for å ta ansvar.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Helsefagarbeider/Student for LINDÅS KOMMUNE
LINDÅS KOMMUNE
Helsefagarbeider/Student Helgestillingane er i Kvasten avlastingsbustad som er ein heildøgns avlastingsbustad for barn og unge med ulike funksjonsnedsettelser. Pårørande får innvilga opphold på bakgrunn av vedtak fatta ved forvaltningskontoret. På Kvasten legg me vekt på at borna/ungdomane skal ha eit trygt og godt opphald, der dei kan få gode opplevingar og oppleve meistring. Vi ønskjer primært helsefagarbeider eller studentar innan helsefaglige og pedagogiske studieretningar, men alle som ønskjer å gjere ein forskjell for barn og unge er velkommen til å søkje.
Registrert : 16-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Inspector for TUBOSCOPE NORGE AS
TUBOSCOPE NORGE AS
Inspector Tuboscope Norge AS er et heleid datterselskap av National Oilwell Varco (NOV). Hovedaktiviteten er inspeksjon,vedlikehold, reparasjon og lagerstyring av borerør og annet boreteknisk utstyr. Vi har avdelinger i Kristiansund, Florø, Mongstad, Ågotnes og Stavanger, med til sammen ca. 100 ansatte. Grunnet økt arbeidsmengde søker vi etter personell for å styrke vårt team til vårt nye inspeksjonsverksted på Mongstad. Rollen: Inspektør for Drillpipe og Tubing-Casing Inspektør med erfaring innen vedlikehold av boreteknisk utstyr. Erfaring som Inspektør eller Hjelpearbeider Inspeksjon.
Registrert : 15-10-2019 Søknadsfrist : 31-10-2019

Sjukepleiar - Vikariat i heimetenesta/avd. Alversund & Seim for LINDÅS KOMMUNE HEIMETENESTA
LINDÅS KOMMUNE HEIMETENESTA
Sjukepleiar - Vikariat i heimetenesta/avd. Alversund & Seim VIL DU VERE EIN DEL AV VÅRT FLOTTE ARBEIDSFELLESSKAP ?Vi treng fleire dyktige folk på laget! Eining"Heimetenesta til å stola på, ein arbeidsplass å vera stolt av". Som medarbeidar hjå oss er du ein verdfull tilsett. Vi vonar du vil setja preg på, og vera med å utvikla tenestene til beste for brukarane. Eininga har fem avdelingar som er inndelte geografisk; Ostereidet, Knarvik sørvest, Knarvik nordaust, Lindås og Alversund /Seim. Avdelingane samarbeider tett. Eininga stiller biler til disposisjon.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Helsefagarbeidar vikariat i heimetenesta avd. Alversund/Seim for LINDÅS KOMMUNE HEIMETENESTA
LINDÅS KOMMUNE HEIMETENESTA
Helsefagarbeidar vikariat i heimetenesta avd. Alversund/Seim VIL DU VERE EIN DEL AV VÅRT FLOTTE ARBEIDSFELLESSKAP ?Vi treng fleire dyktige folk på laget! Eining"Heimetenesta til å stola på, ein arbeidsplass å vera stolt av". Som medarbeidar hjå oss er du ein verdfull tilsett. Vi vonar du vil setja preg på, og vera med å utvikla tenestene til beste for brukarane. Eininga har fem avdelingar som er inndelte geografisk; Ostereidet, Knarvik sørvest, Knarvik nordaust, Lindås og Alversund /Seim. Avdelingane samarbeider tett. Eininga stiller biler til disposisjon.
Registrert : 14-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Vi søker objektleder til Mongstad Forsyningsbase for Nokas As Avd Bergen
Nokas As Avd Bergen
Vi søker objektleder til Mongstad Forsyningsbase Vi søker deg som vil jobbe som objektleder ved Mongstad Forsyningsbase. Vi er ute etter deg som er systematisk, strukturert, selvstendig og har evnen til å motivere kollegaer rundt seg. Stillingen er normalt 100% på dagtid, men noe arbeid på kveld og helg må påregnes.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 21-10-2019

Sjukepleiar - 20 % fast helgestilling for Lindås kommune
Lindås kommune
Sjukepleiar - 20 % fast helgestilling VIL DU VERE EIN DEL AV VÅRT FLOTTE ARBEIDSFELLESSKAPVi treng fleire dyktige folk på laget! Eining"Heimetenesta til å stola på, ein arbeidsplass å vera stolt av". Som medarbeidar hjå oss er du ein verdfull tilsett. Vi vonar du vil setja preg på, og vera med å utvikla tenestene til beste for brukarane. Eininga har fem avdelingar som er inndelte geografisk; Ostereidet, Knarvik sørvest, Knarvik nordaust, Lindås og Alversund /Seim. Avdelingane samarbeider tett. Eininga stiller biler til disposisjon.
Registrert : 11-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019

Sjukepleiar i heimetenesta avd.Lindås for Lindås kommune
Lindås kommune
Sjukepleiar i heimetenesta avd.Lindås VIL DU VERA MED Å GJERA VÅR DRAUM TIL RØYNDOM? "Heimetenesta til å stola på, ein arbeidsplass å vera stolt av". Som medarbeidar hjå oss er du ein verdfull tilsett. Vi vonar du vil setja preg på, og vera med å utvikla tenestene til beste for brukarane. Eininga har fem avdelingar som er inndelte geografisk; Ostereidet, Knarvik sørvest, Knarvik nordaust, Lindås og Alversund /Seim. Avdelingane samarbeider tett. Avdeling Lindås har base på Lindås bu og Servicesenter og gjev tenester til brukarar i Lindåsområdet, både i heimen og iomsorgsbustaden Skrenten.
Registrert : 10-10-2019 Søknadsfrist : 28-10-2019